Продаж 2-к квартири в Шевченківському районі по вул.Турчина 12б. Загальна площа 46,4 кв.м/житлова 30,1 кв.м/кухня 7,8 кв.м. Поверх 5 із 5. У квартирі зроблено якісний ремонт у світлих тонах, замінено всі комунікації, проводку, сантехніку, труби, батареї, перекритий дах, зовнішнє утеплення (100 мм). Використовувалися якісні матеріали-іспанська плитка, шпалери Rash, броньовані двері з італійськими замками, сантехніка виробництва Німеччина. Зал обєднаний із кухнею, що візуально збільшує простір. Квартира укомплектована всією необхідною технікою варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, також є електрокамін і всі необхідні меблі. Засклений балкон, усередині обшитий деревяною вагонкою. Будинок коопеперативний, стоять лічильники води та тепла. Є своє паркомісце. Зручна транспортна розвязка-зупинка громадського транспорту, метро Сирець, Нивки. Розвинена інфраструктура поряд школи, дитячий садки, парк Дубки, Нивки, супермаркети. Звертайтесь,Ольга

эксклюзив
Ігоря Турчина вул. (Блюхера Василя), 12 Б
rieltor.ua

ПРОДАЖ 2 кімн.квартири, яка знаходиться в Дніпровському районі, просп. Воскресенський (бульв. Перова), 30А, на 3/5 поверхового будинку, площа 45.1/28.9/7.7. В квартирі зроблен косметичний ремонт, є все необхідне. Вікна виходять на 2 сторони (у тихі двори). Вікна всюди нові (пластик), крім одної кімнати , балкон засклений (рами деревяні). Ванна та туалет сумісні. Наявні лічильники на воду (гаряча, холодна) та на електроенергію. У квартиру проведені наступні комунікації: вода (гаряча, холодна) централізоване опалення, газ, електрика. Поруч зупинка громадського транспорту, поруч ТРЦ Квадрат, авторинок, найближчі станції метро Дарниця, Лівобережна . Ціна 50 000 доларів США ,без комісії для покупателя.Можливо під е-відновлення.

эксклюзив
Воскресенський бульв. (Перова), 30А
rieltor.ua

Є відеоогляд квартири. РК комфорт-класу Dibrova Park. Будинок №2, введений в експлуатацію, надано право власності. Монолітно-каркасна технологія будівництва із зовнішнім утепленням базальтовими плитами товщиною 150мм, 5 ліфтів у будинку. Роздільна 1-к квартира з панорамним склінням та видом на тихий двір. Простора кухня-студія 16.6м2, кімната 12.4м2, санвузол 4.6м2, коридор із нішою під вбиральню. У квартирі встановлені металопластикові вікна Rehau, опалювальні радіатори, зроблено лазерне стягування підлоги. Є індивідуальні лічильники на електроенергію, водопостачання, опалення. На прибудинковій території розташовані прогулянкові місця, передбачені дитячі майданчики та велодоріжки без активної проїзної частини. Є багаторівневий критий та гостьовий паркінг. Телефонуйте! Покази за попередньою домовленістю. ID: 77453

эксклюзив
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 12А
rieltor.ua

Без комісії! Пропонуємо до продажу 2 кімнатну квартиру в Деснянському районі по вул. Архітектора Ніколаєва 15б. Розташована на 3/16 поверсі, квартира одностороння, загальною площею 55 квадратів, 2 окремі кімнати, 2 засклені лоджії , кухня 8.5 квадратів. Санвузол роздільний. Встановлений бойлер. 2 вікна і лоджія засклені металопластиком. Гарне місце розташування, поряд зупинка транспорту, школи та садочок, супермаркети, ринок.

эксклюзив
Ніколаєва архітектора вул., 15б
rieltor.ua

Продаж 1К квартира в ЖК Dibrova Park Вулиця Віктора Некрасова 10 Планування «Євродвушка» Будинок 3 Площа 45.7 м2(по БТІ) Висота стелі 2.7м Поверх 18/25 Не межує з ліфтом Міжквартирні стіни з цегли Лічильники на опалення, воду, електроенергію Ціна 50000$ +7.5% податки Власник Оформлене право власності, ключі на руках Додатково можливий продаж комори 4.7м2 на -1 поверсі

владелец
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 10
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується 1к квартира в тихому комфортному місці з гарною інфраструктурою. В квартирі зроблений ремонт, є вся необхідна техніка сучасних виробників (холодильник, бойлер, пральна машинка, плита, кондиціонер, система охорони). Нова кухня. Є всі необхідні меблі. Поміняні вікна на пластикові, с/в і кухня - плитка, кімната - ламінат. Вся сантехніка нова. Квартира розташована на 9 поверсі. Поряд декілька сучасних комплексів і шикарною інфраструктурою. (садок, школа, поліклініка, лікарня, Ларуа Марлен, Епіцентр, супермаркети.

