Київ, Білоруська, 3, ; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 22; кількість виходів: 1; транспорт: ст.М"Лук`янівська"; дворівневий підземний паркінг, офісні приміщеннями, Н=3м. Забудовник - БК"Новобуд". швидкісні безшумні ліфти, Поруч ст.М"Лукянівська", кінотеатр "Київська Русь", ринок, гарний стан, підїзди охайні, поруч дитяча поліклініка №4, школа-сад Продаж 1к кімнатної квартири 48,7 кв. Новий будинок у центрі міста зі своїм підземним паркінгом та затишним двором. У квартирі зроблений дорогий, вишуканий дизайнерський ремонт із якісних матеріалів італійського, іспанського та німецького виробництва. Комфортний 13 поверх, чудовий вид з вікна. Продається з усіма меблями та технікою. Неподалік знаходяться Лукянівський ринок, дитячий садок "Пізнайко", школа №61, безліч продуктових магазинів, аптек, кафе, ст.М "Лукянівська" - 4 хв. пішки. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! Квартира варта вашої уваги, дзвоніть!!! Є відеоролік!

Білоруська вул., 3
rieltor.ua

Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

владелец
Магістральна вул., 33
rieltor.ua

Велика Житомирська, 10, ; Дореволюційні; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 4; кількість виходів: 1; ліфт; 4-й поверх, площа: 45/17,8/9,5; пропонуємо на продаж квартиру в царскому будинку по вул. Велика Житомиська. Простора однокімнатна квартира з високою стелею 3,5 м. В центральній та історичній частині міста. Поряд знаходяться Пейзажна алея та усі історичні памятки. Квартира в жилому стані

Велика Житомирська вул., 10
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається світла та затишна 1-кімнатна квартира в центрі міста. Шевченківський район, вул. Старокиївська 1/5. Я власник квартири. - 8 хв. до метро Політехнічний інститут, 4 хв до ТРЦ SmartPlaza - 2/5 поверх - не кутова - цегляний будинок Квартира газифікована, опалення та ГВП центральне. Зимою тепло. Також є опалення підʼїзду, паркувальні місця як у дворі так і на вулиці навпроти квартири. В квартирі є: - нові меблі ІКЕА + два якісних робочих столи - оновлена сантехніка - нові опалювальні батареї - нові пластикові вікна - нові пральна машина та холодильник + багато техніки для кухні(сокодавка, соковижималка, микрохвильовка) - залізні вхідні двері - просторий функціональний світлий балкон з видом на бузок навесні та спокійну тиху вулицю. Всі меблі та побутова техніка йдуть у подарунок. Поряд знаходяться Київський Політехнічний Інститут, метро та станція швидкісного трамваю Політехнічний інститут, ТРЦ Smart Plaza, SportLife, Rozetka, Нова пошта, клініка Mediland, зоопарк, Парк КПІ та парк ім. І. Багряного Будь ласка, пишіть у Viber +380983386975

владелец
Старокиївська вул., 1/5
rieltor.ua

Корпус 18/5. Продається квартира в ЖК «Файна Таун». Планування та площа квартири дозволяють легко зробити функціональну двохкімнатну студію.На поверсі 4 квартири. Дуже затишний комплекс закритого типу, реально «місто мрії в місті». Вхід в комплекс за перепустками, охороняється цілодобово. Вікна квартири та балкон виходять в тихий, красивий двір - двір без машин, без галасу і метушні. Розвинена інфраструктура Гімназія А+, басейн, зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні, тенісні, спортивні майданчики.

Салютна вул., 2
rieltor.ua

кОРПУС 18/8. Продається квартира в ЖК «Файна Таун». За рахунок кухні та лоджії легко робиться ще одна спальня. На поверсі 4 квартири. Дуже затишний комплекс закритого типу, реально «місто мрії в місті». Вхід в комплекс за перепустками, охороняється цілодобово. Вікна квартири та виходять в тихий, красивий двір. Розвинена інфраструктура Гімназія А+, басейн, зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні, тенісні, спортивні майданчики.

