Пропонується на продаж власна світла, комфортна і простора квартира з шикарним панорамним видом на правобережжя Києва. Додатково, і це входить у вартість квартири, передаю гараж в 150 метрах від дому. Зручно і безкоштовно)) В квартирі зроблений якісний ремонт із використанням сучасних оздоблювальних матеріалів відомих європейських виробників. Квартира обладнана всією необхідною, якісною побутовою технікою та всіма необхідними засобами для надзвичайно комфортного проживання великої родини, або людей, що цінують комфорт та простір в сучасному продуманому до дрібниць інтерєрі. Квартира дуже тепла, виконано професійну звукоізоляцію, меблі, елементи інтерєру та оздоблення, сантехніка тільки високої якості. Всі деталі краще дізнатися телефоном або при перегляді квартири. Ця пропозиція того варта. Можливий безготівковий розрахунок та надання необхідних документів для платників. А якщо простіше - це простора квартира з панорамним видом на місто і парк.

власник
можливий продаж по єОселя
Білицька вул., 20
rieltor.ua

Свободи 38, 2/12- поверхового 72/42/8 кв.м. Серія КТ,двостороння, затишна, простора, тепла квартира в хорошому жилому стані, з холом - 13,8 м, кімнати та санвузол окремі, дві великі засклені лоджії, склопакети на підлозі паркет. Квартира продається з меблями та побутовою технікою все як на фото ( 2 кондиціонера, 2 холодильника, плита, 4 телевізора, бойлер). Утеплена з фасаду та сходові прольоти (кухня, туалет, ванна) встановлена сигналізація Ajax, датчик диму, електрозамок. Поруч знаходиться все необхідне для комфортного проживання, магазини, супермаркети Фора, АТБ, Сільпо, аптеки, поліклініка, базар, чудовий ліс для піших прогулянок, школи, дитячі садочки, ТРЦ Ретровіль. Зручне транспортне сполучення, безліч маршруток в різні райони міста, кінцева зупинка багатьох маршруток та тролейбусів в 5-ти хвилинах ходи від будинку, до станцій метро Почайна, Нивки, Оболонь, Мінська - 20 хвилин їзди громадським транспортом. Чистий продаж. Квартира варта вашої уваги! Зарошуємо на перегляд. 66000у.е. Комісія АН - 2,5%

Свободи просп., 38
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається простора світла квартира в новобудові ЖК «Варшавський-2» (будинок 14. 3 ). Є можливість перепланування. Будинок введений в експлуатацію в минулому році і заселений, багато квартир вже виконали ремонти і проживають, триває отримання прав власності. Затишний та дуже популярний житловий комплекс низькоповерхової забудови з розвиненою інфраструктурою, закритою територією, поруч є все, що потрібно для життя, школи, дитячий садок, кавярні, супермаркети, ТРЦ Retroville. Зручне транспортне зєднання. Продаж по перепоступці.

Олександра Олеся вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-кімнатної квартири ЖК Варшавський мікрорайон, пр. Правди 43а, Виноградар,Подільський район. Квартира, розташована на 10 поверсі 25 поверхового будинку. Площа 100/55/12 кв. м., 2 спальні, 2 санвузли , простора кухня - вітальня.Вікна виходять у двір. У квартирі виконаний якісний ремонт за дизайнерським проектом, міжкімнатні двері скритого монтажу, всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Тепла підлога в санвузлах, кухні , дитячій та лоджії. Якісна сантехніка. Прально-сушильна машина LG, телевізор Panasonic. 3 інвенторні кондиціонери Cooper & Hunter, холодильник Samsung, 2 бойлери Atlantic з WiFi та швидким нагрівом на 120л та на 80 літрів, вбудовані духова та мікрохвильова піч DeDietrich, індукційна поверхня Electrolux, вбудована витяжка, душова система Hansgrone, сантехніка Devit/Geberit, вимикачі та розетки Schneider , батареї з терморегуляторами та WiFi, встановлена система сигналізації від потопу, лічильники на воду та світло. Поруч вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, школа, маркети, кафе. 5 хвилин пішки до ТЦ “Retroville” . Велика кількість варіантів для паркінгу авто. Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку, сучасні дитячі майданчики. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Документи до продажу готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку під кредитування та програми. Будинку менше 10 років, підходить під 3% ЄОселя Ціна 199000 у.о. без комісії для покупця тел 09*********97 Наталія, телефонуйте, домовимось про перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Правди просп., 43а
rieltor.ua

