Продам 3к на Оболоні. Йорданська 2а. Гарний стан ремонту. Повністю мебльована і обладнана технікою. Тепла і затишна. Двір охайний, доглянутий, достатньо місця для паркування. Поряд метро Оболонь, Почайна. Колегам забороняю дублювати рекламу!!!

ексклюзив
Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 2а
rieltor.ua

Продається квартира, євро-двушка, в ЖК "Міністерський" (2016 рік введення в експлуатацію) Квартира загальною площею 51.3 кв.м., житловою - 25 кв.м., кухня-вітальня - 17.6 кв.м., розташована на 18/26 поверхового, монолітно-каркасного будинку, з зовнішнім утепленням керамоватою. В квартирі виконаний якісний дизайнерський ремонт, є вся необхідна для комфортного життя побутова і кухонна техніка, квартира повністю мебльована. Квартира оснащена великою кількістю місць для зберігання речей. В санвузлі - тепла підлога. Повністю обладнана кухня з посудомийною машиною і вбудованою духовою шафою. З вікон квартири відкривається панорамний вид на Південний Захід, 4 швидкісні ліфти, консєрж в підїзді, охорона по периметру ЖК, біля будинку дитячий майданчик, кафе, магазини та інші необхідні елементи інфраструктури, ЖК розташований в 10хв їзди від станції метро Мінська,автобус №99 кожні 10 хв доставляє пасажирів до метро. Власники автомобілів мають можливість паркуватися в підземному паркінгу, або біля ЖК. Квартира вільна, зареєстрованих немає, ключі передаються в день підписання Договору Купівлі-Продажу. Вартість квартири - 58 000$ АБО НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Перегляди можливі в суботу (19 жовтня) з 11:00 ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 3
rieltor.ua

Супер видова квартира (298м2) з терасою (150м2) чудовий вид на Дніпро та місто. У квартирі виконаний ремонт за проектом з дизайнерськими меблями. Квартира 2-х рівнева. на 1 пов велика студія-кухня з лаунж-зоною, санвузол, кабінет. гардеробна і кілька виходів на терасу. На 2 поверсі розташовані 3 спальні та саузол. Кожна кімната має вихід на балкон

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2д
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

вул. Левка Лукянека, Smart Paza Obolon, метро Мінська 1 хв, генератор на ліфти та воду! Особливістю ЖК є чотириповерхова стилобатна частина, в якій розташований торговий центр та є сквер з дитячим майданчиков, де можна прогулюватись 24/7. Відеонагляд по території, карткова система входу на поверх, висота стелі 3 метри! Ергономічна квратира з стильним дизайном: кухня вітальня, окрема спальня, та гардеробна. Продаж з усіма меблями та технікою. В обробці викорастані високоякісні матеріали, встановлено клімат контроль, кондиціонер, ролети на вікна, різні види освітення. Ремонт для себе!

можливий продаж по єОселя
генератор
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 21/19
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується простора 2к квартира в ЖК Оазис, пр-кт Героїв Сталінграду 6. Планування: - простора вітальня - кухня - спальня - 2 санвузли - 2 балкони Закрита територія ЖК. Дитячий майданчик. Підземний паркінг та гостьова парковка. Зручна транспортна розвязка. Поруч магазини, ресторани, аптека, салони краси. Документам більше 3 років. Перегляди в зручний для вас час. ID: 81222

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Навігатор за адресою : провулок Балтійський, 5. Розташована на 9 поверсі. Простра однокімнатна квартира площею 61,2 м", кухня - студіо с зоною відпочинку та балконом ( 17,7м2) та окрема спальня ( 17,9 м2). Квартира двостороння, якісний ламінат, замінені міжкімнатні двері, ванна, консоль, сантехніка. Облаштована необхідними меблями та технікою. В ЖК автономна котельня, магазини, кафе, салон краси. У під"їзді 3 ліфти, консьер, відеоспостреження, лічильники на тепло. У пішій доступності супермаркети, ресторани, магазини, парк. ТРЦ Караван 20 хвилин пішки, 6 хвилин на авто. Хороша транспортна розвязка: 7 хвилин до станції метро Оболонь на трамваї №11, 17. Маршрутний та міський транспорт: Майдан Незалежності, Лукянівка, Контрактова площа, Почайна, Нивки, Героїв Дніпра, Соломянський район, Пуща Водиця. Ціна 65 000 євро, або по курсу в доларах.