владелец
Рокоссовського маршала просп., 4
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується 1-кімнатна квартира в ЖК Теракота (переуступка від власника без посередника. Право власності можете отримувати одразу - комплекс введений в експлуатацію). Адреса: м. Київ, Дарницький район, вулиця Чернігівська, будинок 8 Площа: 40,60 кв.м. Кількість кімнат: 1 Поверх: 8 з 22 Опис квартири: однокімнатна квартира в сучасному житловому комплексі Терракота. Вікна віходять на проспект Бажана у напрямку центра міста. Дуже вдале планування: велика кухня-вітальня і окрема спальня, є гардеробна кімната. Планування правильної форми (не трапеція). Особливості житлового комплексу: - Підземний паркінг - Двір без машин - Супермаркет на території комплексу - Спортзал - Поряд дитячий садок та школи - Парк Партизанської Слави Комплекс розташований у зручному місці з розвиненою інфраструктурою, забезпечуючи швидкий доступ до основних транспортних шляхів та громадського транспорту. Ціна: 50 000$ терміново. Продаж від власника без комісії. Витрати по оформленню оплачує продавець. Контактна інформація: Телефон: +38 050 056 28 75 Не втрачайте можливість придбати комфортне житло у сучасному ЖК Терракота.

владелец
Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

"Купуй квартиру мрії на вулиці Зої Гайдай!" На другому поверсі чекає світла та простора 1-кімнатна квартира зі сучасним ремонтом. Всі комунікації оновлені, щоб забезпечити комфорт та зручність. Нова електрика, сантехніка та натяжна стеля - все готово для вашого затишку! А ще, є все необхідне: меблі на кухні, побутова техніка, засклений балкон - просто зайди та живи! Насолоджуйся розвиненою інфраструктурою: поруч супермаркети, ринок, ТРЦ Дрім Таун та кавярні. Зручна транспортна розвязка - метро "Мінська" всього в 5 хвилинах пішки. Зроби перший крок до своєї мрії прямо зараз!

Гайдай Зої вул., 2
rieltor.ua

Без % Продаж світлої 2- кімнатної квартири, яка ідеально підійде для сім’ї Квартира тепла та двостороння, з обох боків виходить на тихий внутрішній двір Є дві окремі спальні кімнати, одна з яких з заскленим балконом, тому у кожного у вашій сім’ї буде особистий простір Кухня укомлектована необхідною технікою та меблями, тому вона стане вашим улюбленим місцем для спільної сімейної вечері В квартирі є невелика кладова для зберігання побутових речей В санвузлі- ванна Будинок знаходиться в тихому місті де немає шуму, при цьому в пішій доступності максимум 3 хвилини у вас буде: великий парк для прогулянок з дітьми або домашніми тваринами, безліч кавʼярень для зустрічей з друзями, ТРЦ Квадрат з різними магазинами та декілька супермаркетів Біля будинку є автобусні та трамвайні зупинки звідки ви можете дістатися до різних куточків міста ст.м. Дарниця або Лівобережна- 10 хвилин Телефонуйте та нарешті придбайте місце для комфортного життя

Стальського Сулеймана вул., 8
rieltor.ua

Шукаєте готову квартиру з ремонтом у Києві? Пропоную 1-кімнатну квартиру з якісним та світлим євроремонтом у м. Києві, район Академмістечко, ЖК Осінній Основна інформація: Адреса: пров. Осінній, 71 Поверх: 4/4 Площа: 34,2м2 В квартирі здійснений новий якісний євроремонт, і воно повністю обладнане меблями та побутовою технікою Будинок розташоване неподалік від озера та лісу, що забезпечує приємну можливість для прогулянок в природі Територія будинку охайна та безпечна, включаючи закритий доступ. Будинок має цегляну конструкцію, а його фасад утеплений мінеральною ватою, що гарантує тепло та енергоефективність Що поруч? Поряд з ЖК є все необхідне для комфортного життя: Магазини, супермаркети Медичний центр та аптеки Кафе та ресторани Відділення пошти Школа та дитячий садок Також поруч є Озеро Вартість 50 000$ Без комісії! Є інші варіанти у м. Київ та області! Пишіть або звертайтесь за телефоном!

возможна продажа по єОселя
Осіння вул., 71
rieltor.ua

Продаж доглянутої квартири з ремонтом вул.Данькевича 7, Троєщина Будинок тільки після капітального ремонту підʼїздів Саме головне - школа та поліклініка прямо біля будинку! Вам більше не потрібно буде возити дитину в школу, або перейматися що вона йтиме сама велику відстать, відтепер дитина вийшла з підʼїзду і потрапила в школу! Квартира внутрішня, не кутова Має дві роздільні спальні та два засклені балкони Меблі та техніка збереглися в дуже гарному стані. Мінімальні витрати по комунальним платежам Взимку квартира дуже тепла Телефонуйте, домовимось про перегляд у зручний для Вас час!

