Прекрасна квартира, не углова. Тепла взимку і прохолодна влітку. На все стоять лічильники. Індивідуальне опалення. Балкон та лоджія. Великий добудований балкон близько 5 кв. м, можна використати, як оранжирею, або додоткову кімнату. Тихе та спокійне місце для чудового відпочинку та життя. Своя земля 2 сотки городу та 1 сотка саду. В дворі є криничка. Великий підвал. Вайфай та інтернет підключено. Супутникове телебачення. Підїзд має кодовий замок та хороший ремонт. Парковочне місце для авто. Поруч можна побудувати також гараж. Хороші сусіди. Гарна та розвинена інфраструктура: лікарня, магазини, супер маркети АТБ, Новий світ, аптеки, школа, садочок, базарчик, автобусна зупинка, все поруч. Телефонуйте!

власник
Продам 3-х кім. кв. з індивід
olx.ua

Продам трьохкімнатну квартиру з індивідуальним опаленням,квартира знаходиться на другому поверсі двоповерхового будинку, зроблений ремонт встановлені пластикові вікна, детальніша інформація за телефоном.

власник
Продам 3к квартиру
olx.ua

Однокімнатна квартира в районі автостанції з ремонтом на другому поверсі, опалення електро

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира на 2-му поверсі 2-х поверхового 12-ти квартирного цегляного будинку у м. Корсунь-Шевченківському. Район залізничного вокзалу. Опалення індивідуальне газове. Стан жилий. Продаж без комісії, від власника. Ціна 25 000 у.о. торг

власник
Продаж 3-кімнатної квартири від власника
olx.ua

Дослідити місцевість

Популярні запити

Географія Корсунь-Шевченківський