Пропонуємо вашій увазі затишну та стильну квартиру майже у центрі міста - вул. Романа Ратушного 12. Загальна площа - 45.2 кв. м. Вікна виходять на парк. Гарний ремонт і найкраща побутова техніка робить цю квартиру ідеальною для комфортного проживання. Повністю укомплектована - готова до заселення чи до здачі в оренду. Кухня - духовка Bosch, посудомийка Bosch, холодильник Whirlpool, мікрохвильовка Electrolux, фільтр зворотнього осмосу. Вітальня - телевізор LG 43 Smart TV, кондиціонер Cooper&Hunter. Ванна - пральна машинка із сушкою Ariston, бойлер Ariston. Всюди у квартирі високоякісні меблі зроблені на замовлення. Встановлена сигналізація та вбудований пилосос Cyclovac. A 1 6 5 1

Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 12
rieltor.ua

Продам видові квартири в клубному будинку бізнес-класу. Без комісії. Кучмин Яр провулок, 4 (заїзд з провулку Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Поруч Соломянський парк. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу( хамам, душ, тренажерний зал). В підвалі- сховище. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Квартири від 68 до 110м2 на 1-4 поверхах. 1-й поверх –фактичний 2-й( на високому цоколі). Висота приміщень 3, 4 м. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Квартири продаються як без ремонту(стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети, якісні вхідні двері) так і з ремонтом. За потреби: ремонт обраної квартири під замовлення. Фото квартир без і з ремонтом. Ціна: від 1400 дол./м2 на квартиру без ремонту. Без комісії. Можна по програмі "Є-оселя", Постановам.

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам квартиру. Від власника, без комісії. Кучмин Яр провулок., 4, ( заїзд- з провулку Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок бізнес-класу. Тихий непроїзний провулок в оточенні приватної забудови. Поруч Соломянський парк. Будинок бізнес-класу, введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу. В підвалі -сховище і виділені комірчини. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Квартира фактично на 3-му поверсі. Після будівельників. Велика кухня-вітальня 37,9 м2 з виходом на великий балкон. 2 окремі кімнати 18,2 і 15,4 м2. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Ціна: 1500 дол./м2.Без комісії. Є варіанти квартир від 90 до 110м2 на 1-4 поверхах. 1-й поверх –фактичний 2-й( на високому цоколі). Висота приміщень 3, 4 м. Продаються як без ремонту(стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети, якісні вхідні двері) так і з ремонтом. За потреби: ремонт обраної квартири під замовлення. Можна по програмі "Є-оселя", Постановам.

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам квартиру з ремонтом в клубному будинку. Без комісії Кучмин Яр провулок, 4( провулок Кудряшова 11 д). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Солом’янський парк- 500 м. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі великий басейн з хамамом і зоною релаксу. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. При вході-спільна крита тераса. Квартира заг. площею 96 м2. 2 санвузли з підігрівом підлоги. Висота приміщень 3,4 м. Розташована на 1-му ( високому) поверсі. Зручне планування. Вихід із квартири на прибудинкову територію терасного типу( можливість облаштування для себе). На квартиру від 12 кВт електроенергії. Квартира з якісним ремонтом. Кондиціонери, енергоефективні склопакети, посудомийка. Ціна: 1900 дол./м2. Без комісії. Можливо по Є-оселя, Постановам. В цьому будинку є інші варіанти квартир з ремонтом і без. За запитом- робимо дизайн-проект, ремонт. Всі пропозиції без комісії для покупця!

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4
rieltor.ua

Пропонується до продажу сучасна 2к квартира в центральному районі Києва. Будинок введено в експлуатацію у 2011 році. Зроблено якісний ремонт з використанням матеріалів високої якості та сучасної техніки в 2019 році. Світла простора квартира з чудовим краєвидом міста з вікон на 14 поверсі з 17 поверхів. Загальна площа 82,4 кв.м, кімнати роздільні -24.8 кв.м і 23.4 кв.м з виходом на балкон, кухня 14.6 м.кв. з панорамним вікном. Два санвузли, є невеличка комора. Поли в кімнатах ламінат, в кухні і коридорі -плитка (тепла підлога). Продаж з усіма меблями( виробник Італія) і побутовою технікою ( посудомийна та пральна машинки, бойлер, телевизори, в кожній кімнаті кондиціонер). Вбудовані великі шафи в коридорі та в одній з кімнат. Є пожежна і охоронна сигналізація. Лічильники на все. Підземний паркінг. Конc`єрж сервіс. Поруч є супермаркети, спортзали, бассейн, декілька шкіл та дитячих садочків, лікарня, пошта. Гарна транспортна розвязка. Метро Вокзальна 12 хвилин пішки Без комісії. Можливий безготівковий продаж. Розглядаємо 280 постанову, сертифікат.

