Продам 2х кімнатну квартиру, по вул.Музична. Дім цегляний, проект типу "чешка".ОСМБ. Чистий , доглянутий двір. Дах у домі повністю перекритий , зроблений капітальний ремонт. Є технічний этаж. В підїзді замінені вікна на метало пластикові.Зразковий порядок. Гарні сусіди. Квартира підготовлена під ремонт на ваш смак. Сама важка і кропітка робота вже зроблена. Замінені вікна, засклений балкон, ("під ключ"). Повністю замінена уся електропроводка. На кожну кімнату встановлений окремий автоматичний запобіжник. Замінені усі труби на мп . Встановлені лічильники на воду, газ. Замінена сан.техніка. Замінені всі радіатори опалення. Нова кутова ванна. І ..."вишенькою на торті, " є додатково встановлене Автономне опалення. Одна кімната готова для проживання. Нова натяжна матова стеля. Вирівняні стіни.Нові шпалери. Квартира вільна. Документи в порядку. Боргів немає.

Музична, 6
rieltor.ua

Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Тоді до Вашої уваги пропонуємо чудову квартиру в перспективному районі Кривого Рогу, по вул. Гагаріна , (ресторан "Рибне Місце"). Вся інфраструктура в кроковій доступності (ТЦ Gagarin Mall, ТЦ Plaza Сільпо, АТБ, магазини, бутіки, школи, дитячі садки, університети, зупинки громадського транспорту в будь-який кінець міста ). Ідеальне місце для людей, які хочуть бути в центрі всього, але при цьому жити затишному місці. Квартира розташована, на третьому поверсі чотириповерхового будинку. Загальна площа 83 кв.м. кухня 8 кв.м. Щодо самої квартири, вона порожня і повністю готова до втілення ваших дизайнерських рішень. Документи готові на продаж. Телефонуйте зараз!

Гагаріна, 15
rieltor.ua

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

продам 1-ю квартиру на Солнечном. Квартира под ремонт. Рядом "тысячка" конечная маршруток", Ашан", скоростной, две школы, два садика,АТБ, торговый центр и т.д. Место хорошее. ц 9000 Торг. Татьяна

Сонячний мікрорайон вул., 54
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири мікрорайон Гірницький 3 поверх 9 будинку. Роздільні кімнвти, не вуглова. Лічильники на все. Встановлені бойлер та кондіционер. Зручне місце розташування , поряд дитячий садок та центр дитячої творчості

можливий продаж по єОселя
Гірняцький 5-й , 50
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатноїї квартири мікрорайон Сонячний поліпшеного планування 8 поверх 16 будинка.. Кухня 10м2., 60м2 вся квартира. Квартира під Ваш творчий ремонт. Гарний краєвид. Зручне місце розташування,хороша транспортна розвязка , все поряд ...

Сонячний мікрорайон вул., 58
rieltor.ua

Продаж 2 х кімнатної квартири вул Едуарда Фукса центральна вул міста -4/4 поверхового будинку, поруч вся інфраструктура (школа, дитячі садочки, супермаркети, зупинка транспорту . Характеристики квартири: - 4/4 2х кімнатна, кутова. - заг. 46 житл 27 кухня 6м2 - квартира дуже тепла -вхідні двері металеві -потрібен ремонт -нові вхідні двері - нова газова колонка - лічильник світло, газ, тепловий на будинок - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час, бо саме цей варіант вартий Вашої уваги )

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 67
rieltor.ua

2 комнатная квартира в кирпичном доме по улице Груни Романовой, ЮГОК Напротив школы Крыша в порядке, отремонтирована Квартира угловая, но сухая и очень теплая Есть счётчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Романової Груні вул., 8
rieltor.ua

продам 1-ю квартиру возле кафе Ля Мур по ул.Сичеславской. 6/9 , двухсторонняя, с большой кухней и широким коридором. Под ремонт. Место неплохое, магазин во дворе, стоянка под подъездом, кафе , остановка транспорта, школа №49, садик. Вид из окон на поселок, шума от дороги нет. Торг. Николай.

Січеславська вул. (Кремлівська), 40
rieltor.ua

Хочете бути власником прекрасної квартири у найкращому районі?! Тоді цей варіант для Вас! Пропонуємо чудову квартиру в перспективному районі Кривого Рогу, по вул. Співдружності . Поруч знаходяться дитячі садки, школа, є парки для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля. Комфортний перший поверх дозволить Вам не переживати, що Вашій мамі потрібно буде підкорювати сходи, а Вашій другій половинці піднімати коляску на верхні поверхи. Щодо самої квартири, вона порожня і повністю готова до втілення ваших дизайнерських рішень. Квартира ідеально підходить, якщо Ви втомилися шукати квартиру з ремонтом, і хочете зробити все під свій стиль та смак. Документи готові на продаж. Телефонуйте зараз!

