Найвигідніша ціна за квадратний метр у новому будинку на Оболоні! Сучасна 2-кімнатна квартира на Оболонському проспекті, 54. В монолітно-каркасному новому будинку "Оболонь Тауер" біля метро "Героїв Дніпра". 76\40\14, поверх 4(24). Чудова транспортна розв"язка, поруч дитячі садки, школи, гаражі та парковки, Дрім Таун. Квартира вільна. Закритий двір. Підземний паркінг. Стелі 3м. На підлозі плитка З колегами співпрацюю! Показую квартиру в будь-який час!

ексклюзив
Оболонський просп., 54
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ОБОЛОНЬ! НОВИЙ РЕМОНТ! 2кімн=73м3! Героїв полку Азов, 4в (Малиновського)! ✔ Продаж видової квартири з авторським ремонтом в новому будинку на Оболоні. ✔ Функціональне планування велика кухня, дві окремі просторі кімнати, сан.вузел роздільний, великий засклений та оздоблений балкон. ✔ Квартира облаштована вбудованими кухонними меблями та необхідною побутовою технікою Electrolux, Whirlpool (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна та пральна машини, холодильник), місткими шафами купе. ✔ Встановлено бойлер, систему попередньої очистки води. ✔ Підготовлені обладнання для встановлення очистної системи для питної води, та траси для встановлення кондиціонерів. ✔ Гарна вхідна група, консьєрж. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, супер маркет Сільпо, ТРЦ DREAM yellow, ТЦ Метрополіс, дит.садок, школа. ✔ Метро Оболонь та Мінська в пішій доступності. КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

ексклюзив
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4в
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 2-кімнатну квартиру Оболонський район. Полярная 11. Площа 45,5/25,5/7. Поверх 8/9 Простора, світла, тепла квартира з великим балконом. С/у - окремий. Зручне планування. Продаж з меблями. Гарна інфраструктура та транспортна розвʼязка. Поруч з будинком знаходиться: - супермаркет; - ринок; - дитячий садок; - школа; - аптека; - лікарня; - бювет. Квартира чекає на свого покупця і готова дарувати моменти радості та щастя! БЕЗ КОМІСІЇ Ціна 27000 $ Умови продажу уточнюйте за телефоном 097 736 5733 Андрій

ексклюзив
Полярна вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Видову 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу Obolon Plaza по Оболонському проспекту 6а. Оболонський район. Квартира-вiльного планування розташована на 13 поверсі 14-ти поверхового монолітно-каркасного будинку, загальною площею - 82 кв.м, жилою - 33 кв.м., кухн-вiтальнi - 30 кв.м., висота стелi 2,75 м. Двостороння. Стан після будівельників: лазерна стяжка, мідна проводка. У комплексі з першого по четвертий поверхи знаходиться торгові площі. На пятому поверсі житлової частини спроектований вихід на відкриту експлуатовану терасу з сучасним дитячим майданчиком, зонами відпочинку і ландшафтним дизайном. А також для жителів комплексу буде облаштований власний спортивний зал та дитяча ігрова кімната. Поряд з житловим комплексом розташовані: магазини, супермаркети, торгові центри, аптеки, медичні центри, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. Зони відпочинку.

Оболонський просп., 6-А
rieltor.ua

Продам видову 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі Навігатор з сучасним архітектурним рішенням 2021 побудови по провулку Балтійський 1 , 18/25 пов. утеплена панель, проект будинку АППС-люкс. 78/36/12 кв. м. з ремонтом: склопакети, міжкімнатні двері; з/в роздільний в кахлі, бойлер, вбудована кухня/техніка, нові меблі/техніка. Ідеальна пропозиція як під оренду, так і для життя. Відмінне планування - просторий правильної форми хол-12 кв.м., кухня з великою лоджією 17 кв.м., спальня з великою заскленою лоджією - 23.0 кв.м., вітальня - 18 кв.м. Висота стелі 2,7 м. Одностороння. Бронедвері. Вдале місце розташування, розвинена інфраструктура, закрита територія з цілодобовою охороною. Поруч зупинка міської електрички, маршруток, ТРЦ Караван, куренівський ринок, школа №8, дитячий садок, парк. До центру міста машиною можна доїхати за 20 хвилин. Станції метро "Почайна" та "Оболонь" - 8 хв громадським транспортом. Біля комплексу будується супермаркет NOVUS. Усі питання по телефону.

