БЕЗ КОМІСІІ. КЛЮЧІ. ДОКУМЕНТИ. Секція - 3. Пропонується двостороння 2к квартира роздільного та функціонального планування. Встановлено лічильники на воду та електроенергію. Стан квартири - під ремонт, оздоблення: стіни штукатурка, стяжка підлоги. Простора кухня-вітальня, 2 санвузли, 2 спальні. Стеля-3 м. Будинок еліт-класу, монолітно-каркасна технологія будівництва. В секції 3 ліфти (2 пасажирські та 1 вантажний) Охорона: закрита територія, відеонагляд та охорона 24/7. Підземний паркінг на 255 місць

ексклюзив
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 19а
rieltor.ua

Вишукана квартира для тих, хто цінує комфорт та якість! Продається елітна 3-кімнатна квартира на вулиці Молдавській, 2. Двостороння оселя, дуже тепла та затишна. Зручне роздільне планування, загальна площа — 160 м2. Великий хол, окремі дві кімнати, простора вітальня, два санвузли. Стан помешкання — ідеальний, виконаний ремонт із дорогих матеріалів. Тепла підлога, встелена мармуровою плиткою, у кімнатах — дубовий паркет. Меблі від провідних світових виробників, класичний стиль, все з однієї колекції. Оселя укомплектована побутовою технікою від кращих брендів. Духова шафа та варильна поверхня «Bosch», холодильник «Liebherr», акустична система «JBL», «Harman\Kardon», телевізор «Samsung», кондиціонери «Daikin», пральна машина «Miele». Вся техніка в ідеальному стані, залишається новим власникам. Будинок з керамічної цегли, 2005 року зведення. Підїзд чистий, консьєрж-сервіс. Ліфт у гарному стані, працює охорона 24/7. Будинок знаходиться у глибині двору. Тихий та великий двір, закритий від сторонніх. Дитячий майданчик, місця для відпочинку та паркування на території, в’їзд через шлагбаум. Житловий комплекс «Пушкін Парк». Один з кращих будинків. Можливий продаж з великим паркомісцем. Поруч знаходяться дитячі садочки, школа, безліч супермаркетів та магазинів. Неподалік Київський зоопарк, парк КПІ, сквер «Поляна», сирецький парк. У пішому доступі є багато місць для відпочинку. Зручна транспортна розвязка в різні напрямки міста. До станції метро «Лукянівська» — 12 хвилин пішки, «КПІ» — 20 хвилин, поруч Берестейський проспект. Київський залізничий вокзал та автовокзал — 15 хвилин на наземному транспорті. Зупинки автобусів та маршрутних таксі. Ціна 190 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Молдавська вул., 2
rieltor.ua

Чудова квартира з євроремонтом! Поруч набережна та пляж! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Микільсько-Слобідській, 1а. Просторе помешкання з якісним євроремонтом. Комфортне планування: велика зала, дві спальні, два санвузли, два балкони. Підлога з підігрівом для підтримання оптимальної температури в оселі. Стоять якісні дубові двері, меблі та техніка — за домовленістю. Новий цегляний будинок. Елітний ЖК «Микільський Град». Закрита територія, підземний та наземний паркінг, відеоспостереження, 4 консьєржі у кожному підїзді, в офісному центрі та у підземному паркінгу, дитячий майданчик, бізнес-центр, просторий хол, 3 пасажирських ліфти «Otis» + вантажний. Розвинена соціальна та комерційна інфраструктура: торгівельні центри, ТРЦ «Комод» та «Лівобережний», два «Сільпо», «Новус», «АТБ», супермаркети, магазини, школа, дитячий садок, спортивний клуб, ресторани, кав’ярні, відділення банків та пошти, Виставковий центр. У будинку знаходяться 3 ресторани: «Flagman», «True Price», «Файна фамілія», магазин «Wine Point», фітнес-клуб «Спорт Ленд». Поруч набережна та пляж, що є великою перевагою. Тут можна провести вихідний з сім’єю та друзями, помилуватися природою та відпочити від буденності. Поруч станція метро «Лівобережна», зупинки наземного транспорту в пішому доступі. Зручна транспортна розв’язка, що дозволяє швидко та безперешкодно дістатися будь-якого куточка міста. Чудова автомобільна розвязка: до центру міста 15 хвилин, виїзд за місто у бік Бровари-Харків — 10 хвилин, Позняки — 15 хвилин. Ціна 190 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Микільсько-Слобідська вул., 1а
rieltor.ua

