Продам 2х кімн квартиру ЖК Паркове Місто, вул. Вишгородська 45. Квартира розташована у 14 секції. вікна виходять у двір, на поверсі розташовано лише 4 квартири. Загальна площа 83,3 м2, кухня 16.5, 2 спальні по 20 м2, 2 з/в, балкон, висота стелі 3 метри. Охорона, закрита територія, відеоспостереження, консьєрж, красиві та просторий хол. Без комісії, продаж за договором купівлі продажу, можлива розстрочка на рік, ціна фіксується у гривні. Перегляди по запису. Єоселя, Євідновлення, розстрочка, оренда з правом викупу на 5 років!

без%! Готова квартира! 2х кімн 83.3 м2! ЖК Паркове Місто! Розстрочка!
olx.ua

ПОДАТКИ СПЛАЧУЄМО. Продаж двокімнатної квартири загальною площею 53,0 кв.м, розташована в Голосіївському районі (правий берег), ЖК «Республіка», мікрорайон Теремки-3 на бульварі Тадея Рильського, 4. Затишна квартира з панорамними вікнами знаходиться на комфортному 4-му поверсі готового 8-поверхового будинку. При вході в квартиру передбачена зона для зберігання речей, а також вхід в санвузол. За плануванням має простору кухню-вітальню – 15,3 кв.м., дві роздільні спальні – 10,5 і 10,3 кв.м. (одна з виходом на засклену лоджію), два санвузли – 1,8 та 4,0 кв.м. Квартира двостороння - вікна виходять на схід та захід. Загальний стан квартири - від будівельників, є стяжка підлоги, встановлені металопластикові вікна, бронедвері. Бойлер в комплекті. Будинок бетонно-монолітний з зовнішнім утепленням стін. Опалення централізоване. На 1 поверсі є колясочна. Комплекс закритого типу з відеонаглядом, охороною. Паркування біля будинку. Є можливість придбати паркомісце. На території чудово розвинена інфраструктура - це Академія Спорту А+, що включає в себе футбольне, волейбольне, баскетбольне поля, теніс, Освітня система А+ (дитячий садочок), BBQ зони, басейн, Паблік Центр, ігрові модульні простори, ТРЦ та все необхідне для життя (магазини, аптеки, банки, салони краси, кафе та ресторани). До метро Теремки – 7-10 хв пішки. Право власності оформлене. Можливий продаж по єОселі. Телефонуйте. Завжди рада допомогти.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Тадея Рильського бульв., 4
rieltor.ua

Без комісії продається дивовижна дворівнева 4к квартира 97 кв.м. по вул. Гетьманська (Майкопська) 1а. Квартира розташовується на 4-5 поверхах 6-ти поверхового цегляного будинку. Квартира складається з 2-х кімнат, тераси 15 кв.м. на першому поверсі та 2-х кімнат з терассою 30 кв.м. на другому поверсі. З обох терас відкривається захоплючий вигляд на Київ. Забудовником закладене вільне планування, тобто Ви самостійно вирішуєте де саме та яка саме кімната буде розсташована. Також дозволено засклити тераси, та не вносити це в перепланування, оскільки це буде рахуватись як засклена лоджія, а в дійсності як повноцінна кімната. Будинок добре тримає тепло та шумоізоляцію за рахунок цегляних стін товщиною бл. 40 см. Зовні будинок утеплений шаром мінеральної вати. Територіально будинок розташовується в тихому, живописному місці серед приватних будинків. В той же час поруч знаходиться 2 продуктові магазини, автобусна зупинка, в 10 хвилинах пішки супермаркет Varus, спортивний комплекс з басейном Sport Life Premium, кавʼярні, СТО, салони краси, дитячій садочок та приватна школа. В кроковій доступності 2 станціїї метро: 900 метрів м.Деміївська, 700 метрів м.Голосіївська, поруч Голосіївський парк та озера. Поруч розсташовується ТРЦ Ocean Plaza, а до центра міста на авто всього 10 хвилин. Ціна 100 000 у.о. Без комісії для покупця Без комиссии продается просторная двухуровневая 4к квартира 97 кв.м. на ул. Гетманская (Майкопская) 1а. Квартира находится на 4-5 этажах 6-ти этажного кирпичного дома. Состоит из 2-х комнат, террасы 15 кв. на первом этаже и 2 комнат с террасой 30 кв.м. на втором этаже. С обеих террас открывается восхитительный вид на Киев. Застройщиком заложена свободная планировка, то есть Вы самостоятельно решаете где именно и какая комната будет расположена. Также разрешено остеклить террасы и не вносить это в перепланировку, поскольку это будет считаться застекленной лоджией, а в действительности полноценной комнатой. Дом хорошо держит тепло и шумоизоляцию за счет кирпичных стен толщиной около. 40 см. Снаружи дом утеплен слоем минеральной ваты. Территориально здание располагается в тихом, живописном месте среди частных домов. В то же время рядом находится 2 продуктовых магазина, автобусная остановка, в 10 минутах пешком супермаркет Varus, спорткомплекс с бассейном Sport Life Premium, кафе, СТО, салоны красоты, детский садик и частная школа. В пешей доступности 2 станции метро: 900 метров г.Демеевская, 700 метров г.Голосеевская, рядом Голосеевский парк и озера. Рядом находится ТРЦ Ocean Plaza, а до центра города на авто всего 10 минут. Цена 100 000 у.е. Без комиссии для покупателя

