Терміновий продаж! Смачненька ціна! Такої пропозиції більше не буде! Продам квартиру потрібної вам квадратури на вибір. Ви зможете, не переробляти, а самостійно спланувати, облаштувати, зробити ремонт за своїми бажаннями та смаком. При тому: - нова електропроводка та комунікації - двотарифний економічний лічильник світла-встановлений - лічильники на воду встановлені - добротні вхідні двері - вже облаштовані коридори та сходи - будинок завні утеплений хоча має товщину стін 60см-термодім - на вході в будинок змонтований механічний пандуз для людей з обмеженними можливостями - паркінг - дитячий майданчик - поряд розвинена інфраструктура-все що портібно для комфорту. Тож, не гайте часу, швидше телефонуйте та нумо мрію у життя Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Героїв Маріуполя, 94
rieltor.ua

Продам 3 кім вкартиру в районі Попова(ЗАГС) квартира розташована на 5 поверсі, не кутова з автономним газовим опаленням, пластикові вікна, балкон та лоджія теж пластик, санвузол в кафелі, поміняні міжкімнатні двері, в хорошому житловому стані. Зручне розташування будинку, не над дорогою але все поруч. Відмінна транспортна розвязка.

Попова Космонавта вул., 26
rieltor.ua

Продам трирівневу квартиру 125,1 м2 + гараж в центрі міста Кропивницького. Квартира розташована в частному секторі по вул.Гагаріна - окремий вхід та двір - альтанка - гараж на 2-і машини - додаткова мансарда над гаражем * на першому поверсі - кухня-студія - вітальня - ванна кімната * на другому поверсі - дві кімнати - гардеробна - санвузол * нульовий поверх 38,7 м2 використовувалася як розважальна та гостинна-де можна поставити більярдний стіл тощо, де в зимку тепло, а влітку прохолодно, гарне місце для зустрічі гостей та друзів. - індивідуальне газове опалення - коштовні кухонні меблі та техніка залишаються покупцям. Запрошую вас на огляд чудової квартири, від якої ви будете просто у захваті! Вас також дуже порадує розташування та розвинена інфраструктура навколо. По ціні - домовимося. Поспішайте!! До зустрічі!!) * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. З нами безпечно, комфортно, швидко.

Гагаріна вул., 42
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру - загальна площа 55,3 м2 - індивідуальне електро опалення - м/п вікна та балкон - сучасний ремонт - всі комунікації замінені - квартира не кутова, дуже тепла - чудовий район, поруч школа, садок, магазини, ринок, гарна транспортна розвязка Телефонуйте покажем у зручний час для Вас.

Академіка Корольова вул., 13
rieltor.ua

Продам велику трикімнатну квартиру на Катранівці Квартира 90кв/м та має своє місце для автомобіля В квартирі якісний ремонт Автономне опалення, теплі підлоги Рекуперація повітря Укомплектована меблями та дорогою технікою. Квартира на першому поверсі, теплого цегляного будинку Добудовано 20 кв/м (узаконено) Зроблений окремий вхід, тому є можливість зробити собі дворик для барбекю та відпочинку Також в квартирі встановлена система охорони Телефонуйте, покажемо в зручний для вас час.

Родимцева Генерала вул., 444
rieltor.ua

Продається розкішна 3-и кімнатна квартира з євроремонтом, з новою технікою та меблями, р-н Пацаєва ( АТБ) в Кропивницькому. Для реального покупця ХОРОШИЙ торг. Пропонуйте! Можлива продаж по програмі кредитування. В квартирі : - всі меблі виготовлені по спец.замовленню із коштовних матеріалів - техніка ведучих торгових марок, в використанні не були. - вхідні двері броньовані, міжкімнатні – натуральне дерево - весь євроремонт виконаний із якісних матеріалів з "0" - опалення індивідуальне газове (двуконтурний котел-колонка) - вікна, балкон, лоджія – металопластикові (самий якісний, енергозберігаючий профіль та склопакети з напиленням ) - підлога в прихожій, на кухні, ванній кімнаті та в залі - італійська плитка (тепла підлога), в спальні та дитячій також плитка - квартира зовні утеплена - в під’їзді залізні двері з кодованим замком. - ліфт завжди працює При продажі в квартирі залишаються всі меблі та техніка які зображені на фото. Поспішайте стати власником цієї розкішної і омріяної квартири! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. З нами безпечно, надійно,комфортно! Звертайтеся.

