Шукаєте квартиру під програму є-оселя? Тоді цей варіант саме для вас! Квартира з ремонтом у ЖК Navigator-2 – вул. Коноплянська, 22 (Оболонський район) . Без комісії та додаткових витрат! ЖК «NAVIGATOR 2» включає 4 житлові будинки: Будинок 1 –введений в експлуатацію; Будинок 2 –вересень 2024; Будинок 3 – грудень 2024 рік. Сучасний, новий панельний термобудинок серії АППС-люкс. Зовнішнє утеплення: вентильований фасад HOSTROCK з мінеральної вати+ керамічна плитка. Площа: 68.90/35.67/14.01. Квартира з внутрішнім оздобленням і всім необхідним для життя: -металеві вхідні двері, металопластикові вікна Rehau; -міжкімнатні двері з сучасною фурнітурою -Повний комплект сантехнічного обладнання; -радіатори, розетки та вимикачі; -Шпалери з урахуванням характеристики приміщення та багети на стелі; -лінолеум та пластикові плінтуси; -лічильники води та електроенергії. Обслуговуванням будинку займається компанія "Комфорт-майстер" (ЖЕК від ДБК). У парадному є консьєрж. Відеоспостереження. Охорона, закрита територiя. Житловий комплекс NAVIGATOR 2 розташований в безпосередній близькості від метро: до станцій Мінська та Оболонь можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Поблизу нових будинків жителі знайдуть необхідну інфраструктуру. До обєктів внутрішньої інфраструктури увійдуть також майданчики для занять спортом та ігор дітей, зони відпочинку. Згодом на перших поверхах новобудов відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. Є інші вигідні для Вас варіанти. Площу, поверхи та ціну уточнюйте за телефоном. БЕЗ КОМІСІЇ. З повагою, Артем.

можливий продаж по єОселя
Коноплянська вул., 22
rieltor.ua

Найкраща пропозиція. Без комісії для покупця продається 2 кімнатна видова квартира в новому ЖК Бережанський. Комплекс комфорт-класу, вічний монолітно-каркасний будинок, стіни з червоної цегли, зовнішнє утеплення - мінеральна вата. У квартирі встановлені радіатори опалення, первинна штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, лічильники на воду, електрику і тепло. Просторі, світлі, роздільні кімнати, вікна в підлогу на сонячний бік - чудовий вид на місто. У пішій доступності від будинку розташовані магазини, школи, банки і парк. У будинку цілодобове відеоспостереження, за порядком стежить консьєрж, вхід за картками. ЖК розташований в районі, з прекрасно розвиненою інфраструкткрою, до метро "Мінська" і "Героїв Дніпра" 15 хвилин на маршрутці, на перетині вулиць Богатирська і Полярна будують наземний міст. Телефонуйте, і ми обговоримо придбання цієї квартири більш детально, ключі на руках, перегляди за попередньою домовленістю. ID: 76145

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Новий будинок в ЖК «Навігатор-2» буд. 1 поверх - 18 Загальна площа 66.6 м2 Житлова площа 35.6 Площа кухні 1,47 м2 Якісні інженерні мережі та комунікації, світла, простора квартира з функціональним плануванням, з оздобленням від забудовника, готова до втілення будь-яких дизайнерських ідей та рішень, презентабельний під’їзд, нові ліфти, консьєрж, відеоспостереження, благоустрій прибудинкової території, у дворі дитячий майданчик, гостьовий та паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Мінська, Оболонь" - 10-15 хвилин. Перепоступка. Можлиіий продаж по єОселі, податки на покупцю.

можливий продаж по єОселя
Коноплянська вул., 22
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новий будинок в ЖК «Навігатор-2» буд 1. Загальна площа 77.05 м2 Житлова площа 29.46 м2 Площа кухні 17,58 м2 Якісні інженерні мережі та комунікації, світла, простора квартира з функціональним плануванням, з оздобленням від забудовника, готова до втілення будь-яких дизайнерських ідей та рішень, презентабельний під’їзд, нові ліфти, консьєрж, відеоспостереження, благоустрій прибудинкової території, у дворі дитячий майданчик, гостьовий та паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Мінська, Оболонь" - 10-15 хвилин. Перепоступка. Можливий продаж по єОселі, податки на покупцю.

