Світло не вимикають!!!!!Без комісії. Продається 2-кімнатна квартира по вул. Калинова, 8, Шевченківський район. Загальна площа - 59 м². кухня- 8 м². Дві окремі кімнати, сонячна сторона. В квартирі замінена електропроводка, батареї, сантехніка, оштукатурені стіни. Поруч парк "Нивки", Сирецький Гай, розвинена інфраструктура, школи, садки, ресторан, кафе, супермаркет, ТРЦ - все в пішій доступності. Метро Нивки, Сирець - 15-20 хвилин пішки. Ціна 55000 у.о. Без комісії. Розглядаємо обмін та державні програми. Світло не вимикають!

эксклюзив
Калинова вул., 8
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира, в Дніпровському районі, по вулиці Малишка 3. Квартира з площею 47м2 , 2 роздільні кімнати, стан квартирі житловий, знаходиться на 2 поверсі 12 поверхового будинку. Тихий спокійний двір, поряд з будинком магазини, кофейні, ТРЦ , метро Дарниця - 2 хвилини та один із найкращих парків Києва - Перемога.

эксклюзив
Малишка Андрія вул., 3
rieltor.ua

Продаж без комісії 3к квартири в гарному житловому стані на 8 поверсі 9-поверхового будинку. Площа: загальна – 64,5 м2, житлова – 42 м2, кухня – 7 м2. Планування суміжно-роздільне, квартира двостороння з великою лоджією. Санвузол роздільний. В коридорі є досить велика комірка, яку можна переобладнати в шафу. Дві спальні та гостинна з шафами, кухня з меблями та газовою плитою. Склопакети, окрім кімнати, де вікна на лоджію. Дуже зручна транспортна розв’язка: на транспорті до м. «Чернігівська» та м. «Лісова» 5 хв., до м. Дарниця 8хв, міст Метро - 10 хв, Північний міст – 15 хв. Біля дому зупинка громадського транспорту майже у всі райони міста. Інфрастуктура: до 5 хвилин пішки знаходяться супермаркети АТБ та «Пчілка», ринок на Юності, гімназія, дитячий садочок, до 10 хвилин – парки «Кіото» та «Перемога». Поряд поліклініка та лікарня швидкої допомоги, дитяча лікарня, Інститут Серця. Біля дому 2 стоянки з охороною. Ця квартира ідеально підходить для сімї, яка шукає комфортне житло в спокійному районі з усіма необхідними зручностями. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

эксклюзив
Шолом-Алейхема вул., 1
rieltor.ua

• Без %. Згодні на безготівковий розрахунок (за Постановою 280 та інші). • Продаж двокімнатної квартири, Соломянка, вул. Соломянська, 10, Соломянський район. • S – 49,5 кв.м, житлова – 29,6 кв.м, кухня – 8 кв.м. • 9/9 поверхового будинку. • Планування роздільне, засклений балкон на кухню та кімнату. Санвузол роздільний. Квартира у житловому стані. Повірені лічильники на гарячу та холодну воду. Лічильники на газ. • Будинок знаходиться в центрі масиву, поруч ландшафтний парк, дитячий садок, навчальні заклади, клініки, супермаркети. • Зручна транспортна розвязка до метро Вокзальна 15 хв. їзди • Вартість квартири 55000 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа двухкомнатной квартиры, Соломенка, ул. Соломенская, 10, Соломенский район. • S – 49,5 кв.м, жилая – 29,6 кв.м, кухня – 8 кв.м., • 9/9 этажного дома. • Планировка раздельная, застекленый балкон на кухню и комнату. Санузел раздельный. Квартира в жилом состоянии. Поверенные счетчики на горячую и холодную воду. Счетчик на газ. • Дом находится в центре массива, рядом ландшафтный парк, детский садик, учебные заведения, клиники, супермаркеты. • Удобная транспортная развязка, до метро Вокзальная 15 мин. езды • Стоимость квартиры 55000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