эксклюзив
Липківского Василя вул. (Урицького), 18
rieltor.ua

Світла 2-кімнатна квартира розташована в тихому та затишному Соломянському районі Києва по вулиці Липківського 37, де панує спокій та комфорт. Більше того, вам буде легко дістатися до центру міста, лише за 15 хвилин, що дозволить вам насолоджуватися усіма перевагами міського життя. Це ідеальне місце для тих, хто шукає гармонію між спокоєм природи та зручністю міського життя. Ця квартира вражає своєю просторістю, світлістю та теплом особливо в зимовий період. Загальна площа 49.7, житлова 30.3, кухня 7.1. Будинок, в якому розташована квартира, зведений із цегли, що гарантує надійність та довговічність. Квартира має житловий стан, всі меблі залишаються. Помешкання знаходиться на 5-му поверсі девятиповерхового будинку. Ціна 58000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. тел. +380 66 597 42 05 Іванна.

эксклюзив
Липківского Василя вул. (Урицького), 37
rieltor.ua

Продам ексклюзивну 2-к квартиру в ЖК " Пори року " Квартира розміщена на 14 поверсі 17-поверхового будинку Бізнес класу і займає площу 55м2. Зручне та раціональне планування квартири дозволить Вам почуватися комфортно та затишно: - вітальня з камінною зоною та панорамним видом - затишна та світла спальня - зонована кухня зі всією атрибутикою - простора ванна кімната - великий коридор з вбудованою шафою - відкритий балкон з барною стійкою Всередині зроблений новий дизайнерський ремонт з якісних матеріалів найкращих бреднів світу! Квартира повністю готова зустріти нових власників. ЖК Пори року - це закритий житловий комплекс зі своєю інфраструктурою який знаходиться в парковій зоні, має 5 секцій поверховістю від 17 до 25. Всі квартири з продуманим плануванням та висотою стель у 3м які подарують своїм господарям простір та комфорт. Упорядкована територія житлового комплексу радує своїх мешканців великою кількістю зелених насаджень. Маленькі жителі гідно оцінять сучасні дитячі майданчики. Цінителі здорового способу життя, можуть скористатися обладнаними спортивними майданчиками. Більше детально розповім по телефону. Пропозиція без комісійних для покупця!

возможна продажа по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 16
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Дві окремі спальні кімнати. Простора кухня з виходом на засклену лоджію. Два санвузли. При вході велика гардеробна кімната. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. На підлозі плитка. Встановлені кондиціонери. Закрита територія комплексу. Цілодобова охорона та відеонагляд. Власна інфраструктура всередині комплексу. Поруч безліч супермаркетів. Школи та дитячі садочки. Соломянський Парк. Все це в пішому доступі. Ст.М."Вокзальна" - 15 хвилин пішки

эксклюзив
Богданівська вул., 7б
rieltor.ua

Продається двох кімнатна квартира, цегляний будинок, центр Соломянська площа, до метро Вокзальна 10хвилин, поруч Парк, ЖК Time, ЖК Династія. Квартира загальною площею 45м2, розташована на 4 поверсі 9-ти поверхового будинку. Вікна виходять у двір, південна сторона, є балкон, відмінний варіант як для життя, так і для здавання. Квартира чиста, доглянута, є всі необхідні меблі та техніка. Продаж, без комісії, у власності, більше 3х років, витрати при оформленні навпіл. Перегляди за попереднім записом!

Липківского Василя вул. (Урицького), 39
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира на високому 1 поверсі 4 поверхового цегляного будинку клубного типу. Спецпроект! Квартира з хорошим дорогим ремонтом, відмінною столяркою, кімнати роздільні, затишна, тепла., кухня 9,3 м з заскленою лоджією. Кімнати 18 та 12 м та лоджія з великої кімнати. Продається з меблями та технікою. Будинок розташований на тихій зеленій вулиці. Місце розташування дуже зручне – поряд гімназії 177 та 178, парк, сквер, дитячий садок, стадіон, басейн, мережа супермаркетів, поряд зупинка транспорту, метро «Вокзальна» пішки 15 хвилин, центр 20 хвилин. Чекаємо на перегляд! Пропозиція дуже класна! Продаж чистий! Документи готові! Заходьте та живіть :)

