Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

власник
можливий продаж по єОселя
Приладний пров., 10/В
rieltor.ua

Документам більше 3-х років. Будинок з ГАЗОМ, середній поверх 5/9, новий індукційний кондиціонер (дає холод і тепло) бойлер, пральна машинка, газова плита, кухня там меблі залишаються. Швидкісний трамвай (200 метрів від дому). Прямий продаж від власника, документи готові. Бульвар М. Руденка 19 Загальна площа квартири - 35 м2 зонування кімнати - 10 м2 та 9 м2 кухня -7,5 м2 коридор - 3,9 м2 ванна кімната - 3 м2 кладова - 1,4 м2 Квартира із свіжим ремонтом, зроблена заміна труб, проводки, нова сантехніка (ванна, унітаз, раковина). Є газ, газова плита. Нові лічильники на воду та світло. Бойлер, кондиціонер. Залишаємо кухню, кухоний куток, стіл, плиту, пральну машину, бойлер, кондиціонер, інші меблі за домовленістью. Має тамбур на 3 квартири (замикається на ключ). Новий ліфіт отіс, замінені вікна в підїзді. В квартирі є інтернет оптоволокно (без світла працює). Тихий район, вікна виходять у двір, в 20 метрах від дому державний дитячий садок, в 100 метрах школи, магазини, парки ТЦ все в радіусі 1 км. Швидкісний трамвай в 200 метрах від дому (як метро), 15 хвилин до метро Політехнічний інститут.

власник
Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 19
rieltor.ua

Продаж офіса з дизайнерським ремонтом в ЖК Академмістечко по вул. Єфремова 8а. Офіс знаходиться на 2 поверсі 9 поверхового монолітного будинку, є можливість переробити у 1к. квартиру. Загальна площа: 58 м2, 1 кабінет: 14 м2, 2 кабінет: 19 м2. санвузол: 4 м2. кімната очікування 8 м2. хол 4 м2. Висота стель 3 м. Меблі техніка все залишається, на вікна встановлені авто ролети, відеоспостереження, сигналізація. Прибудинкова територія з затишним двором, в якому є дитячий майданчик, супермаркети. Зручна транспортна розв’язка, м.Академмістечко знаходиться в 3хв від будинку. В 10 хв. на авто знаходиться сучасний ТРЦ Lavina, до цента міста 20 хв. Ціна: 82000 у.о. Здамо в оренду: 20000 грн.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 8а
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Борщагівка Микільська. Однокімнатна бул. Жюля Верна, 14(колишня Роллана Ромена,14). Стан житловий, доглянутий, можливо під ремонт. Продаж з меблями та технікою. Холодильник, шафи, ліжка, стільці та столи. Бойлер, пральна машина. Санвузол спільний, замінені комунікації, труби водозабезпечення. Лічильники на холодну/гарячу воду (повірка 2024р.). Лічильник електроенергії день/ніч. Вікна, пластик, на схід і південь. Ліфт. Розвинена інфраструктура. Кафе, магазини, дитячі майданчики, гіпермаркети, аптеки, Нова Пошта, Укрпошта. Зручна транспортна розв`язка. Метро Святошин 10-15 хвилин муніціпальним транспортом. Швидкістний трамвай.

Жуля Верна бульв. (Ромена Роллана), 14
rieltor.ua

Продам 1к. квартиру Власник розглядає продаж під державні програми єВідновлення, постанова Адреса: вул. Українського відродження (Бударіна) 3-Б Святошинський район, м. Київ Загальна площа - 52/17/11 Поверховість - 11/16 Будинок 2006р., індивідуальний проект, цегла, безпечна забудова, товщина стін 72см Простора, затишна та тепла квартира з ремонтом, на підлозі в кімнаті та коридорі ламінат, кахель в санвузлах та на кухні, облаштована та продається з меблями та технікою, встановлений бойлер та душова кабіна. Лічильники на воду та опалення, що значно економить витрати на опалення. Вікна квартири виходять у двір, північно-східна сторона, 2 лоджії з видом на хвойний ліс, затишний район для проживання, поряд зони для відпочинку, територія санаторію, у дворі є вільне місце для паркування. Інфрастуктура: поряд з будинком велика кількість крафтових магазинчиків, маркет Фора, школи, дитячі садки, центр дозвілля для дітей, відділення Нової пошти та Укрпошти, аптека, зупинка міського транспорту поряд з будинком. Поряд: вул. Лобановського, Грушевського, поряд з ЖК Чайка, зручна транспортна розв’язка та сполучення до Житомирської траси, міським транспортом (автобус 37) до метро Академмістечко та Житомирська (15-20 хв.).

