Продам унікальну дворівневу квартиру в новобудові. ЖК Центральний вул.Небесної Сотні,53-Б Квартира розташована на 7 та 8 поверхах. Загальна площа - 96,9 кв.м. На першому рівні є гардеробна, вбиральня та велика кухня-їдальня 36,7 кв.м. На другому рівні три окремих спальні та ще один санвузол. Весь перший рівень з теплою підлогою, на другому - встановлені радіатори. По всій квартирі зроблені чорнові стяжки стін, та стяжка підлоги. На вікнах якісна фурнітура та двокамерні склопакети. Будинок повністю утеплений. Закритий двір. Окремо продається комора у підвалі, та підземний паркінг. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Небесної Сотні, 53-Б
rieltor.ua

-4 кім.квартира в Центрі з індивідульним опаленням Продам квартиру з автономним опаленням у самому центрі міста Квартира знаходиться на комфортному 3 поверсі Загальна площа квартири 119 м.кв. Квартира складається з кімнат площею 24 м.кв, 23 м.кв., 11 м.кв., кухнею 12 м.кв., столовою 11 м.кв., санвузол 14, м.кв. та коридором 12,5 м.кв. та троьх лоджій Закритий двір, а також парковка на територіі гарантують вам приватність та безпеку. Сучасна зона відпочинку у вигляді альтанки у дворі Чудовим бонусом є підвальне приміщення. Також є можливість придбати гараж поруч. Чудове місцерозташування – поряд знаходяться магазини, центр міста, парк, річка, школа, зупинка траспорту. Це ваша можливість жити в розкішному просторі з доступом до всіх зручностей міста.

Небесної Сотні вул. (Пролетарська), 11а
rieltor.ua

3-х кімн. НОВОБУДОВА 2-х рівнева з автономним опаленням!!! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5-6/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 99.5 м.кв., 1 рівень – 62 м.кв., 2 рівень – 37.5 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Є квартира площею: 105 м.кв. - 55650$ Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Редутна вул., 46
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2-х кімн. НОВОБУДОВА з автономним опаленням! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 62,1 м.кв., кухня – 16,8 м.кв., кімнати – 18,2 та 13 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, дитячий майданчик Індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням телефонуйте!

Редутна, 46
rieltor.ua

Продам квартиру в новобудові з новим ремонтом 74м2. Квартира розташована за адресою по вул. Троїцька 37-А. Має автономне опалення та якісний новий, сучасний ремонт. Кварітра розташована на верхньому поверсі та має гарний краєвид з видом на Дніпро. Нова меблі та техніка продаються разом з квартирою. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Троїцька, 37а
rieltor.ua

До Вашої уваги представляю вам однокімнатну квартиру, яка знаходиться в ЖК «Центральному» по вулиці Небесної Сотні 53-В. Загальна площа квартири: 54 м2. 🔸4/9 поверх; 🔸кухня-їдальня 19,1 м2; 🔸 санвузол: 4,4 м2; 🔸 спальня 15,4 м2. 🔺+ в вартість входить підвальне приміщення. ЖК «Центральний» знаходиться в центральній частині міста, що робить його зручним для проживання і дозволяє швидко дістатися всіх основних обєктів інфраструктури, таких як магазини, школи, парки і т.д. ЖК «Центральний» також пропонує різні зручності для мешканців, такі як парковка, дитячий майданчик. 🔴Ціна: 41000$ Деталі за 📲 звертайтеся: +380963419494

Небесної Сотні, 53 В
rieltor.ua

В продажі квартира в новобудові в центрі міста Кременчук по вул. Троїцька. Загальна площа 58 кв. м. 7 поверх. Індивідуальне газове опалення. Планування: кухня-вітальня і спальня. Новий капітальний ремонт, Вбудовані меблі входять в вартість квартири. Поруч розвинута вся інфраструктура. Записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Троїцька вул. (Красіна), 74
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові загальною площею 43 м.2 по вул. Кошевого. Квартира розташована на сьомому поверсі дев`ятиповерхового цегляного будинку та має закрите подвір`я. Квартира має балкон, без ремонту , що дає вам можливість втілити ваші дизайнерські проекти. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування. В пішій доступності; зупинки громадського транспорту, відділення банку, автостоянка, автозаправка, кафе.

Кошового, 12
rieltor.ua

Можлива продаж по Є оселі! Продам 3 кімнатну квартиру в новобудові в Центрі міста! Квартира розташована на найкомфортнішому 3 поверсі, не кутова! Квартира з Індивідуальним опаленням! Квартира має систему регулювання температури індивідуальну для кожної кімнати. Вся квартирі (крім спалень) оздоблена теплою підлогою. Квартира з зовсім новим ремонтом! Ремонт зроблено в сучасному стилі! При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. Квартира містить велику кухню-вітальню, яка вже оздоблена сучасними меблями і технікою! Квартира розташована в будинку ОСББ. Будинок має власне огорожене подвір`я з місцями для парковки. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, дитячий садочок, різні магазини, лікарня, поліклініка, аптеки, , кавярні, парк, відділення банків, зупинки громадського транспорту. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Небесної сотні, 53б
rieltor.ua

