Світло не вимикають!! Пропонується продаж трьохкімнатної квартири в історичному центрі міста на вул. Володимирська 51/53. Прямо із вікна вигляд на театр опери і балету. Простора та світла квартира з новим ремонтом підходить як для проживання, так і для комерції. Загальна площа 80,6 кв. м, кухня 8, 8 кв. м, житлова 47,7 кв.м Розташована на 11му поверсі 12ти поверхового будинку.

эксклюзив
Володимирська вул., 51-53
rieltor.ua

Продається розкішна квартира в сучасному житловому комплексі ЖК Рибальський! Будинок №7. Простора квартира з трьома окремими кімнатами та кухнею-студією. Одна з кімнат має вражаючий панорамний вид на Дніпро. Ідеальне місце для облаштування спальні або кабінету. Також э власне місце у підземному паркінгу додає зручності та безпеки вашому проживанню. Комплекс розташований поруч з набережною Дніпра, що забезпечує можливість прогулянок та активного відпочинку на свіжому повітрі. ЖК Рибальський – це ідеальне місце для комфортного життя в самому серці столиці. Тут ви знайдете все необхідне для сучасного життя: - Супермаркети, кафе, ресторани та магазини – все в пішій доступності. - Дитячі майданчики та зони відпочинку – ідеальні для сімей з дітьми. - Фітнес-центри та спортивні зали – для тих, хто цінує здоровий спосіб життя. Зручність розташування - Транспортна доступність: зручне сполучення з центром міста – дорога займає лише 10-15 хвилин. - Громадський транспорт: поруч з комплексом знаходяться зупинки громадського транспорту, що забезпечують легкий доступ до будь-якої точки міста. Висока якість будівництва: забудовник використовує сучасні матеріали та технології, що гарантує комфорт і довговічність. Будинок №7: здача в експлуатацію планується на кінець 2024 року. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в одному з найкращих житлових комплексів Києва! Звяжіться з нами для детальної інформації та організації перегляду.

эксклюзив
Набережно-Рибальська дорога вул., 7
rieltor.ua

Цегляний будинок. Квартира світла, затишна з новим, сучасним, дизайнерським ремонтом, витриманим в одному стилі. Меблі, текстиль і сантехніка привезені з Італії. Вбудована кухня з усією побутовою технікою провідних європейських виробників. В ремонті використані тільки оригінальні оздоблювальні матеріали. Виконана функціональна перепланування: три окремі кімнати та кухня-студія. Продаж з технікою та меблями. Квартира в ідеальному стані, майже не проживали. У цьому помешканні є все, що необхідно, для комфортного та практичного проживання. Розвинена інфраструктура, відмінна транспортна розвязка. У будинку закрита територія, по периметру відеозйомка. Додатково, бонусом для покупця, буде місце для паркування авто, на закритій території будинку.

эксклюзив
Амосова Миколи вул., 4
rieltor.ua

• Сталінка 1938 - офіцерський будинок з ліфтом. • Авторський ремонт виконаний з дорогих матеріалів провідних світових виробників, підлоги у спальнях та вітальні з масиву червоного дерева, підвіконня натуральний камінь. • Капітальний ремонт 2015 року із заміною всіх комунікацій, заливання монолітної підлоги, проводка та електрофурнітура від американського виробника, підігрів підлоги, сигналізація, телефон. • Квартира обладнана вбудованими шафами та меблями на інд. замовлення виробництва Італія. У спальні величезне дзеркало від підлоги до стелі. • Вбудована кухня з технікою, стільниця із натурального каменю. • Вхідна група: броньовані двері, обшиті натуральним деревом. Всі двері – натуральне дерево, вікна Schuco, стіни – декоративна штукатурка Ardeco та Марсельський віск, підвіконня та стільниця на кухні – італійський мармур, підлога – масив червоного дерева Окан. Карнизи ручного розпису. Дзеркала та багети у спальні та передпокої – натуральне дерево ручної роботи (Іспанія) • Вдале розташування, розвинена інфраструктура, навпроти Печерський ринок, "Велика кишеня", зупинки транспорту, метро.

