Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

владелец
Магістральна вул., 33
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у Святошинському районі м.Київ вул.А.Петрицького 5/9 Загальна площа: 39,5м2 12 поверх з 14 Квартира знаходиться у теплому панельному будинку 1989 року будівництва. У будинку 2 ліфта : вантажний та пасажирський. Переваги цієї квартири: - функціональне розташування : окрема кімната, кухня, саніузол та гардеробна. - доступна ціна - відмінне місце розташування: квартира знаходиться в зручному районі біля станції метро Святошин (500м). - розвиненою інфраструктура: все необхідне знаходиться поруч- магазини, торгівельні центри, супермаркети, кафе, ресторани. Все, що Ви бачите на фото залишається в квартирі. Звертайтесь, перегляд можливий у зручний для Вас час!

Петрицького Анатолія вул., 5/9
rieltor.ua

Прямий продаж! Без %. Пропонуємо вашій увазі невелику 1 кімнатну квартиру в будинку гостинного типу за адресою: Метро Оболонь, вулиця Героїв полку Азов (колишня вулиця Маршала Малиновського), Будинок 32Б. 8/9 поверхового, газифікований будинок. Тамбур закритий, металеві двері. Вхідна дверь у квартиру нова. Квартира потребує ремонту. Загальна площа:26 кв.м. з великим балконом. Зручне розташування — до метро 10 хв пішої ходи, 5 хв. до Оболонської набережної, парку Наталка. Право власності більше 3 років. Один власник. Швидкі перегляди. Квартира вільна. Фотографії відповідають дійсності. З колегами і рієлторами не співпрацюємо. Не дублюйте наше оголошення. Ціна 36000 $

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 32Б
rieltor.ua

Затишна однокімнатна квартира в престижному житловому комплексі Terracotta (Терракота). Квартира має зручне планування: простору кімнату, кухню-вітальню, сумісний санвузол, можливе перепланування за власним бажанням. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. У пішій доступності, до 7 хвилин, одразу три станції метро: Харківська, Варлиця, Бориспільська. Будинок підключено до метрополітену, тому немає відключень електроенергії. У комплексі закрита територія від сторонніх та автомобілів, є підземний паркінг та власна парковка, охоронювана територія, відеоспостереження. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, поруч декілька зупинок з направленням маршрутних таксі та громадського транспорту у будь-яку частину міста. До центру Києва транспортом 15 хвилин. За 5 хвилин можна доїхати до великих супермаркетів та торгівельних центрів, а також кінотеатру. На території ЖК заплановано відкриття спортивної зали, дитячого садочка, відділення банку. Також чудовий варіант для орендного бізнесу, оскільки за 500 метрів від комплексу знаходиться Юридична академія, тому оренда у будинку користується попитом. Можливий продаж за програмою Єоселя. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну плату.

возможна продажа по єОселя
Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

Продаж 1-к квартири після будівельників в ЖК Злагода, вул. Вербицького, 1в, Харківський масив, Дарницький район, Лівий берег. Площа: загальна – 37м2, житлова – 15,4м2, кухня – 9,6м2. 23 поверх 25-поверхового монолітно-каркасного будинку. Будинок введено в експлуатацію. Підключено воду , тепло, світло. Встановлено лічильники холодної, гарячої води та лічильники тепла. Квартира під ремонт (стан після будівельників). Оздоблення квартир: вхідні двері до квартир - металеві, протиударні, вікна та балконні двері - металопластикові з двокамерним склопакетом. Підлога у житлових кімнатах, кухнях, с/у, балкону - стяжка під укладання покривного шару. Стіни кімнати, кухні, коридору – частково штукатурка по цеглянім стінам та перегородкам. Чудова інфраструктура: у пішій доступності розташовані: ТРЦ New Way; супермаркети - АТБ, Сільпо, Варус, Фора, кілька шкіл та дитячих садочків, до метро «Харківська» 20 хв. пішки, поряд «Парк Партизанської Слави».

