КЛЮЧІ НА РУКАХ Простора та стильна квартира з дизайнерським ремонтом. • Високі стелі (3 м) • Функціональне планування: Простора кухня -вітальня та ДВІ окремі спальні кімнати (доросла та дитяча), ванна кімната. Є окреме спроєктоване кладове приміщення, сховане за загальними дверима шкафа. • вид на місто з висоти пташиного польоту на зелені зони (КПІ, зоопарк) • Кондиціонери в кожній кімнаті • Охоронна сигналізація з датчиками руху та відкривання вікон/дверей Оснащення та зручності: • Тепла підлога у всій зоні, де вкладена плитка, інша підлога - дерев’яний паркет. • Високоякісна техніка: велика прально-сушильна машина, бойлер (100 л), електрична варильна поверхня, духовий шкаф, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, телевізор. Сантехніка Hansgrohe. • Меблі: дизайнерські, зроблені на замовлення, вмісткі шкафи 3*3 м. Квартира мебльована для безперешкодної роботи робота-пилососа на всій площі підлоги. Зручне розташування та інфраструктура: • ЖК Смартплаза: охороняється, є консєрж-охоронник та патрульна охорона, система контролю доступу, на даху ТРЦ розташований великий внутрішній двір з парком, ландшафтним дизайном та дитячим майданчиком лише для власників ЖК • Чудова інфраструктура: 1 хв. пішки до метро КПІ, доступ до підземного паркінгу, басейну, спортзалу, супермаркету, ТРЦ • Декілька дитячих садків та школа поруч • Власна котельня в ЖК, що робить опалення максимально доступним

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 26
rieltor.ua

БЕЗ комісії. Продаж чудової двокімнатної квартири в центрі столиці, що знаходиться на вул. Антоновича 38в, Голосіївський р-н. Квартира має роздільне планування та ідеально підійде для проживання сімї. Дві роздільні кімнати, кожна має свою гардеробну. Просторий суміжний санвузул. Балкон розширений та утеплений. В перспективі є можливість зробити мансардний поверх, таким чином розширивши квартиру. Виконаний якісний ремонт який робився для себе. Використорувались матеріали високої якості. На кухні, санвузлі та балконі зроблений підігрів підлоги. Повне меблювання, яке дозволяє відразу після покупки заїзжати жити. Достатньо місця для зберігання особистих речей. Встановлена техніка високої якості, брендів перевірених часом: кондиціонери - McQuay; холодильник - Sharp; мікрохвильова та духова шафи, газова плита - Whirlpool; витяжка та сушильна машина для одягу - Gorenje; посудомийна та пральна машини - Bosch; бойлер - Electrolux. Будинок в гарному стані. В підїзді виконий ремонт. Дві квартири на поверсі. В дворі є можливість парковки авто для жильців будинку. Данна квартира ідеально підходить як для власного проживання, так і буде гарною інвестицією.

эксклюзив
Антоновича вул. (Горького), 38в
rieltor.ua

Без комісії, ЖК Seven Продаж 3-х кімнатної квартири, Дарницький район, Дніпровська набережна 18-Б. Загальна площа квартири 87,5 кв.м., житлова 42,2 кв.м., кухня - 23,9 кв.м. Поверх 7/25 Квартира після будівельників. Підлога -алмазна стяжка, рівні стіни, відмінне планування, роздільне. В квартирі 2 санвузла. Вода, опалення-централізоване. Будинок тихий з відмінною шумоізоляцією. Просторе лоббі, охайний з власною цілодобовою охороною, ліфти на картках, в будинку є колясочна та велосипедні кімнати. Розвинена інфраструктура комплексу: дитячі майданчики, шестирівневий паркінг та відкрита стоянка. Поруч метро Осокорки, ТРЦ Аркадія, ТРЦ River Mall. Звертайтесь, Ольга