Українського відродження вул. (Бударіна), 3-Б
rieltor.ua

Затишна квартира на Борщагівці – ваш ідеальний вибір для комфортного життя! Адреса: Бульвар Кольцова, 17г, Святошинський район Розташування: Поверх: 6 з 9 Тип будинку: Надійний цегляний Площа: 24.2 кв.м Особливості квартири: Свіжий косметичний ремонт: Нова енергетика та сучасний вигляд, готова до вашого переїзду. Балкон: Затишний незастеклений балкон для вашого відпочинку на свіжому повітрі. Оновлена сантехніка: Все для вашого комфорту і зручності. Транспортна доступність: Всього 15-20 хвилин до станцій метро Житомирська, 7 хвилин пішки до станції швидкісного трамвая. Легкий доступ до основних транспортних маршрутів. Інфраструктура: Поруч: школа, дитячі садочки, продуктовий ринок та інші важливі обєкти інфраструктури. Живіть в затишному районі з усіма зручностями, які забезпечать ваш комфорт і спокій. Чому саме ця квартира? Ідеальне місце для життя з сімєю або для інвестицій. Прекрасне поєднання зручності і вигідної локації. Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю (Телефонуйте)

ексклюзив
Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 17 Г
rieltor.ua

Продаж без% просторої 3К квартири у тихому районі столиці біля метро Житомирська. Загальна площа 78 м², житлова 41,9 м², площа кухні 8,3 м², 5/9 поверхового будинку 1982 року. Тепла к/б панель Квартира має великий хол, три окремі кімнати, кухню з меблями, технікою, суміжний санвузол, засклені лоджії. Новим власникам залишаються меблі та техніка на кухні, в санвузлі та коридорі. Біля будинку бульвар, сквери, також дитячі майданчики та місце для прогулянки з тваринами. Чудово розвинена інфраструктура: в пішій доступності дитячий садок, школа, поліклініка, коледж, супермаркети, торгівельні центри. Зручна транспортна розвязка: в 8 хвилинах пішої ходи метро Житомирська. Ціна 100 000$ Без % Телефонуйте та приходьте на перегляд Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші

ексклюзив
Мирослава Поповича вул. (Семашка), 16
rieltor.ua

Вул. Верховина 35, 2 /26 поверхового. В квартирі : 2 просторі окремі кімнати, великий просторий хол, сан вузол окремий, кухня, 1 лоджія. Чиста і охайна квартира. Двір огорожею , доступ через електронну картку. Тихий , зелений мікрорайон , поруч 2 парки, магазини, школи, і т.д. В будинку 4 ліфти, підземний паркінг (бомбосховище) , поштомат Нової Пошти. Цілодобово консʼєрж. До метро Житомирська 7-10 хвилин. Чистий продаж , ніхто не зареєстрован. Перегляд по домовленістю. Відіо за посиланням: https://youtu.be/5gvUp8L30Vo?si=QHQ5VaY-US8WBjiO

Верховинна вул., 35
rieltor.ua

Продам 3-комнатную квартиру возле метро * Академгородок *, проспект Палладина, 24, первый этаж 9-этажного дома, 69/42/10, середина дома, хорошее состояние, есть бойлер, заменена сантехника, металлопластиковые окна. Отличный вариант под коммерцию. Цена - 82000у.е.

Палладіна академіка просп., 24
rieltor.ua

Затишна 1 кімнатна квартира з якісним ремонтом у Святошинському районі. Квартира повністю мебльована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Замінено проводку, труби, встановлені лічильники Ніяких додаткових вкладень не потрібно ID: 79681

