БЕЗ КОМІСІЇ! Пониження вартості! Продається Неймовірна двокімнатна квартира у Оболонському районі Києва у затишному і сучасному ЖК "Міністерський" по вул. Юрія Кондратюка, буд 5 Квартира дуже простора, в дуже хорошому стані та повністю готова до проживання нових власників. Залишаються вбудовані меблі та техніка, а саме: - 2 кондиціонери CH, бойлер, індукційна плита, духова шафа - вбудований холодильник Electrolux, посудомийка Bosch, встановлений мінералізований фільтр очищення води. У квартирі також є гардеробна кімната та велика комірка для зберігання ваших побутових речей, приладів, техніки та іншого. З великого та просторого балкону відкривається неймовірний краєвид на ліс та Пущу-Водицю. В квартирі виконано новий та сучасний ремонт з якісних матеріалів. Потрапляючи до кімнат ви відчуваєте неймовірний затишок та комфорт! Територія житлового комплексу охороняється, відеоспостереження ведеться у дворі, у підїзді, а також у ліфтах, що додатково забезпечує вам відчуття безпеки та комфорту. - є безкоштовна парковка за будинком; ГЕНЕРАТОР буде встановлено в будинку! Добре розвинена інфраструктура будинку, в ньому розташований продуктовий магазин, салон краси, приватний дитячий садочок, а також точка видачі інтернет-замовлень Rozetka, що є неймовірно зручно для мешканців. Також розвинена інфраструктура поруч: є багато магазинів, супермаркетів, зупинка громадського транспорту та зручна транспортна розвязка, державні школи та садочки, лікарня та поліклініка та два ТЦ. Для вашого відпочинку поруч розташоване озеро Міністерське та чудова паркова зона з альтанками. До ст.м Мінська 15хв на транспорті. Прибудинкова територія ЖК доглянута та має презентабельну вхідну групу. Комплекс є максимально комфортним для проживання, а квартира дійсно варта вашої уваги! Телефонуйте, зустрінемось на перегляді!

ексклюзив
Кондратюка Юрія вул., 5
rieltor.ua

Комісія для покупця 0% Продаж 2-х кімнатної квартири в ЖК The Lakes, пров. Ясинуватський, 10, поверховість: 13/25. Планування кімнат роздільне, є дві засклені лоджії. У квартирі виконано якісний авторський ремонт. Оснащення квартири: Система "Розумний дім" Ajax, укомплектована датчиками "Антипотоп", які керують затворними механізмами, що перекривають подачу води у разі спрацювання датчиків антипотопу, або натисканням на кпонку в мобільному додатку Ajax. Також є датчик руху при вході в квартиру, сигналізація, цифрова панель при вході, два брелоки для керування сигналізацією Стелі звукоізольовані 50мм мінеральною ватою по всій квартирі, так само є звукоізоляція на стінах, суміжних із сусідніми квартирами Підлога з вологостійкого кварцвініла по всій квартирі крім санвузлів, покриття абсолютно безшумне Тепла підлога в кожному санвузлі, керуються окремо з мобільного додатка Три контури RGBW стрічок (lighting) також регулюються з мобільного додатка, кожен окремо, можна вибрати будь-який колір та його інтенсивність Фільтри грубого та тонкого очищення води. Фільтри грубого очищення самопромивні, зєднані з каналізацією Є два бойлери, загальний обєм 200 літрів У квартирі встановлено вирівнювач напруги Tesla. Вирівнює як стрибки напруги, так і знижений/завищений вольтаж до 220 вольт, що дуже корисно для всієї техніки у квартирі У квартиру заведено оптоволоконний інтернет, по квартирі розведено 8 інтернет розеток (RJ45), на кожен телевізор по дві, так само по дві на робочі місця в лоджії господарської спальні Лоджія господарської спальні укомплектована двома робочими місцями, з письмовими столами, полицями. Рай для віддаленої роботи для всієї родини У кожній кімнаті встановлений кондиціонер керований з мобільного додатка Кухня оснащена всією необхідною технікою, а саме: варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, холодильник, посудомийна машина, кавомашина. Каву можна приготувати через мобільний додаток, лежачи у ліжку Є окрема гардеробна кімната У квартирі два повноцінні санвузли, перший санвузол з ванною, там також знаходиться пральна та сушильна машина, другий санвузол з душовою кабіною та двома умивальниками. Квартира повністю оснащена та готова до заселення. ЖК повністю введено в експлуатацію, усі мешканці вже закінчили ремонт. У будинку є укриття. Територія ЖК знаходиться під відеоспостереженням, є консьєрж, на території ЖК є відкрите паркування. Добре розвинена інфраструктура, школи, сади, супермаркети, ТЦ. У будинку є супермаркети: Лоток, Box market, піцерія, кафе, салони краси, кабінет стоматолога, масажний кабінет, салон краси, дитячий майданчик, баскетбольний майданчик. Відмінна транспортна розвязка, до найближчих станцій метро Деміївська, 15 хвилин пішки, до зупинки громадського транспорту 150м. ID: 78428

