Продається двохкімнатна квартира площею 56кв на другому поверсі п’ятиповерхового будинку, не углова в районі Порт. Квартира з індивідуальним опаленням, кондиціонером, євро ремонт, мебльована, зручне розташування. Ванна і вбиральня розділені, квартира має дві лоджіі(жилі, можуть бути під гардероб, утеплені). Вікна металепластикові, всі міжкімнатні двері з масива дуба. Підлога у ванній, та кухні з підігрівом. Вбудована кухня з газовою плитою, посудомийка, холодильник, духова шафа, двухконтурний котел. Ванна оснащена душем та пральною машиною. На першому поверсі є комора, мед заклад поруч, вільна парковка

власник
Успенсько Троїцького, 142
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста. Кутова, але тепла, повністю облаштована. У квартирі є на все лічильники, бойлер на 80л. також є підвальне приміщення. Поруч автобусна зупинка, лікарня, супермаркет, школа, садочок. Всі подробиці по телефону. Прохання телефонувати після 17.00.

власник
3-х кімнатна квартира
olx.ua

3-х комнатная квартира по ул.Клубная (первая линия). р-н семь ветров. Автономное отопление и горячее водоснабжение.(Итальянский котел+ биметаллические радиаторы. Балкон в зале+лоджия в спальне. + два подсобных помещения (сарай и подвал с погребом в цокольном этаже). Квартира в жилом состоянии, теплая, потребление газа на отопление минимальное. Канализация исправна, давление в водопроводе 2-2,5 атм. Счетчики воды и газа установлены. документы в порядке, квартира готова к продаже. долгов по коммунальным платежам нет.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру в г.Конотоп
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири 3йповерх 43кв.,кутова, але дуже тепла,повністю облаштована, заходь і живи. Виконана реконструкція квартири, нова залита підлога,перештукатурені стіни, замінена проводка та водні комунікації. У квартирі є на все лічильники,болер, свіжий ремонт,натяжні стелі,нове меблювання, кухонний та спальний гарнітур зроблено під замовлення з дерева. Балкон застеклений панорамно,стеля обшита вагонкою, виведене світло. Радіатори чугунні та промиті,тому тепловіддача на всі 100. Поруч автобусна зупинка, магазини та дитячий садок. До квартири йде гараж з ямою та буржуйкою в 5хвилинах ходьби в 5 кооперативі . Перегляд за попередньою домовленістю 0 девять сім- 924 три- сім 37 Олександр

власник
Квартира 2х кімнатна
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в районі Порт,біля Стоматології. 3-й поверх. Кутова, але тепла, повністю облаштована. У квартирі є гаряча вода, централізоване опалення,на все лічильники. Поруч автобусна зупинка, супермаркет. Всі подробиці по телефону 06*********39

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Пропонується на продаж чудова 2-х кімнатна квартира з ремонтом у самому центрі міста.Розташована по вул.Братів Лузанів 59.Загальна площа 45,8 м² , 5/5 поверх.Поряд знаходяться магазини.дит.садки, стомат.кабінети,нова пошта √2, аптеки,кавярні, салони краси,до зупинки громадського транспорту буквально 3 хв.Кімнати роздільні, теплі,світлі,затишні, натяжні потолки по всій квартирі, санвузол сумісний, лічильники на газ,воду,світло.Перекритий дах.Детальна інформація по телефону. Таня 38********09

власник
Продається 2-х кімнатна квартира в центрі міста по Братів Лузанів 59
olx.ua

Продам уютную, теплую не угловую после ремонта квартиру возле стадиона Юность, Успенско-Троицкая, 35. Квартира находится в двух минутах от центра. Кухня и гостиная - студия. Две спальни. Ниша-шкаф. Новая проводка, сантехника и счетчики. Пол - подогрев. Квартира стоит того. Звоните в любое время.

власник
Продам квартиру, скидка покупателю !!!
olx.ua

До вашої уваги продаж затишної однокімнатної квартири на вул. Металістів,район Житломасив. Будинок 90-х років з білої цегли. Місце розташування дуже гарне, поряд все що потрібно для комфортного проживання, поряд школа, дитсадок, Атб і ще багато різних магазинів. Дах перекривався в 2021. В ціну за квартиру входить кухня,яка робилась під замовлення, інша мебель за домовленістю. Звонити з 08:00-22:00.

власник
Продаж 1 к.квартири
olx.ua

Зй поверх біла атб дитсадочок транспортна розвʼязка , трамвай, маршрутка,на все є лічильники опалення центральне дуже тепла і тиха з гарною аурою. Вул. Вирівська 54 район жилмасиву

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Будинок було здано в 2008 році. Район 7 вітрів біля АЗС "Сігмус". Квартира потребує ремонту, косметично чи за бажанням повне оновлення, але всі умови для проживання є. Всі комунікації підключені і в справному стані. Опалення індивідуальне газове. Поруч зупинка, супермаркет "АТБ", дитячий майданчик, школа №3 і дитсадок.

