Без комісії! Продам 3-х кімнатну квартиру по вул. Євгена Коновальця 15/3. Затишний двір зі спортивним майданчиком. Чистий під’їзд та спокійні сусіди. Поруч супермаркети та магазини. 7 хвилин пішки до станції метро «Палац Україна». Загальна площа 60 м.кв. Кухня 7 м.кв. Квартира хоч кутова, але тепла. З одного боку в кімнаті балкон з іншої лоджія. У власності з 2006 року.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 15
rieltor.ua

Без комісії!Чудова квартира в самому центрі столиці,Лесі Українки 24,Печерськ. Теплий цегляний будинок з ліфтом. Нові кондиціонер та бойлер,поміняна електрика та сантехніка. Квартира повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Гарна інфраструктура поруч:сквер,метро Печерська, Кловська в пʼяти хвилинах ходьби. Хрещатик , Бесарабка , ресторани , магазини , кращі гімназії та ліцеї столиці поруч.Підходить під державні програми.Телефонуйте.

Лесі Українки бульв., 24
rieltor.ua

Продается 4-комн. квартира в центре Киева возле НСК Олимпийский на 23 этаже 25-эт. монолитно-каркасного дома бизнес-класса 2012 г. Квартира без ремонта, трехсторонняя с потрясающим видом на центральную часть города. Оптимальная планировка позволяет воплотить в жизнь самые смелые дизайнерские решения для Ваших будущих интерьеров. Дом расположен в престижном деловом районе, тихом и уютном месте, удаленном от центральных транспортных магистралей столицы. Закрытая территория, видеонаблюдение, охрана, двухуровневый паркинг и гостевая парковка, три лифта с доступом в паркинг, убежище, смотровая площадка на 24 этаже, свое ОСББ - гарантия безопасного и комфортного проживания в этом доме. Развитая инфраструктура позволит Вам отказаться от использования личного транспорта, ведь все необходимое находится рядом. Престижные фитнес-клубы, салоны красоты, кафе и рестораны, брендовые бутики, супермаркеты и торговые центры; спортивные комплексы, стадионы, бассейны; концертные залы, кинотеатры и театры, музеи; медицинские центры, университеты, гимназии, парки и многое другое. Купив квартиру Вы всегда будете в центре деловой, спортивной и культурной жизни столицы.

деловая, 2б
rieltor.ua

Прямий продаж від власника. Без комісії. Сталінка. Продається 2-х кімнатна квартира зі свіжим якісним ремонтом по авторському проекту в скандинавському стилі. Квартира двостороння, перепланована в студію з кухнею-вітальнею з виходом на балкон та спальнею з великою гардеробною кімнатою. Стіни повністю вирівнювались. Металопластикові вікна КВЕ з системою захисту від ультрафіолетового випромінювання. Повністю замімені труби водопостачання на металопластикові та нова електропроводка. Підлога по всій площі квартири з обігрівом. Газ. Квартира знаходиться в дуже тихому та зеленому дворі, не над дорогою. Поруч Сільпо, Новус, відділення Приватбанку, інша необхідна для комфортного життя інфраструктура. В 5-10 хв. пішого ходу 3 станції метро: Печерська, Палац Україна, Олімпійська. Прохання до колег, не дублювати оголошення.

эксклюзив
Лабораторний пров., 24
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири в Печерському районі, по вул Євгена Коновальца (Щорса) 15, поруч 2 станції метро по 2м різним гілкам Печерська, Палац Україна. Поруч є все для комфортног життя, супермаркети, ринок, дитячі садочки та школи, кавярні, ресторани, ТРЦ, лікарня, та парк. Престижний район Печерська, поруч такі ЖК Тарьян, Кардинал, Скайлайн, Аристократ, Стенфорд, Французький квартал 1,2, Бульвар Фонтанів, Престиж Хол, Центрл парк. Планування: кухня, 3 окремі кімнати, роздільний туалет та ванна, коридор, лоджия. Поверх: 1 з 9 Стан квартири: жилий. Пійдейде як для життя так і під оренду, або ж під бізнес комерцію.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 15/4
rieltor.ua

Продаж квартири 60 м² у Печерському районі на вул. Є. Коновальця (Щорса), 15. Сучасний ремонт, перепланування, встановлена необхідна техніка. Вікна виходять на дві сторони, тихий двір, чисте парадне. 2-й поверх 9-поверхового будинку, є ліфт. 10-15 хв пішки до метро Печерська та Палац Україна. Квартира в жилому стані: кухня-вітальня та окрема спальня. Фото відповідають дійсності.