эксклюзив
Дніпровська наб., 18-Б
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Ексклюзивна 2-х рівнева 4-х кімнатна квартира біля метро Житомирська Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Прекрасно підійде для великої родини, 4 кімнати, 2 балкони, 2 вбиральні, 3 санвузли та робочий кабінет м. Житомирська 10 хвилин пішки. У будинку є приватний дитячий садок. Бульвар Вернадського паркова зона для прогулянок з дітьми та домашніми тваринами. Будинок індивідуальний проект 2002 року. Розглядаємо безготівковий розрахунок за державними програмами ID: 76649

эксклюзив
Краснова Миколи вул., 17
rieltor.ua

Предлагается 2к квартира с отличной планировкой и ремонтом в ЖК Лико Град по адресу ул. Василия Симоненко 5. Квартира находится на комфортном 12 этаже. Несколько больших плюсов кваритры: - Полная шумовая изоляция по всей квартиры, - замена всех окон Квартира состоит из: большой кухни-гостиной, 2 отдельные комнаты, 2 с/у Квартира полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой . Квартира с хорошим ремонтом. Есть все счётчики: электричество, вода, отопление. На территории есть все, что необходимо для комфортного проживания. Рядом есть магазин "Сильпо" и "SportLife". Также рядом одно из лучших мест города - ВДНХ. Очень удобная развязка. Самая незагруженная часть города автомобилями. Если нужно воспользоваться общественным транспортом - 15 минут пешком до станции метро"ВДНХ" или "Васильковская".

эксклюзив
Симоненка  вул., 5
rieltor.ua

Ціну Знижено ! Без Комісії ! Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира 77.9 м2 /житлова 44.6 м.кв /кухня 9.8 м. кв. в ЖК "Комфорт Таун" Планування квартири: - Кухня/вітальня - Спальня - гардеробна - 2 санвузли з ванною - Дитяча (або кабінет) В квартирі є все для комортного життя: - Плита індукційна - Духова Шафа - Холодильник - Посудомийка - 3 кондиціонера , 3 телевізора , - Бойлер на 80 л. - Відеодомофон - WIFI .Забудовник KAN Development. Квартира на комфортному 7 поверсі у повністю заселеному будинку. Розташування ЖК "Комфорт Таун": Цей житловий комплекс оточений багатьма дитячими майданчиками, що забезпечує вашим дітям безпечну та захоплюючу розвагу. У середині комплексу розташовані два майданчики, де ви можете бути впевнені, що ваші діти граються в безпечному середовищі, оскільки автомобілі не мають доступу до цих зон. Розваги та зручності неподалік: Поруч з будинком знаходиться великий спортивний комплекс з басейном та тренажерним залом, що стане ідеальним місцем для активного відпочинку. Також недалеко від дому розташовані кілька великих супермаркетів, де ви зможете придбати все необхідне. Комплекс має максимально розвинену інфраструктуру - магазини, кавярні, ресторани, дитячі майданчики, спорт зал та басейн, салони краси, дитячу школу та садочки, різні студії. Територія під наглядом охорони. Приватний ЖЕК , футбольні та тенісні корти і багато іншого.Перегляди можливі у любий зручний для Вас час .Є відеоогляд . висилається за замовленням . Без Комісії !

эксклюзив
Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

ЖК Шевченківський - новий комплекс бізнес-класу розташований в тихому центрі поруч з Павлівським садочком та Галицькою площею (площа Перемоги) за адресою вулиця Золотоустівська 25. Пропозиція без комісійних для клієнта. Простора 3-кімнатна квартира загальною площею 79 кв.м розташована на 6-му поверсі в 2 секції. - Функціональне двостороннє планування: кухня-вітальня, 2 окремі кімнати,2 санвузли, 2 лодії. - Стан обєкту: White-box, підготовлена під ремонт. - Чудовий вид з вікон. - Квартира з документами, готова до продажу. В комплексі цілодобова охорона, підземний паркінг, дитячий майданчик, поруч Дари моря, супермаркет, ресторани та кафе, метро 12 хвилин пішки. Зручна транспортна розвязка.

