Жк Дельмар, продажа квартиры на 3-ем этаже с террасой 6м2. В квартире выполнен дизайнерский ремонт, использованы только дорогие материалы как на стену так и на стеновые панели и кухню. Техника фирмы Bosh и Whirpul. На фотографии квартира слегка темновата, но в живую выглядит на много интереснее. Жк Дельмар это комплекс бизнес класса который находится на Печерске возле Новопичерских Липок. В аренду такая квартира будет сдаваться не менее 1000$.

власник
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14
rieltor.ua

Продаж 1к квартири, ЖК Новопечерські Липки, вул. Верхогляда, Печерськ. Продажа 1к квартиры, ЖК Новопечерские Липки, ул. Верхосмотра, Печерск. Чудова пропозиція на ринку житлової нерухомості! Пропонується на продаж нова затишна 1-кімнатна квартира загальною площею 48 м2 за адресою Драгомирова, 19Б, в ексклюзивному житловому комплексі "Новопечерські Липки", який займає центральне становище у самому серці Києва. Цей житловий комплекс славиться своєю архітектурною вишуканістю та великою територією, що надає всесвітньо визнаний стандарт комфортного життя. Панорамні вікна квартири відкривають чудовий краєвид на міський пейзаж, запрошуючи вас у світ величної краси Києва Кухня-вітальня, що укомплектована всіма необхідними меблями та технікою: вбудована кухня з посудомийною машиною, духовкою, плитою, витяжкою; диван, обідній стіл, модульні меблі, плазмовий телевізор. Спальня: двоспальне ліжко, тумби, комод, вбиральня. На території комплексу розміщені сучасні фітнес-центри, затишні ресторани та унікальні магазини, що дозволяє вам насолоджуватися стилем життя вищого класу. При цьому ви маєте можливість втілити свої дизайнерські фантазії в цій квартирі, створюючи унікальний простір, що відповідає вашим уподобанням. Безпосередня близькість до парків і зелених зон надає цьому місцю особливого шарму, надаючи оазу спокою в метушні міста. Транспортна інфраструктура забезпечує легкий доступ до всього міста, дозволяючи насолоджуватися перевагами як природи, так і міського життя Ідеальний для життя житловий комплекс "Новопечерські Липки", цілодобова охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, відмінна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура - на території Британська та Новопечерська школи, дитячі садки, кафе, ресторани, салони краси, барбершопи, хімчистки, фітнес зони Ця квартира в "Новопечерських Липках" - це не просто житло, це інвестиція в стиль та рівень життя, надаючи унікальний досвід проживання в одному з найпрестижніших житлових комплексів Києва! #A3242

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 19б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж елітної квартири з новим дизайнерським ремонтом 36м2 в ЖК Дельмар по Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14А на Новопечерських Липках. Будинок введено в експлуатацію. Право власності. Тариф міський. Якісний, дорогий стильний дизайн. Оздоблення виконане в сучасному стилі із застосуванням дорогих матеріалів. Квартира мебльована та обладнана необхідною побутовою технікою від провідних виробників. Три швидкісні безшумні ліфти з плавним ходом фірми "Mizui". До підземного паркінгу можна потрапити ліфтом прямо зі свого поверху. Доступ на поверх, у парадний та на територію за картками. Комплекс із закритою територією, що охороняється, є підземний паркінг. Розвинена інфраструктура Новопечерських Липок – найелітнішого житлового кварталу Києва. У 2 хвилинах ходьби супермаркет Сільпо, ресторани, бутіки, салони краси, спортивний комплекс Gymmaxx, клініки, центри дитячого розвитку, школи та садки. До метро Звіринецька (Дружби народів) 10хв пішки.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири Пропонується на продаж простора однокімнатна квартира з загальною площею 46 квадратних метрів у житловому комплексі "Delmar", що розташований на вулиці Драгомирова 14а. Квартира знаходиться на 25-му поверсі 30-поверхового будинку. Вона має гарне планування з великою кухнею-вітальнею та просторою спальнею. Також тут зроблено гарний дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Крім цього, в квартирі є все необхідне для комфортного життя, італійські меблі , фасади Фенікс, уся необхідна побутова техніка, фільтрація води). Будинок, в якому розташована квартира, зданий в експлуатацію, а документи на право власності вже готові до передачі. У будівництві було застосовано технологію вентильованих фасадів, яка допомагає уникнути перегріву стін влітку та зберігати тепло взимку. Житловий комплекс "Delmar" має власну інфраструктуру. На перших двох поверхах — комерційні приміщення, призначені для офісів та сервісних послуг. Прибудинкова територія буде закрита для сторонніх, зі своїм міні-парком, спортивним майданчиком та дитячою ігровою зоною. Крім цього, в ЖК є паркінг, а його територія охороняється, що забезпечує безпеку авто мешканців. Розташування в діловій частині міста дозволяє мешканцям мати зручний доступ до обєктів інфраструктури, бізнес-центрів та офісних комплексів. Також поруч є супермаркети, торгові центри та ботанічний сад для відпочинку серед зелені. До станції метро "Звіринецька" можна дістатися за 5 хвилин. Запрошуємо вас на перегляд! A3.384