ексклюзив
Ясинуватський пров., 10
rieltor.ua

Ви шукаєте стильну квартиру з якісним дизайнерським ремонтом в новому житловому комплексі в Києві? Ми маємо відмінний варіант для вас! Продається затишна 2-кімнатна квартира в новому ЖК "Нова Англія" по вул. Михайла Максимовича 28д (будинок Честер)Голосіївського району. Цей комплекс знаходиться в затишному місці з чистим повітрям. Дім зданий та заселений! На території комплексу розташовані невеликі магазини, салони краси, кафе та інше. Підземний та наземний паркінги. Також поруч розташовані мережеві супермаркети Varus, Новус, АТБ, на території школа та садочок, до ТРЦ Respublika Park 15 хвилин на автомобілі. До станції метро Васильківська всього лише 15 хвилин пішки. Ця стильна квартира площею 66м2 з високоякісним ремонтом, індивідуальними меблями та побутовою технікою розташована на 9-му поверсі. Квартира має зручне планування: кухня - вітальня та 2 окремі спальні кімнати, 2 санвузли, а також є лоджія з панорамним виглядом, де облаштований кабінет з хорошою шумоізоляцією. Висота стелі складає 3 метри. Лічильники на опалення, світло та воду. Тепла підлогаповсюди, де викладена плитка. По всій квартирі датчики на світло. Очисні системи на вхідну воду в квартиру та додаткова система очистки Осмос на кухні. В кожній кімнаті кондиціонер для комфортної температури. Установлена система Ajax, яка підключена до охорони ЖК. Домофон, який виводить відео на планшет. Система антипотом та протипожежна безпека. Ремонт робили для себе, тому все круто поєднано та має один єдиний дизайн-код, затишок у квартирі вам гарантований. Квартира двостороння, тому це надастьвам змогу насолоджуватись сонцем протягом усього дня. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче купити готове житло в новому жилому комплексі. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової квартири в Києві. Телефонуйте зараз! Для покупця комісія відсутня!

