ЕКСКЛЮЗИВНО, БЕЗ КОМІСІІ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Продаж двокімнатної квартири з сучасним, стильним ремонтом. ТОПове розташування - 3 хвилини пішки до метро Дорогожичі. вул. Щусєва, 12 Розкішна інфраструктура, все поруч з будинком, супермаркети, парки, дитячий садочок та богато іншого. Зручна транспортна розвязка в любий район міста. Про квартиру: Ремонт який зробили з нуля, все зняли до бетону і зробили заново. Замінена проводка, труби, сантехніка (є фото ремонту на різних етапах). Квартира на 5 поверсі з 5. Дах відремонтований та перекритий. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка: холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер. Встановлено кондиціонер. Є гардеробна. Також в квартирі є балкон. Міжкімнатні двері - деревяні, дуже гарної якості. ВСЕ ЯК НА ФОТО! Телефонуйте, перегляд в зручний час, за попередньою домовленістю.

ексклюзив
Щусєва академіка вул., 12
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири вулиця Каштанова 12Б. Квартира розташована на 3 поверсі 16 поверхового будинку. Загальна площа квартири 71,6 кв.м., кімнати 41,6 кв.м., кухня 8,2 кв.м. Квартира двостороння, 2 балкони. Квартира продається з меблями та технікою. Розвинена інфраструктура : школа, садидики, магазини. Парадне та вікна виходять на сквер. Поруч зупинка транспорту. Ціна 60000 у.о.

ексклюзив
Каштанова вул., 12б
rieltor.ua

Затишна квартира в новому будинку! Будинок введений в експлуатацію, документи в порядку! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Коноплянській, 22а. Загальна площа помешкання — 48 м2, житлова — 18 м2, кухня — 10 м2. Виконаний ремонт від забудовника: постелений ламінат, поклеєні шпалери, установлена ванна, раковина, унітаз. Зручне планування, широкий коридор, відокремлений санвузол. Оселя розташована на комфортному 5 поверсі із наявних 25. Будинок зведений із залізобетонних панелей, виконаний якісно та надійно. Вхід з двору, на вході зустрічає консьєрж, ведеться відеонагляд, працює охорона. Двір розташований в глибині, на підвищенні. Не проїзний, огороджений парканом. На території квітучі клумби, достатня кількість місць для паркування авто. У будинку є продуктовий магазин, санаторна школа-інтернат, поруч «Нова Пошта», ветеринарна клініка, «Ашан», ТРЦ «Караван Outlet», «JYSK Karavan», кінотеатр «Multiplex», Автомийка «NEXT», декілька заправок, салони краси. У кроковій доступності зупинка транспорту, що прямує до метро — 10 хвилин їзди. Ціна 60 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Коноплянська вул., 22а
rieltor.ua

3-к. МЕТРО Оболонь 5 хв. пішки, біля ТРЦ Дрім Таун. Адреса: м. Київ, Оболоннський р-н. проспект Оболонський 12а. ШИКАРНА ІНФРАСТРУКТУРА: Будинок знаходиться в тихому, зеленому, комфортному районі, 3-к. квартира з трьома роздільними кімнатами ідеально підійде для проживання великої родини. Безпосередньо у дворі знаходиться Ліцей №157, школа №239, садочок №260, №572, №573, №193, сучасний дитячий майданчик, піцерія, ТРЦ Dream Town, поруч супермаркет Сільпо, Велмарт, НОВУС, відділення банків, пошти, безліч магазинів і різноманітних розваг, 15 хвилин пішої прогулянки і Ви на Оболонський набережній або в найсучаснішому парку Наталка з дизайнерським ландшафтним дизайном та пляжем. Квартира під ремонт, готова до втілення Ваших дизайнерських рішень. Характеристики: будинок теплий, побудований з керамзито-бетону, охайний підїзд, домофон, ліфт замінений. Загальна площа 61,8 м2, житлова 38,2 м2 (три окремі спальні 14,8/13,6/9,8 м2), кухня 6,6 м2 з можливістю розширення за рахунок балкону, роздільний с/в., балкон на 2 кімнати 5,88 м2, Вікна по всій квартирі МП, балкон засклений деревяними рамами. Телефонуйте, з задоволенням відповім на всі Ваші питання, організую швидкий ререгляд та безпечну угоду.