можливий продаж по єОселя
Коноплянська вул., 22
rieltor.ua

Без комісії!!! Продаж 1 кімнатної квартири з ремонтом від забудовника! Киів, Оболонський район. ЖК Навігатор 2. Вулиця Конопоянська 22А. 23/25 поверх 72,39 кв.м В квартирі виконаний ремонт від забудовника: поклеєні шпалери, зроблені стелі, стоять міжкімнатні двері, розетки. В ванній кімнаті є вся сантехніка- ванна, умивальник, унітаз, крани. Є лічильник на тепло та воду. Будинок 1 Розташування з повним комплектом зручностей: міні-маркети (Зелений слон, Коло, Spar), аптека, кавярні, салони краси, а також добре облаштований дитячий майданчик і місце для вигулу собак; Лише 10 хвилин пішки до Сільпо, Нова пошта, Куренівського ринку та транспортної розвязки. Куренівський парк та SportLife у 15 хвилинах ходьби. Оболонська набережна, Парк Наталка - 10 хвилин їзди на автомобілі. ТЦ Караван - 7 хвилин на авто. ТЦ Блокбастер - 9 хвилин на авто. До Хрещатика на автомобілі - 20 хвилин.

Коноплянська вул., 22а
rieltor.ua

Швидке оформлення Єоселя Євідновлення 2к-73м2 ЖК Навігатор -2 Navigator до метро 10 хв Можливий продаж по програмі єОселя під 3% та 7% також єВідновлення. ЖК Навігатор-2 акредитований Ощадбанком та Укргазбанком. ШВИДКЕ ОФОРМЛЕННЯ угоди та допомога на кожному кроці. Телефонуйте щоб домовитись про перегляд. Найбільшою перевагою комплексу є ремонт, близькість до метро та престижність району Оболонь. Житловий комплекс ЖК «NAVIGATOR 2» розташований у безпосередній близькості від метро. До станцій «Мінська» та «Оболонь» можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Автобуси і маршрутні таксі дозволяють доїхати і до інших районів столиці. ЖК «NAVIGATOR 2» входить до складу багатофункціонального комплексу, який включає в себе 4 житлових будинки. Поблизу від нових будинків мешканці знайдуть необхідну інфраструктуру. Згодом на перших поверхах новобудов відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. У число обєктів внутрішньої інфраструктури увійдуть також майданчики для занять спортом та ігор дітей, зони відпочинку. Навігатор Навигатор Navigator Оболонь Мінська Минская

можливий продаж по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 3
rieltor.ua

ПЕРФЕКТНА КВАРТИРА ДЛЯ ЖИТТЯ У ЗАТИШКУ! ЖК Бережанський, Оболонський район, Київ Ця прекрасна двокімнатна квартира чекає свого щасливого власника! Затишно розташована у надзвичайно комфортному куточку Оболонського району, в новому житловому комплексі "Бережанський". Тут ви знайдете все для якісного та спокійного життя. Розташування: Комплекс ідеально підходить для активного способу життя, з розвиненою інфраструктурою і зручними транспортними розвязками. Ви будете поруч із рекреаційною зоною Конча-Заспа, парком Бережанський та парком Кинь-Грусть, де завжди можна провести час на свіжому повітрі. А також вас очікують каскади озер, які здатні розслабити і вдихнути вас свіжістю. Особливості будинку: - Комплекс має власного консьєржа, вхід лише за картками, що забезпечує вашу безпеку. - Тут є 3 ліфти, зручний підземний паркінг, і можливість придбати комори для зберігання особистих речей. - У складі комплексу є магазини, кавярня, відділення нової пошти та Укрпошти для вашої зручності. - Кожна парадна має кавовий автомат, щоб ви завжди могли насолоджуватися чашкою кави. Квартира: Ця квартира знаходиться на 11 поверсі і має чудовий вид на центр Києва. Завдяки монолітно-каркасній технології будівництва з цегляними стінами та утепленням мінватою, ви отримуєте надійність і комфорт. - На балконі великі вікна від підлоги до стелі, що дарують більше світла та виду на навколишню красу. - Вже вбудована дренажна система під кондиціонери в кожній кімнаті. - Інтерєр може бути змінений за вашими уподобаннями, оскільки внутрішні стіни не несучі, існує можливість перепланування. - У квартирі є 2 санвузли, що дозволить вам та гостям зручно користуватися комунікаціями. - Запущено опалення, є власна котельня, і всі необхідні ТУ для підключення до прямих договорів з ДТЕК (лічильники день-ніч). - Для вашої безпеки встановлені камери відео спостереження. Інфраструктура: Усе необхідне знаходиться в найближчій доступності: садки, школи, продуктові магазини та великий продуктовий ринок. Для власників автомобілів є 4 гаражних кооперативи і дві стоянки. Транспортна розвязка також на високому рівні - зупинки автобуса, тролейбуса та трамвая всього в 5 хвилинах ходьби. До метро: Зручно до центру та станцій метро Мінській і Героїв Дніпра - лише 7 хвилин на транспорті. Вибір дизайну: Ми готові запропонувати вам кілька дизайнерських проектів для квартири, щоб ви могли створити ідеальний внутрішній простір під свої потреби та смаки. Ця квартира готова стати вашим найкращим вибором для комфортного та стильного життя. Власник готовий розглянути продаж через Є Оселя, податки мінімальні, документам більше 3 років, ніхто не прописаний. Прямо зараз беріть слухавку та дзвоніть, щоб задати додаткові запитання або записатися на перегляд, бо воно того вартує!