эксклюзив
Золотоустівська вул., 25
rieltor.ua

Продам 3-к простору квартиру в Історичному Центрі! . Квартира розташована на 5 поверсі в цегляному будинку (сталінка) Має зручне планування: - 2 роздільні кімнати та велику кухню-вітальню засклений балкон в спальні. Високі стелі 3.2 . В квартирі виконано гарний якісний ремонт. Тепла підлога, бойлер , фільтр потрійної очистки води. Повна комплектація. Встановлено броньовані двері, кондиціонер .Стан заїжджай та живи! Як додатковий безкоштовний бонус є можливість використання горища над квартирою, з якого можна зробити мансарду! Найкраще місце розташування,відмінна локація: поруч Павлівський парк, зупинка транспорту, маркети, аптеки, концертний зал, школи та дит. сад.Поруч Львівська площа, м. Університет та Золоті Ворота та багато іншого. . Телефонуйте! Деталі по телефону. Відео огляд за запитом.

эксклюзив
Некрасовська вул., 8
rieltor.ua

Продам 3 кому квартиру в Печерському районі, вулиця Генерала Алмазова, 18/7, метро Печерська в 2 хвилинах ходьби. Будинок введено в експлуатацію (отримано сертифікат про введення в експлуатацію). Загальна площа квартири 93 метри. Житлова 49 метрів. Кухня – 12 метрів. Квартира розташована на 6 поверсі 25 поверхового будинку. У квартирі зроблено чистове оздоблення, проведено проводку електрики, встановлено склопакети на вікнах, вхідні двері, радіатори опалення, лоджію засклено. Будуть встановлені лічильники на опалення та воду. Зручна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура. Переуступка.

владелец
Генерала Алмазова вул. (Кутузова), 18/7
rieltor.ua

Продаж від власника 4-кімнатної квартири. Загальна площа 93 кв.м., житлова 65,2 кв.м., 6 поверх, квартира не торцева, всередині будинку, всі кімнати окремі, кухня та кімната обєднані у велику вітальню, великий обєднаний санвузол, дві лоджії, два засклені балкони, квартира двостороння, зроблено повний якісний капітальний ремонт, замінені всі вікна (REHAU) та комунікації, нова сантехника, нова мідна проводка, підвісні стелі, вбудована кухня, вбудована гардеробна, ламінат, броньовані вхідні двері. Гарна транспортна розвязка, до м. Сирець або м. Дорогожичі - 10 хвилин пішки, поручь школи, дитячі садки, лікарні, магазини, чотири парки.

владелец
Вавілових вул., 13А
rieltor.ua

Оболонсьский район. Зручне розташування, бізнес-клас, вишуканий дизайн. Розкішна квартира площею 100/40.4/34 з ексклюзивним дизайнерським ремонтом VIP-рівня. Оздоблення виконане з натуральних високоякісних матеріалів переважно кращих світових брендів. Вся побутова техніка преміум-сегменту. В квартирі присутня ідея філософії останніх технологій і ексклюзивного стилю. У кожній деталі поєднується розкіш та елегантність.

Кондратюка Юрія вул., 3
rieltor.ua

Продаю квартиру в ЖК Файна Таун Зданий будинок, 7 черга, 4 поверх площа: 72,0\26,0\25,0; документи на руках, свої податки сплачуємо. Планування: кухня вітальня, 2 спальні, гердеробна кімната, 2 санвузли, засклений балкон. Вид на променад. Стан квартири-від забудовника. Ціна: 160 000 USD

Салютна вул., 2
rieltor.ua

ЖК "Малахіт". Соломянський район, вул.Богданівська 7г. 2 кімнатна квартира, загальна площа 72,8м2, зручне планування для сімї з дітьми. Кухня окрема, площею майже 15м2 Дві окремі спальні: для дорослих та двох дітей, можливо близнюків. Дві дитячі кроваті та місця для навчання дбайливо розміщені в одній кімнаті площею 18 м2. два санвузли, в одному із санвузлів пральна машина та сушильна камера. Квартира стильна, облаштована для комфортного проживання. Використані сучасні якісні матеріали, побутова техніка світових брендів, дорогі меблі. Будинок 2019р. розташований в районі, з розвиненою інфраструктурою, з школами та садками. Підземний паркінг, укриття, генератори для ліфту. Є комора 6,6м2, яку можливо придбати за окрему плату. Територія комплексу охороняється, ведеться відеоспостереження. Поруч парк, дитячі майданчики, фітнес-клуби.