эксклюзив
Гусовського вул., 12/7
rieltor.ua

Переглянули безліч варіантів на купівлю та досі не знайшли свій варіант? Тоді, пропоную звернути увагу саме на цей! Чудова квартира в найкращому місці! Будинок спроектований по індивідуальному проекту в 2005 році. Висота стелі 3м. Розташований в одному з найбільш розвинених районів Столиці. Це Шевченківський район, вул. Чорновола, 25. Розташована квартира на 11 поверсі. Вся необхідна інфраструктура знаходится біля будинку: до найближчоі станціі метро Лукʼянівська 1 км. Завдяки близькості до Повітрофлотського мосту, можна без пробок дістатися в будь-якому напрямку міста, тут вже справді хороша транспортна розвязка. Поруч із будинком велодоріжка, а також стадіон Старт. До центру міста 3 км. В будинку є охорона, домофон, консьєрж, підїзди з ремонтом - в ідеальному стані, в парадному два ліфта (пасажирський та вантажний), поруч магазини, ринок, торгівельно разважальні комплекси. В квартирі вдале планування: простора кухня та вітальня, окремо відділена зона відпочинку, два санвузли, окрема гардеробна кімната та є господарча кімната. Квартира обладнана частково меблями та технікою світових виробників, встановлені кондиціонери та лічильники! Вікна виходять на дві сторони. Великою перевагою квартири є те, що у власника є паркомісце в підземному паркінгу, який розрахований на 10 авто. Тому за окрему плату розглянемо його продаж. Якщо залишилися питання, телефонуйте, а краще приходьте на перегляд!

эксклюзив
Чорновола Вячеслава вул., 25
rieltor.ua

Продаємо власну квартиру Посилання на відеотур нижче !!! 3-й поверх (ПЕРШИЙ житловий) ВЛАСНА ТЕРАСА 50м2 (за тех. паспортом 14,3м2) 2 Лоджії (4,7; 4,0м2) Великий холл (17,9м2) 2 окремі Санузла: туалет/душ і туалет/ванна Квартира продаєтся з меблями В кімнатах і на кухні є кондиціонери, є очисник повітря, плазмений телевізор, побутова техніка. Кухня: Холодильник, пральна машина, посудомийка, мікрохвильва піч, індукційна плита з витяжкою, електрична духовка. Просторо та затишно) Новобудова, 10-15 хвилин пішки до метро Дорогожичі і Лукянівська; В підїзді є поштомат Нової Пошти, в будинку 2 продуктових магазина, у дворі велика дитячий майданчик, кавʼярня, салон краси та багато іншого. Домофон в квартирі, консьєрж, цілодобова охорона території, біля КІМО та UNITCity Поруч парк ДЛЯ РІЄЛТОРІВ: Прохання дзвонити тільки, якщо у Вас є конкретний клієнт.

владелец
возможна продажа по єОселя
Герцена вул., 35а
rieltor.ua

Квартира с 2 спальнями общей площадью 85 м кВ . Новый ЖК Great отличная локация : набережная в пешей доступности , до Печерска 5 мин . . Авторский ремонт . Мебель , бытовая техника мировых брендов . 2 спальни с гардеробами , 2 санузла ,кухня - гостиная- столовая . Собственник .

владелец
возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 12
rieltor.ua

ЖК Crystal Park Tower - комплекс бізнес-класу, розроблений у лондонському архітектурному бюро John Seifert Architects, зі своєю інфраструктурою, просторим лобі для відпочинку або проведення зустрічі, консьєрж сервісом та приголомшливими видами. Територія закритого типу з охороною та відеонаглядом. На території ЖК є підземний паркінг на котрий можна потрапити ліфтом не виходячи з будинку (паркінги є в наявності, продаються окремо). ЖК знаходиться в унікальному місці між парком Пушкіна та кіностудією імені О. Довженка. Поруч розташовані торгові центри, магазини, навчальні та медичні заклади. Доїхати до комплексу можна по проспекту Берестейському (Перемоги) — однієї з головних транспортних магістралей столиці, де також облаштовані зупинки громадського транспорту. До метро пішки 7 хв., до центру на авто 10 хв. Аналогів даного класу житла (бізнес) в Києві не має - щодо якості будинку, комфортних загальних зон користування, планувань. Особливою перевагою даного ЖК є його оточення - понад 35 га зелених зон для відпочинку всієї родини.

Берестейський просп. (Перемоги), 42а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Ключі. Документи на руках. Можно заходити на ремонт. ЖК Poetica. 1 колекція. Будинок 4. Видова квартира на парк. Три ліфти KONE з системою роспізнавання обличчя. Консьєрж-сервіс. Підземний паркінг. Охайна прибудинкова територія, презентабельна вхідна група. Вихід в парк Пушкіна. Зручне транспортне сполучення. Ст.М"Шулявська" в пішому доступі.