Продаж 3к квартири ЖК Новомостицький/Новомостицкий, Новомостицька/Новомостицкая,15, Виноградар Простора, світла квартира з сучасним стильним ремонтом. 3 окремі кімнати плюс кухня суміщена з вітальнею, 2 лоджії. Повністю медльована та оснащена всією техніко. Наразі 2 кімнати мельовані як спальні, одна як кабінет. Вся техніка: духовка, посудомийка, витяжка, варочна поверхня, холодильник, бойлер на 80 літрів (додатково до централізованого водопостачання), кондиціонери, пральна машина, телевізор. Багато місць для зберігання. У вітальні розкладний диван. Все, що на фото, залишається в квартирі!!! ПЕРЕВАГИ БУДИНКУ В цьому будинку тепло та безпечно! Монолітний, з цегляною кладкою стін в 60 см та додатковим утепленням. Реальна економія на опаленні. Вхід до будинку, на прибудинкову територію, користування ліфтом за електронними перепустками по системі «розумний дім». Цілодобова охорона, камери на території та в ліфтах. Свій дворівневий паркінг (бомбосховище), куди спускається ліфт. На внутрішньому дворі свій дитячий та спортивний майданчик. Будинок новий, здавався секціями протягом 2018-2020 років. ІНФРАСТРУКТУРА Розвинений спальний район Виноградар з репутацією тихого, озелениного та екологічно чистого. У самому ЖК є продуктовий магазин, кафе, стоматологія, салон краси, клініка. Поруч все, що потрібно для комфортного життя - 2 супермаркети, школи, садочки, обʼєкти сфери обслуговування. На Виноградарі новий ТЦ Ретровіль з кінотеатром та клубом Спорт Лайф. ID: 76143

Новомостицька вул., 15
rieltor.ua

Продаж 3к квартири Вітряні гори 6 Подольский рн Виноградарь Чудова квартира загальною площею - 71.4м2, житлова площа - 55м2, кухня - 6.6, санвузол роздільний. Розташована на 1-му поверсі 3-х поверхового будинку. Дуже тепла та суха квартира з повністю роздільним плануванням. Продається разом з меблями та частково технікою. Опалення централізоване. Прибудова – 21м2, разом з квартирою продається прибудинковий льох. Тихий зелений район. Розвинуто транспортну та соціальну інфраструктуру. Школи, дитячі садки, всілякі мережі магазинів, супермаркетів, аптек, зупинки громадського транспорту – в пішій доступності. Поблизу проходять вулиці: Галицька, просп. Свободи, просп. Правди, Западинська, Краснопільська, Осиповського, Світлицького. Найближче метро менше ніж 15 хв на транспорті. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя (єОселя) 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Телефонуйте та записуйтесь на перегляд, аби встигнути стати власником цієї чудової квартири!

ексклюзив
Вітряні Гори вул., 6
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири з ремонтом по вулиці Олексія Терьохіна 14,Подільський район, Куренівка, правий берег. Без комісії для покупця. Площа 57.2/40.6/6 кв.м. Простора, затишна та тиха з заскленим балконом . Розташована на 2 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Будинок дуже теплий. Квартира тепла. Біля будинку є комфортний дитячий майданчик. Спокійний, тихий та затишний район. Інфраструктура: Поруч є все необхідне для комфортного проживання: продуктові магазини, Фора, дитячі садки, відділення банку, Нова пошта, лікарня, школа, Куренівський парк, Кирилівський Гай. Зручна транспортна розвязка: -5 хв пішки до зупинки громадського транспорту -20 хвилин до станції метро Лукянівська, Почайна Без комісії для покупця. Ідеальний варіант для сімї з дітьми. Телефонуйте, відповім на всі питання. Оперативний показ.