Тополева вул., 4
rieltor.ua

ЖК в городе Киев

В продажу выставлена 2 комнатная квартира на улице Огородная 13,квартира расположена на 6/10 этажного панельного дома,В квартире сделан свежий и стильный ремонт,после ремонта сдается первый раз,возможна покупка с арендаторами.В квартире кухня студио и спальня.Квартира полностью меблирована,встроенная кухня,есть вся бытовая техника,бойлер.Балкон застеклен.Квартира очень теплая,коммунальные платежи не высокие,ГАЗОВАЯ ПЛИТА.Из окон квартиры открывается чудесный вид на город.Отличная инфраструктура,рядом парк,остановка транспорта.Просмотр в любое удобное для вас время.

Городня вул., 13
rieltor.ua

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Мрієте жити в центрі столиці? Тоді ця пропозиція саме для Вас! ✔️ Зроблений якісний ремонт, установлені сучасні меблі та техніка. ✔️ Поряд великий парк, супермаркет, садочок та школа, Соломянський ринок. Ⓜ️ До метро Вокзальна всього 15 хвилин пішки. ⭐ До Олімпійського стадіону 20 хвилин пішки. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири в зручному та комфортному місці розташування!

Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 11
rieltor.ua

До Вашої уваги представлена унікальна двокімнатна квартира у ЖК "Олександрія", вул. Патріарха Мстислава Скрипника, 48А. Квартира розташована на 19-му поверсі 19-ти поверхового будинку та фактично у використанні її власників весь поверх (сусіді закрили доступ до поверху для себе). Окрім Вас на поверх ніхто не потрапить що дає Вам змогу використовувати більшу площу для свого комфорту. На поверсі розташована комора. Сама квартира без ремонту і складається з двох окремих кімнат, окремої кухні, та суміщеного санвузла. Два засклені балкони. Территорія комплексу закрита, є охорона. Будинок розташований на зручній локації з багатою та зручною інфраструктурою.

возможна продажа по єОселя
Патріарха Мстислава Скрипника вул., 48А
rieltor.ua

Предлагается 2к квартира с новым, авторским ремонтом в ЖК «Квартет». В доме есть подземный паркинг, охрана, презентабельная входная группа. В квартире отдельная спальня, гостиная, просторная кухня, 2 санузла, кладовая. Выполнен качественный, авторский ремонт, все продумано до мелочей! На полу ламинат от европейского производителя, в санузлах подогрев полов, двери скрытого монтажа, качественная и практичная столешница из искусственного камня на кухне и на «острове», установлены кондиционеры. Квартира полностью укомплектована мебелью и техникой (Bosch, Liebherr), дополнительные мини холодильник и морозильная камера в острове! Очень уютная и светлая! Приятный вид из окон! Прекрасное расположение, в пешей доступности станция метро Вокзальная, остановки общественного транспорта. Рядом несколько супермаркетов, магазинов, кофейни, аптеки, учебные заведения!

Липківского Василя вул. (Урицького), 16а
rieltor.ua

English speaking! Продаж чудової квартири в самому ТОПовому будинку Соломянки в ЖК Time! У квартирі (41м) з окремою спальнею, виконаний високоякісний ремонт, встановлена вся меблями, яка була виконана на замовлення та укомплектована надійною технікою європейських брендів. З прекрасного 9-го поверху відкривається вид на зелений двір і приголомшливий захід сонця. У квартирі ніхто не жив! Ця квартира мрія як для життя, так і в оренді вона приноситиме регулярний добрий заробіток!

Липківского Василя вул. (Урицького), 38
rieltor.ua

Продаю 2-комн. кв-ра в ЖК "Времена года", эксклюзивный ремонт и мебель Продаю двухкомнатную квартиру в одном из самых безопасных, закрытых ЖК Киева "Времена года", улица Мокрая 16 (бывшая ул. Кудряшова). В комплексе закрытый, охраняемый двор с видеонаблюдением, зеленая территория с детскими площадками, прогулочные зоны, наземная и подземные парковки, на территории магазины, салон красоты и все, что нужно для комфортной жизни. Квартира общей площадью 58 кв.м., расположена на 10 этаже 20-ти этажного кирпичного дома. Высота потолка 3 метра. Квартира оборудована новой современной мебелью "Holz" (мебель, светильники и аксессуары потрачено около 25000 дол.), новая бытовая техника, двухкамерный холодильник, диван, отдельная оборудованная спальня с двуспальной кроватью, кухня с мебелью и др. Санузел оформлен в стиле "Прованс" с использованием сантехники и керамики лучших производителей. Есть просторный застеклённый балкон, и ещё одни маленький не застеклённый. Удобное месторасположение, близость к центру города. По близости Соломенский лесопарк, Протасов Яр, Парк им. Островского. Сразу возле выхода из парадного расположен вход в подземный паркинг, который используется как убежище, в случае тревоги. До метро Вокзальная 20 минут пешком, либо 5 минут на автобусе. Цена 105000 евро.