Дегтярівська вул., 25ж
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ!!! Планування: - кухня-вітальня з виходом на лоджію - дві окремих спальні - два санвузла - гардеробна кімната Стан квартири після будівельників. Ідеально підійде як для життя так і під орендний бізнес. Будинок розташований у Печерському районі, за крок від станції метро "Либідська" - тут все під рукою: модні торгівельні центри та ресторани, брендові магазини та відділення банків, медичні центри і салони краси, дитячі розвиваючі центри, садочки, школи і вузи найвищого рівня, затишна і продумана до дрібниць внутрішня територія, де немає метушні, сторонніх людей і нескінченного руху автомобілів.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 3а
rieltor.ua

Пропонуємо квартиру з новим ремонтом в сучасному ЖК "UNIT Home". Це абсолютно ергономічне житло, що поєднує в собі всі необхідні елементи для комфортного проживання. Квартира обладнана сучасними меблями та технікою провідних світових виробників. На підлозі паркетна дошка, всі меблі зроблені під замовлення по дизайну проекту, ліжко та диван від від відомого бренду, фурнітура Blum в меблях, підсвітка, дизайнерська витяжка, індукційна плита, подрібнювач відходів, фільтрування вхідної води в квартиру та система помякшення води, система антипотопу, 2 інверторних кондиціонери, електрокарнізи, відеоспостереження в коридорі, аудиосистема до телевізору, ілюмінація в залі, підігрів підлогиі з серсорним wi-fi виключателем 2 зони, зручне сучасне освітлення в спальні та кухні-вітальні, бойлер на 80 літрів. Двері прихованого монтажу. Сейф. Планування: простора кухня-вітальня 20,5м2 , спальня 12,2 м2, сумісний санвузол 5,7м2, засклена лоджія. Квартира світла, тепла та дуже затишна. Ремонт робили для себе, тому все продумано до найменших дрібниць. Житловий комплекс Unit Home – це комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, побудований за концепцією «місто в місті». Територія, що охороняється 24/7 з відеоспостереженням. Подвіря без машин. Швидкісні ліфти спускаються до паркінгу. Два рівні, можна використовувати як укриття. Система управління « розумний будинок », з розумними лічильниками (тепло, вода, електроенергія), система безпеки Ajax (пожежна сигналізація, датчики відкриття дверей, руху та затоплення). Висота стелі-3м. Коплекс знаходиться на лінії з важливою інфраструктурою, тому світло не вимикається зовсім. В пішій доступності метро та зелені паркові зони, ст.М"Лук’янівська" та ст.М"Дорогожичі" – 16 хвилин пішки. Ціна: 200 000 USD

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12
rieltor.ua

Продам 3 кімн. у першому будинку, з дуже гарним краєвидом на Дніпро та центр Києва. ЖК Сонячна ривєра. Квартира без ремонту після забудовника. Є машино-гіпсова штукатурка на стінах, стяжка на підлозі. Висота стель 3 м. Кімнати роздільні, 2 санвузли, 2 лоджії. Красива вхідна група та МЗК. Будинок побудований з червоної повнотілої цегли, за монолітно-карскасною технологією. Дитячий та спортивний майданчик, прогулянкова зона вздовж річки. Охорона закрита територія для стороннього транспорту. Паркування.

Микільсько-Слобідська вул., 1
rieltor.ua

Обсерваторная 10, породистая сталинка, высота потолков 3 метра; 5/6этажного, лифт, 121 метра; два санузла; дизайнерский ремонт; двухсторонняя; кухня- столовая 30 метров; гардеробные; сейф; очистка воды; полы с подогревом; на этаже две квартиры; ремонт подъезда ; закрытый двор; въезд через ворота в арку; прекрасное месторасположение БЕЗ КОМИССИИ!!

Обсерваторна вул., 10
rieltor.ua

Видова 3 кімнатна квартира в новому ЖК бізнес-класу Manhattan city. Генератор на ліфти та воду ! Ремонт 2023 року. Планування: - дві окремі + велика кухня-вітальня - два санвузли - ванна та душ -гардероб Квартира оснащена всіма меблями та технікою: - три великі шафи-купе, кондиціонери у кожній кімнаті - кухня з посудомийкою, варильною поверхнею, духовкою та вбудованим холодильником. З вікон вітальні відкривається шикарний краєвид на Берестейський проспект. Можна придбати у власника місце у підземному паркінгу.

