Квартира пропонується без комісії! У мене є інформація і доступ до всіх квартир і паркінгів в ЖК Арія! Оголошення актуально, якщо Ви бачете його в рекламі. Фото дійсно зроблені вданній квартирі Єдине планування найоптимальнішої площі в ЖК Арія - правильної форми квартира з можливістю втілити в життя свої дизайнерські таланти)) Квартира знаходиться в Печерському районі, поруч метро Звіринецька (Дружби Народів - 500 м). Також поруч ботанічний сад. Будинок будує надійний забудовник, який один з небагатьох гравців ринку виконує свої зобовязання навіть під час воєних дій в країні! Війну Україна обовязково виграє і здобуде перемогу!!! І наша країна йде в Європу, де ціни на квадратний метр інколи в рази вищі ніж у Києві. Сьогодні слушний момент придбати житло і примножити свої активи в той час, коли інші завмерли в очікуванні)) Готуємо будинок до вводу в експлуатацію і передачі ключів інвесторам Запрошую на перегляд, ключі на руках Поруч розташовані такі ЖК - Французький квартал, Бульвар фонтанів, Новопечерські Липки, Taryan Towers (Тарян Тауерс), Trinity (Трініті), Престиж Холл, Richmond (Річмонд), А 136, Стендфорд, AlterEgo (АльтерЕго), Tetris Hall (Тетріс Холл), Chelsea Tower (Челси Тауер), Centrall Park (Централ Парк) Квартира пропонується без комісії!

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 13а
rieltor.ua

Елітна квартира в історичному центрі Києва. Урядовий квартал. Дарвіна, 1 - Панорамна тераса ( 110 метрів) - Три паркмісця в закритому паркінгу, які входять у вартість! 8 поверх 9-ти поверхового будинку. Залізобетонні перекриття, ліфт , парадне в ідеальному стані. Закритий двір з парковкою. 5 кімнат Загальна площа: 274,0 Житлова площа: 146,1 Тераса:110м2 Просторий та світлий житловий простір в центрі столиці . Унікальне планування в трьох рівнях: - Розкішна кухня вітальня, - три окремих спальні, лаунж зона для комфортного відпочинку, - гардеробні кімнати, багато місць для зберігання, - санвузли на кожному поверсі, технічні приміщення, та - приголомшлива тераса на третьому поверсі з окремою кухнею, зоною барбекю та унікальним панорамним видом на центр міста! Виконан якісний ремонт с застосуванням сучасних матеріалів та дизайнерських рішень. Квартира повністю мебльована та обладнана побутовою технікою провідних виробників. Продумане зонування забезпечує максимальний комфорт та функціональність . Три паркмісця в закритому паркінгу входять у вартість! Поєднання комфорту, стилю та вишуканості. Особлива пропозиція на ринку нерухомості столиці!

Дарвіна вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1к.кв. на бульв. Приймаченко 7 (Ліхачова), 3 поверх з 5. Площа: 31/18/6 кв.м. Гарний ремонт. Укомплектована меблями та технікою, кухня вбудована, санвузол суміжний, в кахлі, ванна кімната. Балкон засклений, металопластикові вікна. Бронедвері. Хороша транспортна розвязка до ст.м. Звіринецька (Дружби Народів) 5 хв. пішки. Вартість 48 500 у.о. Код обєкта № 21144910.

ексклюзив
Приймаченко Марії бульв. (Лихачова), 7
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кімнатна крартира з дизайнерським ремонтом у ЖК Перлина 52! У квартирі встановлена вбудована кухня з усією необхідною побутовою технікою, включаючи посудомийну машину. Тераса з чудовим видом, для вашого відпочинку!) Комплекс розташований у самому серці столиці на Печерську. Своя закрита територія комплексу цілодобово перебуває під охороною та відеоспостереженням. Просторий внутрішній ландшафтний двір, власна служба експлуатації, автономне забезпечення - власна система опалення, дизельні генератори, резервуари запасу води, власна газ. котельня, підземний паркінг, система пожежної безпеки, фінські ліфти КОNE, ландшафтний парк з дитячим майданчиком і фонтаном. Поруч розташовані: дитячий садок 152,158,приватний дитячий садок "Монтессорі",школи 88,181,5,47,133, мовні курси,басейни, бізнес-центри, магазини і бутіки, ресторани і кавярні, бари і паби, лікарні, аптеки і приватні медичні кабінети. У пішій доступності супермаркети "Новус", "Сільпо", "Велика Кишеня". Ботанічний сад для прогулянок на свіжому повітрі -15 хв пішки. Квартиру робили для себе, з використанням дорогих матеріалів. Все компактно і раціонально. У квартирі тихо. Вікна виходять на високий мальовничий пагорб. Співають птахи, не жарко влітку. #315917343829