Балтійський пров., 5
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонується на продаж унікальна дворівнева квартира з видом на Дніпро в престижному районі, за адресою вул. Івасюка (Героїв Сталінграда). Загальна площа — 216 квадратних метрів. Поверх — 12-13 На першому рівні розташована простора кухня-вітальня, спальня, санвузол, сауна, що забезпечує комфортне розташування для вас та вашої сімї. Другий поверх містить три окремі спальні та додатковий санвузол. Квартира відзначається капітальним, якісним ремонтом та повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. На підлозі використано паркет, а стіни вкриті фарбою. Будинок, в якому розташована квартира, належить до бізнес-класу і має індивідуальний проєкт з товстими стінами, що забезпечує надійність та затишок. Тут працюють три ліфти, є система відеонагляду та консьєрж. Перші поверхи будинку призначені для комерційних приміщень. Розташування будинку надає зручний доступ до різноманітних послуг та розваг. Поблизу розташовані супермаркети, ресторани, набережна, причал, гольф-клуб та парк “Наталка”. Інфраструктура району постійно розвивається, що додає йому привабливості. До центру міста можна дістатися за 10 хвилин на автомобілі по гарній дорозі. Запрошуємо вас на перегляд цієї унікальної квартири з неймовірним видом на Дніпро. A565

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 12Г
rieltor.ua

Я ВЛАСНИК. БЕЗ КОМІСІЇ. Телефонуйте, відповім на всі питання по квартирі і ЖК в цілому) Квартира розташована на 24/26 пов. Загальна площа 80.4 М2, h=2.72 м. Вікна - на Південь та Північний Схід, з краєвидами на більшу частину Оболонського району, дуже гарна і мальовнича картинка, кожен раз приємно дивитися у вікна :) Зроблено якісний дизайнерський ремонт, все надійно, добротно, робили для себе. Сантехніка та побутова техніка від відомих брендів, все працює ідеально і в гарному стані. Будинок монолітно-каркасний, утеплений. Наявні 3 пасажирські ліфти і 1 грузовий "ЄВРОФОРМАТ". Поруч під домом одразу станція метро Оболонь, оновлений ТЦ LAKE PLAZA, ТЦ Dream Town, Школа, Нова Пошта, Укрпошта, супермаркети: VARUS, Велика Кишеня, Сільпо. Також поруч є спортзали: APOLLO, TOTAL FITNESS, Кроссфіт Банда, СпортЛайф. У комплексі є підземний паркінг на 100+ місць. А також дуже великий гостьовий паркінг на території комплексу. Також є підземна парковка в LAKE PLAZA (день\місяць) і біля проспекту є відкритий паркінг (для автовласників проблем з паркінгом не буде взагалі). На території комплексу є свій парк і озеро, спортивний майданчик, басктебольне поле. Ідеальне місце для життя. Тихо, зручно, комфротно)

власник
Оболонський просп., 1
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з окремою спальнею, ванною кімнатою, туалетом, кухнею, балконом та коридором. Затишна квартира розташована у самому центрі Оболоні, поруч з набережною, магазинами та парком. Розвинена інфраструктура включає школи, дитячі садки, поліклініку, ТРЦ "Dream Town", фітнес-клуб "Спортлайф", сквер, супермаркети, ринок, зону відпочинку, Оболонську набережну та парк Наталка. До станції метро – всього 10 хвилин пішки. Квартира готова для проживання, підходить як для власного користування, так і для оренди. Будинок знаходиться майже на березі затоки Дніпра, що забезпечує свіже повітря, пляж та природу. Без комісії.

Прирічна вул., 27в
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в житловому комплексі: NAVIGATOR; ЖК Навігатор- це комфортний і затишний житловий комплекс, що розмістився в Оболонському районі столиці за адресою: Київ, провулок; Балтійський, 3а; 25/25 поверхового будинку, загальна площа квартири 34 метри + гардеробна кімната + балкон. У квартирі зроблене грамотне планування за рахунок чого в ній комфортно і затишно. Краща ціна в даному комплексі, перегляд за домовленістю, на додаткові питання відповім по телефону. До центру міста - за 20 хвилин на авто або на метро від станцій; Почайна та Оболонь. Неподалік знаменита Оболонська набережна. Три великих ТРЦ, значна кількість магазинів, дошкільних та освітніх навчальних закладів, медичних і; культурних установ. Плюс обєкти внутрішньої інфраструктури ЖК: магазини, аптеки, сервісні заклади, парковки та зони відпочинку. Проєкт ЖК NAVIGATOR розроблено з урахуванням досвіду і сучасних тенденцій у будівництві. Автономна; система опалення комплексу.