возможна продажа по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 11/2
rieltor.ua

Генератор вбудинку.Пропонується на продаж дві однокімнатні квартири під обєднання , які знаходяться поруч після будівельників. Планування : кухня-вітальня, дві спальні кімнати, можливо зробити зі своїми ванвузлами , два санвузла і гардеробна, є великий засклений балкон. Вид з вікон на місто і ЖК Французький квартал -2. ст.М"Либідська", ст.М"Палац Україна"; Будинок 2017р., зручно розташований між вулицями Ковпака, В.Тютюнника та Ак.Філатова, неподалік від загальноміської магістралі – вулиці Великої Васильківської. У безпосередній близькості від комплексу велика кількість магазинів і супермаркетів, торгово-розважальний центр "Ocean Plaza", спортивні та фітнес-клуби, кафе та ресторани, аптеки, відділення банків, салони краси, служби побуту, а також Національний палац мистецтв "Україна".

Саперне Поле вул., 14/55
rieltor.ua

Загальна площа – 60 метрів. Квартира розташована на високому поверсі. Планування: кухня-вітальня в окремому просторі, окрема спальня зі своєю ванною кімнатою. Багато місця для зберігання речей. Оздоблення квартири виконано у сучасному стилі. Простір повністю мебльований та обладнаний необхідною побутовою технікою. Є багато вбудованих шаф. У квартирі встановлені кондиціонери. З вікон відкривається панорамний краєвид на столицю. Додатково можна орендувати паркомісце у підземному паркінгу. ЖК "Новопечерські Липки" з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Кожен будинок зі своїм підземним 2-х рівневим паркінгом. Ліфт спускається у паркінг. Багата інфраструктура – на території Британська та Новопечерська школи, дитячі садки, кафе, ресторани, аптеки, клініки краси, банки, салони, барбершопи, хімчистки, фітнес-клуб GymMaxx, нова пошта, зелені паркові зони. #315917348686

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 9
rieltor.ua

Продаж квартири НАЙВИГІДНІША ЦІНА ЗА КВАДРАТ КОМПЕКС АВТОНОМНИЙ, НЕ ВИМИКАЮТЬ СВІТЛО Пропонується на продаж чудова 2-кімнатна квартира в житловому комплексі "Престиж Холл", розташована на вулиці Василя Тютюнника (Анрі Барбюса), 37/1. Квартира знаходиться на 17-му поверсі 25-поверхового будинку і має загальну площу 86.9 м2. Планування квартири продумане і зручне: - кухня-вітальня - відокремлена спальня - гардеробна - санвузол (ванна) Квартира повністю укомплектована необхідною технікою та меблями, що дозволяє новим власникам одразу після покупки комфортно облаштуватися. Житловий комплекс "Престиж Холл" має закриту територію, що гарантує безпеку і приватність для мешканців. Комплекс також оснащений підземним паркінгом, який може використовуватися як укриття та бомбосховище, та гостьовими парковками. На території комплексу є баскетбольний майданчик, спортивні тренажери, дитячі майданчики та окрема зона для вигулу собак, що робить його ідеальним місцем для активного способу життя та відпочинку на свіжому повітрі. Інфраструктура мікрорайону насичена соціально-значущими обєктами, що є важливим для сучасного жителя мегаполісу. Поруч знаходяться численні кафе, ресторани, бари, банки, поштове відділення, магазини і супермаркети. Володимирський ринок розташований на відстані півкілометра. Поблизу також є невеликий сквер, школи, ТРЦ і дитячі садочки. Всього 6 хвилин пішки до станції метро "Палац Україна", що забезпечує зручне транспортне сполучення з іншими районами міста. Запрошуємо на перегляд. A4.759

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 37/1
rieltor.ua

ЦІНА ПІД КЛЮЧ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. ТОРГ! Продам абсолютно унікальний обʼєкт з великою історичною та фактичною цінністю. Будинок - історична памʼятка. Квартира загальною площею 112м2, за адресою Берестейський Проспект 37з, метро КПІ, Шулявська. Дореволюційний, ексклюзивний цегляний будинок 1898 року побудови в чудовому стані. Неймовірної краси фасад, квартиро потрібно бачити вживу. Загальна площа по технічному паспорту -112м2 З них 86м2 - 3 поверх, і 27м2 - 4 поверх (чердак) також у власності та відображений у технічному паспорті. Потенційно можна зробити дворівневу квартиру з сходами всередині квартири. Документи готові до продажу, один власник, готові до переглядів та швидкої угоди. Ключі на руках!