Салютна вул., 2
rieltor.ua

Без комісії, пропонується Авторська квартира, що розташована на 16-му поверсі, з панорамним видом на місто та зелену зону. Особливістю цієї квартири є якісний авторський ремонт ремонт, використані якісні матеріали під час ремонту. Вдале планування квартири включає в себе : • окрему спальню • кухню-вітальню • лоджію • гардероб • санвузол( суміжний) Завдяки ретельно продуманому дизайну, в квартирі створено багато місця для зберігання речей, що робить її дуже функціональною та зручною у використанні. Квартира укоплектована меблями та технікою , яка залишається новому власнику. ЖК "Файна Таун" має концепцію “місто в місті”, а також закриту територію, що охороняється. У комплексі облаштовані спортивні майданчики, тренажерні зали, дитячі майданчики, басейн (влітку) та зони для барбекю, два супермаркети, кав’ярні, піцерії. Тут ви знайдете все необхідне для активного життя та відпочинку. Якщо вас зацікавив даний об’єкт відправлю відеоогляд в приватні повідомлення, та запрошуємо на перегляд! Запрошуємо на перегляд!

Салютна вул., 2б
rieltor.ua

Продам 1-к видову кімнатну квартиру після будівельків по вулиці Салютна 2Б в ЖК «Файна Таун». Закрита територія!!! Квартира має окрему спальню 9m2 і лоджію 3m2 яка може слугувати як кабінет або бути обʼєднана з гостиною. У квартирі встановлені панорамні вікна (від підлоги до стелі), включаючи балкон/лоджія. Усі вікна виходять на захід сонця. Знаходячись на 14-му поверху, це одна з небагатьох квартир в комплексі, які мають панорамний вид. Квартира на відстані одного дому від басейну і має один з найкращих дворів, з досі побудованих. Квартира після будівельників. Встановлені металеві, протиударні протипожежні двері та радіатори опалення. Вікна з двокамерними склопакетами. Файна таун – це величезний комплекс який ще будується. Проте дана квартира знаходиться в будинку який був зданий три роки назад, в двух кварталах від будинків які будуються зараз. В нашому домі вже майже не роблять ремонт і ви не будете стикатись з буд.майданчиком і зеленими парканами. Про комплекс Квартира розташована в найкращому, сучасному “ЖК Файна Таун” ідеально підійде: для людей з дітьми, на території комплексу дуже багато дитячих майданчиків, безпечні двори без авто, будується дитячий садочок та школа. для людей, які цінують свій час, оскільки комплекс забезпечує мешканців усім спектром інфраструктури всередині проекту. для любителів активно та цікаво проводити час: басейн просто неба, зони BBQ, тенісні корти, футбольне та баскетбольне поля, настільний теніс, зона TRX, Sport Life. для любителів спокійного відпочинку затишні альтанки, де можна попрацювати або почитати книгу, гамаки та шезлонги в березовому гаю. До станції метро «Нивки» пішки можна дійти за 12 хвилин. Чудове місце для життя і у Вас буде можливість в цьому переконатися, ставши власником даної квартири! Дім введений в експлуатацію, продаж від власника, БЕЗ КОМІСІЇ посередників!!! Всі документи в наявності! Не продаю за програмою єОселя! Дякую за розуміння.

