Квартирка під ремонт з крутою локацією на селищі Котовського . Поряд є абсолютно все . Готова до продажу . Дивіться всі мої оголошення, є з чого вибирати

Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 94
rieltor.ua

Двух-комнатная квартира в доме СК МикроМегас. Один из лучших домов Суворовского района, красный кирпич, подземный паркинг, месторасположение - Парк Интузиастов. В пешей доступности ТЦ Семья, две школы, детский садик и замечательный базарчик.

Заболотного Академіка вул., 58
rieltor.ua

Квартира в новом сданном доме в 10 минутах ходьбы от моря. Дом из красного кирпича, толщина стен 50 см. Две раздельные комнаты, большая светлая кухня. Сан/узел совмещён. Квартира подготовлена к чистовой отделки. Установлены металлопластиковые окна, приборы учёта, бронированная дверь. Закрытый двор с детскими площадками, видеонаблюдением, паркингом. Развитая инфраструктура, магазины, школа, садик, поликлиника, рынок.

Центральная, 25
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

квартира в кирпичном сданном доме! Без комисии и переплат! Просторная, 51 метров, возможно перепланировать в евродвушку. большой балкон с которого открывается красивый вид на город, море. Солнечная, теплая и экономная. Все необходимое для комфортной жизни в пешей доступности Лучшее предложение для молодой семьи. Звоните! Аналогов нет!

Академика Сахарова улица, 16, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 33000.0 USD
dom.ria.com

кімнатна квартира в Новому зданому домі. Будинок повністю збудований. Будинок з червоної цегли плюс утеплення фасаду, що робить його супер теплим, а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел. Чудова транспортна розвязка. Можлива покупка на виплат на 24 міс. із першим внеском 25%. Ціна повна зі знижкою 10% при 100% оплаті, жодних комісій та агентських послуг ви не сплачуєте.

Палия Семена улица, 21, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 57300.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 58 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 39664.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 71 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 47190.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 76 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 51350.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 76 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Розстрочка! Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 51090.0 USD
dom.ria.com

простору 1-но кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 46 м2 на вул. Семена Палія. Відмінне планування кухня 13 м2 з виходом на лоджію 4 м2 з панорамним склінням, кімната 17 м2. Перевага будинку, в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Будинок у липні 2023 р. здається! Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 30457.0 USD
dom.ria.com

квартиру в новому будинку загальною площею 37 м2 на вул. Семена Палія. Відмінне планування кухня 13 м2 з виходом на лоджію 4 м2 з панорамним склінням, кімната 14 м2. Перевага будинку, в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 26950.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 77 м2 на вул.Бочарова в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 52359.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 58 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений ІНДИВІДУАЛЬНИЙ двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22/1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 52845.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 79 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Розстрочка без подорожчання! Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 52715.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 81 м2 на вул. в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 52845.0 USD
dom.ria.com

дворівневу 3-х кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 86 м2 на вул.. Перевага будинку, в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ(економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений ІНДИВІДУАЛЬНИЙ двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22/1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 56030.0 USD
dom.ria.com

простору дворівневу 3-х кімнатну квартиру в новому будинку загальною площею 106 м2 на вул. 30 м2. Перевага будинку, в тому, що він з червоної цегли і плюс утеплення фасаду будинку, що робить його супер ТЕПЛИМ (економія колосальна на опаленні), а також у квартирі встановлений індивідуальний двоконтурний котел, що дає вам самому регулювати тепло в квартирі. Комфортна інфраструктура За 30 метрів магазин АТБ, Епіцентр, Таврія В. Поруч великий пром ринок і є поряд гаражі та стоянки. Хороша транспортна розвязка Телефонуйте! Відмінна пропозиція! Без комісії!

Палия Семена улица, 22/1, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 69160.0 USD
dom.ria.com

простору, затишну квартиру від забудовника. Панорамні вікна на дві сторони. Будинок з червоної цегли. У квартирі є лічильники на воду, світло і газ, індивідуальне опалення. Стяжка по всій квартирі.

власник
Палия Семена улица, 22А, Поселок Котовского, Одесса, Одесская 44500.0 USD
dom.ria.com