Срочно!!!! Двухкомнатная квартира по цене однокомнатной!!! Дом с генератором!!! Без %%%%%% Цена продажи ниже, чем покупали!!! ЖК бизнес- класса «POETICA” . Дом N 4, введен в эксплуатацию. Можно хоть сегодня заходить на ремонт! Квартира видовая, двухсторонняя. 2-комнатная на 16 этаже. В этой квартире есть куча несомненных плюсов! 1. Планировка позволяет сделать два смарта. С/у и мокрые точки делятся идеально на две квартиры. 2. Локация суперовая! Две станции метро рядом, рядом институт Богомольца, КПИ и куча фирм, которые с удовольствием снимут квартиры для своих сотрудников. Квартира точно не будет простаивать и будет приносить стабильный доход! 3. Вид! Это не третий дом, где вид окно в окно! Здесь Вы будете смотреть на парк Пушкина, дышать свежим воздухом и слушать пение птиц. 4. Идеальная планировка. Как для жизни, так и под аренду! 5. Инфраструктура. Такой инфраструктуры нет нигде. Под домом будет Новус, кафе, школа и садик и многое другое. В пешей доступности есть абсолютно ВСЁ! ЖК “Poetica”- это комплекс бизнес- класса, который имеет выход на Парк им. Пушкина и Зоопарк. В комплексе вся необходимая инфраструктура : школы, Сад, супермаркет, салоны, кафе, рестораны и многое другое. Особенностью комплекса является общий стилобат с дорожками для прогулок , местами отдыха и релаксации и игровыми площадками. В шаговой доступности м.Шулявская и м. Лукьяновка. Дом введён в эксплуатацию. 4 секции присвоен адрес: Дегтяревская 25 Ж. Можно заходить на ремонт. Продажа по переуступке. Пока можно оформить с минимальными расходами, так как возможна переуступка. Как только мы оформляем переуступку, можно сразу же, не выходя из отдела продаж, оформлять право собственности на нового собственника и заходить на ремонт. Цена дешевле отдела продаж и цены покупки. Продажа по є оселе обсуждается

Дегтярівська вул., 25 Ж
rieltor.ua

Без комісії! Пропонується на продаж простора двокімнатна квартира у житловому комплексі бізнес-класу Creator City Шевченківський р-н., вул. Дегтярівська 17 1-й будинок. Загальна площа квартири 69,34 м2, яка має: - 2 окремі спальні, - 2 санвузли, - простору кухню-студію, - гардеробну. Ремонт від забудовника, тож ви зможете реалізувати всі свої ідеї дизайну! На підлозі вже зроблена лазерна стяжка, та готова під чистове оздоблення. На території ЖК є підземний паркінг на котрий можна потрапити ліфтом зі свого поверху не виходячи з будинку (паркінги є в наявності, продаються окремо), а також гостьовий наземний паркінг. Поруч з житловим комплексом, зупинка громадського транспорту, лікарні, зоопарк, магазини «Фора», «Сільпо», Нова Пошта, парки й сквери та безліч закладів. До метро Лукянівська або КПІ пішки 10-15 хв. До центра на авто 10 хв. Є відео огляд квартири! ЖК Creator City, належить до класу бізнес, виконаний за сучасними європейськими будівельними стандартами. Територія будинку закрита тож для входу в будинок треба скористатися карткою власника або системою розпізнавання обличчя (face ID). У розкішному вестибюлі є консьєрж-сервіс та комфортна зона очікування для гостей. Комплекс забезпечений цілодобовою охороною та системою відеоспостереження. Архітектурно будинок виконаний з монолітно-каркасної конструкції з червоної цегли, а висота стелі становить 3 метри. Також у нас на продаж є й інші варіанти квартир в цьому будинку без комісії на 3, 5, 17, 18, 20, 21 поверсі.

возможна продажа по єОселя
Дегтярівська вул., 17-19
rieltor.ua

Георгіївський пров., 2, ; Сталінка; будинок 1945р., ліфт. Квартира потребує ремонту, але в житловому стані. Будинок знаходиться в історичній частині міста. Поруч Софійська площа, Софійський собор ( куполи видно з вікон квартири), поруч метро Золоті ворота і спуск до Майдану Незалежності, неподалік Пейзажна Алея, Оперний театр, Філармонія, Фунікулер, безліч елітних готелів та ресторанів. Високі стелі. Балкон. Центральне опалення, газ.