владелец
Салютна вул., 2
rieltor.ua

Продам 1к квартиру в ЖК Greenville Park Шевченківський район, вул. Пимоненка, 19, правий берег. Ідеальний вибір для активних молодих людей, які цінують комфорт та стиль життя у центрі міста. • Житловий комплекс: бізнес-клас від надійного забудовника, зданий у 2021 році, заселено більш ніж на половину. Цегляні стіни, вентфасади. • Квартира: 51,2 м² на зручному 4 поверсі з 25. Простора кухня та спальня з гардеробною. Без ремонту, дизайн-проект у подарунок. Панорамне скління забезпечує чудове природне освітлення. Вікна на південний схід. Високі стелі - 3м. • Інфраструктура: закрита територія, двір без машин, підземний паркінг. Безшумні швидкісні ліфти. Манікюрний салон, лобі-бар та бізнес-зона прямо в комплексі. Спеціальні приміщення для ділових зустрічей, тренінгів та занять. • У будинку встановлено генератор. • Лаунж-тераса: на даху – камін, мякі дивани, джакузі та зона барбекю для ваших вечірок та відпочинку. • Поруч: поліклініка, медичний центр, банки, салони краси, кафе, магазини, супермаркети, бізнес-центри, кінотеатр, Мала опера, школи, дитсадки та ринок. Усього 600 метрів до станції метро. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує зручність та сучасний стиль життя. Продається у звязку із переїздом. Дзвоніть вам обовязково сподобається і квартира, і сам комплекс!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 19
rieltor.ua

Будинок зданий в експлуатацію, є право власності. Можна заходити на ремонт. В ЖК вже є заселені квартири. 1 кімнатна квартира 48 м2 в ЖК Багговутівський, 1 секція, 11 поверх. Просторна, з панорамними вікнами. Будинок побудований з червоної цегли, фасади утеплені, є своя котельня, двопакетні якісні металопластикові вікна, металеві протиударні двері. Квартира не бокова, не кутова, тепла,зроблена штукатурка. Є гардероб. Закритий балкон, між кухнею і балконом стіна не несуча, можна обєднати. Площа кімнати 17,4 м2, площа кухні 14,4 м2. Квартира світла. Під час відключення електроенергії ВОДА Є. Створено ОСББ. Зручна транспортна розвязка: до зупинки маршруток 5 хв ходьби, до метро 15 хв. В трьох хвилинах ходьби - Сільпо, ТЦ Променада, парковка. Поряд є садочок і школа.На ліфті можна спуститись в підземний паркінг

Загорівська вул. (Багговутівська), 25
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1к квартири з ремонтом і меблями по вул. Казарменна 4Б (колишня Андрющенка) 15 хвилин пішої ходи до метро Політехнічний інститут та Лукянівська. Загальні характеристики: площа 33,5/17,1/6,7 кв.м., 1 поверх 9 поверхового цегляного будинку 90х років побудови. Окрема кімната, не студія, з кімнати вихід на засклений балкон. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Суміжний санвузол з ремонтом. Квартира готова до продажу і заселення. Зручна локація по розташуванню, поряд декілька вузлів транспортних розв’язок, школи, садочки, дитяча лікарня Охмадит, велика парковка у дворі. Світло і опалення підключені до критичної інфраструктури! Ціна 49 800 $ Телефонуйте та приходьте на перегляд. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

эксклюзив
Казармена вул. (Андрющенка Григорія), 4Б
rieltor.ua

Продаж видової 1к квартири в сучасному ЖК Cosmopolitan бізнес класу з ремонтом, меблями та технікою по вул. Дегтярівська 25 А. Загальні характеристики: 46,4/11,8/18,2, 21 поверх 25 поверхового будинку побудованого у 2009 році. Квартира з окремою спальнею та балконом, який можна переобладнати в окремий кабінет. Вся техніка для комфортного життя в наявності: - кондиціонер; - душова кабіна; - пральна машина; - телевізор; - варильна поверхня; - холодильник. Біля будинку доглянута прибудинкова територія. Дуже вдала інфраструктура. У пішій доступності парк ім. Івана Багряного, Станції метро Лукянівська та Шулявська. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

эксклюзив
Дегтярівська вул., 25А
rieltor.ua

Квартира в ЖК Cosmopolitan, з окремою спальнею та балконом, яий можна переробити на окремий кабінет. Cанвузол: суміжний. Опалення: централізоване. Косметичний ремонт. Побутова техніка: плита, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина. Відеоспостереження, консерж, охорона території, підземний паркінг.

