Продам свою небольшую трешку, в самом центре, 50 кВм, теплую, в кирпичном доме, на 3 этаже, все остается, вся мебель и техника, шкафы, диваны, столы, кровати, кондиционер, бойлер, холодильник, стиралка, телевизоры, без торга, без риэлторов, хорошие соседи.

владелец
Продам квартиру в центре, с ремонтом, мебелью и техникой
olx.ua

3х кімнатна квартира 72 кв/м, 7/9 поверх з балконом та лоджією в чудовому, спокійному районі на Радянській армії. Квартира тепла, світла, охайна, як кажуть «заходь та живи». Встановлені якісні пластикові вікна, зручне роздільне планування. Замінений трубопровід, якісний паркет з натурального дерева. Ідеально підійде для сімʼї з дітьми. Поруч знаходиться новий, сучасний садочок, школа, новий дитячий майданчик, SportLife, Церква, парк зі ставком, магазини, аптеки та зупинки транспорта. Перегляд по домовленості.

3х кімнатна / р-н Радянської Армії
olx.ua

Продам квартиру у Кременчуці. Район зупинки Водоканал . Вулиця Європейська 66/13. Важливо!-електропостачання у будинку є завжди в незалежності від графіків відключення. Поруч з будинком необхідне для комфортного проживання , супермаркети, школи, дитячі садочки ,зупинка громадського транспорту. В квартирі :- поміняні вікна , вхідні двері , труби , сантехніка. Встановлені лічильники: вода, газ, електрика. Квартира розташована на пʼятому поверсі в середині цегляного будинку. Дуже тепла. В будинку не відключають електроенергію, що важливо в теперішній час . За більш детальною інформацією по телефону.

Продам квартиру у Кременчуці, зуп. Водоканал.
olx.ua

Квартира с современным ремонтом по улице Первомайской. Удобная раздельная планировка, есть небольшая гардеробная. В квартире установлены пластиковые окна, поменяны батареи на биметалл ,водопровод. Счётчики на горячую, холодную воду и свет. При продаже, по согласованию, остаётся мебель на кухне и детская. В квартире также есть кондиционер и бойлер. Рядом с домом рынок, супермаркеты и парки. В пешей доступности к центру города и к речке.

3-х комнатная квартира студия
olx.ua

Продаж шикарної 3 кімнатної квартири з евро - ремонтом та меблями і технікою ( район МакДональдс ( зупинка Краз). Квартира перепланована у велику кухню- студію та 2 окремі кімнати та кладова кімната . Квартира знаходиться на 3 поверсі / 5 - и поверхового цегляного будинку. Квартира повністю відповідає фотографіям , усі вбудовані меблі залишаються , стан дуже задовільний . Квартира двох стороння : спальня та кухня - студія вікна виходять у двір , дитяча кімната на проспект . Квартира дуже світла , так як ремонт виконаний у світлих спокійних тонах , що є трендом на сьогодні . Середній третій поверх є самий комфортний та безпечний . В квартирі теплі поли у ванній кімнаті та кухні . Якісний німецький ламінат 33 класу на підлозі . У квартирі є окрема кладова кімната , що є надзвичайно зручно для складання речей . Санвузол : інсталяція , біде , широка душова кабіна з тропічним душем , пральня машина , бойлер на 80 літрів , сушка для рушників , тепла підлога . По всій квартирі дизайнерські натяжні стелі . Балкон виходить у двір . Вбудована якісна кухня з доводчиками , холодильник , газова та духова шафа , мийка вбудована для посуду , витяжка , кухонний стіл та стільці до нього . Квартира інстаграмна , тобто Ви будете вражені та задоволені життям в такій чудовій квартирі . В будинку на першому поверсі знаходиться усе необхідне для комфортного життя : аптека , Маркет опт , мʼясний магазин , овочевий магазин , магазин солодощів , через дорогу МакДональдс тощо Телефонуйте з усіх питань , Олег

Продаж 3 кімнатної квартири з евро- ремонтом 3 поверх р-н МакДональдс
olx.ua

Продаётся 2ком квартира с ремонтом в центре города. Дом кирпичный. Квартира утепленна ,остаётся Вся мебель и техника. Сантехника и ремонт сделаны качественно с хороших матерьялов,делали для себя . Встроеная кухня,санузел кафель,душ кабина. На всё стоят счётчики и установленна охрана. Транспортная развязка в шаговой доступности. Развитая инфраструктура.

Шевченко, 34/2
rieltor.ua

Продажа 3ком район налоговой в центральном районе города. Обычная жилая квартира общ:63 жилая 45 кухня :6 Дом панельный Квартира расположена в середине не угловая. Комнаты раздельные Окна,двери и балкон хорошая столярка. Установлены счётчики на воду ,свет,газ. Санузел совмещенный Есть кондиционер Транспортная развязка в шаговой доступности. На дополнительные вопросы отвечу по телефону. На смс не отвечаю! Услуги агентства оплачиваются отдельно.

