Квартира двохрівнева, з виходом у внутрішній двір, загальною площею 80,5(113,5) кв.м. на 4 поверсі вул. Мазепи 161, виконані роботи по утепленні мансарди, монтуванні теплої підлоги, розведенні комунікації, змонтована електропроводка, залита стяжка, стіни штукатурені, пошпакльовано.

владелец
Продається квартира в елітному будинку
olx.ua

Пропонується на продаж затишна 3-кімнатна квартира в цегляному будинку недалеко центру в м.Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 54, 5 кв.м. Площа кухні - 5, 4 кв.м. з якої є вихід на балкон, санвузол роздільний/ванна. В квартирі жилий стан, опалення, для підігріву води є бойлер. Квартира тепла взимку та не спекотна влітку. Є двір з дитячим майданчиком, місце для паркування автомобіля. Квартира має вигідне розташування, зупинка транспорту навпроти через дорогу, всі необхідні для комфортного проживання магазини та заклади у пішій доступності. Неподалік міське озеро для відпочинку.

Симона Петлюры улица, 74, Коломыя, Ивано-Франковская 36500.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-х кімнатна квартира покращеного планування в м.Коломия на вул.Леонтовича 23. Загальна площа - 77,8 кв.м. Сирець, автономне імпортне опалення, два балкони засклені, гарні краєвиди, тихий двір, поруч дитячий садок, школа,озеро. Встановлено енергоощадні вікна та вхідні броньовані двері. Проведено електромережі, газ, водопостачання, опалення. Телефонувати на вайбер.

владелец
3-х кімнатна Квартира 78 кв Коломия вул.Леонтовича
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається трикімнатна квартира,на першому поверсі (можливе використання під бізнес) ,в центрі міста, поруч з Ратушею. Загальна площа 71,8 кв.м. Два входи -з вул Криничноі та Лєрмонтова. Є підвал та гараж.Стіни підготовлені до ремонту. Вкладені нові металопластикові вікна,та зроблено нову проводку

владелец
Трикімнатна квартира
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в центрі міста, по вул. Кринична 80 - Сирець підготовлений під індивідуальний дизайнерський ремонт - Загальна площа - 92 м2 - Висота приміщень 3,55 м - Підведені комунікації: газ, світло, вода та каналізація, пічне опалення - Встановлені металопластикові вікна - Квартира на 1му поверсі, двоповерхового цегляного будинку Додатково: + Підвальне приміщення + Відведене місце для паркування Вашого авто або розміщення гаражу

Продається трикімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

-В наявності гарна 3-кімнатна квартира на 4 му поверсі площею 68 м2 Будинок повністю реставрований та утеплений пінопластом 15 см • Встановлено відеоспостереження і відкатні ворота для безпеки (повністю закрита територія ЖК)! Також є власне парко місце • Розташований в центральній частині міста із зручною інфраструктурою, у пішій зоні: - до центру - 7хв - до міського озера - 6хв - до садочка №14 - 8хв - до ліцею №9 - 10хв - до філії ліцею №10 - 7хв - до художньої школи - 2хв - скейт парк - 9хв - парк ім.Кирила Трильовського - 9хв - до залізничного вокзалу - 17хв - до автостанції - 25хв - кафе та ресторани - від 5хв до 10хв - торгові центри, супермаркети та магазини - від 2хв до 15хв Квартира продається з усіма меблями та технікою.

Продаж 3 кімнатної квартири
olx.ua

Супер пропозиція для купівлі в центрі міста Коломия - 3-кімнатна квартира з новим ремонтом! Загальна площа: 73 кв.м. Затишне помешкання розташоване в цегляній новобудові. Домофон. ! Сучасний ремонт з новими меблями та побутовою технікою входять в ціну квартири. Опалення: 2-контурний котел (підігрів підлоги по всій квартирі). Кондиціонер. Тихий двір з відеонаглядом. Порядні сусіди. Паркомісце закріплене за квартирою. Асфальтований заїзд. Відмінна локація: поруч в пішому доступі розташовані всі необхідні установи та заклади різного спрямування:магазини, кафе, ресторації, аптеки та ін.

