Квартира 81 м2 в ЖК Перлина Кадетского Гаю, Соломянский р-н, будинок новий 2019 року сдача, ремонт свіжий, сучасний, 2021 року. Квартира знаходиться на 7-му поверсі та має такий склад кімнат: - основна кімната повністю обладнана кухня-вітальня, передпокій з великою вбудованою шафою, окремо 2 спальні кімнати, гардеробна кімнатата 2 ванні кімнати. Квартира в білих та пастельних тонах, продається з усією побутовою технікою, є плита Electrolux, духовка, Холодильник LD, витяжка, мийка, пральна машина з сушилкою Samsung, є проточна колонка. Є домофон, сигналізація, інтернет. Високі стелі 3 м, та велика площа віконних отворів робить квартиру світлою, просторною, стіни в жемчужній декоративній штукатурці, підлога - плитка під мармур, та ламинат світлий дуб. Є окрема велика вміска гардеробна кімната. В одній ванній кімнаті вана, в іншій душова кабіна. Квартира сучасна, вся комплектація гарної та надійної якості , підібрано для себе з любовю. Окремо пропонується паркін 15 м2 на (мінус)2 -му поверсі, а також окремо пропонується фортопіано. Велимою перевагою в цьому комплексі є оздоблений підвал на мінус 3 поверсі; Дуже зручна локація, в комплексі є дитячій приватний садочок, спортивний клуб, мийка авто, дитячі кружки, магазини, кафе, домашній ресторан. В безпосередній близкості ТЦ Novus, Сільпо, дитячі садки, школа, гімназія Міленіум, Нова Пошта, фітнес клуби, і тд. , гарна транспортна розвязка. Показ по домовленостю. Ціна від ПРОПОЗИЦІЇ. Для покупця без % комісіі агенству.

можливий продаж по єОселя
Ернста вул., 16
rieltor.ua

вулиця Кадетський Гай, 10, ЖК "Медовий" 2 кімнатна, 18-й поверх, площа: 61 метр. Квартира з новим якісним ремонтом в світлих тонах. Простора кухня з заскленим балконом, сантехніка - Німеччина, на підлозі ламінат. 2 окремі кімнати. При вході гардеробна кімната. З вікон відкривається чудовий вид на паркову зону та озеро. Двір закритий, відеоспостереження, охорона, місця для паркування авто. Ціна: 108000 USD

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії! Продається євродвушка по вулиці Кадетський Гай, 6 у Соломянському районі. Індивідуальний проєкт 2010 року, монолітно-каркасна технологія, цегляний будинок. Висота стель 2.75. Площа: 69/33/19. Поверховість: 8/17. Світла просторна квартира з якісним, вишукованим дизайнерським ремонтом. Квартира повністю мебльована і укомплектована побутовою технікою: бойлер, пральна машина, лічильники на воду і тепло, підігрів підлоги, Wi-Fi, кондиціонери, посудомийна машина, вбудований холодильник, варочна поверхність, духова шафа та вбудована кавоварка. Вся вбудована кухонна техніка виробника BOSCH. Було зроблено перепланування для комфортного життя. У Гостьовій кімнаті еко-камін. Є облаштована гардеробна кімната. Відеодомафон та сигналізація. Підїзд чистий і доглянутий, чергує консьєрж. Гостьовий паркінг. У пішій доступності супермаркети Новус, Фора. У будинку є фітнес-клуб, медичний центр. Будинок має дворівневий підземний паркінг, використовується як укриття. Можливо додатково орендувати паркомісце.