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Майкопська вул., 1а
rieltor.ua

Звертайтесь надішлю детальний відеоогляд!!!
 У Житловому Комплексі комфорт класу Паркова Вежа, який знаходиться по вулиці Перемишльській, у будинку 2Г, на 17 поверсі продається затишна квартира з авторським ремонтом. Площа квартири: загальна - 57.3 кв.м., житлова - 31 кв.м.. Квартира має 2 ізольовані кімнати У спальні розташоване велике двоспальне ліжко, шафа-купе, телевізор (55 дюймів), робоче місце з гарним краєвидом, комод для речей, дзеркало, приліжкові тумби та є вихід під кондиціонер, але завдяки вдалому плануванню та розташуванню у будинку, квартира цього не потребує (вихід також є у другій кімнаті). Другу кімнату можна використовувати як дитячу або гостьову, вона облаштована великим двоспальним ліжком, робочим місцем, є косметичний стіл, шафа-купе, комод для речей та вихід на теплий засклений балкон. У квартирі також є вбудована кухня вона оснащена варильною поверхнею, духовою шафою, холодильником, морозильною камерою, та робочою поверхнею. Санвузол суміжний. Оснащений повноцінною ванною, рукомийником та дзеркалом. Житловий Комплекс має закриту теріторію, спортивний та дитячий майданчики, поруч знаходиться озеро, також на теріторії підземний паркінг та надійне бомбосховище. Будівництво монолітно-каркасного типу. Підʼїзди опалюються. Будинок утеплений зовні. Поруч розвинена інфраструктура. У будинку на перших поверхах є комерційні приміщення. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

эксклюзив
Перемишльська вул. (Червонопільська), 2Г
rieltor.ua

Без комісій! Пропонується на купівлю однокімнатна (роздільна) квартира з ремонтом, меблями та технікою в ЖК Нивки Парк. Метро Нивки 6 хв. пішки! Поруч такі ЖК: San-Francisko, Сан-Франциско, Файна Таун, Глория Парк, Наш Будинок. Поверх 8/17 S=45/17/13 Будинок 8. Адреса Проспект Перемоги (Берестейський) 65Д. Виконано розведення електрики сантехніки. На підлозі ламінат та плитка. Натяжні стелі. Стіни поштукатурені та поклеєні шпалери. Встановлено якісні міжкімнатні двері. Маса розеток та вимикачів. магістралі для кондиціонерів 2шт) Встановлено (унітаз, викладено з плитки душову кабіну, рукомийник, бойлер). Встановлено кухню, з якісною фурнітурою BLUM. Також є фільтр для води зворотній осмос, холодильник, духова шафа та ін.) В квартирі є велика гардеробна кімната. Квартира Одностороння, не кутова, знаходиться в середині будинку. Лічильники на тепло, воду та електрику. Комплекс повністю закритий і охороняється. Відеоспостереження. Піша доступність до метро Нивки 5 хв. До центру 30 хв. Продаж здійснюється по переуступці. Адресу присвоєно, будинок введено в експлуатацію. Є відеоогляд квартири. Для отримання додаткових фото відео звертайтесь в телеграмм. 0953960286. Сергій. Ключі на руках. Перегляди в зручний для вас час!

