Продам 3к квартиру в Нагірній частині. вул. Переяславська,40 Квартира в хорошому житловому стані. Тепла. В середині будинку. Сьомий поверх. Перепланована. Кімнати окремі. Є комора і гардеробна. Два балкони. Повністю замінена проводка. Зроблені стяжки стін та стелі. Замінена вся столярка. Металопластикові вікна. Спокійний район. Вигідне розташування. Неподалік парк, гімназія №1, музична школа, Маркетопт, зупинка, дитячий садок біля будинку. Пять хвилин до центру міста. За додатковою інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
вул.Переяславська, 40
rieltor.ua

Продам унікальну дворівневу квартиру в новобудові. ЖК Центральний вул.Небесної Сотні,53-Б Квартира розташована на 7 та 8 поверхах. Загальна площа - 96,9 кв.м. На першому рівні є гардеробна, вбиральня та велика кухня-їдальня 36,7 кв.м. На другому рівні три окремих спальні та ще один санвузол. Весь перший рівень з теплою підлогою, на другому - встановлені радіатори. По всій квартирі зроблені чорнові стяжки стін, та стяжка підлоги. На вікнах якісна фурнітура та двокамерні склопакети. Будинок повністю утеплений. Закритий двір. Окремо продається комора у підвалі, та підземний паркінг. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Небесної Сотні, 53-Б
rieltor.ua

Квартира знаходиться в нагірній часті.Поруч зупинки,магазини,аптеки.В жилому стані.

101квт, 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3-х кімн. НОВОБУДОВА 2-х рівнева з автономним опаленням!!! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5-6/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 99.5 м.кв., 1 рівень – 62 м.кв., 2 рівень – 37.5 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Є квартира площею: 105 м.кв. - 55650$ Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Редутна вул., 46
rieltor.ua

3 кімнатна квартира по вулиці Пугачова 4/5 пов. цегляний будинок, зупинка Пугачова (по старому Московська) Площа: 52/38/6 кв. Квартира без ремонту: замінено одне металопластикове вікно на кухні, металеві вхідні двері. Дуже зручне місце розташування: рядом зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ринок Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! Агентські послуги сплачуються додатково! По всім питанням телефонуйте!

Пугачова вул., 9
rieltor.ua

3 кімн. Квартира на 1 Занасипі, покращеного планування[] 4/5 поверх, панельного будинку по вулиці Велика Набережна Площа: 62/40/7 кв., роздільні кімнати, с/у окремо Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Додатково сплачуються агентські послуги Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час!

Велика Набережна, 7
rieltor.ua

Продам 3 кімн. квартиру на РАКІВЦІ в р-ні кафе "Екватор", в 15 хв. від центру. 1/9 блочного будинку . ОКРЕМИЙ ВХІД . 67 кв .м. Перепланування , кухня 13 кв.м. КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ з якісних матеріалів , де замінювалося все : електропроводка, труби і т.д. Металопластикові вікна з ролетами , стяжка стін і стелі , кахлі, нові батареї, підігрів підлоги від опалення , броньовані вхідні двері. Металопластиковий балкон. Багатофункціональна душова кабіна, новий бойлер на 100 л. 2 кондиціонери. Вбудована кухня , велика шафа-купе, повністю облаштована дитяча кімната . Лічильники. Меблі і техніка за домовленістю. Є підвал ( в подарунок ). Поруч вся інфраструктура : зупинка, всі магазини та супермаркети( АТБ прямо в будинку ) , ринок, дитячий садок, школа, СТО. До пляжу р. Дніпро 10 хв. пішки. 32000 дол США . Перегляди за попередньою домовленістю. Реальному покупцю торг. Власники згодні на програму еОселя

Білаша Олександра вул. (Бідного), 8
rieltor.ua

-Продам 3 кімнатну квартиру в будинку з високими стелями в Центрі міста Характеристики нерухомості: • Тип: 3-кімнатна квартира • Площа: 71кв. м. • Поверх: 1 поверх • Розташування: центр міста • Стан: з косметичним ремонтом Особливості квартири: • Високі стелі, що створюють відчуття простору та елегантності • закритий двір • роздільні кімнаии Зручності та інфраструктура: • Зручне розташування недалеко від зупинки громадського транспорту, торгові центри, школи, парку, ринку, аптеки Телефонуйте І068І-864-64-51 Ольга

