Продам укомплектовану 2х. ком. квартиру в Центрі. - В квартирі зроблений якісний ремонт. - Автономне газове опалення. Встановлені м/п вікна. - Балкон - панорама. - Проводка - нова (мідь). - Тепла підлога. - Поверх 5 з 6. - Будинок - червона цегла. - В квартирі залишаються всі меблі і техніка.

Гоголя переулок, 13, Центр, Кропивницкий, Кировоградская 65000.0 USD
dom.ria.com

Общая площадь составляет 39, 2 м2. Находится в самом центре города. Соседей нет, вокруг коммерческая недвижимость, Ремонт однозначно нужен. Вокруг есть все необходимые магазины и вся необходимая инфраструктура. Продается без техники и мебелей.

власник
Гоголя улица, 95, Центр, Кропивницкий, Кировоградская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаємо 2 кімн квартиру в Центрі міста (Віктора Чміленка), двоповерховий будинок -Загальна площа - 55 кВ -Житлова площа - 34 кВ -Кухня - 13 кВ -Автономне газове опалення -На першому поверсі знаходиться кухня, коридор та санвузол -На другому поверсі кімнати 13 та 12 кВ -Вікна м/п -Житловий стан, лічильники на воду, газ та світло. -Закритий двір Ціна - 32500 доларів Комісія агентства 3% Детальна інформація 06******82- Оксана АН "Берегиня"

Продаємо 2 кімн квартиру в Центрі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кім. кв-ру в елітному районі міста ( вул. Віктора Чміленка). Власник. Тел. 09*********77 Поруч театр ім. Кропивницького і парк. 5/5 пов. Сучасні, якісні склопакети, в тому числі і балкон, нові надійні вхідні двері. У одній із кімнат є велика кладова по типу гардеробної. Жилий стан, не зіпсована чужим ремонтом. Двір тихий, затишний, не прохідний, відокремлений на два будинки, зручно ставити машину в дворі. Доступно пішки: парк, зони відпочинку, садочки, школи, маркети, аптека, банкомати, зупинка, кав‘ярні. Можливість споглядати театр, центральну пішохідну вулицю, парк, фонтани! Ціна адекватна для данної кв-ри. В будинку немає антисоціальних особистостей. Достойні сусіди. Можливий торг для реального покупця. 09******77

Продам двокімнатну квартиру в центрі Кропивницького (Віктора Чміленка)
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру з газовою автономкою в обкомівському будинку по вул. Михайлівська /Кірова./Квартира знаходиться на 1му поверсі в цегляному будинку з великим балконом. Загальна площа квартири 63кв.м, дві окремі, великі кімнати /15.9 та 20.3кв.м/ кухня 8.8кв, санвузол та передпокій. В квартирі газове автономне опалення, котел-колонка, пластикові вікна, паркет. Будинок цегляний, квартира тепла та світла. Стан квартири на фото. Знаходиться на перехресті вулиць Єгорова-Кірова. Поруч магазини, садочки, школа, аптека, ОВІР.До центру 5 хвилин пішки, 113маршрутка поруч. Квартира чекає свого покупця!

Продам 2х кімнатну в обкомівському будинку
olx.ua

Квартира не кутова. Простора та світла Ремонт з нових сучасних матеріалів. Ніхто не жив. Колонка газова на воду. Опалення централізоване, на сьогоднішній день є саме надійне та практичне, не залежно від електрики. Оплата всього лише найхолодніші місяці 1500 грн. Гарний Цегляний будинок, вікна пластикові 2 камерні склопакети, стандартний балкон закритий. Привітні сусіди, охайний підʼїзд, закритий двір. Є де ставити авто. Локація чудова В 3хв парк де гарний театр «Кропивницького» та єдина пішохідна вулиця Театральна, прямує до головної площі «Героїв Майдану» 5 хв. «АТБ» банк, аптеки та багато інших магазинів та транспорт в різні частини міста. Деталі по телефону 05******29 Тетяна

Центр. Вул Віктора Чміленка. 2 кімнатна. Новий ремонт, ніхто не жив.
olx.ua

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Географія Кропивницький (Кіровоград)