Продаж 2-к квартири клубному будинку по вул. Космічна 3 -Площа 78 м2 -Поверх 5 з 5 -Індивідуальне опалення -Можливий продаж по програмі єОселя -Будинок ведений в експлуатацію, з закритою територією, відеонагляд для безпеки власників житла. -В квартирі буде зроблений якісний дизайнерський ремонт згідно з проектом на фото, окрім техніки. -Також по ходу виконання робіт можна вносити свої корективи ( колір стін, вид стелі, світильники і так далі) -До завершення робіт залишилось 3 - 4 тижні. -Є тепла підлога в кухні, коридорі та санвузлах. -Встановлений кондиціонер. -Квартира дуже світла, високі стелі з вмонтованими даховими вікнами які додають обєму. -Є додаткова дитяча кімната площею 8 м2. -Вся необхідна інфраструктура поруч в пішій доступності супермаркети школи садочки зупинка транспорту 10 хв. пішки до ТЦ Спартак. -Ціна 140 000$ Ключі на руках, телефонуйте, огляд в зручний для вас час!

Космічна вул., 3
rieltor.ua

Продається 1-кім. квартира (по документах-нежитлове приміщення) по вул. Космічна. Дуже простора, з власною гардеробною 7 кв.м., за бажанням це може бути ще одна кімната, дитяча чи кабінет. Квартира знаходиться в затишній малоповерховій новобудові клубного типу в чудовому, тихому і спокійному районі Львова. В даній квартирі зроблено дизайнерський ремонт. В наявності вся побутова техніка, а саме пральна машина Bosch, сушильна машина Bosch, духова шафа Indesit, холодильник, плита і посудомийка марки Whirpool. В квартирі встановлено 3 італійські вентиляційні системи марки Palao і Prao, бойлер Ariston, електричний котел Kospel. Підігрів підлоги по вій площі квартири. Саме тому тут дуже затишно і тепло. Квартира дійсно вартує вашої уваги, це чудовий варіант як для здачі в оренду, так і для власного проживання. Код квартири #26910895

Космічна, 3
rieltor.ua

1-кім.кв.вул.Космічна новобудова малоквартирний будинок 55/19/24,6м.кв. 1п.високий/3ц. під квартирою комерція. висота 2,9м. Гарне планування, панорамні вікна, вигоди разом. здача 3 квартал 2024р.можна придбати гараж за окрему плату.

Космічна вул., 5
rieltor.ua

ЖК в городе Львов