1 кімнатна квартира 6 поверх Жк Варшавский плюс (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавский микрорайон МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка прихованого монтажа 2)Двері прихованого монтажа 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро. Жк варшавський перспектива у майбутнє

владелец
возможна продажа по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

владелец
возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в НОВОМУ ЖК «Сирецькі сади», Подільський район по вул. Івана Виговського, 12К . Квартира загальною площею 47, 70м2. Розташована на 15 поверсі 26 поверхового будинку. Панорамні вікна , окрема спальня 17.73 м2, кухня 16.03 м2.- з вбудованою технікою. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, якісна сантехніка.. Власна котельня , територія з власною інфраструктурою аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

владелец
возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Терміново! Торг! ЖК "Варшавський". Чудова квартира - євро-двушка, 49 м2, з ефективним використанням житлової площі: Повноцінна спальня, яка легко трансформується в домашній кінотеатр з екраном 110". Кухня-вітальня, з зоною відпочинку, повністю обладнана побутовою технікою. Куточок для фітнесу. Засклена лоджія. Багато продуманих дрібниць. Чотири зони теплої підлоги (ванна, кухня, коридор, лоджія). Встановленні лічильники. Будинок збудовано у 2020 році, усі ремонтні роботи завершені. Закрита територія. Охорона. Відеоспостереження. ЖК "Варшавський мікрорайон" - це новий житловий комплекс в який входить більше ніж два десятки будинків, на його території знаходяться школи, дитячі садочки, кавярні, аптеки, відділення банків і Нової Пошти, неподалік розташований фітнес-клуб Sport Life та сучасний ТРЦ Retroville з кінотеатром Multiplex, боулінгом, ресторанчиками, дитячими зонами та безліч брендових магазинів. Інфраструктура: Школи: №3, №19, №68, німецько-українська школа, міжнародна школа «Меридіан». Дитячі садки: №142, №72, №25, №803, №104. Приватні розвивальні центри: «Ліпіленд», «Грайлик», «Лінгвіст», ABC Puzzle Club. Транспортна інфраструктура: ЖК "Варшавський мікрорайон" розташовано вздовж проспекту Правди з гарною транспортною розвязкою, за 30-40 хв громадським транспортом можна дістатися до багатьох станцій метро: до ст. м. Оболонь маршрутне таксі № 512 до ст. м. Лукянівська маршрутне таксі № 439 до ст. м. Святошино маршрутне таксі № 581 до ст. м. Нивки маршрутне таксі № 455, № 465, тролейбус № 26 до ст. м. Дорогожичі маршрутне таксі № 439 до ст. м. Академмістечко автобус № 103, маршрутне таксі № 437 до житлового масиву Троєщина маршрутне таксі № 180 Звертайтесь для уточнення ціни та додаткової інформації!

возможна продажа по єОселя
Правди просп., 41 - В
rieltor.ua

Без % Продаж 1к квартири в ЖК Місто Квітів, вул. Тираспільська 52, Подільський район, можливий безготівковий розрахунок. Будинок зданий в експлуатацію. Квартира розташована на 12 поверсі 16 поверхового будинку. Загальна площа 42,1 м2, житлова 10,5 м2, кухня 16 м2. Ремонт після будівельників. У квартирі є суміжний санвузол. Лоджія, засклена. Вікна металопластикові Встановлено радіатори. Підведено всі необхідні комунікації. Лічильники на електроенергію. У будинку є консьєрж, відеоспостереження. Розвинена інфраструктура комплексу: паркінг, дитячий садок, супермаркет, безліч магазинів, аптеки, кафе, навчальні центри, спортивні секції, відділення пошти.

