Продаж 1к квартири поряд з метро. Дарниця та Чернігівська. Будинок цегляний, товщина стін 60 см. В підїзді замінений ліфт, а також всі вікна на металопластикові. Квартира в житловому стані, зі зручним плануванням. Всі фото реальні. До метро 7-10 хвилин ходьби. Квартира підійде як для особистого проживання, так і під оренду. Документи в порядку. Перегляди за домовленістю. ID: 81163

Дмитра Багалія вул. (Пожарського), 8
rieltor.ua

Терміновий продаж 2 кім вул. Автозаводська 39 1 поверх , серія КТ 56/34/9 х/о, с/о, 2 лоджії склопакети, решітки, погреб,будинок у затишному дворі, парковка,. Квартира потребує капітального ремонту. Вільна. Документи готові на продаж. З посередниками не співпрацюємо. Тільки прямому покупцю.Комісія 5%.

Автозаводська вул., 39
rieltor.ua

Затишна квартира на Борщагівці – ваш ідеальний вибір для комфортного життя! Адреса: Бульвар Кольцова, 17г, Святошинський район Розташування: Поверх: 6 з 9 Тип будинку: Надійний цегляний Площа: 24.2 кв.м Особливості квартири: Свіжий косметичний ремонт: Нова енергетика та сучасний вигляд, готова до вашого переїзду. Балкон: Затишний незастеклений балкон для вашого відпочинку на свіжому повітрі. Оновлена сантехніка: Все для вашого комфорту і зручності. Транспортна доступність: Всього 15-20 хвилин до станцій метро Житомирська, 7 хвилин пішки до станції швидкісного трамвая. Легкий доступ до основних транспортних маршрутів. Інфраструктура: Поруч: школа, дитячі садочки, продуктовий ринок та інші важливі обєкти інфраструктури. Живіть в затишному районі з усіма зручностями, які забезпечать ваш комфорт і спокій. Чому саме ця квартира? Ідеальне місце для життя з сімєю або для інвестицій. Прекрасне поєднання зручності і вигідної локації. Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю (Телефонуйте)

эксклюзив
Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 17 Г
rieltor.ua

Продаж 1- кімнатної квартири, загальною площею 32,2 м². Розташована Святошинський район, Микільська Борщагівка, бульвар Жюля Верна 14. Знаходиться на 3-му поверсі девятиповерхового будинку. Загальна площа квартири 32,2 м².(жила площа- 19,9м², кухня- 4,25м²). Стан квартири житловий. В кімнаті встановлені пластикові вікна. Всі меблі та техніка залишаються: холодильник, шафи, пральна машина, бойлер. Санвузол суміжний, були замінені всі каналізаційні комунікації та труби водопостачання. Встановлені лічильники на холодну/гарячу воду (пройшли повірку в 2024 році), також лічильник на електроенергію день/ніч. Поруч з будинком є вся інфраструктура - кафе, магазини, дитячі майданчики, гіпермаркети, аптеки, нова та укрпошта. В пішій доступності зупинка швидкісного трамваю. ID: 80947

Жуля Верна бульв. (Ромена Роллана), 14
rieltor.ua

Простора 1к кв зДокументами Миколи Закревського 42А, Троєщина, метро15хв ДУЖЕ ТЕРМІНОВО. * Продаю 1 кімнатну квартиру в Якісному будинку, вул. Миколи Закревського 42А (Деснянський район, Троещина). * Документи на квартиру в порядку - Свідоцтво про право власності 2015р. 1 власник, прописаних немає. Площа загальна - 50.1, кімната - 20.5, кухня - 11.3 кв.м. Поверх 9/18 поверхового. Вбиральня (суміщена) – 4.5 м2. Хол – 10.3 м2. Лоджія (не засклена) – 4.4 м2. Комфортне, поліпшене планування, тепла (в середині будинку - не кутова). * Загальний стан: добрий – під ремонт (можна зробити ремонт Вашої мрії). * Проект будинку: індивідуальний. Матеріал стін: Залізобетон, цегла. Перекриття: Залізобетон. Опалення індивідуальне. Рік побудови 2012. Зовнішнє утеплення стін – мін.вата. Висота стелі 2,7 м. * Будинок заселений, створено ОСББ, є охорона. Парадне (секція) №2. * Тарифи звичайні - для населення. Укладено договора з Водоканалом і Київенерго. В квартирі ВИКОНАНІ (частково) дорого-вартісні роботи: - Зроблено вирівнювання та штукатурка стелі, стін та заливка підлоги; - Зроблена частково Електрична розводка; - Проведені по квартирі пластикові труби для підігріву підлоги та опалення; - Нові металопластикові Вікна та двері на балкон; - Встановлено вхідні двері. Видова – неймовірний краєвид на місто, озеро та ліс. Є Приміщення (на поверсі), в яке можна використавувати, як колясочну, чи класти речі. Тарифи на воду та електроенергію - для населення (низькі). * Сусіди хороші. Сучасні ліфти. ОСББ. Свій сантехнік та електрик. Охорона, Відеоспостереження, Консьєрж. Авто-парковка. Розвинений мікрорайон, з будинку вихід в парк з озером. Зона відпочинку з пляжем. Школа, дит.садочки, поліклініка, розважальні заклади та ін. – все поруч. Магазини: Сільпо, Метро, Біла, АТБ, Фора. Транспортна розв*язка: автобуси, маршрутки, тролейбуси, трамваї. До метро Чернігівська, Почайна – 15-20хв. їзди. * ДУЖЕ Терміново! * МАКСИМАЛЬНЕ зниження ціни - 33.000 $. Телефонуй і ЗАБИРАЙ! * СУПЕР-вигідна ціна за 50.1 м2 - (658 дол./м2 ) ! Квартира в якісному, сучасному заселеному будинку! Документи в порядку - більше 3 років. Приходь - Оглядай - Забирай! Перегляди у зручний час - ключі на руках. ТЕЛЕФОНУЙТЕ! * Ріелтори, пропонуйте своїм клієнтам