ексклюзив
Балтійський пров., 3а
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Київ

.Чудова локація!!! Продаж 2к квартири на Оболоні, під ремонт, в суперському місці 1 хвилина до метро Оболонь, через дорогу ТРЦ, Церква, Озеро. Школи, садочки все є, квартира на 6 поверсі 9 поверхового будинку. за адресою вулиця Героїв полку «Азов», 13 Степан.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 13
rieltor.ua

Продається стильна та сучасна квартира в престижному районі Києва! Адреса: просп. Володимира Івасюка, 2д Поверх: 16/16 Район: Парк Наталка Основні характеристики: Площа: 57 м2 Євроремонт: Дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Меблі та техніка: Квартира повністю мебльована, укомплектована сучасною побутовою технікою від провідних брендів Simens і Miele. Опалення: Автономне опалення, що дозволить комфортно регулювати температуру в будь-який сезон. Комфорт: Смарт тепла підлога в зоні ванної кімнати та кухні – ідеальне рішення для прохолодних ранків, генератор для лфіта встановлюється аби під час відключень Ви могли з комфортом підійматись додому. Вид з вікон: Насолоджуйтесь прекрасним видом на зелену зону міста та озеро. Додатково: Кладова в подарунок – додатковий простір для зберігання ваших речей. В квартирі є окреме місце для домашнього улюбленця та міні бар. Переваги локації: Квартира розташована в одному з найзеленіших районів столиці, поруч з парком Наталка. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного життя: магазини, школи, дитячі садки, кафе та ресторани. Не упустіть шанс стати власником цієї чудової квартири! Звяжіться зі мною для організації перегляду або додаткової інформації.

ексклюзив
генератор
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2д
rieltor.ua

Простора квартира з гарним ремонтом. Знаходиться на невисокому 8 поверсі, Ремонту приблизно 3 роки, наразі ніхто не проживає. В кімнаті на підлозі дубовий паркет, передпокій та кухня - плитка. На кухні залишається холодильник, вбудована мікрохвильова піч, вбудована посудомийна машина. Поверх розрахований на 4 квартири, на кожні 2 квартири свій тамбур та вихід на балкон.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 10а
rieltor.ua

Без комісії для покупця! 0% Продається трикімнатна квартира на Оболоні вул. Озерна, 16. Квартира у відмінному житловому стані, утеплена зовні мінватою 100мм, середній поверх будинку. Будинок серія КТ. Планування кімнат роздільне: вітальня з виходом на утеплену лоджію (взимку обігрівається радіатором), дві спальні кімнати - одна з виходом на засклений балкон, великий хол, санвузол роздільний (бойлер на 80л, лічильники на воду). Вікна всі поміняні, проводка також. Чистота в парадному, два ліфти (вантажний і пасажирський). Прибудинкова територія доглянута, є паркувальні місця. Розвинена інфраструктура мікрорайону: дитячий садок і школа, навпроти будинку, гімназія, відділення банків, поліклініка, супермаркети, кафе, ресторани, ТЦ Оазис, ТРЦ Дрім Таун 2, ринок Героїв Дніпра, озеро Біле. Зручна транспортна розвязка: ст. метро Героїв Дніпра 5 хвилин ходьби, зупинка громадського транспорту (маршрутне таксі, автобуси, трамвай №16). ID: 79908

ексклюзив
Озерна вул., 16
rieltor.ua

Право власності на руках ! єОселя ! Хороша пропозиція за квартиру з документами. Пропонується на продаж по програмі єОселя 1-кімнатна квартира з хорошим функціоналом, роздільне планування, кухня з власним балконом, балкон зонований на дві частини - основну і додаткову. Основна зона балкона засклена. Стан квартир після будівельників. Висота стелі 3м. Встановлені енергозберігаючі вікна, також встановлені сучасні радіатори в кухні і кімнаті. Квартира тепла і комфортна. Стан після будівельників. Квартира розташована на 20 поверсі 25 поверхового будинку. Вікна у двір. Величний вид звікна. У дворі передбачені місця для паркування. Є власна дятича площадка. У дворі продуктові магазини, аптеки, кавярні, все є для сучасного комфорту. Документи готові до угоди. єОселя або інша державна програма без проблем. Прходьте на перегляд, з радістю Вам покажемо вашу майбутню квартиру !

можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 3А
rieltor.ua

Без комісії ! Продаж 1 кімнатної квартири з новим ремонтом в Оболонському районі, поряд вул. Макіївська 17, Пріорська, вул. Вишгородська. Новий будинок з червоної цегли. Загальна площа 36,6 м2 Кухня 9,5 м2 Поверх 2. Закрита територія. Власна парковка на 25 авто. Ремонт в квартирі вже завершено. Санвузол - плитка. Підлога - плитка та ламінат. Планування - окрема спальня, простора кухня та вітальня. Мижливий продаж з технікою та меблями. Автономне електричне живлення. Постійне водопостачання в момент відключення світла. Можливе встановлення генератора та інвертора. Офіційний представник власника без комісії. Дзвоніть! Організую перегляд у зручний для вас час.