Євгена Коновальця вул., 15
rieltor.ua

Продажа квартиры Василия Тютюнника 5, Метро Олимпийская 7 минут пешком. 2 комнатная квартира "Сталинка" расположена на 5 этаже 5 этажного кирпичного дома 1952г. постройки, перекрытия ж/б, крыша после ремонта, высота потолка 3м. Общая площадь 49 кв.м., жилая 30 кв.м., комнаты раздельные, кухня 6.5 кв.м. с выходом на балкон. Двусторонняя, санузел раздельный, состояние жилое, можно сдавать в аренду, для собственного проживания - нужно делать ремонт. Центр города, возле дома НСК Олимпийский, ЖК Тетрис Холл, в пешей доступности множество кафе, ресторанов, аптек, супермаркеты, Владимирский рынок и прочая инфраструктура которая находится в районе Метро Олимпийская и Дворец Украина. Также быстрая транспортная доступность в район Метро Льва Толстого, Дворец Спорта, Печерская, Лыбедская. Документам более 3х лет ( приватизация 1998г. ), зарегистрирована в новом реестре, прописанных в квартире нет, готова к продаже. Цена 69.900 у.е. Без комиссионных

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 5
rieltor.ua

Продам 2-к по вулиці Новогоспітальна 5.Спецпроєкт .Площа квартири 51 м2 .Кімнати суміжні ,санвузол та кухня окремо .Є балкон .Квартира двухстороня .Дуже тихо.Хороші сусіди .Великий двір ,дуже зелено ,навпроти садочок дитячий ,шлагбаум є .Метро Печерська 3 хвилини пішки.Ціна 74000 доларів.Агенство.Комісія з покупця .Працюю з колегами

Новогоспітальна вул. (Щорса пров.), 5
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з ремонтом в центрі Києва по вулиці Саксаганського 7, Печерський район, Центр, правий берег. Загальна площа - 40 кв.м, житлова площа 10кв.м, площа кухні-вітальні - 20 кв.м. Знаходиться на 5-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира після свіжого ремонту, якісні меблі і техніка. Все залишається. Вид в двір та на НСК Олімпійський -3 хвилини пішки до метро Дворець Спорту та Площі Українських Героїв. -15 хвилин пішки до станції метро Театральна Поряд ТРЦ "Гулівер", ЦУМ, парк ім Шевченка, Ботанічний сад ім Фоміна, магазини, дитячі сади та школи, лікарня, спортивний комплекс, кафе та ресторани та інша важлива інфраструктура. Тихий та спокійний район. Ідеальний варіант для комфортного життя, інвестицій, чи орендного бізнесу. Звертайтеся за деталями.

Саксаганського вул., 7
rieltor.ua

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ !!! ПЕЧЕРСЬК! 4К(186м2) ЖК Chelsea Tower ! Тераса 40м2! * Елітний житловий комплекс "Челсі тауер" * Квартира з дизайнерським ремонтом та повною комплектацією. * В квартирі: - 3 спальні - кухня і вітальня - 3 санвузли - Тераса * Є паркомісце в підземному паркінгу закріплене за квартирою. (Входить у вартість) * В будинку всього 88 квартири і 23 поверхи, три ліфти – 2 пасажирські і один грузовий, який виконує роль пожежного і абсолютно ізольований від житлової частини будинку. Також величезним плюсом є те, що на два рівні паркінгу спускаються всі три ліфти. * Метро "Республіканський стадіон".