эксклюзив
Берестейський просп. (Перемоги), 67к1
rieltor.ua

Ексклюзив, без %, продам квартиру в сучасному ЖК Деміївка, за адресою: Деміївська 18. Навпроти ЖК Парк Авеню ВИП. Будинок побудований у 2019, цегляний. Документам на право власності більше 3 років. Покупець сплачує тільки 1% сбір в ПФ. Квартира дуже класна, затишна, тепла, світла з гарною енергетикою) Ремонт робили для себе, все охайно та дуже продуманий: - коридор з шафою-купе - просторий санвузол з душовою кабіною. - кухонна зона - у кімнаті стоїть диван та робоче місце - і звичайно ж є двоспальне ліжко, але зона спальні не відокремлена в окрему кімнату для більшого простору. - також у квартирі є великий балкон де можна влітку пити чай чи каву) В будинку ОСББ, комунальні фіксовані 14 грн/м2, всі прямі договорі та стандартні тарифи. Є лічильники на воду, опалення, електроенергію. Влітку виходить все разом 1500-1800 грн, зимою 2300-2700 грн. Опалення центральне, вода горяча з бойлера. Три ліфти - два пасажирських да один вантажний, їздять швидко. Поверх останній, але дах дуже гарно утеплений та ізольований, квартира дуже тепла та тиха. У ЖК Деміївка є спортивний майданчик, де можна грати баскетбол/футбол/або просто займатися фітнесом, лобі завжди чисте з приємним запахом) доброзичливі сусіди). І найголовніше Sportlife з басейном та супермаркет Varus через дорогу в ЖК Park Avenue. Метро Деміївська 5 хвилин пішки, метро Голосіївська та Голосіївський парк в 10 хвилин пішки - можна бігати в ліс та гуляти біля озера. Приходьте на перегляд або напишіть на телеграм @maxander1, надішлю відео.

эксклюзив
Деміївська вул., 18
rieltor.ua

Підходить під програми "Є-оселя 3%" (сертифікат готовності від 28.12.2018) та "Є-відновлення". До вашої уваги представлена у продаж затишна, елегантна, світла, простора та тепла квартира з великою терасою в пішій доступності від метро Берестейська за адресою пр-т Берестейський 55-a на 18-му поверсі. Загальна площа по технічному паспорту 52м2. По факту, за рахунок коридору, більше на 4м. Величезна тераса 12м. В квартирі зроблено якісний ремонт. Документу на квартиру більше 3-х років.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 55а
rieltor.ua

Квартира з документами. вул. Ґарета Джонса, буд. 12 Найкращі видові характеристики з усіх квартир комплексу. Вид в сторону метро Лук’янівка. Вікна на південний схід. Висота потолків 3 метри. До метро Лук’янівка та Дорогожичі 1,3 км. Без додаткових затрат зі сторони покупця. Можливо в кредит.

владелец
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12
rieltor.ua

Продам простору 1к квартиру в будинку по вул. Братська 5. 4/5 поверх, площа 45м2, стеля 3+ метри. Цікаве нестандартне планування, окрема спальня, суміжний санвузол. До метро Поштова Площа 5 хвилин пішки. Запрошую на перегляд! Особливості планування: кухня-студія. Стан будинку і підʼїзду нормальний. Перекриття: змішане. Висота стелі: 3,6 метри Стан квартири: хороший. Підога: керамічна плитка, ламінат. В спальні дерево. Внутрішнє оздоблення: фарбування + декоративна штукатурка. Зовнішня обробка: декоративна штукатурка. Комунікації: центральний водопровід. Від газу квартира відключена, але труба в квартирі є. Заварена. Двері броньовані. Вікна металопластик. 2 камери склопакета.