Вербицького архітектора вул., 1в
rieltor.ua

Хочу вам запропонувати неймовірно затишну однокімнатну квартиру, в яку заходиш і хочеться залишитись ! Світла, тепла, дуже охайна майже в стерильному стані квартира . Будинок знаходиться в тихому, багатому на озеленення місці! Квартира в чудовому стані - зайшов і живи! Техніці та меблям 3 роки (бойлеру трохи більше року, сухий тен), електродуховка та газова варильна поверхня вбудовані, кухня та шафа в коридорі теж вбудовані. На кухні в опалювальний сезон тепла підлога, квартира утеплена, не вуглова, без грибка! Взагалі квартира тепла, не жарка влітку, бо навколо багато дерев, але водночас квартира світла! А саме головне в ній чудова атмосфера . Прекрасна транспортна розв`язка. Запрошуємо вас на перегляд і ви побачите все на власні очі.

эксклюзив
Троїцько-Кирилівська вул. (Терьохіна Олексія), 14
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! РОЗГЛЯДАЄМО БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК! Пропоную до продажу гарну та затишну 1-кімнатну квартиру за адресою вул. Григоровича-Барського 7А. Поверх 7/9 Площа 35.5/19/7 м2. Ціна 40000$ Право власності більше 3-х років. Документи готові до продажу! Відеоогляд за запитом) Продається квартира з наповненням (меблі та техніка: бойлер, кондиціонер, пральна машина, холодильник, мікрохвильовка, диван) Гарний та розвинений район, поруч є магазини, супермаркети, зупинки транспорту, садочки, школи, парк, пошта, аптека, банки, кафе, ресторани. Телефонуйте! Запрошую Вас на перегляд) Покажемо в зручний для Вас час. Пишіть 066*****32 Viber/Telegram/WhatsApp Агент з нерухомості, Максим)

эксклюзив
Григоровича-Барського вул., 7А
rieltor.ua

Без комісії ! Продається 1 кімнатна квартира м Лісова вул Мілютенка 30/12 ! 4-й поверх 9ти поверхового будинку.32/16/6.5 м2. Зроблено новий косметичний ремонт : нові шпалери , лінолеум, труби ,люстри ,сантехніка. Вартість 32500 уе .Торг .

Мілютенка вул., 30/12
rieltor.ua

БЕЗ КОМІССІЇ Продаж 1 кім. квартири за адресою вул. Юності 2 ( хрущівка 1965р.) Квартира знаходиться на 1 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири 27,2 кв.м житлова 14,9 кв.м та кухня 6,9кв.м. Продаж з меблями і технікою. Є БАЛКОН. До метро Дарниця та Чернігівська 15 хвилин. Поруч три школи та декілька дитсадків. Ринок. Сімейна поліклініка. Парк з озером. Тихий та мальовничий район. Ціна продажу 40 000 у.е. КОД № 21145634

эксклюзив
Юності вул., 2
rieltor.ua

Без%. Продам 1к квартиру в сучасному будинку по вулиці Милославська 2-б, Троєщина, Деснянський район, Лівий берег. Загальна площа 33 кв.м, житлова студія 20 кв.м. Квартира розташована на 6 поверсі 25 поверхового будинку 2013 року. Зроблено капітальний ремонт, залишаються меблі та побутова техніка. Великий, суміжний санвузол з душовою кабіною, пральною машиною і бойлером. Лоджія засклена. Лічильники на опалення, воду, електрику, в будинку консьерж, три лІфти. Ідеальний варіант для проживання чи під оренду. Поруч магазини, супермаркети, торгівельні центри, спортзали, дитячі та спортивні майданчики. Ціна 38900 у.о. Без комісії для покупця. Сподобалась квартира, чекаю вас на переглядах. 0679221204, 0634850270 Ольга.

эксклюзив
Милославська вул., 2б
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру. Ексклюзив. Покупець комісію не сплачує. Квартира знаходиться у середині будинку, середній підїзд. Загальна площа 48 кв.м, житлова 29,5 кв.м, кухня 7 кв.м. Другий поверх пятиповерхового будинку.Кімнати на дві сторони будинка. Тобто дві суміжні кімнати легко можна зробити роздільними. Великий засклений балкон. Кухня з ремонтом, меблями, пральною машинкою, холодильником і підключеною мийкою. Все, що бачите на фото - залишається! Роздільний санвузол. Зимою тепло. Чистий підїзд. Гарні сусіди.