Продам квартиру в новобудові і центрі міста
olx.ua

Пропонується для купівлі 3-кімнатна квартира в зданому в експлуатацію новому будинку на вул. Бандери в м.Коломиї, Івано-Франківської області. Загальна площа квартири - 126 кв.м. Велика, простора кухня, площею - 20,5 кв.м. з виходом на відкритий балкон і заходом в кімнату. Квартира простора, затишна, двостороння - вікна з однієї з кімнат вид на Бандери, а з двох інших кімнат та кухні вікна виходять у тихий двір. Квартира сирець, чистова стяжка, встановлено автономне індивідуальне опалення - двоконтурний котел, радіатори та підігрів підлоги по всій квартирі. Розведена електрика по всій квартирі. Встановлено якісні м/п вікна та добротні вхідні двері; лічильник обліку газу, води та світла. Хороше розташування, ви зможете швидко дістатися до центру міста з його діловою, культурною та розважальною інфраструктурою.

квартира, в Новому будинку, 5 хв до центру міста
olx.ua

Продається Класна 3 кім квартира 3 ремонтом біля жд/вокзалу Повністю готова до проживання, залишаються меблі та техніка; Обжитий будинок, з трьома окремими кімнатами та балконом; Біля будинку є вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, дитячі майданчики. Якщо ви хочете дійсно круту квартиру з класним ремонтом, це Ваш варіант! 56500$Ціна договірна Телефонуйте та домовимось за огляд Можливий обмін на будинок в м.Коломия або неподалік від міста

владелец
Терміново продається 3 кімнатна  квартира
olx.ua

Продам трьохкімнатну квартиру на пятому поверсі в цегляному будинку, дах шатровий. Є автономне опалення , частково замінені вікна, по вул.Богуна.

Продам трьохкімнатну квартиру
olx.ua

Центральна частина міста. Вулиця Винниченка 4поверх, 63кв(63,8) 2вікна/2балкони на Схід і Захід сторони. Свіжий будинок не хрущовка, подвірʼя асфальтоване, дитячий майданчик є дві парковки з камерами, район тихий, сусіди тихі, без наркоманів та алкоголіків! Перед будинка: вид на гори Зад будинка: вид на центр і школу Ремонт Євро, стан жилий. Інтернет Можна по домовленості залишити кухню/меблі - коридор і кухня в плитці - котел газовий, австрійський, найбезпечніший - опалення автономне - каналізація і світло зроблені і проблем не має! - кладова в квартирі - кладова в підʼїздіі і підвальна кабіна - підʼїзд чистий, домофон (80% Меблів по домовленості залишаю) Плюс квартири місце положення ідеальне, до центра пішки 3хв, Світло не виключають(локдауни) Все близенько Причина продажу та додаткові питання по телефону

владелец
3-х кімнатка квартира в центрі
olx.ua

Подається 3-х кімната квартира на 3 поверсі 5 поверхового будинку по вул. Січових Стрільців біля Верховина тепер м-ну Аврора, з ремонтом, новим опаленням та натяжною стелею, не кутова, 61м2. Також в квартирі є охоронна система та відеонагляд. Балкон закслений, утеплений та обшити вагонкою з середини. Всюди металопластикові вікна та двойні вхідні двері. Ціна з меблями що є на фото. Торг. Обмін на 1 кім . Детальніше по телефону 06******52

владелец
Продаж 3-х кім квартири
olx.ua

Квартира продаж від власника Частково меблі залишаються і техніка

владелец
3 кімнатна квартира Власник
olx.ua

Не агентство! Від власника! Продам дворівневий напівособняк у центрі Коломиї, біля самої ратуші. На нижньому поверсі знаходиться кімната із свіжим ремонтом без меблів. На основному поверсі передпокій з шафою для взуття та шафою для одягу. Великий коридор з лавкою та кутовою тумбою. Кухня з балконом та металевими ролетами. Велика кімната з шафою, маленьким телевізором. Ванна кімната з необхідним. Підведений інтернет. Є затишний, тихий двір та великий цегляний гараж. Внизу є великі підвальні приміщення, які виходять на інший бік будівлі і мають окремий вхід, (можуть бути використані для бізнесу), тому що виходять на дорогу.

владелец
Двохрівневий напівособняк в самому центрі м.Коломиї
olx.ua

Продаю 3 у квартиру в цегляному 5-ти поверховому будинку площею 57м. КВ. Комфортна, з якісним ремонтом. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Суміжний санвузол, балкон засклений. У будинку створено ОСББ, під’їзд на коді. Гарний двір з дитячим майданчиком та паркомісцем. Поряд дитсадок та школа.