Шевченко, 19
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира на другому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку у центральній частині міста. Квартира суха та тепла, не кутова, у житловому стані. Віконні та балконний блоки замінено на металопластикові, встановлено лічильники на водопостачання та газопостачання і звісно ж на електропостачання, кондиціонер, бойлер, мається супутникове та кабельне телебачення, інтернет. Двір затишний, поруч все необхідне для комфортного проживання, супермаркети, ринок, розважальні заклади, заклади освіти, зупинки громадського транспорту, паркова зона, річка та ін. Можливо, це саме те, що Ви шукаєте. Для отримання більш детальної інформації телефонуйте (098)721-2698 Марат.

Небесної Соті
rieltor.ua

Пропоную ВАШІЙ увазі простору трикімнатну дворівневу квартиру розташовану на 11 і 12 поверхах 14 поверхового цегляного будинку на Молодіжному, загальною площею 115м2. На першому рівні знаходиться велика вітальня, кухня, їдальня, сан-вузол, на другому рівні розташовані дві окремі спальні та зал, зєднує ці два рівні красиві, широкі, деревяні сходи. У Квартирі зроблено ремонт, встановлені якісні металопластикові вікна, деревяні міжкімнатні двері, у кожній кімнаті встановлений кондиціонер, замінені труби та встановлені лічильники гарячої та холодної води, у кожному сан вузлі прокладено теплу підлогу, встановлені гарні металеві вхідні двері. Квартира продається з усіма меблями, 2 шафи купе, вбудована кухня, деревяні ліжка, дитячі меблі. Купивши ЦЮ ПРЕКРАСНУ КВАРТИРУ ви отримаєте не тільки прекрасне житло але й прекрасний вид з КОЖНОГ вікна та гарну розвинену інфраструктуру таку як дитячий садок, школа, поліклініка, супер маркет, парк відпочинку, зупинка громадського транспорту. Вартість даної квартири складає 70000 $ тел. 098-207-00-81 Олег. ФОТО НЕМОЖУТЬ ПЕРЕДАТИ ВСЮ КРАСУ ЦІЄЇ ЧУДОВОЇ ТА ЗАТИШНОЇ КВАРТИРИ . ТАК ЩО КРАЩЕ ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЩОБ ДОМОВИТИСЯ НА ПЕРЕГЛЯД. НЕ ВПУСТІТЬ СВІЙ ШАНС!

Лесі Українки пров., 1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Можлива продаж по Є оселі! Продам 3 кімнатну квартиру в новобудові в Центрі міста! Квартира розташована на найкомфортнішому 3 поверсі, не кутова! Квартира з Індивідуальним опаленням! Квартира має систему регулювання температури індивідуальну для кожної кімнати. Вся квартирі (крім спалень) оздоблена теплою підлогою. Квартира з зовсім новим ремонтом! Ремонт зроблено в сучасному стилі! При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. Квартира містить велику кухню-вітальню, яка вже оздоблена сучасними меблями і технікою! Квартира розташована в будинку ОСББ. Будинок має власне огорожене подвір`я з місцями для парковки. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, дитячий садочок, різні магазини, лікарня, поліклініка, аптеки, , кавярні, парк, відділення банків, зупинки громадського транспорту. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Небесної сотні, 53б
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира, розташована на першому поверсі п’ятиповерхового панельного будинку. Квартира тепла, у житловому стані, планування дозволяє зробити гарну кухню студію, всі кімнати окремі, квадратний коридор. Замінено одне вікно на металопластикове, на всіх вікнах решітки, вхідні двері металеві, встановлено лічильники на водопостачання. Чудове розташування, поруч все необхідне. Гарна квартира з гарним плануванням. Для отримання більш детальної інформації телефонуйте (098)721-2698 Марат.

