ЖК "Французський квартал 2". Вул. Предславинська 42. Продається квартира з бездоганим вишуканим ремонтом. На 21 поверсі. 50 м2. - Новий дорогий високоякісній ремонт. - Авторський проект дизайну. - Продумане планування та дороге оздоблення. - Велика лоджія з чудовим краєвидом. - Використання сучасних технологій. - Розкіш у деталях. - Елегантний інтер"єр, виконаний з кращих матеріалів з використанням іноваційних рішень. - Квартира просторна та світла, продумано все до дрібниць, що створює атмосферу уюту та комфорту, - Розташована в престижному районі, квартира ідеально підходить для тих хто цінує розкіш та високі стандарти. - ЖК Бізнесс класу. - "Французький квартал 2" виділяється єдиною концепцією, яскравими елементами фасадів, панорамними вікнами на всю висоту поверху. Зручністю та безпекою. - Своя інфраструктура. Закрита територія. Цілодобова охорона. Підземний паркінг. Ексклюзив.

Предславинська вул., 42
rieltor.ua

Пропонується на продаж квартира в житловому комплексі Французький квартал 2, що розташована за адресою: вулиця Предславинська. Загальна площа квартири становить 41, 2 квадратних метри, а розташована вона на 16 поверсі 24-поверхового будинку, звідки відкривається чудовий вид на квартал. Функціональне планування: - кухня-вітальня; - спальня; - санвузол з ванною; - балкон. Квартира має високоякісний ремонт із увагою до кожної деталі. Також тут є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Розташування в Печерському районі Києва дозволить забути про проблеми з навколишньою інфраструктурою, адже тільки територія ЖК наповнена різноманітними закладами харчування, продуктовими магазинами та салонами краси. Також на території є аптека, дитячий садок, школа, зони для відпочинку для дорослих та їх дітей. #A6527

Предславинська вул., 42
rieltor.ua

ПЕРЕУСТУПКА! . Сучасний комплекс комфорт класу ЖК Світлопарк (Svitlo Park), ст. м. Видубичі, продаж однокімнатної квартири. Без ремонту. Територія знаходиться під цілодобовою охороною зі шлагбаумом. На території є дитячі майданчики, магазини, кав`ярні та окрема зона для вигулу домашніх улюбленців. 900 метрів пішки до метро "Видубичі". Вікна на дорогу. 7 дім. Третя черга. Є можливість розтермінування 10000$. Ціна від забудовника 55000$.

Наддніпрянське шосе, 2а
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

БЕЗ КОМІСІЇ та зайвих витрат для покупця! ПРАВО ВЛАСНОСТІ оформлене! єОСЕЛЯ! Пропонуємо придбати простору однокімнатну (є можливість перепланування в двокімнатну) квартиру в ЖК «Новопечерська Вежа», м. Київ, Печерський район, вул. Михайла Бойчука (Кіквідзе), будинок 41-Б. Будинок зданий і введений в експлуатацію, право власності на житло оформлене, податки оплачуємо, згодні працювати по програмі «єОселя». Квартира розташована на 5 поверсі, 26 поверхового нового будинку, загальна площа 74,3 кв.м., житлова 18,5 кв.м., висота стін 3 м. Стан після будівельників: лазерна стяжка, встановлено тепловий лічильник, регулятори температури на батареях, датчики пожежної сигналізації; підведені труби до мокрих точок, у ванній кімнаті гідроізоляція підлоги; на щиток квартири заведена електрика, частково розведена проводка. Під час будівництва використовувались новітні енергозберігаючі технології, застосовувались екологічні матеріали: монолітний залізобетонний каркас, стіни з червоної цегли, система навісних вентильованих фасадів із утепленням стін мінеральною ватою, якісні вікна з функцією енергозберігаючого і рефлективного (сонцезахисного) скла.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 41Б
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Секція "Д" ЖК INTERGAL CITY, вул. Старонаводницька 16Б 6 поверх, площа: 57 м2 Телефонуйте, відповім на всі запитання)