возможна продажа по єОселя
Тираспольська вул., 52
rieltor.ua

Без % У продаж пропонується однокімнатна квартира з терасою. Адреса: Київ, Подільський район, вул. Данченко, 18. ЖК Липинка. Площа квартири 51,2 кв. + тераса 3,2 кв. Висота стелі 2,76. Комфортний 2-й поверх. Додатково до квартири є комора в підвальному приміщенні. Будинок зданий та введений в експлуатацію. Дуже теплий, побудован з червоної цегли. У кожному будинку індивідуальна газова котельня. Централізована гаряча вода. На все встановлені лічильники. Підземний паркінг є. ЖК Липинка – це неймовірно затишний та комфортний житловий комплекс, із зеленою територією. Низька зручна забудова. Повністю заселений. Розвинена внутрішня інфраструктура. Навколо будинку є все необхідне: дитячі школи та дитячі садки, кафе, продуктові супермаркети, мінімаркети, аптеки, пошта, кавярні, салони краси та барбершопи, зоомагазини та ветиренарні клініки, ТЦ Retroville, спортивний клуб Sport life та ін. Вартість квартири 72,000 $. БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Можливі перегляди. Деталі за телефоном.

Сергія Данченка вул., 18
rieltor.ua

Продається чудова квартира! Стан квартири-після будівельників. У квартири один власник, прописаних немає. Вікна виходять у двір. ЖК "Варшавський Плюс". Охорона, консьєрж, автопарковка. Поруч ТРЦ Retroville, школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Перепоступка! Власник погоджується продати по програмі єОселя!

возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 44
rieltor.ua

Хочу вам запропонувати неймовірно затишну однокімнатну квартиру, в яку заходиш і хочеться залишитись ! Світла, тепла, дуже охайна майже в стерильному стані квартира . Будинок знаходиться в тихому, багатому на озеленення місці! Квартира в чудовому стані - зайшов і живи! Техніці та меблям 3 роки (бойлеру трохи більше року, сухий тен), електродуховка та газова варильна поверхня вбудовані, кухня та шафа в коридорі теж вбудовані. На кухні в опалювальний сезон тепла підлога, квартира утеплена, не вуглова, без грибка! Взагалі квартира тепла, не жарка влітку, бо навколо багато дерев, але водночас квартира світла! А саме головне в ній чудова атмосфера . Прекрасна транспортна розв`язка. Запрошуємо вас на перегляд і ви побачите все на власні очі.

эксклюзив
Троїцько-Кирилівська вул. (Терьохіна Олексія), 14
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з якісним сучасним ремонтом у ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченко, 28Б (Подільський район). Квартира загальною площею 36,2 м2 на високому першому поверсі, з балконом, якісним ремонтом та роздільним плануванням. Будинок 2017 року побудови. Кухня 10м2 із вбудованою технікою, теплою підлогою, з виходом на балкон, де облаштований кабінет. Кімната 17,9 м2 також з меблями (двоспальне ліжко, вбудована шафа-купе, телевізор, кондиціонер). Квартира з приємним видом з вікон на вільний простір, у дворі будинку наземне паркування, а також підземний паркінг (укриття). Чудова пропозиція без комісії для покупця! Ціна 58 500 у.о. без комісії Яна

Сергія Данченка вул., 28Б
rieltor.ua

Продаж 1к квартири без ремонту в ЖК Подол Град у самому серці Києва за адресою вул. Дегтярна 19 Подільський р-н, Правий берег. Квартира знаходиться на 5 поверсі 8 поверхового будинку Загальна площа квартири 55 м2, житлова 23 м2, кухня 15 м2. Квартира складається з : -Спальна кімната. -Суміжна ванна кімната. -Кухня. -Лоджія. -Гардероб -Коридор. Квартира двостороння з видом у двір і зелену зону. ЖК Поділ Град – престижний комплекс комфорт класу. У будинку презентабельне парадне, консьреж, дитячий майданчик у дворі, охорона. ЖК Подол Град розташований в 10ти хвилинах пішої ходьби від метро Контрактова Площа. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Дегтярна вул., 19
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом по вулиці Тираспільська 54, Подільський район, ЖК "Місто квітів", правий берег. Загальна площа - 49 кв.м, жила площа – 25 кв.м, площа кухні - 16 кв.м. Простора, тепла, світла та затишна євродвушка з сучасним ремонтом, великою лоджією та прекрасним краєвидом. Розташована на 15 поверсі 16-типоверхового будинку 2020 року. Прекрасне та продуманне планування включає: вітальня з кухнею ( студія), окрему спальню, велику лоджію. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для комфортного проживання: кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою. Територія ЖК закрита, під охороною, є гостьовий наземний паркінг і платне паркування, що охороняється, дитячі та спортивні майданчики Поруч є все необхідне для комфортного проживання: початкова школа та садок на территорії комплексу. Магазини та супермаркети, школи та дидячі сади, парки, відділення Нової пошти, поліклініка, лікарня, аптека. Транспортна розв’язка: -15 хвилин пішки до станції метро Сирець. -10 хвилин машиною до станції метро Сирець -15 хвилин машиною до центру міста Документи готові до продажу.