Героїв Бреста пров.
rieltor.ua

Продам чудову трикімнатну квартиру яка розташована у тихому спальному районі нашого прекрасного міста Кременчук , кварталі 278 зупинка Козацька. Квартира загальною площею 66м2., знаходиться на п*ятому поверсі дев*яти поверхового цегляного будинку нового планування , має три окремі кімнати, просторий передпокій, велику кухню, з*єднаний санвузол. У квартирі було ЗРОБЛЕНО якісний ремонт, замінено вікна, встановлені нові балконні рами і балконні блоки, замінено труби, встановлено бойлер і кондиціонер, зроблено поли. Будинок де знаходиться квартира має гарне місце розташування, в кроковій доступності : дитячий садочок, магазин, зупинка громадського транспорту, ТРЦ Кінозал, парк відпочинку біля річки, спортзал, басейн. Продається ця чудова мебльована квартира практично із всім що ви бачите на фото за ціною 49900$ , Документи по квартирі повністю готові до продажу. Квартира продається через Агенцію Нерухомості із разовою комісією 3%. ТЕЛЕФОНУЙТЕ ДАМ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ 098-207-00-81 Олег

Козацька вул. (Радянської Армії), 22
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира на комфортному поверсі, п’ятиповерхового цегляного будинку у ЦЕНТРАЛЬНІЙ частині Кременчука. Квартира затишна та тепла, так як розташована в центрі будинку і розташована на другому поверсі. По квартирі яка знаходиться в хорошому житловому стані, встановлені металопластикові вікна, пластиковий балкон і балконний блок, встановлено лічильники; води, газу, електроенергії, окремо виведено електропровід на кондиціонер та бойлер. Неподалік будинку знаходиться; прекрасна транспортна розв’язка із зупинками громадського транспорту, центральний колгоспний ринок, школа, дитячий садочок, річка Дніпро та Придніпровський парк , центральний пляж із усіма видами відпочинку, продуктові супермаркети, ТА ВСІ ВИГІДНІ МОМЕНТИ ЖИТТЯ У ЦЕНТРІ. Ціна цієї квартири 30000$ Окремо оплачується комісія Агенції Нерухомості. ТЕЛЕФОНУЙТЕ ДАМ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ТА ДОМОВИМОСЯ НА ПЕРЕГЛЯД

Небесної сотні
rieltor.ua

Можливий продаж по Єоселі трикімнатної квартири у Кременчуці в районі Пивзаводу в житловому стані загальною площею 65 кв.м., на другому поверсі дев`ятиповерхового будинку, квартира кутова однак за рахунок прибудови в квартирі завжди тепло, квартира має два просторі балкони, кладову, у квартирі встановлено бойлер підігріву води, по сусідству живуть порядні люди, в під`їзді завжди чисто, встановлені нові вхідні двері , Наявні лічильники на холодну/гарячу воду, газовий та електроенергії. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування та завжди прибраний дитячий майданчик на подвір`ї. Поряд знаходяться: школа, дитсадки, зупинки громадського транспорту, відділення банку, магазини, супермаркет, автостоянка, кафе, салон краси….. Квартира має житловий стан та повністю готова до вселення.

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 140
rieltor.ua

Продаётся 3 ком .квартира с ремонтом Район Автопарка по Вадима Пугачёва. Квартира расположена на 1 этаже 5 этажного кирпичного дома,без балкона Высокий цоколь. Санузел раздельный. Дом ОСББ,соседи хорошие Продаётся с мебелью и техникой. Транспортная развязка в шаговой доступности. На дополнительные вопросы отвечу по телефону на смс не отвечаю! Рассматриваем по программе Е-оселя и по сертификату. Услуги агентства оплачиваются отдельно.

Вадима Пугачёва, 5
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру на 278 кварталі (зуп. Козацька)! Квартира з капітальним ремонтом! Ремонт в квартирі зроблений нещодавно. При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. Робили для себе! Замінено все! Після ремонту в квартирі майже не проживали! Кухонна зона дуже простора і зручна. Вбудована кухня вже обладнана всім необхідним. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Є бойлер. Вхідні двері добротні металеві. Будинок, в якому розташована квартира ОСББ, що дає змогу значно економити на комунальних витратах на опаленні! Ліфт в будинку новий! Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, різні магазини, школа, садочок, медична амбулаторія, аптека, спортивний комплекс "Sport Life", зупинки міського транспорту, автостоянка, парк, пляж, дитячий майданчик, неподалік відділення нової пошти. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

квартал 278, 23
rieltor.ua

Продам просторну трикімнатну квартиру у Кременчуці по квт 278, на п`ятому поверсі дев`ятиповерхового цегляному будинку, квартира має балкон та лоджию, на кухні, плитка з підігрівом, труби замінено на нові, наявний бойлер, сантехніка нова в наявності, в квартирі встановлені пластикові вікна, замінено балконні блоки на пластикові, проводка та батареї замінено на нові. Наявні лічильники на холодну/гарячу воду, газовий та електроенергії на дві зони. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування. В пішій доступності; школа, дитсадки, зупинки громадського транспорту, відділення банку, магазини, супермаркет, автостоянка і т.д. Хороший ремонт, майже все на фото залишається в квартирі, повнітю готова до вселення нових власників.

