Квартира по провулку Гвардійський, 2 поверх. Квартира під ремонт, є балкон, можливе перепланування.

Гвардійська вул., 10
rieltor.ua

Квартира находиться в Центрі.Дуже розвитою інфраструктурою.Поруч зупинки,магазини,учбові заклади.Криша зроблена.Поміняні вікна,труби.Сусіди доброзичливі.

Богаевского, 4
rieltor.ua

Квартира знаходиться на Водоканалі.Поміняні вікна,труби,сантехніка .Дуже розвинена інфраструктура.

Свободи, З0
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х комн. квартиру с ремонтом в самом Центре города. Здесь сделано абсолютно все: заменена проводка, выровнены стены и полы, новая сантехника, натяжные потолки с подсветкой и светильниками в стиле «Лофт». Металлопластиковые окна, французский балкон, пол устлан ламинатом. Подъезд очень чистый, тихий закрытый двор, приветливые соседи. Расположение: рядом с домом находятся всевозможные магазины, супермаркеты, салон красоты, остановка общественного транспорта, рынок, аптеки, в пешей доступности парки и пляж. Отличный вариант как для комфортной жизни, так и для сдачи квартирантам! Вся более детальная информация по телефону 0961805357 - Инна.

Небесної Сотні, 6/20
rieltor.ua

Квартира з гарним ремонтом(воркутинський )будинок .Заїжджай та живи!Є підвал та бомбосховище.

Г.Маріуполя, 49
rieltor.ua

Квартира знаходиться біля парку Миру.Поруч зупинка,школа,садочок.Поміняні вікна,двері,труби.Чеський проект.Балкон 6м.0671360403

Пугачова вул., 47
rieltor.ua

Квартира тільки після ремонту.Поміняно все.Перспективний район з розвинутою інфраструктурою.Місто майбутнього.

Квт278, 4
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру на Тараса Бульби. Знаходиться на п’ятому поверсі поверсі десятиповерхового будинку. Загальна площа - 45,3 кв.м., житлова – 27,4 м.кв., ухня - 7,6 кв.м. Без ремонту. Кімнати окремі. Також відокремлений тамбур на дві квартири. Є кладова у вітальні. Встановлені лічильники на воду. Поряд школа, супермаркети, аптеки, зупинка, пляж, стояка для авто. Прямій продаж. Без комісії для покупця.

Тараса Бульби вул., 17
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в Центрі Кременчука. Квартира в хорошому жилому стані. Вікна замінені, лічильники є на електроенергію, воду. Незважаючи, що квартира знаходиться на першому поверсі вона досить тепла. Бо подача тепла починається з першого поверху. В квартирі залишається повністю меблі та техніка, а саме: -пральна машинка; -холодильник; -два дивана; -кухня; -телевізор; -бойлер. Поверх: 1/5 Балкону немає. ⭕️Ціна: 26000$ Гарний варіант. Якщо зацікавив пишіть або телефонуйте. +380963419494

Першотравнева, 57
rieltor.ua

В продажі 2 кімнатна квартира, по вул. Богаєвського. В пішій доступності магазини, ТРЦ, школа, садочки, зупинка громадського транспорту, парк. Будинок цегляний, ОСББ, 2/5 поверх. Квартира має косметичний ремонт кімнат, санвузол роздільний, під ремонт. Вікна металопластикові, бойлер, лічільники води і електроенергії, підвальна кімната. Перегляд за домовленістю, телефонуйте!

О. Богаєвського, 1/37
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кременчук

Продам квартиру в новобудові з новим ремонтом 74м2. Квартира розташована за адресою по вул. Троїцька 37-А. Має автономне опалення та якісний новий, сучасний ремонт. Кварітра розташована на верхньому поверсі та має гарний краєвид з видом на Дніпро. Нова меблі та техніка продаються разом з квартирою. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Троїцька, 37а
rieltor.ua

Двух комнатная квартира в хорошем районе, санузел с хорошим ремонтом, сантехника и трубы променяны, есть счетчики на воду. Окна и балкон металопластиковые.

Героїв Бреста пров., 86
rieltor.ua

2 кімн. Квартира на 1 Занасипі, з видом на Дніпро, покращеного планування[] 9/9 пов. цегляного будинку, по вулиці Велика Набережна Площа: 49,7/26,7/7,6 кв. Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Велика набережна, 33
rieltor.ua

-Продам 2 кім. квартиру Техучилище 2/5 поверх Загальна площа 44 м.кв. Кімнати роздільні Квартира в житловому стані Є можливість перепланування Лічильники на світло та воду Чудове місцерозташування - поруч зупинка, магазин, школа, дитячий садок, кафе Підійде як для проживання, так і здачі в оренду Перегляд у зручний для вас час

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 27
rieltor.ua

2-х кімн. НОВОБУДОВА з автономним опаленням! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 62,1 м.кв., кухня – 16,8 м.кв., кімнати – 18,2 та 13 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, дитячий майданчик Індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням телефонуйте!

