Продам 1 комнатную квартиру На Жилмасиве По улице Строителей Квартире нужен капитальный ремонт.

власник
Продам 1 комнатную квартиру
olx.ua

Квартира 1 комнатная с ремонтом и мебелью. Теплая, не угловая. Сделан новый балкон застеклённый. Окна пластиковые что на кухне и в комнате с балконной дверью WDS. Окна выходят на проезжую часть и на заправку ОККО. В комнате паркет. Новая газовая колонка, плита газовая. Есть холодильник и стиральная машина. Новые краны в кухне и в ванной комнате. Счётчик на доме на отопление (стоимость отопления 600-800-1000-1200 в самый холодный месяц). Счётчик на газ и свет. В комнате стенка.

власник
Квартира 1 к. Центр
olx.ua

1 ком.кв, р-н Воронцова,окна пластик,новая входная дверь,новые трубы,сантехника,столярка. Окна во двор. Рядом рынок,школа,садик,остановка маршрутки. В ванной новая плитка, унитаз. Пол деревянный,сверху линолеум.Хорошие,спокойные соседи. Горячая вода.

власник
1 ком.кв,р-н Воронцова,3эт/4эт
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЧИТАЙТЕ ВНИМАТЕЛЬНО ОПИСАНИЕ ПОТОМ ЗВОНИТЕ !! Продам студію 30 КВ.м У квартирі зроблений повноцінний ремонт. Люстри стильні та дуже сучасні, є прохідний вимикач. Вся електрика проведена з нуля. Багато резеьок по всій квартирі що буде дуже зручно. В кухні поклеяні декоративні обої, які дуже легко миються. Є гігієнічний душ, дуже зручний у користуванні. Ремонт зроблений з дорогих матеріалів, по всій плитці підігрів підлоги, електрика, сантехніка нова. Вікна нові, батареї замінені на нові. Квартира в центрі міста. Я все звісно розумію але цього ні, це не ТікТок не фейсбук не інстаграм щоб лишати лайки... Якщо так цікава можу залишити свій тікток там можете лайкати квартиру...буде більш популярна Пожалуйста уважайте наше время тут указано во сколько можно звонить !!! Звонить с 10:00 до 22:00 Будьте добры приходите со своими бахилами , и приходите в мой дом как в свой , не будьте свиньями !

власник
Продам студию в центре. Пишите на Вайбер  на звонки не отвечаю !
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в м. Конотоп район Жилмасив вул. Металістів 4й поверх є ремонт, бойлер, централізоване опалення. Поряд Дит. Садок, Школа, АТБ супермаркет, транспортна розвязка

власник
Квартира однокімнатна в р-н Жилмасив
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Успеньсько-Троїцька 5, в центрі міста. Яка розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Поруч з будинком розвинута транспортна розвязка: маршрутки та зупинка трамвая. Дитячий садок та школа. В пішов доступі дитячий розважальний центр БЦ Плаза. Міській парк. Торговельний центр, а також фітнес зал, продуктові магазини. Квартира без ремонту

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Некутова,без балкону,заг.пл.29,9 кв.м.,кімната-18,4 кв.м.,кухня-5,4 кв.м.,вікна-пластик,ванна-плитка,бойлер,в житловому стані.Центр міста,все поруч,перегляд за домовленістю.

Продам 1 к. квартиру,в центрі міста, вул.Висока, буд.6
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в пятиповерховому будинку по Лісового, 5. Третій поверх, вікна виходять у двір, тепла, опалювальна площа 32,6 м. кв. Тихий район, центр. Нові лічильники на газ, на воду. Зручна транспортна розвязка.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру, 3 поверх, вул. Лісового, 5
olx.ua

Квартир в центре города по ул.Короленко,33, не угловая 4 этаж 5 этажного дома с индивидуальным отоплением, бойлер, окна в кухне и комнате металлопластиковые. Общая площадь 30.9 м.кв., комната 17.5 м.кв., кухня 6.1 м.кв. Жилое состояние.

власник
olx.ua

Пропонується в оренду або продаж однокімнатна квартира в м.Конотоп, район Житломасив, вул.Вирівська - поверх - 5/5; - площа - 30,2 кв.м. Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку .

Продаж 1 кім Вирівська
olx.ua

Продам гарну однокімнатну квартиру в будинку району Семи Вітрів, по вулиці Клубній. - Квартира тепла, не кутова, світла, комфортна. Розташована на 1 поверсі 5-ти поверхового будинку. - Площа 22 метра квадратних. - Жилий стан. В кімнатах зроблений косметичний ремонт. - По всій квартирі металопластикові вікна, що виходять у двір. - Є бойлер , пральна машина - Поряд зупинка , аптеки ,АТБ та інші магазини. Недалеко садочки, школи, вся інфраструктура. !! Важливо! Квартира вільна та готова до продажу. За всіма питаннями , фото та додатковою інформацією звертайтесь за номером... 06******92 09******83

власник
Продається однокімнатна квартира
olx.ua

Некутова,без балкону,заг.пл.29 кв.м.,кімната-17,7 кв.м.,кухня-5,2 кв.м.,бойлер,лічильники,в житловому стані.Поруч зупинки транспорту ,садок,супермаркет,магазини.Перегляд за домовленістю.