генератор
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 17
rieltor.ua

Продається простора двостороння квартира в самому центрі Києва, на вул. Цитадельна. Ідеальний варіант для комфортного проживання або вигідної оренди! Основні переваги: Світла кімната з виходом на балкон у тихий, зелений двір (балкон не засклений); Вікна з кухні та ванної виходять на вул. Цитадельна; Окремий санвузол; У ванній кімнаті є вікно, що забезпечує природне освітлення; Газова плита; Всі вікна металопластикові, що зберігають тепло; Подвійні вхідні двері для додаткової безпеки; 3-й поверх, охайне та чисте парадне; Теплий цегляний будинок з товстими стінами, що гарантує низькі комунальні витрати. Квартира недавно частково оновлена — зроблено косметичний ремонт. Продається з меблями, без побутової техніки. Встановлено лічильники на воду. Локація ідеальна: поруч метро «Печерська», зупинки громадського транспорту, Печерський ринок, магазини, банки, аптеки, ліцей «Лідер». В кінці вулиці — парк Слави, Києво-Печерська Лавра, Мистецький Арсенал. Чудовий варіант для тих, хто цінує зручність і комфорт міського життя. Документи готові до продажу.

Цитадельна вул., 9
rieltor.ua

Без комиссии! Продається однокімнатна квартира в центрі Києва за адресою: Бульвар Лесі Українки, 19. - Площа: 30 кв.м. - 8-й поверх. - Повністю капітальний ремонт із заміною труб та проводки. - Укомплектована побутовою технікою. - Всі меблі виготовлялися на замовлення. - Охайне парадне, закритий двір із шлагбаумом. - Ідеальне місце для комфортного життя, чи здачі в оренду. Чудовий варіант для тих, хто шукає стильну та затишну квартиру в самому серці столиці. Телефонуйте для деталей та перегляду!

Лесі Українки бульв., 19
rieltor.ua

Продається стильна квартира в ЖК «Central Park» на вул. Джона Маккейна, 7. Окрема спальня, кухня-студія. У квартирі є ванна, все необхідне для комфортного проживання: холодильник, телевізор, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина. 45 м², 18-й поверх з видом на місто. Якісний дизайнерський ремонт, вбудована кухня, тепла підлога у ванній. Уся меблі від найкращих виробників на замовлення, вбудована кухня повністю укомплектована побутовою технікою (посудомийка, витяжка, поверхня плити та інше від провідних європейських виробників), квартира обладнана кондиціонерами, бойлером, телевізором. Просторий підземний паркінг з прямим доступом з холу, просторе фойє при вході, швидкі безшумні ліфти, клінінгова служба, служба охорони, привітний портьє в комплексі створюють всі умови, щоб мешканці могли відчути високий рівень життя в ультрасучасному житловому комплексі "Central Park".

ексклюзив
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7
rieltor.ua

Продаж сучасної 1 к. кв. ( 45М2) в " ЖК Новопечерська Вежа"- новий унікальний житловий комплекс у самому серці Печерська! Це монументальна висотна будівля з панорамним склінням, розташована в південній частині Печерського району, на високому пагорбі (Буслова гора). Саме тому з вікон будинку відкриваються чарівні краєвиди на зелені Тарасові схили, величний Дніпро та центр ділової столиці. Розташована на видовому 17 поверсі. У квартирі виконано високоякісний дизайнерський ремонт. Укомплектована необхідними меблями та технікою. Комплекс має унікальну особливість – закритий дитячий майданчик та прозорий міцний ліфт, що поєднує прибудинкову територію та ігрову дитячу зону, а також використовується для зручного спуску дитячих колясок та іграшок. Безпека власників квартир забезпечує система контролю доступу та відеоспостереження у режимі 24/7. Щоб потрапити до житлової зони, необхідно скористатися ключ-карткою. Доставляють мешканців на потрібний поверх швидкісні ліфти KONE. Чотирирівневий підземний паркінг. У ЖК автономне опалення, індивідуальні теплолічильники. На поверсі 7 квартир. Дизайнерське фойє. У стилобаті паркінг, комерційні та офісні приміщення. В пішій доступності Ботанічний сад, до центру 7 хвилин. Неподалік від метро Видубичі, Дружби Народів і чудова транспортна розвязка. Будинок зданий! Право власності на руках. Відмінний вибір для свого статусного проживання або під готовий орендний бізнес! Перегляди за домовленістю Ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 41
rieltor.ua