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 4Б
rieltor.ua

Загальні характеристики: Продається 1-кімнатна видова квартира в ЖК Дельмар (ЖК Delmar) з дизайнерським ремонтом в сучасних та практичних кольорах, загальною площею 58 кв.м. Вікна квартири виходять на південну сторону, що забезпечує додаткове природнє освітлення. Планування квартири: 1 окрема спальня, санвузол, кухня-вітальня, гардеробна кімната. Квартира ідеально підходить для життя або під здачу в оренду в престижному ЖК. Можливе обговорення остаточної вартості квартири із насправді зацікавленим покупцем. Також є схожа 1-кімнатна квартира площею 50 м2 на 22 поверсі. Загальна площа: 58 м2 Спальня: 14,8 м2 Гардеробна: 4,6 м2 Коридор: 9,6 м2 Кухня-вітальна: 23,5 м2 Санвузол: 5,5 м2 Висота стелі: 3 м Поверх: 28 з 30 Особливості: Санвузол обладнаний надійною та якісною сантехнікою та бойлером. Кухня-вітальня обладнана вбудованою технікою Electrolux: посудомийною машиною, електронною варильною поверхнею, духовою шафою, холодильником, пральною машиною; потужною витяжкою Samsung; інверторним кондиціонером. Спальня немебльована з інверторним кондиціонером та місцем для Ваших дизайнерських фантазій. Функціональна гардеробна кімната для зберігання взуття та одягу. Додаткові технічні характеристики: індивідуальне опалення; додаткова шумоізоляція мінеральною ватою та двошаровим гіпсокартоном; теплі підлоги по всій квартирі; надійні металеві вхідні двері та якісні металопластикові вікна. Про ЖК Дельмар: зручна транспортна розв’язка, 10 хвилин пішки від станції метро «Звіринецька» (колишня «Дружби Народів») підземний (прямий доступ ліфтом з поверху) та гостьовий паркінги, консьєрж сервіс, 3 швидкісні ліфти фірми "Mizui" (2 пасажирські та 1 вантажний), охорона території, пожежна сигналізація, відеоспостереження, доступ по карткам на поверх, в парадне і на територію ЖК. В пішому доступі від ЖК або безпосередньо на його території знаходяться продуктові магазини, спортзали, тенісний корт, салони краси, ресторани, відділення Нової Пошти, приватні клініки та державні лікарні, аптеки, школи та дитячі садочки.

власник
можливий продаж по єОселя
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14 А
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в в Новопечерських Липках, ЖК Дельмар (ЖК Delmar)! Загадьна площа 69,4 кв.м. Планування квартири - студія Право власності на квартиру з нотаріальним переоформленням. Стан квартири - після будівельників під ремонт. Вільне планування. Прекрасний варіант для життя або інвестора під здачу житла в оренду в престижному ЖК. Розвинена інфраструктура: 20 хвилин пішки або 7 хвилин на авто до ботанічного саду ім. Миколи Гришка; супермаркети через дорогу від Delmar «Сільпо», 5 хвилин до «Фори» або 10 хвилин до Novus; у пішої доступності від Delmar понад 10 дошкільних установ; до найближчих шкіл можна пройтися пішки 4-15 хв або підїхати на авто; біля будинку фітнес-центр GYMMAXХ, в 10 хвилинах фітнес-клуб ERIX і тонус клуб Slender Life, за 5 хвилин можна доїхати до відкритого басейну «Юність», а за 8 — до фітнес-клубу Sport Life з басейном та аква-зоною.