ексклюзив
Троїцько-Кирилівська вул. (Терьохіна Олексія), 14
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира з авторським дизайном та панорамним видом у ЖК "Місто Квітів"! Ідеальне місце розташування: в екологічно чистому районі Києва, поруч з парками та зеленими зонами Сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою, закрита та огороджена територія для безпеки мешканців. Консьєрж-сервіс, дитячі майданчики, спортивні майданчики, місця для відпочинку Поруч: супермаркети, дитячі садки, школи, медичні заклади, зупинки громадського транспорту. Станція метро "Сирецька" (10-15 хвилин пішки). Виконаний авторський дизайн ремонт 2024 року. Обладнана сучасними меблями високого рівня з використанням якісних матеріалів. Вся побутова техніка в комплекті 2 окремі спальні. Сучасний та функціональний інтерєр Панорамний вид з вікон Закрита та огороджена територія житлового комплексу. Телефонуйте, організуємо перегляд!

Тираспольська вул., 58
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири за адресою: провулок Квітневий,12, Подільський район. Квартира знаходиться на 15 поверсі 16-ти поверхового будинку, серії КТ, зовні утеплена. Загальна площа-72 кв.м., кухня-8.3 кв.м, раціональне планування. Всі кімнати окремі, є просторий передпокій, з двох кімнат є виходи на лоджії, сан.вузли окремі. Стан квартири хороший житловий. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Квартира тепла та світла. Вікна виходять в тихий двір. Поруч розвинена інфраструктура, біля будинку є дитячий садок, школа, стадіон. Неподалік ТЦ "Ретровіль", "Новус", лікарні, відділення Нової пошти. Біля будинку є зупинки громадського транспорту. Ціна 79000 у.о.без комісії для покупця. Розглядаємо всі державні програми.

ексклюзив
провулок Квітневий, 12
rieltor.ua

Без комісії! Продається чудова 3-кімнатна квартира на вул. Вишгородська, 45а, 17 поверх 26 поверхового будинку в ЖК Паркове місто, Пріорка. У власності більше 3 років. В квартирі виконано дизайнерский ремонт у світлих тонах. Простора кухня-столова, вітальня і 2 спальні, велика гардеробна кімната, 2 сумісних с/в, великий балкон. Высота багаторівневої стелі - 2,75. Квартира продається з меблями і технікою. Вікна у двір. Чудове рішення для родини з дітьми. У будинку є укриття «Паркове місто» — це комплекс закритого типу з розвиненим благоустроєм, як внутрішньої території забудови, так і ландшафтного парку із каскадом озер і цінними породами дерев, що прилягає до території «Пам’ятки природи «Крістерова Гірка». Поєднання переваг проживання за містом у безпосередній близькості із природним оазисом і переваг комфорту міського середовища, є основою цієї концепції. До складу комплексу включені об’єкти інфраструктури, необхідні і звичні для сучасного мешканця столиці: дитячі ігрові і спортивні майданчики, корти; дитячий садок; підземний автопаркінг; кафе і ресторани; відділення банку; аптека; амбулаторна приймальня лікаря терапевта; стоматологічний кабінет; супермаркет і магазини; сучасний фітнес-центр і багато іншого Запрошуємо на перегляд. Ціна: 215000 у.о. без комісії для покупця.

Вишгородська вул., 45а/5
rieltor.ua

Продаж видової 3-кімнатної квартири з вiкнами на парк, 95,9m, м. Київ, ЖК «Діброва парк» будинок 2 введений в експлуатацiю і значить можна заходити на ремонт. • Концепція двір без машин, на території комплексу •Дитячі та спортивні майданчики, велосипедні доріжки, оазис із зеленими насадженнями, який переходить в великий парк Дубки

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 57
rieltor.ua

Продаж без комісії 3к квартири за адресою вул.Тираспільська 52А, ЖК Місто Квітів, Подільський район, Правий берег. Квартира знаходиться в Новобудові на 12 поверсі 16-ти поверхового будинку, загальною площею 82,9м2, житловою 45,7м2 та великою кухнею 10,4м2. Простора світла двостороння квартира. Чистове оздоблення (white box) квартири забезпечить вагоме збереження коштів майбутнім власникам в подальшому ремонті. Лічильники індивідуальні на воду, електрику, опалення. Територія комплексу закрита, охорона та віеонагляд 24/7. В підїздах консьєрж, чисто та доглянуто завжди. Чекаємо на переглядах!