Данькевича Костянтина вул., 7
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кімнатної роздільної квартири на вул. М. Закревського, 13А. Будинок 1984 року, серія Т, утеплена панель, висота стелі 2,6 м. Загальна площа 52,8 м2. Опалення централізоване. Квартира укомплектована усією необхідною побутовою технікою та меблями. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Ціна 50 000 дол.

Закревського Миколи вул., 13А
rieltor.ua

Продам Чудову 2-кімнатну квартиру з Хорошим ремонтом та Відмінним плануванням Біля Метро Чернігівська 8 хв пішки, вул. Анатолія Соловяненко 15 (Олександра Бойченко 15), Дніпровський район, Київ. Розташована на 5 поверсі 5 поверхівки, дах у відмінному стані, криша скатна. Загальна площа 45м2, житлова 27м2, кухня 6м2. Відмінне планування - Розпашонка. Зроблено перепланування, вхід в кухню з кімнати, внесено в тех. паспорт. Легко переробити початковий стан, просто знести гіпсокартонову перегородку. Електрика в квартирі замінена, квартира з ремонтом. Броньовані подвійні двері. Є вся необхідна для життя техніка + великий шкіряний диван та декоративний камін. Неподалік знаходиться станція метро Чернігівська, мальовничі парки "Кіото" і парк "Перемоги" та ринок "Юність", 5-7хв. пішки. Зроблений свіжий косметичний ремонт в світлих тонах. Вся техніка що на фотографіях залишається майбутнім власникам. Під час вимкнення світла є вода і газ. В кімнатах є багато розеток, не доведеться використовувати подовжувачі. В квартирі 2 кондиціонери, по одному в кімнаті. Електрощиток знаходиться у квартирі. Встановлений домофон. Мобільний звязок гарно ловить. Поруч є дитячі садки та школи. 2хв. пішки до магазину "Фора" та бювету. ТРЦ "Проспект" в 15хв. пішки від будинку. Відмінна інфрвструктура та транспортна розвязка району, поруч є Абсолютно Все для Комфортного Життя! За більш детальною інформацією телефонуйте.

Анатолія Соловяненка вул. (Бойченка), 15
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, Оболонський район, вул. Автозаводська 71. Хороший будинок Т-серії, 1994 року будівництва. Загальна площа квартири 55,3м2, житлова 29м2, кухня 8,5м2. Розташована на 11 поверсі 16 поверхівки. Кухня має вихід на лоджію та одна із кімнат; санвузол та ванна кімната розділені. У 2015 році був розпочатий косметичний ремонт (в кімнатах покладено ламінат та поклеєні нові шпалери, замінено батареї опалення, встановлені нові вікна). В будинку особиста охорона, двірник, сантехнік, електрик від ОСББ. Поряд з будинком дитячий садок, школа, гарна паркова зона, продуктові магазини ФОРА, АТБ та інш. Недалеко міська електричка зупинка зупинка "ПРИОРКА". За більш детальною інформацією - Телефонуйте.

Автозаводська вул., 71
rieltor.ua

БЕЗ %%% Продам 1-к квартиру, в ЖК Каховський. за адресою: вулиця Каховська 62а / 4 секція Квартира частково мебльована Загальна площа 41 кв.м. Квартира знаходиться на 13 поверсі з 26 Санвузол суміжний встановлена душова кабіна. Встановлена функціональна кухня, варочна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина. В квартирі зроблений якісний ремонт, залишилось встановти меблі та техніку. Це чудовий варіант для Вас тому що Ви зможете обрати меблі та техніку саме таку як вам подобається. Двір без машин, спортивні та дитячі майданчики, підземний паркінг, магазини, кафе, пошта. Метро Лівобережна 15 хвилин пішки або 5 хвилин транспортом. 50 000$ або найкраща пропозиція Перегляди 01.08.2024 Владислава

Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Пропоную до купівлі затишну 2-кімнатну квартиру площею 45.4 кв. м в теплому цегляному будинку на третьому поверсі пятиповерхового комплексу. Розташований за адресою вулиця Мрії 22 (раніше - Туполева). Поруч з будинком є достатньо місця для паркування, а також знаходиться зупинка маршрутного таксі, яке за 5 зупинок доведе вас до станцій метро Святошино або Нивки. Школа і садочок розташовані всього за 2 хвилини пішки. Приємний бонус - поблизу є бювет. Квартира оформлена сучасним чудовим ремонтом, лише потребує завершення ремонту на кухні. У всьому помешканнi положений якiсний ламiнат, пiд час ремонту була повнiстю оновлена сантехника. Ви отримаєте всi мебл у подарунок! Оплатити можна тiльки готiвкою. Запрошую прийти на перегляд цього прекрасного житла!

