БЕЗ КОМІСІІ, единий представник ВЛАСНИКА 09,37,16,61,86 Олександр . 2х кімнатна величезна світла квартира за НАЙНИЖЧОЮ ЦІНОЮі! Дві великі спальні, два санвузли та велика кухня-вітальня комфортного квадратного планування о 22 метри! Лоджія та приемний вид з вікон як додатковий бонус. 0! 9! 3! 7! 1!6! 6!1!8! 6 Найкраща пропозиція серед таких ЖК як Діброва Парк, Варшавський, ЖК «Сирецькі сади». Некрасова Віктора 8 Dibrova Park. Будинок 4. Блок А. Будинок першим у комплексі був введений в експлуатацію у жовтні 2022 року. Право власності на квартиру отримано в листопаді 2023. 73.3 / 30.4 / 22 Дуже зручний 16 поверх гарантує відсутність звуків із двору у порівнянні з нижчими поверхами та, водночас, забеспечує чудовий вид з вікон. Розташування квартири на поверсі максимально віддалено від проізноі дороги та не межує з ліфтовою шахтою. ЦІНА 73 000 $ на руки. ПОДАТКИ ВІД ВАРТОСТІ ОЦІНКИ СПЛАЧУЄ ПОКУПЕЦЬ без жодних додаткових КОМІСІЙ. СПІВПРАЦЮЄМО ЗІ ВСІМА. Єоселя розглядається у разі швидких рішень покупця за ціною 76 000 $ на руки. Перегляд можливий у будь який час. ТЕЛЕФОНУЙТЕ або пишить./09/37/16/61/86/ Олександр ІНФРАСТРУКТУРА ЖК знаходиться в Подільському районі, поблизу «Варшавський мікрорайон», ЖК «Сирецькі сади». В комплексі продумано все для комфортного життя - сучасні дитячі та спортивні майданчики, велодоріжки, велика кількість хвоі та інших зелених насаджень, місця для відпочинку, затишні алеї для вечірніх прогулянок. На території комплексу будується 4 паркінги. Свій торговий центр поруч з будинками та комерційні приміщення на перших поверхах. Біля самого ЖК запланована станція метро "Мостицька", знаходиться зупинка громадського транспорту. В 5 хвилинах їзди - великий ТЦ Ретровіль з кінотеатром та Sport Life. Поруч школа №68, №45, міжнародний арт-ліцей імені Сальвадора Далі, "Дитячий садок №482» та декілька приватних.Велика лісопаркова зона навпроти будинку Сирецький Гай, парк/ліс, дендропарк.

власник
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 8
rieltor.ua

Пропоную купити євро-двокімнатну квартиру 40 кв.м., яка знаходиться у Шевченківському районі м.Київ - вулиця Жамбіла Жабаєва, 7Д. ЖК «Посольський» являє собою 2-секційний, 8-поверховий цегляний будинок на 132 квартири, побудований за монолітно-каркасною технологією. Квартира, яку пропоную купити знаходиться на 8-му поверсі і це означає, що над Вами не буде сусідів і це точно добре. ЖК «Посольський» - це комплекс, який має розвинену інфраструктуру для резидентів таку як: художня школа, медичний центр, різні магазини, аптеки, відділення пошти, а поряд із спорудою розташоване посольство Сполучених Штатів Америки, що й визначило назву комплексу. У 2-х кімнатній квартирі європейського стандарту розташувалися: світла кухня-студія із обіднім барним столом по центру, велика вітальня, яка є справжнім серцем квартири і функціонально поділена на цілих дві окремі зони: зону відпочинку та прийому гостей. Цікавий інтер’єр робить квартиру мега світлою, елегантною та затишною. У квартирі також присутня окрема спальня, інтер’єр якої чудово налаштує на відпочинок та сон. Санвузол з душовою, усією сантехнікою та технікою. Опалення – власний котел. Тепла підлога на кухні у санвузлі та лоджії. Вам сподобається на скільки тут гарно та зразково все виглядає, оскільки дорогу вартість матеріалів показують натуральні поверхні, а довговічність та оригінальність предметів підкреслює техніка. До станції метро «Берестейська» 15 хв.

