В продажу квартира в самому центрі міста в Парковій зоні , біля Дніпра . Закрита новобудова , з парк місцями , відео спостереженням , і консъержем . В квартирі 3 окремі кімнаті і величезна кухня студія , два сан вузли . Розведена електропроводка по всій квартирі , виставленні штукатурні маяки . Індивідуальне газове опалення На поверху 2 квартири з закритим тамбуром . Дуже чудова , велика квартира , в якій вам буду дуже затишно . Документи готові до продажу . Дзвоніть за більш детальною інформацією , є інші варіанти .

Новобудова в парковій зоні , Центр . Продаж каартири
olx.ua

Бажаєш жити у комфорті? Мати своє гніздечко.Тихе та спокійне місце.Але при цьому жити на повну!Ця квартира вмістить в собі велику компанію,але при цьому Ви матимете свій простір.Так-це саме вона. Продам не пристойно гарну квартиру!З шикарним видом на центр міста. Стильна та дуже функціональна,продумана до дрібниць! Капітальний ремонт робився по індивідуальному проекту для себе,тому використані тільки якісні та екологічні матеріали. Квартира дво ярусна з величезними панорамними вікнами. Перший поверх вміщає в себе кухню-вітальню,дитячу кімнату та с/у. Другий поверх,і це про що я писала вище) тілки дорослу спальню з с/у та величезною гардеробною.Місце де Ви будете насолоджуватись своїм часом. Окремо виведенна кімната під всі комунікації квартири,а саме газовий двох контурний котел,бойлер,систему очищювання води на всю квартиру.Електричний щиток. В подарунок новим власникам залишається Вся мебель та побутова техніка!За додатковою інформацією-телефонуйте. Комісія агенції нерухомості 2%.

Продам 3к новобудову в центрі міста
olx.ua

Продам элитную 3 комнатную квартиру с эксклюзивной планировкой, в доме класса Люкс, расположенную в самом сердце города, по красной линии, на улице Сердюка, в ЖК "Централ Парк". Дом элит класса, возле сквера Бабаева в 300м от набережной, квартира расположена на 4 этаже, 9 этажного дома. Общая площадь: - 129 м2, кухня- 46 м2, комната- 16м2, 16м2 и 10м2, два санузла, лоджия- 5м2. Дом расположен в самом сердце центра города, окна двух комнат и кухни выходят на сквер им. Бабаева. В радиусе 500м от комплекса расположены: кафе, рестораны, бары, сквер им. Бабаева, набережная Днепра, школы и садики. Этот жилой комплекс построен для энергичных, современных и целеустремлённых людей, идущих в ногу со временем! Элитный район! Элитные соседи! Закрытый двор. На первых двух этажах - коммерческие организации, остальные этажи - жилые. Закрытая территория и входная идентификация гарантируют безопасность в комплексе. Обустройство придомовой территории предусматривает установку детской игровой зоны и озеленение двора. Уникальный дизайн и высокое качество отделки комплекса. В квартире выполнены все черновые внутренние работы, тёплые полы, электроразводка. Установлен газовый котёл BOSH и видеодомофон. Продуманные комфортные планировки. Система безопасности с закрытой территорией. Современный уровень обслуживания. Собственный подземный паркинг. Своя ОСББ. Цена квартиры : - 129000 $. С выбором квартиры, Вы будете определённо довольны! Документы все готовы, коммуникации все подключены, в квартире никто не прописан. Звоните в любое время, Андрей (собственик).

власник
Продам 3 ком.квартиру 129 м2, ЖК Централ Парк
olx.ua

Продається комфортабельна 3-х кімнатна квартира з автономним опаленням в центрі міста. Загальна площа 108.9м2, кухня площею 11.8м2 Просторі роздільні кімнати, забезпечать вашій сім’ї комфорт та приватність. Квартира укомплектована меблями та технікою. Вас чекає не лише комфортабельна квартира, але й затишний двір. Розвинена інфраструктура району, включаючи школи, супермаркети, ресторани, зручна транспортна розвязка -забезпечить вашій сім’і всі необхідні зручності. Ця квартира стане ідеальним варіантом для тих, хто цінує комфорт, затишок та зручне розташування. Пропозиція від агенціі! Зателефонуйте нам для детальної інформації та організаціі перегляду. Додаткові фото в приватні повідомлення.

Продаж/ 3-х кімнатної квартири комфорт класу/ центр
olx.ua

Продається 3-кімната квартира в ЖК City Park в самому центрі Кременчука. Забудовник: ЖИТЛОІНВЕСТ. Квартира знаходиться на 4 поверсі. Загальна площа квартири: 107.05 м2. Сам будинок має елементи інтелектуальної системи управління «Розумний будинок». Площа: - Коридор: 21,29 м2. - Житлова кімната: 17,03 м2. - Студія (кухня + вітальня): 21,10 м2. - Житлова кімната: 12,66 м2. - Житлова кімната: 16,13 м2. - Санвузол (туалет): 3,09 м2. - Ванна кімната: 6,43 м2. - Балкон (засклений): 4,86 м2. Ціна: 123 750$ Детальніше за телефоном : +380_96_341_94_94

Продається 3-кімната квартира в ЖК City Park
olx.ua

Продам квартиру в Новобудові на кінцевій тролейбуса біля річного вокзалу. Будинок цегляний, прибудинкова територія огорожена, охороняється. Також поряд пропонується кв-ра площею 108 кв.м. і ці квартири можна поєднать. На 12 поверсі найбільша квартира площею 165 кв.м. На першому поверсі пропонується гараж на дві машини (41 кв.м.) 1000$ за кв.м. З гаража є вихід до ліфту. Гараж долучається до однієї з квртир. Деталі за телефоном. Окремо відсоток агентству.