3к квартира по вул. Лисенка
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в цегляному будинку. Новий ремонт,ще ніхто не жив. Загальна площа - 69.7 м. Двох контурний котел. Якісні вікна. Школа, дитячий садок, супермаркет,автобусна зупинка - все поруч.

Продам 3 кімнатну квартиру.Новий ремонт.
olx.ua

Исследуйте территорию

Квартира з вікнами на південь в зручній локації під ремонт який покупець зробить по власному дизайн-проекту і буде з задоволенням проживати в квартирі своєї мрії.Біля будинку вільна парковка, все необхідне для комфортного проживання в пішій доступності.Розгляну пропозиції обміну на 1-2х кімнатну квартиру. З Агентством»РІО» Ви вдало та безпечно здійсните купівлю,продаж або обмін нерухомості. Звертайтеся в Наш офіс:м.Коломия вул.Вічевий Майдан 6. Телефон:05******64 Наш сайт: rio.if.ua

Квартира під ремонт))
olx.ua

Продам 3к квартиру Сирець в центральній частині міста. Загальна площа квартири - 97,4 кв.м., житлова площа - 51 кв.м., і велика кухня - 20,3 кв.м. Три просторі та дуже добре освітлені кімнати, є балкон. Можна робити ремонт під свій смак.

Продам 3к Сирець в центральній частині міста
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в м.Коломия по вул.Бандери на третьому поверсі 5-поверхового будинку.Загальна площа 134 м2.Квартира на стадії незавершеного ремонту.Кімнати та санвузол роздільні.Кухня кутова 22,4 м2.В більшій частині приміщень покручені гіпсокартонні стелі,залито стяжки,тепла підлога в кухні, коридорі та санвузлі.Поштукатурено та встановлено газовий і електро лічильники.Відсутній газовий котел та елементи опалення.Підведений інтернет.Є три балкони і лоджія.Подвір"я огороджено.В кроковій доступності супермаркети,школа,дитячий садочок та лікарня.Можливий торг.Розгляну варіанти обміну.Тел.+3466*****41 Whatsapp,Viber(Василь),+38********81 (Любов).

владелец
Продаж 3-х кімнатної 134 м2 квартири в коломиї
olx.ua

Продається квартира на першому поверсі з окремим входом.Район Мазепи (Гомін.)Квартира Продається з меблями.

Продається квартира
olx.ua

Жила Квартира по Вул. С.-Стрільців район "НТК" . 9 поверховий цегляний будинок, на 2 поверсі. 7хв від центра. 68м2. Є опаленя, ремонт, євровікна. З меблів КУХНЯ, ПРИХОЖА. ЦІКАВИТЬ ОБМІН НА 2 2-х кімнатні квартири. (Варіанти)

владелец
Продам квартиру Коломия
olx.ua

Квартира в польському цегляному будинку з власним подвірʼям,до квартири належить гараж.В ціну входять всі меблі та техніка,квартира готова для комфортного проживання. Розгляну пропозиції обміну.Реальному покупцю буде суттєва знижка. З Агентством»РІО» Ви вдало та безпечно здійсните купівлю,продаж або обмін нерухомості. Звертайтеся в Наш офіс:м.Коломия вул.Вічевий Майдан 6. Телефон:05******64 Наш сайт: rio.if.ua

Квартира з ремонтом та гаражем  в центрі Коломиї))
olx.ua

Ціну знижено! Можливий продаж через Є-оселя. Дворівнева трьохкімнатна квартира з євроремонтом та двома санвузлами два великі балкони ( один утеплений ) З вікон та балконів відкривається панорамний вид Повністю умебльована та оснащена якісними меблями та технікою. В ціну квартири входять меблі та вмонтована побутова техніка, кладова на поверсі. Індивідуальне газове опаленння. Підключена до системи охорони. На 1-му поверсі кухня, вітальня, санвузол (душ, туалет) та кладова На 2-му поверсі 2 спальні, санвузол (ванна, душ, туалет), кладова Знаходиться в зручному житловому мікрорайоні, поруч школа, садок, стадіон, супермаркет, міське озеро

владелец
Квартира двоповерхова трьохкімнатна з євроремонтом Терміново!
olx.ua

Продається 3кімнатна квартира на першому поверсі пятиповерхового будинку 61 квадрат всі кімнати роздільні по вулиці Бандери дуже гарний район неподалік школа зелена зона магазини базарчик зупинка громацького транспорту вокзал.

Продається 3х кімнатна квартира
olx.ua
1 - 24 из 30 результатов