Продам 3к квартиру в елітному будинку в Центрі Кременчука біля Придніпровського парку. Найкраща локація в місті!!! ЖК City Park площа Перемоги, буд.1 Найвигідніша ціна! Третій поверх Три окремі кімнати Панорамний балкон з виглядом на парк. Автономне опалення. Двоконтурний газовий котел. Високі стелі. Стяжки стін та підлоги. Стіни готові під чистову обробку. Проводка по всім кімнатам додатково робилась під себе. В кімнатах проведені траси під кондиціонери. В будівництві використовувались тільки високоякісні матеріали. Зовнішнє утеплення всього будинку. В комплекті іде система безпеки Ajax. Шикарна вхідна група! Відеодомофон. Консьерж. Закритий двір з виходом у парк! Відеоспостереження на території. В пішій доступності від будинку розташована вся необхідна для комфортного життя інфраструктура. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

можливий продаж по єОселя
площа Перемоги, 1
rieltor.ua

Пропонуємо вам можливість створити свій ідеальний простір в однокімнатній квартирі в самому центрі. Це чудовий варіант для тих, хто бажає втілити свої дизайнерські ідеї в життя. Основні характеристики: Цегляний будинок, 5/5, ОСББ Лічильники на воду та електрику (день/ніч) Будинкові лічильники на тепло Переваги: Квартира потребує ремонту, що дозволяє вам реалізувати всі свої ідеї та зробити простір таким, яким ви його уявляєте. Тихий, зелений двір забезпечить спокій та затишок. Зручна інфраструктура: Усього в кількох кроках – дитячі садочки, магазини, аптека та зупинки міського транспорту. Парк для прогулянок і відпочинку також знаходиться поблизу. Не пропустіть шанс перетворити цю квартиру на свій дім! Зателефонуйте або напишіть нам, щоб дізнатися більше та організувати перегляд!

Богаєвського, 1/37
rieltor.ua

Продам унікальну дворівневу квартиру в новобудові. ЖК Центральний вул.Небесної Сотні,53-Б Квартира розташована на 7 та 8 поверхах. Загальна площа - 96,9 кв.м. На першому рівні є гардеробна, вбиральня та велика кухня-їдальня 36,7 кв.м. На другому рівні три окремих спальні та ще один санвузол. Весь перший рівень з теплою підлогою, на другому - встановлені радіатори. По всій квартирі зроблені чорнові стяжки стін, та стяжка підлоги. На вікнах якісна фурнітура та двокамерні склопакети. Будинок повністю утеплений. Закритий двір. Окремо продається комора у підвалі, та підземний паркінг. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Небесної Сотні, 53-Б
rieltor.ua

Продам 2к квартиру в Центрі. вул.О.Халаменюка,4 Квартира в житловому стані, "заїзжай та живи" Балкон не засклений. Вікна деревяні. Меблі та техніка залишаються. Є пральна машина, холодильник, телевізор. Зроблені стяжки стелі. Подвійні вхідні двері. Одні - броньовані, другі - звичайні деревяні. Чистий підїзд. Нормальні сусіди. Добре розвинена інфраструктура. Поруч школа, дитячий садок, зупинка, супермаркет та ТРЦ. За більш детальною Інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
Халаменюка вул., 4
rieltor.ua

Продам видову 4к квартиру в елітному будинку в Центрі Кременчука біля Придніпровського парку. Найкраща локація в місті! ЖК City Park площа Перемоги, буд.1 Унікальна пропозиція! Квартира двоповерхова з чудовим краєвидом! 9 та 10 поверхи. На девятому поверсі велика кухня-вітальня з панорамним вікном в підлогу, та гостьова вбиральня. На 10 поверсі чотири окремі кімнати, вбиральня та підсобні приміщення. Великий балкон з виглядом на місто і парк. Автономне опалення. Двоконтурний газовий котел. Високі стелі. Стяжки стін та підлоги. Стіни готові під чистову обробку. Проводка по всім кімнатам додатково робилась під себе. В усіх кімнатах проведені траси під кондиціонери. В будівництві використовувались тільки високоякісні матеріали. Зовнішнє утеплення всього будинку. Шикарна вхідна група! Відеодомофон. Консьерж. Закритий двір з виходом у парк! Відеоспостереження на території. В пішій доступності від будинку розташована вся необхідна для комфортного життя інфраструктура. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

можливий продаж по єОселя
площа Перемоги, 1
rieltor.ua

Продам 4х комнатную квартиру на Раковке 5/5 . Квартира в хорошем жилом состоянии . Поменяны окна , входная дверь , трубы . Капитальных вложений квартира не требует, заходи и живи . Крыша не течет . Звоните , дам больше информации

Манагарова Ген. вул., 22
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира-студія на 5-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Квартира після якісного ремонту, зробленого для себе. Криша не тече. У квартирі замінена вся сантехніка, нові вікна, металопластиковий балкон, замінені вхідні двері . Залишаються деякі меблі. Будинок знаходиться в районі з усією необхідною інфраструктурою – магазини, транспорт, школи та інші важливі об’єкти поруч. Сусіди порядні та дружні. Відмінний варіант для комфортного життя!