Пропонується на продаж квартира в житловому комплексі Французький квартал 2, що розташована за адресою: вулиця Предславинська. Загальна площа квартири становить 41, 2 квадратних метри, а розташована вона на 16 поверсі 24-поверхового будинку, звідки відкривається чудовий вид на квартал. Функціональне планування: - кухня-вітальня; - спальня; - санвузол з ванною; - балкон. Квартира має високоякісний ремонт із увагою до кожної деталі. Також тут є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Розташування в Печерському районі Києва дозволить забути про проблеми з навколишньою інфраструктурою, адже тільки територія ЖК наповнена різноманітними закладами харчування, продуктовими магазинами та салонами краси. Також на території є аптека, дитячий садок, школа, зони для відпочинку для дорослих та їх дітей. #A6527

Предславинська вул., 42
rieltor.ua

#13543 Пропонується двокімнатна квартира в одному з найкращих житлових комплексів столиці — «Новопечерські Липки». Квартира розташована на 5-му поверсі 24 поверхового будинку, а її загальна площа складає 45 м2. Планування: - кухня/вітальня - окрема спальня - санвузол з ванною Повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Новий будинок. Територія комплексу, що охороняється, підземний паркінг. «Новопечерські Липки» – це житловий комплекс класу бізнес+, що має власну розвинену інфраструктуру та територію, що охороняється. Оскільки житловий комплекс відноситься до преміум класу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні. Комплекс оснащений всією необхідною для комфортного життя інфраструктурою: • SPA фітнес-центр із басейном, тенісна академія UTA, майданчик для футболу, баскетболу та великого тенісу. • школи, дитячий садок, центр дитячого розвитку, майстерні позашкільної освіти • ігрові та спортивні майданчики • третина території під ландшафтний парк • підземний паркінг • ресторани, салони краси, відділення банків та пошти • медичні установи Ботанічний сад імені М.М.Гришка НАН України, та станція метро «Звіринецька» розташована за 7-10 хвилин ходьби. Також поряд виїзд на бульвар Дружби народів та Саперно-Слобідську вулицю.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 17
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира у ЖК преміум-класу "TRIIINITY" (Трініті), розташованому в Печерському районі на вул. Василя Тютюнника, 39/2. Квартира знаходиться у другому будинку на першому житловому поверсі (фактично третьому). Будинок буде введено в експлуатацію влітку 2024 року. Квартира включає простору, зоновану кухню-вітальню, спальню, ванну кімнату та гардеробну біля входу. У комплексі є підземний паркінг на 588 місць, закрита територія, експлуатований дах з чудовою панорамою на весь Київ, дитячі ігрові кімнати на 18-му поверсі, двір з ландшафтним дизайном, охорона та консьєрж-сервіс. Окремий вантажний ліфт не перетинається зі стильним лобі та зоною входу з двома пасажирськими ліфтами Шиндлер. Це особливе місце, де приділено максимум уваги забезпеченню всіх життєвих потреб мешканців. TRIIINITY — це справжня оаза в центрі мегаполісу, де кожна деталь створена з думкою про ваше комфортне проживання. Індивідуальний підхід у всіх аспектах є однією з ключових цінностей цього проекту, що дозволяє створити вашу ідеальну оазу, якою ви її бачите і уявляєте.