можливий продаж по єОселя
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14а
rieltor.ua

Ключі на руках, прямий продаж ТЕРМІНОВИЙ продаж 1-но кімнатної видової квартири 55 кв.м в ЖК Новопечерські Липки, Печерськ, Київ вул. Андрія Верхогляда, 15а (Михайла Драгомирова 15а) Поверх: 4/15 Площа: 54,39 м² Ціна: 3ʼ100$/м² Будинок введено в експлуатацію, документам більше 3х років. Максимально вдала однушка, гарний панорамний вид на басейн GYM-MAX.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 15А
rieltor.ua

Актуальна к продаже 1к квартира Жк Новопечерские Липки 7 очередь -61,25 м2 -8 этаж Планировка : - кухня/гостиная - спальня - лоджия -гардероб - С/У ЖК класса Бизнес+, включающий собственные учебные заведения, парковые зоны, паркинги, магазины и спортивные клубы (один из которых с открытым бассейном). Имеется также охрана и система видеонаблюдения. Поскольку жилищный комплекс относится к премиум классу, его техническое обслуживание находится на самом высоком уровне.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 1-20a
rieltor.ua

Інвестиційна Пропозиція: Квартири в ЖК "Delmar" Основна Готова Квартира до Продажу: Адреса: вул. Драгомирова 14а, 3-й поверх Площа: 46 кв. м. Ціна: $156,000 Особливості: Однокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, італійські меблі, побутова техніка, тераса. Підігрів підлог, великі вікна з панорамним видом на місто. Додаткові Квартири: Кількість: 5 Розташування: Всі на одному поверсі в одному блоку Стан: У процесі ремонту, завершення від 2 тижнів до 1,5 місяця Ціна за кв. м.: $3,400 Особливості: Квартири будуть такі ж за станом, як основна, але відрізнятимуться за кольоровою гамою. Існує можливість внесення корективів у дизайн під час ремонтних робіт. Інфраструктура та Потенціал Доходу: Орендна ставка: від $1,000 на місяць Закрита територія, підземний паркінг, комерційні приміщення Особлива Пропозиція: Придбання всіх квартир у блоку забезпечує значний інвестиційний потенціал завдяки єдиній управлінській політиці, оптимізації витрат на обслуговування та можливості отримання стабільного орендного доходу. Значна знижка при покупці від 2 до 6 квартир Ця пропозиція є винятковим вибором для інвесторів, які шукають високу дохідність і можливості налаштування нерухомості в престижному районі.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14а
rieltor.ua

ПРОДАЖ 1кім.квартри.вул Драгамирова 3. 3 пов.48.8кв.м. Є віде тур по квартирі. Новопечерські Липки» класу Бізнес+, що означає підвищений комфорт, безпеку, хорошу інфраструктуру у престижному районі у поєднанні з тишею та затишком. Тут є все, що потрібно для комфорту: власні навчальні заклади, паркові зони, паркінг, магазини та спортивні клуби (один із яких з відкритим басейном). Оскільки житловий комплекс відноситься до преміум класу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 3
rieltor.ua

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира в ЖК Новопечерські Липки. Квартира дуже світла та простора. Квартира повністю мебльована та обладнана дорогою технікою. Враховано багато деталей, які покращують комфорт проживання у квартирі. Є посудомийна машина, Санвузол просторий з душовою кабіною. Атмосфера в квартирі дуже тепла та домашня, ремонт виконаний для затишного життя, враховано всі дрібні деталі. У дворі є два великі дитячі майданчики, закрита територія, охорона. У будинку є паркінг, на який спускається ліфт. В безпосередній близькості від комплексу розташовані великі ділові центри та престижні навчальні заклади, дитячі садки, ресторани та бутіки, торгово-розважальні комплекси. #3159163055