Кадетський Гай вул., 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 к квартири ЖК Медовий, м.Київ. ЖК Медовий 1, будинок 10. Три ліфта. Будинок введений в експлуатацію. Стан від забудовника: на полу якісна стяжка, встановлено панорамні металопластикові вікна, радіатори опалення з терморегулятором, лічильники: на опалення, світло, воду, датчик пожежної сигналізації, металеві вхідні двері. Чудова видова квартира . Засклений балкон. ЖК Медовий 1 - комплекс з трьох будинків, підземний паркінг для мешканців комплексу на 150 місць та наземним для гостей. Забудовник Київміськбуд. Цілодобова охорона, закрита територія. Будинок збудований за монолітно-каркасною технологією, утеплений мінеральною ватою, сучасна вхідна група. На території спортивні та дитячі майданчики, ігрові зони, планується власний дитячий садок. Комплекс розташований в зеленій зоні Солом’янського р-ну визнаний парковою, поруч Совські озера з місцями для відпочинку та прогулянок. Поруч декілька супермаркети NOVUS та Фора , три державні дитячі садки, гімназія Міленіум, два приватних дитячих садка Happy Rony та Magic House. Розвинена інфраструктура. Краще місце розташування та інфраструктура: спортклуби, Дитячі садки, школи, ліцеї, сквери для відпочинку, Соломянський ландшафтний парк площею 29 га., стадіон, ресторани, відділення банків, поліклініки, поштові відділення. Чудова транспортне сполучення, можливість дістатися в любу точку міста. Комплекс розташований в Солом’янському районі та поруч головних транспортних артерій. Близькість до центру міста - 15 хвилин на авто. До метро Вокзальна 20 хвилин громадським транспортом, метро Деміївська 15 хвилин, метро Шулявська 20 хвилин, метро Олімпійська 30 хвилин громадянським транспортом.

ексклюзив
Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

2-х кімнатна квартира в новому ЖК "Медовий" м. Київ Солом’янський р-н вул. Кадетський Гай, 10 від надійного забудовника Київміськбуд . Будинок введений в експуатацію. Закрита та охороняєма прибудинкова теріторія. Біля будинку новий дітсадок [завершується будова) та ігрові майданчики.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 8
rieltor.ua

ЖК бізнес-класу “Перлина Кадетського Гаю”, вул. Федора Ернста 16В, 2к квартира площею 79/32.5/13м² на 10/16 пов. ЖК бізнес-класу, побудований за монолітно каркасною технологією з керамічної цегли та зовнішнім утепленням. . У квартирі зроблені всі чорнові роботи, проведена електрика, машинна штукатурка стін, встановлені радіатори, стяжка підлоги. Вікна виходять на затишний зелений сквер біля ЖК. Просторе функціональне планування. Є дизайн проєкт, згідно з яким зроблена більшість робіт. Прибудинкова територія обладнана дитячими майданчиками, місцями для відпочинку, кафе, магазинами, трирівневим підземним паркінгом, в якому облаштоване укриття. Все для вашого комфортного повсякденного життя! Зручне місцерозташування з вдалою транспортною розвязкою: громадський транспорт в будь-яку точку міста, зупинки поруч з ЖК, автомобілем до центру міста – 15 хв. Квартира ідеально підійде для втілення ваших ідей! 120 000 у.о. Можливий торг. Без комісії для покупця. Свої податки сплачуємо. Не втрачайте шанс, телефонуйте, підберемо зручний час для перегляду!

можливий продаж по єОселя
Ернста вул., 16В
rieltor.ua

Без комісії! Продається євродвушка по вулиці Кадетський Гай 6 у Соломянському районі. Індивідуальний проєкт 2008 року, монолітно-каркасна технологія. Цегляний будинок. Висота стель 2.75. Площа: 59/35/20. Поверховість: 12/17. Світла квартира з якісним дизайнерським ремонтом. Квартира повністю мебльована (меблі італійські) і укомплектована побутовою технікою: бойлер, пральна машина, лічильники на воду і тепло, підігрів підлоги, Wi-Fi, кондиціонер, фільтр грубого очищення, посудомийна машина, холодильник, варильна панель, духовка, мікрохвильовка. Було зроблено перепланування для комфортного життя. Підїзд чистий і доглянутий. Консьєрж. Завжди є місце для авто. У пішій доступності супермаркети Новус, Фора. У будинку є фітнес-клуб, медичний центр. Будинок має дворівневий підземний паркінг із прямим виходом із підїзду. Використовується як укриття. Можливо додатково орендувати паркомісце. ID: 71263