ексклюзив
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28д
rieltor.ua

Відчуй майбутнє в UNIT. Home! Уявіть, що Ви заходите у свою оселю.. Квартира, яка зустрічає теплом і світлом, де кожен квадратний метр говорить: "Ти вдома". Ви йдете на кухню.. Під ногами відчувається тепло, на плиті готується смачна вечеря.. Погляд підіймається вгору — стеля висотою 4 метри дає відчуття свободи та простору. Це місце, де народжуються сніданки, повні енергії, і вечері, що зігрівають серце... Крокуємо у спальню.. Кімната у 15 квадратних метрів затишку, де час зупиняється, аби ви занурились в м’які обійми сну або загорнулись в ковдру з книгою, насолоджуючись кожною хвилиною. Правильна форма кімнати дарує відчуття гармонії і спокою, якого так не вистачає у сучасному світі. Наступна кімната - кабінет чи дитяча — 12 квадратних метрів творчості та натхнення. Це простір, де Ви вільні створювати, мріяти... Це ваша зона комфорту, місце, де кожен куточок налаштований на відновлення внутрішнього балансу. Кімната має свою терасу — ваша маленька особиста територія під відкритим небом, де ви будете зустрічати світанки або пити чай під вечірнім небом. Виходите з квартири.. і вас охоплює відчуття гармонії. Закрита ландшафтна територія з великою кількістю зелені, серед якої знаходяться оазиси для відпочинку, дитячі майданчики.. Підземний паркінг з ліфтом, де все створено для вашого комфорту і безпеки. Ви в оточенні інноваційного світу, де кожна деталь продумана, щоб дарувати більше радості та менше стресу! Система Smart Home, Smart Lightning, система безпеки та багато інших переваг для жителів комплексу! Тут, у серці сучасності, ви стаєте частиною унікального комʼюніті людей, які знають ціну часу і зручності. Підприємці, IT-спеціалісти, креативна індустрія та всі ті, хто вибирає жити на повну, не жертвуючи комфортом. Кожен сусід — це новий знайомий, нова можливість для співпраці і розвитку. У цьому місці все, що вам потрібно, знаходиться під рукою: коворкінги, кавʼярні, бізнес-центр, магазини, офіси. Планується медичний та фітнес центри, інноваційна школа. Багато комерції вже робить ремонти! Зручна транспортна розвʼязка! До Хрещатика, ЦУМу, Гуліверу - 10 хвилин на авто. Зручний виїзд до Кільцевої або Житомирської траси Відчуйте справжній work-life-balance! Ви купуєте не просто квартиру! UNIT. Home — це вигідна інвестиція в майбутнє та великі можливості! Чекаю Вас на перегляді! З радістю проведу екскурсію комплексом та запропоную всі варіанти!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12
rieltor.ua

Квартира з власною терасою та неймовірним видом на Дніпро в новому ЖК Great. Квартира знаходиться на другому поверсі будинку №5. Будинок зданий в експлуатацію, ключі отримано. В будинку активно ведуться ремонтні роботи. Вікна виходять на Дніпровську набережну. Площа квартири - 75 кв.м. Площа тераси - 80 кв.м. Можна змінювати планування. Стан - після будівельників. Також приміщення чудове підійде під офіс, фотостудію, салон краси, шоу-рум та інші види діяльності. Є можливість розміщення реклами вздовж всього фасаду. Завдяки зручній транспортній розв’язці можна швидко дістатись в будь-яку частину міста - 5 хвилин на авто до метро Осокорки та 15 хвилин до центру міста.

ексклюзив
Дніпровська наб., 15Е
rieltor.ua

Без комісії! Пропонуємо до продажу 3 кімнатну квартиру в Жк Галактика, вул. Сверстюка 6-д. Розташована на 2 поверсі, загальна площа 91,8 метра, кухня 21,3 квадрат. Квартира двостороння, функціональне планування, підлягає переплануванню. Гарна транспортна розв’язка, метро Лівобережна 10 хв пішки, поряд супермаркети, школа, садочок.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6д
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Дві окремі спальні кімнати. Простора кухня з виходом на засклену лоджію. Два санвузли. При вході велика гардеробна кімната. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. На підлозі плитка. Встановлені кондиціонери. Закрита територія комплексу. Цілодобова охорона та відеонагляд. Власна інфраструктура всередині комплексу. Поруч безліч супермаркетів. Школи та дитячі садочки. Соломянський Парк. Все це в пішому доступі. Ст.М."Вокзальна" - 15 хвилин пішки