Балтійський пров., 1
rieltor.ua

Бандери 32д. Новий ЖК. Оболонь. ДОСК 32. Видова 2 кімнатна квартира. Продам 2-х кімнатну квартиру в новому житловому комплексі комфорт-класу 2022 року побудови. ЖК ДОСК 32, у стилі концепт-лофт, розташований по проспекту Степана Бандери (Московському), 32Д із сучасним архітектурним рішенням. Квартира-вільного планування розташована на 4 поверсі 26-ти поверхового монолітно-каркасного будинку, загальною площею – 69 кв.м, житловою – 40 кв.м., кухні-вітальної – 24 кв.м., висотою стель 2,7 м. Двостороння. Стан після будівельників: панорамні вікна, радіатори з регуляторами тепла, протиударні двері, лазерна стяжка. Встановлено всі лічильники. Комплекс має власну закриту територію, що охороняється, є вихід на відкриту експлуатовану терасу з сучасним дитячим і спортивним майданчиком, зонами відпочинку та ландшафтним дизайном, рестораном, салоном краси. А також для мешканців комплексу облаштований власний спортивний зал та дитяча ігрова кімната. Швидкісний ліфт доставить Вас у підземний дворівневий паркінг. Поруч із житловим комплексом розташовані: магазини, супермаркети, торгові центри, аптеки, медичні центри, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. Зони відпочинку.

Степана Бандери просп. (Московський), 32д
rieltor.ua

ДУЖЕ ВИДОВА КВАРТИРА НА ДНІПРО!!! Івасюка Володимира просп. (Г.Сталінграду,) 6А Спецпроект 16/23-й поверх, площа: 75,2/45/15, Світла та простора квартира з якісним євроремонтом в елітному ЖК "Оазис" на Оболонських Липках. Якісні, меблі, шафи-купе, підігрів підлоги, Вся побутова техніка, кондиціонери, холодильник, пральна та посудомийна машини. Поруч Парк Наталка. Цілодобова охорона з відеоспостереженням, сигналізація. Ціна: 169500USD Відео можу переслати:))

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6А
rieltor.ua

Оболонсьский район. Зручне розташування, бізнес-клас, вишуканий дизайн. Розкішна квартира площею 100/40.4/34 з ексклюзивним дизайнерським ремонтом VIP-рівня. Оздоблення виконане з натуральних високоякісних матеріалів переважно кращих світових брендів. Вся побутова техніка преміум-сегменту. В квартирі присутня ідея філософії останніх технологій і ексклюзивного стилю. У кожній деталі поєднується розкіш та елегантність.

Кондратюка Юрія вул., 3
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в Оболонському р-н, пр Володимира Івасюка 9. Квартира на третьому поверсі девяти поверхового будинку. Квартира в доглянутому стані, має просторий балкон лоджию, роздільний сан вузол. Ідеально для молодої сімї. Поруч з будинком є все необхідне для комфортного проживання, школи, дитячі садки, сепермаркети в 5 хв ходьби, набережна р. Дніпро 600м, парк Наталка, чудове сполучення з громадським транспортом зупинка поряд з будинком, до метро Оболонь 15 хв пішки, парковка біля підїзду ID: 77901