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 15Б
rieltor.ua

✅ Актуальний продаж Вашій увазі пропонується простора квартира з чудовим панорамним видом у ЖК «Delmar» - будинок бізнес-класу, висота стелі - 3м, розташований поруч з ЖК «Новопечерські Липки". Закрита охороняєма територія, закрита гостьова автостоянка, підземний паркінг з автомийкою та ліфтом, міні парк, презентабельна вхідна група з охоронцями. ✔ Квартира підготовлена до завершальної стадії ремонту та втілення ваших дизайнерських фантазій. ✔ Для Вас повністю готова інженерна частина ремонту, зроблена сантехніка, розводка електрики, встановлено двері прихованого монтажу, підвіконня з натурального дерева, придбаний та встановлений кондиціонер, придбані змішувачі та душова система. ✔ Будинок теплий, передбачено встановлення елктричного котла для автономії опалення. Вартість: 82т USD Ключі на руках, показ в зручний для Вас час Телефонуйте, відповім на всі питання, що Вас цікавлять! Також готовий запропонувати всі альтернативні варіанти у цьому будинку та місті Київ

можливий продаж по єОселя
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14Б
rieltor.ua

Найкраща пропозиція в центрі столиці, квартира ідеально підійде під інвестицію, та для власного проживання. Розташована у тихому та зеленому дворі в Печерському районі на вулиці Неманській 7 В 2 хв від метро Звіринецька ,колишня Дружби Народів.Затишний двір будинку навіть у міському шумі зберігає свою спокійну атмосферу. Розташована на 3-му поверсі пятиповерхового цегляного будинку, квартира має площу 30 квадратних метрів, у будинку немає ліфта. Планування студія, в санвузлі є місце для пральної зони.Продається з повним комплектом меблів та обладнання. Встановлен бойлер, припливна вентиляція, підігрів підлоги в санвузлі. Перегляд кожну неділю в першій половині дня.

Німанська вул., 7
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Новопечерські Липки. 7 черга, будинок 4, повністю збудований. Простора квартира з гарним плануванням. Прогнозована дата введення в експлуатацію сьомої черги, 1 квартал 2024 р. «Новопечерські Липки» – квартал бізнес-класу, розроблений та продуманий до кожної дрібниці для зручності його мешканців. Займає площу більше ніж 25 га в історичному, культурному та діловому центрі Києва — Печерскому районі столиці. Близьке розташування центральних автомобільних артерій міста – бульвари Дружби Народів і Лесі Українки, вулиця Бойчука (Кіквідзе), Залізничне шосе. Проблема транспортної доступності вирішується зручною схемою транспортних шляхів і близькістю станції метро «Дружби Народів». 5 хвилин до метро, 25 хвилин до міжнародного аеропорту Бориспіль, 15 хвилин до Хрещатику, 7 хвилин до ТРЦ Ocean Plaza. Незмінна якість будівельних робіт, використання екологічно чистих матеріалів, застосування останніх технологій в будівництві, своєчасне введення будинків в експлуатацію є фундаментом успішності житлого кварталу «Новопечерські Липки». Вже сьогодні Ви можете переконатися в якості будівництва – шість черг кварталу (23 будинки, дві школи, фітнес-клуб, Академія щастя LeapKids та академія тенісу UTA) введені в експлуатацію і заселені. Паркові зони знаходяться поряд із розвинутою інфраструктурою кварталу: SPA-салони, фітнес-клуб преміум-классу Gymmaxx, спортивні та гральні майданчики, футбольне поле, кавярні, кондитерскі та продуктові магазини, банківські відділення, аптеки та хімчістки, Британська міжнародна та Новопечерська школи, дитячий садок LeapKids , будинок дитячої творчості, тенісна академія UTA та ще понад 100 об’єктів інфраструктури.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 7
rieltor.ua