Співдружності вул., 4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продаж 1-но кімнатної квартири на Дзержинці, по вул. Гетьманська (навпроти податкової). Будинок байрачного типу, є свій окремий вхід через подвірʼя, своя садова ділянка і окремий сарай. Квартира складається з 1-ї кімнати, кухні і кімнати, яку можна використовувати, як столову, або додаток до кухні, або окремої кімнати. Є свій с/в і ванна. Квартира потребує капітального ремонту. Якщо чесно, гарне розташування, затишний двір і дружні сусіди. Цей варіант дійсно варто розглянути ) Характеристика: - заг.пл. 41,9, житл. 18,6, кухня 12 - 1-й поверх 2-во поверхового будинку, 1-но кімнатна, не кутова - вікна м/пл, решітки на вікнах, є можливість добудови балкону - газова колонка - труби по сантехніці м/пл - є окремій вхід і вхід через під’їзд - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Може виникнути багато питань, тому готові відповісти на всі і організувати показ в зручний для Вас час. До того ж можемо надати відеоогляд де все Вам стане зрозуміло. 0976981920 Олександра

Гетьманська вул. (Ільїчівська), 106
rieltor.ua

В районі Дзержинки по вул. Володимира Бизова(бивша Якіра) продам 2-х кімнатну брежнівку під ремонт. Поряд з будинком розташована школа. До супермаркету та зупинки транспорту дві хвилини пішого ходу. Не подалік лікарня,великий парк та Соцмісто. Сама квартира світла та тепла, не кутова, розташована на другому поверсі пяти поверхового будинку. Кімнати прохідні, але можливе перепланування. Санвузла окремий, встановили новий бойлер( також є колонка) Нова рама на балконі. Була заміна труб та сантехніки. Встановлені всі лічильники. Поли рівненькі, потолочки також без перепаду плит. Боргів по квартирі не має, документи у порядку. Запрошую на перегляд. На всі додаткові питання відповім за телефоном.

Володимира Бизова вул. (Якіра), 10
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну чешку на вулиці Спаській, будинок біля магазину "Птиця", поруч 5 лікарня. Квартира під ремонт. 5 поверх. Будинок ОСББ. Є борги по комуналці приблизно 20 тис грн плюс до ціни. Торг невеликий.

Спаська вул., 24
rieltor.ua

Продам під ремонт 2х кімнатну квартиру по вул. Васякіна (бив.Будьоного) Поряд парк Ювілейний, зупинка транспорту. Тихий двір,будинок не над дорогою. Квартира розташована на пятому поверсі, кімнати прохідні. На даху робили ремонт, балкон засклений деревом. Лічильники є на все. За всіма додатковими питаннями звертатись за номером телефону.

Васякіна, 7
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-х кімнатну квартиру на зупинці Червона, вул. Криворіжсталі. Теплий цегляний будинок, тому квартира хоч і кутова, але в ній завжди тепло і навіть немає натяку на сирість. Що треба знати: - квартира під повний ремонт, але вже багато чого зроблено (зірвані поли, вибиті стіни, тому можете робити будь-яке планування, вивезен весь мотлох) - поміняні всі вікна на якісні і дорогі м/пл - шикарний французький балкон - замінена система опалення (труби поліпропілен + нові радіатори) - всі труби м/пл - в квартирі є газова колонка, а це говорить про те, що у Вас завжди є горячі вода - лічильники на світло, газ і тепловий на будинок - боргів по квартирі немає - документи готові до продажу Отже, так, квартира під ремонт, але багато брудної роботи вже зроблено, Вам залишається розпланувати, як будуть виглядати кімнати, кухня і с/в, вибрати кольори які Вам подобаються, матеріал, який любите і зробити все по своєму смаку непереробояючи те, що хтось зробив до Вас. Отже, телефонуйте і я з великим задоволенням відповім Вам на всі питання і організую показ в зручний для Вас час ) 0976981920 Олександра

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 9а
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в будинку №13 по вул. Шкапенка. На третьому поверсі, кутова. Поряд магазин «Україна» і ставки. + вікна пластикові + стоякові труби нові + всі лічильники. В остальному — під ремонт. Також є борг $1000, вписаний в ціну. Тобто можно взяти з боргом за $8800. Документи в порядку, один власник. Дзвоніть і домовимось про перегляд.