Юри Гната вул., 1/11
rieltor.ua

Продаж 1к квартири, вул. Харківське шосе 67а, Дарницький район. Знаходиться на 5 поверсі 9 -поверхового будинку, не кутова, дуже тепла. Загальна площа 36 кв.м., кухня 8 кв.м. Квартира з охайним ремонтом, обладнана всією необхідною для комфортного життя побутовою технікою та меблями, які залишаються новому власнику. У вітальні встановлено кондиціонер, також є кладовка. Вікна виходять у затишний двір. Чиста та доглянута прибудинкова територія. Поруч парк, школи, садочки, супермаркети, лікарня. Зручна транспортна розвязка. Чудова локація для комфортного проживання. Ціна: 40 000 у.о. без комісії для покупця Чекаємо на перегляд.

эксклюзив
Харківське шосе, 67а
rieltor.ua

Встигніть купити однокімнатну квартиру, поруч з Мед Містечком, гарною інфраструктурою та транспортним сполученням в різні напрямки Києва.Будинок в якому знаходиться чудова однокімнатна квартира знаходиться вул. Вацлава Гавела 73\22.Квартира знаходиться в середині будинку ,тож дуже тепла.,Простора світла кімната з меблями,кухня ,санвузол просторий коридор з коморою. Взимку дуже тепла, влітку прохолодна.Ця квартира знаходиться поблизу відмінної інфраструктури: 5 хв. пішого ходу Медмістечко,величезна кількість супермаркетів,кав`ярень,аптек,кіосків ,школи садки,парк ВІдрадний де Ви можете відпочіти після виснажливого робочого дня. Якщо Вам знадобиться виїхати за межі свого району,то питання транспорту відпадає,адже на відстані пішої ходи, швидкісний трамвай № 14,№15 до метро Беристейська та Лук`яновка, №1 або №3,якими Ви можете доїхати без заторів до метро Політехнічна ,Вокзальна на роботу та повернутися додому. Неймовірна кількість автобусів,тролейбуси та маршрутні таксі- зупинка фактично біля будинку. Ця прекрасна квартира в такій крутій локації вже готова прийняти нових власників.Телефонуйте сьогодні, бо завтра можуть відповісти ПРОДАНО!!!

Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 73 22
rieltor.ua

Провулок Межовий , 2/9 пов. 38м2. / 4/27, двокімнатна квартира гостинного типа. Балкон засклен, на вікнах склопакети, санвузол - кахель, бойлер на 60 літрів, пральна машинка, холодильник, меблі і техніка залишаються . Чистий продаж. Перегляньте відіо за посиланням.

Провулок Межовий, 3
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на Лісовому масиві. Зроблено косметичний ремонт. Все, що на фотографіях залишається. Ідеальний варіант для здачі в оренду, але також підійде і для проживання. Перший поверх із подвійною лоджією заскленою металопластиком. Газ. Планування, яке можна перепланувати на свій смак. Санвузол сумісний у плитці. Під будинком ринок. До метро можна і пішки пройтися та доїхати транспортом. Комісія по даному обєкту 0%. Чекаємо на перегляд ID: 78080

эксклюзив
Лісовий просп., 19
rieltor.ua

Ви в пошуках власної затишної квартири або підбираєте варіант для власного орендного бізнесу? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную на продаж простору 1 кімнатну квартиру на Русанівці - вулиця Ентузіастів 29/1, Дніпровський район. Розташування будинку одне з найкращих - близькість до набережної Дніпра, Русанівського каналу та метро Лівобережна. Загальна площа 31м2, розташована на зручному 6 поверсі 9 поверхового будинку «чеського проекту». Обираючи дану оселю, ви також отримуєте: - зручне та компактне планування, де простора кімната з еркером, засклений балкон, затишна кухня та вмістка комора; -наявність газу, що дає повну незалежність в приготуванні їжі у випадку відключення електроенергії; - чудовий краєвид з вікон на Схід; - вдалу локацію, адже поряд безліч магазинів та затишних кав’ярень, навчальних закладів, поліклініки, зупинки громадського транспорту та ін.; -місце для відпочинку та сімейних прогулянок – набережна Дніпра та Русанівський канал; -близькість до метро Лівобережна - всього 15 хв пішки; -доглянуту прибудинкову територію та охайний під’їзд з новим ліфтом. Телефонуйте, приходьте на перегляд, робіть найкращу пропозицію і купуйте квартиру! А я з радістю організую перегляд та допоможу в оформленні угоди. Локація: вул. Ентузіастів 29/1, станція метро Лівобережна – 15 хвилин пішки. Русанівський канал, набережна Дніпра, ЖК Галактика, Дніпровський район, Лівий берег.