Продажа 3ком район Налоговой
olx.ua

Пропонується на продаж 3 кімнатна квартира 5/5 цегляного будинку. Євроремонт, побутова техніка, шафи-купе, бойлер, поміняні всі комунікації ( нова проводка, нові труби ). Комісію агентства сплачує покупець

Продам 3-кімн.кв. на Раківці, вул. Шкільна
olx.ua

Отличная , светлая квартира с евро ремонтом, большим коридором и мебелью ремонта не требует !

Продается двухкомнатная квартира г. Кременчуг 278 квартал
olx.ua

Продам новострой. 1 комнатную квартиру с балконом и лоджией,очень удобное месторасположение,ул Калнышевского(101 квартал) бывший Троицкий рынок. Рядом расположено 2 супермаркета, остановка общественного транспорта. Квартира не угловая. Закрытый двор, консьерж, видеонаблюдение, автоматические ворота. По всей квартире сделан теплый пол. Общая площадь 51,9 кВ м Коридор-6,9 Общая комната-22,6 Балкон-4,8 Кухня-13,5 Санузел -4,1 кВ.

владелец
Продам 1 комнатную квартиру Новострой
olx.ua

ЖК в городе Кременчуг

Продаж квартири в новобудові. Забудовник Крюківбудтехмонтаж. 8 поверх. Загальна площа квартири 53 кв. м. В квартирі відштукатурені стіни, зроблена стяжка підлоги, розкинуто проводку, добротні вхідні двері. Індивідуальне газове опалення. Є велика гардеробна, яку можна залишити, або за її рахунок збільшити кімнату. Великий балкон. Чудовий вид на місто. Зразковий підїзд, закритий просторий двір. Є комора в підвалі. Записуйтесь на перегляд.

Петра Калнишевського вул. (Котовського), 13
rieltor.ua

Продаж квартири в новобудові. Забудовник Крюківбудтехмонтаж. 8 поверх. Загальна площа квартири 53 кв. м. В квартирі відштукатурені стіни, зроблена стяжка підлоги, розкинуто проводку, добротні вхідні двері. Індивідуальне газове опалення. Є велика гардеробна, яку можна залишити, або за її рахунок збільшити кімнату. Великий балкон. Чудовий вид на місто. Зразковий підїзд, закритий просторий двір. Є комора в підвалі. Записуйтесь на перегляд.

Продам квартиру в новобудові
olx.ua

Продаж 3 кімнатної квартири з сучасним ремонтом в центрі. вулиця Старшого Лейтенанта Кагала (Першотравнева). Будинок цегляний, теплий. Квартира не кутова, ремонт капітальний по всій квартири зроблений у 2021 році. Нове перекриття даху в 2019 році. Меблі та техніка на фото, входять у вартість квартири. Поруч вся необхідна інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Розглянемо продаж по програмі єОселя чи єВідновлення. Ціна 39000Євро. Перегляд за попередньою домовленістю.

Старшого Лейтенанта Кагала, 45
rieltor.ua

Продам 2кімнатну квартиру поліпшеного планування під Ваш ексклюзивний ремонт! Квартира знаходиться на 1 поверсі 9 поверхового цегляного будинку, що дає можливість відкрити свій власний бізнес ! Планування кімнат роздільне,великий коридор. 2 балкони. Поруч розвинена вся інфраструктура: зупинки транспорту,маркети,школи,садочки,міський парк,озеро ! Квартира не кутова, дуже тепла і затишна ! Запрошую на перегляд в зручний для Вас час !!! 06******09 Тетяна

Продам 2кімнатну квартиру 101 Квартал
olx.ua

Простора та затишна квартира в тихому районі міста вул.проспект Свободи 134/1 (р-н Гвардійська) перша лінія , пн будинок . Капітальний ремонт робили для себе :повністю поміняна електропроводка вировняні стіни, пластикові вікна скрізь , бойлер , кондиціонер, дубові двері , підлога плитка, лінолеум, ламінат ….В квартирі із меблів залишається Шкаф купе великий і вмісткий вбудований на всю стіну, кухонний гарнітур Квартира перепланована з 4к в 3к зробили велику кухню . Комунальні послуги не великі взимку 2600 грн а у не опалювальний сезон 1200 грн Квартира в дуже гарному стані - заходь і живи ! Документи готові до продажу квартири. Для перегляду телефонуйте 09******79. Вишлю додаткові фото та відео - огляд квартири . Ціна квартири остаточна 39000$ без торгу

