Без комісії!!! У продажу 2к квартира з гарним ремонтом, на вул. Сосницька 19. Квартира знаходиться на 15-му поверсі 16 поверхового будинку. Загальна площа 63м2. У квартирі є кондиціонер, посудомийна машина, бойлер. Квартира дуже позитивна за настроєм у ній. Поруч знаходиться нова школа, садочок, продуктові магазини. Во дворі дитячі майданчики. Метро 15 хв на маршрутці. Телефонуйте , з радістю розповім всі деталі обєкта.

ексклюзив
Сосницька вул., 19
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Great, на Дніпровській набережній 15 К, Лівий берег. Квартира розташована на 17 поверсі 26 поверхового будинку. Вдале планування - окрема кімната, простора кухня, окрема гардеробна. Загальна площа - 48,2 м кв., житлова -15,3 м кв., кухня - 17,6 м кв., гардеробна - 4,3 м кв. Право власності. Ремонт - після будівельників. Зручна вхідна група - охорона, відеонагляд, три швидкісних ліфти, підземний паркінг (спуск на ліфті). ЖК Great - Комплекс комфорт-класу, з власною доглянутою територією, парповою зоною, дитячими та спортивними майданчиками. Передбачено все необхідне для комфортного першокласного життя. Метро Осокорки в пішій доступності. Оптимальна відстань від центру Києва, сучасна транспортна розвязка, достатня кількість обєктів інфраструктури, ТРЦ РіверМолл, поряд парк на набережній Дніпра, мальовничі краєвиди на Правий берег столиці.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дніпровська набережна, 15к
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 2к квартира, вул. Златовустівська 44/22. 6/16 поверх, роздільне планування, санвузол роздільний. Комфортне розташування кімнат, дві велика засклені лоджії. Загальна пл.: 52,5 кв.м. 1-а кімн. 17м² 2-а кімн. 10,1 кв.м. Пл.кухні 7,8 кв.м. Житлова пл. 27,1 кв.м.: Ідеальний варіант як для себе, так і під оренду. Стан квартири житловий. Транспортна розвязка є величезним плюсом, сполучення з головними центральними вулицями в усіх напрямках, а також, в пішій доступності НОВУС, банки, салони краси, школи, кафе та ресторани, Охматдід і т.д. Прибудинкова територія охайна, у дворі дитячий майданчик, парадне чисте, охайний ліфт, домофон. Чекаємо на перегляди, за попередньою домовленістю! З повагою Наталія

ексклюзив
Золотоустівська вул., 44/22
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО! Продається чудова 1-кімнатна квартира комфорт-класу у новому ЖК "Севен" Seven, що знаходиться на вулиці Дніпровська Набережна, 16-Г, в сучасній частині Києва, прямо на березі Дніпра. Квартира розташована на 12 /24 поверсі та має загальну площу 40м2. Квартира передається від забудовників в стані після будівельників. Південна сторона будинку створює багато світла і тепла у квартирі, що додає ій ще більшого затишку . Панорамне енергозберігаюче віконне оздоблення "Rehau" та вхідні броньовані двері класу ЕІ-30 забезпечують безпеку та комфорт вашого проживання. ЖК "Севен" має розвинуту інфраструктуру, що задовольнить всі ваші потреби. На території комплексу є міні-маркети, гостьовий та багаторівневий паркінг, салони краси, кафе, спортивні та дитячі майданчики. У пішій доступності знаходяться ТРЦ RiverMall, Аркадія, магазини та супермаркети Сільпо, АТБ, NOVUS, фітнес-клуби, ресторани, кафе, кілька дитячих садків та загальноосвітні школи, а також поліклініка. Ви також зможете насолодитися природою і пляжем на березі річки Дніпро, які знаходяться поруч. Розташування ЖК "Севен" також дуже зручне для транспорту. До станції метро "Осокорки" всього 3 хвилини пішки, що дає вам швидкий доступ до центру міста та інших районів Києва. ДОКУМЕНТИ! Телефонуйте !