Ентузіастів вул., 29/1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири Голосіївський р-н, Голосіївський проспект, 118. 3/8 поверх 31 кв.м Квартира з жилому стані,проживають квартиранти.Вікна квартири виходять на проспект.Балкон.Газова плита.Центральне опалення.Квартира знаходиться в середині будинку. Поряд розвинута інфраструктура.Супермаркет,банк і базарчик.В пішій доступності 7хв метро і ВДНГ

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 118
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири площею 46 кв.м. по вул. Сєрова, 36, Воскресенка. Квартира тепла, розташована в середині будинку, двостороння, балкон засклений, санвузол роздільний. Добре розвинена інфраструктура: зупинка транспорту в 3 хвилинах пішки від будинку, гарна розвязка до метро Петрівка, Дарниця і Лівобережна. Поруч з будинком є озеро з парковою зоною. Телефонуйте в будь-який час!

Сєрова Валентина вул., 36
rieltor.ua

Без % Продаж 1 кімнатної квартири в районі Дарницького вокзалу, вул. Ялтинська 8/1. Будинок цегляний, квартина на 3/5, загальна площа 31,6 кв.м., житлова – 17.3 кв.м., кухня - 6,8 кв.м., вікна – дерев’яна столярка, вхідні та міжкімнатні двері дерев’яні, на стінах шпалери, санвузол сумісний, лічильники на воду та електрику, балкон засклений. Хороша транспортна розв’язка та інфраструктура. Поруч Дарницький вокзал, трамвай, маршрутне таксі, до метро 20 хв. Дарницький ринок, магазини (ФОРА), школи, садочки, парк відпочинку Таращанець. Ціна 37 000 у.о.

эксклюзив
Ялтинська вул., 8/1
rieltor.ua

Продам смарт-квартиру. вулиця Білогородська, 6(Соломянський район) за 10 хвилин ходьби Соломянська та Севастопольська площа, проспект Повітрофлотський, Валерія Лобановського, вул. Соломянська. 1/5 поверхового будинку, 21,1 м2, функціональне планування, новий дизайнерський ремонт, підлога з підігрівом, вбудована кухня. Ідеальний варіант як для життя, так і під інвестицію. (Окупність при здачі в оренду до 9 років). Чистий продаж. Від власника! Без комісії! 38000 $

Миколи Куліша вул. (Білгородська), 6
rieltor.ua

Пропонується однокімнатна квартира за адресою вул. Івана Дзюби, 12А. Борщаговка, Святошинський район, будинок 1970 року, сери - 464, перекриття ж/б, панель. Розташована на 5-му поверсі пятиповерхового будинку без ліфта. Квартира світла, простора і затишна. Загальна площа - 25, 7 м². Житлова 17,1 м2 Планування: окрема кімната, кухня, ванна кімната з санвузлом. Житло потребує ремонту, встановлені лічильники. Чудова інфраструктура: поруч зупинки транспорту, магазини, школи, дитячі садки, парки. Тихий район, доброзичливі сусіди. Ідеально підходить для молодої пари або однієї особи. Готова до заселення. Хороша транспортна розвязка Трамвай 1,2,3. маршруткою до метро 15 хвилин, Святошин, Житомирська, Академмістечко. Магазин "АТБ" у дворі, Ашан, ринок "Дніпро", Поліклініка, ТЦ Квадрат. Телефонуйте для перегляду! Комісія - 5%

владелец
Івана Дзюби вул. (Сімї Сосніних), 12-а
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатні квартири Мілютенко 44б, Лісовий масив, Деснянський район, лівий берег. Комфортний 3 поверх, в квартирі є газ. Квартира загальною площею 28.7 кВ.м, кімната 15 кВ.м, кухня 6.1 кВ.м, суміщений с/в 2,2 кв.м, коридор 3,6 кВ.м, кладовка 1,1 кВ.м, балкон 0.8 не засклений. Квартира в доброму житловому стані: вікна мпо, в с/в кахель, бойлер, повірені лічильники на воду, нові труби г/х води та каналізаційні. Підлогове покриття в кімнаті паркет. Навколо будинку гарно розвинена інфраструктура -поруч школи, дитячі садки, магазини, базари, медичні заклади, зупинки міського транспорту майже в різні сторони Києва, до метро Лісова 10 хв. взяли або 20 хв.пішки. Ціна без комісії для покупця 31.000 у.о Дзвоніть, перегляд оперативний, з повагою Ольга