владелец
Братська вул., 5
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Ключі на руках! Центр міста! Сталінка на Жилянській Пропонується 2 кімнатна квартира з якісним ремонтом. В квартирі є все необхідне для життя. На підлозі паркет, в санвузлі підігрів підлоги, комфортний середній поверх. Ідеально підходить як для життя так и для оренди. В пішій доступності центр міста, Мегамаркет, Ботанічний сад, кафе/ресторани, відділення банку/пошти.

Жилянська вул., 54
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонуємо до вашої уваги 3-кімнатну квартиру за адресою: вул. Хорольська, 1А. Помешкання знаходиться на 14 поверсі 24-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид на місцевість. Квартира має новий євроремонт та обладнана всією необхідною технікою, наприклад: холодильник, посудомийна машина, плита, пральна машина, варильна панель, мікрохвильова піч, духова шафа. Планування квартири передбачає окремі кімнати, кожна з яких має площу 17.7 кв.м, великий хол (14 кв.м) та кухню (11.5 кв.м). Також є дві кладовки для зберігання велосипедів чи інших габаритних речей. У пішій доступності розташовані супермаркети, торгові центри, ресторани, магазини, школи, дитячі садки, поліклініка та інші заклади. Двір будинку тихий та затишний, сусіди дружелюбні. Поруч є місця для відпочинку та паркування. Також порадує зручна транспортна розвязка — всього 20 хвилин до центру міста та метро. За 7-10 хвилин пішки можна дістатись до зупинок громадського транспорту. Запрошуємо на перегляд! A3.648

Хорольська вул., 1А
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується на продаж трикімнатна квартира неподалік метро Лукянівська, вул Деревлянська (Якіра) 2/6, розташована на 7/12 поверхового будинку. Цегляний будинок, "совмін", з квартирами покращеного планування. Роздільні кімнати, двостороння, санвузол роздільний, загальна площа 76 кв м, просторий хол, є гардеробна. Доволі гарний стан, свого часу робився капітальний ремонт з заміною труб, електропроводки, замінені вікна на деревяні склопакети, паркет, міжкімнатні двері, в санвузлі та кухні - кахель, кондиціонери, є лічильники. В будинку грузовий та пасажирський ліфти, домофон, тамбур на етажі, у дворі дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура: поруч зупинки громадського транспорту, школа, дитячий садочок, ТЦ Променада центр, відділення банків, кавярні, кафе, магазини, аптеки, інститут педіатрії акушерства і гінекології, дитяча поліклініка, Кириловський гай, парк ім Хвойки, метро Лукянівська 15 хвилин пішки. "Чистий" продаж, можливий по постанові 280, Е- Оселя, тощо. Перегляди в зручний для Вас час 100000 у о, готові до розмови з реальним покупцем.

Деревлянська вул. (Якіра), 2/6
rieltor.ua

Продається велика 3х кімнатна квартира в центральній частині міста, за адресою Берестейський просп. (Перемоги просп.), 58, в цегляному будинку. Загальна площа квартири 79 м.кв. на зручному 6 поверху. Має гарне планування, велику кухню збільшену за рахунок лоджиї, дві окремі кімнати, велика вітальня з виходом на засклений балкон з паронамними вікнами, великий суміжний санвузол. В квартирі зроблений новий ремонт з якісних матеріалів 2022р. Замінена вся проводка, тепла підлога срізь де є плитка, нові пластикові вікна, вхідні та міжкімнатні двері, сантехніка, відреставрований паркет, новий бойлер. В квартирі ніхто не жив. Укомплектована необхідними меблями та технікою. Встановлені лічильники. Будинок з охайним під`їздом, встановлено два нових ліфта, пасажирський та грузовий. Зелена та доглянута прибудинкова территорія. Вільна парковка. Гарна інфраструктура, зручна транспортна розвязка до метро Шулявська чи Берестейська - до 20 хвилин пішки. Поруч знаходиться парк, відмінно розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, ресторани і кафе, школи і дит.садки. Торг.

Берестейський просп. (Перемоги), 58
rieltor.ua

Продається чудова двокімнатна квартира з ремонтом і повністю мебльована(як на фото), розташована в мальовничій лісопарковій зоні неподалік від метро! Закрита територія гарантує ваш комфорт і безпеку. Всього кілька хвилин до станції метро, свіже повітря та зручна інфраструктура – ідеальне поєднання для комфортного життя.