Дегтярівська вул., 25А
rieltor.ua

Двостороння квартира з новим дизайнерським ремонтом з використанням якісних натуральних матеріалів відомих світових виробників, укомплектована новою швейцарською побутовою технікою і необхідними меблями. Вікна кухні-вітальні виходять у затишний зелений двір , а спальні та лоджії на парк. Квартира нова, ніхто не проживав, ремонт здійснювався для себе. Правоустановчий документ: Договір купівлі-продажу, укладений більше 3 років тому. Єдиний власник. Ніхто не зареєстрований за адресою (не прописаний). Однокімнатна двостороння квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8. Вікна виходять у двір та на парк. Новий ремонт з використанням високоякісних натуральних матеріалів відомих світових і українських виробників . Мармурові поверхні та підвіконня, італійська паркетна дошка, італійський керамограніт та покриття стін, класичні двері з натурального масиву, укомплектована новою швейцарською та німецькою високотехнологічною побутовою технікою і необхідними сучасними меблями. Підлоги оздоблені італійською паркетною дошкою та керамогранітом, є підігрів підлоги з найсучаснішими терморегуляторами Devi з програмуванням. Стіни декоровані фарбою Sanmarco Cadorro з ефектом шовку. Підвіконня, стільниця у ванній та ступінь на лоджію виконані з іспанського мармуру Bianco Ibiza. Елегантні міжкімнатні двері з натурального дерева доповнені витонченими патиновими ручками. У квартирі є шафи, ліжко з підйомним механізмом і нішами для зберігання, прально-сушильна машина, кондиціонери, лічильники. Кухня оснащена швейцарською технікою Franke, холодильником Liebherr із зонами Biofresh, посудомийною машиною, витяжною шафою, індукційною поверхнею з гнучкими полями нагріву Flexi, духовою шафою, фільтрами води, сенсорним змішувачем з виносним виливом і ламінарним потоком (без розбризкування). Встановлений водонагрівач обємом 120 літрів. Кухонна поверхня виконана з кварциту Caesarstone, є диспоузер (подрібнювач) та аквастоп. Всі меблі в квартирі виконані компанією СТЄРХ і мають гарантію 5 років, вся техніка також на гарантії. Ціна квартири 155 000 у.о., без комісії. Власниця. За запитом доступний відеотур.

владелец
Салютна вул., 2 В
rieltor.ua

Найкраща пропозиція на даний момент! Продам однокімнатну квартиру з ремонтом біля метро Сирець, Дорогожичі, Берестейська по вул. Українська 6 в Шевченківському районі, з балконом в прекрасній, затишній та безпечній локації з зручною транспортною розвязкою. Площа: 42/20/10 кв.м. 17/22 поверх. В квартирі свіжий ремонт. Тепла, світла, сонячна квартира. Меблі та техніка залишаються. Є місця для паркування Вашого автомобіля. Вікна виходять на парк. Чудовий краєвид. Поруч знаходиться посольство США, дуже безпечна локація. Інфраструктура: Є все необхідне для комфортного проживання: магазини та супермаркети, кафе та ресторани, аптека, школи та інститути, спортивний майданчик та дитячий майданчики, відділення нової пошти, клініка, бювет, Транспортна розвязка: -10 хвилин пішки до метро Сирець -15 хвилин пішої ходьби до метро Дорогожичі -20 хвилин пішої ходьби до метро Берестейська Прекрасний варіант для проживання та оренди. Квартира варта Вашої уваги, телефонуйте.