можливий продаж по єОселя
Героїв України вул., 20
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру 70 кв/м в місті Кропивницький. Тихий спальний район. Розвинута інфраструктура До центра міста 7 хвилин на громадському транспорті та 3-4 хв на авто. Квартира з евроремонтом якому немає трьох років. Повністю укомплектована меблями та технікою (продається в такому вигляді як на фото) Автономне газове опалення. Дорогі та якісні вінка. Панорамний балкон Теплий будинок з білої силікатної цегли. Телефонуйте, покажемо в зручний для вас час.

Лінія 10, 888
rieltor.ua

Продам три кімнатну квартиру. Район Ринок Європейський. З видом на Дендропарк. Квартира світла. Автономне газове опалення. Металопластикові вікна. Перепланування. Дві кімнати окремі, кухня - студія. Тепла підлога на кухні. Велика лоджія, з теплою підлогою, і гарним краєвидом на місто та парк. Меблі та техніка залишаються, окрім двох диванів та телевізора. ✅ Ціна: 50 000 ye Тел: 066 888 50 03.

Академіка Тамма, 1
rieltor.ua

Продам велику, простору квартиру з меблями, технікою, 3В Волкова, без комісії Квартира Вашої мрії, в якій комфортно жити та відпочивати Гарна, облаштована, закрита територія - Парковка - Відео нагляд - Відео домофон - Новий. Якісний, сучасний ремонт квартири - Автономне газове опалення - Світлі, просторі кімнати - Велика, простора кухня-студія (посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, двокамерний холодильник) - Тепла підлога по всій квартирі (покриття вініл) - Столярка - якісна деревина - Два санвузла (залишаються пральна машина, сушарка) - В прихожій велика, містка шафа-купе - Розвинута інфраструктура - Транспортна розв’язка - Продаж у звязку з переїздом.

можливий продаж по єОселя
Волкова, 3В
rieltor.ua

Продається 3-к квартира в Кропивницькому , р-н Попова (Велмарт) Площа - 64 М² Поверх - 3/9 Стильна і сучасна квартира з гарним ремонтом, вас точно зацікавить! Встановлені якісні енергоощадні вікна, балкон + лоджія, автономне газове опалення, не кутова. Кімнати на 2 сторони будинку, кухня на початку квартири (дуже зручно і комфортно). Санвузол обєднаний з ванною кімнатою і збільшений (узаконено). Ремонт робився з дороговартісних і якісних матеріалів, (не для продажі). Квартира продається з усіма меблями і технікою! Дуже розвинена інфраструктура району (навчальні заклади, безліч супермаркетів, розважальні заклади та транспортне сполучення) зробить ваше життя комфортним і безтурботним. Також бонус (продаж гаражу з документами за додаткову оплату). Ціна - $61 000, можливий ТОРГ ! Телефонуйте, приходьте на перегляд! Купуйте, і ця квартира стане Вашою!

Юрія Коваленка вул., 15
rieltor.ua

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Продається ексклюзивна 3-к квартира в чудовому районі, біля парку по вулиці Івана Похітонова. Тиха, затишна локація. До центральної площі 10 хвилин пішки. - 118 кв.м - усі кімнати окремі - 2 санвузли - стан від забудовника - котел-колонка - Відмінне розташування будинку - М/пласт. панорамні вікна, сонячна сторона, світла, суха квартира з неймовірним видом - комора між поверхами !Документи - право власності на житло Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2022

Похитонова Івана вул., 9
rieltor.ua

Продається 3-к квартира в Кропивницькому , р-н Попова (35 шк) 🔺Площа - 64 М² 🔻Поверх - 6/9 Простора , світла , не кутова квартира з ремонтом в будинку ОСББ. Автономне газове опалення, енергоощадні вікна, кондиціонер. Охайний підʼїзд та ліфт. Продаж відбувається з усіма меблями та технікою! Поряд школи, садочки, багато супермаркетів, ринок, поліклініка, розважальні заклади, гарне транспортне сполучення. 💲Ціна - $57 000, можливий ТОРГ ! Телефонуйте 📲 0665979726 , приходьте на перегляд! Агенція «Антар Нерухомість» з 2001 року на ринку рієлторських послуг 🇺🇦

Попова Космонавта вул., 24
rieltor.ua

Продається приміщення в центрі Кропивницького, за кафе "Максим", вул. Преображенська 17/65 Загальна площа 85 м2: коридор, великий хол, санвузол, дві кімнати і кухня. Знаходиться на другому поверсі двоповерхового будинку. Є усі комунікації, центральне опалення відрізано. Можливий продаж як для житлового, так і для нежитлового призначення.