Продається 3-к квартира ( по плануванню) , загальна площа 108, 9 м2, поверх 6/9 по вулиці Заболотного 1 в Голосіївському районі Велика двокімнатна квартира з тільки завершеним ремонтом Планування: - Кухня-студія формату відкритий простір 36, 3 - Два сан вузли - Спальня з виділеною лоджією 23.4 - Дитяча кімната 20.9 - Гардеробна Квартира двостороння, вікна кухні та дитячої виходять у двір , вікна спальні виходять на Магеллан. Новий житловий комплекс «Метрополіс» в Києві знаходиться в Голосіївському районі за адресою вулиця Академіка Заболотного, 1. У трьох хвилинах ходьби розташована зупинка тролейбуса і автобуса, трохи далі станція метро. Поруч розвязка, що дозволяє дістатися в будь-яку частину столиці По сусідству знаходиться Голосіївський ліс, поблизу багато місця для заняття спортом, що дуже зручно для того, хто веде здоровий спосіб життя і вирішив купити квартиру в ЖК «Метрополіс» в м. Київ від забудовника «DIM» в якості місця постійного проживання. Поруч з новобудовою є великий ТРЦ, школа, дитячий садок і магазини Розглядається продаж по всім державним програмам Запрошую на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1а
rieltor.ua

ПРЕДСТАВНИК ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! До продажу пропонується шикарна дворівнева квартира біля метро Житомирська на вул. Феодори Пушиної 19. Не буду забирати ваш дорогоцінний час і одразу ж перейду до найяскравіших переваг цієї квартири: - Будинок підєднано електроживленням до лінії метро, тому в плані блекаутів даний будинок захищений, а нові власники завжди будуть зі світлом; - Велика площа для великої сімї, відкрита зона для відпочинку на першому ярусі та три ізольовані кімнати на другому ярусі; - Три санвузли - один на першому ярусі та два на другому; - Дуже теплий будинок з гарною панорамою на місто; - Централізоване водопостачання з можливістю переключення на бойлер; - Тип опалення електричний і тепла підлога по всій квартирі; - Будинок 2003 року, доглянута і чиста вхідна група, за порядком слідкує консьєрж. В квартирі лишається все, за виключенням деяких речей. Сусідів не чути. Найближче укриття - підземний паркінг (1 хвилина). Підземний паркінг охороняється цілодобово консьєржем. На подвірї безкоштовна стоянка. Поруч із будинком торгівельний центр «Хіт Молл», магазини, «АТБ», аптеки, кавярні, банки, школи, дитячі садки, медичні клініки. До центру міста 20 хвилин транспортом. Метро «Житомирська» за 2 хвилини від дому. Телефонуйте і зустрінемось на перегляді цієї неймовірної квартири.

власник
Пушиної Феодори вул., 19
rieltor.ua

Пропонується на продаж cтильна, затишна та функціональна квартира за адресою вул. Предславинська, 53 в ЖК Французський квартал - 2, Печерський район. Комплекс знаходиться під цілодобовою охороною. Під будинками комплексу є паркінг. У квартирі виконано ремонт високої якості. Тепла підлога Devi (передпокій, кухня, с/в, балкон). Вся побутова техніка Electrolux (холодильник, посудомийна машина, варильна плита, духова шафа, пральна машина із сушінням). Раковина та змішувач з виходом під фільтр у кухні - Blanco. Встановлено бойлер Ariston. Плитка/сантехніка - Італія, Іспанія (catalano, tece, tres, fantini, equpe. Аксесуари в с/в - decor Walther. У пішій доступності м. Либідська, ТРЦ Ocean Plaza. Зручний транспортний звязок. Документам більше 3х років. Зацікавленим надішлю відео квартири. Ключі на руках. Без комісії.