Пропонується на продаж простора однокімнатна квартира в самому центрі Києва в ЖК "Новопечерські Липки", вул. Верхогляда (Драгомирова ) Загальна площа квартири 55 м.кв. Планування: кухня з виходом на балкон і видом на квартал Новопечерські Липки, окрема спальня і ванна кімната. встановлені всі необхідні меблі та техніка. ЖК "Новопечерські Липки" з цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Кожен будинок зі своїм підземним 2-х рівневим паркінгом. Ліфт спускається в паркінг. Багата інфраструктура - на території Британська та Новопечерська школи, дитячі садки, кафе, ресторани, аптеки, клініки краси, банки, салони, барбершопи, хімчистки, фітнес клуб GymMaxx, нова пошта, зелені паркові зони. Перегляди у зручний для вас час. #A1516

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 20
rieltor.ua

ЖК "Новопечерські Липки" – це: • велика кількість парків та скверів; • SPA фітнес-центр із басейном; • спорткомплекс для футболу, баскетболу та великого тенісу; • британська школа; • ігрові та спортивні майданчики; • третина території - ландшафтний парк; • підземні паркінги; • ресторани, салони краси, відділення банків ЖК класу Бізнес+, що включає власні навчальні заклади, паркові зони, паркінги, магазини і спортивні клуби (один з яких з відкритим басейном). Є також охорона та система відеоспостереження. Оскільки житловий комплекс відноситься до преміум класу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 1-20
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК "Avenue 14-16" бiзнес класу, екслюзивна пропозиція за 135000$ В квартирі зроблений ремонт з використанням натуральних матеріалів, вся побутова техніка, меблі. Планування включає в себе: кухню-вітальню, велику спальну кімнату, лоджію та гардероб. Закрита територія під охороною, дворівневий підземний паркінг. Біля комплексу NOVUS, та багато інших магазинів та кафе

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 14-16
rieltor.ua

Стильна і затишна 1-кімнатна квартирка люкс в новому ЖК «Новопечерські Липки». Сучасний дизайн інтер’єру, розкладний диван з ортопедичним матрацом, окрема кухня з усією побутовою технікою від провідних виробників, гардеробна кімната.

Драгомирова 15, 15
rieltor.ua

ЖК "Фьорд" FJORD, якісно новий житловий комплекс, найкраща ціна. Новопечерські липки Військовий проїзд 8, принципово новий житловий комплекс в Києві. 10 всесезонних терас для всіх мешканців комплексу, які є тематичними інста-зонами із своїми фішками: від лаунж та барних зон до скеледрому та кінотеатру та барбекю. Зовнішній інклюзивний ліфт що доставить із паркінгу до внутрішнього двору, або комерційних приміщень. Власна інфраструтура, яка не тільки про наявність комерційних приміщеннь, а і про запроектований власний дитячий садок із ландшафтним дизайном. Також, всередині самого комплексу передбачена безліч зон для відпочинку із зручними лавами, інтерактивними скульптурами, та водоспадом. Плюс, Фьорд знаходиться впритул до ЖК "Новопечерські липки", що доповнить будь-яку нестачу інфраструктури всередині самого житлового комплексу. Динамічне освітлення, що змінюється на більш спокійне у вечірній час. Налаштовує ввечері на більш спокійний вайб. 4 секція, 16/20 пов., 48 м.кв. (планування 1а 2) Висота стелі - 2,95, цегляні стіни. Найкраща ціна в комплексі: $86.500

Військовий проїзд (Військовий), 8
rieltor.ua

Стильная и уютная 1-комнатная квартира в элитном ЖК «Новопечерские Липки», общей площадью 60м2. Современный дизайн интерьера, отдельная спальня, отдельная кухня со всей бытовой техникой от ведущих производителей, гардеробная комната.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 9
rieltor.ua

