1-кімнатна квартира з гарним розташуванням в центрі міста. Троїцька, 37А. Новобудова 2018 року. Будинок повністю заселений. Закритий двір, парковка, консьєрж, відеонагляд. Чудовий краєвид із панорамного вікна. Індивідуальне опалення, двухконтурний котел із автоматичним датчиком підтримання тепла(термостат). Квартира на 8 поверсі.Ремонт робився під себе. Загальна площа 55 кв м.Санвузол сумісний. Велика кухня- студія (21 кв м), зроблена під замовлення із вбудованою технікою. Одна велика кімната - 22 кв м , із відокремленою спальною зоною, інверторним кондиціонером, телевізором. Квартира світла за рахунок великих вікон. Будинок теплий. Квартира готова для комфортного проживання. Продаж від власника.

власник
Троїцька, 37А
rieltor.ua

Продам новострой. 1 комнатную квартиру с балконом и лоджией,очень удобное месторасположение,ул Калнышевского(101 квартал) бывший Троицкий рынок. Рядом расположено 2 супермаркета, остановка общественного транспорта. Квартира не угловая. Закрытый двор, консьерж, видеонаблюдение, автоматические ворота. По всей квартире сделан теплый пол. Общая площадь 51,9 кВ м Коридор-6,9 Общая комната-22,6 Балкон-4,8 Кухня-13,5 Санузел -4,1 кВ.

власник
Продам 1 комнатную квартиру Новострой
olx.ua

Продається однокімнатна, простора, тепла квартира Автозаводський район вул. Олексія древаля 85. Поміняно вікна ті склопакет на балкон. Маленьке вікно на кухні не міняли. Ванна кімната з туалетом просторна. Кухня просторна не маленька. Меблів мінімум. Поміняно на хороші якісні вхідні двері. Є лічильник на газ. На воду не має. Але є підключення до бойлера. Продаж від власника. Боргів немає. З переоформленням проблем ніяких. Квартира в чудовому житловому стані.

власник
Продається 1 кімнатна квартира Автозаводський район. Від власника.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам простору ,теплу квартиру з нішею ( площа кімнати 19м2) , в цегляному будинку по Проспекту Л.Украинки, зупинка " Героїв України " ( бивша Г.Сталинграда) Квартира з косметичним ремонтом,який робився ДЛЯ СЕБЕ : поміняні м/п вікна,двері,батареї,труби ,нова сантехника, болер,установлені лічильники. Не КУТОВА, ЗНАХОДИТЬСЯ В СЕРЕДИНІ БУДИНКУ. Квартира продається з меблями та технікою. Шикарний район міста. Поруч зупинка ( будинок знаходиться другій лінії від дороги ) ,супермаркети,школи,дитячі садочки. Перегляд в зручний для Вас час.

власник
Продам ПРОСТОРУ квартиру з НІШЕЮ по Проспекту Л.Українки ВЛАСНИК
olx.ua

Продам или обмен на автомобиль с вашей доплатой однокомнатную квартиру на остановке Аптека дом сразу сразу за остановкой . Квартира жилая под ремонт, очень тёплый кирпичный дом .Риелторов просьба не беспокоить . Всё вопросы по телефону 09******43

власник
Продам или обменяю квартиру на авто с вашей доплатой
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру площою 60,9 м2 , вулиця квартал 278, новий будинок ,ремонт, вбудована на кухні техніка, два балкони, без меблів.

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Квартира находится в ЖК Центральный, вул.Небесної сотні 53А. Без ремонта,после строителей. Есть балкон, хорошая планировка,закрытый двор, ОСББ. В подвале есть кладовка, которая входит в стоимость квартиры. Продажа от собственника.

власник
Продам 1-комнатную квартиру в Кременчуге
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру студію від власника З меблів залишається лише кухня Пластикові вікна та балкон

власник
1-кімнатна квартира студія (Аптека)
olx.ua

Продам просторную однокомнатную квартиру в центре, ул. 1905 г. 43 5/5 эт. Кирпичного дома. Жилое состояние.