Жабаєва Жамбила вул. (Кузьминська), 7д
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2 кімнатної квартири, за адресою: вул. Олени Теліги 13/14, 3 хвилини до метро Дорогожичі, Шевченківський ремонт. - 2/5 поверх - теплий цегляний будинок - 45 м2 - 2 роздільні кімнати - з великої кімнати вихід на засклений балкон. - від коридору кімнату відділяє ексклюзивна розсувна система дверей. - окрема спальня (дитяча) - в коридорі великий гардероб - комфортний сучасний санвузол - дуже класна кухня з розширено. стільницею - в квартирі виконано свіжий дизайнерський ремонт - є всі необхідні меблі і техніка для комфортного проживання - готова до продажу і заселення Квартира в хорошому зручному місці, для тих, хто шукає укомплектоване готове житло. терміновий продаж 75 000$ Дмитро

Теліги Олени вул., 13/14
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора і світла двокімнатна квартира в ЖК "Місто квітів" за адресою вул. Тираспольська, 60. Розташована на другому поверсі сучасного будинку, ця квартира має загальну площу 66 кв.м. Квартира складається з двох окремих кімнат, кухні, яка обєднана з вітальнею, та двох санвузлів. У квартирі виконано якісний ремонт, що дозволяє одразу заселятися без додаткових витрат на оздоблювальні роботи. Інтерєр витриманий в сучасному стилі, з використанням високоякісних матеріалів. Меблі та техніка включені у вартість квартири. На кухні встановлені сучасні вбудовані меблі, а також необхідна побутова техніка, що значно спрощує побутові питання. У вітальні розташований зручний диван, обідній стіл та телевізор, що створює затишну атмосферу для відпочинку та прийому гостей. Два санвузли облаштовані сучасною сантехнікою, один з яких обладнаний ванною, а інший — душовою кабіною, що забезпечує додаткову зручність для мешканців квартири. ЖК "Місто квітів" – це сучасний житловий комплекс, що забезпечує своїм мешканцям високий рівень комфорту і безпеки. На території комплексу є дитячі майданчики, зелені зони для відпочинку, а також необхідна інфраструктура — магазини, кафе, фітнес-клуби тощо. Не упустіть можливість придбати це чудове житло, яке поєднує в собі всі переваги міського комфорту і затишку. Перегляд квартири можливий у зручний для вас час. Звертайтеся для додаткової інформації та запису на перегляд.

Тираспольська вул., 60
rieltor.ua

Продам 2к квартиру ЖК Місто Квітів, Тираспольська 58, Сирець. Подільський район, Правий берег. Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом, меблями та технікою. Квартира з 2ма роздільними кімнатами та просторою кухнею-вітальнею. Знаходиться на 11 поверсі 16-ти поверхового будинку. Загальна площа 65,5 м2, житлова 22 м2, кухня-вітальня 23 м2. Квартира обладнана сучасними меблями, укомплектована усією необхідною побутовою технікою для комфортного відпочинку та життя. Спальня укомплектована 2-х спальним ліжком, комодами, кондиціонером. Дитяча робочим місцем та 2-х місним ліжком, шафами. Кухня-вітальня сучасною кухнею, диваном, кухонним столом зі стільцями. Телевізор - LG OLED 48; кондиціонери - 3 Samsung (інвентор, Wi Fi, фільтрація повітря). Два окремі санвузли, один з ванною – з сантехнікою Villeroy and Boch, бойлер 100 л - Ariston, пральна машина - LG (6,5 kg) Будинок має затишний закритий двір з охороною, відеоспостереження. Є пасажирські ліфти, вантажний ліфт, На території комплексу є дитячі майданчики, наземний паркінг, магазини, салони красоти, кав’ярні. Гарна транспортна розв’язка. До метро Сирець 15 хвилин пішки, до метро Нивок 15 хвилин автівкою. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) З ремонтом З меблями 2 санвузли Укриття