ексклюзив
Оболонський просп., 12А
rieltor.ua

Пропонується квартира під ремонт! Ця квартира приваблює своїм функціональним плануванням, яке дозволить вам максимально зручно організувати простір. Функціональна кухня, яка не тільки забезпечить вам необхідні зручності, а й стане стильним акцентом вашої кухонної зони. Чистий та доглянутий підїзд заслуговує на особливу увагу, адже він створює перше враження про ваш будинок. Ця кварира має прекрасне розташування з розвиненою інфраструктурою. Поряд знаходяться школи та дитячі садки, що забезпечить зручність для ваших дітей. Також ви будете мати легкий доступ до транспортних вузлів, ажде швидкістний трамвай в 1хв хотьби. Запрошуємо на перегляд.

ексклюзив
Гарматна вул., 38
rieltor.ua

https://youtu.be/TdgSLSAyTv8?si=F-R4BnHat307JTjd Найкраща пропозиція $ Пропонується трьохкімнатна квартира в 5 поверховому будинку, в квартирі зроблений капітальний ремонт.Є технічний поверх.Броньовані двері.Замінена повністю проводка,автомати,новий лічильник на світло.Прохідні вимикачі в кімнатах. Оздоблення гіпсокартон,миючі шпалери,натяжні стелі , зал сумісний з кухнею ,дві окремі спальні , вбудована велика шафа,інтернет/телебачення,світло,газ, замінена система опалення (труби/батареї). В ванній кімнаті нова сантехніка (труби/унтіаз,мийка,шафа,боллер на 50літрів,сушарка для рушників ,вихід під пральну машинку,на всіх предметах приборні крани як і на мийці на кухні,лічильники на воду.Дзеркало з підсвіткою. На кухні новому власнику залишиться кухня замовлена була індивідуально, витяжка вбудована бренду Franke,газова плита hansa,ванна кімната залишається також повністю укомплектована. Потребує косметичного ремонту друга спальня та не засклений балкон.Виведений провід під кондиціонер.Вікна всі замінені на нові (rehau). Квартира в житловому стані,зимою дуже тепла,влітку прохолодна,вікна виходять на дві сторони.Двір тихий, привітні сусіди,дитячі майданчики,спортивний ,поруч в пішій доступності два садочки,художня школа, середня школа,5 хвилин до дарницького вокзалу, за 15 хвилин можна бути на зеленій гілці метро,міська електричка,маршрутки/трамвай/автобус в любий напрямок.

власник
Заслонова Костянтина вул., 9
rieltor.ua

ПРЕДСТАВНИК ВЛАСНИКА! Без комісії для покупця! Право власності на руках, готові до угоди! Чи мріяли ви коли-небудь про життя в центрі столиці? Впевнений, що так, або хоча б приміряли на себе образ людини, якій не потрібно добиратись через затори в центр годинами! Та ну ні, життя в центрі це шумно, багато людей, багато автівок - відповісте ви. А от і ні, не дивлячись на локацію - у вас завжди буде тихо, вікна квартири виходять у двір, трамвайні лінії знаходяться далеченько і трамвай не чути. З цим житлом ви не переплатите за чужий ремонт, адже будете мати можливість зробити все під себе. Тут дійсно є де розгулятись фантазії, адже можна лишити все таким як воно є - двокімнатною квартирою, або ж знести стіну з кухні, в результаті вийде велика кухня-вітальня та спальня. Прошу звернути увагу, що дане житло буде чудово здаватись в оренду завдяки гарному місцеположенню. Квартири в цій локації в місяць коштують від 20 тисяч гривень! Будинок - одна з перших цегляних хрущівок, витривалих, перевірених часом! Окрема перевага - двір до будинку закритий шлагбаумом, тому місць для паркування вистачає на всіх!