Шкапенка вул., 13
rieltor.ua

Живете у місті Кривий Ріг і втомилися від нашого повітря? Мрієте жити у центрально-міському районі та при цьому не відчувати шуму мегаполісу? До вашої уваги пропонується квартира на комфортному другому поверсі чотириповерхового будинку, яка знаходиться у найбезпечнішому та найекологічнішому районі Кривого Рогу Військове містечко-35 (Макулан). За рахунок того, що сам район знаходиться на одній з найвищих точок міста, з нього відкривається не тільки чудовий вид на місто, але й сам район входить до складу найбільш екологічно чистих місць Кривого Рогу. Поруч є вся необхідна життя інфраструктура. Район дуже чистий та затишний. Будинок цегляний, тому взимку буде дуже тепло. Сама квартира знаходиться на стадії ремонту, що дозволяє вам втілити в життя свої дизайнерські рішення. Проводка змінена, стояки змінені, вікна МПО, санвузол суміщений. Є лічильники на світло, воду. Квартира без боргів. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Военный городок-35, 31
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира по вулиці Павла Глазового (Балакіна), розташована на 4-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира не кутова, світла та простора, санвузол роздільний, є лоджія (не засклена). Квартира потребує ремонту, проте вдале планування дозволить втілити в життя всі сміливі дизайнерські рішення майбутніх власників. Встановлені лічильники на газ та світло, що дозволить контролювати витрати. Будинок розташований в 2 хвилинах від станції швидкісного трамваю "Вечірній бульвар" та зупинки громадського транспорту. Поруч знаходиться Епіцентр, Метро, АТБ, школи, дитячі садочки, аптеки, та інші необхідні заклади. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Квартири в цьому районі користуються неабияким попитом, тому, не зволікайте! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

Павла Глазового вул. (Балакіна), 4
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в будинку №4 по вул. Ярославській. Кімнати окремо, вікна на дві сторони. Не кутова. Квартира під капітальний ремонт. Завершено етап демонтажу, все прибрано і винесено. Стоякові труби вже нові. Є борги по комунальним платежам у розмірі $2500. Можно взяти на себе і тоді вартість буде $8500. Переоформлення 50/50. Дзвоніть, запитуйте, все розкажем і можем дивитись.

Ярославська вул., 4
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири на 2-му Східному (2-й Восточный). Покращене планування, Тож дуже просторі кімнати та кухня. Не кутова, тепла, высокий цоколь. Подача тепла знизу, фактично ви отримуєте теплу підлогу по всій квартирі. Є Лоджія. Поряд школа, Варус, Кроссджим, безліч магазинів. Спальний, сімейний мікрорайон, але в 30-хвилинній доступності Центр міста, зручна транспортна розвязка. Квартира під повний ремонт. Велика перегородка з сусідами. Дзвоніть, домовимось.

Незалежності України вул., 5
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на Ластівці Двір красивий та охайний, є місця для авто Квартира знаходиться на дрругому поверсі д евяти поверхового будинку. Квартира під ремонт. Поруч магазини, парк , школа, дитячий садок, пошта, лікарня , зупинка. Більш детальніше за телефоном

Вечірньокутська вул., 52
rieltor.ua

Продаж нової унікальної квартири з ексклюзивним видом на місто. Безліч балконів і відкритих терас зробить Ваш відпочинок незабутнім. Розташований вікнами на захід, із затишного боку комплексу. Двоповерховий пентхаус, з вільним плануванням . Автономе опалення, чистова стяжка, нова проводка, електрика 380 Вт Дизайн проект у подарунок. У будинку передбачений підземний парінг. Уся необхідна інфраструктура поряд: супермаркети, школи, садочки, кафе, ресторани, парк, лікарня. Телефонуйте зараз, відповім на усі питання і домовлюсь про перегляд.

В.Великого, 29в
rieltor.ua

Продаж 2к сталінки біля річки (КРЕС) Чудовий варіант для тих, хто прагне спокою та усамітнення з природою. Будинок знаходиться в дворі закритого типу, на території є місце під город, столики та мангал. Сам будинок знаходиться в 2-х хвилинах від річки, біля комплексу «Малина». Квартира 2-х кімнатна, кухня-студія, окрема спальна кімната, санвузол збільшений за рахунок кладовки. Вікна квартири виходять пообидві сторо будинку, що забезпечує велику кількість денного світла. Висока 3-х метрова стеля, теж додає більше світла та простору усій квартирі. Встановлені якісні металопластикові вікна з затемненням, що забезпечить Вам повну приватність та комфорт. Повністю замінена проводка, труби та батареї. Будинок ОСББ, двір чистий та доглянутий, бонусом залишається сарай біля будинку, який чудово підійде для господарських потреб. Подібні варіанти користуються великим попитом, тому не зволікайте телефонуйте прямо зараз, і записуйтесь на перегляд.

Булди, 6
rieltor.ua

Продам 2 х кімнатну квартиру по вулиці Кармелюка. Квартира розташована на четвертому поверсі пятиповерхового будинку, всередині дому. Будинок кооперативний. Має двостороннє розтошування кімнат Дуже світла та тепла( економні комунальні платежі). Лічильники на газ, воду, тепла на будинок. Нові вікна, балкон засклений , цементна стяжка на підлозі, коридор стіни - гіпсокартон, стіни у кімнатах -чорнова штукатурка. Інфраструктура розвинена : садочок , школа у дворі. Поруч продуктові та промислові магазини, транспортна розвязка, ринок. Квартира від першого власника . Додоткові питання по телефону .

Кармелюка вул., 13
rieltor.ua
123...9
1 - 24 з 213 результатів