Преображенська вул., 17
rieltor.ua

Продається дворівнева квартира в новобудові "Сузіря" 2020. 1 із 4 поверхів Площа первого рівня - 52.52 м2, другого рівня - 28 м2, загальна площа – 80.5 м2 Вільне планування, високі стелі та панорамні балкони створюють відчуття "повітряності". В квартиру заведені світло, вода, каналізація і інтернет. Великий простір закритої і доглянутої прибудинкової території. Облаштовано: басейн, cучасні дитячий і спортивний майданчик, зона барбекю, тенісний корт, парковка та цілодобове відеоспостереження. Квартира в цьому житловому комплексі - чудове капіталовкладення, в продажі залишилось небагато квартир, тож не відкладайте рішення, дзвоніть, дивіться і станьте першим власником сучасної квартири в комфортному ЖК.

Авіаційна вул., 2Н
rieltor.ua

Продам 3х кімнатну квартиру в центрі Кропиницького - цегляний будинок - вікна пластикові - балкон довжиною 5 метрів з панорамою на місто - електроопалення - бойлер - двохтарифний лічільник на електроенергію - квартира утеплена зовні - ліфт пасажирський та ліфт вантажний Поряд вся інфраструктура центра міста Дзвоніть, покажемо у зручний для Вас час

ексклюзив
Острівська, 2
rieltor.ua

Продається 3-к квартира в спальному районі міста по вулиці Короленка, поряд з 4-ю лікарнею. Афганський будинок. Тиха, затишна локація. До центральної площі 15 хвилин на міському транспорті. - Автономне газове опалення, квартира тепла - 70 кв.м - Не вуглова - Відмінне розташування будинку - Санвузол розділений - Без ремонту, житловий1 стан - Будинок ОСББ, побудований з червоної цегли - Чистий підїзд, по 2 квартири на поверсі !!! Торг реальному покупцю Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2020-2023

Короленка вул., 52
rieltor.ua

3к ближнее Жадова, первая линия вдоль дороги, не угловая ,отопление автономное газовое, балкон , лоджия, окна м/п, состояние жилое

Генерала Жадова вул., 26
rieltor.ua

Продаж 3к квартири з автономним ГАЗОВИМ опаленням в одному з найкращих районів міста! Будинок знаходиться по вул.Куропятникова ( 5хв до центру міста). Поряд є все необхідне для комфортного проживання: школи, садочок, ринок, мережі магазинів, зоомагазин, зупинки громадського транспорту, поштове відділення, аптеки, салон краси та багато іншого. + блочний будинок + загальна площа 60 м2, вдале планування + НЕ кутова, 1 поверх п’ятиповерхового будинку + ГАЗОВЕ АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ + без балкона, але з можливістю добудови + металопластикові вікна + добрий житловий стан ЦІНА ВКАЗАНА усією ТЕХНІКОЮ ТА МЕБЛЯМИ Ідеально підходить як для ОРЕНДИ(район користується хорошим попитом), так і для власного проживання. Ціна 42500 дол. США. Деталі по телефону, запрошую на перегляд в зручний для Вас час. АН КЛЮЧ Фахівець з питань нерухомості, Рената.

куропятникова, 29
rieltor.ua

Продам затишну трьохкімнатну квартиру на вул. Полтавській, біля супермаркета "Варто". Квартира загальною площею 64 м.кв., зі зручним плануванням: всі кімнати та сан. вузол окремі, простора кухня та коридор, є балкон і лоджа. Квартира не кутова. Встановлено автономне електро опалення. Вікна пластикові, балкон та лоджа засклені пластиком. Замінено міжкімнатні та вхідні двері. Вмонтовані меблі на кухні залишаються в подарунок новому власникові квартири. Гарний житловий стан: можна зайти і жити одразу після покупки. Квартира двостороння, видова. Чистий підїзд, новий ліфт. Є торг для зацікавленого покупця!

Полтавська вул., 24
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира р/н Попова! Будинок ОСББ, ідеально-чистий під"їзд, домофон, ліфт працює завжди. Квартира не кутова з ремонтом, по всій кв-рі встановлені енергоощадні вікна, автономне газове опалення, кондиціонер. Всі меблі, які є на фото, лишаються новим господарям. ТОРГ реальному покупцю. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, домовляйтеся на перегляд!

