Будинок 2009 рік.забудови,стан квартири- після будівельників,але є нова система опалення плюс 2-х контурний газовий котел,газова плита,лічильники на газ, воду і елктроенергію.є також нові унітаз і раковина.Квартира некутова,балкон і лоджія незасклені,заг.пл.60,2 кв.м.,кімнати-17,2; 10,9 і 10,4 кв.м.,кухня-8,3 кв.м.Неподалік зупинки маршруток ,кінцева зупинка 1- го трамваю,магазини.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3-к.квартиру,р-н "Загребелля",вул.Сільбудівська,буд.1 а
olx.ua

3-кімнатна квартира в районі вокзалів з індивідуальним опаленням та ремонтом. Тел. (09*********70. Петро.

владелец
3-кімнатна квартира
olx.ua

Нова пропозиція АН «ДІМ» Трикімнатна Поверх 3/5 Площа 67м2 Краща пропозиція в м.Конотоп Вулиця : Клубна 117 Щодо ремонту квартири. У квартирі зроблено капітальний ремонт, Вся штукатурка була збита до цегли, стіни оштукатурені родбантом, Підлога була знята і обрано все сміття до плити. Вся підлога покрита гідроізоляцією, підлога залита шумоізоляційною стяжкою, і зверху наливна підлога. Укладені теплі підлоги (мати), у ванній, балконі, лоджії та каредорі. Повністю перероблена електрика, і збільшена потужність на 5 кіловат, заведено окрему лінію живлення з повального щита. Замінено радіатори опалення. Замінено водопровід, встановлено гребінки. Замінено каналізацію. Встановлено бойлер на 80 літрів. Стелі зашиті гкл. Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91

Найкраща пропозиція м.Конотоп
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Остановка в 2 минутах ,супермаркет в 5 минутах,стоматология в 3 минутах детские площадки в 5 минутах

владелец
Продам квартиру в жилом состоянии
olx.ua

Продається квартира в центрі міста по вулиці Успенсько-Троїцька 35. Поряд дуже добре розвинута інфраструктура: садочки, школа, поліклініки, лікарні, магазини, супермаркет, аптеки, центральний парк, дитячий майданчик. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5- поверхового будинку.Три кімнати: дві спальні і кухня-вітальня. Санвузол роздільний. Коридор просторий з шафою. Є кладова. Стоять лічильники на воду та світло. В квартирі установлений кондиціонер.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Продам квартиру в районі Житловий масив.. Квартира вже з ремонтом та частково з меблями, дуже світла і тепла з електроопаленням. Документи впорядку. Два балкона.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам квартиру в самому центрі міста в квартирі зроблений ремонт в 2019р проводка зроблена нова, сантехніка поміняна лічильники поставлені на газ, воду,світло. Балкон застіклений вікна по квартирі всі метало пластикові. Квартира світла вікна виходять так як і проїзду частину так і в двір. В квартирі зроблене перепланування зроблена велика гардеробна частково есть тепла підлога. Вся інша інформація по тел.

владелец
Продам квартиру в центрі міста
olx.ua

Продам 3х квартиру в центрі міста.Квартира - утеплена. Дах відремонтований. Індивідуальне опалення,два кондиціонери. Є сигналізація. Поруч дитячий садок,школа,лікарні,парк ,стадіон.Квартира має якісний ремонт. Є лічильники.Нова проводка,трифазний лічильник.

продам 3х квартиру с індивідуальнім опаленням.
olx.ua

Некутова,балкон засклений,заг.пл.62,5 кв.м.,двостороння, кімнати роздільні,вікна-пластик,бойлер,в житловому стані.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3 к.квартиру,в центрі міста,вул.Коновальця,буд.4
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в місті Конотоп, район 7-вітрів , 5 поверх 9 поверхівки , не кутова.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру 64м.кв
olx.ua

Квартира трикімнатна. Розгляну продаж або обмін на Суми. Автономне опалення. 68 квадратів. Велика лолжия + Балкон. Лічильники на газ, воду. Район КВРЗ

владелец
Квартира 3-х кімнатна. Обмін. Автономне опалення. трикімнатна
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста. Кутова, але тепла, повністю облаштована. У квартирі є на все лічильники, бойлер на 80л. також є підвальне приміщення. Поруч автобусна зупинка, лікарня, супермаркет, школа, садочок. Всі подробиці по телефону. Прохання телефонувати після 17.00.

владелец
3-х кімнатна квартира
olx.ua

Продам уютную, теплую не угловую после ремонта квартиру возле стадиона Юность, Успенско-Троицкая, 35. Квартира находится в двух минутах от центра. Кухня и гостиная - студия. Две спальни. Ниша-шкаф. Новая проводка, сантехника и счетчики. Пол - подогрев. Квартира стоит того. Звоните в любое время.