Тираспольська вул., 54
rieltor.ua

Терміново продам євродвушку Варшавський мікрорайон. Дешевше, ніж у забудовника! 11 поверх. Гарне планування. Велика кухня. Лоджія 4 метри. Вікна у зелений тихий двір. Будинок зданий, отримав сертіфікат. Можна отримувати ключі і заходити на ремонт. Поруч ТРЦ Ретровіль. Зупинка транспорту. Продаю за готівку по переуступці в Головному офісі забудовника.

Родини Крістерів вул., 16
rieltor.ua

Без% Продаж видової євродвушки 45, 6 кв.м. ЖК Діброва парк Подільський район. - Будинок 2, секція А, оформлено право власності. - Планування 1С2. - 13/26 поверхового будинку - загальна площа 45, 6 м2 - кухня-вітальня 16 м2 - лоджія 4, 1 м2 - кімната 15 м2, - передпокій 5, 5 м2, - санвузол 5, 5 м2, - стіни газоблок із зовнішнім утепленням базальтовою ватою Розглянемо державні програми. Податки 50/50. За додаткову плату пропонуємо 2 паркомісця у вже побудованому паркінгу. Це комплекс комфорт-класу зі своїм унікальним стилем, що полягає у будівництві відкритих кварталів, на території яких красиво та безпечно. Розпочато оздоблення алей для вечірнього променаду, велосипедні доріжки, дитячі та спортивні майданчики. У комплексі: - власна котельня, відеоспостереження, консьєрж, охорона території, розвинена інфраструктура з місцями відпочинку, дитячими ігровими майданчиками та велодоріжками - концепція двір без машин - багаторівневий критий паркінг - будується нова станція метро Мостицька 2хв. - метро Сирець, Нивки, Оболонь 15-20 хв. на транспорті - поряд ТРЦ Ретровіль 10 хв. Запрошуємо на перегляд. Ціна 58 000 у.о. без комісії для покупця.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 12а
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири загальною площею 42 м2 в ЖК Варшавський 2, 11 черга, будинок 11.1 низька секція. Тип планування 1К1. Житлова площа 13 м2, площа кухні 16,2 м2, що дозволяє зробити кухню-студію. Квартира після будівельників з енергозберігаючими двокамерними вікнами, металевими вогнестійкими дверима і сталевими радіаторами опалення. На кожні 3-4 будинки передбачена власна газова котельня та внутрішній двір закритого типу з спортивним майданчиком та дитячими ігровими зонами. Квартира потенційно цікава для орендного бізнесу. Комфортний 8 поверх, вид на ТРЦ Ретровіль, західна сторона. Орієнтовний термін вводу будинку в експлуатацію - серпень-вересень 2024 року. Встигніть придбати повноцінну однокімнатну квартиру за вигідною ціною! Перепоступку сплачує продавець. Ціна 49500 у.о. Олександра

Родини Крістерів вул., 16
rieltor.ua

Актуальна! Ексклюзив!Продається 1-кімнатна квартира на Виноградарі, в ЖК Варшавський плюс, що розташований по вулиці Виговського 40/12. Квартира площею 48 кв. м. (48/18/19), знаходиться на 13-му поверсі 25-ти поверхового будинку, видова. Стан квартири - після будівельників, є можливість втілити всі свої дизайнерські рішення та мрії) Ключі на руках, запрошуємо на перегляд. Готові на безготівновий розрахунок по є-оселі, та іншим державним програмам (право власності на руках). Допоможемо з продажем Вашої нерухомості - звертайтеся! А також надамо професійну допомогу по підбору, найкращих та найвигідніших пропозицій на купівлю!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 40/12
rieltor.ua