Редутна, 46
rieltor.ua

Можлива Є оселя! Продам 2 кімнатну квартиру в самому Центрі міста (по вул. Мазепи!) Квартира не кутова, тепла і світла! Кімнати в квартирі роздільні. Є лчильники на холодну та гарячу воду, день/ніч на світло. Квартира продається разом з меблями і технікою. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, школи, дитячі садочки, різні магазини, поліклініка, приватна клініка, аптеки, кавярні, паркБабаєва, зупинки міського транспорту, Придніпровський парк, дитячі та спортивні майданчики. Послуги агенції нерухомості оплачуються окремо. Більш детальну інформацію можна отримати по телефону 0687040101 Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Івана Мазепи вул. (Бутиріна), 32
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру у Кременчуці в самому центрі міста, квартира затишна та тепла, розташована на другому поверсі п`ятиповерхового цегляного будинку. По сусідству живуть порядні люди , в під`їзді завжди прибрано. Сама квартира БЕЗ ремонту , що дає вам можливість втілити ваші дизайнерські проекти. Будинок у якому знаходиться дана квартира, має гарне місце розташування. Розвинена інфраструктура, поряд: школа, ринок, дитсадки, зупинки громадського транспорту, відділення банку, магазини, супермаркет, автостоянка, автозаправка і тд.

Першотравнева, 41
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в цегляному п’ятиповерхового будинку в нагірній частині міста (вул. Ватутіна р-н Новоіванівського ринку). Квартира в задовільному житловому стані. Вікна типові дерев’яні, вхідні та міжкімнатні двері дерев’яні. Для підігріву води встановлено газову колонку, для підтримання комфортної температури мається кондиціонер. Встановлено лічильники на водопостачання, газопостачання. Балкон засклений. Гарний двір, цегляний будинок, охайний під’їзд – зроблять Ваше проживання в цій квартирі більш комфортнішим. Ціна вказана без врахування вартості послуг АН (сплачується окремо). Не зволікайте, телефонуйте для отримання більш детальної інформації.

Ватутіна вул.
rieltor.ua

Продается 2 комнатная квартира Район нагорной части города ,перекрёсток ул.Щорса и ул.Чкалова Первый этаж в 9 этажном блочном доме Квартира не угловая Цоколь высокий,есть балкон застекленный Частично пластиковые окна Обычная жилая квартира Санузел раздельный Имеется кладовка Рядом остановка маршрутки, магазины, детский садик, школа, тихий двор с детской площадкой Развитая инфраструктура Общая площадь 51,9 кв.м жилая 28,2 кухня 7,1 кв.м На дополнительные вопросы,отвечу по телефону.

Европейская, 25
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в найцікавішій НОВОБУДОВІ в самому Центрі міста, по вул. Софіївській! Будинок 2017 року побудови. Квартира з Індивідуальним опаленням (оплата за газ тільки при користуванні, абонплати немає)! Квартира розташована на комфортному 4 поверсі! Будинок має 7 поверхів, є ліфт, в середині та зовні будинок оснащено відеокамерами. Будинок ОСББ, має власне огороджене подвіря, на території якого є паркомісце з виведеною електроточкою для зарядки електромобіля. Квартира з зовсім новим дизайнерським ремонтом! Ремонт зроблено в сучасному стилі! При ремонті застосовані дорогі та якісні матеріали. Лічильники на газ, воду, електроенергію (двохзонний день/ніч). Тепла підлога у ванній кімнаті і кухні. Встановлено систему захисту від затоплення квартири. Кухня-студія велика, продумана і дуже зручна. Вона вже обладнана всіма необхідними мблями (вбудована кухня виготовлена з натуралього шпону, стільниця - натуральний камінь, фурнітура blum) і якісною технікою! В квартирі є велика вбудована шафа- гардеробна, ліжко, диван, кондиціонер. Зі спальні вихід на великий панорамний балкон. В підвальному приміщенні є кладова 6 кв.м (право приватної власності на неї також оформлене). Квартира має дуже зручне розташування! Поруч є все необхідне: супермаркети, дитячий садочок, різні магазини, клініка, аптеки, кавярні, відділення банків, зупинка громадського транспорту, парк Бабаєва, в 2 хвилинах Придніпровський парк, пляж. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Наталя Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Софіївська, 15
rieltor.ua

Продам 2 х комнатную квартиру улучшенной планировки нагорная часть города 101 кВт. Комнаты раздельные, жилая лоджия. Хороший район рядом школа, садик, остановки, магазины. Услуги агенства оплачиваются отдельно. 0509412789. 0972171787

101 кВт., 1
rieltor.ua

Продам квартиру в центрі міста по вул. Соборна. Цегляний будинок. 3 поверх. Загальна площа 65 кв. м. Планування: велика кухня-вітальня, великий санвузол, спальня і велика гардеробна. Стан: під чистову обробку. Зроблена стяжка підлгоги, в санвузлі і на кухні - плитка, зроблена проводка, стіни підготовлені під шпалери. Балкон з панорамним остеклінням. Чистий підїзд. Благоустроєн двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. В цьому районі жити максимально комфортно і зручно. Записуйтесь на перегляд.

Соборна вул. (Леніна), 6/7
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру покращеного планування в центрі міста Кременчук, вул. Софіївська. Цегляний будинок 90-х років побудови. 6 поверх. Квартира з незакінченим ремонтом, одна кімната зроблена капітально. Загальна площа 53 кв. м. Кухня 9 кв. м і дві роздільні кімнати, великий балкон, санвузол роздільний. Є техповерх. Поруч розвинута вся інфраструктура.

Софіївська вул. (Чапаєва), 39
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира, розташована на першому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку у центрі міста (р-н 12ї школи). Зроблено ремонт у санвузлі, у кухні замінено вікно на металопластикове , замінено електропроводку. Гарне розташування, поряд все необхідне для комфортного проживання. Для отримання більш детальної інформації телефонуйте (098)721-2698 Марат.

можливий продаж по єОселя
Перемоги вул.
rieltor.ua
1 - 24 з 324 результатів