владелец
Старонаводницька вул., 16Б
rieltor.ua

Пропонується у продаж 1-кімнатна квартира в ЖК Central Park. Функціональне планування кухня вітальня, окрема спальня. 2 плазмові телевізори, укомплектована кухня - стільниця натуральний мармур, варильна поверхня Whirlpool та духова шафа Siemens, посудомийна машина Bosh, пральна машина з сушкою. Паркетна дошка, всі матеріали якісні та провідних виробників. Сантехніка Duravit, душова кабіна. 15 поверх, видова сторона на заході сонця, відкривається красива панорама на місто, просторий балкон. Також є паркомісце. Місце розташування ЖК дозволяє доїхати до центру столиці машиною за 10 хвилин. Навколо новобудов розташовані обєкти інфраструктури: школи, дитячі садки, магазини, торгові центри, офісні будівлі. Внутрішня інфраструктура комплексу передбачає наявність хімчистки та інших закладів сфери послуг. На закритому дворику знаходяться дитячий майданчик та прогулянкова зона. Безпека мешканців забезпечує відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. За обслуговування будинків відповідає консьєрж-сервіс. #315912274

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з ремонтом в центрі Києва по вулиці Саксаганського 7, Печерський район, Центр, правий берег. Загальна площа - 40 кв.м, житлова площа 10кв.м, площа кухні-вітальні - 20 кв.м. Знаходиться на 5-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира після свіжого ремонту, якісні меблі і техніка. Все залишається. Вид в двір та на НСК Олімпійський -3 хвилини пішки до метро Дворець Спорту та Площі Українських Героїв. -15 хвилин пішки до станції метро Театральна Поряд ТРЦ "Гулівер", ЦУМ, парк ім Шевченка, Ботанічний сад ім Фоміна, магазини, дитячі сади та школи, лікарня, спортивний комплекс, кафе та ресторани та інша важлива інфраструктура. Тихий та спокійний район. Ідеальний варіант для комфортного життя, інвестицій, чи орендного бізнесу. Звертайтеся за деталями.

Саксаганського вул., 7
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ, ВЛАСНИК. Квартира біля метро Печерська на першому поверсі. Чудове місцерозташування, розвинена інфраструктура. Квартира в хорошому житловому стані. Меблі та техніка входять у вартість продажу. Є пральна машина, кондиціонер, газова колонка, холодильник, мікрохвильовка, чайник, телевізор. Встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію. Також можна перевести в комерційну нерухомість та відкрити бізнес.

владелец
Арсенальна вул., 15
rieltor.ua

Пропонується видова квартира у ЖК (Edelweiss House), Будинок № 2. Комплекс від Edelburg Development, 1к після будівельнтків с с можливістю перепланування. Видова в сторону Дніпра. Сучасний, бізнес-класу ЖК, консьєрж-служба, автономна газова котельня, система «розумний дім», датчики антизатоплення, покращена шумоізоляція, 4 швидкісні ліфти зі спуском у 6-ти рівневий паркінг з автомийкою, зарядні станції для електрокарів, комори. Получений вже сертифікат на ввод в експуатацію. В найближчий час буде введено.

Звіринецька вул., 72
rieltor.ua

Вигідно продається 1 кімнатна крартира з якісним ремонтом у ЖК "Перлина 52". Комплекс розташований у самому серці столиці на Печерську. Своя закрита територія комплексу цілодобово знаходиться під охороною та відеоспостереженням. Просторе внутрішній ландшафтний двір, власна служба експлуатації, автономне забезпечення.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 19а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 1к.кв. на бульв. Приймаченко 7 (Ліхачова), 3 поверх з 5. Площа: 31/18/6 кв.м. Гарний ремонт. Укомплектована меблями та технікою, кухня вбудована, санвузол суміжний, в кахлі, ванна кімната. Балкон засклений, металопластикові вікна. Бронедвері. Хороша транспортна розвязка до ст.м. Звіринецька (Дружби Народів) 5 хв. пішки. Вартість 54 000 у.о. Код обєкта № 21144910.