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 9
rieltor.ua

🏠 Пропонується до продажу видова 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом по вул. Прирічна, 5 в Оболонському районі. Будинок газифікований. 📐 Площа квартири: 46 м², розташована на 6-му поверсі 9-поверхового будинку. 🛋️ Планування квартири включає дві окремі кімнати, затишну кухню, роздільні ванну кімнату та санвузол, коридор, засклений балкон. 🎨 В квартирі зроблений дизайнерський ремонт на початку 2022 року. Меблі виготовлені на замовлення з високоякісних матеріалів від світових виробників. 💼 Є два просторих робочих місця, ідеально підходить для роботи вдома або навчання. 🏞️ Продумане до дрібниць планування, багато місць зберігання для речей, вбудована брендова побутова техніка та сантехніка. 🌡️ Тепла підлога в санвузлах, на кухні, в коридорі та на балконі. Ламінат у кімнатах. Відмінна система освітлення. 🚨 Сигналізація, домофон. Усе, що на фото, залишається новим власникам! 🌅 Одностороннє планування, чудовий краєвид на Оболонську набережну, на залив з пляжними зонами та зонами відпочинку. 🏙️ В підїзді є пасажирський ліфт. У дворі та зі сторони вулиці завжди є місце для паркування авто. Розвинена інфраструктура: супермаркети, кавярні, дитячі та спортивні майданчики, школа та дитячий садочок, парки Казка та Наталка. 🚇 Станція метро "Мінська" всього за 15 хвилин пішки. 🔑 Запрошуємо на перегляд цієї світлої та затишної квартири, вона варта вашої уваги!

Прирічна вул., 5
rieltor.ua

Видова на озеро 2 кімнатна квартира в одному з престижних районів Києва - Оболоні. Житловий комплекс “ОАЗИС”. Розташована на 14 поверсі, загальна площа 73.6кв.м, кухня 14,3кв.м. Квартира в гарному житловому стані, панорамні вікна, санвузол суміжний, висота стелі 3 метри. Встановлені лічильники холодної та гарячої води, опалення. Вхідні броньовані двері високої якості. Квартира продається з меблями та технікою, ідеально підійде як для проживання так і під орендний бізнес. Розкішний краєвид на озеро Вербне та правий берег Києва. Будинок 2006 року, ОСББ, респектабельні сусіди, охайний підїзд, 3 ліфти, консьєрж, біля будинку місця для паркування. Немає сенсу описувати інфраструктуру - це ж Оболонь! Навчальні заклади, дитячі садочки, фітнес клуби, салони краси, клініки Медиком, Добробут, кавярні, ресторани, відділення банків, супермаркети. Поруч парк “Наталка”та набережна Дніпра з зонами для прогулянок, занять спортом. Чудова локація, метро Оболонь, Почайна в пішій доступності. #A568

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2Г
rieltor.ua

На продаж пропонується чудова 2 кімнатна квартира, з новим сучасним ремонтом, за адресою вул. Озерна 14. Загальна площа квартири становить 54м2. Поверх 7/9. Панельний будинок 1977 року. До метро Героїв Дніпра 7 хвилин. Будинок розташований у дворі. В квартирі виконаний якісний ремонт, з повною заміною усіх коммунікацій, проводки. Ремонт в ідеальному стані. У квартирі виконане раціональне перепланування (кухня - вітальня) та 2 окремі кімнати (спальні)+засклена лоджія. В квартирі лишається все що є на фото. У пішій доступності школи (100 м) , дитсадок(100м) , відділення банку, банкомат, термінал прийому платежів, пункт обміну валют, мінімаркет, супермаркет, торговий центр, ринок. Запрошуємо на перегляд. 3.1.5.9.1.7.3.5.4.0.1.0

Озерна вул., 14
rieltor.ua

Без комісії. Продам 2кім.квартиру, 48кв.м., Оболонський район, вул.Пріорська,9, 48/32/8кв.м., 2/3пов. Світла простора 2кім. квартира в гарному житловому стані. Планування роздільне, санвузол суміжний. Капітальному ремонту 3 роки. Повна заміна проводки, труб. Нові вікна, двері, газова колонка. Завжди є гаряча вода. Плита газова. На все лічильники. Теплий цегляний будинок. Комфортний другий поверх. Розвинена інфраструктура району - школи, садочки, супермаркети, відділення банків, пошти - все поруч. Зручна транспортна розвязка. Ціна 46000у.о. Без комісії. Продаж по постановам, єВідновленню розглядаємо. Співпрацюю. Запрошую на перегляд.