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 16г
rieltor.ua

Без комісії! Є відеоогляд обєкта. Найкраща ціна в комплексі. Видова квартира з панорамними вікнами в ЖК Freedom, Київміськбуд. Будинок комфорт-класу знаходиться в 5 хвилинах від Парку Перемоги і в 10 хвилинах ходьби від метро Дарниця. Закрита територія підземний паркінг. Плануванням передбачено 2 окремі кімнати 20.62м2 з видом на Правий Берег, окрему кімнату 10м2 з вікнами на південь, кухня 10м2, 2 лоджії та окремий санвузол. За бажання можна перепланувати роздільну двокімнатну квартиру з кухнею-студією 30м2. Будинок введений в експлуатацію, у березні 2024 року присвоєно поштову адресу. Зручна транспортна розвязка як лівим берегом, так і на правий берег. Покази за домовленістю. ID: 76915

ексклюзив
Георгія Нарбута просп. (Визволителів), 1А
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Дзвоніть, пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається трикімнатна квартира 70,5 кв.м. на 4 поверсі, яка знаходиться за адресою вул. Петра Панча, 7. Розглядаємо державні програми: 1. єВідновлення; 2. Постанова. Квартира має зручне роздільне планування, окремі три кімнати, кухню, роздільний санвузол, та закритий балкон. Є парковка біля будинку, де ви спокійно можете залишити ваше авто. Поряд в пішій доступності знаходиться супермаркети, всі необхідні магазини, кавʼярні, зупинка транспорта, школа навпроти будинку. Зручна транспортна розвязка. м. Мінська - 10 хвилин їзди Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

ексклюзив
Панча Петра вул., 7
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира по вул. Булгакова, 12. На третьому поверсі 5-ти поверхового будинку 2015 року забудови. Загальна площа 55 кв.м., житлова 26 кв.м. Простора кухня-вітальня, окрема спальня з гардеробною, санвузол, балкон. Міські комунікаціі: вода, каналізація, електрика. Індивідуальне електричне опалення, підігрів підлоги в санвузлі. У дворі є місця для паркування машин. Квартира після ремонту - ніхто не проживав. Розвинена нфраструктура: школи, садки, супермаркети. Поруч зупинка міського транспорту, швидкісний трамвай, до метро Шулявська, Вокзальна - 20 хвилин. 70000$, без %

ексклюзив
Булгакова вул., 12
rieltor.ua

Продаж: Без комісії. 3-кім квартира. Святошинський район. Південна Борщагівка. Вул. Жолудєва, 4б. Про будинок: 16-ти поверховий панельний будинок, 1985 року побудови, проект КТ-16-2. Чистий відремонтований підїзд, домофон, ліфти працюють без перебоїв, сміттєпровід заварено. Прибудинкова територія доглянута, висаджено клумби з квітами, є місце для паркування авто. Про квартиру: Розташована на 11 поверсі. Стан - жилий, під ремонт. Загальна площа – 76м2, житлова – 42,4 м2, кухня-8,3 м2. Практичне планування: три окремі кімнати, кухня, два санвузли (є можливість поєднувати), дві лоджії, великий квадратний хол. Змінювалися труби водопроводу, столярня-старе дерево, поли-лінолеум. Встановлено лічільники на електрику та воду. Квартира не кутова, світла, ніякої вогкості та плісняви. На майданчику чотири квартири, спокійні привітні сусіди довкола. Інфраструктура: Чудова локація, в пішій доступності школа, дитячий садок, продуктовий ринок "Жолудєва", Ашан, аптека, кафе. Зручна транспортна розвязка - 5 хвилин ходьби до зупинки швидкісного трамвая, маршруток до метро Святошин, Академмістечко, Житомирська, Палац Спорту. Ціна: 70 000 $ без комісії! Телефонуйте, відповім на додаткові запитання та організую перегляд у зручний час за попередньою домовленістю. З повагою, ВАШ ріелтор, Олена Сенатосенко.