ексклюзив
Богданівська вул., 7б
rieltor.ua

Я власник, ключі на руках, документи також, можна домовлятися на перегляд (раз на тиждень). Будинок здано та мною вже отримано право власності. ЖК Старт, вул. Шолуденко 30 – комплекс комфорт класу (квартира тип 3-3В, Point 1.3). - 3 кімнати (або 2, якщо одну обєднати з кухнею) - дуже гарне планування - 5 поверх (з 16), вікна панорамні, сторона сонячна - Вікна на вул. Шолуденка - 2 санвузли - одразу передбачається обєднання однієї з кімнат та лоджії з кухнею, відповідно площа кухні буде 27,8 метрів! Шевченківський район. Поруч стадіон Старт у стадії реконструкції. Також поруч будується новий крутий ТЦ. Дуже зручна транспортна розвязка. До метро Лукянівська-8 хв пішки.

власник
Шолуденка вул., 30
rieltor.ua

Пропонується видова 2 кімнатна квартира в ЖК Зарічний (проспект Бажана буд. 1-А), повністю мебльована, наповнена технікою від світових виробників. Кухня з вбудованою технікою, велика засклена лоджія з потрясним видом на Дніпро. Дві гардеробні кімнати. Квартира тепла взимку, встановлені терморегулятори на всі радіатори, є лічилник на тепло, в кожній кімнаті кондиціонер. Станція метро Славутич в 5ти хвилинах пішки. Закрита територія. В будинку - пропускна система , охорона, консьєрж, підземний паркінг на територіі ЖК, дитячий майданчики. Безліч кавярень, продуктовий магазин, салони краси, спортивний зал, все наявне в Житловому комплексі. Будинок обслуговується профільною компанією, всюди встановлено протипожежну охорону. Ексклюзивний договір. нова ціна 140000$ без коміссії.

Зарічна вул., 1А
rieltor.ua

ЖК Soho Residence 2К квартира, ул.Демеевская 13, 3-й этаж дом бизнес класса, теплый, охраняемые парадные, консъерж. Площадь кв. – 58 кв.м., кухня студия, спальня, санузел, балкон Квартира светлая и уютная, делалось все для себя. Современный дизайнерский ремонт в скандинавском стиле, качественные европейские материалы, встроенная мебель, шкафы, кухня, ортопедический матрас, кровать 180, дополнительно большой раскладной диван, двухярусная детская кровать. В санузле ванная, стиральная машина, бойлер Smart ТВ, кондиционер с возможностью обогрева до -5 , вся необходимая бытовая техника, духовой шкаф, плита, микроволновая печь, посудомойная машина, холодильник, чайник, посуда. Счетчики: двухфазный электричество, тепло, вода. В 2 минутах от комплекса находится станция метро Демеевская, в 10 минутах – станция Голосеевская; рядом находится центральный автовокзал; рынок Демеевский – идеальное место, чтобы покупать свежие продукты прямо с грядки; ТЦ OceanPlaza и супермаркет «Велика Кишеня» – в пешей доступности; дом окружен зелеными массивами для ежедневных пробежек и прогулок; детские сады, школы, лицеи, гимназии находятся рядом с домом, детям не придется тратить время на езду по городу; центральная больница, детская поликлиника, стоматологии, ветклиника в нескольких минутах ходьбы; салоны красоты и фитнес-клубы – полезное и приятное проведения досуга прямо возле вас. Комфорт бизнес-класса – жизнь без бытовых хлопот Концепция проекта ЖК Soho заключается в том, чтобы обеспечить каждого жителя простыми доступными вещами, из которых строится домашняя уютная обстановка и исключительный комфорт: высота этажей 3,0-3,3; бесшумные безопасные лифты Отис; паркинг с лифтом; металлические противоударные входные двери; собственная тепловая станция и газовая котельная; счетчики на воду и электричество; невысокие тарифы ЖЭКа; вежливые консьержи. Гостеприимство Сохо Резиденс открыто каждому! По адресу Демеевская 13 Soho расположился неспроста. Покупка квартиры в этом районе – одна из выгодных в столице, цена полностью оправдывает себя удачным расположением, развивающейся инфраструктурой и качественным оснащением новостройки.