власник
Полтавська вул., 3
rieltor.ua

Голосіївський район - центральний район Києва з величними парками, озерами та сучасною інфраструктурою. Із усіх вікон квартири відкриваються панорамні мальовничі краєвиди. ЖК НАУКИ 58 11/24 пов, 43/16/12 Просп.Наук 58. Функціональне та раціональне планування, дуже висока стадія проведених оздоблювальних будівельних робіт, стінки з червоної цегли, лазерна стяжка, усі лічильники, "теплі" склопакети, засклена лоджія на кухні. Новий готовий енергоефективний будинок 2021 комфорт-класу з утепленням, гостьовий паркінг, закрита територія, дитячі майданчики, відеоспостереження, 3 швидкісні ліфти, конс єрж! Ніхто не зареєстрований, всі документи готові до продажу без доручень! Ціна 60 тис у е оформлення 50/50

Науки просп., 58
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продається 3-х к. квартира по Златопільській 4к - Соломянський район. Квартира у жилому стані, з меблями та технікою. Дві окремі спальні та вітальня прохідна. Велика лоджія. Затишна кухня з вбудованими меблями та технікою. Санвузол окремий – ванна. Є бойлер, кондиціонер. Балкон та лоджія засклені. Гарні сусіди та доглянута прибудинкова територія. Тихий та охайний двір. На входах до парадного стоять металеві двері з домофонами. На подвірї є дитячий майданчик. Поруч дитячий садок, школа, магазини, супермаркети, зупинка міського транспорту. Показуємо кожну середу з 18.00 до 20.00 та неділю з 10.00 до 13.00. Телефонуйте!

Златопільська вул., 4К
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири без ремонту Київ, лівий берег, Березняки, поряд з метро Лівобережна, по вул. Бучми. 3 поверх з 9, квартира загальною площею 70/45/9 м2, є засклений балкон. -замінені вікна на нові металопластикові. -Санвузол роздільний - на стінах та підлозі покладена плитка, металеві вхідні двері, є газова плита. -Квартира двостороння. -Встановлено лічильники. Квартира тепла, світла, простора, на дві сторони. Інфраструктура: Поряд з будинком знаходяться: магазини, супермаркети, спорт зал, нова пошта, дитячі садочки, школа, бювет, велика парковка, парк, дитячий майданчик, зелений затишний двір. Транспортна розвязка: -10 хв їзди до метро Лівобережна -1 хв пішки до автобусної зупинки в різносторонньому напрямку. Оперативний показ. Документи готові до угоди.

Бучми Амвросія вул., 7
rieltor.ua

Затишна 2кімнатна квартира, кімнати окремі, великий балкон на кімнату і кухню, засклений. Ремонт робився для себе: замінені труби та проводка, зроблена гідроізоляція. На підлозі плитка - кухня, вана кімната та коридор. Санвузол сучасний з якісною сантехнікою. Склопакети встановлені. Вбудовані шафи. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Заходь та живи. 60дол.торг

Щусєва академіка вул., 36
rieltor.ua

- Продаж 2к квартири - Оболонь - Вулиця Героїв Дніпра - Поверх 1/9 - Ремонт (Косметичний.) Продаж квартири на вулиці Героїв Дніпра. Перший поверх. Тепла квартира, кімнати роздільні. Лоджія на дві кімнати. Склопакети. Кондиціонер. Прекрасні сусіди. Інфраструктура (до 500 метрів): Бювет, Аптека, Зупинка транспорту, Лікарня, поліклініка, Ресторан, кафе, Дитячий садок, Ринок, Школа, Метро, Магазин, кіоск, Парк, зелена зона, Відділення банку, банкомат, Дитячий майданчик, Супермаркет, ТРЦ, Кінотеатр, театр, Відділення пошти

Героїв Дніпра вул., 29
rieltor.ua

Продам 1-кімн.квартиру, Печерський р-н., вул. Джона Маккейна, буд. 16А, станція метро "Звіринецька" 7 хв. та станція метро Либідська- 10 хв. пішки. Код обєкта SF-2-962-768 Поруч знаходяться магазини, аптека, банк, станція метро, зупинка транспорту. 2-й поверх 4-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 31 кв.м.,кухня 4,5 кв.м. Гарний житловий стан. Новий балкон.В кімнаті 2 вікна.Всі вікна виходять в зелений двір.Продається з меблями та побутовою технікою. Вартість - $60 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: «єОселя», постанова №280, «єВідновлення».