Радистів вул., 34
rieltor.ua

Генератор в будинку.Пропонується на продаж однокімнатна квартира після будівельників. Планування : кухня, жила кімната, санвузол і гардеробна, є засклений балкон. Вид з вікон на місто і ЖК Французький квартал -2. Пропонуються три окремі однокімнатні квартири поруч. ст.М"Либідська", ст.М"Палац Україна"; Будинок 2017р., зручно розташований між вулицями Ковпака, В.Тютюнника та Ак.Філатова, неподалік від загальноміської магістралі – вулиці Великої Васильківської. У безпосередній близькості від комплексу велика кількість магазинів і супермаркетів, торгово-розважальний центр "Ocean Plaza", спортивні та фітнес-клуби, кафе та ресторани, аптеки, відділення банків, салони краси, служби побуту, а також Національний палац мистецтв "Україна".

Саперне Поле вул., 14/55
rieltor.ua

Продаж, абсолютно нова, без комісії для Покупця: 1к квартира загальною площею 41м2 на 6пов./19 з чарівним видом на фонтани і Біг-Бен, дизайнерським ремонтом і комплектацією преміального рівня в будинку Манчестер ЖК Нова Англія за адресою вул. М.Максимовича,26г у Голосіївському районі Києва Зручне, ідеальне планування: з передпокою – простора кухня-вітальня з виходом у засклену лоджію з панорамними вікнами, окрема спальна кімната, ванна кімната; інтер’єр квартири у світлих тонах, гармонійні поєднання кольорів і фактур якісних матеріалів; з панорамних вікон квартири відкриваються гарні краєвиди (мабуть, найкращі у цьому ЖК!) на фонтани і Біг-Бен Повна комплектація новими меблями і побутовою технікою. На кухні кухонний гарнітур з місткими шафами з фурнітурою Blum і вбудованою побутовою технікою: індукційна варильна поверхня з витяжкою, духова шафа, НВЧ-піч, посудомийна машина (все – Bosch), двокамерний холодильник Whirlpool; встановлено систему очищення води. Обідній стіл з 4-ма стільцями; інверторний кондиціонер Cooper&Hunter У спальній кімнаті двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом 160*200, дві тумби, містка шафа-купе; штори blackout У ванній кімнаті підігрів підлоги Devi; душова кабіна з душовою системою, велике дзеркало із підсвічуванням, інсталяція Geberit з унітазом Laufen; пральна машина Bosch, бойлер Ariston,80л; встановлено систему Аквастоп. Електрика legrand, Hager; терморегулятори на всіх радіаторах; відеодомофон. Запрошую на перегляд у зручний для Вас час; чудова нова квартира, без зайвих клопотів, рекомендую;) Будинок 2021 року побудови від Royal House; відчуйте атмосферу ЖК Нова Англія: стильна архітектура, ландшафтний дизайн доглянутої території з охороною і відеоспостереженням 24/7; пропускна система вїзду, підземний і гостьовий паркінги; кафе та кавярні, салони краси, мінімаркети, спортивні майданчики, прогулянкові алеї, у цьому ЖК є все для Вашого щасливого і комфортного Життя!

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26г
rieltor.ua

Комфортна квартира в новому ЖК! Заходь та живи! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Івана Виговського, 44. Нове помешкання з дизайнерським ремонтом. Комфортне планування: дві окремі спальні, кухня вітальня, передпокій. Оселя укомплектована корпусними та мякими меблями, необхідною технікою. На підлозі застелена паркетна дошка. Підігрів підлоги у передпокої та санвузлі. У кімнатах стоять кондиціонери для комфортного мікроклімату в помешканні. Двері прихованого монтажу, окремо пральна кімната з бойлером на 80 літрів, пральна + сушильна машина. На кухні вбудована побутова техніка: посудомийна машина, холодильник, варильна поверхня, духова шафа. По всій квартирі ідеально продумане точкове освітлення, є майстер-кнопка. Житловий комплекс комфорт-класу. Презентабельна вхідна група, закрита внутрішня територія, охорона. На подвірї комплексу є місця для паркування автомобілів, біля будинку розташований шестиповерховий паркінг. Район має розвинену інфраструктуру. Поруч знаходиться все необхідне: відділення банку, банкомат, кінотеатр, театр, аптека, лікарня, поліклініка, дитячий садок, ринок, парк, зелена зона, дитячий майданчик, відділення пошти, ресторан, кафе, школа, супермаркет, ТРЦ. Поруч зупинка громадського транспорту. Ціна 100 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 44
rieltor.ua