ексклюзив
Махова вул. (Жолудева), 4б
rieltor.ua

Видовые квартиры всегда имеют своим преимущества и обладают каким-то определенным шармом. Завораживающий вид с 24-го этажа - главное преимущество нашего объекта. Расположена в современном жилом комплексе ЖК Науковый, находящийся по адресу ул. Петропавловская 40. Квартира достаточно просторная и очень функциональная как для однокомнатной квартиры (евродвушки), общая площадь 49 метров квадратных! Просторная кухня гостиная с панорамными окнами, где обеденный стол расположен возле самих окон, откуда открывается потрясающий вид на Киев, завтракая с таким видом каждое Ваше утро будет наполнено позитивом. Спальня выполнена в необычном стиле - на возвышенности, где в полу есть ниша для вещей. Совмещенный просторный санузел и небольшой коридор. Отличное месторасположение комплекса в тихом районе среди частного сектора, в пешей доступности к метро Дорогожичи. Так же доступна и синяя ветка метро - ст. Почайна (Петровка). Стоимость 70 000 дол. Без комиссии для покупателя!

ексклюзив
Петропавлівська вул., 40
rieltor.ua

Однушка зі свіжим ремонтом в сучасному житловому комплексі? Так! Піша досяжність до метро? Так! Гарний вид з вікна ? Так! Все ще сумніваєтесь? Запрошуємо на перегляд однокімнатної квартири в ЖК Місто квітів, по вул. Тираспільська 54. Планування включає в себе: простору зоновану кімнату з двоспальним ліжком і робочим місцем, сумісний санвузол з усією необхідною технікою, кухню обладнану сучасними меблями та побутовою технікою, велику засклену лоджію. Будинок побудований по монолітно-каркасній технології, введений в експлуатацію. Залишилися питання або бажаєте записатись на перегляд ? Дзвоніть! БЕЗ комісії для покупця!

ексклюзив
Тираспольська вул., 54
rieltor.ua

Квартира з новим ремонтом з розкішним видом! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Софії Русової, 7а. У помешканні виконано ремонт, після якого ще ніхто не проживав. Гарне планування, суміжний санвузол. Меблями та технікою облаштована кухня та санвузол — все залишається новому власнику. Будинок споруджено по спецпроєкту у 2020-му році, ОСББ. Вхід з двору через домофон, працює консьєрж. Чисті та доглянуті сходові майданчики. У наявності 2 пасажирських та 1 вантажний ліфти. Будинок розташовано подалі від дороги. Великий доглянутий двір, на території дитячий та спортивний майданчик, поля для футболу та волейболу. Невеликий паркінг для мешканців будинку, та великий паркінг під охороною. Поруч є все необхідне для повноцінного життя: школи, дитячі садки, супермаркети, ресторан, кав’ярні, аптеки, тренажерна зала, паркінг, відділення «Нової Пошти» та «Укрпошти». За 2 хвилини від дому зупинка громадського транспорту. До станції метро «Позняки» — 10 хвилин пішки. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Софії Русової вул., 7а
rieltor.ua

Продаю свою квартиру (не рієлтор) Будинок здано в експлуатацію 09.2019, і уже 01.2020 заїхав у квартиру після ремонту. Київ, вул.Метрологічна 62, Важливо, що будинок знаходиться в такій локації міста, де немає поруч ніяких військових обʼєктів і тут НЕ літають ракети! У кожному будинку є укриття. Про те, чому я люблю цю квартиру. Вікна виходять на нові приватні котеджі та лісосмугу - на Хотівський ліс. Тобто за будинком ліс і зони відпочинку, а в 10хв прогулянки парк Феофанія. Вид з кімнати та балкону на Хотівський ліс. У 2023 році ремонт квартири оновили. Уже 2 роки в квартирі жила 1 людина, тобто меблі не зіпсовані і в якісному стані - все ціле і майже нове на 100%. При продажі залишаємо все як є. Вся сантехніка із якісних будівельних матеріалів. Є всі фото схем трубопроводів на випадок майбутніх ремонтів. Поруч Novus, Фора, Коло, EVA, OkWine, Rozetka, Укрпошта, Нова Пошта, аптеки, медичний центр, салони краси, коворкінг, кавярні та ресторани. Двір та парковка під охороною і відеонаглядом 24/7, У дворі є літній фонтан із великою зоною відпочинку, 5 великих дитячих площадок, вуличні тренажери. На території комплексу сучасний садочок та школа початкових класів Також важливо звернути увагу: 1.Вся квартира покрита якісним вічним ламінатом, тільки в сан.вузлі плитка, 2.Вбудовані дизайнерські шафи, 3.У кожній кімнаті є USB-розетки, 4.У кожній кімнаті є кондиціонер, 5.Проведено інтернет, що працює при вимкненні електрики, 6.Сучасне освітлення та декоративна підсвітка, 7.Встановлені датчики регулювання температури (батареї отоплення), 8.Маскітні сітки на вікнах, 9.Жалюзі день-ніч, штори та тюлі, 10.Додаткова шумоізоляція на стелі і підлозі, і півквартири має подвійну стіну до сусідів, 11.Пральна машинка, 12.Свій великий бойлер, В будинку є газопровід, але ми відмовились від газу. Тобто при бажанні його можна підключити