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 16А
rieltor.ua

Встигни купити охайну, простору трикімнатну квартиру на Виноградарі та заїхати без додаткових вкладань! Виноградар із зеленими дворами схожий на невелике провінційне місто, що потопає в деревах. Тому він вважається екологічно чистим житловим масивом. Метрополітену на житловому масиві немає, але зараз ведеться будівництво підземки на Виноградар. При цьому, в мікрорайоні нормальна транспортна розвязка. Є багато маршруток, на яких можна доїхати в різні точки міста. У житловому масиві багато парків і зелених зон для відпочинку. Наприклад, на проспекті Правди є парк, в якому гуляють мами з дітьми і пенсіонери, вигулюють собак. По проспекту Г. Гонгадзе є Виноградарський ліс, де водяться ручні білки. На його території знаходиться дитячий майданчик і мотузковий парк. Місцеві люблять влаштовувати тут пікніки, кататися на велосипедах, бігати. У мікрорайоні найбільший ТРЦ називається Retroville, він знаходиться на проспекті Правди, 47. У ньому є гіпермаркет, магазини з одягом, взуттям, і багато іншого. На другому поверсі ТЦ є фудкорт, спортивний клуб Sport Life. На території місцевості є багато ринків. Наприклад, на проспекті Свободи розташований один з найбільш недорогих базарів столиці - Виноградар.

Європейського Союзу просп. (Правди), 92
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонується на продаж двокімнатна квартира в Дарницькому районі (масив Нова Дарниця), за адресою: Харківське шосе, 60. Розташувавшись в цегляному будинку, побудованому в 1988 році, квартира є чудовим вибором для тих, хто цінує затишне житло. Загальна площа квартири становить 56 кв. м, з яких 40 кв. м відведено під житловий простір, а кухня займає 8 кв. м. Планування зручне, з роздільними кімнатами, що робить її ідеальною для сім’ї. Квартира в житловому стані, що дозволяє заселитися відразу або зробити ремонт за власним смаком. Окремо варто відзначити зручне розташування квартири. Всього за декілька кроків від будинку розташовані супермаркети, дитячі садочки та школи, що створює комфортні умови для повсякденного життя. Запрошуємо на перегляд. A7.919

Харківське шосе, 60
rieltor.ua

Продаж 3 кім квартири в Оболонському районі пр-т Литовський, 8А Площа загальна: 72.4 Житлова: 48.7 (19, 15, 14.7 окремі) Кухня 7.6 Ванна та санвузол окремі Поверх: 2/9 Стіни: керамзітобетон Перекриття: залізобетон Тиха і тепла трикімнатна квартира під ремонт. Хороше планування, роздільні кімнати, є газ, нова розводка на воду і нові радіатори. Є лічильники на все. Також в квартирі встановлена сигналізація і нові надійні двері. Паркет на підлозі. Двостороння, вікна виходять у тихі зелені двори. Поряд ліс і озеро. Приємний мікрорайон з усім необхідним поруч (школа, магазини, сквер, ринок). Хороший варіант для родини. Квартира в процесі звільнення від особистих речей ID: 80938

Литовський просп. (Мінський), 8А
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира у м. Київ, Дарницький район, ЖК Ревуцький, вул. Ревуцький 54Б. Новобудова, тиха та зелена локація в 10 хв. від метро. Ідеальний варіант для тих, хто шукає компактне житло для одного чи молодої сімї, з можливістю реалізувати власне бачення інтерєру. Вартість 60 000 дол. Реальному покупцю можливий торг. У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся, буду радий допомогти!

Ревуцького вул., 54Б
rieltor.ua

- ЖК "Будинок на Вавілових" - вул. Вавілових 9-11 - сучасний стиль екстерєру будинку, авторські лоббі - власна інфраструктура в середині ЖК - спортивні та дитячі майданчики, зони релаксу для мешканців - в пішій доступності станція метро Сирець - 9 хв - поруч з будинком дитячі садки і школи - Автономна газова котельня на даху забезпечує ЖК безперебійним опаленням! - в будинку підземний паркінг з ліфтом - стан квартири - після будівельників - окрема спальня, кухня з лоджією - гардероб при вході - є така ж на 6-му поверсі - 64 тис $ - продаж за договором перепоступки - здача будинку - 3 квартал 2024 г