Продам 1 к. квартиру, р-н"Житломасив",вул.Металістів,буд.6
olx.ua

Однокімнатна квартира в центрі по вулиці Короленка буд 33 5 поверх з 5 24 кВ загальна площа І невеликий косметичний ремонт Криша перекривалась рік тому Двері вхідні нові

власник
Однокімнатна квартира в центрі
olx.ua

Продам квартиру по ул.Строителей 28 . Пятий этаж , крыша не течёт, балкон не застеклён. Трубы все поменяны , унитаз новый , на всё стоят счётчики, окна пластиковые. Остальные вопросы по телефону.

власник
Однокомнатная квартира (гостинка)
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру Район зеленчак, 5 этаж , квадратура 33,2 кв.м, пластиковые окна, бойлер, частично мебель. ТОРГ!!!

власник
Продам однокомнатную квартиру
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на житловому масиві, площею 32.6м на пятому поверсі пятиповерхового будинку, не кутова.Лічильники на газ,воду є.Вікна,балкон металопластикові.

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається гостінка, Конотоп Вул. Висока, 6 Центр міста Площа 28кв.м Кімната 16кв м 5 поверх Ремонт косметичний

власник
Продається гостінка
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по проспекту Червоної Калини ( район Воронцова ). Повністю в жилому стані. Без меблів. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа 31,2 кв.м. Висота приміщень 2,8 м. В квартирі: замінено електричну проводку, сантехніку, якісні склопакети, натяжні стелі всюди крім ванної кімнати. Лічильник на газ. Квартира не кутова, тому тепла і затишна. Балкон зроблений є освітлення. Поруч школа, автобусна і трамвайна зупинки, будинок культури, бібліотека, парк.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Однокімнатна квартира 5/5. общ. площадь 31 м².Сантехніка нова,лічільник на воду.Тепла квартира.конотоп ройон 7 вітрів

власник
Кваитира район 7 вітрів
olx.ua

До вашої уваги продаж затишної однокімнатної квартири на вул. Металістів,район Житломасив. Будинок 90-х років з білої цегли. Місце розташування дуже гарне, поряд все що потрібно для комфортного проживання, поряд школа, дитсадок, Атб і ще багато різних магазинів. Дах перекривався в 2021. В ціну за квартиру входить кухня,яка робилась під замовлення, інша мебель за домовленістю. Звонити з 08:00-22:00.

власник
Продаж 1 к.квартири
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста на первому поверсі не кутова в житловому стані укомплектована меблями вікна пластикові на вікнах решітки . Лічильники на воду та світло. Гарні сусіди . Парковка для авто ! Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 #Продаж#АгентствоНерухомостіДІМ#Купити#Оренда#ЮридичнийСупровід#Конотоп#Україна#06******91

Продаж 1 кім Центр
olx.ua

Термінова ПРОДАЖА В ціну входить договір Куплі - Продажу Продаж однокімнатної квартири в центрі м.Конотоп, вул.Короленка - поверх - 4/5; - загальна площа- 31.4 кв.м.; - вікна пластикові; - інфраструктура розвинена: магазини, школа, аптеки, нова пошта тощо. Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 #Продаж#АгентствоНерухомостіДІМ#Купити#Оренда#ЮридичнийСупровід#Конотоп#Україна#06******91

Продаж однокімнатної Цент АН «ДІМ»
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири м.Конотоп Вулиця Котляревского - Поверх 5/5 - Площа 29.2 м2 - Кухня 5.5 м2 Квартира в жилому стані , продаж з меблями . Вікна пластик , балкон засклено . Санвузол сумісний . Також є поряд гараж за додаткову оплату . Інфраструктура : магазин , дитячий майданчик , зупинка міського транспорту . Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 Торг під час огляду !

Продаж однокімнатна Район Мясокбіната
olx.ua

Продам затишну, сонячну, теплу 1к квартиру, район Жилмасив, вулиця Будівельників, буд. 14. Не кутова, 3-й поверх в 5-ти поверховому будинку. Житловий стан, нові вхідні двері, замінені металопластикові вікна, великий балкон, світла простора кімната, оригінальна кухня з двома вікнами, суміжний санвузол. Інфраструктура - поруч дитячий садок, школа, спортивний комплекс, спортивні та ігрові дитячі майданчики, безліч магазинів, невеличкий ринок, аптеки, банкомати, дуже зручна транспортна розвʼязка, до зупинки трамвая, автобусів і маршруток 2 хвилини, хоча сам будинок знаходиться в тихому зеленому дворі і захищений від шуму транспорта і доріг іншими будинками.

власник
1к квартира м. Конотоп Сумської обл, Жилмасив вул. Будівельників, 14
olx.ua
1 - 24 з 27 результатів