эксклюзив
Українська вул., 6
rieltor.ua

Квартира-студія поряд з парком і метро Нивки Будинок розташований в мальовничому місці безпосередньо поруч з парком. Тихо і затишно. Все навколо в зелені, дуже свіже повітря. Є де вигуляти собаку, зробити пробіжку або просто прогулятись, розслабитись в оточенні природи. При цьому до метро Нивки буквально 400 метрів мальовничим маршрутом крізь парк. Перехідна хрущівка із вищими стелями і трохи більшою площею кухні, ніж стандартні хрущівки. Цегляні стіни. Охайний підїзд. Планування в форматі студії додає відчуття простору, незважаючи на невелику загальну площу. Стан квартири повністю придатний до проживання Газова плита В квартирі дуже комфортний мікроклімат. В спеку прохолодно і свіжо. Необхідності в кондиціонері немає взагалі. Взимку достатньо тепла за рахунок цегляних стін і гарячих батарей.

эксклюзив
Марка Безручка вул. (Бабушкіна), 23
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в центрі міста ЖК Елегант, вул. Жилянська 118. Метро Вокзальна, метро Університет у пішій доступності. Видова квартира – студія комфорту класу розташована на 17 поверсі 32 поверхового будинку Загальна площа 53 кв. зручно спланований простір. Квартира дуже світла з панорамними вікнами. Видова квартира – студія з якісним та сучасним ремонтом, розташована в районі з добре розвиненою інфраструктурою. Неподалік знаходиться чудова паркова зона – Ботанічний сад Київського університету. Сам комплекс знаходиться між станціями метро "Університет" та "Вокзальна". Обидві станції розташовані у зоні пішої доступності. Крім близькості метро та зручної транспортної розвязки район має розвинену інфраструктуру. Тут знаходяться школи, дитячі садки, медичні заклади, магазини, вищі навчальні заклади, різні курси, офісні центри, салони краси, кафе та ресторани. Також у пішій доступності знаходиться центральна вулиця столиці – Хрещатик Готовий орендний бізнес, квартири в цьому будинку завжди мають попит. Документи на продаж готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Жилянська вул., 118
rieltor.ua

Продаж без комісії 1к квартири за адресою вул. Глибочицька, б. 73, в ЖК «PODIL PLAZA& RESIDENCE», Поділ, Шевченківський район, Правий берег, біля метро Контрактова площа. Загальна площа 45,7 м2, житлова 11,3 м2, кухня 16 м2. Квартира знаходиться на 20-му поверсі 26-ти поверхового будинку. В квартирі планування кухня-вітальня, спальня, санвузол суміжний. З новим капітальним ремонтом. ЖК бізнес класу. При вході вас зустрічає просторий коридор. У квартирі відмінне планування, Простора кухня-вітальня з великим вікном яке забезпечує достатньо світла та затишку. Кухня стане ідеальним місцем для приготування смачних страв з дивовижним видом на Андріївську та Покровську церкву Квартира з ремонтом, укомплектована меблями та технікою. В ванній є підігрів підлоги. В кухня-вітальні встановлено кондиціонер. Кухня укомплектована вбудованими меблями, з техніки - варильна поверхня, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, бойлер. Вікна металопластикові. Встановлені лічильники на воду, опалення та електроенергію. ЖК «PODIL PLAZA&RESIDENCE» – це сучасний проект, який пропонує високий рівень комфорту та безпеки своїм мешканцям. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни з енергозберігаючих газобетонних блоків із зовнішнім утеплювачем та вентильованим фасадом. Комплекс має наземний і підземний багаторівневий паркінг, закриту територію під цілодобовим відеоспостереженням, дитячі та спортивні майданчики, на схилах пагорба буде облаштований парк з доріжками для прогулянок, зонами відпочинку та ландшафтним дизайном. Нижні поверхи ЖК включатимуть фітнес-клуб зі СПА-зоною, торгово-офісні приміщення та ресторани. На території комплексу є автономна газова котельня. ЖК має функціонуюче ОСББ, що забезпечує організоване управління та підтримку з боку спільноти мешканців. Комплекс знаходиться в одному з найпрестижніших та історичних районів Києва – Подолі, в пішій доступності метро Контрактова площа – 7 хвилин, Воздвиженка – 5 хвилин. Поруч вся необхідна інфраструктура: Житній ринок, Сільпо,аптеки, медичні заклади, кінотеатр, вищі навчальні заклади, ліцеї, школи, дитячі садки, парки, музеї, Андріївський спуск, безліч затишних кафе та ресторанів. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат; 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Глибочицька вул., 73
rieltor.ua