эксклюзив
Приймаченко Марії бульв. (Лихачова), 7
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира у ЖК преміум-класу "TRIIINITY" (Трініті), розташованому в Печерському районі на вул. Василя Тютюнника, 39/2. Квартира знаходиться у другому будинку на першому житловому поверсі (фактично третьому). Будинок буде введено в експлуатацію влітку 2024 року. Квартира включає простору, зоновану кухню-вітальню, спальню, ванну кімнату та гардеробну біля входу. У комплексі є підземний паркінг на 588 місць, закрита територія, експлуатований дах з чудовою панорамою на весь Київ, дитячі ігрові кімнати на 18-му поверсі, двір з ландшафтним дизайном, охорона та консьєрж-сервіс. Окремий вантажний ліфт не перетинається зі стильним лобі та зоною входу з двома пасажирськими ліфтами Шиндлер. Це особливе місце, де приділено максимум уваги забезпеченню всіх життєвих потреб мешканців. TRIIINITY — це справжня оаза в центрі мегаполісу, де кожна деталь створена з думкою про ваше комфортне проживання. Індивідуальний підхід у всіх аспектах є однією з ключових цінностей цього проекту, що дозволяє створити вашу ідеальну оазу, якою ви її бачите і уявляєте.

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 39/2
rieltor.ua

Жк Дельмар, продажа квартиры на 3-ем этаже с террасой 6м2. В квартире выполнен дизайнерский ремонт, использованы только дорогие материалы как на стену так и на стеновые панели и кухню. Техника фирмы Bosh и Whirpul. На фотографии квартира слегка темновата, но в живую выглядит на много интереснее. Жк Дельмар это комплекс бизнес класса который находится на Печерске возле Новопичерских Липок. В аренду такая квартира будет сдаваться не менее 1000$.

владелец
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14
rieltor.ua

• Продажа 1 комнатной квартиры. • Печерский район, ул. Тверской тупик, 7-Б. • ЖК «Новопечерский квартал». • 9/12 этаж. • Площадь: 40/15/14 м2. • Квартира после строителей: кухня, спальня, санузел, гардеробная. На полу -лазерная стяжка, оштукатурены стены. В квартире разведена электрика, разведена сантехника, выровнены стены, установлены двери скрытого монтажа, выводы для кондиционера. • Дом бизнес – класса. Закрытая территория, круглосуточная охрана, видеонаблюдение, подземный паркинг. • Удобная транспортная развязка, до ст. м. Печерская 10 минут пешком. • В пешей доступности ТРЦ, рестораны, кафе, магазины. • Цена: 95 000 у.е. Без комиссии для покупателя.

Фортечний тупик (Тверський), 7Б
rieltor.ua

Продажа однокомнатной квартиры Ипсилантиевский переулок (Аистова) 3, Арсенальная. Совмещенный с/у с ванной. Застекленный балкон. Есть вся мебель и техника для комфортной жизни. Отличное месторасположение, всё в пешей доступности: Kyiv Food Market 1 мин., Мариинский парк, метро Арсенальная, Киево-Печерская лавра. Удобная транспортная развязка. Во дворе есть парковка. Охраняемая придомовая территорию, в соседнем дворе находится посольство.

Іпсілантіївський пров. (Аістова вул.), 3
rieltor.ua

Продаж 1 кімн квартири по бульв. Лесі Українки 10а, Печерський район. Квартира з частковим ремонтом, в гарному житловому стані. Окрема кімната із заскляним балконом, кондиціонером. Вікна у тихий зелений двір. Зроблено ремонт у сумісному с/в, замінені труби. Необхідні меблі та техніка (пральна машина, холодильник). Друга лінія будинків, тихий двір. Самий центр міста! Поруч ТРЦ Гулівер, Бесарабська площа, дві станції метро Палац Спорту, Кловська. Магазини, с/маркети, аптеки, ресторани, кавярні.

Лесі Українки бульв., 10а
rieltor.ua

*Абсолютно нова квартира! **Ні хто не жив! ***ремонт робили для себе Доброго дня! На продаж пропонується нова квартира з коштовним авторським ремонтом. Велика однокімнатна 54м в одному з кращих ЖК печерська - Бульвар Фонтанів. Квартира ідеально підійде як для життя так і для орендного бізнесу. Повністю мебльована та оснащена всією необхідною побутовою технікою в тому числі системою розумний будинок і антіпотоп. Багато направлене світло додає додатковий затишок у квартирі, а кількість вбудованих шаф вирішать найскладніші питання з речами. Територія повністю закрита під охороною та цілодобовим відеоспостереженням, ліфти завжди працюють адже комплекс підключено до декількох ліній електромереж. Власна інфраструктура комплексу включає дитячі майданчики, ресторан, спортивний майданчик та зону променаду. Двір з концепцією без машин, є підземний паркінг з ліфтами на гору. Пропозиція вартує вашої уваги є відео обзор! Телефонуйте!

Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНА! Greenville на Печерську! Введено в експлуатацію! ЖК бізнес класу! Закрита територія! Комплекс закритого типу зі своїм підземним паркінгом (ліфт з поверху спускається на всі рівні паркінгу) і інфраструктурою. В будинку є дитяча ігрова кімната, велосипедна кімната, великий та красивий хол, консьєрж сервіс 24/7 та охорона. В ЖК будуть доступні локації загального користування: парк (8000м2) зони для вигулу та тренування домашніх улюбленців, вело та бігові доріжки, алея сакур, променадні алеї, спортивні майданчики, дитячі ігрові майданчики нового покоління. На перших поверхах розміщається різноманітна комерція (кав’ярня, ресторан, пекарня, амбулаторія) Будинок введено в експлуатацію наприкінці 2023 року. Надійний забудовник ( усі проекти добудовані та введенні в експлуатацію) + високий рівень якості будівництва. Можливі перегляди по домовленості. За попередньою домовленістю. Перепоступку сплачено. ЖК "Greenville на Печерську", 1 будинок, 3, 4 та 5 секції, будинок бізнес-класу, вентильовані навісні фасади, стіни утепленні мінеральною ватою, підземний паркінг - 3 рівня, закрита територія, охорона, відеоспостереження, вхід на територію по магнітними картками, парк зі ставком, супермаркет, кафе, дитячий кампус, ліфти Німеччина Поруч Бульвар Фонтанів, Central Park, ФК2 і багато інших ЖК Бізнес Класу

Фортечний тупик (Тверський), 7В
rieltor.ua

Генератор в будинку.Пропонується на продаж однокімнатна квартира після будівельників. Планування : кухня, жила кімната, санвузол і гардеробна, є засклений балкон. Вид з вікон на місто і ЖК Французький квартал -2. Пропонуються три окремі однокімнатні квартири поруч. ст.М"Либідська", ст.М"Палац Україна"; Будинок 2017р., зручно розташований між вулицями Ковпака, В.Тютюнника та Ак.Філатова, неподалік від загальноміської магістралі – вулиці Великої Васильківської. У безпосередній близькості від комплексу велика кількість магазинів і супермаркетів, торгово-розважальний центр "Ocean Plaza", спортивні та фітнес-клуби, кафе та ресторани, аптеки, відділення банків, салони краси, служби побуту, а також Національний палац мистецтв "Україна".

Саперне Поле вул., 14/55
rieltor.ua

ЛУЧШЕЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДЛЯ ВАС! 2к(46м2) ЦЕНТР! ПЕЧЕРСК! Просторная 2-комнатная квартира (46 м2) в новом доме. Авторский ремонт. Планировка квартиры:кухня-гостиная, отдельная спальня, с/у с ванной. Полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой. Закрытая территория, спортивная и детская площадки, подземный паркинг, презентабельное парадное с круглосуточной охраной!

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 11
rieltor.ua

Продається 1к квартира в сучасному ЖК, введений в експлуатацію. Ремонт виконувався для себе, з душею, в квартирі дуже затишно. Зроблено вдале перепланування, зі скляною розсувною перегородкою. Частину спальні виділено під спальну, а частину під кабінет, але там можна поставити диван з телевізором і зробити відпочинкову зону для гостей. До Печерську на авто 12 хвилин, до метро пішки - 10 хв. В ЖК презентабельний величезний хол (фото холу реальні), закрита територія з охороною та консьєрж сервісом, доглянута озеленена територія з парком, вводиться в експлуатацію друга черга і парк стане ще більшим. Шум від траси не чути в квартирі. Сусіди дуже тихі (їх також взагалі не чути) Також в квартирі встановлено дороге обладнання за 2000 доларів - інвертор на 6, 5 квт та літій-залізо-фосфатний акумулятор (найбезпечніший і найдорожчий) на 2, 4 квт (при бажанні можна доставити ще один). Система автономна і одразу переключається в режим роботи від акумулятора сама (є світло, вайфай, працює мікрохвильовка, можна включити кондиціонер, кавову машинку). Вартість на продаж з цим обладнанням на 1 тис доларів дорожче (його зараз вкрай складно знайти, ціни ще вищі, ніж були і + дорога установка).