власник
можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 62
rieltor.ua

Продаж від власника. Продаж 1-к квартири в новобудові на Шулявці з гарним ремонтом, меблями та технікою (вул. Борщагівська, 152 а). Загальна площа 41,2 кв.м. 10 поверх. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та технікою. В кімнаті (19,1 кв.м)- розкладний диван, письмовий стіл, шафа-купе, телевізор, кондиціонер. На кухні (9,7 кв.м.)- плита, холодильник,посудомийна машина, мікрохвильова піч, обідній стіл. Санвузол роздільний, встановлено бойлер. Великий балкон на кухню і кімнату з чудовим видом на місто. Чудова інфраструктура, поряд ТРЦ Аркадія, ТРЦ Мармелад, спортклуб, супермаркети. Транспортна розвязка дуже зручна: до м. Шулявка - 10 хв., поруч лінія швидкісного трамваю. 1 власник, документам більше 3-х років Вартість 70 000 у.о.

власник
Борщагівська вул., 152А
rieltor.ua

Продам Свою квартиру, Деснянский район, Троещина, Радунская, 42/10. 10/16 этажного панельного дома. Серия КТ. площадь 74/42/9. Просторный холл, На полу паркет, две лоджии застеклены, сан.узел раздельный, харьковский кафель. Двусторонняя. Отличная инфраструктура, маркеты, школы. Один собственник. Документам более трех лет. Если вы видите это объявление, значит оно актуально. Торг возможен.

власник
Радунська вул., 42/10
rieltor.ua

Продается 3-х комнатная квартира в Соломенском р-не, ул. Семеновская 11. Общая площадь 71 кв.м, жилая 42 кв.м, кухня 8.5 кв.м., два балкона. 3-й этаж 9-ти этажного дома, 1982г. постройки, Серия 96, высота потолков 2,7кв.м. Квартира в жилом состоянии, но ремонт нужен. Чистое парадное, порядочные соседи, квартира очень теплая, не угловая. Дом находится в тихом месте, большой зеленый двор, рядом детский сад, несколько школ. Хорошее парадное, дружелюбные соседи.В 3-х мин. от дома остановка транспорта, рядом Соломенский рынок, супермаркеты, ландшафтный парк. Без комиссии, от собственника. Зарегистрированных нет, документы : спадщина за законом. Один собственник. Цена 70000 дол. Без торга

власник
Семенівська, 11
rieltor.ua

🏠 Продається стильна однокімнатна квартира в житловому комплексі "Нова Англія", будинок "Брайтон", яка стане ідеальним вибором для вас! 📐 Характеристики: Ця приваблива квартира має загальну площу 44 м² та розташована на 4-му поверсі 19-поверхового будинку. 🛏️ Планування: Вона має нестандартне планування з окремою спальнею, що робить її унікальною серед інших пропозицій на ринку нерухомості Києва. 🏢 Розташування: Знаходиться в екологічно чистому Голосіївському районі, що робить це місце ідеальним для комфортного проживання. Станція метро "Васильківська" розташована всього за 900 метрів від комплексу. 🔒 Без комісії для покупця: Ми пропонуємо цю квартиру без додаткової комісії для покупця, щоб зробити вашу угоду ще більш вигідною. 🌳 Інфраструктура: У житловому комплексі "Нова Англія" є все необхідне для комфортного життя: охорона по всій території, магазини, кафетерії, салони краси, студії пілатесу, фітнесу та йоги. 🚇 Транспортна доступність: Зручна транспортна розвязка дозволяє легко дістатися до будь-якої частини міста. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири на четвертому поверсі в престижному районі Києва! Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26Б
rieltor.ua

