кімнатна квартира студія в Рівєрі, вул. Чехова/Заболотного.Загальною конем 29 кв.м. Комплекс біля моря із розвиненою інфраструктурою. Малоквартирний будинок з червоної цегли. Закриті подвіря без машин. Власний парк усередині житлового району. Дитячі та спортивні майданчики нового формату для ігор та розвитку. Розстрочка.

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 25087.0 USD
dom.ria.com

квартира загальною площею 35 м2 у малоповерховому будинку з червоної цегли. Житловий комплекс знаходиться в пішій доступності від моря та ТЦ Рівєра. Інфраструктура комплексу включає: дитячий садок, парк усередині житлового району, дитячі та спортивні майданчики, паркінги. Правильне планування квартири, дає можливість за 34 кв.м зробити кухню-студію та кімнату для відпочинку не суміщеними. Вид із квартири на частий сектор. Здача ЖК 2й квартал 2023 року, без затримки. Є розстрочка на 24 місяці! Без комісії!

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 25538.0 USD
dom.ria.com

однокімнатна квартира в малоповерховому будинку з червоної цегли. Житловий комплекс знаходиться в пішій доступності від моря та ТЦ Рівєра. Інфраструктура комплексу включає: дитячий садок, парк усередині житлового району, дитячі та спортивні майданчики, паркінги. Правильне планування квартири дає можливість в 37, 13 кв.м зробити кухню-студію та кімнату для відпочинку не суміщеними. Вид із квартири на частий сектор. Здача ЖК 2й квартал 2023 року. Без комісії! Розстрочка!

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 27529.0 USD
dom.ria.com