У продажу власна квартира, без комісії! Власниця Світлана. Двокімнатна квартира у 9 поверховому будинку житлового фонду 90-2000х Розташована на 2 поверсі. Не углова. Тепла і затишна. Єдиний власник, повний пакет документів.

владелец
Лісового, 10
rieltor.ua

квартира в центрi мiста, з панорамним видом на парк і центр міста, сучасний ремонт, тепла, тиха, нова мебель та битова техника, без сусідів по трех стронах, утеплена всереденi. Дуже свiтла та простора. Вас будет завжди зустричати сонечко в ранцi, гарна кришталева люстра в спальнi створюе чудо початку дня.Стильний балкон для вiдпочинку, який можно прикрашати для зустричи рiздвяних свят ялинкою з вогниками . Доглянутий будинок, капітальний ремонт даху та підвалу, відремонтований та утеплений підїзд, сучасний дитячий майданчик, ландшафтний дизайн прибудинкової території.

владелец
None 41000.0 USD
lun.ua

Квартира 1 комнатная с ремонтом и мебелью. Теплая, не угловая. Сделан новый балкон застеклённый. Окна пластиковые что на кухне и в комнате с балконной дверью WDS. Окна выходят на проезжую часть и на заправку ОККО. В комнате паркет. Новая газовая колонка, плита газовая. Есть холодильник и стиральная машина. Новые краны в кухне и в ванной комнате. Счётчик на доме на отопление (стоимость отопления 600-800-1000-1200 в самый холодный месяц). Счётчик на газ и свет. В комнате стенка.

владелец
Квартира 1 к. Центр
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам четырехкомнатную квартиру по адресу Проспект Мира 19 , квартира находится на 5 этаже , ремонт косметический , везде кроме балкона пластиковые окна,продаётся с мебелью и техникой ,просмотр по договоренности

владелец
Продам 4-к квартиру в центре
olx.ua

Продается собственная 3-х комнатная угловая квартира в р-не Порт. Индивидуальное отопление, счетчики . Окна на восток, север, запад. Балкон и лоджия. Окна пластиковые, дверь металлическая. Большие кладовки. Тихий подъезд с кодом, очень хорошие соседи. Кухня 7,3 м кв., общая площадь 60,1м кв.,потолок 2,6 м. Цена 14900$. Рядом с домом сад 14 соток с поливом и кирпичный гараж ( 5кооператив.) Звоните на вайбер.

владелец
Квартира с индивидуальным отоплением трёхкомнатная
olx.ua

1 ком.кв, р-н Воронцова,окна пластик,новая входная дверь,новые трубы,сантехника,столярка. Окна во двор. Рядом рынок,школа,садик,остановка маршрутки. В ванной новая плитка, унитаз. Пол деревянный,сверху линолеум.Хорошие,спокойные соседи. Горячая вода.

владелец
1 ком.кв,р-н Воронцова,3эт/4эт
olx.ua

Індивідуальне опалення, двухконтурний котел, гаряча вода, вікна пластикові, прибудований балкон, є підвал, поряд дит. садочок, поряд магазин АТБ. Телефон 09******89

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру, р-н «Сім вітрів»
olx.ua

Кутова,без балкону,пл.39,9 кв.м.,кімнати-14,7 і 10,2 кв.м.,кухня-5,9 кв.м.Кімнати ізольовані,в житловому стані.Окремий двір,сарай,погріб.Центр міста,все поруч.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 2 к.квартиру,в центрі міста,вул.Коновальця,буд.8
olx.ua

Квартира трикімнатна. Розгляну продаж або обмін на Суми. Автономне опалення. 68 квадратів. Велика лолжия + Балкон. Лічильники на газ, воду. Район КВРЗ

владелец
Квартира 3-х кімнатна. Обмін. Автономне опалення. трикімнатна
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі міста Конотоп Сумської області, у 9-ти поверхівці на 4- му поверсі, будинок цегляний, ліфт працює, у підїзді зроблено ремонт, у дворі колодязь, дитячий майданчик, стоянка для авто, неподалік дитсадочок та школа, поряд озеро, місто для відпочинку, магазини, маркети, в квартирі частковий ремонт кімната-студія, два балкони та лоджия, застеклені, утеплені та обшиті знаружи, вікна пластик, біля квартири кладова, більш детальніше по телефону. Можливий обмін на будинок.