Ділова вул., 4
rieltor.ua

ЖК в городе Киев

ЖК Tetris Hall
54 объявлений
ЖК Cardinal
25 объявлений
ЖК Творец
23 объявлений
ЖК Alter Ego
23 объявлений
ЖК Jack House
21 объявлений

Без комісії для покупця. До вашої уваги пропонується 3-х кімнатна квартира біля м. Печерськ, по вулиці Є.Коновальця, буд. 37, Квартира знаходиться на 7-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку 1972 року побудови, будинок газифікований. Загальна площа квартири 76/48/8. Зручне та функціональне планування: три роздільні кімнати, з кожної є вихід на балкон, санвузол суміжний, просторий балкон та лоджія засклені. В квартирі зроблений капітальний ремонт, замінені всі комунікації, встановлено лічильники на воду та електроенергію. Продається з меблями та побутовою технікою. Охайний під’їзд та доглянута прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура району забезпечить зручний доступ до: шкіл, дитячих садочків, торгових центрів, магазинів, кафе, ресторанів та транспортних маршрутів. Це чудовий вибір для тих, хто шукає комфортне житло в розвиненому та атмосферному районі міста. Зручна транспортна розв’язка. Особливістю квартири є її місцезнаходження – лише 5 хвилин пішки до станції метро Печерська та 15хвилин до станції метро Палац «Україна». Один власник, без прописаних, документам більше трьох років. Є відеоогляд. Можливий продаж під державні програми. Чекаємо на ваші дзвінки.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 37
rieltor.ua

Чекає нового власника двокімнатна квартира на Печерську на бульварі Лесі Українки 6. Будинок збудований у 1956 році з цегли, має прекрасну тепло та шумоізоляцію, висота стелі в квартирі 3 метри. Загальна площа квартири 58м2, складається з двох роздільних кімнат площею 13 і 18 м2, просторої кухні та балкону, з якого ви зможете насолоджуватися видом на центр міста. Ремонт виконаний якісно, на підлозі паркет, меблі з масиву дерева. Чистий під’їзд, тамбур на дві квартири, приємні сусіди. Біля будинку є магазини, кав’ярня, ресторан, зупинка громадського транспорту. До ТЦ Гулівер та метро Палац Спорту 280 метрів (4 хвилини пішки). Квартира повністю готова до продажу, документам більше трьох років, один власник – знаходиться в Україні. Всі меблі та техніка залишаються Вам. Квартира повністю готова до проживання або здачі в оренду одразу після покупки. Ціна 130 000 доларів, без комісії для покупця. Запрошую Вас на перегляд

Лесі Українки бульв., 6
rieltor.ua

На продаж пропонується 2 кімнатана квартира 46м2 на Печерську,бул.Лесі Українки 14. Квартира тільки після ремонту з заміною комунікацій,труб,сантехніки і частково електрики. Капітально зроблений балкон з панорамними вікнами, що придає квартирі індивідуальність і гарну інсталяцію світла. Піша доступність до ТРЦ Гулівер, НСК Олімпійський, Історичного центру міста. Вїзд на територію будинку під шлагбаум,завжди є вільне місце. Ідеальний варіант під здачу в оренду з окупністю 10-12 років. СВІТЛО ЗАВЖДИ Є.