ексклюзив
Кадетський Гай вул., 6
rieltor.ua

Ціна 79900 долл., комісія 2% Продається нова сучасна з Авторським євроремонтом двокімнатна квартира ЖК «Медовий» вул. Кадетський гай 10. Ремонт виконаний з екологічно якісних матеріалів, сучасні меблі, вбудована побутова техніка, кондиціонери, підігрів підлоги і т.д. Будинок із закритою територією, що охороняється. Є підземний паркінг. Поруч 2 озера, ліс, дуже тихо, планують створити паркову доглянуту зону. Ідеальний варіант для тих, хто любить умиротворення та для сімї з дітьми. Розвинена інфраструктура біля будинку: поруч проспект Лобановського, де знаходяться автобусні зупинки, звідти можна легко дістатися до центру міста. У пішій доступності магазини Novus та Фора, школа та дитячий садок, великий вибір кафе, медична лабораторія, салон краси, пошта, фітнесцентр, футбольні поля та багато іншого. Квартира на 8 -му поверсі Загальна площа квартири 41,3 м2 Дзвоніть, домовимося на перегляд, є ще декілька варіантів в цьому будинку! Ціна 79900 долл., комісія 2% Торг є!

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

2-кімнатна квартира, ЖК Медовий, вул. Кадетський гай 10, метро Деміївська Площа квартири 43,5 м.кв., знаходиться на 9 поверсі з 26. Чудовий краєвид! Будинок зданий у 2021 році. Авторський дизайн, під ключ зі всією необхідною технікою і меблями! Побутова техніка від провідних виробників: кондиціонери, холодильник, пральна машина, витяжка, духова шафа, бойлер. Планування кімнат роздільне: дві спальні кімнати, кухня-вітальня, сан вузол. Закрита територія з охороною, підземний паркінг і наземні паркінги, система швидких ліфтів (3 шт). Поруч ЖК є супермаркети Novus і АТБ, ТРЦ Ocean Plaza, Деміївський ринок. У декількох хвилинах розташовується лікарня Мед Буд, Сімейна аптека та аптека Інтерфарм. Ресторани азіатської кухні Пекін, Луна. Поблизу є озеро, Голосіївський парк і ВДНГ. Найближчі станції метро Деміївська - 7 хвилин на авто, а до метро Васильківська - 5 хвилин на машині або 15 хвилин на 119 автобусі. Дзвоніть, домовимося на перегляд, є ще декілька варіантів в цьому будинку з ремонтом!

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

Без комиссии для покупателя! Готовы продать по программам еОселя, еВідновлення ЖК Медовый ул. Кадетский Гай 12 Квартира с ВИДОМ! 22 этаж 62,2 метра светлого пространства Чуточку об особенностях квартиры: + ПАНОРАМНЫЕ эркерные окна дают возможность наслаждаться красивенными видами + Кухня 13 метров с выходом на балкон - сделайте панорамное французское остекление + БОЛЬШАЯ ванная комната, где с легкостью становится ванна. Позвольте себе понежиться в пенной ванне + Внутренние стены МОЖНО демонтировать - создайте свое уникальное пространство для жизни + Прихожая позволяет разместить вместительную гардеробную Теплый дом с качественным наружным утеплением обеспечивает комфортный микроклимат в ВАШЕЙ квартире При этом: * Фитнес клуб - 6 мин пешком * Остановки транспорта - 9 мин пешком * Новус - 9 мини пешком * Севастопольская площадь - 6 мин на автомобиле * пр. Лобановского - 3 мин на автомобиле * Продуктовые магазины - в комплексе Но самое главное - близость каскада озер (всего 2 мин спокойным шагом), близость ЗЕЛЕНОЙ зоны (сразу возле дома - здесь СВЕЖИЙ воздух, наполненный кислородом) - делает привлекательным покупку ЭТОЙ квартиры Приходите на просмотр всей семьей Моя улыбка в ПОДАРОК!