власник
Продам квартиру в центре
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири від власника 42,8 м.кв. за адресою пер.Героїв Бреста (Героїв Маріуполя), 77А, 4 поверх (нагірна частина міста) Квартира у новобудові з сучасною системою зовнішнього утеплення. Територія будинку у закритому дворі з відеоспостереженням. Зручне розташування, поряд школа та парк. Wi-fi та ТВ підключені, кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник, духовка та варочна поверхня. Квартира індивідуально оснащена лічильником на електрику, газ, світло та опалення. Кімната 18 м.кв, кухня 9 м.кв, ванна 4 м.кв. великий балкон.

власник
1-на квартира Героїв Маріуполя (Героїв Бресту) 77А  ВЛАСНИК
olx.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Продам однокімнатну квартиру в самому центрі міста,в цегляному, дуже теплому будинку по Сердюка 41/44, не кутова.Дім ОСББ, поміняні всі стояки в домі , відремонтована криша,в підʼїзді металопластикові вікна.Двір має огороджену територію.В квартиры нові броньвані двері,лічильники:газ, вода, світло,заміненні труби на пластикові, металопластикові вікно на кухні та в залі 70 профіль 3 скла з енергозбереженням, вивезений хлам.Все інше під ремонт.Горяча вода гріється від газової колонки, що значно вигідніше, та немає проблем при відключеннях гарячої води.Поряд зупинка 30,18, 3.Школа, 2 садочка, Маркетопт та АТБ.

власник
Квартира на Сердюка в самому центрі
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру на вул. Т.Г. Шевченка 59/78, район 19 школи, зупинка Троїцька. Зручний 2 поверх 5 поверхового цегляного будинку. Не кутова, тепла. Тихий не проїздний двір. Квартира без ремонту, в житловому стані. МПО. Комора в підвалі. Власник. Торг с реальним покупцем.

власник
Продам 1 кім. 31кв.м. Центр, на Шевченка, жилий стан. Власник
olx.ua

Продам ,Однокімнатна з меблями і технікою ( Бойлер , пральна машина) все як на фото. 3поверх 5поверхового буд. по вул. Мичуріна ( 3 за насипом). Сосновий ліс біля будинку. Квартира дуже тепла. Поруч дит. садок, школа, магазини, бібліотека , спорт-зал, гуртки, сімейний лікар, аптеки, церква. Маршрути 28, 13,117, 24. Тролейбус 28+. Час в дорозі до ЖД вокзала 12_15 хв., Метраж квартири: Кімната_17.4 , кухня 7.8 санвузол 3,8 коридор 4,2. Балкон під стіклом. Біля дому є паркока як охороняєма так і ні. Деякі сусіди переїхали з центру, щоб було де гулять, дітям без нагляду , або з собакою.

власник
Одно-кімнатна квартира .
olx.ua

Продам однокімнатні.кв від власника 9/9 блог.д, 36м2, з ремонтом,сан/вуз розділ, ванна з плитка,вхід.двер бронь, пласт вікна та балкон(обклад пласт),ліч.на воду,кухня плитка фартух,провод та лінолеуму поміняти,стяжка стелі та стін.документи в порядку,прописка 0,без боргу,інтернет,візит,домофон,ліфт. РІЕЛТОРАМ НЕ ТОРБУВАТИ!!!Ц 20300уе. По всім пит. 09******02 09******58

власник
Однокімнатні квартир вул.Волод.Велик (молодіж)
olx.ua

Продам квартиру, район Автозаводской вул. Л. Толстого 21. Квартира под капитальный ремонт, ванна и туалет совместный, адрес и план есть на фото. Рядом тролейбусная остановка и не далеко Южд вокзал. Дом Сталинка на 2 этажа, окна обычные деревянные.

власник
Продам однокомнатную квартиру в Кременчуке 34кв. М
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру в центре города Кременчуг

власник
olx.ua

Квартира, зупинка «Афіни» Капітальний ремонт покрівлі за власний кошт 2022 рік. Наявність тех.поверху. Повний ремонт з 0 (квартира оббивалася до цегли та робилася по новому повністю) Замінена проводка, нова сантехніка, підлога, натяжна стеля, тепла підлога у ванній кімнаті. Пральна машина та бойлер встановлені в кладовці. Повністю мебльована, з технікою, все нове. Гарний вихід на балкон та вид з нього.