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 39/2
rieltor.ua

Квартира в ЖК "Французький квартал" 2, що знаходиться в центрі міста Києва на Печерську. Сучасний комплекс, з відеоспостереженням, підземним паркінгом, з закритою територією, фонтанами та великою кількістю зон відпочинку. Квартира з гарним плануванням: кухня-вітальня, спальна кімната та гардеробна кімната. Квартира повністю обладнана технікою та всіма необхідними меблями: телевізор, 2 кондиціонери, пральна машина, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, варильна поверхня, духова шафа. В квартирі є підігрів підлоги. Встановлені лічильники на опалення, водопостачання, електроенергію. Поруч уся необхідна інфраструктура, до метро Либідська 3 хвилини пішки, до ТРЦ "Оушен плаза" 4 хвилини. На території комплексу кілька кафе, салонів краси, магазинів, садочок. Ключі на руках, перегляди у зручний для Вас час. Ексклюзив.

Предславинська вул., 57
rieltor.ua

Квартира в ЖК Французький квартал 2, що знаходиться у найелітнішому районі нашої столиці. Найкращі архітектори та проектувальники створили у самому серці Києва справжній французький куточок, у сучасному стилі. У квартирі виконано високоякісний ремонт у сучасному стилі. Планування квартири: затишна спальня у стриманих тонах з панорамними вікнами, простора кухня студія, санвузол. Квартира повністю обладнана технікою та всіма необхідними меблями: 2 телевізори, 2 кондиціонери, пральна машина, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, варильна поверхня, духова шафа. В квартирі є підігрів підлоги. Встановлені лічильники на опалення, водопостачання, електроенергію. Є гардеробна кімната. Поруч уся необхідна інфраструктура, до метро Либідська 3 хвилини пішки, до ТРЦ "Оушен плаза" 4 хвилини. Та території комплексу кілька кафе, салонів краси, магазинів, садочок. Ексклюзив.

можливий продаж по єОселя
Предславинська вул., 53
rieltor.ua

*Абсолютно нова квартира! **Ні хто не жив! ***ремонт робили для себе Доброго дня! На продаж пропонується нова квартира з коштовним авторським ремонтом. Велика однокімнатна 54м в одному з кращих ЖК печерська - Бульвар Фонтанів. Квартира ідеально підійде як для життя так і для орендного бізнесу. Повністю мебльована та оснащена всією необхідною побутовою технікою в тому числі системою розумний будинок і антіпотоп. Багато направлене світло додає додатковий затишок у квартирі, а кількість вбудованих шаф вирішать найскладніші питання з речами. Територія повністю закрита під охороною та цілодобовим відеоспостереженням, ліфти завжди працюють адже комплекс підключено до декількох ліній електромереж. Власна інфраструктура комплексу включає дитячі майданчики, ресторан, спортивний майданчик та зону променаду. Двір з концепцією без машин, є підземний паркінг з ліфтами на гору. Пропозиція вартує вашої уваги є відео обзор! Телефонуйте!

Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua

Продаж 1 к кв в пʼяти хвилинах ходьби від станції метро Звіринецька.Квартира в гарному житловому стані.Засклений балкон,суміжний санвузол.Замінена електрика.Зручна локація та розвита інфраструктура району. ID: 80754

Приймаченко Марії бульв. (Лихачова), 6
rieltor.ua

Продам стильну 1-кімнатну квартиру в ЖК "Панорама на Печерську" Поверх: 19-й Загальна площа: 52 кв.м Пропонуємо вашій увазі сучасну квартиру в одному з найпрестижніших житлових комплексів Києва – ЖК "Панорама на Печерську". Цей комплекс поєднує в собі елегантність архітектурних рішень, високий рівень комфорту та зручне розташування. Планування: * Кухня-вітальня: Просторе приміщення, яке легко можна облаштувати як затишний сімейний простір, так і стильну зону для прийому гостей. * Спальна кімната: Окрема, затишна та світла, що створює атмосферу для відпочинку та релаксації. * Гардеробна: Додатковий простір для зберігання речей, що дозволяє максимально ефективно організувати житловий простір. * Санвузол: Сучасний та комфортний, з продуманим плануванням для вашої зручності. Переваги житлового комплексу: Престижне розташування: ЖК "Панорама на Печерську" знаходиться в одному з найкращих районів столиці, всього за кілька хвилин пішки від станції метро "Печерська". Це ідеальне місце для тих, хто цінує зручність та швидкий доступ до ключових локацій міста. Розвинена інфраструктура: У будинку передбачено все для вашого комфорту – підземний паркінг для зручного зберігання автомобіля, затишна кавярня для ранкової кави, продуктовий магазин для щоденних покупок, хімчистка та салон краси, щоб ви завжди виглядали бездоганно. Безпека та комфорт: Комплекс має сучасну систему безпеки, цілодобову охорону та контроль доступу, що гарантує вам спокій і захищеність. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне житло з усіма зручностями в самому серці Києва. Не втратьте шанс стати власником цього прекрасного житла! #A7872