ексклюзив
генератор
Макіївська вул., 17
rieltor.ua

.Приваблива ціна 2 к квартира!!! Продаж 2к квартири Оболонський р-н, вул. Вишгородська 50-Б. Світла та тепла 2- кімнатна квартира на 3 з 5-ти поверхів. У квартирі газ. Всі лічильники на воду та світло нові. На будинку лічильник опалення та газу. Вікна поміняні на німецькі 2-х та 3-х камерні металопластикові Rehau. Є балкон. Будинок у дворі- дороги не чутно взагалі. Поряд парк та вся необхідна інфраструктура: пошти, супермаркети, кавʼярня, тренажерний зал тощо. Зверніть увагу, квартира під капремонт. Але демонтаж вже зробили. Додатковим бонусом що вже куплені шпалери, клей, фарба для стелі, штукатурка, багети, всі люстри та розетки. Звертайтесь за додатковою інформацією та для організації перегляду. Степан.

Вишгородська вул., 50-б
rieltor.ua

.Продаж просторої, теплої 2к квартири, яка знаходиться на 2 поверсі девятиповерхового будинку за адресою вул. Автозаводська, буд.25 (Оболонський район) м. Київ. Квартира з ремонтом, обладнана меблями, можна зразу заїзжати. У квартирі є Газ і при відключенні світла завжди можна готувати їжу. Загальна площа 56 кв.м 1-ша кімната (17.3 кв.м) 2-га кімната (11 кв.м) Кухня (7.7 кв.м) Ваннна кімната (3 кв.м) Коридор (6.8 кв.м) Балкон (10.2 кв.м) Вдале розташування, біля будинку магазин "АТБ","Сільпо" , "Макдональдз",аптека, школа, ринок, у пішій доступності супермаркетиторгові центри Караван, Ретровіль, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 25 хвилин до центру міста, метро, громадський транспорт.

Автозаводська вул., 25
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується затишна тепла 1-кімнатна квартира на продаж за адресою: Оболонь, вул. Героїв Дніпра, 65, розташована на 2 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа квартири 36 м² плюс балкон. Є газ. Опалення центральне. В будинку є домофон та кодовий замок. Чисте парадне, порядні сусіди. Будинок знахдиться під керуванням ОСББ. Квартира з косметичним ремонтом, обладнана всім необхідним для життя, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності відділення Нової пошти, магазини Сільпо, АТБ-Маркет, ТЦ Оазіс, ТРЦ Dream berry, Sport Life із басейном, школи, кафе, дитячі садочки, медичні заклади. 500 метрів до Оболонської набережної. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, 15 хвилин о центру міста, зупинки громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра 4 хвилини пішки. Поряд станції метро Мінська, Оболонь. Можливо купівля під бізнес (оренду) 14 000 грн/місяць

Героїв Дніпра вул., 65
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, Оболонський район, вул. Автозаводська 71. Хороший будинок Т-серії, 1994 року будівництва. Загальна площа квартири 55,3м2, житлова 29м2, кухня 8,5м2. Розташована на 11 поверсі 16 поверхівки. Кухня має вихід на лоджію та одна із кімнат; санвузол та ванна кімната розділені. У 2015 році був розпочатий косметичний ремонт (в кімнатах покладено ламінат та поклеєні нові шпалери, замінено батареї опалення, встановлені нові вікна). В будинку особиста охорона, двірник, сантехнік, електрик від ОСББ. Поряд з будинком дитячий садок, школа, гарна паркова зона, продуктові магазини ФОРА, АТБ та інш. Недалеко міська електричка зупинка зупинка "ПРИОРКА". За більш детальною інформацією - Телефонуйте.