можливий продаж по єОселя
Предславинська вул., 53
rieltor.ua

Чудова сучасна 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом у новому ЖК "Севен" Seven, прямо на березі Дніпра. Квартира розташована на 9/25 поверсі та має загальну площу 74м2. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з розумним зонуванням простору для роботи, відпочинку, прийому гостей. Є гардероб-будуар з сейфом. Техніка: Відеодомофон, пральна машина, сушарка, робот-пилосос,бойлер, вбудовані холодильник, духова шафа і мікрохвильова піч, каво машина, варильна поверхня, витяжки, посудомийка, подрібнювач відходів, сучасний проектор з екраном, 3 кондиціонери (в кожній кімнаті), фільтр технічної води на квартиру. Дві вбиральні облаштовані дорогою сучасною сантехнікою та теплими підлогами. Штори в спальні і кабінеті на електроприводі з дистанційним керуванням Панорамні вікна з видом на озеро та Дніпро. Безліч груп освітлення для роботи, відпочинку та затишку. Комплекс та інфраструктура: Новий сучасний ЖК Seven, відмінна інфраструктура, метро 3 хв Осокорки, поруч ТРЦ “Рівер Мол” та ТЦ “Аркадія”, Сільпо, Новус, декілька шкіл та дитячі садки. Автономність та безпека: Встановлено генератор на ліфти, опалення та воду. Оптоволокно для безперебійного інтернету. Облаштоване бомбосховище під кожним будинком. Сам будинок також охороняється і має систему контролю доступу за картками

генератор
Дніпровська наб., 18А
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Alter Ego, розміщена на 5 поверсі. Елітний комплекс бізнес класу із закритою територією. Висота стелі 3,3 м. Висока якість будівництва. Загальна площа квартири 70.6 м.кв, житлова площа 23.7 м кв. Кухня-вітальня спальня із гардеробною спальня с/в із ваною балкон В квартирі зроблено раціональне перепланування. Дизайнерський ремонт в світлих тонах. Зоноване освітлення. Кухня укомплектована меблями із дерева преміального виробника, та технікою - духова шафа, індукціонна плита, система очищення води (осмос), встановлено блок подрібнення харчових відходів, холодильник, посудомийна машина. Системи кондиціонування фірми Mitsubishi, що вирішує питання охолодження, нагріву та очищення повітря. В с/в ванна з джакузі, пральна машина та бойлер на 95л. З балкону можна спостерігати за футбольними матчами на стадіонні, а також насолоджуватись видами нічного Києва. Будинок із власною котельнею, а також встановлено генератор. Є підземний паркінг, спортивний зал, продукттовий магазин Коло, хімчістка, манікюрний салон, стоматологія, квітковий магазин та дві кофейні. Поряд є приватні дитячі садочки. «Альтер Его» - стильний авторський житловий комплекс для амбітних людей з високими вимогами до комфорту і функціональності житла. Унікальне місце розташування охоплює самі барвисті перспективи життя в старому центрі столиці. У провулку Лабораторний 7 Alter Ego розташувався дуже вдало. Цей престижний район Печерську чистий і сонячний. Будинок знаходиться далеко від галасливого проспекту, оточуючи територію тінистими зеленими деревами і затишними старовинними будиночками. Печерський район вважається найбільш перспективним і зручним для життя районів Києва. Ділове і активне життя тут плавно стикається з розміреним спокійним ритмом. У пішій доступності від будинку знаходяться 3 станції метро - 12 хв до м.Печерська , Олімпійська та 10 хв до м. Палац Україна. А також 2 великих автомобільних артерії - бульвар Лесі Українки і Велика Васильківська вулиця. Неподалік розташовані безліч торгових і ділових центрів, ресторани, фітнес-клуби. І, звичайно, стадіон «Олімпійський».