Квартира 60м2 Оболонський Проспект 16 Оболонського р-н Топова локація . Метро « Оболонь» 5хв 500метрів Метро «Мінська «6хв 550 метрів Квартира повністью укомплектована технікою преміум класу , якісні меблі , новий сучасний ремонт . 2 повноцінні спальні Велика кухня вітальна з окремим спальним місцем 20м2 В квартирі все продумано до деталей. Кожна річ інтер’єру несе в собі стиль, вишуканість . Є гардеробна . Дуже вдале розташування , розвинута інфраструктура: Будинок навпроти , ТРЦ DREAM yellow ,набережна , парки , дитячі майданчики , школа , садочок ,НП ,Сільпо ,аптеки ,кав’ярні .Все поряд для комфортного проживання . В будинку відеоспостереження . Чисті , охайні парадні . Новий ліфт , зелений тихий двір .

Оболонський просп., 16
rieltor.ua

Пропоную затишну квартиру в ЖК закритого типа Ліпінка. Квартира з ремонтом, необхідною побутовою технікою та меблями, в гарному стані. Тепла підлога в санвузлі та лоджії, квартира на 3-му поверсі загальною площею 46 м2. Квартира зроблена за індивідуальний проектом. Повністю готова до заселення, дуже тепла взимку. Є лічильники на тепло, газ, воду, електроенергію, бойлер. Великий засклений балкон + (10 кв.м) до загальної площі. У власності більше 3-х років. Бонус до квартири велика комора 6 м2 на -1 поверсі. Територія закрита та охороняється, достатня кількість паркувальних місць для мешканців. Є підземний паркінг, який є бомбосховищем з декількома виходами. Встановлений потужний генератор. ЖК «Ліпінка»- сучасний житловий квартал європейського рівня малоповерхової забудови з надсучасною організацією життєвого простору в квартирах, будинках і всієї внутрішньої території комплексу завдяки активній спільноті мешканців. Закрита доглянута територія, що охороняється, дитячі майданчики, спортивні майданчики, безплатний наземний паркінг для мешканців, великий гостьовий паркінг, є можливість купити паркомісце в критому паркінгу. 200 м ст. метро Мостицька(в процесі будови).

Сергія Данченка вул., 5
rieltor.ua

Preambule — прямий продаж від власника (власники в Україні) — власність більше 3-х років — без перепланування — вільна, цілком готова до перегляду та відчуження Sale | велика та дуже простора чотирьохкімнатна квартира на Позняках За адресою: — Дарницький район — проспект Петра Григоренка, 31 Київ, 02000 Параметри квартири: — загальна площа 104m2 | житлова 51m2 | кухня 13m2 — 5 поверх 16 поверхового будинку — висота стелі 2.7m Зручне та функціональне планування: — окремо три кімнати — просторий коридор — кухня з виходом на балкон — спальня з гардеробною та балконом — роздільний санвузол туалет/ванна Квартира в чудовому житловому стані — встановлені металопластикові вікна — на підлозі ламінат та плитка — шпалери на стінах — склопакет на балконах — санвузол облицьований плиткою — броньовані вхідні двері — дубові міжкімнатні двері Квартира частково мебльована, укомплектована технікою продається з меблями та технікою — змонтована велика шафа в коридорі — гардероб в спальні — пральна машина — витяжка — холодильник — кондиціонер в залі — домофон — швидкісний інтернет — лічильники на тепло, світло, воду Цегляний будинок 2004 року — консьерж, камери відеонагляду — три ліфта — пандус при вході та підїзді — облаштована прибудинкова територія — спортивний та дитячий майданчик Чудовий массив з розвиненою інфраструктурою та транспортною розвязкою: — поруч ТЦ Ашан, Новус, АТБ — продуктовий ринок — багато ресторанів, кавярень, салонів краси — спортзал, поліклініка, ветеринарна клініка — різноманітні розвиваючі гуртки для дітей — школи та садки — станція метро Позняки 15 хвилин пішки Дістатися Лівобережної, Березняків та Русанівки можна за 20 - 30 хвилин на громадському транспотрі