Закревського Миколи вул., 42-А
rieltor.ua

Краща ціна та планування! Продам однокімнатну квартиру на вулиці Червоної Калини 40! Основні характеристики: Площа: 42,3 м² – достатньо простору для комфортного життя! Поверх: 14 з 16 – насолоджуйтесь приголомшливими краєвидами та природним освітленням! Стан: без ремонту – у вас є можливість втілити всі свої дизайнерські ідеї! Дизайн-проект в подарунок! Отримайте готовий проект, який допоможе вам швидко реалізувати ваші мрії про ідеальний інтерєр. Переваги: - Розвинена інфраструктура: поруч магазини, аптеки, кафе, школи та дитячі садки – все, що потрібно для комфортного життя, знаходиться в кроковій доступності! Зручна транспортна доступність: швидкий доступ до центру міста та інших районів завдяки зручним маршрутам. Це ваша можливість стати власником квартири в чудовому районі за вигідною ціною! Зателефонуйте, щоб записатися на перегляд і дізнатися більше про цю унікальну пропозицію!

эксклюзив
Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 40
rieltor.ua

1-кімнатна квартира, Київ, вул. Івана Дзюби,12а Площа квартири – 25,7 /17,1 /3,7 кв. м., на 5/5 поверсі Будинок 1970 року, перекриття ж/б, панель. Планування: окрема кімната, кухня, санвузол сумісний, встановлена ванна. Опалення централізоване. Квартира світла, простора. В квартирі, все як на фото: Кухня, газова плита з духовкою, холодильник, мікрохвильова піч, стіл, диван, пральна машинка і бойлер. Все залишається. Тарифи житлові, мінімальні. Вся інфраструктура в пішій доступності : поруч магазини ,школи, садочки, парки, ринок Дніпро, поліклініка, роддом, ТЦ Квадрат. Дуже вдале розташування, чудове транспортне сполучення. Курсують трамваї 1,2,3. До метро Святошино, Житомирська, Академмістечко можна дістатися маршруткою за 15 хвилин. Оформлення мінімальне.

Івана Дзюби вул. (Сімї Сосніних), 12А
rieltor.ua

Пропозиція без комісії для покупця. Продаж 1-кімнатної квартири в житловому стані, вул. Симиренка 18а, Борщагівка, Святошинський район,Правий берег. Будинок побудований із цегли в 1987 році та має один парадний вхід з чистим підїздом. Квартира розташована на 5-му поверсі з 9-ти. Загальна площа: 26.6м2 Житлова площа: 12.8м2 Площа кухні: 5.3м2 Висота стелі: 2.5м Опалення централізоване, встановлені лічильники на воду. На кухні проведений газ, лічильника немає. Квартира в житловому стані, але потребує незначного косметичного ремонту. Повністю була замінена електрична проводка. В кімнаті та на кухні встановленні металопластикові вікна. Суміжний санвузол та засклений балкон. Техніка та меблі залишаються в квартирі, при потребі можемо вивезти. Інфраструктура: В пішому доступі від будинку знаходяться всі необхідні магазини, супермаркети, аптеки, тощо. Також є дитячі навчальні заклади, парки с зоною відпочинку та спортивні майданчики. Транспортна розв’язка: - 3 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту - 2 хвилини пішки до зупинки швидкісного трамваю - 25 хвилин на авто до центру міста Перегляди за попередньою домовленістю.