эксклюзив
Соломянська вул., 10
rieltor.ua

Простора квартира в розвинутому районі! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Миколи Закревського, 47б. Помешкання з функціональним плануванням, кімнати окремі, роздільний санвузол, дві лоджії. Меблі обговорюються додатково. В оселі є газ — дуже важлива перевага в наших реаліях. Квартира в житловому стані, можна заїхати та починати робити ремонт до свого смаку. Багато простору дозволить реалізувати всі ваші фантазії, а також грамотно використати кожен квадратний метр. Будинок — 134 серія, знаходиться у дворі, гарний під’їзд, ліфт у справному стані, вхід через домофон. Великий та дуже зелений двір. Чудова локація — поруч озеро «Алмазне», парк та багато об’єктів інфраструктури. У пішому доступі є супермаркети, ринок, відділення банків, школи та дитячі садки, школа Мистецтв імені М. Д. Леонтовича, Кіностудія «Фільм ЮА». Зручна транспортна розв’язка. Міський транспорт та маршрутні таксі в різних напрямках міста. До станції метро «Почайна» — 25 хвилин, метро «Чернігівська», «Дарниця» — 20 хвилин, поруч зупинка трамвая. Ціна 55 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

эксклюзив
Закревського Миколи вул., 47б
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК "Варшавський", 1/23эт., 44.4 м.кв новобуд. Будинок зданий! Підійде під комерцію! Висота стелі 3.4м. У квартирі два входи. Вікна та один вхід з терасою розташовані максимально близько до центру двору, на якому розташовані дитячі майданчики та зони відпочинку. Стан квартири: після будівельників (без оздоблення). Встановлено лічильники на тепло, воду, електрику. Поруч розташований ТРЦ "Ретровіль", а також ведеться будівництво метро.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Олександра Олеся вул., 2В
rieltor.ua

Продаж 1-но кімн. квартири в ЖК Комфорт Таун, вул. Соборності, 17, Дніпровський район. S- 41.7/11/18м², 10/12 пов. Будинок розташований поряд із заїздом у комплекс, паркінг. Два входи в підїзд. Закритий комплекс, своя інфраструктура: школи, садок, Sport Life, магазини та кафе. Територія, охороняється, відео камери. Вид з вікон шалений! Документи готові для продажу. Ціна: 60 000$

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Соборності просп. (Воззєднання), 17
rieltor.ua

Без комісії для покупця. Можна під Є оселя Шикарна смарт-квартира з якісним ремонтом знаходиться у комплексі закритого типу ParkLand (ПаркЛенд) на вул. Березова, 44, Голосіївський район До метро Васильківська 15 хвилин пішки або 15 хвилин на машині до Центру Загальна площа квартири 25м2 Поверх 2/4 Індивідуальне електроопалення. Тариф електроенергії 2,64 грн/кВт Квартира дуже стильна та затишна. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка: вбудована кухня з духовкою, варильною поверхнею, витяжкою, холодильник, пральна машина, бойлер, кутовий диван та шафа-купе. Перегляд за попередньою домовленістю. Ключі на руках

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Березова вул., 44
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири, Київ, Дніпровський район, просп. Леоніда Каденюка, 14А( Колишня Гагаріна). Квартира розташована на шостому поверсі девяти поверхового будинку; Загальна площа: 48.4 кв.м.; Житлова: 27, 3 кв.м; Кухня: 6, 8 кв.м. Квартира з ремонтом; Кімнати та санвузол роздільні. Лічильники на світло та воду; Теплий цегляний будинок. Двір упорядкований. Доглянуте, чисте парадне. На подвірї є парковка. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. До метро Чернігівська 15 хвилин пішки.

эксклюзив
Леоніда Каденюка просп. (Гагаріна Юрія), 14а
rieltor.ua

Теплий цегляний будинок, світла, затишна квартира з капітальним ремонтом із заміною труб, проводки, встановлені металопластикові вікна, планування, спальня з вмісткою гардеробною, велика кімната з виходом на засклений балкон, кухня правильної квадратної форми з вбудованими меблями та технікою, натяжна стеля в житлових кімнатах, оновлені лічильники на світло, газ та воду, меблі та техніка частково залишаються, чистий під’їзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садок, супермаркет, парк, зручна транспортна розвязка, піша доступність до метро Дарниця і Лівобережна - 15-20 хв.