Продам квартиру в новобудові, ЖК Центральний. Загальна площа 55 кв. м. 6 поверх. Індивідуальне газове опалення. В квартирі капітальний ремонт зроблено на 80%, залишилось поклеяти шпалери, зробити стелю і встановити меблі і технику. Квартира дуже світла і тепла. Закритий благоустроєний двір. Записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Небесної Сотні вул. (Пролетарська), 53А
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Продам 2 кімнатну квартиру в найцікавішій НОВОБУДОВІ в самому Центрі міста, по вул. Софіївській! Будинок 2017 року побудови. Квартира з Індивідуальним опаленням (оплата за газ тільки при користуванні, абонплати немає)! Квартира розташована на комфортному 4 поверсі! Будинок має 7 поверхів, є ліфт, в середині та зовні будинок оснащено відеокамерами. Будинок ОСББ, має власне огороджене подвіря, на території якого є паркомісце з виведеною електроточкою для зарядки електромобіля. Квартира з зовсім новим дизайнерським ремонтом! Ремонт зроблено в сучасному стилі! При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. Лічильники на газ, воду, електроенергію (двохзонний день/ніч). Тепла підлога у ванній кімнаті і кухні. Встановлено систему захисту від затоплення квартири. Кухня-студія велика, продумана і дуже зручна. Вона вже обладнана всіма необхідними мблями (вбудована кухня виготовлена з натуралього шпону, стільниця - натуральний камінь, фурнітура blum) і якісною технікою! В квартирі є велика вбудована шафа- гардеробна, ліжко, диван, кондиціонер. Зі спальні вихід на великий панорамний балкон. В підвальному приміщенні є кладова 6 кв.м (право приватної власності на неї також оформлене). Квартира має дуже зручне розташування! Поруч є все необхідне: супермаркети, дитячий садочок, різні магазини, клініка, аптеки, кавярні, відділення банків, зупинка громадського транспорту, парк Бабаєва, в 2 хвилинах Придніпровський парк, пляж. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Софіївська, 15
rieltor.ua

В продажі двухкімнатна квартира в ЖК «Дніпровська Рів’єра». Центр міста Кременчук. Загальна площа 71 кВ.м. Планування: дві роздільні кімнати і велика кухня-гостьова, велика лоджія. 5 поверх. В домі є ліфт. Індивідуальне опалення. Капітальний ремонт із якісних матеріалів. Благоустроєн просторий закритий двір, є місця для паркування машин. Поруч розвинена вся інфраструктура. Дуже перспективний район. Записуйтесь на перегляд

Б. Хмельницького, 3
rieltor.ua

Продам квартиру в новобудові в Нагірній частині міста, Автокразівський бульвар. Забудовник Каріатида. Загальна площа 68 кв. м. Індивідуальне газове опалення. 5 поверх. Гарний вид з вікна. Квартира з капітальним ремонтом. Благоустроєн закритий двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. Записуйтесь на перегляд.

Автозаводський бульв., 8
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квртири в новобудові. Комфортний для життя район, провулок Героїв Маріуполя (Бресту). Площа квартири 104м2, кухня-вітальня та 2 окремих спальні. Оснащена сучасною побутовою технікою та якісними меблями. Тепла підлога, індивідуальне опалення. Закритий двір, ОСББ. Необхідна інфраструктура в кроковій доступності. Перегляд за попередньою домовленістю.

провулок Героїв Маріуполя (Бресту), 83-Б
rieltor.ua

Продам чотирьох кімнатну квартиру із ремонтом і АВТОНОМНИМ опаленням у Кременчуці район Реївки, не подалік магазину ДАК ЦЕНТЕР. Квартира загальною площею-103м2 і житловою-67м2., розташована на другому поверсі двоповерхового будинку із закритою територією і окремим заїздом, також на території є місце для будівництва гаражу. Квартира без балкону. По квартирі замінено електропроводку, розведено нове опалення і водопостачання, замінено вікна на металопластикові, встановлено нові вхідні двері, НАСТЕЛЕНО НОВІ ПОЛИ . Неподалік будинку розташовано продуктовий магазин, ЗУПИНКИ громадського транспорту № 1 та № 17. Ціна квартири БЕЗ меблів 45000$, ТАКОЖ окремо оплачується комісія Агенції нерухомості 3% ВІД вартості угоди. тел. 098-207-00-81 Олег ЗА МЕБЛІ МОЖЛИВО ДОМОВИТИСЯ !