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 12
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Медовий. Планування: -спальня з гардеробом -кабінет або дитяча -кухня-вітальня -роздільний санвузол -кладова В квартирі є вся необхідна техніка. Вид на озеро. # A 2 1 7 2

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

2к, Солом"янка, Кадетський Гай, вул. Пулюя 1, спецпроект. Солом"янський район. Кадетський Гай. вул. Пулюя 1 (Турецьке містечко). 2-кімнатна дуже простора квартира у будинку 1995 року, якісно побудованому за спецпроектом з керамзитобетону, утеплений. Площа 65.8/35/9.3 кв.м. Поверх 2/10. Квартира дуже охайна та тепла. Роздільні кімнати квадратної форми, 22 кв.м. та 13 кв.м., великий хол та дуже простора кухня. Два засклених балкона, сан.вузол роздільний, є велика кладова. На підлозі - паркет, вікна металопластикові, встановлено кондиціонер, бойлер. Стан добрий, в"їжджай та живи. Чистий під"їзд з гранітними сходами, домофон. Дуже затишний район в 20 хвилинах їзди від центру міста, при цьому завжди є місця для парковки, поруч з будинком парк та зелені зони для вигулу домашніх улюбленців, урочище Совська балка з альтанками на березі мальовничих ставків, дитячі та спортивні майданчики. Мікрорайон з власною розвиненою інфраструктурою: поруч магазини АТБ, Новус, сучасний дитячий садок, гімназія, банки, послуги, різноманітні заклади. Дуже приваблива пропозиція, приходьте на перегляд та переконайтеся! Ціна: 84 000 у.о., без комісії.

Пулюя вул., 1
rieltor.ua

🏠 Продається дивовижна 2-кімнатна квартира в ЖК "Медовий", яка зачаровує своєю сучасністю та функціональністю. 🛏️ Квартира розрахована на дві повноцінні спальні, де власники розумно спланували кожен куток, щоб максимально задіяти простір. 🔑 Якісний ремонт вже завершений. Кухня виготовлена під замовлення з використанням топового обладнання: витяжка Elica, індукційна варочна поверхня та духовий шкаф Electrolux, металева мийка. 👗 У великій кімнаті знаходиться власна гардеробна кімната, а також ще є трійка великих вбудовних шаф, що легко вмістить усі ваші речі. 🛁 Ванна кімната обладнана інсталяцією Grohe, керамікою та ванною Koller Pool. Окрема ніша передбачена під пральну та сушильну машину. 🏢 У будинку сучасна парадна група, а комплекс має закриту територію, забезпечуючи комфорт та безпеку. 📍 Розташований в Кадестькому Гаю серед Совських прудів, цей ЖК є ідеальним місцем для комфортного та стильного життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї чарівної квартири в сучасному ЖК "Медовий"! 🌟

Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

ЖК Медовий №1 2к ексклюзивна видова квартира Вул. Кадетський Гай 10 Будівельна адреса Петра Радченко 27-29 Поверх 23/26 Загальна площа 61.97м2, житлова площа 33.49м2, кухня 12.31м2, вхідна група 8.04м2, два роздільних сан вузли, лоджія с можливістю скління та приєднання та збільшення кухні. ЖК Медовий 1, будинок 10. Трі ліфта. Вартість 69 999 у.о. Право власності. Можливий продаж по Єоселя. Дом введений в експлуатацію. Стан від забудовника: на полу лазерна стяжка, встановлено панорамні металопластикові вікна, радіатори опалення з терморегулятором, лічильники: на опалення, світло, воду, датчик пожежної сигналізації, металеві вхідні двері. Чудова видова квартира . Будинок введений в експлуатацію та присвоєна адреса. ЖК Медовий 1 - комплекс з трьох будинків на стилобаті, підземний паркінг для мешканців комплексу на 150 місць та наземним для гостей. Забудовник Київміськбуд. Будинок збудований за монолітно-каркасною технологією, утеплений мінеральною ватою, сучасна вхідна група. На території спортивні та дитячі майданчики, ігрові зони, планується власний дитячий садок. Комплекс розташований в зеленій зоні Солом’янського р-ну визнаний парковою, поруч Совські озера з місцями для відпочинку та прогулянок. Поруч декілька супермаркети NOVUS та Фора , три державні дитячі садки, гімназія Міленіум, два приватних дитячих садка Happy Rony та Magic House. Розвинена інфраструктура. Краще місце розташування та інфраструктура: спортклуби, Дитячі садки, школи, ліцеї, сквери для відпочинку, Соломʼянський ландшафтний парк площею 29 га., стадіон, ресторани, відділення банків, поліклініки, поштові відділення. Чудова транспортна раз вʼязка, можливість дістатися в любу точку міста. Комплекс розташований в Солом’янському районі та поруч головних транспортних артерій. Близькість до центру міста - 15 хвилин на авто. До метро Вокзальна 20 хвилин громадським транспортом, метро Деміївська 15 хвилин, метро Шулявська 20 хвилин, метро Олімпійська 30 хвилин громадянським транспортом. Вартість 69 999 у.о. Право власності. Можливий продаж по Єоселя. Все готово до продажу