Без комісії! Продам сучасну 1 кімнатну квартиру в ЖК "Старокиївський" ( Шевченківський райно/КПІ) м.Київ, вул.Кирило-Мефодіївська, 2 Квартира із якісним ремонтом, облаштована меблями і технікою світових виробників. Простора кухня-вітальня 17 кв.м., спальня 22,1 кв.м., санвузол, гардеробна, балкон, підігрів підлоги, бойлер, кондиціонери. Панорамний вид на місто. Продається з меблями та технікою. Зроблений якісний ремонт, квартира в оренду не здавалась. Загальна площа: 59,4 м.кв. Висота стелі 3 м. Будинок бізнес класу/ОСББ Генератор+ бомбосховище ( 2рівневий паркінг з ліфтом) Закрита охороняєма територія з відеоспостереженням. Є дитячий та спортивний майданчик! Комфортне місце для життя, поруч вся необхідна інфраструктура 10 хв. пішки до станції метро "Політехнічний інститут" 20 хв.пішки до станції метро "Лукьянівська" До центру 20 хв.пішки. Поряд парк Київського політехнічного інституту, парк ім.Івана Багряного ( Пушкіна), Київський зоопарк, Национальний медичний университет ім. А. А. Богомольця, стадіон Старт, школа 102, ліцей 153, ліцей 142, дитячи садочки,, ТРЦ Смарт Плаза, кінотеатр, МакДональдс, басейн Sport Life. та інше. Документи готові до продажу/ квартира вільна та чекаю на нових власників. Перегляд в зручний для вас час! Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: - єОселя - житло для ВПО та військових (постанова 280) - сертификат на зруйноване житло

эксклюзив
Кирило-Мефодіївська вул., 2
rieltor.ua

Розглянемо гривню на рахунок!Ключі на руках,перегляди в любий часЖитловий комплекс Unit Home – це комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, побудований за концепцією «місто в місті».Територія, що охороняється 24/7 з відеоспостереженням.На подвірї немає машин. Дитячий садок, школа, медичний, фітнес-центр. Швидкісні ліфти, що спускаються до паркінгу. Стан після будівельників: підлога – лазерна стяжка, стіни – червоний керамоблок, панорамні вікна, радіатори з терморегулятором. Висота стель 3м.Квартира буде обладнана системою управління розумним будинком, з розумними лічильниками (тепло, вода, електроенергія),а також системою безпеки Ajax (пожежна сигналізація, датчики відкриття дверей, руху та затоплення). Транспортна розвязка, поруч станції метро «Дорогожичі» та «Лукянівська».

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8
rieltor.ua

!!!Без комісії!!! Ексклюзивна двоповерхова квартира з ремонтом в центрі Києва. На першому поверсі розташована кухня-вітальня,гостьовий санвузол і гардеробна. Спальня на другому рівні зі своєю ванною кімнатою, вбудовані шафи та маленький кабінет. Виконано капітальний ремонт із заміною електрики та сантехнічних комунікацій. В квартирі є все необхідне для життя: посудомийна машина,бойлер,газ. З вікон відкривається чудовий вид. Будинок розташований на тихій вулиці, в пішій доступності кілька парків, малий ботанічний сад, безліч визначних місць столиці. Розвинена інфраструктура дозволяє вирішувати більшість побутових питань. Метро Університет в 5 хвилинах ходу. Запрошую на перегляд, Ви будете приємно вражені.