Георгіївський пров., 2
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Світло не вимикають!!!!!Без комісії. Продається 2-кімнатна квартира по вул. Калинова, 8, Шевченківський район. Загальна площа - 59 м². кухня- 8 м². Дві окремі кімнати, сонячна сторона. В квартирі замінена електропроводка, батареї, сантехніка, оштукатурені стіни. Поруч парк "Нивки", Сирецький Гай, розвинена інфраструктура, школи, садки, ресторан, кафе, супермаркет, ТРЦ - все в пішій доступності. Метро Нивки, Сирець - 15-20 хвилин пішки. Ціна 55000 у.о. Без комісії. Розглядаємо обмін та державні програми. Світло не вимикають!

эксклюзив
Калинова вул., 8
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВНО, БЕЗ КОМІСІІ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Продаж двокімнатної квартири з сучасним, стильним ремонтом. ТОПове розташування - 3 хвилини пішки до метро Дорогожичі. вул. Щусєва, 12 Розкішна інфраструктура, все поруч з будинком, супермаркети, парки, дитячий садочок та богато іншого. Зручна транспортна розвязка в любий район міста. Про квартиру: Ремонт який зробили з нуля, все зняли до бетону і зробили заново. Замінена проводка, труби, сантехніка (є фото ремонту на різних етапах). Квартира на 5 поверсі з 5. Дах відремонтований та перекритий. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка: холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер. Встановлено кондиціонер. Є гардеробна. Також в квартирі є балкон. Міжкімнатні двері - деревяні, дуже гарної якості. ВСЕ ЯК НА ФОТО! Телефонуйте, перегляд в зручний час, за попередньою домовленістю.

эксклюзив
Щусєва академіка вул., 12
rieltor.ua

Можливий продаж за програмою еОселя ЖК Варшавський Плюс Будинок 13.3 Планування 2С4 Продам велику 2к квартиру, розташовану на 5 поверсі: Загальна площа - 74,7кв.м. - дві окремі спальні– 14,1 кв.м., 13,5 кв.м. - кухня-вітальня - 20,2 кв.м - лоджія – 4,23 кв.м - два санвузли - 5,26 кв.м. та 2,6 кв.м Стан після будівельників, встановлені лічильники на електроенергію, воду. Будинок має свій закритий двір з дитячими майданчиками і зонами відпочинку. Комплекс розташований поруч з ТРЦ Ретровіль. Є право власності. Ключі на руках. Показую за домовленістю. Ціна 96000у.е. Олександра 067 46 352 46 Без комиссии для покупателя. Возможна продажа по программе еОселя ЖК Варшавский Плюс Дом 13.3 Планировка 2С4 Продам большую 2к квартиру, расположенную на 5 этаже: Общая площадь – 74,7кв.м. - две отдельные спальни – 14,1 кв.м., 13,5 кв.м. - кухня-гостиная - 20,2 кв.м - лоджия – 4,23 кв.м - два санузла – 5,26 кв.м. и 2,6 кв.м Состояние после строителей.

эксклюзив
Всеволода Змієнка вул., 21
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з роздільними кімнатами. В 10-15 хвилинної доступності до метро Сирецька або Нивки. 5 поверх 9-ти поверхового будинку. Квартира утеплена, балкон засклений, укомплектована необхідними меблями та технікою. Магазини, нова пошта, поліклініка поруч. Вікна виходять у двір.

Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 59
rieltor.ua

Продаж 2-к квартири в Шевченківському районі, на вул. Щусєва, 19/11. Розташована на 1-му поверсі 2-поверхового будинку. Фактична загальна площа 66 кв.м. з терасою. Веранда повністю підготовлена для комфортного життя. Окрема кімната, та вітальня об’єднана з кухнею-студією. Санвузол з теплою підлогою. Зроблений капітальний і сучасний ремонт у 2021 році. Замінено: сантехніка, каналізація із зворотнім клапаном, опалення, електрика, перегородки, підлога, стеля. Проведена кабельна комп’ютерна мережа, встановлена охоронна сигналізація, відеоспостереження. Два входи з під’їзду, та окремий з веранди. Під терасою є простір для господарського зберігання. Вздовж тераси розташований огороджений квітник з різноманітними рослинами, туди ж виведено воду для поливу та миття. Є можливість паркувати авто біля будинку під камерою відеоспостереження. Доглянутий двір, дитячий майданчик. Будинок знаходиться в зеленій зоні, поряд парки, дитяча залізниця, школа та дитсадки, лікарня, пошта, супермаркети, 2 станції метро, зручна транспортна розвязка. До метро Дорогожичи 650 м. (7 хв.), до метро Сирець 800 м. (8 хв.) Ціна 60 000 у.о. Без комісії для покупця. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла. Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

эксклюзив
Щусєва академіка вул., 19/11
rieltor.ua

Продається чудова двокімнатна квартира з ремонтом у самому центрі Київа, розташована по вул. Мала Житомирська 10. Квартира розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. У квартирі зроблено гарний ремонт. Є всі необхідні меблі, техніка: посудомийна машина, бойлер, кондиціонери, пральна машина, духовка, холодильник, НВЧ. У квартирі є засклений балкон. Вікна виходять у тихе подвіря. Двір закритий від сторонніх (вхід, вїзд тільки мешканцям), чисте, охайне парадне. Є ліфт. Локація – центр Києва. Європейська площа, Хрещатик у 2-х хвилинах ходьби, поряд парк, Софіївська площа, магазини, торгові центри.