власник
Квартира видова 1-й Занасип «улучшенка»
olx.ua

Продаж нової 1 кімнатної новобудови площею 53 метри з дизайнерським евро - ремонтом . Повністю закритий будинок , наземний паркінг . Індивідуальне опалення ( платите дешеві комунальні ). Широкий охайний підʼїзд , великий ліфт . Квартира повністю готова до Вашого проживання чи здачі в оренду . Вбудована кухня з меблями та технікою . Чудовий вид з лоджії . Щойно завершений ремонт квітень 2024 року Телефонуйте з усіх питань

власник
Продаж 1 кімнатної новобудови з новим ремонтом Київська 14-А
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру на 101 квартале без ремонта.И 2х комнатную в одном подъезде с ремонтом 8этаж 1700000

власник
Продам 1 комнатную квартиру квартал 101
olx.ua

Продам большую однокомнатную квартиру 40,3 кв.м.,в тихом, экологически чистом районе, нагорная часть города. Квартира со столовой 9,1 кв.м. и рабочим кабинетом 2,5 кв.м. Совместный, просторный санузел 4,5 кв.м с подогревом полов. Бойлер, кондиционер, встроенная кухня, индукционная плита. На кухне и в комнате установлены электробатареи конвекционного типа, которые не сушат воздух- на случай отсутствия централизованного отопления и для обогрева помещений в демисизон. В подвале есть своя кладовая 3,7 кв.м. выс. потолка 2,3 м. Под домом есть большой металлический гараж(обговаривается за отдельную плату) Дом кирпичный, очень тёплый, двор ограждён забором с автоматическими воротами и калитками на кодовых замках, во дворе стоянка, беседка, водяная колонка. В подвале дома организовано убежище с санузлом, лавочки, свет, розетки(подвал сухой и высокий 2,3 м). Из подвала есть три выхода. Двор ухоженный, клумбы лавочки с навесами, видеонаблюдение, подъезды чистые-организована уборка. Возле дома остановка маршрутки и троллейбуса, садик, парк с детской площадкой, спорткомплекс: футбольное, баскетбольное и хоккейное поле, две площадки с тренажёрами и турниками. Также во дворе находится два продуктовых магазинчика, большой маркет в 5 минутах от дома. Речка, пляж в пяти минутах от дома. В квартире сделана резервная, аварийно-автономная система электрообеспечения и водоснабжения от солнечных панелей+АКБ+инвертор преобразователь с 12 в 220 вольт.(обговаривается за отдельную плату) Есть много фото и видеообзор. Скину при необходимости.

власник
Продам большую 1 комн. квартиру  в новом доме на Петровке. 304 квартал
olx.ua

Продам 1-комнатную квартиру, 8/9 улучшенной планировки в центре, по ул. 1905года, на берегу Днепра. Квартира с хорошим ремонтом, частично с мебелью и техникой. Мет.пластиковые окна и балкон, новые батареи, натяжной потолок в комнате. Квартира очень теплая, не угловая, светлая, во дворе новая детская площадка. Полностью готова для вашей комфортной жизни. Звоните.

власник
Продам 1-комн квартиру улучш плана, центр набережная
olx.ua

Квартира - Студія знаходиться на Молодіжному вул. Тараса Бульби 13.тамбур на дві квартири тез ремонтом,у кроковій доступності все що потрібно для життя, ринок, школи, парк, великий дитячий майданчик, ЗАГАЛЬНА площа квартири студії 15м2 не велика, але компактна. Є все необхідне для життя, новий евро ремонт! Техніка, вбудована Кухня, нова сантехніка та Електрика, ламінат, зроблено все! не кутова, тепла,9 поверх. (Е тех єтаж)Дуже тепла.мінімальні комунальні платежі.документи готові

власник
Продам Смарт Квартиру (власник )
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру с ремонтом. Есть балкон. Индукционная плита, духовка Хорошая транспортная развязка в любую точку города , остановка рядом . Возможен обмен на 3х комнатную. Варианты обсудим. По всем вопросам звоните +38**************43 Андрей .

власник
Продам квартиру ДК Краз
olx.ua

Продам квартиру со всей мебелью и техникой. Остановка в 5-ти минутах, транспортная развязка очень удобная, можно доехать в любую точку города. Квартира с хорошим ремонтом. В квартире есть всё необходимое для жилья (стиральная машинка, холодильник, микроволновая печь, пылесос, духовка, два шкафа-купе, смарт-ТВ, бойлер). Общая квадратура составляет 30,5 кв.м. Цена 19500$ возможен торг

власник
Продам квартиру Пивзавод
olx.ua
1 - 24 з 45 результатів