Наддніпрянське шосе, 2А
rieltor.ua

Продажа новой квартиры с новым, качественным ремонтом. Общая площадь 45, 1 м2. Ремонт сделан из качественных материалов и планировался для собственного проживания. 16 этаж. Охрана, консьерж, управляющая компания. «Новопечерська Вежа» – это современный жилой комплекс бизнес-класса от надежного девелопера BudCapital, введенный в эксплуатацию в III квартале 2020 года. Он расположен на улице Бойчука, 41, в престижном Печерском районе Киева. Благодаря расположению на высоком холме Бусилова гора, с больших панорамных окон ЖК открываются живописные виды на зеленые склоны столицы и величественный Днепр, расположенный рядом Ботанический сад имени Гришко, а также исторический и деловой центр Киева.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 41
rieltor.ua

🔥🔥🔥Квартира та ціна актуальна🔥🔥🔥 Перегляд за домовленістю, ключі на руках. МАЮ ДОСТУП ДО УСІХ КВАРТИР В БУДИНКУ ‼️БЕЗ КОМІСІЇ‼️ 🏠Клубний будинок Hidden 📍Локація: вул. Тимірязівська, 46 р-н Печерськ Площа - 71.1 м2 Поверх - 2/7 Стелі - 3.1 м Опалення - централізоване Ліфти - Wittur Вашій увазі пропонується квартира в самому серці Печерську. В клубному будинку всього на 48 квартир. Готова до будь-яких дизайнерських рішень. Є підземний паркінг. Внутрішній двір представляє собою закриту зону відпочинку. Всього 20 метрів відділяють Hidden від Ботанічного саду імені Гришка, найбільшої зеленої зони центру Києва. Дизайнерське оформлення вестибюля підкреслює статусність будинку і створює додатковий затишок. ✅Ціна - 205 850 USD ✅Ціна за м2 - 2 871 USD З повагою, Владислав

возможна продажа по єОселя
Садово-Ботанічна вул. (Тимирязевская), 46
rieltor.ua

Без комісії для Покупця: продаж видової 1-кімнатної квартири загальною площею 50,1м2 на 14пов./22 в ЖК бізнес-класу «Новопечерський двір» за адресою вул.Андрія Верхогляда (Драгомирова),2а на Печерську Світла і простора, з гарною шумоізоляцією, зручне планування: з передпокою - кухня з виходом у засклену лоджію з гарними краєвидами, велика кімната з панорамними вікнами, ванна кімната; висота стель H-3м і це відчувається! Повна комплектація меблями і побутовою технікою: у вітальні – інверторний кондиціонер Cooper&Hunter, smart TV LG, двоспальне ліжко, розкладний диван з кріслом; на кухні кухонний гарнітур, TV LG, варильна поверхня з витяжкою, духова шафа і двокамерний холодильник Whirlpool, НВЧ-піч Samsung; якісна сантехніка у ванній кімнаті, душова кабіна, пральна машина Samsung, бойлер Gorenje - все продумано до дрібниць для Вашого комфорту! Металеві вхідні двері з надійними замками, міжкімнатні двері з натурального дерева; підлога ламінат (Німеччина), керамічна плітка (Іспанія) Презентабельне парадне, вхід по магнітних картках; 3 безшумні ліфти (на 2-х з них можна спуститись у підземний паркінг), доглянута територія ЖК з відеонаглядом і охороною 24/7; будинок бізнес-класу, індивідуальний проект від Укрбуд 2016 року побудови; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, вентильований фасад На території ЖК є дитячий майданчик, продуктовий магазин, аптека, кав’ярня, стоматологія. Відчуйте атмосферу цього престижного району столиці: стильна архітектура будівель, ландшафтний дизайн території, гостьовий і підземний паркінги; пропускна система входу та вїзду на територію ЖК; кафе та кавярні, салони краси, алеї для прогулянок, фітнес-клуб, відкритий басейн, близькість усієї інфраструктури ЖК «Новопечерські Липки» та Печерська! До станції метро Зверинецька 7 хвилин пішки Запрошую на перегляд цієї квартири у зручний для Вас час; гарне місце для життя, рекомендую!

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 2А
rieltor.ua
1 - 24 из 545 результатов