власник
3-кімнатна квартира
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру ,другий поверх. 68 кв. Утеплена ззовні , здоровий балкон . Гарний ремонт. Залишається частково з меблями. Адреса Клубна 89

власник
Продам 3-кімнатну квартиру
olx.ua

З кімнатна квартира, не кутова, 4 поверх, балкон, лоджія Індивідуальне опалення

власник
olx.ua

Продам 2х квартиру з індивідуальним опаленням в районі Воронцова. 4/5 тепла. Є лічильники на газ,воду,пластикові вікна.Квартира у жилому стані. Поруч АТБ,ринок,дитячий садок,школа,зупинка.Можливий невеликий торг.

продам 2х квартиру з автономним  опаленням
olx.ua

В продаже тёплая, удобная квартира, комнаты раздельные. 3-ий этаж пятиэтажного дома. Частично сделана косметика, перебрана и добавлена проводка кухня, ванна, коридор. С мебелью помогу по возможности. Какие есть вопросы лучше звоните. На последнем фото встроенный шкаф. Газовая колонка новая Везде пластиковые окна. Документы готовы. Рядом с подъездом есть небольшое подвальное помещение, рядом со входом, сухое, подведён свет.

власник
Продам квартира 2-х комнатная , р-н Автовокзал
olx.ua

Продам четырехкомнатную квартиру по адресу Проспект Мира 19 , квартира находится на 5 этаже , ремонт косметический , везде кроме балкона пластиковые окна,продаётся с мебелью и техникой ,просмотр по договоренности

власник
Продам 4-к квартиру в центре
olx.ua

Індивідуальне опалення, двухконтурний котел, гаряча вода, вікна пластикові, прибудований балкон, є підвал, поряд дит. садочок, поряд магазин АТБ. Телефон 09******89

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру, р-н «Сім вітрів»
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам 1 комнатную квартиру На Жилмасиве По улице Строителей Квартире нужен капитальный ремонт.

власник
Продам 1 комнатную квартиру
olx.ua

Однокомнатная квартира ,теплая(очень) есть горячая вода.

власник
olx.ua

Квартира 1 комнатная с ремонтом и мебелью. Теплая, не угловая. Сделан новый балкон застеклённый. Окна пластиковые что на кухне и в комнате с балконной дверью WDS. Окна выходят на проезжую часть и на заправку ОККО. В комнате паркет. Новая газовая колонка, плита газовая. Есть холодильник и стиральная машина. Новые краны в кухне и в ванной комнате. Счётчик на доме на отопление (стоимость отопления 600-800-1000-1200 в самый холодный месяц). Счётчик на газ и свет. В комнате стенка.

власник
Квартира 1 к. Центр
olx.ua

Продам 3-х. комнатную квартиру с автономным отоплением. Котел работает без электричества. Центр города район городского ЗАГСА. Общ. площадь 64 м2. Счётчики на газ, воду, окна пластик, балкон и лоджия застеклены, входная дверь метал. Звонки после 17:00.

власник
Продам 3к.кв с автономным отоплением, центр города
olx.ua

1 ком.кв, р-н Воронцова,окна пластик,новая входная дверь,новые трубы,сантехника,столярка. Окна во двор. Рядом рынок,школа,садик,остановка маршрутки. В ванной новая плитка, унитаз. Пол деревянный,сверху линолеум.Хорошие,спокойные соседи. Горячая вода.

власник
1 ком.кв,р-н Воронцова,3эт/4эт
olx.ua

Квартира в районе КВРЗ. Ул. Ивана Франка, 41. Нуждается в косметическом ремонте. При желании вся мебель остаётся покупателю. Рядом магазин. Маршрутка #6. Реальному покупателю торг! З усіх питань дзвонити по телефону 80*******62.

власник
Квартира 2 комнаты
olx.ua

Продам большую однокомнатную квартиру. Квартира в районе ЦРБ. Капитальный ремонт крыши, бойлер 80 литров,газовый счётчик. Квартира жилая, но без ремонта.

власник
Продам большу однокомнатную квартиру в районе ЦРБ
olx.ua

Некутова,без балкону,утеплена,заг.пл.74,9 кв.м.,перепланування,вікна-пластик,ванна-плитка,частковий ремонт.Поруч зупинки транспорту,ринок,супермаркет,дитячий садок,ліцей,магазини.Перегляд за домовленістю.

Продам 4 к.квартиру,р-н "Воронцова",вул.М.Сусла,буд.11
olx.ua
123...5
1 - 24 з 108 результатів