Жуля Верна бульв. (Ромена Роллана), 4
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира, вул. А.Булаховського 40, Новобіличі, Святошинський район. Загальна площа – 34,3 кв.м., житлова – 16,2 кв.м., кухня – 8,1 кв.м. 13 поверх 16 поверхового будинку. Планування роздільне, один засклений балкон. Санвузол роздільний. Є повірені лічильники на гарячу та холодну воду. Квартира у житловому стані, з меблями. Інфраструктура: 2 дитячі садки - дитячий майданчик - 2 школи - новий сучасний стадіон - фітнес клуб - дитяча та доросла поліклініки -продуктовий супермаркет "Сільпо", "Екомаркет", "Фора" - інші продуктові магазини - ринок - кава -відділення банку - пошта . Будинок розташований біля лісу, поряд каскад купальних озер. Зручне місце для прогулянок із Вашими улюбленцями. Зручна транспортна розвязка до ст.м. "Академмістечко" 17 хв. ходьби, 3 хв. їзди до ст. Академмістечко. Вартість квартири 43500$. Без комісії. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. Продается 1-комнатная квартира, ул. О.Булаховского 40, Новобеличи, Святошинский район. Общая площадь – 34,3 кв.м, жилая – 16,2 кв.м, кухня – 8 кв.м. 13 этаж 16 этажного дома. Планировка раздельная, один застекленный балкон. Санузел раздельный. Есть поверенные счетчики на горячую и холодную воду. Квартира в жилом состоянии, с мебелью. Инфраструктура: 2 детских сада – детская площадка - 2 школы – новый современный стадион – фитнесс клуб – детская и взрослая поликлиники -продуктовый супермаркет "Сільпо", "Экомаркет", "Фора" - прочие продуктовые магазины – рынок – кофе -отделение банка - почта. Дом расположен у леса, рядом каскад купальных озер. Удобное место для прогулок с Вашими любимцами. Удобная транспортная развязка, до ст.м. "Академгородок" 17 мин. ходьбы, 3 мин. езды в ст. Академгородок. Стоимость квартиры 43500у.е. Без комиссии. Звоните, просмотр в удобное для Вас вре

ексклюзив
Булаховського академіка вул., 40
rieltor.ua

Без %. Згодні на безготівковий розрахунок (за Сертифікатом, Постановою 280 та інші). • Продаж чотирикімнатної квартири, Новобіличі, вул. Підлісна, 6, Святошинський район. • S – 95,3 кв.м, житлова – 53,3 кв.м, кухня – 8,6 кв.м. • 10/13 поверхового будинку. • Планування: кімнати роздільні, три балкони. Санвузол роздільний. • Квартира під ремонт. Лічильники на гарячу та холодну воду. • Будинок знаходиться в центрі масиву, поруч садок, школи, сучасний стадіон, Sport Life, супермаркети, ТЦ. • Поруч ліс, озеро з пляжем. • Зручна транспортна розвязка, до метро Академмістечко 15 хв. ходьби, 3 хв. транспортом • Вартість квартири 77000 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Сертификату, Постанове 280 и другие). • Продажа четырёхкомнатной квартиры, Новобеличи, ул. Подлесная, 6, Святошинский район. • S – 95,3 кв.м, жилая – 53,3 кв.м, кухня – 8,6 кв.м., • 10/13 этажного дома. • Планировка: комнаты раздельные, три балкона. Санузел раздельный. • Квартира под ремонт. Счетчики на горячую и холодную воду. • Дом находится в центре массива, рядом садик, школы, современный стадион, «Sport Life», супермаркеты, ТЦ. • Рядом лес, озеро с пляжем. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. транспортом • Стоимость квартиры 77000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Підлісна вул., 6
rieltor.ua