эксклюзив
Миру просп., 17а
rieltor.ua

Панорамна квартира з євроремонтом на Деміївці! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Володимира Брожка, 70. В оселі виконаний якісний євроремонт, є все необхідне для життя. З панорамних вікон відкривається чудовий вид. Помешкання світле та затишне. Своя котельня у будинку. Дім виконаний за монолітно-каркасною технологією.Підїзд зі стильним ремонтом, 2 швидкісних ліфти. На вході зустрічає консьєрж, цілодобова охорона. У наявності підземний та наземний паркінги. У самому будинку є продуктовий магазин, власний поштомат НП; піцерія, кавярні, салони краси, кабінет стоматолог, масажний кабінет, салон краси, аптека, що дуже зручно для мешканців. У пішому доступі є вся необхідна інфраструктура. Поруч магазини: «Фора», «АТБ», «Коло», «Box market» — 5 хвилин. Міжнародний ліцей МАУП, школа, відділення «Нової Пошти» — 5 хвилин пішки. Неподалік ТЦ «Ocean Plaza» та «Інтервал Плаза», поруч СТО, автомийка. У пішому доступі знаходяться Совські ставки, де можна прогулятися та насолодитися красою природи. Будинок знаходиться на перетині Голосіївського і Соломянського району. До станції метро «Деміївська» — 20 хвилин пішки, до «Либідської» — 25 хвилин. 30 м до автобусної зупинки, 200 м до зупинки маршруток та тролейбусів. До міської електрички та автовокзалу — 5 хвилин на авто. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

эксклюзив
Володимира Брожко вул. (Кіровоградська), 70
rieltor.ua

Ексклюзивний ПРОДАЖ! 2 кімнатна квартира по вул. Тростянецька, 49 у Дарницькому районі: • Видове планування на 15/16 поверхового будинку. Індивідуальний проект, цегла 2003р; • площа 75,1 м2. 75/42/12; • зручне планування з 2 заскленими балконами: кухня-вітальня 21м, кімната 20м з балконом та кімната 12м з балконом. Товсті цегляні стіни, дуже теплий будинок; • нові броньовані двері. Закритий вхід на поверх від сторонніх із косметичним ремонтом на поверсі; • нові лічильники на воду, на тепло-будинковий лічильник; • загальний стан квартири – під капітальний ремонт. • у підїзді чисто, охайно -2 ліфти. Домофон. Консьєрж. Закрита прибудинкова територія від чужих машин на шлагбаум; • зупинки громадського транспорту до різних ліній метро. Метро Харківська, Позняки чи Бориспільська, Дарниця, Лівобережна, Чернігівська 10-20 хвилин громадським транспортом. • Найближчі зони відпочинку-парк Партизанської Слави -10 хвилин пішки. Супермаркет «Сільпо», кілька шкіл та дит. садів. Неподалік дитяча та доросла поліклініка, лікарня №1. • Відеоогляд за запитом. • Ціна 55 000 y.e. Без комісійних • +38 063 974 67 31

эксклюзив
Тростянецька вул., 49
rieltor.ua

Продаж без комісії 1к квартира в ЖК Милославичі, Закревського 97а Площа 55/18,1/11,8, 12/25 поверхового будинку. Велика квартира, двустороння, стан - під ремонт. Вартість 55000у.е. без комісії для покупця

эксклюзив
Закревського Миколи вул., 97а
rieltor.ua

Без комісійних. Ремонт. Продаж великої однокімнатної квартири спальня плюс кухня-вітальня в новому ЖК Perfect Town. Голосіївський район, метро Васильківська пішки 15 хвилин. Квартира розтаована на 15 поверсі, вікна виходять на зелену зону в бік ВНДХ. Загальна площа 52м2, спальня 17.5, кухня-вітальня 20м2. Квартира готова до чистового оздоблення, зроблено приблизно 80% ремонтних робіт. Повністю готові розводки електрики та сантехніки, штукатурні роботи, стеля під гіпсокартон, плюс є в наявності майже всі матеріали для закінчення ремонту. Всі ці роботи будуть коштувати лише 10000 додатково. Маємо професійний дизайн-проект. Право власності. Без комісії для покупця. Телефонуйте, щоб записатися на перегляд.