эксклюзив
Лесі Українки бульв., 14
rieltor.ua

#13402 До Вашої уваги на продаж пропонується унікальна квартира у будинку бізнес-класу "Chelsea Tower", вул. Ділова 4. Якщо Вам знайомі такі бренди як: Baxter, Cassina, Poliform, Molteni, Living Divani, DiTre, Desalto, Sonus Faber, Marantz, Rel, Dali, Liebherr, Bolia - Designed, Vibia, Magniflex, Siemens, Mitsubishi electric, Reynaers, Akvantis, тоді я раджу прочитати далі та подивитись уважно на фото. Квартира після довготривалого і серйозного ремонту. В цьому випадку - дійсно все робилось для себе і під себе. Загальна проща квартири - 130 м.кв. Вся квартира обладнана приточно-витяжною системою повітря від Mitsubishi Еlectric з рекуператором повітря, фільтрами та системою кондиціонування скритого монтажу. Не потрібно відкривати вікна для провітрювання приміщення, тому що в квартирі завжди свіже та чисте повітря. У квартирі встановлено максимально продуктивну і дорогу систему очищення води Akvantis, в тому числі зі зворотним осмосом. По всій квартирі тепла підлога. Дзеркала в санвузлах з підігрівом, щоб не запотівали під час приймання душу/ванної. Встановлено 2 бойлери: основний на 200л та додатковий на 100л. Квартира обладнана сучасною системою аквастоп Neptun, яка перекриває подачу води в квартирі у випадку спрацювання датчика протікання. Відеонагляд, тепла підлога, приток повітря та кондиціонування керується як з квартири, так і з мобільного застосунку з будь-якої точки світу. Кухня – вітальня – 65м.кв Вітальня: Центральний диван з подушками від Baxter - індивідуальне замовлення, максимально дорога преміум шкіра. Три дизайнерські кавові столики від Baxter і Cassina, крісло Molteni, світильник від Bolia- Designed by Kateryna Sokolova. Окрасою вітальні є частина стіни оздоблена каменем кварцит-Phyton (Аргентина) з підсвіткою та полицею із натурального шпону та металу, в темний час має неперевершений вигляд. Телевізор Samsung 85’. Якщо Ви цінуєте першокласний звук, тоді домашній кінотеатр з High-End системою 7.1 Dolby Atmos, фронтальні колонки Sonus Faber Sonetto III Black оздоблені натуральною шкірою, аудіо-відео ресивер Marantz, колонки в стелі від Dali, сабвуфер RЕL та програвач для вінілових платівок Denon дадуть вам змогу насолоджуватись найякіснішим звуком. Два різнорозмірних дизайнерських натуральних килими також замовлялись виключно під цей дизайн-проект. Кухня: Скляні матові фасади в металі. Обладнана вбудованою технікою від Siemens: духовка-мікрохвильовка, пароварка, варильна поверхня, посудомийна машина, чайник, а також пральна та сушильна машини від Siemens останньої надсучасної серії. В кухонний острів вбудовано двозонний винний холодильник Liebherr, (для білого та червоного вина). Основний холодильник Side by Side від LG з льодогенераторам. Поруч з холодильником - «Чоловіча шафа». Це бар для міцних напоїв з підсвіткою, виконаний по індивідуальному замовленню. Повністю у склі - зовні матове чорне скло. Барна стійка із натурального шпону та барні шкіряні стільці подарують Вам неповторні вечори за келихом міцного. Центральний круглий стіл для обіду або вечері від провідної Італійської фабрики Desalto на 5-7 персон з дизайнерською люстрою від Vibia та величезне дзеркало поруч створює ефект ще більшого простору. Технологічна перлина кухонної зони - «Повітряна штора». Це унікальна система відсікання повітря в зоні приготування їжі від іншої, тобто під час процесу готування сторонні запахи не потрапляють до вітальні. Синя функціональна шафа дуже уміло вписана в інтерєр, також виконує багато функцій. Тераса з чудовим краєвидом на Олімпійський стадіон та лісопаркову територію. Це треба бачити своїми очима, тому що гарних видових локацій не так багато у Києві, і це одна з найкращих. Гостьовий санвузол - 5м.кв. Скляна душова кабіна брутального темного тону з рукомийником, які виготовлявся під замовлення із Мармуру. У коридорі світла шафа скритого монтажу для взуття та одягу, ніби частина стіни. Гардеробна - 8м.кв. Простора світла кімната, яка задовольнить всі Ваші потреби. Основний санвузол – 9 м.кв. з вікном Душова скляна відкрита кабіна та зручна ванна. Частина стіни - це напівпрозоре скло, яке зєднує ванну кімнату з основною спальнею. Дві скриті шафи для дрібних речей. Спальня 18м.кв. Італійське ліжко Living Divani зі спальним місцем 200*180cм, приліжкові італійські тумби Poliform, (має скляну поверхню, а полиця оздоблена всередині натуральною шкірою). Найкращий матрац від італійської фабрики Magniflex. Різнозональне освітлення. Телевізор Samsung Frame 55 дюймів. Також у обох кімнатах підвіконня з натурального Мармуру. Основний санвузол та спальня можуть відокремлюватись (зачинятись скритою перегородкою) та бути повністю прихованими від Ваших гостей. Гостьова спальня 18кв.м. Робочий кабінет або дитяча кімната має велику шафу-стіну, робочий стіл, та дизайнерський диван, бра на стіні від Bolia - Designed by Kateryna Sokolova та картина написана під замовлення. Телевізор Samsung Frame 55 дюймів, килим замовлявся персонально для цієї кімнати. Квартира укомплектована повністю всім для життя. Відповідний посуд і всі аксесуари підбирались під цю квартиру дизайнером разом з господарем. Будинок обладнано індивідуальною газовою котельною для опалення. Квартира заходиться на 10 поверсі, гаряча та холодна вода є завжди (відключення світла на це не впливають). Також в будинку є генератор, завдяки якому робота ліфтів, водопостачання та опалення взимку автономне. За окрему вартість є велике повнорозмірне паркомісце (15кв.м) в закритому, теплому, повністю ізольованому паркінгу у будинку. Доступ ліфтом зі свого поверху. Також є гостьовий паркінг закритого типу в дворі будинку для гостей.