можливий продаж по єОселя
Деміївська вул., 13
rieltor.ua

Продаж видової квартири Продається шикарна двокімнатна квартира в житловому комплексі бізнес-класу "Адамант" у самому центрі столиці. Ця видова та світла квартира має вражаючий вид з вікон на Київ. Квартира розташована на вулиці Василя Липківського. Її загальна площа становить 50 квадратних метрів, а знаходиться вона на 14 поверсі 25-поверхового будинку. В квартирі зроблений високоякісний сучасний дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Планування: • кухня-вітальня • спальня • велика душова • вбиральня • лоджія Кухня має вбудовану техніку. У кожній кімнаті встановлені кондиціонери, а також зроблена якісна шумоізоляція. На підлозі встановлена паркетна дошка та плитка з підігрівом. Ця квартира з якісним авторським ремонтом укомплектована всім необхідним для комфортного життя. Тут є пральна та сушильна машини, посудомийна машина, варильна поверхня, духовка, телевізори. У квартирі також встановлено фільтр для води та подрібнювач. В ремонті використані тільки найкращі матеріали, оскільки облаштування житла власники робили для себе. "Адамант" — це житловий комплекс бізнес-класу. Тут є розвинена внутрішня інфраструктура, закрита територія з охороною та дитячий майданчик. Ліфт спускається у підземний паркінг, а неподалік є три парки. Що стосується інфраструктури в районі, то вона налічує: • Школу та дитячий садок — 2 хвилини пішки; • Кафе — 5 хвилин пішки; • Соломянський ландшафтний парк — 5 хвилин пішки; • Супермаркети (Novus, Silpo, ATB, Magemarket) — 5 хвилин пішки; • Спортивний зал та басейн — 5 хвилин пішки; • До центру міста — 5-7 хвилин на автомобілі (20 хвилин пішки до малого ботанічного саду або парку Шевченка). Запрошуємо на перегляд! A3.602

Липковського, 33А
rieltor.ua

Продаж 1 к квартири в ЖК. Manhattan. Київ, проспект Берестейський 11, євро-двушка 53кв.м .Виконаний Дизайнерський ремонт з якісних матеріалів. Встановлена вся побутова техніка и меблі.На території ЖК є дитячий майданчик, спортивна площадка, зона відпочинку. Зручна транспортна розвʼязка та розвинена інфраструктура району. ID: 76668

Берестейський просп. (Перемоги), 11А
rieltor.ua

‼️Актуальна пропозиція‼️ ЖК Комфорт Таун Забудовник KAN Вул. Березнева ⭐️ Площа загальна - 75.2 м2 ⭐️ Площа кухні-вітальні - 26.62 м2 ⭐️ Площа житлова - 32.39 м2 ✅ Поверх - 2 ✅ Поверховість -9 Стильна квартира в яскравому ЖК Комфорт Таун Сучасний, якісний ремонт. Квартира укомплектована усією необхідною технікою кращих виробників ( Samsung, Bosch). Зручне планування - дві окремі кімнати, 2 санвузли та велика кухня вітальня. Стан квартири - відмінний! Комплекс має закриту територію з пропускною системою для вашої безпеки. Розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, школи, спортзал, тенісний корт, баскетбольний майданчик, кафе, ресторани, хімчистки, пральні, супермаркет "Новус". (2 хв.) Вартість 140 000 USD 🔥🔥🔥

Березнева вул., 16
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 2х к. квартира з ремонтом у житловому комплексі «Manhattan» 57.5 кв.м. Ця сучасна квартира обладнана усіма необхідними зручностями для комфортного життя: тепла підлога, кондиціонер, бойлер та інтернет. Житловий комплекс класу бізнес включає 36 будинків, що вирізняються монолітно-каркасною технологією будівництва з використанням цегли для стін та утеплення мінеральною ватою. Висота стель у квартирах варіюється від 3 до 4, 2 м, що створює відчуття простору і легкості. Комплекс забезпечений централізованим опаленням, а територія комплексу охороняється і є закритою для сторонніх осіб. На території також розташований багаторівневий наземний паркінг, що забезпечує зручний доступ до автомобіля. Це житло стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та сучасні зручності в одному з найпрестижніших районів міста. Квартира дуже світла затишна і з якісним ремонтом. Приходьте на перегляд. Є ПИТАННЯ? Дзвоніть в будь-який час!