возможна продажа по єОселя
Мала Житомирська вул., 10
rieltor.ua

Продажа 2х кімнатної просторої квартири, вул. Щербаківського, 52, Шевченківський р-н, площею 104,4 кв.м., житлова площа 54,2 кв.м., кухня - 17.9 кв.м, знаходиться на 7 поверсі з 20. В квартирі є дві окремих кімнати, кухня, гардероб, комора, балкон, 2 с/в. Житловий комплекс побудован в 2010 році, ведений в експлутацію. Будинок практично повністю заселений, також в будинку є 2 працюючих ліфта. Будинок побудований по монолітно-каркасній технології, стіни з цегли, утеплення мінеральною ватою, квартира має високу стелю - 2,7 м. Поряд з будинком гарна інфраструктура. Є Сільпо, МегаМаркет, ринок, аптеки, пошти, продуктові та промислові магазини, також поряд дитячі садочки та школи. Щоб гарно провести час на свіжому повітрі з дітками, або просто прогулятися - до парку «Веселка» 10 хвилин пішою ходою. До станції метро Нивки 15 хвилин пішою ходою. Документам більше 3х років Ціна: 85 000 у.о Без комісії для покупця. Розглядаємо державні програми для продажу квартири (280 постанова, єВідновлення) Валерія 095 153 55 06

эксклюзив
Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 52
rieltor.ua

АКТУАЛЬНА ( ціна чистими в руки) Стильний ремонт. Робився для себе. Мармурові підвіконня. На підлозі керамограніт. Камін. Встановлені антикварні бра та люстри початку ХХ ст. з бронзи, котрі привезені з Франції. Збережена і відреставрована ліпнина. Деревяні відреставровані двері висотою 2.7м. Вікна Rehau. В квартирі дуже атмосферно та тихо. Всі вікна виходять у двір. Висота стелі 3.8м. Парковка у дворі (шлагбаум). Є відеоогляд квартири. Додатково є відео (до ремонту) З колегами співпрацюю! Перегляди за домовленістю. Є відео як квартира виглядала до ремонту.

Шевченка Тараса бульв., 48а
rieltor.ua

БЕЗ% комісії. Пропонується 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку. Гарний ремонт в світлих тонах, меблі та техніка залишаються. Планування: 2 кімнати роздільні, санвузол окремий, є кладова. Реконструкція будтнку була в 2005 році, висота стель 3,2. Додаткові фото вишлю по запиту

Берестейський просп. (Перемоги), 96
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Пропонується до продажу 2-х кімнатна квартира на Лукянівці по вул. Коперника 27. 2/5 поверхового будинку, хрущовка без ліфта. Кімната суміжні. Висота стелі 2,6 м. Площа квартири 45,3/30/7,5 кв.м. Стан квартири жилий. Продаж з меблями та технікою (бойлер, кондиціонер). Санвузол суміжний. Балкон засклений. Відмінна інфраструктура (магазин АТБ, аптеки, кафе, відділення Нової Почти, школа). До станції метро Лукянівська 8-10 хвилин пішки. Код обєкту 21144981

эксклюзив
Коперника вул., 27
rieltor.ua

Продам 2-кімн. квартиру, Шевченківський р-н, Нивки, вул. Туполєва, буд. 16б. Код обєкта SF-2-874-097 Поряд розташовані: магазини, супермаркет, ринок, аптеки, школи, дитячі садочки, Нова пошта, парк, ЖК "Файна таун", зупинка транспорту. 2-й поверх 5-поверхового будинку. Загальна площа - 48 кв.м., кухня 6 кв.м., роздільні кімнати, санвузол. Квартира з сучасним євроремонтом. Продається з меблями та технікою. Гардеробна, два кондиціонери, засклений балкон, тепла підлога. Вартість - $59 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: «єОселя», постанова №280, «єВідновлення».