Ділова вул., 4
rieltor.ua

Квартира 3-кімнатна в "царському" будинку, висота стелі 4 м. Зроблений капітальний ремонт з заміною всіх коммунікацій. Абсолютно новий ремонт, нікто не проживав. Раціональне планування: 2 окремі спальні, вітальня, кухня та 2 санвузли (гостьовий та основний). Підлога-дубовий паркет, підігрів підлоги в с/в, всі двері прихованного монтажу. Багато шаф та місць для зберігання. Квартира облаштована меблями та технікою. Сантехніка Villeroy&Boch, техніка Whirpool.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 17
rieltor.ua

#14730 До Вашої уваги вперше на продаж пропонується видова квартира у престижному ЖК "Alter Ego" - Лабораторний провулок 7. Квартира з неймовірною панорамою з тераси та новим ремонтом (серпень 2024 року). Простора кухня-вітальня, окрема спальна кімната, робоча зона. Безліч місць для зберігання особистих речей. У ремонті використані найкращі матеріали та бренди. Побутова техніка Samsung, Bosch. Сантехніка Villeroy&Boch, Hansgrohe. У будинку є підземний паркінг, тренажерний зал, дитячий майданчик, кафе та магазини.

Лабораторний пров., 7
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується чудова 1 кімн.кв. в ЖК бізнес-класу Diadans, за адресою: вул.Євгена Коновальця 19. (Щорса) Здача будинку 2 квартал 2024 року, тому не впустіть свій шанс оформити пересутпку зараз!) Загальна площа - 55.6 м.кв. Площа кухні - 24.6 м.кв. Житлова площа - 18.1 м.кв. Поверх 18 з 31 План квартири є в фото! Ідеальний варіант як під інвестицію так і для життя. Зараз активно ведуться роботи! Квартира продається по переуступці на найкращих умовах (переуступка безкоштовна) Тому чекаємо Вас на перегляди! Зателефонуйте за номером 0951332784 Тетяна Напишіть у Viber\WharApp\Telegram З повагою агент з нерухомості NEXT DOOR!

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 19
rieltor.ua

Видова трикімнатна квартира в еліт секції ЖК Tetris Hall Є доступ до басейну та прогулянкових зон на даху Спортзал, кінотеатр, офісна переговорна в комплексі Площа квартири 110 м кв Поверх 17 якісний ремонт з використанням скла каменю та дерева та техніка провідних виробників

Ділова вул., 2
rieltor.ua

✅Продаж однокімнатної квартири в самому центрі Києва. Печерський район вул. Алмазова 14 ( колиш. Кутузова ) ст. метро Печерська - 3 хв пішки. Загальна площа - 37 м2. 3 поверх з 10 Є Ліфт! Виконаний сучасний новий ремонт! Чудовий варіант під здачу в оренду. В квартирі є все для комфортного проживання. ☝️ Не втрачайте можливості стати новим власником цієї чудової квартири! Телефонуйте, із радістю відповім на всі питання та організую перегляд.

Генерала Алмазова вул. (Кутузова), 14
rieltor.ua

Продаж 3к кв в центрі Києва. Квартира в бездоганному стані. Замінено склопакети, засклений балкон. Роздільне планування кімнат. Роздільний санвузол. Є тих поверх. У пішій доступності продуктові магазини, аптеки, ст.метро Печерська за 5 хвилин ходьби. Ідеальний варіант для проживання та для здачі в оренду. ID: 76883

Новогоспітальна вул. (Щорса пров.), 5А
rieltor.ua

Ексклюзив. Без комісії для покупця продається 3х кімнатна квартира на вулиці Є.Коновальця, 29а. Площа квартири 57/42/7. Печерський район.Квартира знаходиться на 2 поверсі 5 поверхового цегляного будинку. В квартирі зроблений капітальний ремонт, змінені всі комунікації. В квартирі газ, і газова колонка. Ж вся необхідні меблі і техніка.Зручна інфраструктура , у пішій доступності 4 станції метро: Палац України, Печерська, Олімпійська та Кловська,ТРЦ Gulliver. . Поряд з ЖК знаходиться стадіон Баннікова. 86000$ без комісії для покупця. 0931357465