Автозаводська вул., 71
rieltor.ua

Продам 2-кім квартиру, проспект Литовський(Мінський), Оболонський район. Квартира розташована на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа – 46,1 м2, житлова – 29,2 м2, кухня-6,7 м2., дві окремі кімнати, кухня, газова плита, санвузол роздільний, балкон, просторий коридор. Квартира не кутова, світла та дуже тепла, прекрасний вид з вікна у двір, тамбур на три квартири, спокійні привітні сусіди. Чистий відремонтований підїзд, кодовий замок, домофон, ліфт працює без перебоїв, сміттєпровід заварено. Прибудинкова територія доглянута, є місце для паркування авто. Чудова локація, в пішій доступності школа, дитячий садок, продуктовий ринок, супермаркети Сільпо, АТБ, аптеки, відділення Нова Пошта, безліч інших необхідних магазинів, поліклініка, діагностичний центр. Біля будинку знаходиться парк, а також в пішій доступності ліс. Зручна транспортна розвʼязка, до метро Мінська 10-15 хвилин. Громадським транспортом можна доїхати в усі напрямки міста: Майдан незалежності, Почайна , Контрактова площа, Нивки, Севастопольська площа, жд вокзал, Лукʼянівська. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляд.

ексклюзив
Литовський просп. (Мінський), 6А
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира на Оболоні. Квартира у житловому стані але при бажанні нових власникі можна зробити ремонт. Гарне місце розташування, у пішій доступності метро, а також парк Наталка та набережна. Рекомендуємо прийти та подивитись, оскільки у живу виглядає краще. ID 80098

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 11Б
rieltor.ua

Продається три кімнатна квартира на Оболоні. Чудова транспортна розвʼязка, поруч зупинка громадського та маршрутного транспорту, метро Оболонь у пішій доступності. У квартирі замінено усі вікна та балконний блок на якісні металопластикові, а також замінено вхідні двері. Запрошуємо на перегляд та придбання. ID: 79273

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 28А
rieltor.ua

можливий продаж по єОселя
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua
1 - 24 з 1 364 результатів

Той, хто хоче оселитися в одному з сучасних масивів української столиці, може купити квартиру в Києві в Оболонському районі, де пропонують житло на будь-який смак і гаманець. Тут реально придбати бюджетне вторинне житло в будинку, який зведено кілька десятків років тому, а можна купити елітні апартаменти в новобудові від власника за досить високою ціною. Усі пропозиції з продажу нерухомості в таких житлових масивах, як Оболонь, Мінський, Пріорка, Куренівка, Вишгородський, Пуща-Водиця, представлені в пошуковій системі Flatfy від ЛУН.

Переваги купівлі житлової нерухомості в Оболонському р-ні

Однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні квартири в цьому окрузі – оптимальний вибір для тих, кого хвилює розвиненість інфраструктури. Район відрізняється великою кількістю дитсадків, шкіл, медичних установ, супермаркетів, магазинів, кафе, аптек тощо. На території округу розташовані великі торгово-розважальні центри, речовий і книжковий ринок «Петрівка».

Транспортна доступність району теж не викликає нарікань, до того ж розташований він на правому березі Дніпра. Місцевим жителям доступні автобуси, маршрутні таксі, тролейбуси та метро. Тих, хто хотів би купити квартиру на вторинному ринку біля станції метрополітену, дуже багато, адже, наприклад, доїхати від станції «Оболонь» до «Майдану Незалежності» можна за п’ятнадцять хвилин. Через високий попит недорого придбати таке житло досить складно, але вигідні пропозиції все ж таки інколи трапляються.

Продаж квартир у Києві в Оболонському районі здійснюється вельми активно ще й через велику кількість паркових зон і близькість Дніпра. Одна з основних переваг округу – Оболонська набережна, якою приємно прогулюватися і взимку, і влітку. Місцеві люблять цей район також за наявність пляжів і озера Міністерка.

Оголошення про продаж квартир в Оболонському районі без посередників на Flatfy від ЛУН

Найбільшу кількість пропозиції з продажу нерухомості в цьому окрузі можна знайти саме завдяки пошуковику Flatfy від ЛУН – він містить тисячі оголошень, що подані особисто власниками квартир. Якщо вас цікавлять ціни на житло чи ви хочете придбати його дешево й без участі посередників – цей агрегатор стане вам у нагоді. Завдяки фільтрам ви швидко відберете ті пропозиції, що відповідають вашим вимогам, після чого можна переходити до вивчення кожного оголошення окремо.

Об’яви на Flatfy від ЛУН містять опис, розташування на карті й фото. Тут можна побачити таку інформацію, як адреса, планування квартири, площа кімнат – вітальні, спальні, дитячої, кухні, поверх тощо. Контакти продавця відкриються відразу, як тільки ви натиснете кнопку «Детальніше» й перейдете на сайт-першоджерело.

Адаптивний дизайн пошукової системи дозволяє переглядати оголошення з комп’ютерів, планшетів чи смартфонів. Також є можливість зміни мови – з української на російську й навпаки. Якщо немає часу постійно переглядати нові оголошення, просто підпишіться на розсилку й отримуйте повідомлення про появу свіжих об’яв.