Євгена Коновальця вул., 44а
rieltor.ua

Пропоную чудову квартиру з власним вишуканим дизайном в житловому комплексі бізнес класу "Central Park" на Печерську. Ця квартира ідеально підходить для людей цінуючих стиль та комфорт. Також може бути чудовою інвестицією під оренду по високій ставці. Планування : - куня-вітальня - спальня - санвузол ( сумісний ) - балкон Квартира повністю укомплектована побутовою технікою та меблями від відомих світових брендів. Великі панорамні вікна роблять квартиру дуже світлою. Встановлена система підігріву підлоги. Житловий комплекс дійсно відповідає рівню БІЗНЕС-класу : зачинена територія, охорона, відеоспостереження за загальними приміщеннями, консєрж сервіс, підземний паркінг, презентабельний ресепшн. Вдале розташування – до центру можна доїхати на машині за 10 хвилин. Навколо дуже розвинена соціальна інфраструктури: школи, дитячі садки, магазини, торгові центри, офісні будівлі. Також є підземний паркінг , можна купити/орендувати паркомісце Приємне сусідство поруч - ЖК "Французький квартал", ЖК "Бульвар Фонтанів". ст.м. Либідська - 3 хв. Запрошую на перегляди та відповім на всі ваші питання. З повагою, Олександр.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7
rieltor.ua

Продажа 1-комнатной квартиры (66м2) в ЖК Pechersk Plaza (52 Жемчужина), ул. Бойчука, 17 Право собственности, 1 секция Планировка: - кухня - спальня - с/у - балкон ЖК Pechersk Plaza (52 Жемчужина) - комлекс премиум уровня, с автономной (газовой) котельной, подземным паркингом на 255 мест, закрытая и охраняемая территория. Расположение «52 Жемчужины» в Печерском районе гарантирует доступность ко всей инфраструктуре столицы: рядом бизнес-центры, магазины и бутики, рестораны и кофейни, бары и пабы, больницы, аптеки и частные медицинские кабинеты. В пешей доступности супермаркеты «Сильпо», «Велика Кишеня» и «Большой Карман», а на автомобиле за 10 минут можно доехать до Novus. Подобрать детский сад молодые семьи смогут поблизости: 9 минут пешком до детского сада с яслями №152, 13 минут пешком до сада №458, 7 минут езды до частного детского сада «Монтессори на Липках» и частного сада «Академия Счастья LeapKids», 8-10 минут езды до детских садов «Малятко», №270, №450. На расстоянии 5-10 минут езды расположены школы Печерского района №5, №88, №133, №181, №84, №47 и британская интернациональная школа. Из дополнительных занятий поблизости художественная школа, музыкальная школа, языковые курсы и школы танцев. Для занятий спортом в минуте пешком фитнес-клуб и спортивный зал, в нескольких минутах езды бадминтонный клуб, фитнес-центр, школа боевых искусств и фитнес-клуб Sport Life с летней фитнес-террасой, аквазоной и спа студией. Также в 15 минутах пешком национальный ботанический сад имени Гришка с тематическими парками, оранжереями и садами, где приятно прогуляться в любую пору года.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 17
rieltor.ua

Жк Дельмар, продажа квартиры на 3-ем этаже с террасой 6м2. В квартире выполнен дизайнерский ремонт, использованы только дорогие материалы как на стену так и на стеновые панели и кухню. Техника фирмы Bosch и Whirpool. На фотографии квартира слегка темновата, но в живую выглядит на много интереснее. Жк Дельмар это комплекс бизнес класса который находится на Печерске возле Новопичерских Липок. В аренду такая квартира будет сдаваться не менее 1200$.