Продажа 1-комнатной квартиры без ремонта площадью 49,3 м2 на Драгомирова 19А в ЖК Новопечерские Липки. Легко перепланируется в кухню-студию+отдельная спальня, санузел. «Новопечерские Липки» – квартал бизнес-класса, который разработан для удобства его жителей и продуман до каждой детали. Уникальность многофункциональной наполненности и развитой инфраструктуры позволяют комфортно проживать, не покидая этот «город в городе». По праву считается самым зеленым кварталом Киева, достойно украшающим Печерский район, с наиболее развитой инфраструктурой, включающей торговые, развлекательные, спортивные, образовательные и социальные объекты. SPA-салон, фитнес-клуб премиум-класса Gymmaxx, спортивные и игровые площадки, поле для футбола, кофейни, рестораны, кондитерские, магазины, салоны красоты, супермаркет Сильпо, отделение банков, аптеки, химчистки, Британская международная и Новопечерская школы, детский сад, теннисная академия UTA и многие другие. Занимает площадь более 20 Га в историческом, культурном и деловом центре Киева — Печерском районе столицы. Удобная транспортная развязка и близость станции метро «Дружбы Народов» снимают проблему транспортной доступности. Рядом ЖК Новопечерский Двор, Подвысоцкий, Новопечерська Вежа, PecherSKY, Jack House, Бульвар Фонтанов, Тетри Холл, Бусов Хилл, Французский квартал и Французский квартал-2. 5 минут к метро, 25 минут к международному аэропорту Борисполь, 15 минут до Крещатика, 7 минут к ТРЦ Ocean Plaza.

можливий продаж по єОселя
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 19А
rieltor.ua

Продаю власну квартиру по переуступці в першій черзі ЖК Нордіка. Здача в експлуатації вже в цьому році. Збудовано весь будинок і вже закінчують укладку фасаду. Ціна дешевше ніж у забудовника.-1700$, я продаю - 1370$ за квадрат Будинок з цілодобою територією, відеоспостереженням, підземним і наземним паркінгом. Внутрішня територія без автомобілів, зі своїми спортивними та дитячими майданчиками. Ландшафтний дизайн, прогулянкові алеї. Особливістю комплексу є лаунж-простір на даху, звідки відкривається чудова панорама на Печерськ. До Хрещатика 10 хв на авто. Переваги: гардероб, велика кухня-вітальня, видова квартира та життя на Печерську в бізнес-класі, що само по собі означає успіх в житті. Ви живете в центрі столиці! Продажна без комісії !

Залізничне шосе, 45
rieltor.ua

• Печерський район (Чорна Гора) місто Київ Метро Звіринецька (Дружби Народів) Андрія Верхогляда (Михайла Драгомирова) 10/10. • • 7-кімнатна квартира; • Тип будинку: сталінка (1959 рік) • Поверх 5/5-поверхового будинку; • Загальна площа 230.0м²; • Кімнати (загальна площа) 160.0м²; • Кухня 10.0м²; • Висота стелі – 3.1м • Власна котельна. має 2 контурний котел; • Камін; • Квартира відєднана від загального опалення. Опалення здійснюється за рахунок газу; • Окремий електрокабель на 30кВт постійної напруги; • Звуко- гідро і тепло ізоляція стін. Товщина стіни із червоної цегли 60 см; • Алюмінієві вікна зі спеціальним покриття , що віддзеркалюють сонячне світло виробництва Бельгія; • Підлога: паркетна дошка породи мербау; • Відео камери; • Мідна проводка; • Лічильники води/опалення/електроенергії/газу. Транспортне сполучення: • вулиці Андрія Верхогляда, Кахи Бендукідзе, Михайла Бойчука, професора Підвисоцького, бульвар Миколи Міхновського; • станція метро «Звіринецька» 6 хвилин пішки; • до ТЦ «Будинок Меблів» до 10 хвилин пішки; • до центру міста до 15 хвилин на авто.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 10/10
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. Продається однокімнатна квартира загальною площею 25 кв.м, та власною терасою 30 кв.м. в клубному будинку L14 на Печерську. Це зданий в експлуатацію житловий комплекс клубного типу, який поєднує в собі висококласний міський комфорт із гармонією заміського будинку в самому цетрі Києва. Також є дизайн-проект, який дозволить вам зробити найкращі умови для проживання. В квартирі проведені вже певні ремонтні роботи, що збереже ваш час та кошти. За більш детальною інформацією пишіть у Вайбер або телефонуйте. Є Відеогляд. Перегляди за домовленістю.

Лубенська вул., 14
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 128 результатів