Мілютенка вул., 44б
rieltor.ua

Однокімнатна квартира у Святошинському районі по вулиці Якуба Колоса 5. У хорошому житловому стані, не кутова, металопластикові вікна, встановлені ґрати. Є необхідні меблі для комфортного проживання, велика комора. Поруч із будинком чудова інфраструктура – безліч парків, дитячі та спортивні майданчики, різні магазини, школа. Прекрасна пропозиція, дзвоніть та домовимося на перегляд! ID 78656

Коласа Якуба вул., 5
rieltor.ua

Продаю двокімнатну квартиру на Борщагівці. Загальна площа - 33 м2, житлова - 21.4 м2, кухня - 4.7 м2. Квартира розташована на 9-му поверсі, панельний будинок. В квартирі виконаний сучасний ремонт. Встановлені металопластикові вікна, що робить квартиру дуже теплою. Навколо будинку розвинена інфраструктура – поліклініка, дитячий садок, школа, "Сільпо", "McDonalds", кінотеатр, зупинки громадського транспорту (трамвай, маршрутки). До метро "Святошин" - 15 хв.

Ромена Роллана бульв., 13-Г
rieltor.ua
1 - 24 из 1895 результатов

Выбор и покупка жилья – дело непростое даже для тех, кто уже сталкивался с этим процессом. Что уж говорить о человеке, который впервые планирует приобрести свою жилплощадь? Однако купить квартиру в Киеве недорого, потратив минимум времени и усилий, все-таки реально. Наш сервис поможет найти хороший вариант без особых проблем.

Преимущества поиска жилья на Flatfy от ЛУН

На самом деле купить недорогую квартиру в Киеве не так уж и просто. Спрос на бюджетные виды жилья всегда был и будет высоким. Приходится просматривать десятки объявлений о продаже квартир в Киеве недорого на сайтах, чтобы найти выгодный вариант на 1-комнатную, 2-комнатную или 3-комнатную квартиру. Упростить поставленную задачу реально, если регулярно посещать наш сервис подбора недвижимости Flatfy от ЛУН.

Так как продажа дешевых квартир в Киеве идет полным ходом, люди каждый день размещают сотни объявлений на различных ресурсах. Пересмотреть их все невозможно, это очень большой объем информации по продаже квартир. Но выход есть – чтобы быстро и недорого в Киеве купить квартиру, нужно воспользоваться поисковой системой Flatfy от ЛУН, специализирующейся на поиске информации по продаже и аренде недвижимости.

Как уже было сказано, продажа квартир интересует многих жителей столицы, но размещают они свои объявления на разных ресурсах. Тогда как поисковая система собирает их в одном месте, что значительно облегчает работу тем, кто хочет дешево купить квартиру. Сервис работает просто и максимально комфортно для всех его посетителей.

Интерфейс сайта устроен очень удобно, в нем сможет разобраться даже новичок. В зависимости от того интересует человека продажа квартиры в Киеве недорого в новостройках или же жилье-вторичка, нужно выбрать раздел «Новостройки» или «Объявления». Далее тоже нет ничего сложного.

Выбрав вторичный рынок, можно дополнительно сузить поиск с помощью удобного и хорошо продуманного фильтра. Здесь можно выбрать количество комнат, необходимый район, метро, улицу и даже полный адрес, указать желаемую площадь, а также установить приемлемый ценовой диапазон на жилье (в гривнах или долларах). Поисковик отфильтрует ненужные результаты, чтобы потенциальный покупатель смог быстро найти и впоследствии купить квартиру в Киеве дешево.

Результаты, выданные по запросу «продажа квартир в Киеве дешево», можно отсортировать по дате и по цене (за 1 кв. метр или общей). Наш сайт имеет еще массу преимуществ и много полезных функций – однажды воспользовавшись, обязательно захочется вернуться к нему, чтобы снова найти и купить квартиру!