генератор
Лабораторний пров., 7
rieltor.ua

#16542 Пропонуємо Вашій увазі квартиру в елітному клубному будинку на Малевича, 48. Простора квартира 72 м² після дизайнерського ремонту. Оснащена технікою Bosch та італійською сантехнікою. Французький балкон і панорамні вікна відкривають захоплюючий вид на центр міста. Переваги будинку: • Підземний паркінг • Затишні кав’ярні, студії стретчингу та інші зручності на території. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло преміум-класу в самому центрі. Не втрачайте можливість придбати цю квартиру!

Казимира Малевича вул. (Боженка), 48
rieltor.ua

#12956 Продаж 4-к квартири з дизайнерським рішенням та чудовим розташуванням кімнат. Квартира створює відчуття легкості та домашньої затишної атмосфери. Лаконічна біла кухня та сучасна побутова техніка - максимально функціональна і продумана буквально до сантиметра, підлога з підігрівом, а великі вікна наповнює кухню-вітальню природним світлом. Квартира з затребуваним плануванням: простора кухня-вітальня, три окремі спальні, великі два санвузла, безліч вбудованих шаф. Дорогий та якісний ремонт, італійська та німецька сантехніка, італійські меблі та побутова техніка від провідних світових виробників. ЖК «Олександрівський» комплекс з власною інфраструктурою, розташований на Севастопольській площі, завдяки чудовій транспортній розвязці дістатися до Центру міста можна в будь-який час без пробок. Родзинкою інфраструктури комплексу є його простора стилобатна частина, яка зєднує всі 4 будинки. Усередині неї розташовані дитячі та спортивні майданчики, кафе, а прям біля будинку розташований супермаркет Новус.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 6Д
rieltor.ua

Продаж нової квартири Пропонується нова квартира в сучасному житловому комплексі «Комфорт Таун». Квартира знаходиться на 6-му поверсі 8-поверхового будинку, а її загальна площа складає 87 квадратних метрів. Планування квартири: - кухня-вітальня; - спальня; - дитяча кімната/кабінет; - 2 санвузли, один з душовою та один з ванною; В квартирі виконано сучасний ремонт, під час якого використовувались виключно якісні та преміальні матеріали. Після ремонту у квартирі ніхто не жив. Житловий комплекс "Комфорт Таун" належить до комфорт-класу і складається з 25 будинків висотою від шести до шістнадцяти поверхів. Територія комплексу закрита, має охорону та чудово облаштована: тут прокладені проїзди і пішохідні тротуари, облаштовані дитячі майданчики. Також передбачений сучасний наземний багаторівневий паркінг. У ЖК розташовані одна з найкращих шкіл міста та дитячий садок, що є значною перевагою для сімей з дітьми. Також на території комплексу є спортивні майданчики, а поруч знаходиться фітнес-клуб "Спорт Лайф" з басейном. Для зручності мешканців у комплексі працюють численні магазини та кафе. Запрошуємо на перегляд! #A7115

Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

#16628 Той випадок, коли нижче вже нема куди. Пропозиція по ціні квартир без ремонту, рахуйте, що ремонт іде у подарунок) Пропонується на продаж простора 2-кімнатна квартира в ЖК Престиж Холл в самому серці Печерську. - кухня-студія - окрема спальня - великий світлий хол - два санвузли - балкон Зроблено якісний ремонт. Дизайн-проект продуманий і втілений до дрібниць. Квартира повністю мебльована, готова до заселення. Обладнана побутовою технікою (посудомийна машина, холодильник, варильна поверхня, духовка). Закрита територія ЖК, відеоспостереження по периметру. Консьєрж-сервіс. Двір без машин, підземний паркінг.