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 29 а
rieltor.ua

Продаж 4-х кімнатноі квартири в центрі Києва, вул. Лабораторний провулок 6. Площа 126 кв.м. Розташована на 13 поверсі 25 поверхового будинку. Квартира складається із 3-х спальних кімнат, кухня - гостьова, 2 с/в, гардеробна, хоз преміщення. Ремонт із високоякісних матеріалів. Квартира обладнана дорогою технікою та меблями. Поруч є все необхідне для комфортного проживання в центрі Києва. Без комісіі!!!

Лабораторний пров., 6
rieltor.ua

Без комісії!!! Велика 5-кімнатна квартира з терасою, зимовим садом та найкращим видом з вікон у Києві для Вас! Як часто Ви ловите себе на думці, що Вам вже тісно та потрібна ще одна кімната? Або робочий кабінет і місце де ніхто не буде стояти над головою? У цій квартирі такі думки Вас не відвідуватимуть взагалі! Плануванні пентхауса включає в себе: 1) чотири окремі правильної форми спальні 2) дуже світлу і видову кухню з переходом у вітальню 3) зимовий сад 4) комфортну і закриту терасу (40 м2) 5) гардеробну кімнату 6) три санвузли 7) лоджія на НСК «Олімпійський» 226 м2 загальна площа, 125 м2 житлова і 60 м2 кухня-вітальня. Зимовий сад 16 м2, тераса – 40 м2. До речі, тераса дивиться на Велику Васильківську і Протасів Яр, а це означає що на терасу ніхто не буде дивитись крім Вас! Квартира повністью підготовлена під чистове оздоблення – машинна штукатурка, проведена електрика, вентиляційні канали, вихід під кондиціонери. Є дизайн проект. На терасі зробили нову гідроізоляцію! Квартира трьохстороння! На поверсі тільки один сусід. І один з самих сильних плюсів данного пентхауса є те, що він розташований в одному рівні. Ті клієнти і інвестори, які хоч раз падали з другого/третього рівня квартири або будинку мене зрозуміють. В будинку всього 88 квартир на 23 поверхи! На сьогодні це один з небагатьох будинків в Києві з такою висотністью і невеликою кількістью квартир. А це означає, що черги біля ліфта в холі і паркінгу відміняються)) До речі, в будинку три ліфти – 2 пасажирські і один грузовий, який виконує роль пожежного і абсолютно ізольований від житлової частини будинку. Також величезним плюсом є те, що на два рівні паркінгу спускаються всі три ліфти - на сьогодні в нових будинках це трапляється не часто (знаю з практики, оскільки я будував і продавав ЖК Chelsea Tower, на сьогодні будую і продаю інші ЖК в столиці) Будинок розташований на Печерських пагорбах поруч з парковою зоною. Навколо великий вибір найкращих шкіл, дитячих садочків, торгових центрів, ресторанів, клінік та інших знакових місць Києва. Ключі на руках! Для пентхауса передбачили 2 паркомісця. Вулиця Ділова, 4, Печерський район Без комісії!!! Поруч розташовані такі ЖК - Французький квартал, Бульвар фонтанів, Новопечерські Липки, Taryan Towers (Тарян Тауерс), Trinity (Трініті), Престиж Холл, Richmond (Річмонд), А 136, Стендфорд, AlterEgo (АльтерЕго), Tetris Hall (Тетріс Холл), Chelsea Tower (Челси Тауер), Centrall Park (Централ Парк) p.s. Колегам і ріелторам! Коли будете копіювати мій текст в свої оголошення – хоча б поміняйте місцями речення і абзаци))

Ділова вул., 4
rieltor.ua

Продаж 1-ї квартири в ЖК бізнес класу «Діаданс», вул.. Коновальця 19 (Щорса). Квартира знаходиться на 13-му поверсі 25-ти поверхового будинку. Планова здача будинку 4-й квартал 2024р. Продаж по переуступці. гарне планування, дозволя зробити євродвушку.Ціна 97000у.о. без комісії. Тел.. 050 3516079.

возможна продажа по єОселя
Євгена Коновальця вул. (Щорса), 19
rieltor.ua
1 - 24 из 95 результатов