Без комісії для покупця ЖК Паркове Місто Вулиця Вишгородська 45 Пропонується до продажу чудова квартира у ЖК "Паркове Місто", яка повністю укомплектована всім необхідним для комфортного життя. Загальна площа квартири складає 45 м², що забезпечує зручний та функціональний простір. У квартирі є велика кухня-вітальня з робочою зоною, гардеробна кімната, простора спальня та сучасний санвузол. Всі приміщення продумані до дрібниць, щоб створити максимально комфортні умови для мешканців. Квартира розташована на 15 поверсі, завдяки чому вона достатньо світла та дуже тепла. Великі вікна забезпечують чудове природне освітлення та відкривають прекрасні види на місто. ЖК "Паркове Місто" – це сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою та високим рівнем комфорту для мешканців. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте та приходьте на перегляд! За детальною інформацію звертайтесь по телефону 0637715881 або телеграм Nataliya_Zolotoverkha

Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

1 кімн. квартира ЖК Варшавський плюс, за адресою Проспект Правди 53/46. Загальна площа 43м кв. м. Будинок зданий в експлуатацію, присвоєно адресу. Продається по переуступці. Простора кухня з панорамними вікнами, великий сан вузол, зроблена стяжка, проведена вода, електрика, каналізація, вхідні двері. З 23 поверху відкривається шикарний вид з вікна, видно захід сонця. Поруч дуже гарна інфраструктура, магазини великий торгівельний центр, поруч ліс ,кафе, спортивний майданчик. Комісія з покупця 5%

Правди просп., 53/46
rieltor.ua

Продаж БЕЗ% 1к квартири, вул. Олександра Олеся 8/17, ЖК Варшавський Плюс, Подільський р-н. Видова квартира знаходиться на 13 поверсі 25-ти поверхового будинку 13.5. Загальною площею 43.1м2, житлова площа 24.5м2, кухня-студія 16.7м2, с/в суміжний. В квартирі виконаний якісний ремонт з якісних матеріалів, продається разом з вбудованою технікою та меблями (холодильник, витяжка, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина, бойлер, два телевізори, кондиціонер, система очищення води). В квартирі зоновано є підігрів підлоги. До та після ремонту в квартирі ніхто не проживав. Розвинена інфраструктура: поруч з будинком є парковка, ТРЦ «Retroville», Нова Почта, супермаркет Novus, кав’ярні, ресторани, АЗС, зупинки громадського транспорту, до м.Сирець менше 10-ти хв транспортом. Є відео огляд квартири, усі деталі по телефону. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Олександра Олеся вул., 8/17
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира 46м2 у ЖК Варшавський-2 за адресою Генерала Грекова, 4. У квартирі виконано якісний євроремонт. Ідеально підібрана кольорова гама, створює комфорт та затишок. У квартирі спальна, кухня - вітальня з диваном, вбудовані меблі та технікою. Підігрів підлог коридорі та ванній кімнаті та лоджії. Покриття підлоги плитка та ламінат. Закрита територія будинку, цілодобова охорона комплексу із відеоспостереженням, консьєрж, парковка, велосипедні доріжки, зони відпочинку. На території ЖК багато зелені з ландшафтним дизайном, лавочок, дитячих майданчиків, комерції (магазини, кафе, аптеки). Поруч ліс, озеро, ТРЦ Ретровіль, поряд із будинком будується метро. Зручна транспортна розвязка. До метро Нивки, метро Оболонь 15-20 хвилин. ID: 78299

эксклюзив
Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

СУПЕРПРОПОЗИЦІЯ у «Рибальському»!!! Без% для покупця! Продам простору 1к квартиру у престижному ЖК на березі Дніпра. 11 будинок, 9 секція, введення в експлуатацію - червень 2024 року. Стан - після будівельників, шикарне планування: кухня вітальня майже 31 м2, окрема спальня, 2 санвузла (в одному можна зробити гардеробну), лоджія. Комфортний середній поверх, вікна квартири виходять у двір. Додатково продається паркомісце у цьому ж будинку. Вартість - 25000$ Прохання КОЛЕГ не дублювати оголошення!