можливий продаж по єОселя
Кодратюка
rieltor.ua

Можлива продаж по Є оселі! Продам 2 кімнатну квартиру в новобудові в нагірній частині міста, р-н 101 кварталу! Квартира з АВТОНОМНИМ опаленням! Квартира розташована на комфортному 5 поверсі, не кутова! Квартира з зовсім новим ремонтом! Ремонт зроблено в сучасному стилі! При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. В квартирі є гардеробна. Квартира розташована в будинку ОСББ. Будинок має власне огорожене подвір`я з місцями для парковки, є конс`єрж. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, дитячий садочок, різні магазини, клініка, аптеки, спортивний клуб, кавярні, міський сад, озеро, відділення банків, зупинка громадського транспорту. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0967373437 Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Петра Калнишевського вул. (Котовського), 15
rieltor.ua

В продажі квартира в новобудові по вул. О. Кошового. Забудовник Каріатида. 7 поверх. Загальна площа 43 кв. м. Будівельний стан. Індивідуальне газове опалення. Благоустроєн закритий двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. Записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Кошевого Олега вул., 12
rieltor.ua

Продається 5 кімнатка квартира в Центрі міста, по вул. Гоголя 11. ✅Новобудова. ✅Цегляний будинок. ✅Гарне планування. ✅Можна використовувати як під бізнес, так і для життя. ✅Закритий двір. 🔔Ціна: 110 000$ Звертайтесь: +380963419494

Горького, 11
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в ЖК Центральний. Щойно завершений ремонт. Авторський проект. Тепла підлога у вітальні та ванній-кімнаті. Двоконтурний газовий котел системи опалення та підігріву води. Теплорегулятори в кожній кімнаті. Можливість дистанційного керування зі смартфону. Кухня оснащена висоякісною технікою європейських виробників. Дві окремих спальні. Панорамні вікна. Ціна 1400$ м2. Телефонуйте!

Небесної Сотні, 53Б
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується до продажу 3х кімнатна квартира на Автокразівськрму бульварі на 4 поверсі з автономним індивідуальним опаленням і парко місцем в підземному гаражі, що входить у вартість продажу!!! Квартира має 2 спальні дитячу та дорослу 1 кімнату студію поєднану з кухнею Суміжний сан вузол. У квартирі є три великих шафи купе, диван, двох ярусне дитяче ліжко, двох спальне 2х2.2м. ліжко все залишається при продажі. Також із техніки залишається два телевізори, холодильник, мікрохвильова, пральна машина. Квартира знаходиться в дуже гарному та затишному місті зовсім поряд знаходиться парк Миру!! Прохання до ріелторів не турбувати продаж від власника.

власник
Продам 3х. квартиру, з автономним опаленням, та підземним паркінгом
olx.ua

До Вашої уваги представляю вам однокімнатну квартиру, яка знаходиться в ЖК «Центральному» по вулиці Небесної Сотні 53-В. Загальна площа квартири: 54 м2. 4/9 поверх; кухня-їдальня 19,1 м2; санвузол: 4,4 м2; спальня 15,4 м2. + в вартість входить підвальне приміщення. ЖК «Центральний» знаходиться в центральній частині міста, що робить його зручним для проживання і дозволяє швидко дістатися всіх основних обєктів інфраструктури, таких як магазини, школи, парки і т.д. ЖК «Центральний» також пропонує різні зручності для мешканців, такі як парковка, дитячий майданчик. Ціна: 39800$ Деталі за телефоном звертайтеся!

Продам однокімнатну квартиру в новобудові.
olx.ua

До Вашої уваги 1-кімнатна квартира в Новобудові в самому Центрі Кременчука. Ігоря Сердюка,15. ЖК «CENTRAL PARK». Загальна площа - 55м2. 8 поверх 9-поверхівки. Новобудова 2022 року, будинок зданий в експлуатацію. Житло бізнес-класу. Індивідуальне опалення, газовий 2-контурний конденсаційний котел. Великий коридор. Сучасне планування. Можливе перепланування за власним смаком. Повністю розкинута електропроводка. Ідеальна стяжка підлоги. Стіни підготовлені під чистове оздоблення. Встановлені радіатори опалення. Тепла підлога. Просторий санвузол. Панорамне остеклення. Гардеробна кімната. Відеодомофон. Найкрутіше розташування, найпопулярніший будинок Кременчука - РОЗЕТКА. Деталі за телефоном

Продаж 1-кімнатної, ЦЕНТР, НОВОБУДОВА БІЗНЕС-КЛАСУ, 55м2
olx.ua

також працюємо через "єОселя" Будинок побудований з червоної цегли, утеплено мінеральною ватою 100 мм. та облицьований вентельованим фасадом з керамо-граніту. В квартирі виконано штукатурку стін. Шумоізоляція та термоїзоляція - між кожною квартирою в стіні закладена мінеральна вата 50 мм. Індивідуальне опалення - газовий котел Vaillant та радіатори Purmo В дворі підземний та надземний паркінг Зона відпочинку (Мангальна) Дитячий майданчик.

Квартира в центрі -  новобудова 66 м2
olx.ua

Продам квартиру в парковой зоне, район набережной Днепра,речной вокзал.Красивейшее место для жизни.Квартира с большой кухней,видовая комната, большой смотровой балкон с видом на парк и Днепр.Под ваш дизайнерский ремонт (после строителей),под индивидуальное отопление.От собственника-1000 у.е за кв метр-63,6 м.кв. Адрес ул.Университецкая (Первомайская)-1 В.

власник
Продам квартиру в парке, набережная Днепра
olx.ua
123...6
1 - 24 з 131 результатів