Мокра вул. (Кудряшова), 16
rieltor.ua

Бувають будинки, де сусіди є частиною його історії. Дім на Стадіонній, 19 будували для командирів військових частин Києва 60-х років. Цікаво, що і сьогодні в ньому живуть нащадки тих перших мешканців. І не дивлячись на те, що поряд виросли нові сучасні житлові комплекси, й сьогодні є поціновувачі таких будинків з їх власною атмосферою – «де все просто і знайомо». Де взуттєвий майстер і продавчиня овочів – добрі знайомі. Де в сусідньому дворі садочок і школа, за пару зупинок університет, а стрибнувши у тролейбус, навушники і через три пісні Ви на Хрещатику. Такі локації міняють нечасто. Тому ловіть момент. Якщо Вам сьогодні потрібно житло в затишному, обжитому районі і недалеко від центру столиці, за невеликі гроші, то зверніть увагу на цей варіант. Квартира – класична «хрущовка», компактна і за площею і за комунальними витратами. В принципі, жити в ній можна одразу після оформлення документів у нотаріуса чи в банку, якщо вирішити купувати через кредитні програми. Квартира досить доглянута і охайна. Якщо буде бажання покращити і оптимізувати житло – воля Ваша. Сусіди поставляться з розумінням. Одним із Ваших нових сусідів буде викладач університету Шевченка, а вони виховані і терпимі. Вул. Стадіонна, 19, поверх 5/5, площа - 44,46/29,8/5,9 кв.м. Ціна – 58000 дол США. Без комісії для покупців. Тож, ласкаво просимо до перегляду «пані з Солом’янки», так би мовити, офлайн. Для цього подзвоніть або напишіть мені

Стадіонна вул., 19
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується дизайнерська квартира, майже в центрі міста, Жк Династія, комплекс закритого типу, паркінг, охорона, консьерж. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт, дві великі повноцінні кімнати з гарними зручними меблями, велика гардеробна, кухня вітальня укомплектована побутовою технікою, комфортне зонування простору. Багато місця для особистих речей, заїзжай і живи. Перегляди в зручний для вас час.. Телефонуйте

Липківского Василя вул. (Урицького), 33 а
rieltor.ua

Соломянський р-н, ст. метро Вокзальна, ЖК "Малахіт", вул. Богданівська, 7б. Продам видову з панорамними вікнами, з гарним сучасним євроремонтом велику 2кв., 22/25 ет., 80,5/33/16.5, новий 2017р. будинок з утепленням та охайною прибудинковою територією, з охороною та відеонаглядом. Кімнати роздільні, кухня велика, простора з лоджією та барною стійкою, стільниця з натурального каменю, вбудована техніка( варочна поверхня, духовий шкаф, посудомийна машина), меблі з натурального дерева (ясен), великий холодильник, кондиціонер, шкафи-купе. Ванна кімната простора, сучасний якісний кахель, бойлер на 100л, є біде, великий умивальник, тепла підлога, електросушарка, 2-й сан.вузол має унітаз з гігієничним душем, умивальником, пральною машиною та бойлером. Кімнати -2, світлі, правильної форми з кондиціонерами, є шкаф-купе, та спальний гарнітур, диван, балкон засклений з підвісною системою сушки білизни, є гардеробна, окремо на етажі є кладова 4,2м2. Освітлення та електромережа з щитком з УЗО, окремими автоматами на всі розетки, освітлення, побутові вузли та прилади, є автоматична система запобіганню підтопленню, лічильники на воду та опалення. Все робилось якісно як для себе. Гарна транспортна розвязка, до метро "Вокзальна" - 10хв.пішки, поруч Соломянський парк та парк Зерова, супермаркет "Ультрамаркет, на території багато кафе, салонів, різних магазинів, дитячих майданчиків та зона з фонтаном. Ціна продажу 205000 у.е., торг є, готові до пропозицій. Агенство-2%, працюю з колегами. Квартира стоїть вашої уваги.