Продаж: 4 - кімнатна квартира, Новобіличі, вул. О. Булаховського 5-Б, Святошинський район, Академмістечко, Правий берег. • S – 122, 4 кв.м, кухня – 15,9 кв.м., вітальня – 19,4 кв.м., спальня – 21,6 кв.м., дитяча кімната – 14,8 кв.м. , друга дитяча кімната – 15,8 кв.м., коридор – 21,9 кв.м., два санвузли – 4,1 кв.м. і 5,5 кв.м., три засклені балкони • 4/14 – поверхового цегляного будинку. • Квартира у житловому стані. Меблі та техніка залишаються в квартирі. • Будинок знаходиться в центрі масиву, поряд ТЦ (Фора, Спорт-Лайф, кінотеатр), сади, дві школи, сучасний стадіони, фітнес-клуб, супермаркети. • Поруч ліс, сквер із дитячим майданчиком, купальні озера в пішій доступності. • Зручна транспортна розвязка, до метро Академмістечко 15 хв. ходьби, 3 хв. їзди • Вартість квартири 143 750 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. Продажа: 4 - комнатная квартира, Новобеличи, ул. А. Булаховского 5-Б, Святошинский район, Академгородок, Правый берег. • S – 122, 4 кв.м, кухня – 15,9 кв.м., гостиная – 19,4 кв.м., спальня – 21,6 кв.м., детская комната – 14,8 кв.м., другая детская комната – 15,8 кв.м., коридор – 21,9 кв.м., два санузла – 4,1 кв.м. и 5,5 кв.м., три застекленных балкона • 4/14 - этажного кирпичного дома. • Квартира в жилом состоянии. Мебель и техника (см. фотографии) остаются в квартире. • Дом находится в центре массива, рядом ТЦ (Фора, Спорт-Лайф, кинотеатр), сады, две школы, современный стадионы, фитнесс клуб, супермаркеты. • Рядом лес, сквер с детской площадкой, купальные озера в пешей доступности. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. езды • Стоимость квартиры 143750 $. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Булаховського академіка вул., 5-Б
rieltor.ua

- ПРОСТОРА ТА СВІТЛА КВАРТИРА 47м2 - ЗДАНА СЕКЦІЯ, МОЖНА ЗАХОДИТИ НА РЕМОНТ - 5 поверх (7, 12) - 59 000 у.о БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ Ваша мрія про життя в ідеальному місці стає реальністю! Пропонуємо вам чудовий варіант - 1 кімнатну простору квартиру з найкращим плануванням в житловому комплексі Lucky Land. Житло розташоване в мальовничому ЖК Lucky Land, де все, що вам потрібно, знаходиться зовсім поруч. Ранкова чашка ароматної кави на вашому власному балконі, пробіжка в лісі та вихідні дні з рідними в ТРЦ "Лавіна" - це лише частина того, що вас очікує. Lucky Land - це не просто квартира, це справжнє місто у місті. Житловий комплекс має власну розвинену інфраструктуру, яка включає в себе все, що ви можете побажати: школи, садочки, магазини, спортивні заклади та багато іншого. А ще вас оточує 100 гектарів лісу, які дарують вам можливість насолоджуватися природою в будь-який час. Великі вікна квартири заповнюють приміщення сонячним світлом протягом усього дня, а вечорами ви можете насолоджуватися неперевершеними заходами сонця. Квартира має простору спальню з панорамними вікнами та зону під шафу для зберігання вашого гардеробу. До зустрічі на перегляді!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Берковецька вул., 6
rieltor.ua

• Без %. Згодні на безготівковий розрахунок (за Постановою 280 та інші). • Продаж трикімнатної квартири, Новобіличі, вул. О. Булаховського 5-Б, Святошинський район, Академмістечко. • S – 98,8 кв.м, житлова – 56,7 кв.м, коридор – 12,5 кв.м., кухня – 14,4 кв.м., • 15/17 поверхового, каскадного будинку. • Планування суміжно-роздільна, два засклені балкони. Два санвузли. Квартира у житловому стані. Меблі що на фотографіях, залишаються у квартирі. • Будинок знаходиться в центрі масиву, поряд ТЦ (Фора, Спорт-Лайф, кінотеатр), садки, дві школи, сучасний стадіони, фітнес клуб, супермаркети. • Поруч ліс, сквер із дитячим майданчиком, купальні озера в пішій доступності. • Зручна транспортна розвязка, до метро Академмістечко 15 хв. ходьби, 3 хв. їзди • Вартість квартири 92000 $. Без%. Розглядаємо обмін на 1-кімн. квартиру з доплатою. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа трехкомнатной квартиры, Новобеличи, ул. О. Булаховского 5-Б, Святошинский район, Академгородок. • S – 98,8 кв.м, жилая – 56,7 кв.м, коридор – 12,5 кв.м., кухня – 14,4 кв.м., • 15/17 этажного, каскадного дома. • Планировка смежно-раздельная, два застекленных балкона. Два санузла . Квартира в жилом состоянии. Мебель что на фотографиях, остается в квартире. • Дом находится в центре массива, рядом ТЦ («Фора», «Спорт-Лайф», кинотеатр), садики, две школы, современный стадионы, фитнесс клуб, супермаркеты. • Рядом лес, сквер с детской площадкой, купательные озера в пешей доступности. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. езды • Стоимость квартиры 92000$. Без %. Рассматриваем обмен на 1-комн. квартиру с доплатой. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Булаховського академіка вул., 5-Б
rieltor.ua