Проспект Свободи, 77
rieltor.ua

Поступила в продажу 2х комнатная квартира 4/9 278 квартал . Квартира в хорошем состоянии . Поменяна проводка , вся сантехника , окна , входная дверь . Свежие обои , натянутые потолки , установлена новая кухня . Балкон застеклен. Квартира вложений не требует , заходи и живи . 32.500$ Звоните дам дольше информации

278 квартал, 4
rieltor.ua

Продам двокімнатну, переплановану в повноцінну трикімнатну квартиру, загальною площею 59 кв.м, кухнею 7,5 кв.м, яка розташована на шостому поверсі дев’ятиповерхового будинку в Нагірній частині міста, поряд з міським садом. Кімнати суміжно-роздільні: окрема спальня, окрема дитяча та вітальня. Є балкон, повністю готова для проживання лоджія. Санвузол окремий. Квартира одностороння, не кутова. Вирівняні стіни, натяжна стеля, кахель на підлозі та стінах в санвузлі. На підлозі в кімнатах ламінат, в кухні- кахель. Всі вікна замінені на металопластикові. Замінена проводка по всій квартирі. В прохідній кімнаті встановлено кондиціонер. Замінена сантехніка. Встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію (день-ніч). Бойлер на 80 л., фільтри на воду. Продаж з меблями і технікою (по домовленості). Будинок ОСББ, тихий і затишний двір з новим дитячим майданчиком. Чистий під’їзд. Привітні сусіди. Неподалік будинку знаходиться все, що потрібно для комфортного життя: дитячий садок, гімназія № 1, музична школа, спортзал, магазини, аптека, відділення банку, пікарня, Alcomag, чудовий парк з озером та спортмайданчиком. І найновіший заклад харчування - KRUASON з чудовою дитячою зоною відпочинку. Є підвальне приміщення та гараж. Це ідеальний варіант для проживання або під здачу в оренду. Ціна квартири 40000$. Можлива продаж під державні програми. Комісія АН, у розмірі 3%, сплачується окремо.

Переяслівська, 40
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру на Тараса Бульби. Знаходиться на п’ятому поверсі поверсі десятиповерхового будинку. Загальна площа - 45,3 кв.м., житлова – 27,4 м.кв., ухня - 7,6 кв.м. Без ремонту. Кімнати окремі. Також відокремлений тамбур на дві квартири. Є кладова у вітальні. Встановлені лічильники на воду. Поряд школа, супермаркети, аптеки, зупинка, пляж, стояка для авто. Прямій продаж. Без комісії для покупця.

Тараса Бульби вул., 17
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кременчук

Продам квартиру в чудовому районі міста(Вадима Пугачова).У квартирі 2 повноцінні спальні та велика кухня-студія . За рахунок суміщення збільшився розмір кухні. Квартира дуже тепла і сонячна,не кутова,дах не тече !!!У квартирі зроблений косметичний ремонт в тому році,замінені вікна,гарні металеві двері,трубы,стояки на воду,встановлені лічильники на воду.На весь будинок є лічильники на опалення та газ.Гарні сусіди,двір не проїзний.Документи готові до продажу Додатково сплачуються послуги Агенції .

Вадима пугачева, 10
rieltor.ua

3-х кімн. НОВОБУДОВА 2-х рівнева з автономним опаленням!!! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5-6/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 99.5 м.кв., 1 рівень – 62 м.кв., 2 рівень – 37.5 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Є квартира площею: 105 м.кв. - 55650$ Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Редутна вул., 46
rieltor.ua

2-х кімн. НОВОБУДОВА з автономним опаленням! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 62,1 м.кв., кухня – 16,8 м.кв., кімнати – 18,2 та 13 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, дитячий майданчик Індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням телефонуйте!

Редутна, 46
rieltor.ua

Квартира розташована у триповерховій добротній "сталінці" з високими стелями і просторими кімнатами! Квартира знаходиться на 3 поверсі, є повноцінний техничний поверх. Квартира з капітальним ремонтом! Ремонт в квартирі зроблений нещодавно. При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. Робили для себе! Замінено все! Квартира продається з усіма меблями та майже всією технікою. Є бойлер. Вхідні двері добротні металеві. Встановлено охоронну сигналізацію. В дворі будинку для даної квартири обладнано три паркомісця! В підвалі будинку є велика комора. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, різні магазини, школа, садочки, дитяча та доросла лікарня, аптека, спортивний комплекс, зупинки міського транспорту, автостоянка, парк, пляж, дитячий майданчик, неподалік відділення укр. та нової пошти. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Телефонуйте-098-207-00-81 Олег