Григоренка Петра просп., 31
rieltor.ua

Ваш ідеальний простір у серці Києва! Пропонуємо вашій увазі сучасну квартиру на Кловському узвозі, 12 – центр Києва, поруч з метро Кловська. Основні переваги: Зручне розташування: Квартира знаходиться в самому центрі Києва, поряд з метро Кловська, що забезпечує швидкий доступ до будь-якої точки міста. Прекрасна інфраструктура: В кроковій доступності Бізнес Центр, Торговий Центр Gulliver, магазин goodwine, банки, нова пошта, лікарня, школа, садок. Опис квартири: Загальна площа: 45 м² – ідеальний простір для комфортного проживання. Стан квартири: Квартира в дуже хорошому стані зі стильним ремонтом. Капітальний ремонт: У 2015 році зроблено капітальний ремонт з повним вирівнюванням підлоги, заміною всієї проводки та встановленням нових лічильників і батарей. Особливості та оснащення: Підлога: Ламінат у кімнатах, італійська плитка у ванній кімнаті. Техніка: Вся техніка BOSCH, телевізор SAMSUNG., встановлений бойлер, окремо простора гардеробна, підлога в спальні частково з підігрівом. В квартирі заведений газ. Безпека: Встановлені дві броньовані двері та сигналізація. Комфорт: Всі меблі та техніка залишаються в квартирі – все готово для вашого комфортного проживання. Додаткові зручності: Будинок: Теплий будинок з охайним підїздом, кодовий замок для додаткової безпеки. Парковка: Наявність паркомісць для вашого автомобіля. Ідеальний вибір для життя та інвестицій: Ця квартира є прекрасним варіантом як для власного проживання, так і для здачі в оренду завдяки своєму розташуванню та високоякісному ремонту. Не втрачайте свій шанс! Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та записатися на перегляд.

Кловський узвiз, 12
rieltor.ua

Продам 2-ю квартиру на 10 этаже по переуступке в ЖК Славутич дом 7, сдается осенью . Закрытый двор, качественное строительство Bud DEVELOPMENT ,дом кирпичный утепленный минеральной ватой .Развитая инфраструктура метро Славутич, магазины, кафе, аптеки Цена 100000 у.е

Зарічна вул., 16
rieltor.ua

Без комісії! Феофанія, ЖК Кришталеві Джерела,Метрологічна 7 А.Теремки. Нова квартира в новому ЖК преміум-класу в рекреаційно-парковій зоні Голосіївського лісу та парку Феофанія, всього за два кілометри від метро. Затишна двокімнатна квартира загальною площею 63 метри. У теплому, цегляному будинку. Сучасний якісний ремонт в сучасному стилі. Квартира укомплектована всіма меблями та якісною побутовою технікою. Тихе, затишне місце, але у мегаполісі. Закрита територія із цілодобовою охороною. Відеоспостереження. Паркування. Розвинута вся інфраструктура: поруч фітнес-клуб, мед-центр, школа, дитячі садки, кафе, супермаркети Фора та NOVUS. Відмінна транспортна розвязка до метро 7 хвилин їзди. Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Метрологічна вул., 7А
rieltor.ua

Спецпрект 70-х, 9-й поверх, ліфт, 2-х кімнатна студія, спальна кімната 22 м.кв. просторий балкон, шафи-купе для одягу, вся небхідна пробутова техніка, зроблено якісний ремонт, паркетна дошка, плитка з підігрівом підлоги. Закритий двір під шлагбаумом, є місця для паркування авто. Чудове розташування, поруч ЖК "Французький квартал", супермаркет "NOVUS". ст.М"Палац Україна"; будинок 1975р., охайні підїзди, гарний стан, кодовий замок, безкоштовне паркування, магазини, поруч ст.М"Либідська", сквер Марії Заньковецької, Клініка пластичної хірургії Візіт Косметик, ТРЦ Оушен Плаза.

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 56
rieltor.ua
1 - 24 из 2828 результатов