ексклюзив
Тираспольська вул., 52А
rieltor.ua

ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ КОЛЛЕГ: «Фото данного объекта не разрешаются для использования в рекламе» Продажа vip 3-х комн квартиры жк «Варшавский Плюс» ул. Олександра Олеся 8/17. Новый дизайнерский ремонт, делали себе, никто не жил. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Функциональная планировка: кухню-гостиная, две полноценные спальни, санузел, прачечная, прихожая. Охраняемая придомовая территория. Из квартиры открывается панорамный вид. Удобная локация, всё в пешей доступности. Рядом с домом есть парковка, ТРЦ «Retroville». Площадь: 64 кв.м., этаж: 23-й, цена: 152.000$ Без комиссии.

Олександра Олеся вул., 8/17
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в Варшавському мікрорайоні. Дуже класне планування! Три окремі спальні. Кухня - вітальня простора 19 м2. Два санвузли. Великий, просторий коридор.Можна зробити гардеробну. Два вікна на Схід, два вікна на Захід. Світла, тепла, простора квартира. Без додаткових платежів. Все платимо самі!!! Запрошую на перегляд. Та отримання ключів. Не зволікайте. Квартира супер по ціні та якості.

Олександра Олеся вул., 5А
rieltor.ua

НАЙКРАЩЕ ПЛАНУВАННЯ З ЧУДОВИМ ВИДОМ! Доступна до продажу 3 кімнатна квартира в ЖК Dibrova Park(вул. Північно-Сирецька 57), яка чудово підійде для великої сімї. Квартира площею 95 м2, житловою площею 40,42 м2 та кухнею 21,78м2. По плануванню: - 3 окремі кімнати, площа яких складає 15,7 м2, 14,59 м2, 10,05 м2; - 2 санвузли; - гардероб; - кухня-вітальня 21,78 м2; - лоджія. Право власності на руках, розлянемо ВСІ державні програми. Вид із вікон саме цієй квартири. Перегляди можливі за попередньою домовленістю. Є варіанти по 1, 2, 3+ кімнатним квартирам у ЖК Діброва Парк/Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2. Телефонуйте, запропоную Вам всі актуальні реальні варінти по цим ЖК.

можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 57
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира 95 кв.м., вул.Білицька, 18, Подільський район, Куренівка, правий берег. Унікальне двостороннє планування даної квартири дозволило обладнати: -зону вітальні 12 кв. --кухню-їдальню 12 кв.м. з виходом на просторий балкон 7, 7 кв. з видом на двір; 3 окремі спальні (18, 17 та 12 кв.м). Дві спальні мають виходи на засклені лоджії, на одній з яких обладнано -кабінет (5 кв.м); -с/в роздільний. Видова, прекрасний вид на паркову зону. Квартира продається з меблями та технікою. Євроремонт. Є комора. Закрита територія, автономна котельня, охайне парадне, консьєрж, бомбосховища. Будинок 2012 року побудови, забудовник Київміськбуд. Розглянемо продаж за програмою Е-Відновлення. Прекрасне рішення для великої родини. Внутрішній двір обладнаний дитячим та спортивним майданчиком. Поруч із будинком дитячий садок, школа, магазин продуктів, зупинка громадського транспорту. Запрошуємо на перегляд. Квартира заслуговує на вашу увагу. Ціна: 120 000 у.о. без комісії для покупця

Білицька вул., 18
rieltor.ua

Продаж!Власник!Правий берег.ЖК «Липинка»Вул Замковецька. 3 -кімнатна квартира 90 кв.м. +комора в підвалі 9кв.м.(можна використовувати як бомбосховище) Кімнати:спальня,дитяча,кухня-студія,ванна,гостьовий туалет,засклений балкон(лаундж-зона) Охороняєма територія Генератор на дім

власник
можливий продаж по єОселя
Замковецька вул., 94
rieltor.ua

Чудова квартира з ідеальним палнуванням в ЖК комфорт класу "Варшавський " 3 окремі спальні, простора кухня, 2 санвузли, просторий передпокій, відкритий балкон з гарним видом у двір, територія комплексу закрита , є охорона, камери спостереження біля входу, в будинку є генератор для роботи ліфтів , в ЖК розвинена внутрішня інфраструктура, поруч ТРЦ "Ретровіль", Новус ,Спорт Лайф , Олді , також в пішій доступності ліс і два озера, на території ЖК багато дитячих та спортивних майданчиків , чудовий тихий район, для комфортного проживання родиною, можливий продаж під єОселя ,євідновлення,ціна 117 000$ рієлтор Леся .