Туполєва академіка вул., 16б
rieltor.ua

Продаж фасадного офісу. Історичний центр міста. Вул Гоголівська 6а, біля Посольства. Високий перший поверх. Зроблено під Beauty сферу. Діючий. Підлога у кахелі. Світлі, приємні приміщення. Заміна єлектрики, нова сантехніка. Дві кімнати для роботи, санвузол та окрема кухня. Додатково використовується приміщення 15м2. Два входи: через підїзд та окремий з двору. Центральне опалення та водопостачання. Тихий, затишний двір. Цілодобова охорона, паркінг. Додатково у вартості + 15 кв.м. Без %. З повагою до кожного, Дмитро Олександрович.

эксклюзив
Гоголівська вул., 6а
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонується на продаж квартира з готовим дизайнерським ремонтом у ЖК "Поділ Град" Комплекс розташованому у самому серці культурного центру Києва — на Подолі, в районі Воздвиженки, всього за 5 хвилин пішки від Андріївського узвозу. Загальна площа квартири становить 60 квадратних метри, при цьому висота стелі досягає 3 метрів, а панорамні вікна, які виходять на парк, створюють відчуття простору та затишку. Планування квартири складається з: • великої кухні-їдальні • окремої спальні • санвузла з душем • гардеробної. • відкритого балкону ЖК "Поділ Град" — це престижний комплекс комфорт-класу з відмінною інфраструктурою. У будинку презентабельне парадне, консьєрж та дитячий майданчик у дворі. Територія комплексу охороняється, що забезпечує високий рівень комфорту та безпеки для мешканців. Додатковими перевагами є наявність у продажу двох паркомісць, що забезпечує зручність у зберіганні автотранспорту для мешканців квартири. Такий обєкт стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, затишок та вигоди міського життя в одному з найпрестижніших районів Києва. A2.303

Дегтярна вул., 29
rieltor.ua

Продаж 2-к квартири в Шевченківському районі по вул.Турчина 12б. Загальна площа 46,4 кв.м/житлова 30,1 кв.м/кухня 7,8 кв.м. Поверх 5 із 5. У квартирі зроблено якісний ремонт у світлих тонах, замінено всі комунікації, проводку, сантехніку, труби, батареї, перекритий дах, зовнішнє утеплення (100 мм). Використовувалися якісні матеріали-іспанська плитка, шпалери Rash, броньовані двері з італійськими замками, сантехніка виробництва Німеччина. Зал обєднаний із кухнею, що візуально збільшує простір. Квартира укомплектована всією необхідною технікою варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, також є електрокамін і всі необхідні меблі. Засклений балкон, усередині обшитий деревяною вагонкою. Будинок коопеперативний, стоять лічильники води та тепла. Є своє паркомісце. Зручна транспортна розвязка-зупинка громадського транспорту, метро Сирець, Нивки. Розвинена інфраструктура поряд школи, дитячий садки, парк Дубки, Нивки, супермаркети. Звертайтесь,Ольга

эксклюзив
Ігоря Турчина вул. (Блюхера Василя), 12 Б
rieltor.ua

*Без комісії. м. Дорогожичі. ЖК «Артемівський», вул.Бакінська 37д, 16/25 пов., 69.2 кв.м. *Гарний вид з вікон з панорамою на місто. *Двостороннє планування: 2 окремі кімнати (одна з балконом), вбиральня, кухня з виходом на балкон, хол, просторий санвузол. *Квартира з дизайнерським якісним ремонтом та повністю з меблями та технікою. * У будинку - підземний паркінг, облаштовано бомбосховища для мешканців, генератор, аптека, супермаркет, кафе. *Дзвоніть, записуйтесь на перегляд. Детальна інформація по телефону

Бакинська вул., 37 д
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна, світла 2-х кімнатна квартира в хорошому стані. Планування: кухня, дві кімнати, санвузол сумісний з ванною. Квартира тепла. Підлога: в кімнатах паркет, кухня та санвузол - плитка. Квартира з вбудованою кухнею, в кімнаті шафа-купе, двоспальне ліжко, диван. Встановлено два кондиціонера, новий бойлер. Є холодильник, пральна машина, витяжка. Встановлено лічильники на воду. Квартира з газовою плитою, що в теперішній час актуально. Гаряча вода є. Сталінка 1957р з ліфтом! Готові до швидкої угоди! Документи перевірені.