Берестейський просп. (Перемоги), 11
rieltor.ua

2-кімнатна квартира у ЖК "Варшавський плюс" Квартира з зручним плануванням і повністю готовим дизайнерським ремонтом. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тишу та спокій. Комплекс створено за принципом "міста у місті", де все необхідне в пішій доступності. Основні характеристики: - Тип обєкта: Новобудова - Рік забудови: 2021 - Поверх: 23 з 25 - Загальна площа: 67 м² - Кількість кімнат: 2 - Санвузол: 2 - Опалення: Централізоване - Ремонт: Авторський проект - Меблювання: Так (вбудовані меблі) - Побутова техніка: Плита, духова шафа, холодильник, посудомийна машина Комфорт і зручності: - Кондиціонери (3 інверторних Mitsubishi) - Підігрів підлоги в ванній - Ванна та душова кабіна - Відеоспостереження, консерж, охорона території - Ліфт, вантажний ліфт Комунікації: - Центральний водопровід - Електрика - Лічильники на світло, воду та тепло Інфраструктура (до 500 метрів): Є все необхідне для супер комфортного проживання, супермаркети, ТРЦ, парк, зелена зона, дитячі майданчики, ресторани, кафе і багато іншого. Ландшафт (до 1 км): - Озеро, парк, ліс Паркування: Вільний паркінг на території комплексу та доступ до 3000 паркомісць ТРЦ Retroville. Не проґавте можливість придбати комфортну квартиру у сучасному комплексі!

можливий продаж по єОселя
Європейського Союзу просп. (Правди), 51
rieltor.ua

Продаж вишуканої 2к кв-ри в ЖК Silver Breeze. Дніпровська набережна 1-А. Без %. Крокуючи стежками престижного ЖК "Silver Breeze" (Срібний Бриз) на Дніпровській Набережній м. Києва, відчуваєш пульс сучасного міста. Саме тут розташована наша пропозиція – чудова 2к квартира площею 85 м², яка втілює в собі елегантність та затишок, а саме: • Квартира розташована на комфортному 10-му поверсі 31-поверхового будинку. Ваш спокій забезпечений завдяки відеоспостереженню, охороні та консьєржу, які працюють цілодобово. • Сучасний ремонт 2021 року, проектувався з дбайливою увагою до деталей. Кожна територія - це нове враження, зберігаючи при цьому гармонійний стиль та статус сучасного/елітного житла. • Майже всі меблі та техніка залишаються для Вас. Просто збирайте валізи та переїжджайте! Деталі на перегляді. • Два потужних спліт-кондиціонера LG забезпечують оптимальну температуру у будь-яку погоду. • Просторий коридор з гардеробом вітає вас при вході, підлога на кухні та в санвузлі з підігрівом, щоб забезпечити вам комфортну атмосферу в будь-яку пору року. • Вбудована техніка Samsung на кухні дозволить вам насолоджуватись кулінарними шедеврами без зайвих турбот. • Простора гостьова з відокремленою зоною відпочинку та двоспальним ліжком, санвузол з душовою, а також спальня з гардеробом і ванною кімнатою з джакузі - це ваш особистий оазис розкоші та комфорту. • Вартість квартири включає в себе приємний бонус у вигляді комори на поверсі, що дозволяє зберігати ваші особисті речі безпечно та зручно. Відмінна локація - це не просто адреса, це спосіб життя. Поруч - захоплюючі водні простори Дніпра, які неодмінно зачарують вас своєю красою. А навколо - торгові центри, спортивні комплекси, магазини та кафе, ресторани, які роблять життя в "Silver Breeze" більш яскравим та зручним. Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та домовитись про перегляд Вашого майбутнього дому в "Silver Breeze". Живіть там де ваша мрія! Пропозиція без комісійних для покупця! Для ріелторів – партнерська угода без дублювання реклами!