Богданівська вул., 7Г
rieltor.ua

Пропонується на продаж двокімнатна квартира ( євродвушка) в Соломянському районі, Чоколівка, по вул. Авіаконструктора Антонова, 2-Б, ЖК Sherwood. Квартира з дуже якісним ремонотом та облаштована всією можливою побутовою технікою. Має дуже зручне планування: - кухня вітальня; - спальня; - 1 санвузл (з підігрівом підлоги); - гардероб. Із вікон спальні неймовірний вид із вікна! Будинок розташований в затишному тихому місці із дуже зручною розвякою. До центра міста на авто біля 10 хв Закрита територія із власним парком для відпочинку. В пішій доступності є школи, дитячі садки, парк, магазини тощо... Один власник, документи готові до продажу! Більше інформаціїї за номером телефону воголошенні

Антонова авіаконструктора вул., 2 б
rieltor.ua

Пропонується на продаж чудова 2-кімнатна квартира у престижному ЖК бізнес класу "Elyseum" на вул. Ростиславській (маршала Рибалка), буд. 5«Б». Основні параметри: - Загальна площа: 72.3 м2 - Житлова площа: 34,3 м2 Що робить квартиру найбільш привабливою для вас: - Простора та світла вітальня, з чудовим видом з вікон. - Розташована на 9 безпечному поверсі. - Оптимальне планування з кухнею-вітальнею, спальнею зі своїм гардеробом та гардеробною кімнатою при вході. - Дизайнерський ремонт із використанням високоякісних матеріалів. - Всі необхідні побутові прилади від світових брендів та зручні меблі. - Квартира повністю готова до проживання, не потребує додаткових вкладень. ЖК "Elyseum" у Києві - це елітний житловий комплекс бізнес класу з високим рівнем безпеки та комфорту. Розташований у престижному районі міста, він пропонує сучасні архітектурні рішення, розкішні квартири зі зручним плануванням та широким спектром інфраструктури для комфортного життя. Ця пропозиція ідеальна для тих, хто цінує комфорт, елегантність та вишуканий стиль у житті. A 3 5 4 6

возможна продажа по єОселя
Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 5Б
rieltor.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира в сучасному ЖК «Малахіт» м.Київ вул. Богданівська, 7Д. Загальна площа: 70 м², 4-й поверх з 25 Квартира має продумане, функціональне планування з приємною енергетикою. Обєднані кухня та вітальня створюють просторий і зручний простір для життя та відпочинку. Є дві спальні, два санвузли (з ванною), гардероб, балкон та багато місць для зберігання речей. Квартира обладнана всією необхідною технікою, включаючи кондиціонери, посудомийну машину, індукційну плиту, окремий великий холодильник, духовку, пральну машину, сушильну машину та бойлер на 100 літрів. У санвузлах та на балконі встановлена тепла підлога, використана якісна сантехніка. Житловий комплекс знаходиться в Соломянському районі, лише за 15 хвилин пішки до станції метро «Вокзальна». Розташування забезпечує чудову автомобільну розвязку, що дозволяє за 5 хвилин дістатися до центру міста. Поруч знаходиться Соломянський ландшафтний парк, а також розвинена інфраструктура: супермаркети, кафе та ресторани в пішому доступі. До даної пропозиції також можна придбати комору та паркінг.