эксклюзив
Набережно-Рибальська дорога вул., 11
rieltor.ua

Продаж 1к квартири просп Правди 42 ЖК Варшавський Плюс, Подільський р-н. Видова квартира знаходиться на 22 поверсі 25-ти поверхового будинку 13.9. Загальною площею 53м2, житлова площа 24м2, велика кухня-студія 18м2, с/в суміжний. Квартира після будівельників, без ремонту. Надійний забудовник Stolitsa Group. Внутрішня територія новобудови закритого типу та під охороною в ній розміщені дитячі та спортивні майданчики, велосипедні доріжки тощо. Розвинена інфраструктура: поруч з будинком є парковка, ТРЦ «Retroville», Нова Почта, супермаркет Novus, кав’ярні, ресторани, АЗС, зупинки громадського транспорту, до м.Сирець, Нивки менше 10-ти хв транспортом. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

возможна продажа по єОселя
Правди просп., 42
rieltor.ua

Продаж 1к квартири ЖК Варшавский- 2, вул. Олександра Олеся, 5а, будівельний будинок 15.2 Подольський район, Правий берег. 1к квартира на 7-му поверсі 25-ти поверхового будинку, загальна площа 40 м2., житлова 14.9 м2., кухня 10.5 м2, за адресою : вул. Олександра Олеся, 5а. Простора квартира в затишному, екологічно чистому комплексі Києва. Квартира без ремонту, підведено світло, опалення автономне, планування роздільне, санвузол суміжний. Встановлені лічильники на опалення, електро та водопостачання. Встановлені енергозберігаючі металопластикові вікна. Протиударні металеві двері з двома МДФ - накладками та двома якісними замками. Введенна в експлуатацію, право власності на руках . Можливий безготівковий розрахунок. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат ; 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) . Чисте повітря, поруч ліс, озера. Розвинена інфраструктура, ТРЦ RETROVILLE, супермарект NOVUS, школи, садки, поліклініки, стоматологія, салони краси, сучасні дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, зупинка транспорту на всі напрями. До метро Оболонь, Нивки, 15 хв. на транспорті Продажа , Варшавский-2, Подольский район, Правый берег Ціна 52000 у.о. Володимир 0953150361

возможна продажа по єОселя
Олександра Олеся вул., 5а
rieltor.ua

АКТУАЛЬНО !!! ТЕРМІНОВО ! Продаж 1-кімнатної квартири в Подільському районі, вулиця Івана Виговського 10С, ЖК Сирецькі сади. Будинок введений в експлуатацію можна заходити на ремонт ключі на руках. Загальна площа 45м2 Кімната 17м2 Кухня 11м2 Квартира розташована на 13 поверсі з видом на місто. У квартирі виконано чорнову штукатурку стін, лазерну стяжку підлоги, радіатори. Встановлено всі лічильники. Закрита територія, під охороною, консьєрж сервіс, відеоспостереження, автостоянка, дитячий садок, зони відпочинку, магазини.. Хороша транспортна розвязка, ст.м. Сирець 10 хвилин громадським транспортом. Продаж по перепоступці (сплачує власник) Без комісії !!

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10Н
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується видова простора однокімнатна квартира з великою кухнею-вітальнею ( можна додатково збільшити, обʼєднавши з лоджією ) за адресою Івана Виговського, будинок 42. Будинок введений в експлуатацію, є право власності, покупець сплачує мінімальний податок-1%. Квартира знаходиться на комфортному 6 поверсі. Стан квартири- після будівельників , що дає змогу облаштувати простір на власний смак , а чудовий вид з вікна буде органічним доповненням. В квартирі зроблена лазерна стяжка підлоги, встановлено енергоефективні склопакети Rehau, якісні радіатори опалення, всі необхідні лічильники, а також броньовані двері. Значним плюсом будинку є наявність котельні , що забезпечує автономне опалення. Територія житлового комплексу закрита, є охорона . У комплексі розвинена інфраструктура: магазини різного профілю , школи та дитячі садочки, сучасні спортивні та дитячі майданчики . В декількох хвилинах пішки розташований торгово-розважальний центр Retroville, зупинка громадського транспорту. Також, якщо Вам захочеться відчути гармонію з природою, то в пішій доступності знаходяться два озера і ліс . По співвідношенню ціна-якість це один з найкращих ЖК в Києві , який дуже швидко розростається і наповнюється всім необхідним для комфортного життя . По запиту відправимо Вам відеоогляд квартири та самого житлового комплексу.

возможна продажа по єОселя
Івана Виговського, 42
rieltor.ua
1 - 24 из 718 результатов