ексклюзив
Тираспольська вул., 58
rieltor.ua

Без комісії для покупця продам квартиру в сучасному будинку 2013 р. з підземним паркінгом, в найбезпечнішому районі біля посольства США та офіса НАТО в оточенні 3-х парків і трьох станцій метро. Чудовий краєвид, дуже приваблива локація для діток! В квартирі 2 санвузла, є гардероб, засклений балкон. Виконаний якісний ремонт, підлога з підігрівом, паркетна дошка і кахель, вікна Rehau. Продається з технікою (посудомийка, духовка, витяжка, пральна машина, бойлер, спліт -система, ТВ-плазма ) і меблями. Підключена сигналізація, лічильники тепла, терморегулятори. Висота стелі 3 м. Будинок з цегли, супертеплий, 3 ліфта з генераторами, відеоспостереження, консьєрж подбають про Вашу безпеку. В комплексі присутня вся необхідна інфраструктура. В будинку 2 продуктових магазина, ветклініка, приватна клініка і фітнес-студія, приватний дитячий сад. Також поблизу школи, хореографічне училище, художня школа, музична школа, Університет КРОК, школа англійської мови, аптеки, банки, т.і. І- дуже важливо для мегаполісу- наявність зелених зон для активного відпочинку і прогулянок- парків Нивки, Дубки і Сирецький, які містять мотузковий парк, озеро, тренувальний майданчик, дитячу залізницю. . Чудова транспортна розв’язка. Метро Дорогожичі, Берестейська, Сирець – 12 хвилин пішки, поруч зупинка автобусів, трамваїв, маршруток, міської електрички. Додатково продається місце в паркінгу. Приходьте на перегляд, Вам обов’язково сподобається!

ексклюзив
Руданського вул., 3а
rieltor.ua

⭐⭐⭐⭐⭐Пропонується у продаж 2-х кімнатна квартира в ЖК комфорт класу "Park Hills" Розташована на 14 му поверсі 30 поверхової новобудови. Продаж по переуступці. Переуступку сплачує продавець. На ремонт можна вже заходити Фасадні роботи завершено. Стан від забудовника. Стяжка підлоги, розведені комунікації, якісні склопакети, броньовані вхідні двері (фірмові), радіатори. Системи підключення міські – централізовані. Замовником будівництва виступає ТОВ «Парк Хіллс», який отримав право власності на землю та декларацію на будівельні роботи . «Park Hills» - багатофункціональний житловий комплекс, що складається з 4 секцій різної поверховості. Комплекс розташований у Шевченківському районі Києва. Його унікальністю є його розташування. З одного боку, комплекс оточує паркова зона з великою кількістю місць для відпочинку та релаксу. З більшості квартир відкриваються захоплюючі краєвиди на парк! А з іншого боку – зручна транспортна розвязка дозволяє швидко дістатися ділового центру міста. Поруч з будинком: 3 прекрасні парки, річка Сирець, озера, "Дитяча залізниця". Хороша соціальна інфраструктура району: магазини, лікарні, дитячий садок, школа, салони краси та багато іншого, що потрібно для комфортного життя – також поряд. До метро Сирець та Берестейська – 12/15 хв. пішки.

Руданського вул., 9а
rieltor.ua

Продаж 2к квартири на 8-му поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа 98.5 м2, житлова 55 м2, кухня 15 м2. Планування суміжно-роздільне (1 спальня) , 2 санвузли, гостьовий туалет і господарський суміжний санвузол з ванною і душем. В кварирі є видова лоджія і балкон.В квартирі виконаний дизайнерський ремонт 2018-го року. Простора кухня-студія з натурального дерева, укомплектована меблями і технікою ( холодильник Samsung, плита та духова шафа Bosch, посудомийна машина) В квартирі встановлене індивідуальне опалення без радіаторів, по всій квартирі водяна тепла підлога. Бойлер, котел і колектор теплої підлоги розташовані в окремій котельній кімнаті. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою (ліжко, шафа купе, просторий диван). Встановлені 3-ри кондиціонери. Житловий комплекс «Затишний» знаходиться під цілодобовою охороною. Є два ліфти грузовий і пасажирський з можливістю спуску відразу в магазин або паркінг. На першому поверсі можна знайти аптеку, салон краси, продуктовий магазин. Зручна транспортна розв’язка, поруч три станції метро Сирець, Дорогожичі і Берестейська, поруч парк Нивки і Сирецький парк. Ціна 178 000 у.о. Віктор +38093 570 53 84 Відеотур за посиланням https://www.instagram.com/p/CyfyYtbqeV2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Руданського вул., 3а
rieltor.ua