Вавілових вул., 9-11
rieltor.ua

Квартира з функціональним плануванням в сучасному комплексі! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Юрія Кондратюка, 1. Загальний стан помешкання — від будівельників (з оздобленням). Простора оселя з функціональним плануванням дозволяє раціонально облаштувати простір. Квартира розташована на першому поверсі, тому підходить як для власного проживання, так і під комерцію. Будинок введений в експлуатацію, з правом власності. Свій ЖЕК. Чудова локація — поруч ліс та чисте повітря. Закрита територія під охороною, на подвір’ї знаходяться: дитячий майданчик та парковка. Поруч розташовані продуктові магазини, салони краси, приватний дитячий садочок, точка видачі «Розетка». Навколо декілька державних дитячих садочків та шкіл, магазини «АТБ», «Фора», «Сільпо». До станції метро «Мінська» — 15 хвилин на автобусі, зупинка біля будинку. Ціна 60 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Кондратюка Юрія вул., 1
rieltor.ua

Видова квартира біля лісу! Розвинений район! Продається простора 2-кімнатна квартира на вулиці Чорних Запорожців, 26а. Оселя з чудовим краєвидом на весь Київ, поряд з лісовою зоною. Можливість перепланування в 3-кімнатну. Загальна площа — 89 м2, спальня — 21,2 м2, вітальня — 25,8 м2, кухня — 13,2 м2, коридор — 14,8 м2, санвузол, просторі лоджія та балкон. «ЖК Воскресенський». Будинок виконаний за монолітно-каркасною технологією, стіни виконані з газоблоку, утеплені мінеральною ватою. Централізоване опалення, висота стелі — 2,8 м. Закрита територія будинку, ведеться відеонагляд, генератор, консьєрж, ОСББ, кавова машина в холі. На території дитячі та спортивні майданчики. Гостьовий (20 паркомісць) та підземний (89 паркомісць) паркінги. Поруч багато супермаркетів, ТЦ «Квадрат», «Фора», аптека в домі. Неподалік розташовані: школа, садок, інститут серця, парк «Перемога», ринок «Юність», дитяча лікарня, Київська клінічна лікарня. До метро «Дарниця, «Лівобережна» та «Чернігівська» — 10 хвилин транспортом, 1 хвилина до зупинки. Ціна 60 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

генератор
Чорних Запорожців вул. (Запорожця Петра), 26а
rieltor.ua

Троєщина, Закревського вул. 77 Гарне місце для постійного проживання. Продам 2 х кімн. квартиру, 3/10 пан. будинку, 52/31/8, кімнати окремі, балкон засклений і утеплений. Гарний ремонт, вбудовані меблі, побутова техніка, 2 кондиціонера. Поруч школа, дитсадок, супермаркети, спорткомплекс, поліклініка. Недалеко озера, парк, торгові центри. Ціна 60 тис.у.о Повний юридичний супровід Галина, АН Корсгал

Закревського Миколи вул., 77
rieltor.ua

Квартира в новому цегляному будинку в ЖК"Багговутівський" з раціональним плануванням. Багатоквартирний висотний будинок має чотири секції, які обладнані тихими швидкохідними ліфтами, у ході будівництва комплексу застосовуються екологічно чисті матеріали і надійні сучасні технології. Підземний паркінг на 150місць. Ліфт у паркінг. Чорнове оздоблення, висота стелі 2.7 м, панорамне вікно в підлогу, опалення - автономне додому, вхідні двері броньовані, лоджія-засклені.Поруч з будинком ТРЦ Променад;розтрати навпіл

можливий продаж по єОселя
Загорівська вул. (Багговутівська), 25
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартири в ЖК Okland . Цей просторий обєкт може стати чудовим полотном для вашого майбутнього облаштунку, дозволяючи вам реалізувати ваші творчі ідеї та концепції. Вікна виходять в двір. Будинок введений в експлуатацію. Дуже гарна інфраструктура : Макдональдс, школи , садочка, нові дитячі майданчики . До центра 10 хв. Можливий продаж по Є оселя. ID 80305

Повітрофлотський просп., 56Б
rieltor.ua

12 хвилин пішки до станції метро Житомирська. Продаж двокімнатної квартири за адресою : Котельникова Михайла вул., 89. Розташована на комфортному 3 поверсі. Плита - Газ!. Тепла, затишна квартира, дві окремі кімнати ( 18м2 та 11м2) , готова до проживання, облаштована необхідними меблями та технікою ( диван з вітальні, парту, стул заберуть). Балкон засклений. Санвузол роздільний, бойлер. Добре розвинена інфраструктура, у пішому доступі магазини , школа, дитячий садок, станція метро, ліс.

Котельникова Михайла вул., 89
rieltor.ua
1 - 24 з 3 829 результатів