Попова Космонавта вул., 2
rieltor.ua

Продам трех комнатную квартиру на улице Андреевская 5/9 этажки , лифт рабочий Комнаты раздельны , сан узел раздельный , отопление электро , балкон застеклен , лоджия застелена . Квартира без ремонта , начали делать перед войной и связи с ситуацией остановили Общая площадь 65 м2

Андріївська вул., 60
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-х кімнатну, великогабаритну квартиру. Отже, давайте знайомитись! Місце знаходження: м.Кропивницький, м-рн.Полтавська (біля Полтавського ринку) 5-й поверх 9-ти поверхового будинку Опис: загальна площа 83,30 кв.м., житлова площа 57,70 кв.м, складається з: коридорів 3,4 кв.м, 6,1 кв.м, кухні 9,6 кв.м, санвузла 5,6 кв.м, кімнат 20,7 кв.м, 22,9 кв.м, 14,1 кв.м, балкону 0,9 кв.м Опалення індивідуальне газове (двуконтурний котел-колонка), кондиціонер Вікна металопластикові Охоронна сигналізація В вартість квартири входять меблі (крім масажного крісла), вбудована техніка на кухні, кондиціонер, пральна машина. Поруч з квартирою розташовані: Полтавський ринок (біля 20 магазинів різного напрямку), супермаркет АТБ, аптеки, зупинка громадського транспорту , дитячий садочок і т.п., Квартира світла, затишна, простора. За попереднім переглядом прошу звертатися за телефоном Всім, хто зайшов на сайт - мирного неба і гарного настрою!. Вид обєкта: Вторинний ринок; Готовий співпрацювати з ріелторами: №212789196 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора ,за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Полтавська вул., 777
rieltor.ua

Якщо ви мрієте жити в самому серці нашого міста, то ця пропозиція для вас! Локація: самий ЦЕНТР міста! Будинок на розі вулиць В.Перспективна та Т. Шевченка. Поряд є усе необхідне для комфортного проживання, у кроковій доступності школи, дитячі садочки, вищі навчальні заклади. Кращі, улюблені місця для прогулянок і відпочинку т багато іншого. Будинок: + сталінська архітектура з високими стелями, товсті стіни з червоної цегли + закритий двір, автоматика на воротах, відеонагляд + зачаровуючий краєвид з вікон квартири Квартира: + площа 90 м2, три окремі кімнати, висота стелі більше 3 метрів, балкон виходить на центральну вулицю міста. + кухня: сучасна, класичного дизайну з якісними фасадами та фурнітурою від Blum, стільниця з натурального каменю, очищення води системою зворотного осмосу, якісна сантехніка, стильна та функціональна кухонна шафа-вітрина. Техніка: посудомийна машина, холодильник, духова піч, варильна поверхня. + санвузол: просторий , з якісною сантехнікою брендів преміум класу. Інсталяція GROHE, біде, ванна, пральна машина, стільниця - натуральний камінь. + підлога по всій квартирі в один рівень у санвузлі, коридорі та кухні – іспанська керамогранітна плитка та теплі підлоги, у кімнатах - ламінат підвищеної зносостійкості + автономне газове опалення, котел Vaillant (Німеччина), інверторні кондиціонери Сooper&Hunter + оптоволоконне підключення швидкісного інтернету + освітлення комбіноване: точкові світильники, лінійне підсвічування, люстри, якісні розетки та вимикачі + надійні, броньовані вхідні двері, міжкімнатні двері з натурального дерева і хорошою фурнітурою, багатокамерні металопластикові вікна з поліпшеною шумоізоляцією та теплоізоляцією + безпека – закритий двір, відеоспостереження, сигналізація Ajax МЕБЛІ та ТЕХНІКА ВХОДЯТЬ У ВАРТІСТЬ квартири! Дійсно якісний, капітальний ремонт, в який вкладено багато зусиль, часу та коштів, приділялась значна увага як основним моментам дизайну та ремонту, так і не менш важливим дрібницям, що у підсумку дало чудовий результат, яким Ви зможете насолодитись. Ідеальне місце для людей, котрі знають собі ціну та надають перевагу найкращому! Ціна 160000 доларів. Деталі за телефоном, запрошую на перегляд у зручний для Вас час. АН КЛЮЧ Фахівець з питань нерухомості, Костянтин.

Велика Перспективна вул., 32
rieltor.ua

Під програму єОселя Продається 3-кімнатна квартира місто Кропивницький. Загальна площа квартири складає 80 квадратних метрів. Розташована на першому поверсі 14-поверхового будинку. У квартирі є 1 санвузол, а також балкон. Ціна продажу становить 62000 доларів США. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за номером телефону, вказаним нижче. Можливий торг. Чекаємо на Ваші дзвінки! №212822318 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Попова Космонавта вул., 777
rieltor.ua
1 - 24 з 248 результатів