Без %. Згодні на безготівковий розрахунок (за Постановою 280 та інші). • Продаж трикімнатної квартири, Новобіличі, вул. О. Булаховського 5-Б, Святошинський район, Академмістечко, правый берег. • S – 94,9 кв.м, житлова – 49,7 кв.м, коридор – 9,4 + 7,3 кв.м., кухня – 11,5 кв.м., • 17/17 поверхового, з повноцінним технічним поверхом. • Планування суміжно-роздільна, два засклені балкони. Два санвузли по 5,9 + 6,9 кв.м. • Квартира у житловому стані. Меблі та техніка (крім мікрохвильової печі) що на фотографіях, залишається у квартирі. У квартирі встановлено 3 кондиціонери • Будинок знаходиться в центрі масиву, поряд ТЦ (Фора, Спорт-Лайф, кінотеатр), садки, дві школи, сучасний стадіони, фітнес клуб, супермаркети. • Поруч ліс, сквер із дитячим майданчиком, купальні озера в пішій доступності. • Зручна транспортна розвязка, до метро Академмістечко 15 хв. ходьби, 3 хв. їзди • Вартість квартири 86000 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа трехкомнатной квартиры, Новобеличи, ул. О. Булаховского 5-Б, Святошинский район, Академгородок, правий берег • S – 94,9 кв.м, жилая – 49,7 кв.м, коридор – 9,4 + 7,3 кв.м., кухня – 11,5 кв.м., • 17/17 этажного, с полноценным техническим этажем. • Планировка смежно-раздельная, два застекленных балкона. Два санузла по 5,9 + 6,9 кв.м. • Квартира в жилом состоянии. Мебель и техника (кроме микроволной печи) что на фотографиях, остается в квартире. В квартире установлены 3 кондиционера • Дом находится в центре массива, рядом ТЦ («Фора», «Спорт-Лайф», кинотеатр), садики, две школы, современный стадионы, фитнесс клуб, супермаркеты. • Рядом лес, сквер с детской площадкой, купательные озера в пешей доступности. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 мин. ходьбы, 3 мин. езды • Стоимость квартиры 86000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Булаховського академіка вул., 5-Б
rieltor.ua

Без комісії1 Податки плачу! Продається 1-кімнатна квартира по вул. Стеценка,75 P, ЖК "Welcome home", у Святошинському районі. Площа квартири 37,1 м2. Право власності оформлене. Розташована на 3-му поверсі 6-ти поверхового будинку. Вікна виходять на приватний сектор. Будинок з утепленням. Стан після будівельників. Встановлено лічильники на воду, світло, опалення; надійні протипожежні вхідні двері та радіатори опалення. Квартира має вдале вільне планування, що дозволяє створити студію, або розділити приміщення на кухню-вітальню та спальню. Балкон засклений. Є вантажний ліфт. В будинку є підвал, який можна використовувати як укриття. Територія комплексу закрита під охороною з відео наглядом. В комплексі побудовано дитячий дошкільний заклад, власна котельна, спортивні та дитячі майданчики. В п’яти хвилинах ходьби знаходиться ТРЦ Лавина, Ашан, Новус, Эпіцентр. Зупинка біля комплексу, зручна транспортна розв’язка, три зупинки до метро "Сирець" чи "Академмістечко. Запрошую на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75 Р
rieltor.ua

М. Академгородок, вул Наумова 23, видова євроремонт, сучасні меблі і бит техніка, кондиціонер, бойлер, прекрасна інфраструктура, чудова транспортна развязка, біля лісу, Сільпо, дитячі садочки, школи. Тихий двір, кввртира яекає нових господврів. Ціна 67000 $ + 3% торг