278 квартал, 22
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в нагірній частині міста, район Водоканал! Квартира розташована на високому першому порверсі! Квартира з якісним ремонтом. Все робили для себе! Кімнати, кухня, кориидор та сан. кімната дуже просторі. Всі кімнати окремі. Квартира дуже тепла. Є бойлер. Зі спальні та дитячої кімнати є вихід на окремі лоджії. З зали вихід на балкон. Лоджії та балкон засклені. Кухня дуже простора і зручна. Вбудована кухня вже оснащена всім необхідним. У сан.кімнаті є велика ванна, а також є пральна машина. В квартирі дуже добротні вхідні та міжкімнатні двері. Крім цього є закритий тамбур. Квартира продається з меблями і технікою! Будинок, в якому розташована квартира ОСББ. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, різні магазини, школа, дитячі садочки, поліклініка, аптеки, зооклініки, відділення банків, зупинка міського транспорту, дві паркові зони. Послуги агенції нерухомості сплачуються окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте за номером, що зазначено в обяві, Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Європейська, 70
rieltor.ua

Продам хорошу, теплу та затишну трикімнатну квартиру як розташована на п’ятому поверсі дев’яти поверхового цегляного будинку МЖК 1993 року побудови, що знаходиться по вулиці Європейській. Квартира загальною площею 65м2 у житловому стані, по квартирі замінено вікна , балконні рами та обидва балкони металопластикові, частково замінено труби, нові міжкімнатні двері, встановлено лічильники на гарячу та холодну воду, також встановлено лічильник газу. Будинок у якому розташовано квартира знаходиться в управлінні ОСББ, на весь будинок встановлено тепловий пункт. Неподалік будинку знаходиться все що треба для комфортного життя: школа, дитячий садочок, продуктовий супермаркет, сквер відпочинку, зупинки громадського транспорту. Ціна квартири 45000$ (домовимося) Окремо сплачується комісія агенції нерухомості ЧЕКАЮ НА ВАШІ ДЗВІНКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ГОТОТВІ СПІВПРАЦЮВАТИ ПО ПРОГРАМІ Є ОСЕЛЯ

Європейська, 72
rieltor.ua

Продається 3-х кімнатка квартира. Гарне розташування будинку. Житло чисте та охайне. В квартирі замінені всі вікна, залишаються меблі та техніка, є лоджія та балкон. Квартира простора, поруч школа, дитячі садочки, магазини, зупинка громадського транспорту. Записуйтеся на перегляд.

Радимцева, 7
rieltor.ua

В продажі простора трикімнатна квартира в районі зупинки «Водоканал». вул. Героїв Бреста 53, біля 5-го ліцею. В кроковій доступності вся неохідна інфраструктура, магазини, ТЦ. Двір внутрішній, тож не страшно відпускати дітей на прогулянку. Квартира розташована на зручному першому поверсі, 5 поверхового будинку. Житло 62м2, має роздільне планування кімнат, великий передпокій та влаштовану кухню. Все що бачите на фото, залишається. В цілому стан житловий, тож можливо заїхати і поступово зробити ремонт на свій смак. Перегляд за попередньою домовленістю.

Героїв Бреста пров., 53
rieltor.ua

власник
Гвардійська вул., 7
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квртири в новобудові. Комфортний для життя район, провулок Героїв Маріуполя (Бресту). Площа квартири 104м2, кухня-вітальня та 2 окремих спальні. Оснащена сучасною побутовою технікою та якісними меблями. Тепла підлога, індивідуальне опалення. Закритий двір, ОСББ. Необхідна інфраструктура в кроковій доступності. Перегляд за попередньою домовленістю.

провулок Героїв Маріуполя (Бресту), 83-Б
rieltor.ua
1 - 24 з 261 результатів