эксклюзив
Симиренка вул., 18а
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру, Лісовий масив, Деснянський район, Лісовий проспект 29. Бидинок серії БПС 1977 року будівництва. Квартира розташована на Комфортному 3 поверсі 16 поверхівки. Загальна площа квартири 36.1м2, житлова 16.2м2, кухня 8.1м2. Квартира в житловому стані, вікна металопластикові, балкон не засклений. Замінені батареї, Газова плита, витяжка. Вдале планування квартири: кухня правильної квадратної форми, санвузол з ванною кімнатою окремі. Світла акуратна квартира варта Вашої уваги. Хороша інфраструктура та транспортна розвязка району. Поруч є все необхідне для комфортного та щасливого життя. За більш детальною інформацією - Телефонуйте!

Лісовий просп., 29
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! ЕКСКЛЮЗИВ! Квартира в будинку готельного типу, загальна площа 22 м.кв., щойно зроблений капітальний ремонт. Були замінені всі труби, електрика, сантехніка, підлога - плитка, нові вікна - склопакети, шпалери під фарбування, стеля - натяжна, санвузол суміщений, встановлені: душова кабіна, бойлер, лічильники на воду. На кухню куплені нова мийка та газова плита. Великим плюсом є балкон, який простягається на всю квартиру. Одна половина засклена, інша - відкрита. Є тамбур на кілька квартир. 9 поверх, але є техповерх, нещодавно був зроблений ремонт даху. Квартира світла, тепла і готова для проживання або як чудовий варіант для бізнесу. Вигляд на посльство США, поряд чудовий зелений парк з озерами. Метро Берестейська в 15 хвилинах пішки. Документи готові для продажу. квартира вільна, власник в Україні.

эксклюзив
Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 6
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Киев

Квартира з гарним балконом на кухню і кімнату, Є високий техповерх

Малишка Андрія вул., 17
rieltor.ua

Квартира 2кімнатна потребує ремонту, розташована на 5 м поверсі в цегляному будинку в затишному районі з чистим повітрям і доступною розвиненою інфраструктурою. Зроблена мідна проводка по всій квартирі і замінені труби. ID: 79704

эксклюзив
Бестужева Олександра пров., 11
rieltor.ua

Продаж 1к квартири вул. Рональда Рейгана 40, Троещина, Деснянський район. Квартира розташована на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку. Площа квартири 38,7/15,2/10 кв.м. У квартире зроблено ремонт. Мебелі, техника. Поруч дитячі садки, школи, дитячі та спортивні майданчики, магазини, супермаркети. Зручна транспортна розвязка. Квартира з правом власності.

эксклюзив
Рональда Рейгана, 40
rieltor.ua

.Продається 1к. кв. у Дарницькому районі за адресою Драгоманова, 18. Квартира знаходиться на 7-му поверсі 10-поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири становить 39 кв. м. У будинку є газ. Квартира складається з однієї кімнати (15 кв. м), кухні (9 кв. м), коридору (8 кв. м) і обєднаного санвузла. До квартири прилегає великий незасклений балкон на всю довжину квартири. На вікнах в кімнаті встановлені склопакети, вхідні двері металеві. У кімнаті підлога вкрита лінолеумом, в коридорі та на кухні - плитка. На стінах кухні також є плитка. Квартира не кутова, дуже тепла, є тамбур , порядні сусіди. Фотографії відповідають реальному стану квартири. Будинок побудований у 1994 році, чистий підїзд, встановлено домофон. Двір тихий та зелений, є дитячі майданчики. Район має розвинену інфраструктуру та зручну транспортну розвязку. Станція метро "Позняки" знаходиться в 15 хвилинах ходьби. Звертайтесь для отримання додаткової інформації, та для організації перегляду. Степан.

Драгоманова вул., 18
rieltor.ua

Продаж 1к квартири з ремонтом в ЖК"НебоSky", Лівий берег, Троєщина, Деснянський район по вул М.Закревського В квартирі було зроблено хороший косметичний ремонт. Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання: Холодильник, Варильна панель, Духова шафа, Пральна машина, мікрохвильова піч, чайник, є велика шафа в кімнаті та невеличка гардеробна в холі для зберігання речей. Площа: 40/18/9 м2. Також є власний балкон. Для вашої безпеки в будинку є консєрж. та ведеться відеоспостереження. В домі встановлено 2 ліфти, які працюють за власним магнітом, тобто ніхто з посторонніх не зможе увійти у комплекс. Будинок заселений, створено ОСББ, на поверсі є колясочна. Також є власний сантехнік та електрик. Інфраструктура: Поряд з будинком спокійний тихий двір, доброзичливі сусіди, відразу біля підїзду є власна парковка, школи, дитячий садочок, коледж, супермаркети, відділення Нової пошти, кавярні, неподалік є спортивний зал, озеро з пляжем та бесідками та парк. Транспортна розвʼязка: -3 хв пішки до Автобусної та трамвайної зупинки в різносторонньому напрямку. -20-25 хв їзди до центру Києва.