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 37/1
rieltor.ua

#14882 До Вашої уваги на продаж пропонується видова квартира з дизайнерським ремонтом у скандинавському стилі. Пр-т Володимира Івасюка 53Б, цегляний спецпроект з підземним паркінгом/укриттям. Квартира на комфортному поверсі, двостороннє планування. Все продумано до дрібниць - простора кухня-вітальня та дві окремих спальні кімнати, два санвузли, безліч місць для зберігання особистих речей. У ремонті використані якісні матеріали, повна комплектація меблями та технікою від світових виробників. Паркетна дошка на підлозі, кондиціонування. Багаторівневе освітлення, приємні декоративні елементи, які створюють атмосферу затишку. Чудово розвинута інфраструктура - у пішому доступі все необхідне для комфортного проживання- супермаркети, кафе та ресторани, школи та дитячі садочки на вибір. В пішому доступі (20 хвилин) набережна Дніпра, нещодавно відкритий острів Оболонський, парк Наталка для прогулянок та активного проведення часу. Відстань до найближчих станцій метро Героїв Дніпра (15 хвилин) та до станції Мінська (20 хвилин) пішим ходом. Перегляди можливі у будь-який зручний для Вас час.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 53Б
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира з чатковим видом на парк 86м2 (євротрьошка) в ЖК Crystal Park Tower БЕЗ КОМІСІЇ, 3 секція. Квартира розташована у 3 секції на 14 поверсі. Квартира за плануванням складається з кухні вітальні та 2х повноцінних спалень. Висота стелі 3м. ЖК Crystal Park Tower - це обєкт бізнес класу, зі своєю інфраструктурою, просторим лобі, консьєрж сервісом та приголомшливими видами на парк імені Пушкіна та парк КПІ. На території комплексу передбачено преміальний супермаркет, фітнес клуб, ресторан та аптека. Двір закритий на стилобатній частині, на рівні 2 поверхи. Територія закрита, що охороняється. Будинок складається з 4х секцій від 10 до 23 поверхів (каскади). У кожній секції по 3 ліфти Kone, є величезний 3-х рівневий паркінг, співвідношення машиномісць 1:1 до квартир. Можем зробити під ключ ремонт. Також є 2 паркінга (оговорюється окремо). Перегляди у будь-який час.

Берестейський просп. (Перемоги), 42
rieltor.ua

Продаж затишної 2-х кімнатої квартири з дизайнерським ремонтом в Соломянському районі м. Києва. Підїзд з охороною та відеокамерами. Будинок із червоної цегли.

можливий продаж по єОселя
Патріарха Мстислава Скрипника вул., 40
rieltor.ua

Світла, простора квартира в ЖК Auroom (Бізнес клас) Квартира загальною площею 53 м2 знаходиться на 16-му поверсі. Висота стелі - 3м. Ергономічне панування: - Простора кухня-вітальня; - спальня; - вбиральня; - санвузол з душовою кабіною. У квартирі виконано дизайнерський ремонт із використанням матеріалів, меблів та техніки з останніх колекцій світових преміальних брендів. ПАРКІНГ є в будинку (купівля обговорюється окремо).

Паньківська вул., 20/82
rieltor.ua

Прямий представник власника . Продаж видової 2-кімнатної квартири 80 кв.м в елітному ЖК RiverStone вул. Трускавецька 10 Д. ЖК RiverStone втілює в собі найвищі стандарти проектування, будівництва і обслуговування. - стан- від забудовника. - будинок введено в експлуатацію. - вільне планування квартири дає змогу втілити унікальні індивідуальні рішення. - охорона 24/7 є гарантією безпеки вас та ваших дітей. - на закритій території комплексу RiverStone розвинена інфраструктура, що містить повністю всі сервіси для зручності мешканців (кафе, ресторани, школа, дитячий садочок, хімчистка, Нова пошта, салони краси, медичний центр, студія дизайну, ательє). - будівництво комплексу повністю завершене. Покази у зручний для вас час.