можливий продаж по єОселя
Проспект  Правди, 45б
rieltor.ua

Пропонуємо трикімнатну дворівневу квартиру в сучасному ЖК бізнес класу "Rybalsky". Вул. Набережно-Рибальська, буд. 3. Будинок введено в експлуатацію і заселено. Документи на руках. Без ремонту, з можливістю перепланування під себе. Будинок 3 (далеко від дороги - тихе місце). 5-6 поверхи /7. Загальна площа - 92,7 м2. Житлова - 53,4 м2. Кухня - 14,1 м2. 2 санвузли. Висота стелі - 2.8 м. Квартира двостороння в американському стилі, вхід в квартиру на кожному поверсі. Вікна - панорамні, забезпечують природнє освітлення, з видом у тихий двір, а з великого відкритого балкону кухні - на прогулянкову зону ЖК. У кожного будинку свій двір та майданчик закритого типу. Підземний дворівневий паркінг (є місця для підзарядки електромобілів). Цілодобова охорона. На території ЖК функціонує приватна школа та дитячий садок. Спортивні майданчики. Локація - 10 хв на авто до метро Контрактова площа, Поштова площа; поруч спортивний клуб 5 елемент, Дніпро, історичний Поділ. Розвинена інфраструктура, по периметру заклади харчування, супермаркети, кавярні, салони краси... Ціна - 150000 у.е. Без комісії. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

Набережно-Рибальська дорога вул., 3
rieltor.ua

Переуступка! Без % Пропонується розкішна двостороння 3х кімнатна квартира загальною площею 96.4 кв.м у ЖК Варшавський 2 Квартира має вдале функціональне планування (3С2): велика кухня-вітальня з виходом на балкон, три окремі кімнати, два с/в, просторий коридор. Висота стелі 2,7 м. Засклена лоджія з видом у двір, відкритий балкон на 9 кв.м. з видом на мікрорайон. Комфортний 11й поверх. На мінус першому поверсі розташовані комори, які можна придбати чи арендувати. В наших реаліях, окрім зберігання речей, мешканці облаштовують та використовують комори як персональне сховище. Взимку приміщення опалюється. У будинку власна котельня, встановлені лічильники на опалення, електро та водопостачання Вдале розташування будинку (16.2) всередині житлового комплексу. Будинок побудований за типом клубного дому, всього 5 квартир на поверсі. Також важливо відзначити, в цьому будинку немає однокімнатних квартир. Закритий власний двір з дитячим майданчиком та спортивними тренажерами. Цілодобова охорона та відеоспостереження Житловий комплекс знаходиться в екологічно чистому районі Києва, без промзон Зручна наземна транспортна розвязка. Будується метро. До центру Києва 15-20 хв на авто Якщо вам імпонує спокійна та затишна атмосфера для життя, ви шукаєте просторе та комфортне житло для вашої родини - це одна з кращих пропозицій в цьому житловому комплексі Телефонуйте, домовимся про перегляд! За запитом надішлю відеоогляд

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 5
rieltor.ua

Продаж дворівневої 3К(115м2) ПОДІЛ! Історичний центр Києва. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Функціональне планування: дві спальні, велика вітальня, два санвузли, багато вбудованих шаф, балкон. Центр історичного Подолу з чудовою інфраструктурою (старовинні церкви, школа, сквер, супермаркет, кафе та ресторанів, банків, клінік та багато іншого) та гарна транспортна розвязка метро Поштова площа – 10 хвилин.