владелец
Продаж 4-х кімнатної кв нагірна частина , від власника
olx.ua

4-й поверх 5-ти поверхового будинку, хрущовка, з ремонтом і побутовою технікою . Будинок знаходиться біля телекомпанії "Візіт"

владелец
Продам 1-кімнатну квартиру в центрі Кременчука
olx.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири з гарним плануванням. на вул. Миколаївській (колишня вул. Артема) Знаходиться в самому центрі – 5 хвилин до будь-якої зупинки, ринку, Придніпровського парку! Квартира розташована і комфортному на 5 поверсі, стіни моноліт. Кімнати всі окремі. Дуже тепла. Широкий передпокій, світла кухня. Хороший житловий стан. Лічильники на воду, бойлер. Всі меблі та техніка залишаються за бажанням покупця. Додатково оплачується комісія агенціі. Перегляд за попередньою домовленістю.

Продаж/3-х кімнатна квартира/ центр
olx.ua

Продамо квартиру 4х кімнатну по вул. Велика Набережна ( район Занасип ). Квартира простора, чиста , затишна. Повністю утеплена. При ремонті все мінялось - від проводків до всих труб. Основна частина меблів залишається , але все індивідуально обговорюється. Є біля квартири гараж ( 200 м ) Вся інфраструктура поруч : супермаркет, аптеки , парк, озеро ,школа , дитячий садок , лікарня, автовокзал та залізничний вокзал. В квартиру придбанний інвертор (ви зажди будете зі світлом). Можливий варіант на розгляд - обмін на приватний будинок від 100м2.

владелец
Продається квартира 4х кімнатна (Велика Набережна)
olx.ua

Продам гарну світлу квартиру з розділеними кімнатами в цегляному будинку по вул. Київська. В квартирі зроблений косметичний ремонт Квадратура 58/32/9м2 - поміняні всі вікна - зроблений капітальний ремонт балкону - виконана стяжка стелі - квартира на зручному поверсі - нові міжкімнатні двері та вхідна - є лічильники на газ і воду - кондиціонер Великим плюсом для квартири є роздільні кімнати. Квартира не кутова. 0хайний чистий підʼїзд . У дворі дитячій майданчик , дитячий садочок, поруч парк , супер маркети , АТБ, зупинка . Документи готові до продажу, телефонуйте.

Київська, 1
rieltor.ua

Терміново продам чудову чотирикімнатну квартиру. Знаходиться на 101 кварталі. Будинок 2000 років забудови. Ця квартира багаторазово перевищить ваші очікування! Квартира світла, затишна та тепла, не кутова. Можливий обмін на дві двокімнатні квартири (з доплатою). Працюємо по програмі Є Оселя ОБМІН Ціна: 38000 $

Продам чотирикімнатну квартиру 101 квартал Є ОСЕЛЯ ОБМІН
olx.ua

Нова ціна! До Вашої уваги класна 4-кімнатна квартира з сучасним капітальним ремонтом. Знаходиться на 3 поверсі 5-поверхівки. Будинок утеплений. Замінені вікна, балконний блок та балконна рама. Нова електропроводка. 3 окремих кімнати, 1 гостьова прохідна. Квартира повністю обладнана меблями та технікою. Сучасна велика кухня з якісними фасадами та фурнітурою Blum. Вхідні двері броньовані. Переобладнаний санвузол, об‘єднаний. Душовий відсік. В с/в тепла підлога. Шикарна інфраструктура! Поруч знаходиться все для комфортного життя родини - дитячі садочки, школа, дитячі майданчики, парки, супермаркети, аптеки, зупинка громадського транспорту. Деталі за телефоном

Продаж 4-кімнатної, Водоканал, 62,4м2
olx.ua

Трьохкімнатна квартира на 1 Занасыпі. Пятий этаж. Квартира під ремонт. Кімнати окремо. Санвузол окремо.Під ремонт. Вікна пластик.80 кв.м..

Трьохкімнатна квартира на 1 Занасипі
olx.ua

Трьохкімнатна 278 кВт. 8/9 цегляного будинку. Кімнати окремо. Ремонт. .Квартира тепла.Вікна пластик.Залишається кухня, кондиціонер,меблі, все в ванній кімнаті, холодильник,пральна машина ,бойлер.

Трьохкімнатна 278 кВт.
olx.ua

Трикімнатна квартира в районі Пивзаводу. Зручно перепланована. Велика кімната , збільшена кухня, окремі спальні. Квартира доглянута, світла, затишна. Залишаємо всі вбудовані меблі. Неподалік будинку є супермаркет, зупинка транспорту та зона відпочинку. Ріелторської послуги сплачує покупець. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 09******27 Юлія

Трикімнатна квартира, залишаємо всі меблі
olx.ua
1 - 24 из 575 результатов