Трускавецька вул., 10 д
rieltor.ua

Пропонується на продаж видова 2-к квартира (65м2) у ЖК River Stone по вул. Дніпровська набережна, Дарницький район. Є відеоогляд квартири. Планування: - кухня-вітальня - спальня - вбиральня - пральна - суміщений санвузол (з душовою) Всі меблі та техніка від провідних виробників. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Житловий комплекс River Stone знаходиться в пішій доступності від метро Осокорки. У будинку є підземний паркінг. Розвинена інфраструктура району: зручна транспортна розвязка, в пішій доступності знаходиться ТРЦ "River Mall", школи, дитячі садки, ресторани, спортивні зали та багато іншого. Безпека в ЖК на найвищому рівні. РК зі своїм виходом на набережну. #315915743

Дніпровська наб., 14а
rieltor.ua

ЖК Владимирский ‼️Пропозиція дійсна поки ви бачите це оголошення ‼️ ‼️Працюю з власником ‼️ вул. Антоновича, 109 Голосіївський район Один из самих найкращих ЖК в Голосіївському районі Квартира в самому серці столиці з дійсно крутим плануванням. - Класс - Бізнес - Висота стель - 3м - Поверх 10/25 - Загальна площа - 111.2м2 - Площа кімнат - 45м2 - Площа кухні - 25м2 Вашій увазі! Навколо ЖК розташовані: школи, дитячі садки, магазини, торгові центри, офісні будівлі. Внутрішня інфраструктура передбачає велику кількість закладів сфери послуг для мешканців. Безпека мешканців забезпечує відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. За обслуговування будинків відповідає консьєрж-сервіс. Ціна - 190 000$ Ціна за м2 - 1 711$ Перегляд в будь який зручний час для вас.

можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 109
rieltor.ua

Пропонується чудова 3 кімнатна квартира в жк Парк Ленд. Комплекс закритого типу, з охороною, дуже розвинена своя інфраструктура. Метро 10 хвилин пішки. У квартирі 3 окремі кімнати, 2 сан-вузли, 2 гардеробні. Є уся техніка на кухні, підігрів підлоги. В самомі домі є дуже красивий свій двір. Поруч ЖК Нова Англія, Лікоград, Перфект Таун, Венеція, Британський Квартал.

Практична вул., 2
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО! Видова квартира в ЖК "Паркове містечко" .Секція 1. Ремонту 5 років. Вбудована кухня з побутовою технікою. Велика вітальня - 27.4 метрів.Сауна, гардеробна кімната, пральня. Підігрів підлоги в санвузлах.кухні кімнаті. Житловий комплекс зі своєю парковою зоною, закритою територією, спортивними майданчиками, три озера.тенісній корт. ВІЛЬНА!

Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

Без комісії ! Пропонується до продажу чудова 2 к. кв. 95кв.м, з висотою стелі 3 м, 14 пов./17 пов. цегляного будинку з закритою територією 2005 р. забудови, в затишній зоні району неподалік Берестейського проспекту. Квартира в гарному стані, всі кімнати роздільні, просторі. Є затишна гостьова кімната з каміном, балкончиком та красивим виглядом, функціональна спальня, 2 санвузли, містка кухня, хол. Все облаштовано гарними меблями та технікою - кондиціонери, пральна, посудомиюча машини, холодильник, телевізор, ванна кімната з потрібною сантехнікою, вбудовані шафи, велике двоспальне ліжко, диван, тумби, інше. Чистий, красивий під’їзд, консьєрж, ліфт у гарному стані, відеонагляд, охорона . Будинок знаходиться у глибині двору та закритий від сторонніх- є дитяча площадка, місця відпочинку, наземний та підземний паркінг. Чудове розташування поруч з парком Пушкіна, іншими зеленими зонами. Гарне транспортне сполучення, піший хід до метро Шулявська, КПІ, Лук‘янівська.