владелец
olx.ua

ЧИТАЙТЕ ВНИМАТЕЛЬНО ОПИСАНИЕ ПОТОМ ЗВОНИТЕ !! Продам студію 30 КВ.м У квартирі зроблений повноцінний ремонт. Люстри стильні та дуже сучасні, є прохідний вимикач. Вся електрика проведена з нуля. Багато резеьок по всій квартирі що буде дуже зручно. В кухні поклеяні декоративні обої, які дуже легко миються. Є гігієнічний душ, дуже зручний у користуванні. Ремонт зроблений з дорогих матеріалів, по всій плитці підігрів підлоги, електрика, сантехніка нова. Вікна нові, батареї замінені на нові. Квартира в центрі міста. Я все звісно розумію але цього ні, це не ТікТок не фейсбук не інстаграм щоб лишати лайки... Якщо так цікава можу залишити свій тікток там можете лайкати квартиру...буде більш популярна Пожалуйста уважайте наше время тут указано во сколько можно звонить !!! Звонить с 10:00 до 22:00 Будьте добры приходите со своими бахилами , и приходите в мой дом как в свой , не будьте свиньями !

владелец
Продам студию в центре. Пишите на Вайбер  на звонки не отвечаю !
olx.ua

Будинок 2009 рік.забудови,стан квартири- після будівельників,але є нова система опалення плюс 2-х контурний газовий котел,газова плита,лічильники на газ, воду і елктроенергію.є також нові унітаз і раковина.Квартира некутова,балкон і лоджія незасклені,заг.пл.60,2 кв.м.,кімнати-17,2; 10,9 і 10,4 кв.м.,кухня-8,3 кв.м.Неподалік зупинки маршруток ,кінцева зупинка 1- го трамваю,магазини.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3-к.квартиру,р-н "Загребелля",вул.Сільбудівська,буд.1 а
olx.ua

Продається квартира в центрі міста по вулиці Успенсько-Троїцька 35. Поряд дуже добре розвинута інфраструктура: садочки, школа, поліклініки, лікарні, магазини, супермаркет, аптеки, центральний парк, дитячий майданчик. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5- поверхового будинку.Три кімнати: дві спальні і кухня-вітальня. Санвузол роздільний. Коридор просторий з шафою. Є кладова. Стоять лічильники на воду та світло. В квартирі установлений кондиціонер.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з автономною системою опалення. Квартира - тепла, простора, не кутова, з двома балконами. Додаткова площа - спільний коридор з сусідньою квартирою (5 кв.м), а також великий підвал. У помешканні є домофон, нова сантехніка, водонагрівач. Встановлені лічильники. Біля входу у підїзд обладнане приміщення для велосипедів. У прибудові - продуктовий магазин "Олімп" ("Електрон") з цілодобовим режимом роботи. Зручна транспортна розвязка: поряд з будинком - зупинка трамвая N3 і маршруток NN 6,7 та N17.

2-х кімнатна квартира
olx.ua

Некутова,балкон засклений,заг.пл.62,5 кв.м.,двостороння, кімнати роздільні,вікна-пластик,бойлер,в житловому стані.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3 к.квартиру,в центрі міста,вул.Коновальця,буд.4
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру, другий поверх. Район Воронцова.

владелец
olx.ua

Обменяю свою 3-х комнатную квартиру в районе Зеленчака,по адресу Проспект мира 21,на однокомнатную квартиру с доплатой.Желаемый размер доплаты 5000$. Звонить лучше по номеру телефона +38********96.

владелец
Обменяю 3-комнатную квартиру на однокомнатную с доплатой
olx.ua

Центр міста. 2 кімнати. 9й поверх. Новий ліфт 2020 року. Лічільники на газ та воду. Нова підкачка води. Контактний номер +38********99

владелец
olx.ua

Трикімнатна квартира. Вікна пластик. Потребує незначного косметичного ремонту. Обмін на однокімнатну з доплатою (сума договірна)

владелец
Трикімнатна квартира район КВРЗ
olx.ua

Квартира розташована по вулиці Богдана Хмельницького автономне опалення всі питання по телефону

Квартира 4кімнатна
olx.ua

Продам 3 кім.квартиру по вул. Ватутіна,р-н Загс, 4 поверх 5 поверхового будинку. Загальна площа 61м.кв. Кімнати та санвузол окремі. Є дозвіл на індивідуальне опалення. Ремонт звичайний. Одне вікно пластикові. Є балкон і лоджія. Тепла, суха.

владелец
olx.ua

Продам квартиру в районі Житловий масив.. Квартира вже з ремонтом та частково з меблями, дуже світла і тепла з електроопаленням. Документи впорядку. Два балкона. ОСББ. Торг.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру з індивідуальним газовим опаленням в р-ні Воронцово біля Олександрівського ринку. Квартира розташована на першому поверсі пятиквартирного будинку. Площа квартири — 72 кв.м. Поряд гараж на 2 автомобілі. Є підвал. Чудовий варіант для бізнесу. Ціна 20800 $. Можливий торг.

Продам 3-к квартиру з індивід. опаленням + гараж на 2 авто
olx.ua

Квартира за адресою : Варшавська 21 з власним подвірям та гаражем , в центрі міста . Індивідуальне опалення , по всій квартирі тепла підлога . Продаж разом з меблями та технікою.

владелец
Квартира в клубному будинку 87м
olx.ua
123...7
1 - 24 из 155 результатов