Богданівська вул., 7Б
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Вкрай рідко продаються квартири в будинку № 3 по вул. Кудряшова (Мокра). Будинок 2003 року, цегляний. Квартира розташована на видовому 10 поверсі, всі вікна виходять на Кучмин Яр, дуже тихо, стеля 2,75м, 74/21/15/15 кв.м, просторий передпокій ( 12,8 метрів), 2 санвузла, дві великі та світлі кімнати, їдальня з виходом на балкон, жилий стан, ОСББ невеликі комунальні , теплий будинок, гарні дружні сусіди. На території будинку є дворівневий підземний та наземний паркінг. Будинок складається з трьох секцій (2 секції по 12 поверхів та одна висотна секція на 17 поверхів. Відмінна інфраструктура: школи, садки, аптеки, банки, кінотеатр, торгові центри, великий парк, поряд басейн, Sport Life, клініки, Ботанічний сад у трьох кварталах. Зручна транспортна розвязка. 5 хвилин пішки до залізничного вокзалу, 7 хвилин пішки до метро Вокзальна, 10-15 хвилин до центру на транспорті, неподалік є все необхідне для комфортного проживання та зручного пересування. Метро Вокзальна, Залізничний Вокзал, ТРЦ «Ультрамаринін».

Кудряшова, 3
rieltor.ua

Продаж дизайнерської квартири 2к 49/18/13м2 ЖК Adamant вул. Липківського Василя 33а. В квартирі зроблений якісний ремонт. Є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Планування: кухня-студія, спальня кімната, ванна, гардероб. 24 поверх з 25. ЖК "Adamant" приклад відкритого, оригінального конструктивного рішення. У строгих геометричних акцентах архітектури, прямокутних симетричних вікнах з панорамним склінням впізнається класичний стиль у сучасному покращеному виконанні. 25-поверховий "Адамант" не схожий на типову висотку. Класичні мотиви в архітектурному концепті підкреслюють надійність, елегантність та респектабельність комплексу. Проект покликаний оточувати своїх мешканців світлом, комфортом, тишею та безпекою. Вентильований фасад, екологічно чисті матеріали, панорамні вікна, високі стелі наповнюють кожну квартиру сонячним світлом та свіжим повітрям.

возможна продажа по єОселя
Липківского Василя вул. (Урицького), 33а
rieltor.ua

Київ, Мокра (Кудряшова), 20г, Пори року; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 1; гараж; транспорт: ст.М"Вокзальна"; будинок 2009р., Н=2.80м, підїзди охайні, відеоспостереження, код.замок, консьєрж, паркінг, парковка/безкошт., поруч розважальний комплекс "Ультрамарин", магазини В квартирі зроблений капітальний ремонт. Повністю укомплектована всією необхідними меблями та технікою. Дві просторі кімнати та велика кухня . Декілька шаф-купе для зберігання речей, також шафи у кожній кімнаті. Санвузол с душевою кабіною а також є ванна. Підігрв підлоги скрізь, де є плитка На підлозі в кімнатах ламінат, високої якості. Деревяні міжкімнатні двері з гарною фурнітурою. Вид з вікон на парк.

Мокра вул. (Кудряшова), 20Г
rieltor.ua

Продається видова квартира в житловому комплексі бізнес класу ЖК "Смарагдовий". Комплекс розташований у Соломянському районі, поряд метро Вокзальна. Квартира 95,5 м2 повністю готова до проживання. Виконано дизайнерський ремонт, є вся необхідна техніка та меблі. Стан ідеальний. Поруч окрім транспорту, є вся необхідна інфраструктура, школи, садки, NOVUS, парк, а також медичні заклади! Комплекс, повністю охороняється, на території е як наземний паркінг так і підземний!В квартирі є орендарі, тому вона вже може приносити вам прибуток. Всі документи готові до продажу, готові показати по запиту!

Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2
rieltor.ua

Предлагается 2к квартира в ЖК Изумрудном, по адресу ул. Генерала Шаповала 2. В квартире отдельная спальня, просторная кухня-гостиная, санузел, гардероб, лоджия. Выполнен качественный ремонт, полностью меблирована, есть вся необходимая техника. Установлены кондиционеры, есть подогрев полов. Территория ЖК закрыта, оборудована детскими площадками и местами общего пользования, есть подземный паркинг. Хорошая транспортная развязка, до ст. М. Вокзальная 10 минут. В пешей доступности остановки общественного транспорта. Рядом государственные школы и детские сады, спортивный комплекс, супермаркеты, отделения почтовых служб, заведения общественного питания. Через дорогу прекрасный Соломенский ландшафтный парк!

Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2
rieltor.ua
123...6
1 - 24 из 142 результатов