Дніпровська наб., 1-А
rieltor.ua

Продаж 2х кім. квартири з ремонтом в новому цегляному будинку,вул.Татарська 7, М. Лук”янівська,11/16 пов., 70/45/20м., кімнати окремі,лоджія зєднана з кухнею, 2 с/в.,тепла підлога,лічильники на все.,комора на поверсі. В підЇзді : консьєрж і 2 камери спостереження. 2 ліфти.Ціна 140000у.е.Торг,Без комісіЇ.

Татарська вул., 7
rieltor.ua

Продам уютную квартиру 105,5 кв.м с 3мя спальнями. 2/9 этажного кирпичного дома. Энтузиастов, 7, Русановка, Днепровский район. Окна металлопластиковые, на всех окнах защитные роллеты. Балкон застеклен, остекление современное. Три отдельные спальни, кухня совмещенная с гостиной. Два санузла, душевая кабина, джакузи, сауна, зона отдыха при сауне. 3 окна с видом на Русановский канал, 3 во двор. Тихий спокойный двор с детской площадкой. Есть места для парковки автомобилей. Ключи на руках. Никто не прописан, никто не проживает.

Ентузіастів вул., 7
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО! Квартира з документами! Дворівнева квартира з продуманим планування і з особистою великою терасою! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ПО КОМПЛЕКСУ! ПЛАНУВАННЯ: Перший рівень: - 3 окремих кімнати - кухня вітальня - два санвузли Другий рівень: - простора кімната яку можно зробити як залу для відпочинку так і під спальню - вихід на власну терасу - гардеробна SKY AVENUE - керамоблок; перекриття: залізобетон; поверховість: 16; ЖК"SKY AVENUE", комплекс складається з 6 будинків, які створюють закритий для машин дворовий простір. У дворах з ландшафтним дизайном обладнають зони відпочинку, дитячі «містечка» та спортивні майданчики, а через всю територію комплексу буде проходити центральне авеню з молодими деревами, газонами та велосипедними доріжками. Оперативний перегляд. ВІДЕО ПО ЗАПИТУ! Є ГОТОВИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ!

можливий продаж по єОселя
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11б
rieltor.ua

Продаж 1 к квартири в ЖК. Manhattan. Київ, проспект Берестейський 11, євро-двушка 53кв.м .Виконаний Дизайнерський ремонт з якісних матеріалів. Встановлена вся побутова техніка і меблі. На території ЖК є дитячий майданчик, спортивна площадка, зона відпочинку. Зручна транспортна розвʼязка та розвинена інфраструктура району. ID: 81493

Берестейський просп. (Перемоги), 11
rieltor.ua

Продається 2-кім. квартира в ЖК "Славутич 2.0" , вул. Зарічна 6, корп.7, на 13 поверху.Опалення централізоване, лічильники тепла, води, електроенергії. Металопластикові панорамні вікна. Чудовий вид з вікон на залив Дніпра. Велика кухня- вітальня, дві окремі, просторі спальні, два санвузоли, лоджія. Після будівельників. Відеоспостереження, підземний паркінг. Є паркомісце! Розвинена інфраструктура: школа, дитячий садок, парк, ТРЦ River Mall, супермаркети, салони краси, тренажерний зал. Метро "Славутич" - 3 хвилини. Ціна: 140 000 USD

Зарічна вул., 6
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири з новим дизайнерським ремонтом в ЖК бізнес класу Manhattan city, що розміщений в Шевченківському районі, по просп. Берестейському 11 корпус 1. В квартирі виконане перепланування. Зроблено додатковий санвузол. Кухня збільшена за рахунок лоджії. Окрема спальня. В квартирі виконано дизайнерський ремонт. Використанні лише високоякісні матеріали. Гарна якість робіт. Двері скритого монтажу, замінені радіатори опалення, зроблено підігрів підлоги в коридорі та санвузлі, покладено водо- та зносо- стійкий ламінат. Повне меблювання. Встановлено: два кондиціонери, телевізор, бойлер; вбудована кухонна техніка, пральна+сушильна машина - Whirlpool. Квартира повністю готова для комфортного проживання. Після покупки можна відразу заходити жити.