Берестейський просп. (Перемоги), 37з
rieltor.ua

Вітаю Вас! Пропоную Вам вигідний варіант придбання квартири в Печерському районі м. Хрещатик - 200м. Адреса : Лютеранська вул, будинок 3. Квартира загальною площею 85м2, розташована на 3-му поверсі чотирьох поверхового будинку. Про саму квартиру: її загальна площа складає 85 кв.м, висота стелі (з підлоги до потолоку) 4м, а сам ремонт здійснено в 2012 році по авторському дизайну! Квартира офіційно Газифікована/електрифікована на вибір!!! Велика вітальня-кухня 45м2, окрема, простора спальна кімната 25,4кв.м , ванна кімната площею 5 кв.м, місткий хол з вбудованими шафами та гардеробною, балкон 5м2! Вікна -повна заміна на металопластикові. Котел газовий встановлено, два лічильника, електро - день/ніч. Відеодомофон. Вмонтована вся необхідна побутова техніка для повсякденного використання та насолоди, італійські меблі. У залі на підлозі ламінат, у спальні- натуральний дубовий паркет. Повна заміна єлектрики. Повна заміна перекриттів. Про будинок: Царський проект з червоної цегли, відеонагляд, закрита територія, своя парковка. Низька забудова - 4 поверхи. Інфраструктура: Школи, гімназія №117, ліцей, дитячі заклади, спортзали , банки, маркети, дитячі майданчики, аптеки, поліклініки, місця для відпочинку та досугу. м. Хрещатик, м. Театральна, м. Золоті ворота. Вас зацікавить ця найкраща пропозиція, телефонуйте! З повагою до кожного, Дмитро Олександрович.

Лютеранська вул., 3
rieltor.ua

Без комісії!!! Продається відова з терасою, простора квартира в ЖК Дельмар. Зроблено ремонт, вбудовані меблі, техніка. В ціну входить паркомісце в підземному паркінгу. Право власності більше 3-х років.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14а
rieltor.ua

Простора світла 3-кімнатна квартира у новому будинку, що створює відчуття затишку та комфорту. Потребує косметичного ремонту. Неперевершений вид на Дніпро. Матеріали, меблі, техніка світових виробників останнього покоління. Гарна інфраструктура, магазини, банки, салони, супермаркет. В будинку підземний паркінг. Silver Breeze - житловий будинок навпроти річки Дніпро з власним торговим та бізнес-центром.

возможна продажа по єОселя
Дніпровська наб., 1б
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонується на продаж видова та простора трикімнатна квартира в Оболонському районі м. Києва. Загальна площа квартири — 131 м2 Поверх — 7/9 Квартира в нормальному стані — є обої на стінах та лінолеум на підлозі. Наразі здається в оренду під офіс. Додатковою перевагою є чистий під’їзд з відеоспостереженням і конс’єржем. Помешкання має вдале планування: • три окремі кімнати • два санвузли • великий коридор Локація квартири відкриває чудовий вид на парк "Наталка" та річку Дніпро, а також забезпечує затишок та тишу. В безпосередній близькості розташована велика кількість ресторанів, кафе, фітнес-центрів, супермаркетів, а також гольф-клуб та кілька ТРЦ. Чудова набережна неподалік від будинку створює ідеальні умови для ранкових пробіжок або прогулянок. Транспортна розвязка також є дуже зручною: метро "Оболонь" знаходиться в 15-ти хвилинах пішки, а зупинки громадського транспорту розташовані поруч з будинком. На додаток, поруч знаходяться дитячі садочки, школи, медичні заклади та клініки, що робить цю локацію ідеальним вибором для комфортного та повноцінного життя. Запрошуємо вас на перегляд цієї квартири у будь-який зручний для вас час. A548

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

вул. Жилянська, 68. ЖК 38 перлина. Будинок бізнес класу від забудовника Kadorr Group . Унікальна, простора двокімнатна квартира 90 м.кв. з максимально вільним простором, що дозволяє реалізувати Ваші дизайнерські ідеї. Неповторний панорамний вид на місто. Розміщена на 21 поверсі. Квартира максимально підготовлена під чистове оздоблення. Розведена електропроводка, сантехніки, траси під кондиціонери та встановлені зовнішні блоки кондиціонерів. Закуплений кафель. Гарний варіант для проживання чи для офісу. Чудове місцерозташування, дуже зручна транспортна розв’язка. Презентабельна вхідна группа, охорона, пропускний режим, відео нагляд. Без комісії для покупця. Ціна: 200 000 у.е.

Жилянська вул., 68
rieltor.ua

Сучасна трикімнатна квартира в з дизайнерським ремонтом. Квартира повністю укомлектована всією необхідною технікою та меблями. Будинок має свою індивідуальну котельню і обслуговуючу організацію, закрита територія з дитячими майданчиками та паркінгом. З вікон квартири мальовничий вид на парк, озеро і ліс

Перемишльська вул. (Червонопільська), 2г
rieltor.ua
1 - 24 из 1935 результатов