Продам квартиру в Новобудові біля річного вокзалу
olx.ua

Продається 5 кімнатка квартира в Центрі міста, по вул. Гоголя 11. ✅Новобудова. ✅Цегляний будинок. ✅Гарне планування. ✅Можна використовувати як під бізнес, так і для життя. ✅Закритий двір. 🔔Ціна: 110 000$ Звертайтесь: +380963419494

Горького, 11
rieltor.ua

Продається 5 кімнатна квартира в новобудові. Цегляний будинок. Роздільні кімнати. Індивідуальне опалення. Одна квартира на поверсі. Закритий двір.

Продам квартиру в центрі Кременчука
olx.ua

Предлагается 3 комн квартира в двух уровнях, с видом на Парк и Днепр, закрытый двор, автономное отопление, 2 квартиры на площадке, рядом школа и детсад.

Продам 2 уровневую квартиру с видом на Днепр
olx.ua

Встановлена мінімальна ціна! Шикарна видова трикімнатна квартира в новобудові з автономним опаленням в центрі міста за адресою 1905 року 1А. З панорамних вікон квартири відкривається чудовий краєвид на річку Дніпро. Балкони з обох сторін будинку. У квартирі виконано якісний дизайнерський ремонт та є тепла підлога. В наявності вся необхідна побутова техніка та меблі преміум класу. Також з квартирою крите парковочне місце. Закритий двір. Поруч продуктовий супермаркет, школи, дитячі садки, транспортна розвязка.

Елітна квартира з критим паркінгом та автономним опаленням у центрі
olx.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Квартира двухуровневая с видом на Приднепровский парк, р. Днепр, автономное отопление, без внутренних работ, рядом 4 лицей, остановки магазины.

Продам двухуровневую квартиру на Первомайской, р-н Реч.вокзала
olx.ua

До вашої уваги трикімнатна квартира в Центрі міста, по вулиці Софіївська. Зручний четвертий поверх у дев"ятиповерховому будинку. Індивідуальне опалення (газовий котел) Тепла підлога. Квартира має два балкона. Повністю розкинута електро проводка за індивідуальним проектом. Закрита територія.

Продаж / Квартира / Софіївська, Кременчук
olx.ua

Продам квартиру в парке, набережная Днепра, район речпорта. Самое красивое место для жизни. Квартира с видовым охватом на три стороны-Кремень-Колесо обозрения-остров Фантазия-Остров Зелёный-Белецковские плавни-остров Дынька-Речпорт(Приватбанк)-Крюковский мост!Большой санузел и кухня. Под ваш ремонт-голые стены. Возможна внутренняя перепланировка.В проэкте индивидуальное отопление. Без посредников. 1200 у.е. за м.кВ. Без торга. Первомайская 1-В.

власник
Продам квартиру в парковой зоне, на берегу Днепра.
olx.ua

Продаж двоповерхової квартири в елітному будинку. Автономне опалення, парко місце. Перший поверх: коридор, санвузол, велика і світла кухня, гостинна кімната з балконом. Другий поверх: хол, три окремі кімнати, просторий санвузол. Стіни цегляні, 60 см. Тепла, зручна квартира. Ремонт робили в 2010 році. Наразі потрібно освіжити стіни та підлогу. Встановлено генератор на будинок, на випадок вимикання світла. Вартість нижча, ніж у новобудовах! Квартира загальною площею 160 кв м, продається за 100000 доларів США. Документи готові до продажу. Детальна інформація за вказаним номером.

Продам 4 кімн в елітному будинку, центр Кременчука .
olx.ua

Два слова! Дуже класна! Центр міста, до скверу Бабаєва - 5 хвилин! Сучасна квартира з душею! На 7 поверсі 9-ти поверхівки! Будинок 2020 року побудови! Майже повністю заселений! Найбільший вір серед новобудов Кременчука. Великий дитячий майданчик та свій сквер. Багато місця для парковки авто, під будинком підземний паркінг. В квартирі робили ремонт з душею - для себе. В приємних світлих відтінках. Якісні меблі та техніка. Залишається все! Серед техніки: жк ТВ, посудомийка, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, пральна машинка та сушильна (в 2 яруси по фен-шую). Опалення 2-контурний газовий котел (гаряча вода та опалення). Тепла підлога в ванній кімнаті. Дуже крутий краєвид з вікна (такий трапляється рідко). Подвір‘я закрите. Відеоспостереження території. Консьерж. Будинок утеплений! Квартира не кутова, тепла та економна! Вона Вам сподобається! Деталі за телефоном!

Класна 2-кімнатна в НОВОБУДОВІ! Центр! 76 кв.м.
olx.ua