Берестейський просп. (Перемоги), 11к1
rieltor.ua

Без комісії! Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК Manhattan City, Берестейський проспект (просп. Перемоги) 11! Квартира розташована на 35/37 поверсі, найгарніший краєвид серед усіх типів квартир. Ліфти працюють навіть коли немає світла! Є генератор Площа квартири 52.3/15.9/19.7кв.м. Новий ремонт, ще ніхто не проживав. Продаж з усіма меблями та технікою: кондиціонери, посудомийна машинка, вбудований холодильник, варильна поверхня, духова шафа, пральна машинка, бойлер. Є підігрів підлоги в санвузлі. Презентабельна вхідна група, рецепція з охороною, відеоспостереженням. У комплексі підземнийф паркінг. Поруч усе необхідне для комфортного проживання - магазини, школа, зручне транспортне сполучення. До метро Паліттехнічний інстітут та центру міста 5 хвилин.

можливий продаж по єОселя
генератор
Берестейський просп. (Перемоги), 11
rieltor.ua

1к з новим ремонтом в ЖК бізнес-класу CREATOR CITY, вулиця Дегтярівська, 17-19 НОВИЙ СТИЛЬНИЙ РЕМОНТ! ОДНЕ З КРАЩИХ ПЛАНУВАНЬ однокімнатних квартир. Бізнес клас. Висота стель 3м, алюмінієві склопакети, розкішне лоббі та презентабельна вхідна група. • 18/24-пов., Загальна площа 47кв.м., спальня з робочою зоною та столиком для макіяжу 16кв.м., функціональна кухня-вітальня 24кв.м., де багато місць для зберігання. Також є гардеробна кімната та просторий санвузол з душовою. • Якісний дизайнерський ремонт, повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою, меблями, побутовими речами, посудом, спальною білизною та елементами декору. Високий рівень якості будівництва: монолітно-каркасна технологія, утеплення мінеральною ватою, стіни – цегла, в поєднанні з вентильованими фасадами з керамограніта. Опалення та гаряче водопостачання - власна котельня, центральне кондиціонування, система розумний будинок. • Дорога до центру міста займає 10 хвилин на авто, а до станцій метро «Лукянівська» та «КПІ» можна дійти пішки за 15 хвилин. Поруч з житловим комплексом є зупинки громадського транспорту. • CREATOR CITY – це альтернатива UNIT HOME. Але більш адекватна вартість та зручніше розташування. Житловий комплекс з 8 будинків (побудовано два, інші будуються) спроектований за принципом «місто в місті», тому все необхідне для життя розташоване на території комплексу. Будинки з різною поверховістю та різними архітектурними стилями обєднані загальною прибудинковою територією з ландшафтним парком площею 2 га, власною водоймою, дитячими ігровими зонами, прогулянковими алеями, спортивними майданчиками та зонами для вигулу домашніх тварин. Поруч з житловим комплексом Creator City є вся необхідна інфраструктура: Фора (8 хвилин пішки), Сільпо та Лукянівський ринок (до 15 хвилин пішки); Центр «Променада» та ТРЦ «Космополіт», Київський зоопарк, смачні ресторани та інше. Торг доречний. Прямий продаж. Вільна. Ексклюзивний договір. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Можливий продаж по програмі є-Оселя та іншим. Покупець комісію не платить.

можливий продаж по єОселя
генератор
Дегтярівська вул., 17
rieltor.ua
1 - 24 з 3 225 результатів