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

Ціна 82000 долл., комісія 2% Пропонується до продажу 2к квартира з новим Авторським євроремонтом в ЖК «Медовий» вул. Кадетський гай 10. Ремонт виконаний з екологічно якісних матеріалів, сучасні меблі, вбудована побутова техніка, кондиціонери, підігрів підлоги і т.д. Будинок із закритою територією, що охороняється. Є підземний паркінг. Поруч 2 озера, ліс, дуже тихо, планують створити паркову зону, зону відпочинку та прогулянок. Розвинена інфраструктура біля будинку: поруч проспект Лобановського, де знаходяться автобусні зупинки, звідти можна легко дістатися до центру міста. У пішій доступності магазини Novus та Фора, школа та дитячий садок, великий вибір кафе, медична лабораторія, салон краси, пошта, фітнесцентр, футбольні поля та багато іншого. Квартира на 9-му поверсі Загальна площа квартири 43,5 м2 Дзвоніть, домовимося на перегляд, є ще декілька варіантів в цьому будинку! Ціна 82000 долл., комісія 2% Торг є!

Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

Адрес Киев, Соломенский р, ул Федора Эрнста 16 А, Жк Жемчужена Кадетского Гая -фото реальное -есть вся современная мебель и техника -все комнаты раздельные -все оставляют -Два сан узла -есть кондиционеры -сис очистки воды -сушильная машина -посудомойка -бойлер -документам больше 3-х лет -риелтор комиссия 3%

Ернста вул., 16а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Продаж Видової 2-кімнатної квартири ЖК Медовий. На Сьогодні це найкращий варіант з чудовим видом на озеро. 11 поверх, тепла квартира. ЖК Медовий 1, будинок 10. Три ліфта. Будинок введений в експлуатацію. Стан від забудовника: на полу якісна стяжка, встановлено панорамні металопластикові вікна, радіатори опалення з терморегулятором, лічильники: на опалення, світло, воду, датчик пожежної сигналізації, металеві вхідні двері. Засклений балкон. Є-відновлення, Є-оселя розглядаємо , право власності отримано. Є відеоогляд квартири. По всім питанням пишіть або телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Кадетський Гай вул., 10
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири по вулиці Федора Ернста 16а, Соломянський район ЖК "Перлина Кадетського Гаю" Будинок цегляний зданий у 2012 році. Комплекс закритого типу, по периметру охорона і відеоспостереження, відкрита парковка, а також підземний паркінг. Дитячий садок, магазини, обєкти побутової сфери обслуговування... Є підземний паркінг. Функціональне планування: - Кухня-вітальня - Окрема спальня - Дитяча спальня - Передпокій - Санвузол (душ, ванна) - Санвузол гостьовий (душ) - 2 гардеробні Квартира з якісним дизайнерським ремонтом з натуральних матеріалів, оснащена всіма необхідними для комфортного проживання меблями і побутовою технікою. Усі меблі та техніка залишається. - Кухня-вітальня розділена на зону відпочинку з двоспальним диваном, LCD-телевізором, чайним столом зі стільцями; зону приготування їжі - вбудована кухня, двокамерний холодильник, посудомийна машина, потужна витяжка, склокерамічна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, електрочайник. Також із техніки в наявності пральна машина, сушильна машина, бойлер, кондиціонери. - У передпокої вбудована шафа. Закрита територія, дитячі майданчики, підземний паркінг, охорона. Розвинена інфраструктура - супермаркети, ресторани, кафе, спортклуби. Добре розвинена інфраструктура. У безпосередній близькості від ЖК знаходяться Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска, різні клініки, поруч супермаркети АТБ, Фора, Novus. Постійно ходить транспорт в центр, а також різні райони Києва, маршруткою до метро 10-15 хвилин. Перегляд можливий з експертом The Capital 3 1 5 9 1 7 3 4 5 6 1 4