Богданівська вул., 7Д
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Видова на Театр Опери і Балету. Світла трикімнатна квортира в історичному центрі столиці. Простора та світла квартира з новим ремонтом підходить як для проживання, так і для здачі в оренду. У квартирі є: бойлер, газова плита, духова шафа, кондиціонери в кожній кімнаті та на кухні, стіл зі стільцями, кухонні меблі, розкладний диван, пральна машина, мікрохвильова піч. Санвузол роздільний, у сучасній плитці. Встановлена душова кабіна. Метро Золоті Ворота 2 хвилини. В будинку є консьєрж та охорона.

Володимирська вул., 51/53
rieltor.ua

Продаж квартири з новим дизайнерським ремонтом у стилі лофт у клубному будинку в центрі. У ремонті використано якісні матеріали. Повністю мебльована та укомплектована преміальною побутовою технікою. В інтерєрі все продумано до дрібниць,лічильники на все,багато шаф для зберігання речей. У пішій доступності від метро Палац Україна, ТРЦ "Оушен Плаза" та Володимирського ринку. Закрита територія, внутрішньодворовий + підземний паркінг.

Казимира Малевича вул. (Боженка), 48
rieltor.ua

Можливість по є відновлення. Без комісії для покупців Пр. Берестейський, буд. 45 Продаж унікальної двокімнатної 70 кв.м. біля метро Шулявська Квартира з Італії) Надзвичайно вишукана, елітна двокімнатна квартира площею 70 кв.м.на 4 поверсі 5 поверхової «сталінки» 1950 року. Двостороннє планування: затишна спальня з гардеробною кімнатою і відкритим балконом має вихід в зелений двір; чудова вітальня і кухня дивляться на проспект. З вітальні є вихід на засклений балкон з панорамними вікнами до підлоги. Велика, містка шафа зі скляними дверима в передпокої і надзвичайної краси паркет від вхідних дверей і по всій квартирі. Підігрів підлоги в сумісному санвузлі з душовою кабіною і бойлером. Якісний ремонт – вартий глянцю модного журналу. Повна комплектація дорогими меблями та технікою: бойлер, кондиціонери, вбудовані холодильник і посудомийна машина, пральна машина, газова плита та духовка. Найкраща локація для життя в центрі столиці: в 2 хвилинах м. Шулявська, зупинка громадського транспорту, супермаркет, безліч кафе і ресторанів, ТРЦ Cosmo Multimall. Можливість паркування авто у дворі Вартість – 160 000 доларів.

Берестейський просп. (Перемоги), 45
rieltor.ua

АКТУАЛЬНО! НОВИЙ РЕМОНТ! Простора 3-кімнатна квартира в ЖК Квартет. Авторський проект. Максимально комфортне планування: дві спальні, кухня-вітальння, гардеробна кімната, 2 санвузла. Використовувалися якісні матеріали: якісна сантехніка та побутова техніка світових виробників. Висота стелі — 3 метра ( тільки у останніх трьох поверхах висока стеля). Будинок розташований у центрі міста. Забезпечено охорону, підземний паркінг, функціонує ОСББ. Вражаюча вхідна група, закритий дитячий майданчик. Зручна транспортна розвязка, до метро – 5 хвилин пішки

Липківского Василя вул. (Урицького), 16б
rieltor.ua

#9626 Продаж квартири в ЖК Французький квартал 2 Планування -коридор -гардероб -санвузол -окрема спальня кімната -кухня-вітальня Укомплектована всім необхідним для проживання. Чудова інфрастуктура: - супермаркети - фітнес-клуб - кафе - ресторани - банкомати - аптеки - поруч станція метро "Либідська" Відео за запитом. Перегляди в зручний час. #9626