Дуже світла, кутова квартира без сусідів за стінами. Також продається комора в цьому будинку, спуск ліфтом, на -1 поверх. єОселя, єВідновлення. Ціна без урахування комісій. - Площа: 73.5 - Будинок 4 - Секція А - Планування 2С1 - Введено в експлуатацію 2 квартал 2023 року - Технологія будівництва монолітно-каркасна. - Матеріал стін червона цегла з додатковим утепленням. - Висота стелі 2.70 м. - Металопластикові вікна в підлогу(панорамні). - Лічильники вода, тепло, електрика - Власна котельня на ЖК - Будується метро Мостицька, 2 хвилини пішки

власник
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 1
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира біля метро Дорогожичи за адресою вул. Бакинська 37 Загальна площа 45 кв.м. 4/9 поверх. Планування: 2 окремі кімнати (вітальня з виходом на засклений балкон), кухня, роздільний с/в, прихожа та комірка. Квартира після капітального ремонту. Продається з меблями і технікою (посудомийна машина, пральна машина, холодильник). Стан квартири - заїжджай та живи

Бакинська вул., 37
rieltor.ua

Без комісії! Продається простора 2-х кімнатна квартира в ЖК "Варшавський-2". Будинок 14.1, зданий, і введений в експлуатацію, після угоди можна заходити на ремонт. Найкраще планування, у квартирі два роздільних санвузли. Кухня-вітальня 19м2 і дві великі роздільні спальні. Засклений балкон з виходом з кухні та спальні. Через дорогу зданий паркінг. У квартирі встановлені теплозберігаючі склопакети, якісні радіатори, лазерна стяжка підлоги, бронедвері, лічильники, своя котельня на 3 будинки, охорона. Територія з дитячими та спортивними майданчиками закрита від сторонніх і авто. У трьох хвилинах ходьби ТРЦ Ретровіль, супермаркети NOVUS, Епіцентр, Леруа Мерлен, кінотеатр 8 залів, SportLife з 3 басейнами). Кілька шкіл і садочків у пішій доступності. Зручна транспортна розвязка, недалеко ліс і озеро. До метро Нивки, метро Лукянівка 7-12 хвилин. ID: 76861

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Цікава 2 кк, що має зручне планування та вид на лісо-паркову зону. Перед вікнами будов ніяких вже не буде. Легко піддається переплануванню, що дозволить втілити Ваші мрії по дизайну. Будинок введений в експлуатацію та багато сусідів вже дороблюють ремонт. Поруч вся необхідна інфраструктура, від магазину й кафе до садочка/школи. Доречний торг в рамках розумного реальному покупцеві. Співпрацюю з колегами. Без комісійних. Ключ на руках.

можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 10
rieltor.ua

49 000 $ за обєкт · 2 кімнати · 6 поверх з 9 Загальна площа 46 м² · житлова 31.3 м² · кухня 6.4 м² Стіни з цегли Побудовано 1980-1989Дегтярівська, 58, ст.метро Шулявська,Дорогожичі,Берестейська,Лукьянівка.В наявності кондиционер,сигналізація,бойлер, робоче місце під компьютер. Дуже чиста,охайна квартира.Поряд дитячі садочки, школи, магазини, "Сирецький парк", 6-й поверх 9-поверх.цегляного будинку. Продається квартира на вул. Дегтярівська 58. Житловий стан. Планування роздільне. Роздільний санвузол. Балкон заскленний. Є лічильники на воду і світло. Централізоване опалення, водопостачання і газ. В двох кімнатах підлога викладена паркетом. Взимку дуже тепла. З вікон видно дитячий майданчик. Є ліфт. У дворі є Нова Пошта. Поруч розташований дитячий садочок, школа, поліклініка, лікарня, аптеки, магазин і ТРЦ. У пішому доступі 10-15хв метро Шулявка. Не далеко і метро Берестейська, Дорогожичі, Лукянівка. Чудова транспортна розвязка.