Борисоглібська вул., 16В
rieltor.ua

Продається затишна простора та комфортабельна 3-кімнатна квартира в Подільському районі, зручно розташована поруч з метро Сирець на вулиці Тираспольській (Котовського). Площа квартири складає 89.2 кв.м, з них житлова площа - 47 кв.м., всі кімнати окремі, зручний 5 поверх 16 поверхового будинку, зведеного у 2003 році, серія АППС ЛЮКС. Ця квартира особливо вражає своїм чудовим та зручним плануванням. Вона двостороння, світла, простора, з роздільними кімнатами, в яких на підлозі оновлений натуральний, екологічний і теплий паркет. Вікна виходять у тихий зелений двір Ремонт був проведений у 2022 році, дві кімнати повністю готові до проживання, у третій залишилось лише поклеїти шпалери. Квартира утеплена як зовні, так і всередині, що додає комфорту в будь-яку пору року. Нова, стильна кухня - справжня мрія господині. У квартирі залишаються меблі та побутова техніка, включаючи посудомийну машину, духову шафу, пральну машину-автомат, холодильник, телевізор та водонагрівач. Додатковими плюсами є дві засклені та обшиті лоджії. Квартира має паркетні покриття в кімнатах та холі, кахель у кухні та санвузлі. Інтернет, тамбур на поверсі, консʼєрж, два ліфти та чисте парадне додають зручності та комфорту в повсякденному житті. Оточена інфраструктурою: поруч з будинком знаходяться парк, дитяча школа мистецтв, супермаркет Фора та інші магазини, аптеки, зручна транспортна розвязка. До метро Сирецька можна дійти пішки за 7 хвилин, а до метро Нивки можна дістатися за кілька зупинок.

Тираспольська вул., 47
rieltor.ua

Продається квартира за адресою: Київ, вул. Щекавицька 7/10. Простора, світла квартира з мансардою і діючим каміном, із закритою внутрішньобудинковою територією, паркомісцем, всього два парадних в будинку, і дві квартири на поверсі. Житловий цегляний будинок 2002 року побудови, із залізобетонними перекриттями, підлога коркове вкриті, натяжна і підвісна стеля з вбудованим освітленням, стіни пофарбовані, що легко освіжити помешкання, дві лоджії, два санвузли, пральня, сантехніка італійського виробництва, вікна - деревяний склопакет, система очищення води, вбудована кухня і техніка. Без ліфта. Поруч: станції метро: Контрактова, Тараса Шевченка, кінотеатр жовтень, житний ринок, набережна, сквер, школа 17, Академія водного транспорту, церква Костянтина і Олени. Запрошуємо на перегляд і покупку ;-) ID: 51727

Щекавицька вул., 7/10
rieltor.ua

Без комісії! Пропонується чудова квартира в новому ЖК 044, по вул. Кирилівська 37 Ідея житлового комплексу 044 у продовженні витіснення промзон з центральних районів столиці: замість складів та фабричних будівель побудують нові житлові будинки. У комплексі 9 поверхів — це висота, яка дозволяє розташувати достатню кількість квартир, але при цьому не «тиснути» на навколишні будинки поверховістю. Архітектори комплексу подбали, щоб зовнішній вигляд будинків відповідав стилю решти Подолу та був його ідейним продовженням. Фасади оформлені у скандинавському стилі з характерними елементами архітектури Подолу: чіткі геометричні форми, арки, стримана палітра холодних кольорів, відсутність зайвого декору та акуратні лоджії. Особливості комплексу : розташування в культурному центрі столиці — поруч памятники архітектури, музеї, галереї, заклади для дозвілля комерційний перший поверх для комфорту мешканців під торгові приміщення, кафе, хімчистку або інші сервісні послуги концепція «подвір’я без авто» — внутрішній простір буде тільки для дитячого майданчика та відпочинку на свіжому повітрі автономне опалення Технічні характеристики: -загальна площа 92,3м2 -житлова площа 58,3м2 -передпокій 18.9м2 -житлова кімната 17.4м2 -житлова кімната 12.8м2 -с/в 4.7м2 -с/в 2.7м2 -кухня 7.7м2 -вітальня 28.1м2 Квартира з дизайнерським ремонтом, формату євро-трьошка, із використанням якісних матеріалів. Повністю готова для життя. Можливий продаж по державним програмам (будинок 2020 року) Також додатково продається паркомісце.

Кирилівська вул. (Фрунзе), 37
rieltor.ua
1 - 24 з 409 результатів