ексклюзив
Пріорська вул., 9
rieltor.ua

Простора двокімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК "Оазис",6 копус розташований в чудовому місці біля набережної Дніпра! Якісний ремонт, роздільні кімнати, роздільні санвузли, чудовий будинок. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Будинок із закритою територією під шлагбаумом, є підземний паркінг, дітячий майданчик, поруч супермаркет.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

Квартира в новому комплексі з розвиненою інфраструктурою. Новий ремонт, вбудовані меблі, побутова техніка, склопакети, лоджія засклена, лічильники електрики, води гарячої, холодної, опалення. Поруч школа, дитячий садок, супермаркети. Ст.м. Мінська 15 хвилин маршруткою. Прекрасна панорама на місто та зону відпочинку.

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 31а
rieltor.ua

.Пропонується затишна 2-кімнатна квартира в Оболонському районі, на Мінському масиві, за адресою вулиця Полярна 7. Знаходиться на сьомому поверсі девятиповерхового будинку. Загальна площа квартири складає 48 квадратних метрів, з яких 29 метрів припадає на житлову площу, а 7 метрів на кухню. Квартира у житловому стані, з встановленими склопакетами, що забезпечує додаткову затишність та енергоефективність. Також є засклений балкон, де можна насолоджуватись свіжим повітрям та краєвидом. Продаж включає в себе меблі та побутову техніку, в тому числі пральну машину, бойлер та газову плиту, які знаходяться в робочому стані, готові до використання. В 2024 році були оновлені лічильники на воду. Розташування квартири має чудову транспортну розвязку, зручно розташована поруч з площею Шевченка. Всього 15 хвилин пішки до станції метро Оболонь. В районі розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживання. Квартира дуже тепла, що робить її особливо комфортною в холодну пору року. Торг можливий. Не соромтеся звертатися для детальнішої інформації чи організації перегляду. Степан.

Полярна вул., 7
rieltor.ua

Продається простора та світла 2к квартира площею 73м² у ЖК "Навігатор", розташованому за адресою: Балтійський провулок 5. Квартира знаходиться на 16 поверсі 25-ти поверхового будинку, з вікон відкривається вид на Оболонь. Квартира включає хол, який додає додатковий простір і комфорт, також роздільний санвузол у ванній встановлений бойлер, велика кухня з балконом. У квартирі виконано якісний ремонт від забудовника, що дозволяє новим власникам одразу ж вїхати та почати облаштовувати житло під себе. Квартира продається без меблів, за винятком кухонного гарнітуру та вбудованої техніки. Розташування ЖК "Навігатор" забезпечує чудову інфраструктуру: поряд знаходяться магазини, кафе, школи, дитячі садки, а також зони для відпочинку та прогулянок. Зручне транспортне сполучення дозволяє легко дістатися будь-якої точки міста.

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 5
rieltor.ua

Продам 2-х.кімнатну квартиру вул. Героев Дніпра 6. Світла, тепла квартира.10/16 пов.,47/30/8.2 Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Охайна вхідна група. Санвузол роздільний. На підлозі паркет. Засклені лоджіі. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. Ст.М Героїв Дніпра.Ціна 59900у.е.Торг. БЕЗ КОМІСІІ.