Дегтярівська вул., 58
rieltor.ua

Продается отличная 2-комнатная квартира в современном ЖК «Діброва Парк». Адрес - Ул. Северо-Сырецкая, 57. ЖК «Диброва». Застройщик IB Alliance. По проекту ЖК Диброва Парк - это очень современный и перспективный комплекс с полностью своей инфраструктурой и всем необходимым, включая торговый центр, заведения, салоны и МЕТРО. Дом №4 Высота потолков h=2,7 метра. Этаж - 7/26. Площадь - 62м2 Большая кухня-гостиная. Счетчики на электроэнергию, воду, отопление. Рядом большая лесопарковая зона. Цена - 78000у.е без комиссии и других затрат Вся дополнительная информация по телефону.

Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 57
rieltor.ua

Найкраща пропозиція в самому комфортному та безпечному для проживання районі! М"Берестейська"-15 хв пішки! Затишна квартира. Парково-Сирецька ( Шамрило), 12Г. Двокімнатна квартира з роздільними кімнатами, 46/29/7, на 2/5пан. будинку, балкон засклений, на вікнах склопакети. Дуже тепла та затишна квартира, заміна електро проводки ; продаж з меблями. Розвинена інфраструктура, областна художня, музичні та хореографічні школи, садочки, університет "КРОК", навпроти посольствоСША ( на сьогодні найбезпечніше сусідство), ЖК Зелений Острів, супермаркети, велика зелена зона парк "Нивки", парк "Сирецький" з дитячою залізницею. В пішій доступності три ст.метро: Шулявська -20 хв, Сирець - 25 хв, Берестейська - 15 хв.пішки! Один власник. Документам більше трьох років. Огляди за домовленістю. Вартість: 53000 у.о. +380 (95) 795 60 23

Парково-Сирецька вул. (Шамрила Тимофія), 12Г
rieltor.ua

Продаж 2-х. кім. Квартири. Шевченківський р-н. метро Дорогожичи. Сирець. вул. Максима Берлінського № 4. 5/5 поверхового будинку. 45/32/7 кімнати окремі, меблі, дивани, шафа-купе, кухня, пральна машина, холодильник, бойлер, кахель, ст/пакети, балкон. До метро 10 хвилин. Ціна: 44900 y.e. тел: 063 747 05 45. 066-361-56-76

Берлінського Максима вул., 4
rieltor.ua

Будинок розташований в тихому місці біля двох станцій метро-Дорогожичі та Сирець.96 серія будинку, стіни-керамзитобетон. Гарний затишний двір, чистий підʼїзд.

Ризька вул., 16
rieltor.ua

Продається видова 2-кімн.квартира у новому ЖК Діброва Парк – на вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 10-А (будинок 1, блок А). Будинок збудований та зданий в експлуатацію, всі роботи закінчено, облаштовують територію. Конструкція монолітно-каркасна, утеплення мінеральною ватою, міжквартирні перегородки - цегла. Документи на право власності отримані, ключі на руках. Площа 68,8 кв.м, 19/25 пов., одностороння, панорамні вікна, роздільні кімнати, простора кухня, засклена лоджія, 2 с/в. Стан квартири – після будівельників, цементна стяжка підлоги, заведено всі комунікації, встановлено броньовані вхідні двері, лічильники та регулятори опалення, води, електрики. Забудовник IB Alliance. ЖК Діброва Парк з великим ландшафтним парком, наземними багаторівневими паркінгами та торговими центрами на території. Поряд з будинком велика паркова зона – Сирецький Гай. Метро Мостицька – у 300 м від будинку. До центру 4 станції метро! Поряд ТРЦ Retroville, Novus, школи, дитячий садок, лікарня.

Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 10-А
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири, під ремонт Вул Бакинська 37 Загальна площа 43м Кімнати окремі Санвузол окремий 6/9 Найближче метро Дорогожичі Розвинута інфраструктура Дитячий садок Школа Супермаркет Парковка Вартість 47 000 уе Представник власника Наталія Без комісії

Бакинська вул., 37
rieltor.ua

В будинку вже активно ведуться ремонтні роботи в квартирах, але ще можлива перепоступка до кінця травня. Планування квартири досить зручне, не зважаючи на площу. Легко переплановується, адже несучі конструкції лише по периметру, та з двох сторін "мокра точка". Вікна виходять на сторону ЖК Ліпінка. Гарному виду "в горизонт" нічого не заважає. Сонячна сторона, але за рахунок конструкції фасадних стін, в квартирі не будже спекотно влітку. В будинка власна котельня на даху, враховуючи це - у Вас завжди буде хороший тиск на гарячу воду та опалення )) Доволі розвинена інфраструктура - поруч Новус, кафе, аптеки, дитячі майданчики, школа, дитсадочок. Перспективою є і дуже ймовірнеа добудова метро, що є прям поруч )) Ключ на руках, перегляди в будь який зручний час. З колегами співпрацюю. Без комісійних

можливий продаж по єОселя
Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Продається квартира в теплому цегляному будинку біля метро! Квартира вільна, один власник! Стан квартири - умовно житловий. Підлога - паркет та плитка, кухня та 1 кімната - склопакети. Санвузол - роздільний. Дуже вдале планування - кухня посередині. Чисте парадне, металопластикові вікна. Поруч Сирецький ліс- зона відпочинку та спокою, завжди чисте повітря. Ст. метро Сирець - 5 хв. пішки.

Володимира Сальського вул. (Котовського), 33
rieltor.ua

М"Берестейська"-15 хв пішки! Затишна квартира. Парково-Сирецька ( Шамрило), 14. Двокімнатна квартира з роздільними кімнатами, 45/29/7, на 2/9 пан. будинку, балкон засклений, на вікнах склопакети. Є бойлер, лічильники на воду та газ, на кухні та в коридорі замінена електропроводка. Дуже тепла та затишна квартира з косметичним ремонтом; продаж з певними меблями та технікою. Розвинена інфраструктура, школи, садочки, університет "КРОК", поряд Американське посольство, багато цікавих локацій для розваг та відпочинку: парк "Нивки", парк "Сирецький" з дитячою залізницею та інше. В пішій доступності три ст.метро: Шулявська -20 хв, Сирець - 25 хв, Берестейська - 15 хв. Таке чудове місцерозташування надає можливість бути мобільними у вирішення своїх справ! Один власник. Ніхто не зареєстрований. Документам більше трьох років. Огляди за домовленістю. Вартість: 54900 у.о.

Парково-Сирецька вул. (Шамрила Тимофія), 14
rieltor.ua

Запрошуємо вас оглянути простору двокімнатну квартиру в живописному і затишному ЖК закритого типу "Зелений Острів 2". Ця квартира розташована на 6 поверсі 25-поверхового будинку і має двостороннє розташування, що забезпечує хороше освітлення та вентиляцію. Ремонт у квартирі був зроблений для себе з використанням якісних матеріалів, що гарантує вам комфортне проживання. Квартира продається з меблями та технікою, що робить процес заселення максимально зручним та швидким. Планування: - Простора вітальня + кухня, які розділяються розсувними дверима; - дитяча кімната (19 м2) з унікальним ліжком, ігровою зоною та письмовим столом; - Балкон; - роздільний санвузол; - Передпокій з великою шафою-купе. ЖК "Зелений Острів 2" славиться своєю облаштованою закритою територією, використанням енергозберігаючих матеріалів, унікальним плануванням та високим рівнем обслуговування. На території "Зеленого Острову 2" є комплекси для дитячих ігор та спортивних занять, що робить його ідеальним для сімейного проживання. Житловий комплекс оточений клумбами та газонами, а на лавках передбачено місце для відпочинку мешканців. Будівля знаходиться під охороною з системою контролю доступу для вашої безпеки. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири у ЖК "Зелений Острів 2". A 1 4 6 0

Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 4
rieltor.ua

Шевченковский , ул Щусева 30 /6 , метро Сырецкая 5 мин 1 /2 кирпич , 45 \ 21 \ 7.5 сусовм , шикарный балкон идеально под комерческую недвижимость до метро Дорогожичи 3 остановки, магазины

Щусєва академіка вул., 30/6
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 163 результатів