Продам шикарную и очень комфортную квартиру 80 м2 (Жадова), 6/7 эт, дом введен в эксплуатацию в 2013 году, 3 комнаты раздельные, гостиная, кухня студия, санузел совмещенный, два пластиковых балкона в спальнях В квартире сделан качественный ремонт, АГВ, пластик, квартира с удобной и компактной перепланировкой Все узаконено, документы в порядке. В квартире теплые полы, встроенная мебель и бытовая техника. В квартире остаётся мебель, бытовая техника Подъезд с ремонтом, новый лифт Отличная транспортная развязка, рядом остановка, супермаркеты Квартира не угловая, утеплена. Цена : 99 000 $ Агентство недвижимости «Алекс- Плюс» +38(066)-833-98-98 Ирина

Героїв Майдану пл., 22
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в обкомівському будинку по вул. Єгорова, 26 в центрі Кропивницького. + Квартира з капітальним ремонтом, замінено всі комунікації + Квартира обладнана автономним газовим опаленням (по всій квартирі тепла підлога), сигналізацією з датчиками руху, системою відеоспостереження, стабілізатором напруги, окремою лінією електропостачання + Загальна площа квартири 65 м², кімнати 17 і 20м² + Квартира продається з меблями і технікою + Кухня 9м², обладнана посудомийною машиною, витяжкою, варильною поверхнею, 3в1: дух.шафа, мікрохвильовка, гриль + Кожна кімната обладнана кондиціонером + Всі меблі та міжкімнатні двері виконано із дерева на замовлення + Квартира готова до переоформлення + Чистий парадний, закритий двір Пропозиція від агентства нерухомості

2к 65м² в обкомівському будинку в Центрі
olx.ua

Продам Срочно 4х квартиру в Центре.Афганский дом.2/4эт.73м.три комнаты раздельные.кухня.гостинная.два санузла.автоном газовое отопление.ремонт.мебель.дом кирпичный.закрытый двор.паркоместо.самый центр города.1000000т.у.е.торг.

Продажа 3х квартира.Центр.Афганский дом.70м.агв.ремонт.
olx.ua

Продаж чудової трикімнатної квартири в ЖК “Ковалівський”!!! Розташована в одному з найкращих місць у Кропивницькому! Школи, дитячі садочки, супермаркет та величезна кількість магазинів, усе це в доступності від 3 до 5 хвилин пішки. Навпроти комплексу розташований Ковалівський парк, прекрасне місце для Вашого відпочинку і прогулянок з рідними та друзями. Зручна транспортна розв’язка. + НОВОБУДОВА, цегляний будинок комфорт класу. + використовуються енергозберігаючі технології, утеплення екологічно чистою мінеральної ватою. Ліфти фірми OTIS + будинок на балансі ОСББ, консьєрж, відеоспостереження, охайний під’їзд + небагато будинків можуть похвалитися таким видом з вікон! Квартира з сучасним і стильним новим ремонтом. МЕБЛІ та ТЕХНІКА ВХОДЯТЬ У ВАРТІСТЬ квартири! + площа житла 81м2 (вітальня, простора кухня 19м2, дві спальні, два балкони та санвузол) + вбудована кухня сучасного дизайну з якісними фасадами та фурнітурою + всі кімнати повністю укомплектовані меблями та побутовою технікою + автономне газове опалення, підлога з підігрівом по всій квартирі, окрім дитячої спальні, два кондиціонери + додатковий бонус - комора для зберігання (між поверхами) Якісний, капітальний ремонт, в який вкладено багато зусиль, часу та коштів, приділялася значна увага як основним моментам дизайну та ремонту, так і не менш важливим дрібницям, що у підсумку дало чудовий результат, яким Ви зможете насолодитись. Ціна 100000$, розглянемо Ваші пропозиції. Квартира готова для продажу. Деталі за телефоном, запрошую на перегляд у зручний для Вас час. АН КЛЮЧ, кращі пропозиції для ВАС! Фахівець з питань нерухомості, Костянтин.

Продам 3к в ЖК Ковалівський, меблі+техніка, сучасний ремонт 4/12 пов.
olx.ua

Продам квартиру мрії. Якщо Ви мрієте жити в центрі та в тихому мікрорайоні Якщо Ви мрієте жити у своїй квартирі та поєднувати зі своїм бізнесом – ця квартира для Вас! Квартира трикімнатна знаходиться в тихому центральному районі міста (4 квартали від площі) На першому поверсі пятиповерхового будинку, з високим фундаментом, є можливість добудувати приміщення, яке можна використовувати як для житла, або для вашого бізнесу (офіс, перукарні, магазин і т.д...) Загальна площа 60, кухня 6, ремонт, індивідуальне опалення (газ), великий балкон, підвал, сарай. Поруч зупинка, поліклініка, лікарня, магазин, школи, дитячий садок, все в пішій доступності. Перегляд квартири за попередньою домовленістю. Торг доречний. Всі питання по телефону 095 876 ​​48 84 НА СМС НЕ ВІДПОВІДАЮ!