Січових Стрільців вул. (Артема), 79
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонується на продаж двокімнатна квартира без ремонту в ЖК Manhattan, за адресою проспект Перемоги 11, Шевченківський район. Квартира знаходиться на 23 поверсі 35-поверхового будинку та має загальну площу 57.2 квадратних метри. Є відеоогляд. Планування: - кухня-вітальня - спальня - санвузол Будинок знаходиться у самому центрі Києва. Це ідеальне розташування з відмінною інфраструктурою та дуже зручною транспортною розвязкою. Найближча станція метро — "Політехнічний інститут", дійти до якої можна за 15 хвилин. «Манхеттен сіті» – житловий комплекс, розташований на перетині вулиці Борщагівської та Берестейського проспекту (Перемоги) у Києві. Будують його у мікрорайоні з добре розвиненою соціальною та комерційною інфраструктурою. Тут працюють дитсадки, школи, банки, відділення пошти, аптеки, супермаркети та багато закладів громадського харчування. Неподалік від ЖК розташовані медичні заклади та місця для сімейного відпочинку, такі як Національний цирк України та Ботанічний сад. Також поруч знаходяться кілька невеликих парків та скверів. Внутрішня інфраструктура новобудов представлена майданчиком для відпочинку, ігровою зоною для дітей та гостьовим паркуванням. Запрошуємо на перегляд. A 6 5 4 5

Берестейський просп. (Перемоги), 11
rieltor.ua

Продаж 2к квартири на 8-му поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа 98.5 м2, житлова 55 м2, кухня 15 м2. Планування суміжно-роздільне (1 спальня) , 2 санвузли, гостьовий туалет і господарський суміжний санвузол з ванною і душем. В кварирі є видова лоджія і балкон.В квартирі виконаний дизайнерський ремонт 2018-го року. Простора кухня-студія з натурального дерева, укомплектована меблями і технікою ( холодильник Samsung, плита та духова шафа Bosch, посудомийна машина) В квартирі встановлене індивідуальне опалення без радіаторів, по всій квартирі водяна тепла підлога. Бойлер, котел і колектор теплої підлоги розташовані в окремій котельній кімнаті. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою (ліжко, шафа купе, просторий диван). Встановлені 3-ри кондиціонери. Житловий комплекс «Затишний» знаходиться під цілодобовою охороною. Є два ліфти грузовий і пасажирський з можливістю спуску відразу в магазин або паркінг. На першому поверсі можна знайти аптеку, салон краси, продуктовий магазин. Зручна транспортна розв’язка, поруч три станції метро Сирець, Дорогожичі і Берестейська, поруч парк Нивки і Сирецький парк. Ціна 178 000 у.о. Віктор +38093 570 53 84 Відеотур за посиланням https://www.instagram.com/p/CyfyYtbqeV2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Руданського вул., 3а
rieltor.ua

Историческая часть Столицы , ЖК Ярославоград , Бульварно - Кудрявская 17 , однокомнатная квартира , большая , просторная , не высокий этаж . Квартир площадью более 50м2 , в этом комплексе не много . Если рассматриваете покупку , 52м2 , это большая редкость . , 5 квартир на этаже , лифт ездит в паркинг , Квартира под ремонт . Рендеры показывают каким может быть интерьер . Просмотры быстро .

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17
rieltor.ua

ЖК "Старокиївський" бізнес клас . Дворівневий паркінг. Охорона. Будинок з червоної цегли. Квартира має окрему спальню , кухню гостьову. В гостьовій двоспальний диван "Askona" з ортопедичним матрацом. В кухні посудомийна машина "Ariston", холодильник "Bosch", варочна поверхня та духовка "Electrolux". Кухня з матеріалу мдф, під замовлення. В спальні двоспальне ліжко з додатковою нішею для речей, гардеробна кімната. Міжкімнатні двері прихованого монтажу. Якісні вхідні двері. Панорамні вікна в гостьовій - замінені на двокамерні. Санвузол з ванною. Пральна та сушильна машина "Bosch", бойлер, інсталяція "Grohe", сантехніка "Grohe", мийка "Villeroy&Boch". Балкон засклений. Гардеробна при вході. Приємний краєвид у двір. В будинку генератор, ОСББ. До метро Політехнічний інститут 5хв пішки, "Smart Plaza, "Sport Life", "Сільпо" поряд. До центру міста 15хв на авто.

Кирило-Мефодіївська вул., 2
rieltor.ua

Квартира під капітальний ремонт. Цегляний будинок (взимку тепло, влітку - прохолодно), стелі 3м. Окремі кімнати, роздільний санвузол, коридор, кладовка, балкон, просторий тамбур на дві квартири. Є можливість зробити велику кухню-студію та простору спальню. Чистий та охайний підїзд. Прекрасна транспортна розвязка - метро Лукянівська 5хв. пішки, школи та садочки поруч, ринок,ТЦ Квадрат, Променада, кавярні, бари, кінотеатр.

Білоруська вул., 30
rieltor.ua
1 - 24 из 743 результатов