Наумова генерала вул., 23
rieltor.ua

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! В продажі 3к квартира в сучасному комплексі комфорт-класу «Нивки-Парк»! Закрита територія комплексу та відеоспостереження забезпечить вам високий рівень безпеки та спокою! Квартира розташована в середині будинку та має чудове планування: - кухня з виходом на балкон; - три окремі кімнати; - основний та гостьовий с/у; - зроблені ніші під гардероб. Ремонт від забудовника. Встановлено радіатори та всі лічильники. В будинку красива вхідна зона. Є консьєрж, колясочна, два ліфти, наземний та підземний паркінг. На території комплексу є все необхідне для комфортного життя та відпочинку: магазини, кавʼярні, дитячі площадки, садочки, фітнес клуб, зони відпочинку, медичні центри та багато іншого. Сама територія облаштована красивими зеленими насадженнями, квітниками та доріжками для прогулянок - ідеально підходить для тих, хто цінує свіже повітря та затишок прямо біля свого дому. У пішій доступності парк та озеро. Зупинка громадського транспорту одразу біля комплексу, станція метро "Нивки " - 3 хв пішки. По всім іншим питанням звертайтесь за телефоном, при необхідності можу вислати відеоогляд.

Берестейський просп. (Перемоги), 67-К
rieltor.ua

Документи отримані. Є-оселя! Є-відновлення! Продаж просторої трикімнатної квартири в новому ЖК Нивки-Парк, розташований по вул. Бердника 1Г. (просп. Берестейський (Перемоги) 67-Л). Будівельний номер будинку на генеральному плані ЖК - 11. Квартира має роздільне планування кімнат: простора кухня, три окремих кімнати, два санвузла, місце для гардеробу, заскленний просторий балкон з панорамними вікнами. Вікна квартири виходять на два боки. Будинок введений в експлуатацію, можна заходити на ремонт. Будинок вже частково заселений. Жилий комплек має на своїй території все необхідне для комфортного проживання: кафе, магазини, салони краси, дитячі майданчики, приватний садочок та школа, відділення Нової почти, стоматологічний кабінет, Территоря під охороною. 7 хвилин пішки до метро Нивки, поруч супермаркети Ultramarket та Сільпо, парк Нивки, кафе та ресторани, в пішій доступності ТРЦ з кінотеатром, бізнес центр Nyvky city, Львівський круасан, McDonalds. Є гостьовий та підземний паркінг. Встигніть придбати.!

Берестейський просп. (Перемоги), 67-Л
rieltor.ua

#114245 До вашої уваги пропонується простора видова квартира (євродвушка) на продаж за адресою: Новобіличі, в ЖК "Сосновий бір" , вулиця Олевська, будинок 5, розташована на 26 поверсі 27 поверхового будинку. 2014 рік побудови. Монолітно-каркасний. Висота стелі 2,8м. Квартира з сучасним євро ремонтом, обладнана всією необхідною технікою. Є окрема спальня, гардеробна, кухня-вітальня. Кондиціонер, бойлер, сушарка, посудомийна машина. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Шикарний вид з вікон на ліс. Тамбур на дві квартири. У будинку стровено ОСББ. Консьерж. Відеоспостереження. 2 швидкісних ліфта. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, до метро Академмістечко на маршрутці (200-к) 10 хвилин. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 4% за фактом підписання договору купівлі-продажу.

Олевська вул., 5
rieltor.ua

Продам чудову 1к.кв квартиру в ЖК Парковий. Бульвар Кольцова 14Л Видова, з цікавим інтерьером, сучасна обладнана квартира. Вбудовані меблі, техніка, теплі поли, джакузі, кондиціонер, італійська сантехніка, безліч варіантів освітлення, вдала сторона - сонце зранку, після 13.00 не нагріває. Чудовий краєвид та велика 24м2 кімната . Перегляд можливий у будь який день, зустрічний варіант маємо .

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 14л
rieltor.ua

Продам велику 2-кімнатну квартиру з цікавим планування. Загальна площа 83 кв.м., житлова площа 33 кв.м., кухня 7,5 кв.м. Святошинський район, Новобіличі, вул .Булаховського 30. В квартирі є два засклені балкони і велика лоджія ( 25 кв.м.), яку можна утеплити і зробити повноцінну кімнату. Двостороння, кімнати окремо. В квартирі є кладовка, яку можна переоладнати під гардероб. Гарний житловий стан, акуратна, тепла, світла. Вікна металопластикові, мінялась сантехніка, є бойлер, по всій квартирі встановлені нові радіатори з регулюванням. Залишаються всі меблі і техніка. Поряд два садочки, школа, поліклініка, відділення банку, почта. супермаркети " Екомаркет", "Фора, "Сільпо" , великий торговий центр. Зелена зона, поряд ліс. з каскадом озер До метро Академістечко 5 хвилин машиною, можна і пішки 20 хвилин. Багато маршруток в різних напрямках. Ціна 54000 у.е. тел 096 1720797 Наталія