эксклюзив
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32а
rieltor.ua

Без комісії продам квартиру по вул. Бориспільська 6, Дарницький район, Нова Дарниця. Будинок монолітно-каркасний, цегляний, 2008 року. 7/17. Площа 41 м. Перепланована 1-кімнатна квартира: 2 маленькі кімнатки і велика кухня-вітальня. Залишаються вбудовані меблі і техніка. Вікна виходять у двір. Місце зручне для життя. Поряд АТБ, Велмарт, дитячі садки та школи, вдала транспортна розв‘язка, у дворі дворівневий підземний паркінг з охороною. Первинні документи. 1 власник. Ніхто не зареєстрований. Чистий продаж. Ексклюзивний договір.

эксклюзив
Бориспільська вул., 6
rieltor.ua

ВЛАСНИК. БЕЗ КОМІСІЇ. вул. К. Малевича 119. м.Либідська 400 метрів, 2 хв пішки. Дуже гарне місцерозташування, поруч ТЦ "Океан Плаза", багато закладів, супермаркетів, школа, дитсадок, недалеко парк Марії Заньковецької, ринок. Квартира 33 кв.м, всі меблі та техніка входять у вартість. Є пральна машина, мікрохвильовка, чайник, кондиціонер, бойлер, газова плита, холодильник. Квартира дуже тепла взимку. Є невеликий торг.

владелец
Казимира Малевича вул. (Боженка), 119
rieltor.ua

Київ. Тираспольська, 52. Подільський р-н. ЖК «Місто Квітів» • 1 – кімнатна квартира – 40 м2, 16/16 поверх ; • Документи готови, податки платимо, можливо під кредит; • Дизайн проект у подарунок; • у квартирі: кухня - вітальня, окрема спальні, с/в, балкон; • лічильники на світло, воду, тепло; • Забудовник МЖК «Оболонь», будинок зданий, заселений ; • чудова інфраструктура: дитячі майданчики, школи, садочки, салони краси, магазини, аптеки, кафе, фітнес, торгівельний центр, медичні заклади, зручна транспортна розв’язка, на території комплексу 4х-поверховий паркінг; • у пішій доступності Дендропарк, Сирецький парк; • Метро Сирець – 15 хв через парк, Метро Нивки – 15 хв транспортом; • Вартість 55000 дол. Без комісії для покупця; • +380980987949; +380501985081 Люция

владелец
Тираспольська вул., 52
rieltor.ua

Будинок 1980 року, висота стелі 2.70 м, ліфт, центральне опалення. Чудовий житловий стан. Квартира облаштована меблями та технікою, які залишаються. Ремонт 2015 р. Всі вікна в квартирі металлопластикові, також засклений балкон, квартира тепла. В кімнаті/коридорі/кухні ламінат. Є лічильник на воду та світло (день/ніч). Чудова інфраструктура та транспорна розвязка району. Одразу біля будинку знаходиться АТБ, кавярня, декілька магазинів, зупинка громадського транспорту. До Севастопольської площі пішки 15хв (1,2км). Також є школи, дитячі садочки та багато іншого. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером 0975140779

владелец
Смілянська вул., 17
rieltor.ua

Простора однокімнатна квартира в новому будинку(2016р.). Загальна площа: 42,75 Кімната : 18,03 Кухня: 9,19 Санвузол(суміщений): 3,85 + Бойлер + Кондиціонер + Гардеробна кімната + Кладова на поверсі + При відключенні світла працює інтернет та є вода 1 власник, прописаних немає. Засклена лоджія. Квартира тепла (не кутова). Лічільніки встановленні на воду та опалення(оплата тільки за споживчі ресурси). ОСББ, консьєрж. Будинок знаходиться в новому ЖК "Милославичі". Поряд підземний паркінг, кінцеві зупинки транспорту, школа, новий дит. садок, парк "Молодіжний", озеро, поле та ліс.