Вулиця Олександрівська 16 Продається затишна 2-кімнатна квартира з новим ремонтом лише за 5 хвилин від метро "Нивки" на вулиці Олександрівській, 16 у місті Києві. Ця квартира має чудовий ремонт, її обладнано меблями та технікою. Всі меблі залишаються, за винятком телевізора, який заберуть, та можливо пральної машинки. Залишаються холодильник, духова шафа, варильна поверхня. Загальна площа складає 52.36 м², з яких 30,6 м² припадає на житлову зону та 7,7 м² на кухню. Квартира розташована на 5-му поверсі 5-типоверхового будинку. Розташування квартири надзвичайно зручне: лише 5 хвилин пішки до метро, поруч маркет "Сільпо", а за 10 хвилин можна дійти до парку "Нивки". Школи, садки та інші необхідні заклади також знаходяться в пішій доступності. Для автомобілістів важливо, що з двору є декілька варіантів виїзду, як через проспект Перемоги, так і через Щербаківського, що особливо зручно в час пік. Будинок збудований у 90-х роках, підїзд охайний, а вікна у підїзді замінені на металопластикові. Перед входом в квартиру є тамбур, який зачинається на 2 квартири. Запрошую Вас на перегляд!

Олександрівська вул., 16
rieltor.ua

Без комісії. Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК Terracotta, вул. Чернігівська 8 біля метро Вирлиця та метро Бориспільська. Квартира з видом на озеро Вирлиця. Розташована на 11 поверсі 22 поверхового будинку ЖК комфорт класу. Світла простора квартира з вдалим плануванням. Загальна площа - 55.52 м кв., жила - 24 м кв., кухня - 21 м кв., окрема гардеробна - 2,61 м кв. Стан - після будівельників. Перепоступка - витрати по оформленню оплачує продавець. Квартира без ремонту - як полотно для художника. Заходь і твори — облаштовуй на свій смак. Зручна вхідна група - три швидкісні ліфти. Підземний паркінг. Концепція будинків “Двір без машин”. Поряд супермаркети, магазини, кавярні, салони краси, дитячі садочки та школи. Вдале поєднання розвинутої інфраструктури і природи. В пішій доступності Парк Партизанської Слави з трьома озерами та сосновим лісом. Без комісії. Ціна 70000 у.о.

Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

В продажу выставлена 2 комнатная квартира на улице Огородная 13,квартира расположена на 6/10 этажного панельного дома,В квартире сделан свежий и стильный ремонт,после ремонта сдается первый раз,возможна покупка с арендаторами.В квартире кухня студио и спальня.Квартира полностью меблирована,встроенная кухня,есть вся бытовая техника,бойлер.Балкон застеклен.Квартира очень теплая,коммунальные платежи не высокие,ГАЗОВАЯ ПЛИТА.Из окон квартиры открывается чудесный вид на город.Отличная инфраструктура,рядом парк,остановка транспорта.Просмотр в любое удобное для вас время.

Городня вул., 13
rieltor.ua

Найнижча ціна у Варшавському-2. Будинок введений в експлуатацію. Можливо отримати документи. Світла та простора квартира на 5 поверсі з 13. Квартира без ремонту, підведено світло, опалення автономне, планування роздільне, санвузол суміжний, планування 2С7. В будинку активно йдуть ремонтні роботи. Остання можливість придбати по перепоступці. Є відео-огляд квартири.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