Ернста вул., 16а
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна Квартира в Мінімалістичному Стилі Адреса: Вул. Кадетський Гай 6 Площа: 65,1 кв.м | Поверх: 15 у монолітно-каркасному будинку Особливості: • Простота і Комфорт: Свіжий сучасний ремонт та функціональна меблі, різноманітні сценарії освітлення, облаштована системою «розумний будинок». Встановлена система охорони Ajax з датчиками по всій площі. • Простора Кухня-Вітальня: 28 кв.м. Вбудована кухня зі всією необхідною побутовою технікою: варочна поверхня, мікрохвильова піч, духова шафа, посудомийна машина тощо. • Затишна Спальня: 15 кв.м з великою шафою та коміркою, також є гардеробна • Санвузол з Зручностями: санвузол сумісний з ванною та душовою, є бойлер і датчик вологи. • Тепло та Економія: Індивідуальні лічильники опалення Локація: • Близькість до Всього необхідного: Магазини, школи, дитячі садочки • Активний Стиль Життя: Спортзал у будинку • Безпечний Паркінг/ Бомбосховище: Можливість придбати паркомісце Зручне Розташування: • Транспортна Доступність: Кінцева зупинка громадського транспорту поруч • Швидкий Доступ до Будь-якої Точки Міста: 20 хвилин до Хрещатика Звертатися за номером +38************50

власник
2-кімнатна Квартира в Мінімалістичному Стилі, Кадетський Гай 6.
olx.ua

ЖК Медовый, 2-х комнатная, 64 кв.м, вул. Кадетский гай 10, 9/23 этажного дома. Новая под ремонт . квартира тёплая, в середине дома. Комплекс сдан, счётчик, 3 лифта 2 пасс. 1 груз. Охраняемая территория , домофон.

власник
Продажа, ЖК Медовый, 2-х комнатная, соломенский район
olx.ua

Продається 2-х кімнатну квартира в ЖК Медовий Чудовий вид з вікна, 18 поверх. Оформлене право власності. Зробленовже певний обєм роботи в квартирі : засклений балкон, розведено електрику, прокладені шляхи для кондиціонерів, підведено інтернет-кабель, повністю зроблено стіни ( в т.ч.скло-холст), покладено плитку у ванній, на підлогу і робочу поверхню кухні. Придбано ванну, унітаз, інсталяцію, змішувачі, гігієнічний душ Будинок зданий, надана поштова адреса, будинок активно заселяється, можна заходити на ремонт. Комплекс розташований на каскаді Совських ставків, у парковій, зеленій частині Соломянського району. Тихе місце для поціновувачів природи за 15 хвилин їзди від центру! Монолітно-каркасна технологія будівництва із утепленням мінеральною ватою. Підземний паркінг. На території ЖК будується свій дитячий садок. Облаштовані дитячі майданчики, зони відпочинку, спортивні майданчики, доріжки для прогулянок. Розвинута інфраструктура до станцій метро "Васильківська", "Голосіївська" та "Деміївська" – до 20 хв. на громадському транспорті або 10 хв. автомобілем. У пішій доступності школи та гімназії: середня школа №121, ліцей №144, гімназія №318. Дитячі садки: "Золотий ключик", №63, №146. Медичні установи – 10 хв. їзди авто: інститут кардіології ім. М.Д. Стражеска, поліклініка №4, клініка "Добробут" та пологовий будинок №5. Від комплексу є виїзд по вул. Велика Васильківська, проспекти Голосіївський та Академіка Глушкова, Велику кільцеву дорогу. До Севастопольської площі – 1 км.