Предславинська вул., 57
rieltor.ua

Продається 3к квартира поділена на 4 окремі юніти, загальною площею 60 м² по адресі: вул. Миколи Амосова, 14. Ця нерухомість є відмінним варіантом для інвесторів, оскільки кожен юніт приносить стабільний пасивний дохід ВЖЕ ЗАРАЗ Ця квартира знаходиться у чудовому районі з розвиненою інфраструктурою та транспортною розвязкою. Зручне розташування та компактний формат ідеально підходять як для короткострокової, так і для довгострокової оренди, що забезпечить стабільний дохід. • Площа: 60 м², поділена на 4 окремі юніти. • Прибуток: 40,000 грн на місяць). • Дохідність: 13,300 $ або 8% річних. Умови угоди: • Комісія покупця: 3%. • Податки: навпіл. Переваги інвестиції: • Стабільний пасивний дохід - Квартира вже здається в оренду, тому ви одразу отримаєте прибуток. • Швидка окупність інвестицій. • Стабільний пасивний дохід. • Зростаючий попит на подобову та довгострокову оренду в Києві. Ця нерухомість приваблива як для інвесторів, які шукають стабільний дохід, так і для тих, хто прагне диверсифікувати свій портфель інвестицій. Для додаткової інформації та перегляду телефонуйте: [Ваш номер телефону]

Амосова Миколи вул., 14
rieltor.ua

Продам 2-х ком. квартиру 73.37/33/13 на 14/25эт. в ЖК "ARIA" от надежного застройщика компании Geos. Объект расположен по адресу Дружбы народов 13а. В самом центре Киева на Печерске. Инфраструктура (до 500 метров): Отделение банка, банкомат, Автовокзал, Кинотеатр, театр, Центр города, Аптека, Больница, поликлиника, Детский сад, Рынок, Метро ст. Дружбы Народов, Парк, зелёная зона, Детская площадка, Отделение почты, Бювет, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, киоск, Супермаркет, ТРЦ, Остановка транспорта. Комфорт: Консъерж Сервис 24/7, Лифт, Пожарная сигнализация, Подземный паркинг, Гостевой паркинг, Панорамные окна, Парковочное место, Охраняемая территория, Грузовой лифт Коммуникации: Асфальтированная дорога, Центральная канализация, Электричество, Вывоз отходов, Центральный водопровод Инфраструктура (до 500 метров): Отделение банка, банкомат, Автовокзал, Кинотеатр, театр, Центр города, Аптека, Больница, поликлиника, Детский сад, Рынок, Метро, Парк, зелёная зона, Детская площадка, Отделение почты, Бювет, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, киоск, Супермаркет NOVUS, ТРЦ OCEAN PLAZA, Остановка транспорта Ландшафт (до 1 км.): Парк ЖК ARIA - качественно новое пространство для жизни в большом городе, в котором сочетаются приватность проживания, комфорт, безопасность, развитая инфраструктура. ЖК ARIA - это полноценная среда для обитания, включая, помимо разнообразия форматов квартир и широкого выбора планировочных решений, высокотехнологичные сервисы и продуманную коммерческую и социальную инфраструктуру. • Ликвидность жилья в процессе строительства • Усовершенствованные технологии и материалы • Удобные планировки • Увеличенная высота потолков (3м) • Дизайнерские входные группы • Транспортная доступность: 2 минуты до м. «Дружбы Народов» • Расположение - на пересечении основных транспортных артерий и узлов города • Безупречная репутация застройщика Ввод в эксплуатацию -3 квартал 2023 года.

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 13А
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири по вулиці Олеся Гончара 88б, 5 хвилин від Університет та 10хвилин від метро Золоті Ворота (на машіні 3 хвилини) Квартира розташована на 2-му поверсі 5-и поверхового будинку. Залізобетоні перектиття. В будинку є ліфт. 2 балкони Висота стелі 3,7м2. 2 окремі кімнати (32м2 та 15,4м2) В квартирі в житловому стані (є постійний орендар) на полу капітальний паркет в будинку є газ Має 2-х сторонне планування вікна виходять у двір на та вулицю О.Гончара є відео огляд по запиту

Гончара Олеся вул., 88б
rieltor.ua
1 - 24 из 3339 результатов