власник
Продам трикімнатну квартиру
olx.ua

Двоповерхова квартира, 5 кімнат, 2 санвузли, АГВ, сигналізація, відеоспостереження, дубова паркетна підлога гарної якості, венеціанська штукатурка, дубові сходи, німецькі склопакети з кованими решітками, бронідвері. Італійська вбудована кухня, очищувач для води фірми Цептор. 2 балкони. Кухня-студія 16м2.

Продам 5-ти кімнатну елітну квартиру,  р-н Центр
olx.ua

Представляємо на продаж шикарну, великогабаритну квартиру в самому центрі міста. Отже, давайте знайомитись! Місце розташування: м.Кропивницький, вул.Островського (площа Богдана Хмельницького), 3-й поверх 7-ми поверхового цегляного будинку. Рік побудови будинку^ 2005 Закритий двір, територія, що охороняється! У дворі є дитячий майданчик У підїзді кодовий замок Утеплення квартири: пінопласт 100 мм Вікна: якісний металопластиковий профіль Підігрів підлог: у сан/вузлі, на лоджії, та у передпокої Квартира світла та простора, створений у ній затишок не передається на фото, як і позитивна енергетика. На кухні зроблено ремонт та замінено меблі та техніка у 2020 році Всі меблі та техніка, що знаходяться у квартирі входять у вартість Також при продажу квартири, новий власник отримує паркувальне місце закріплене саме за цією квартирою (поряд з охороною), та між/поверхову комірку загальною площею 6,5 м.кв. Для зацікавлених потенційних покупців надішлю в личку 3D тур (панорама 360 градусів) Зацікавилися – дзвоніть! Всім, хто зайшов на сайт - доброго часу доби, мирного неба і чудового настрою! №212004283 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора ,за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продам 3-кімнатну квартиру на вулиці Островського Кропивницький
olx.ua

Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою. Дуже світла та простора. Кухня велика- 18 м2, коридор - 11,7 м2 В наявності лоджія , балкон та гардеробна. Квартира не кутова та тепла. Вікна виходять дві сторони будинку. Загальна площа квартири - 80,8 м2

Продам  простору квартиру в ЖК Ковалівський
olx.ua

Трикімнатна квартира у багатоквартирному будинку (пам*ятник архітектури, закритий двір) . Кімната 19,1 кв. м., кімната 16, 9 кв. .м., кімната 13, 5 кв. м., їдальня 11, 6 кв. м., кухня 5,5 кв..м., гардеробна 7, 6 кв...м., коридор 7, 7 кв. м., сумісний санвузол 10, 7 кв..м.. Висота стелі 3 м. , товсті стіни. В квартирі 7 вікон (металопластикові) , вид з вікон у двір і на парк. Гаряча вода - газовий котел. Опалення автономне газове (на електричному живленні). Покриття підлоги - ламінат, керамічна плитка. Квартира приватизована.. Документи на квартиру :- договір купівлі-продажу. Меблі , техніка можуть залишитися за домовленістю. На території двору - приватизована земельна ділянка площею 80 кв..м. під будівництво гаражу , з виїздом на основну вулицю. Підвальне приміщення для зберігання заготовок та іншого. Гараж для автомобіля на території двору..Вид обєкта: Вторинний ринок;Тип будинку: Царський будинок;Тип стін: Цегляний;Клас житла: Комфорт;Планування: Двостороння;Cанвузол: Суміжний;Опалення: Індивідуальне газове;Ремонт: Житловий стан;Меблювання: Так;Побутова техніка: Варильна панель, Духова шафа, Мікрохвильова піч, Пральна машина, Холодильник;Мультимедіа: Wi-Fi, Телевізор, Кабельне, цифрове ТБ;Комфорт: Ванна, Меблі на кухні, Гардероб, Паркувальне місце, Гараж, Госп. приміщення, комора;Комунікації: Асфальтована дорога, Газ, Центральний водопровід, Електрика, Центральна каналізація;Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Школа, Зупинка транспорту, Ринок, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Аптека, Ресторан, кафе, Відділення пошти, Відділення банку, банкомат, Автовокзал, Залізнична станція;Ландшафт (до 1 км.): Парк; №212777012 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну.Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами.Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продам трикімнатну квартиру.
olx.ua

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)