Гончара Олеся вул., 77
rieltor.ua

Без комісії. Пропоную вашій увазі простору 1-кім.кв. з правом власності в ЖК «PODIL PLAZA& RESIDENCE», Глибочицька 73, 4 секція. Податки сплачуємо. Розглядаємо Є Оселю, програми, Сертифікати. Квартира знаходиться на 13 поверсі, загальна площа - 55,8 кв.м., передпокій -11,47 кв.м., кімната – 21,26 кв.м., кухня – 14,72 кв.м., санвузол – 4,42 кв.м., та лоджія– 4,32 кв.м.. Квартира після будівельників, має функціональне планування, що дає вам можливість зробити все за своїм смаком та бажанням. Квартира розташована на південно-східній стороні, з якої відкривається мальовничий краєвид. ЖК «PODIL PLAZA&RESIDENCE» – це сучасний проект, який пропонує високий рівень комфорту та безпеки своїм мешканцям. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни з енергозберігаючих газобетонних блоків із зовнішнім утеплювачем та вентильованим фасадом. Комплекс має наземний і підземний багаторівневий паркінг, закриту територію під цілодобовим відеоспостереженням, дитячі та спортивні майданчики, на схилах пагорба буде облаштований парк з доріжками для прогулянок, зонами відпочинку та ландшафтним дизайном. Нижні поверхи ЖК включатимуть фітнес-клуб зі СПА-зоною, торгово-офісні приміщення та ресторани. На території комплексу є автономна газова котельня. ЖК має функціонуюче ОСББ, що забезпечує організоване управління та підтримку з боку спільноти мешканців. Комплекс знаходиться в одному з найпрестижніших та історичних районів Києва – Подолі, в пішій доступності метро Контрактова площа – 7 хвилин, Воздвиженка – 5 хвилин. Поруч вся необхідна інфраструктура: Житній ринок, Сільпо,аптеки, медичні заклади, кінотеатр, вищі навчальні заклади, ліцеї, школи, дитячі садки, парки, музеї, Андріївський спуск, безліч затишних кафе та ресторанів. Покупка цієї квартири стане вашим найкращим інвестиційним рішенням. Для отримання додаткової інформації або організації огляду, будь ласка звертайтеся. Документи готові до угоди.

эксклюзив
Глибочицька вул., 73
rieltor.ua

В комплексі встановлено ГЕНЕРАТОР!Пропонується на продажу квартира в ЖК бізнес класу Manhattan city.Виконаний сучасний, дизайнерський ремонт в світлих,теплих тонах з використанням якісних матеріалів,квартира повністю мебльована за індивідуальним замовленням та обладнана всією необхідною побутовою технікою відомих виробників (кондиціонер, пральна машина,телевізор,вбудований холодильник,посудомийна машина,вбудована витяжка,духова шафа,індукційна варильна поверхня,бойлер,домофон,велика гардеробна),кухня-вітальня,робоча зона.Тепла підлога.Поруч вся необхідна інфраструктура в пішій доступності.ст.м. Політехнічний інститут-7 хвилин пішки.

Берестейський просп. (Перемоги), 11
rieltor.ua

Найкраща пропозиція у елітному комплексі. 2к студіо загальною площею 46.3м розташована на 4/9п. за адресою Гарета Джонса 8 у будинку А05 секція 04. Квартира із функціональним плануванням: простора кухня-вітальня, ізольована спальня, балкон-тераса, просторий санвузол. За необхідності можна з легкістю перепланувати її на Ваш смак. За додаткову плату можна придбати паркомісце у підземному паркінгу. Будинок введений в експлуатацію. У найближчі два місяці очікується отримання ключів. На сьогоднішній момент ще можлива перепоступка. ЖК Unit Home - престижний житловий комплекс бізнес класу, розташований у Шевченківському районі. На території комплексу є вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання.

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8
rieltor.ua
1 - 24 из 680 результатов