владелец
Продам квартиру, скидка покупателю !!!
olx.ua

Нова пропозиція АН «ДІМ» • Продаж трикімнатної квартири • м.Конотоп • Адреса Г. Тхора 92 - Площа 59м 2 - Поверх 5/5 - Кухня 8 м2 - Кімнати 17/12/8 Квартира в жилому стані , зроблено кімнати , стіни , підлога , стеля . Вікна пластик , балкон застеклено . Опалення централізоване , завдяки установлення лічильника за квартиру опленя як за одно кімнатну квартиру . Також є підвал . Інфраструктура поряд магазин продуктовий , до зупинки міського транспорту 3 хвилин , до центру міста 7хвилин , школа , дитячий садок . Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку .

Термінова продажа Трикімнатна
olx.ua

Квартира за адресою : Варшавська 21 з власним подвірям та гаражем , в центрі міста . Індивідуальне опалення , по всій квартирі тепла підлога . Продаж разом з меблями та технікою.

владелец
Квартира в клубному будинку 87м
olx.ua

Продаеться чудова затишна квартира район 7 вітрів, поруч дитячий садок, школа, АТБ, пошта, СТО. Дуже зручне планування, квартира знаходиться на першому поверсі цегляного пятиповерхового будинку. Всі кімнати розділені, в квартирі залишаються частково меблі, індивідуальне опалення, є балкон, та погріб який розташований в квартирі під балуоном. Більше фото або відео в особистих повідомленнях. Перегляд в зручний для вас час. Продаж від власника.

владелец
Продам 3х кімнатну квартиру
olx.ua

Исследуйте территорию

3-х комнатная квартира по ул.Клубная (первая линия). р-н семь ветров. Автономное отопление и горячее водоснабжение.(Итальянский котел+ биметаллические радиаторы. Балкон в зале+лоджия в спальне. + два подсобных помещения (сарай и подвал с погребом в цокольном этаже). Квартира в жилом состоянии, теплая, потребление газа на отопление минимальное. Канализация исправна, давление в водопроводе 2-2,5 атм. Счетчики воды и газа установлены. документы в порядке, квартира готова к продаже. долгов по коммунальным платежам нет.

владелец
Продам 3-х комнатную квартиру в г.Конотоп
olx.ua

Продам 3 кім.квартиру по вул. Ватутіна,р-н Загс, 4 поверх 5 поверхового будинку. Загальна площа 61м.кв. Кімнати та санвузол окремі. Є дозвіл на індивідуальне опалення. Ремонт звичайний. Одне вікно пластикові. Є балкон і лоджія. Тепла, суха.

владелец
olx.ua

Продається 3-х кім. кв. з меблями і технікою, на 9/9 з гарним крайовидом. Кімнати всі окремі. Підлога в кімнатах паркетна дошка. Загальна площа 64,4 1 к. - 17,3 2к. - 12,4 3к. - 8,4 Кухня - 8, 7 Коридор - 10 Два балкони, засклені пластикові вікна. Натяжні стелі на кухні, та в ванній кімнаті. Підігрів підлоги кухня і попередпокій. Є бойлер, та лічильники на газ, воду, світло. Квартира дуже світла і простора, а з вікна відкриваються неймовірні красоти, що аж дух захоплює. Прийдіть і переконайтеся що це саме Ваша квартира ! З задоволенням відповім в особисті, або по телефону. Вдалих покупок !

Продається 3-х кім. кв.  9/9 по вул. Клубна
olx.ua

Квартира трикімнатна в м. Конотоп по вул. Лісового на 9 поверху до центру одна зупинка Будинок 1991 року будівництва, кирпичний з ліфтом та домофоном. Санвузол роздільний, велика кухня 12 кВ. Є лоджія застеклена, пластикові вікна, окремо є балкон. Вікна виходять у двір. Був зроблений косметичний ремонт в 2020 року. Є бойлер на 80 літрів. Є повірені лічильники води та газу. Є доступ в дворі до паркомісць. Всі інші питання за номером телефону 09*******28 Микола Миколайович

владелец
Квартира трикімнатна поруч із центром
olx.ua

Квартира тепла не кутова с централізованим опаленням та гарячою водою є невеликий ремонт кухні та ванної кімнати також застекленний балкон

владелец
Квартира трьохкімнатна
olx.ua

Продам. Трехкомнатная квартира 63м2 с мебелью в центре города Конотоп, ул. Усп-Троицкая 4. 3 этаж (5ти этажный дом), не угловая. Отопление –центральное. Газовая колонка. Большой застекленный балкон. Рядом: Школа ,дет.сад., супермаркет, рынок, остановка транспорта(маршрутка+трамвай). Квартира в нормальном жилом состоянии. Документы готовы к продаже.

владелец
Продам трехкомнатную квартиру 63м2 с мебелью в центре города Конотоп
olx.ua

Трехкімната квартира на першому поверсі. Власне опалення, двоконтурний котел.

владелец
3-х кімната квартира в центрі
olx.ua

Трикімнатна квартира. Вікна пластик. Потребує незначного косметичного ремонту. Обмін на однокімнатну з доплатою (сума договірна)

владелец
Трикімнатна квартира район КВРЗ
olx.ua
1 - 24 из 46 результатов