вул. Туполєва, 22
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО. Продається квартира з готовими документами до продажу. Стан квартири жилий, є всі необхідні меблі та техніка, лоджія засклена, квартира світла та тепла, чистий підїзд та новий ліфт, гарні сусіди. Поруч Севастопольська площа, магазини , ринок, школа, садочки, сквєр для прогулянок., гарна транспортна розвязка. Реальному покупцю -гарний торг. Поспішайте!

Донецька вул., 35
rieltor.ua

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! БЕЗ% Прямий контакт з власником! Документам більше трьох років. 2К(59м2) ЖК Деміївський квартал (Панорама Сіті) Будинок добудований! В експлуатацію не введено. Усі комунікації підключені, електрика поки що за комерційним тарифом. Ліфт працює постійно. Міське водопостачання, подача води безперебійно! Простора, світла, тепла, орієнтація на південний захід у бік Голосіївського парку. У будинку працює ліфт, чергує консьєрж, власна котельня. На першому поверсі продуктовий магазинчик, кафе, салон краси. Поруч сквер, дитячий та спортивний майданчики. Зупинка маршрутки 539 прямісінько під будинком, до метро Либідська 15 хв (4,5 км), до метро Деміївська 10 хв (3 км). До проспекту Науки пішки 5 хвилин. До пляжу Галерна затока 10 хв машиною (3 км), 40 хвилин пішки. У пішій доступності Фора і чорний АТБ, ветлікарня Рудий кіт. Закритий двір проїзд через шлагбаум. 60% квартир заселено.

Ракетна вул., 24а
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира по вул.Ю.Кондратюка 2. Середній поверх, вид на чудовий захід сонця, дві окремі кімнати і зал. В квартирі житловий стан, два балкони, лічильники на воду. Меблі: ліжка, дивани, шафи. Техніка: холодильник, телевізор, плита. Кухня гарнітурна. Сан вузол окремий, в плитці. Відмінно розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садки, аптеки, магазини, ринок, ліс. До метро Мінська або Оболонь 20 хвилин на транспорті. Світло поки не вимикають, так як підключені до лікарні.

Кондратюка Юрія вул., 2
rieltor.ua

Продам 1-ю квартиру в Варшавский 2 дом 15.2 Квартира расположена на 10 этаже Метраж 40,09 м жилая площадь 14,89м кухня 10,52м Планировка 1К1 Дом сдан. Цена 50000 у.е. Без комиссии

Олександра Олеся вул., 10
rieltor.ua

Шевченківський район, вул. Січових Стрільців 59А, 12\12 цегляного будинку, 40\18,5\9,5. Будинок розташований у тихому дворі, домофон, ліфт, чисте парадне. В квартирі великий балкон, вікна на схід, вдале планування, гарний вид з вікон. Під ремонт.

Січових Стрільців вул. (Артема), 59А
rieltor.ua

Продам 1 к на вул,М.Цветаєвої 14, 9 поверх 16 поверхового будинку серія АППС,44/21/10, ламінат,склопакети,сучасний ремонт,сучасна плитка,вбудовані шафи купе,гарний стан,поруч супермаркети,церква,гарна іфраструктура.

Екстер Олександри  вул. (Цвєтаєвої Марини), 14
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру в гарному стані на вул.Доброхотова 14,Святошинський р-н.Квартира тепла,охайна,дуже світла,вікна виходять у садочок.Розташована на 3 поверсі 5 поверхового цегляного будинку.Не торцева.Кімнати з окремими ходами.Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою.Дуже цікавий варіант для арендного бізнеса.Інфраструктура:біля будинку розташован дитячий садочок,багато шкіл і спортивних майданчиків,поряд спорткомплекс «Наука»з великим басейном і тенісними кортами.Дуже зручна транспортна розв’язка,поруч у пішій доступності метро Академмістечко і Житомирська,до ст.м.Святошино і міських електричок 5хвилин на автобусі.Квартира вільна,»чистий продаж»,50000у.о.торг.Комісія ріелтора 3%

Доброхотова академіка вул., 14
rieltor.ua

Пропонується до продажу однокімнатна квартира розташована на високому першому поверсі будинку серії БПС В квартирі виконаний якісний євроремонт, замінена електрика, сантехніка. До метро Мінська 10 хвилин пішки! Квартира продається з новими меблями і технікою!

Гайдай Зої вул., 9А
rieltor.ua
1 - 24 из 3149 результатов