Героїв Дніпра вул., 6
rieltor.ua

Олександра Архипенка вул. (Залки Мате), 10-В
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Яскравий, Оболонський район, Мінський масив. Квартира знаходиться на 16 поверсі 25-поверхового будинку 2018 року побудови з видом на Вишгород. Загальна площа 62м2 Площа кухні 11м2 У квартирі є 2 окремі спальні, кухня-вітальня і 2 санвузли. Зроблено дуже якісний ремонт: стіни фарбовані, підлога - ламінат, у двох санвузлах і на балконі є тепла підлога. Усі меблі були виготовлені на замовлення. Також є вся необхідна побутова техніка: телевізор, два кондиціонери на охолодження і тепло, пральна і сушильна машини, водонагрівач на 100 літрів, холодильник, вбудована духовка, електроплита, витяжка, мікрохвильова піч, посудомийна машина, відеодомофон. Поруч знаходяться Сільпо, Леруа Мерлен, ТЦ "Полярний", Перша дитяча Академія "Оболонь", школи 285, 29, 9. Дитячі садки 527, 804 "Веселка", 580 "Ольвія". Приват Банк, Райффайзен Банк Аваль. Зупинки громадського транспорту за 5 хв. пішки. За 10 хв їзди знаходяться ст.м. Г. Дніпра та ст.м. Мінська. ID: 76150

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 31а
rieltor.ua

Продаж квартири Оболонь До Вашої уваги пропонується чудова пропозиція! Світла двокімнатна квартира на Оболоні, за адресою Проспект Оболонський 34 Загальна площа: 51 м² Площа кухні: 7 м² Поверх 8 з 9 Чудове розташування, 400 м. - ст. м. Героїв Дніпра, 500 м. - ст. м. Мінська. Поруч ТРЦ DREAM, дитячий садок, школа, та все, що Вам потрібно для життя. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Не пропустіть можливість стати власником цієї затишної квартири! За детальнішою інформацією та відеооглядом звертайтесь за номером +380988021891 - Аліна.

Оболонський просп., 34
rieltor.ua

Продається сучасна квартира, замінені всі комунікації, в кожній кімнаті є кондиціонер, новий ремонт, 3 великі шафи -купе, бойлер, ванна кімната, 2 балкони у кухні і у кімнаті, броньовані двері, ремонт виконаний с високоякісних матеріалів, все залишається в квартирі Є відео огляд, всі питання по телефону

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 9а
rieltor.ua

Можливий БЕЗГОТІВКОВИЙ розрахунок. Затишна двокімнатна квартира площею 52, 9 кв. м, побудована і весь час залишалась у власності однієї родини. Шостий поверх дев"ятиповерхового будинку по вулиці Героїв Азов (Колишня Малиновського). Не кутова. Від метро Оболонь 5 хвилин пішки. Поруч магазини, школа-ліцей та інша необхідна інфраструктура. До сучасного парку "Наталка", що на набережній Дніпра, пішки 15 хвилин. Будинок цегляний, дуже теплий- взимку теплоенергія 800-1000грн на місяць. Має дві роздільні кімнати, з меншої є вихід на балкон. Вана та туалетна кімнати також роздільні. В кухні газова плита з новим лічильником. Вода та електроенергія також сплачуються за показами власних квартирних лічильниківі. Встановлено новий еко-бойлер. Квартира пропонується разом з меблями та технікою: холодільник, нова плита, бойлер, пральна машинка, нові крани у ваній, телевізор, кондиціонер. Вхідні двері до квартири подвійні; зовнішня - нова, підвищеного класу надійності. У парадному є домофон. Всі документи в повному порядку. Запрошуємо до перегляду.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в гарному житловому стані, укомплектована меблями та побутовою технікою для життя. Зручне планування: дві окремі спальні, санвузол суміжний, душова кабіна. Вікна виходять усі у двір! Будинок у дворі, охайне парадне, консьєрж, ліфт. Є підвальне приміщення для зберігання речей та консервацій. Поруч метро "Мінська" - 5 хвилин пішки, добре розвинена інфраструктура: магазини, кафе, ресторани, "McDonalds", "KFC", озеро, Парк "Наталка". Зупинка транспорту.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 41
rieltor.ua
1 - 24 з 458 результатів