Булаховського академіка вул., 30
rieltor.ua

БЕЗ % Продам 2к квартиру бульв. Вернадського , 24 ЖК «Академ Парк» Святошинський район метро Академмістечко, Житомирська, Святошин Квартира розташована на 4 поверсі 17-ти поверхового цегляного будинку 2018р. Товщина стін 640мм цегли та 150мм мінеральноватного утеплювача. Висота стелі 2.7 м Загальна площа 64,3м² Планування: - квартирі дві окремі кімнати ( 17,7м2 та 13,6м2) - кухня 10,3м2 - лоджія - роздільний санвузол Квартира готова до життя, зроблено якісний ремонт. Новим господарям залишаються меблі та техніка. На території комплексу є дитячі майданчики, стоматологія, нотаріус, салон краси, кав’ярня, продуктові магазини, та інші зручності. Підземний паркінг, відеоспостереження. Чудова транспортна розвязка: зручний виїзд на пр. Перемоги (Берестейський), пішки до метро Святошин, Житомирська та Академмістечко можна дістатися за 15 хвилин. ціна 112000 без комісії для покупця Телефонуйте, перегляди в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Вернадського академіка бульв., 24
rieltor.ua
1 - 24 з 1 044 результатів

У Святошинському районі ціни на нерухомість відносно невисокі в порівнянні з іншими адміністративними округами столиці. Купити бюджетне вторинне житло тут може дозволити собі людина з середнім достатком. Знайти оголошення про продаж квартир у Києві в Святошинському районі без посередників можна в пошуковій системі Flatfy від ЛУН, де вони представлені в дійсно значній кількості.

Особливості проживання в Святошинському районі

Можна знайти безліч варіантів нерухомості на будь-який смак як на вторинному ринку, так й у новобудові. Однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й п’ятикімнатні квартири всіх класів представлені в таких житлових масивах округу, як Борщагівка, Святошине, Академмістечко, Нивки та ін.

Потенційні покупці нерухомості в цьому районі можуть стати жителями спокійної та живописної місцевості Києва. До того ж тут добре розвинена інфраструктура: є школи й дитсадки, поліклініки, магазини, ринки, супермаркети, аптеки тощо.

Ця частина міста вирізняється численними місцями для прогулянок і відпочинку. Купити квартиру в Києві в Святошинському районі можна порадити молодим сім’ям з дітьми й тим, кого турбує екологічне становище, адже тут є чимало паркових зон. У пішій доступності від будинків знаходяться озера. Також заплановані заходи по збереженню міських лісів цього округу.

Що стосується транспортної доступності Святошинського р-ну, звісно, краще оселитися неподалік від станції метро. Їх тут чотири й всі вони належать до червоної лінії метрополітену. На жаль, купівля квартири біля метро навряд чи обійдеться дешево. Також тут курсує наземний громадський транспорт, зокрема швидкісний трамвай. Автовласників порадує наявність Кільцевої дороги й проспекту Перемоги, а також низький рівень заторів.

Як недорого й без посередників купити нерухомість у Святошинському районі

Знайти пропозиції з продажу квартир від власника в мережі не так вже й просто. Однак з пошуковиком Flatfy від ЛУН ця задача стає зовсім нескладною, адже тут є багатофункціональні фільтри, що допоможуть відшукати оголошення, які подані господарями квартир. Усі вони збираються з численних сайтів нерухомості, перевіряються на достовірність даних, після чого публікуються в системі. Дублів тут немає, а вся інформація регулярно оновлюється.

Кожне оголошення має фото, відмітку на карті міста й опис: адресу, вартість, планування квартири, поверх, площу кухні, вітальні, спальні, дитячої кімнати тощо. Щоб побачити контакти власника нерухомості достатньо перейти на сайт-першоджерело. Якщо ви не знайшли найкращий для себе варіант нерухомості, підпишіться на розсилку. Щоденно ви отримуватиме на електронну скриньку повідомлення про появу нових оголошень за вашими запитами.