владелец
Закревського Миколи вул., 101
rieltor.ua

Продам 1к квартиру вул Героїв Дніпра 61 7/9 поверхового будинку. Загальна площа квартири 35,8 кв.м, житлова 19,1 кв.м , кухня 7.4 кв.м. В квартирі зроблений ремонт, повна комплектація: меблі і техніка- все залишається.В квартирі центральне опалення ( невеликі комунальні),засклений балкон,вікна м/п. Поруч чудова транспортна розвязка: до метро 5-7хв, громадським транспортом, також садочок і школа в пішій доступності. Навпроти будинку маркет, паркова( відпочинкова зона,дитячий майданчик). Можлива продаж квартири в іпотеку,програми, сертифікат. Гарне інвестування для життя або здачі в оренду.

Героїв Дніпра вул., 61
rieltor.ua

Продаж чудової, 2к квартири на Лісовому масиві. Будинок в дворі. В квартирі декілька років назад було зроблено ремонт. Вікна металопластикові. В санвкзлі та на кухні сучасний кахель. На підлозі ламінат. Всі фотографії відповідають реальності. Поряд з будинком СІЛЬПО, школа, садочок. До метро 15 хв пішки, або ж 5хв на громадському транспорті. Перегляди квартири за домовленістю. ID: 79417

Мілютенка вул., 9А
rieltor.ua

Без комиссии! Продажа 1 ком.квартиры в Голосеевском р-н, ЖК Крешталеві джерела, ул. Метрологическая (6 очередь),6,4/9эт, 40м2.дом введен в эксплуатацию,присвоен почтовый адрес. Соседи проживают. Просторная квартира с комфортной планировкой.Видовая. Окна на Восток.Счетчик на все. Квартира расположена в квартале комфорт-класса ФеофанияPark, входящего в состав жилого комплекса Кришталеві джерела. Двухкамерные и панорамные евроокна, большой балкон. Высота потолка 2.78 м. Дома Феофания-Park имеют закрытую охраняемую территорию с паркоместами. Окружающая природа, леса, источники позволяют приятно проводить время вне работы, где места для отдыха созданы наилучшим образом и пользуются большой популярностью. Территория оснащена детскими и спортивными площадками. Подъезды оснащены современной домофонной системой и лифтами. Круглосуточная охрана с пешим патрулем 24/7, территория дома ограждена, въезд через шлагбаум (действует пропускная система), коммуникации от города! В 10-ти минутах езды: ТРК "Магеллан", "Эпицентр", ТЦ "Аракс", ВДНХ, ТРК "Art Mall", ТРЦ "Атмосфера.Удобная транспортная развязка, метро Теремки, Ипподром: 10-15 минут маршрутным транспортом (до 25 минут пешком) В 3х минутах ходьбы от дома расположен парк Феофания. Цена 55000 у е без дополнительних оплат Без бекомиссии.

Метрологічна вул., 107В
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру в прекрасному ЖК Комфорт класу "Кришталеві Джерела". Шикарний вид з квартири! Вул. Заболотного 148В , 10/17 пов. Монолітно-каркасний будинок комфорт класу з підвищеною тепло і звукоізоляцією, власна котельна. Хороше розташування, поруч парк і розвинена інфраструктура, заїзд як з Метрологічною так і із Заболотного. Відмінне планування. Будинок введено . Метраж за документами 44 м2 Одна з кращих пропозицій з таким планом. Єоселю рогзлядаємо! Ціна 55000 у е на руки Оформлення на покупця.

Метрологічна вул., 148В
rieltor.ua

Продаж просторої 1-к квартири готової до втілення ваших дизайнерських мрій! ЖК "Мінський", вул. О. Попова 3/5 Цегляний будинок 2014 року побудови. Загальна площа- 47м2, кухня-12.2м2, кімната -18.5м2 Розташована на 13 пов/16 пов. будинку. Вигляд на Оболонь. Стан - після будівельників. Особливості: *зручне розташування: центральні магістралі, трамвайна та тролейбусна гілки; *безліч місць для відпочинку: парки «Березовий гай» та «Юнацький», сквер «Пріорка», кінотеатр «Кадр», ресторан китайської кухні, роллердром, ковзанка; дитячий майданчик за будинком. *безпека: територія, що охороняється (відеоспостереження), нема активного автотрафіку повз будинок.

Попова Олександра вул., 3
rieltor.ua
1 - 24 из 3772 результатов