возможна продажа по єОселя
Закревського Миколи вул., 42
rieltor.ua

Продається затишна та тепла смарт квартира по вул. Ялтинська 9А. Будинок цегляний, балкон засклений та утеплений, встановлені склопакети та нові радіатори опалення. Проведено заміну електропроводки на мідну та сантехнічні труби. Вбудована кухня. Квартира на 9 поверсі, немає сусідів зверху і дах не протікає, з вікна відкривається краєвид на гарні світанки. Будинок розташований біля Дарницького ринку та парку "Таращанець", поряд знаходиться Дарницький вокзал, школа та дитячі садки, найближчі магазини АТБ та Фора, а в 15-ти хвилинах ходьби парк Партизанської слави з озерами. Біля будинку зупинки громадського транспорту у бік метро Червоний хутір, Бориспільська, Харківська, Позняки, Осокорки, Лісова, Чернігівська, Дарниця, Лівобережна. ID 79849

Ялтинська вул., 9А
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартирі на проспекті Оболонський 34в. Розташована на 7/9 поверсі, цегляного будинку. Квартира в гарному житловому стані, вікна металопластикові, балкон не засклений, санвузл сумісний, в сучасному кахлі. На підлозі с санвузлі кахель, в кухні і кімнаті лінолеум. Квартира дуже світла і затишна. Гарні і порядні сусіди. Чисте і охайне парадне, новий ліфт( з ключем) , в парадному замінені вікна і гарна вхідна зона. Біля будинку школа, садок, магазин, ТРЦ Дрім Таун до метро 5 хвилин Мінська і Героїв Дніпра. Документи готові до продажу, в квартирі ніхто не зареєстрований. Запрошуємо на перегляд. ID: 78803

Оболонський просп., 34В
rieltor.ua

Продається квартира на Троєщені в жилому стані, але потребує ремонту. Квартира велика світла, велика кухня, засклений балкон, є меблі. Поруч розташовані магазини, АТБ., Єпіцентр, школа, гімназія , парк, нова пошта, аптеки, поліклініка, зупинки транспорта, Власники в Києві, показ організуємо завчасно. Буде торг. В квартирі зараз ніхто не мешкає.

Данькевича Костянтина вул., 15
rieltor.ua

Пропонується до продажу 1к квартира на початку Троєщини. Квартира під капітальний ремонт! Зручна транспортна розвязка! Поруч з будинком знаходяться садочки, школи, кафе та магазини! ID: 80126

Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 8А
rieltor.ua

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира по бульвару Леоніда Бикова. У квартирі замінені вікна, частково оновлена проводка. Встановлені лічильники на холодну та гарячу воду. У підїзді працює консьєржка. Замінено вантажний ліфт. ID: 81337

Бикова Леоніда бульв., 4
rieltor.ua

Продаж 1к квартири за адресою вулиця Ялтинська, 9А Дарницький зал 22,1 м2, загальна площа 6 поверх /9 Стан будинку відмінний. Квартира з балконом, вид із вікон на Дарницький Ринок. Кімната 11,1 м2 + балкон. Стан повністю під ремонт. Будинок цегляний, можна перепланувати всередині. Покази за попередньою домовленістю. Телефонуйте

Ялтинська вул., 9А
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира під ремонт. Площа квартири складає 36 кв. м. Роздільні туалет та ванна кімната. В кімнаті замінене вікно. Вікна виходять на тихий двір. Балкон не засклений, але просторий. Квартира дуже тепла, середина будинку. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту. Поруч знаходяться садочки, школи та магазини. ID: 79730

Милославська вул., 23Б
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продається 1-но кімнатна квартира на Вишгородській 30. Чудове планування: кімната правильної форми, простора кухня з балконом, роздільний санвузол, гардеробна кімната. Металопластикові вікна, нові радіатори. Гарна інфраструктура (школи, дитячі садочки, парк, ринок, супермаркети, торгові центри) та транспортна розвязка (транспорт на три гілки метро, Мінська 15 хвилин громадським транспортом) ID: 80703

Вишгородська вул., 30
rieltor.ua

Продається затишна 1к квартира з усіма меблями та технікою на першому поверсі біля НАУ! Квартира в гарному житловому стані: замінена вся електропроводка, виконано косметичний ремонт. Загальна площа – 32, житлова – 17, кухня – 6. У квартирі залишається все необхідне для комфортного проживання. Будинок розташований у спокійному районі з розвиненою інфраструктурою, поруч знаходяться заклади освіти, парк Відрадний, магазини та аптеки. До станції швидкісного трамвая Академіка Шалімова всього 7 хвилин пішки. ID: 80354

Стражеска академіка вул., 3
rieltor.ua
1 - 24 из 1424 результатов