Продається 2 кв в ЖК Медовий, вул. Кадетський гай 10 ха
olx.ua

2р, 10-й поверх, площа: 62,3\27,8\12,8 стан: після будівельників без оздоблення; Будинок введено в експлуатацію - бетонно монолітний, квартира вільного планування. Вид з вікон на парк. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол. Немає сантехніки. Проведені. Є стяжка підлоги. Загальний стан квартири - від будівельників (з обробкою). Поруч є ліс, річка/озеро, парк, супермаркет, дитсадок, школа. Інтернет дротовий (кабельний).

ЖК Медовий! 2 кім., 62.3 кв.м.!Кадетський Гай,12
olx.ua

Медовий; Спецпроект 2021-2025 рр; стіни: моноліт; перекриття: залізобетон; поверховість: 26; транспорт: ст.М"Вокзальна"; ЖК "Медовий". 1 будинок, Монолітний залізобетонний каркас, металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Фасад -керамічні блоки із зовнішнім утепленням базальтовою ватою. Зручна транспортна розвязка, до метро Вокзальна - 15 хв, до Севастопольської площі - 5 хв, до проспекту Лобановського - 5 хв. Зелена паркова зона, Совські ставки. Підземний паркінг та гостьова парковка. 1 поверх - нежитлові приміщення. • 2р, 2-й поверх, площа: 62,0\28,2\12,6; Унікальна світла квартира із новим дизайнерським ремонтом. Панорамні вікна. Квартира повністю мебльована та оснащена побутовою технікою. Меблі виконані на замовлення. Все залишається під час продажу. Документи права власності. У зоні загального використання встановлені лічильники електрики та опалення. Є своя котельня. Закрита територія комплексу, охорона, відеоспостереження

Кадетський Гай, 8. Медовий. Новий ремонт
olx.ua

Продається шикарна 2-х квартира в ЖК Медовий, по вул,Кадетський га 12 В квартирі було зроблено невелике перепланування: -хол; -кухня-вітальня з зоною відпочинку; -2 окремі кімнати; -гардеробна кімната; -ванна; -туалет. В квартирі зроблений якісний ремонт для комфортного життя сімʼї. -шумоізоляція; -тепла підлога (кухня-вітальня,ванна,туалет,коридор),сенсорні терморегулятори та всі вимикачі. -двері прихованого монтажу; -подрібнювач харчових відходів на кухні; -вся нова побутова техніка: пралка, індукційна варильна поверхня,духова шафа,мікрохвильова; -холодильник дуже місткий Haier; - 3 потужні інверторні кондиціонери найкоащого Виробник Cooper & Hunter з обігрівом до -25 у кухні і у кожній кімнаті; -диван у кімнаті з італійської натуральної шкіри із спальним місцем 160*200см). Диван на кухні з дорогої брудовідштовхуючої тканин зі спальним місцем 140*180 см. Ліжко в спальні з ортопедичним 30см. високим матрацом преміум сегменту. -меблі дизайнерські: кухня з фарбованими фасадами ,шафа в кімнаті та комплекс тумб у ванній - індивідуальне авторське замовлення - все з фарбованими фасадами; -продумане дизайнерське освітлення ( багато точкового освітлення, освітлення плінтусів по всьому периметру холу та кухні-вітальні, що створює дуже яскравий акцент дзеркальної підлоги ( фото не передає цього ефекту); -видові напівпанорамнi вікна з видом на озера та ландшафтний парк(неймовірна зміна пейзажів з весни до осені і зими) Комплекс розташований на каскаді Совських ставків, у парковій, зеленій частині Соломянського району. Тихе місце для поціновувачів природи за 15 хвилин їзди від центру! Монолітно-каркасна технологія будівництва із утепленням мінеральною ватою. Підземний паркінг. У пішій доступності школи та гімназії: середня школа №121, ліцей №144, гімназія №318. Дитячі садки: "Золотий ключик", №63, №146. Медичні установи – 10 хв. їзди авто: інститут кардіології ім. М.Д. Стражеска, поліклініка №4, клініка "Добробут" та пологовий будинок №5.

Продається 2-х квартира в ЖК Медовий, по вул,Кадетський га 12 ха
olx.ua
1 - 24 з 31 результатів