2 комнатная квартира ЖК «Идея» Левый берег Днепра. Метро Бориспольская 7-10 мин. Без %. Бортничи. Рассмотрим продажу по еОселе. Один из самых уютных и качественных ЖК. Возможна продажа по программе єОселя и другим программам кредитования. Квартира с улучшенной планировкой. Просторная кухня-гостиная 20,2 м² и две комнаты, по 9,6 и 15 м². Теплый балкон оборудован под кабинет. Квартира расположена на 1-м этаже 5-этажного дома. Общая площадь – 57 м². Так же есть балкон и оборудованная кладовая в подвальном помещении площадью 3 м². (Документы на кладовую есть) Современный ремонт выполнен из высококачественных материалов в скандинавском стиле минимализма. В квартире светло и просторно. Эксклюзивная мебель, новейшая бытовая техника. Квартира оборудована всем необходимым для комфортной жизни. • Натяжные потолки • Софиты • Энергосберегающая пленка на окнах. • Кондиционер • Телевизор • Стиральная и сушильная машины. • Бойлер • Батареи с регулировкой • Есть дополнительные, электрические панели для обогрева в межсезонье. • Электрический щиток распределен по группам. Все основные источники на своих автоматах. На кухне есть все, чтобы приготовить вкусный обед, для продуктов имеются необходимые оборудованные шкафчики. Прекрасный холодильник, варочная поверхность, духовка и микроволновка. Даже посудомоечная машина, которая позволит сэкономить время и сохранить маникюр. В гостиной стоит большой обеденный стол, раскладной двуспальный диван и шкаф. В спальне двуспальная кровать, тумбочки, большой шкаф и телевизор. В детской двухъярусная кровать, письменный стол и шведская стенка. Подвальное помещение с документами. Входит в общую стоимость квартиры. Помещение с ремонтом и стеллажами, где можно разместить автомобильные шины, вещи, консервацию и велосипеды. ЖК «Идея» построен в 2018 году. Уютный, с просторной территорией и собственной инфраструктурой. Это небольшие 5-этажные дома комфорт-класса, в окружении прекрасного соснового леса и озер. Грибы. Ягоды. Орехи. Рыбалка. Тишина и свежий воздух. Отличное место для комфортной жизни, идеально подходящее для отдыха, от суматошного ритма столицы. До станции метро Бориспольская – 8 км. • Стены домов из красного кирпича, толщиной в пол метра, с наружным утеплением. • Котельная, на твердом топливе. Отдельная на каждый дом. • Установлен генератор на дом. (В случае отключения электроэнергии) • Артезианская вода из скважин. По две на каждый дом. • Оплата электричества на ОСББ. Уже готовы документы для перехода на договора с КиевОблЭнерго и установкой двухзональных счетчиков. • Закрытая территория. • Подъезд с видеонаблюдением и магнитным замком. • Наземный паркинг, возле каждого дома. • Собственная остановка общественного транспорта. • Беседка с мангалом выстроенная в лесу, где можно отдохнуть большой компанией. • Поле для мини футбола и спортивная площадка, будут открыты в скором времени. • На территории есть детский сад. • Супермаркет. • Аптека. • Ресторанчик. • Зоомагазин. • Новая почта. • Дети с ЖК «Идея» могут учиться в школе в Бортничах. Машиной ехать 7 минут. Каждые 15 минут, ходит автобус. Соседи очень хорошие и дружные люди. Продажа без комиссии. Звоните и мы договоримся на просмотр.

Идейная, 11
rieltor.ua

Квартира після будівельників на Лепсе 28. Всі комунікації заведені 63 А світла, в будинку власна котельня. Дом зданий, і заселений на 50 відсотків. Продаж прямий від власника, всі документи готові. Є можливість продажу в россрочку, кредит, оплата частинами, та по Є оселя.

можливий продаж по єОселя
Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 28
rieltor.ua

Без комісії!Чудова квартира в самому центрі столиці,Лесі Українки 24,Печерськ. Теплий цегляний будинок з ліфтом. Нові кондиціонер та бойлер,поміняна електрика та сантехніка. Квартира повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Гарна інфраструктура поруч:сквер,метро Печерська, Кловська в пʼяти хвилинах ходьби. Хрещатик , Бесарабка , ресторани , магазини , кращі гімназії та ліцеї столиці поруч.Підходить під державні програми.Телефонуйте.

Лесі Українки бульв., 24
rieltor.ua

2-комнатная квартира в кирпичном доме рядом со ст. метро Левобережная, ул. Раисы Окипной 5А. 1этаж 9 этажного кирпичного дома. Общая площадь 45 кв.м., жилая площадь 30 кв.м., ремонт, паркет, кафель, санузел раздельный, кондиционер, утепленные стены. Рядом зона отдыха, канал, залив Днепра, магазины, супермаркеты, школы, детские сады, автостоянки. 5 мин. Хотьбы до ст. метро Левобережная. 70 тыс. у.е.

Окіпної Раїси вул., 5а
rieltor.ua
1 - 24 з 4 800 результатів