Молдовська, 2
rieltor.ua

Світла, затишна дворівнева квартира заг. площею 110, 3 кв.м. , житл.-65, 2 кв.м. Сучасний дизайн. Ремонт із застосуванням екологічних матеріалів. Висота стін-274 см На першому рівні: кухня -вітальня 31 кв.м, з вбудованою кухнею фірми RODA з німецькою фурнітурою BLUM та побут. технікою: двокам. холодильник, індукц. плита, духова шафа та мікрохвильова піч фірми SIEMENS, фільтр для питної води (зворотній осмос) Bluefilters (Німеччина) і проточний водонагрівач. Індивідуально виготовлений стіл з деревини ясеня, декоративні деревяні елементи на стелі та стіни вітальні додають приміщенню природного тепла та затишку. Основна спальня 15 кв.м із вбудов. гардеробн. кімнатою 3 кв.м., санвуз. з душ. кабіною та сан-кою Hansgrohe. Дитяча спальня 33, 8 кв.м. спроектована так, що дерев’яні сходи розділяють кімнату на робочу та ігрову/спальну зони, а мансардне вікно забезпечує додаткове освітлення. На другому рівні розташовані: затишна спальня/кабінет- 16,4 кв.м. з панорамним вікном, простора ванна кімната -7,3 кв.м. обладнана пральною та суш. машинами BOSCH. На балконі тепла підлога, розетки та інтернет-порт. У квартирі підлога з дубової паркетної дошки німецьк. вир-тва, тепла підлога на кухні, в коридорі, обох санвузлах та на балконі, забезпечують комфорт у холодну пору року, особливо, коли ще немає опалення. Встановлені кондиціонери фірми LG. Охоронна сигналізація, додає власникам додатковий рівень безпеки. До переваг квартири, які роблять її найбільш привабливою в порівнянні з іншими, подібними за площею та ремонтом квартирами в цьому ЖК можна віднести наявність : комори в будинку, два паркомісця в закритому паркінгу з ліфтом, додаткової шумоізоляції від сусідів та встановлені очисні фільтри на проточну воду (вхідної групи). Продаж від першого власника, документам більше 3-х років, без комісіі для покупця. Ціна 190000$

Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в м. Київ, вул. Героїв Дніпра, 23! Ця чудова квартира ідеально підходить для Вас та Вашої сімї. Загальна інформація: • Поверх – 3/16. • Загальна площа – 72,1 м². • Площа кухні – 8,3 м². • Кількість кімнат – 3-кімната. • Стан – косметичний ремонт. • Санвузол – роздільний. • Квартира простора, світла. Основні переваги проживання: 1. Зручне транспортне сполучення: • Близькість до станції метро "Героїв Дніпра" дозволяє швидко дістатися до різних частин міста, зокрема до центру Києва. • Наявність зупинок автобусів та маршрутних таксі поруч з будинком забезпечує зручний доступ до громадського транспорту. 2. Розвинена інфраструктура: • Поруч розташовані супермаркети, магазини, аптеки, банки, що забезпечує всі необхідні послуги неподалік від дому. • Великий торговий центр "Dream" знаходиться на відстані пішої прогулянки, пропонуючи широкий вибір товарів та послуг. 3. Освітні установи: • В районі знаходяться дитячі садки №607 та №608, школи №194 та №36 та інші навчальні заклади, що робить його зручним для сімей з дітьми. • Близькість до освітніх установ дозволяє зекономити час на дорогу для школярів та студентів. 4. Медичні послуги: • Поблизу розташовані лікарні, поліклініки та приватні медичні центри, що забезпечує швидкий доступ до медичних послуг у разі потреби. 5. Культурні та розважальні заклади: • В районі є кінотеатри, театри, культурні центри та інші розважальні заклади, що пропонують різноманітні можливості для проведення вільного часу. • Торгово-розважальні центри, кафе та ресторани поруч забезпечують великий вибір місць для відпочинку та дозвілля. Ціна: 190 000$. Можливий торг. Без комісії. Щоб дізнатись деталі – телефонуйте!

Героїв Дніпра вул., 23
rieltor.ua
1 - 24 з 2 203 результатів