власник
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Greenville на Печерську В ЖК встановлюється генератор на водо та тепло постачання, ліфти та загальне освітлення! Адреса: вулиця Тверський Тупик 7В(5 секція) Основні характеристики: - Площа: 63.75 м² (найбільша 1 кімнатна квартира в ЖК), можливе перепланування в 2-х кімнатну. - Поверх: 4 - Висота стелі: 3 м - Кухня-студія: 28.56 м² - Спальня: 17.36 м² Додаткові переваги: - Закритий комплекс - Підземний паркінг - Охорона - Автономна газова котельня Зручності: - Будинок введений в експлуатацію - В пішій доступності метро Печерська та Палац Україна Якщо вас цікавить квартира або є запитання, будь ласка, дайте знати!

можливий продаж по єОселя
генератор
Фортечний тупик (Тверський), 7В
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Секція "Д" ЖК INTERGAL CITY, вул. Старонаводницька 16Б 6 поверх, площа: 56.2 м2 Телефонуйте, відповім на всі запитання)

власник
Старонаводницька вул., 16Б
rieltor.ua

Продаж 1к квартири з НОВИМ сучасним РЕМОНТОМ в ЖК "Французький квартал", розташовану за адресою: вул. Саперне Поле, 12 (Печерськ). Ця квартира має найкращий вид в усьому комплексі. Квартира повністю мебльована та обладнана усією необхідною технікою відомих брендів. Її функціональне ПЛАНУВАННЯ включає: • кухню-вітальню • окрему спальню з власною гардеробною • ванну кімнату • гардеробну кімнату Комплекс має ЗАКРИТУ ТЕРИТОРІЮ з дитячими майданчиками та власною інфраструктурою. Територія охороняється, а для мешканців доступний підземний паркінг. Будинок повністю ЗАСЕЛЕНИЙ і ОБЖИТИЙ. На поверсі — 5 квартир. Розташування комплексу дозволяє швидко дістатися до станцій метро "Либідська" та "Палац Україна". У безпосередній близькості від комплексу розташована велика кількість магазинів і супермаркетів, ТРЦ Ocean Plaza, спортивні та фітнес-клуби, кафе та ресторани, аптеки, відділення банків, салони краси, служби побуту, а також Національний палац мистецтв "Україна".

Саперне Поле вул., 12
rieltor.ua

Продаж квартири Продається приміщення за адресою вул. Шота Руставелі, 40/10, у Києві. Простір площею 105,8 м2, розташований на 3-му поверсі сучасного будинку в самому центрі столиці. Приміщення пропонується без ремонту, що дозволить легко адаптувати його під потреби свого бізнесу. Воно ідеально підходить для комерційного використання завдяки своєму розташуванню та відкритому плануванню. Приміщення має легкий доступ до основних транспортних артерій міста, що забезпечує швидкий і зручний шлях до офісу. Вся необхідна інфраструктура – магазини, кафе, ресторани, банки та бізнес-центри – знаходиться під будинком, що робить це місце зручним як для співробітників, так і для клієнтів. Це ідеальний варіант для створення офісу, навчального центру, креативного простору чи будь-якого іншого виду комерційної діяльності. Звертайтесь до експерта The Capital, щоб отримати більше інформації та організувати перегляд. A7.560

Шота Руставелі вул., 40/10
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Новопечерські липки 7 черга 4 будинок. Площа - 61.25 м2. ЖК "Новопечерські Липки" – це: • велика кількість парків та скверів; • SPA фітнес-центр із басейном; • спорткомплекс для футболу, баскетболу та великого тенісу; • британська школа; • ігрові та спортивні майданчики; • третина території - ландшафтний парк; • підземні паркінги; • ресторани, салони краси, відділення банків ЖК класу Бізнес+, що включає власні навчальні заклади, паркові зони, паркінги, магазини і спортивні клуби (один з яких з відкритим басейном). Є також охорона та система відеоспостереження. Оскільки житловий комплекс відноситься до преміум класу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні. Поруч: • Численні кафе, ресторани та бари; • Станція метро «Дружби народів» за кілька хвилин ходьби; • Виїзд на бульвар Дружби народів та Саперно-Слобідську вулицю; • Супермаркет "Сільпо" неподалік.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 7
rieltor.ua
1 - 24 з 493 результатів