Проспект Свободи, 63
rieltor.ua

Продам двоповерхову квартиру в центрі м. Кременчук по вул. Жадова. Будинок 2009 року побудови. 6 поверх. Двоповерхова. Індивідуальне газове опалення. Є ліфт. Загальна площа 132 кв. м. Планування: на першому поверсі кухня 15 кв. м, дві кімнати, є гардеробна, два санвузли, велика лоджія 14 кв. м. Другий поверх - одна кімната 22 кв. м з балконом, є санвузол. Лоджія і балкон опалюються. Квартира з якісним дорогим дизайнерським ремонтом. Класичний стиль. Квартира оздоблена натуральними матеріалами (ексклюзивні натуральні дерев’яні двері та сходи, діючий камін з натурального каменю та інше.), необхідною технікою (кондиціонери,бойлер, газовий котел, стабілізатори напруги, холодильник та інше), італійськими меблями та дизайнерськими меблями з натурального дерева з ручним різбленням. Шикарний вид з вікна на паркову зону та р. Дніпро. Закритий двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. Записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Жадова Ген. вул., 2
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на Г.Украйни. Перший поверх девятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа квартири - 54 м. кв., кухня 8 м. кв. , кімнати окремі . Виконаний косметичний ремонт(поміняна проводка, вбудована кухня, замінена сантехніка та інше) Додатково сплачуються послуги агенції .

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 45
rieltor.ua

Продам 3х кімнатну квартиру на Пивзаводі. Другий поверх девяти поверхового блочного будинку. Площа квартири 67м2, кухня-7м2. В квартирі виконаний частковий ремонт, замінені вікна. Послуги агенції нерухомості оплачуються додатково

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 138
rieltor.ua

Продається двохкімнатна кватира на Петрівці. Квартира знаходиться на другому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Площа квартири 52м2, кухня-8м2. Стан квартири повністю під ремонт. Під перепланування дуже класний варіант. Великим бонусом є подарунок гараж поряд з квартирою. Комісія агенції нерухомості оплачується додатково.

Ціолковського вул., 42
rieltor.ua

Продам квартиру на Аврорі. Продам двухкімнатну квартиру, на 4 поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Виконаний абсолютно новий ремонт. Поряд есть оптовичок, атб, школа ,дитячий садок. Додатково сплачуються послуги агенції нерухомості.

Молодіжна, 21
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на Молодіжному вул.Мрії 9-й поверх 9-ти поверхового будинку. Кімнати та санвузол роздільні, велика кухня. Житлолий стан. Є лічильники на воду та газ. Гарна металопластикова балконна рама. та вхідні двері. Додатково оплачуються послуги агенції нерухомості.

Мрії, 16
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира в цегляному будинку на Керченській. Площа квартири 75 м2, кухня збільшена -13м2. Квартира з гарним, якісним ремонтом, зробленим за індивідуальним авторським замовленням . Знаходиться на 6 поверсі девятиповерхового будинку. Гарне місцезнаходження, хороший район, з зручною транспортною розвязкою. Поряд знаходиться садочок, школа, зупинка транспорту, магазини ринок та інше. Додатково сплачуються послуги агенції.

287-й квартал вул., 14
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру на Героїв України (Сталінграда). Квартира знаходиться на другому поверсі пятиповерхового будинку. В квартирі зроблені стяжки підлоги, замінена проводка, стяжки стін, замінена сантехніка та стояки, вхідні двері, поставлені металопластикові вікна (крім балконної рами). Площа квартири 49м2 , кухня 6,5м2. Кімнати та санвузол роздільні. Гарне місцеположення будинку, знаходиться на другій лінії від головного проспекту Лесі Українки, поряд садік, школа, зупинка транспорту, ринок , та все інше в шаговій доступності .

Героїв України вул., 11
rieltor.ua

Продам 2х комнатную квартиру на Авроре 1/5 Высокий цоколь . Входная дверь заменена . Балкона нет . Установлены решетки на окна . Квартира полностью под ремонт 14.000$ + услуги агентства 700$

Тецовський пров., 1/10
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру в ЖК «Оазис». Квартира знаходиться на вулиці Івана Мазепи, 7. Третій поверх з десяти. Загальна площа - 119 м. кв., житлова – 69,9 м. кв., кухня – 26,7 м. кв Планування двостороннє, дві кімнати роздільні, вітальня об’єднана з кухнею. Стан квартири - після будівельників: стяжка, штукатурка. Вікна – Rehau. Встановлено двоконтурний газовий котел (на опалення та гарячу воду), підведено електрику та воду, встановлено лічильники. Житловий комплекс закритий, є консьєрж. Будинок зданий в експлуатацію. Поруч парк, школи, дитячі садки, магазини та супермаркети. Також є можливість окремо придбати кладову в підвалі. Продаж без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Івана Мазепи вул. (Бутиріна), 7
rieltor.ua
1 - 24 з 753 результатів