можливий продаж по єОселя
Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua

Продаж просторої двох кімнатної квартири в ЖК “Бережанський” вул. Миколи Гулака 4. Будинок № 2. Загальна площа квартири 67 кв.м Квартира розташована на 9 поверсі. Право власності на квартиру більше 3х років. Будинок монолітно каркасний, стіни із червоної цегли, утеплення мін. вата. Стан квартири після будівельників. - додатково розведена електрика по всій квартирі. - Штукатурка стін. - Лазерна стяжка підлоги. - Встановлені всі лічильники на воду та опалення. - Лоджія засклена. - Металопластикові вікна Steko - 3 ліфти в підʼїзді - Консьєрж на першому поверсі - Автономне опалення - Додатково можна придбати місце в паркінгу. На першому поверсі комерційні приміщення Розвинута інфраструктура поруч з комплексом є парк, школи, садочки, дитячі майданчики, в середині комплексу спортивний майданчик, супермаркети. До площі Шевченко 10 хвилин пішки. До метро Мінська на Героїв Дніпра 10 хвилин на транспорті. Ціна 72 000 у.е

можливий продаж по єОселя
Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в зданому будинку в ЖК "Навігатор-2", вул. Коноплянська, 22А,Оболонського р-ну,м.Київ Без комісії! Квартира з ремонтом від будівельника і готова до проживання: шпалери на стінах, лінолеум на підлозі, металопластикові вікна, міжкімнатні двері з фурнітурою, ванна, умивальник, унітаз, металеві вхідні двері, радіатори, розетки та вимикачі, лічильники води, електроенергії та тепла поквартирно. Інфраструктура: навчальні та медичні заклади, ТРЦ Караван, Леруа Мерлен, Епіцентр та інші. Поруч зупинка громадського транспорту: ходять автобуси, тролейбуси В комплексі є інші варіанти квартир

Коноплянська вул., 22а
rieltor.ua

Можливий продаж по Єоселя або інші державні програми! Без комісії! Продам 2-кімнатну квартиру в ЖК Бережанський, по вул. Гулака Миколи 4! Поверх 23/26, площа квартири 68/36/12кв.м. Комплекс побудований за монолітно-каркасною технологією обкладений цеглою та утеплений мінеральною ватою. Встановлено металопластикові вікна та якісні металеві двері. Новий цегляний будинок 2020 року. Простора квартира, функціональне планування, велика кухня. Квартира створена за принципом-"заїжджай і живи". Є всі необхідні меблі та техніка (на фото ще не все присутнє) Усі Лічильники. Сантехніка Grohe. Електрофурнітура Schneider. Тепла підлога у санвузлі. Встановлено бойлер. Закрита територія з відеоспостереженням та цілодобовою службою охорони, дитячий майданчик. Зручне місце розташування, поруч школа, дитячий садок, супермаркети, фітнес клуб, ресторани, ТРЦ «Полярний», діагностичний центр. Зручна транспортна розвязка. До метро "Мінська" 10 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua

Квартира з гарним плануванням в сучасному комплексі! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Миколи Гулака, 4. Від будівельників зроблена стяжка та машинна штукатурка стін, горизонтальне розведення труб та радіатори, гарні вхідні двері, заведена вода та електроенергія. Комплекс комфорт-класу. Монолітно-каркасні будинки зі стінами із червоної цегли. Зовнішнє утеплення стін. Будинки оснащені автономними котельнями. Підземний та наземний паркінги. На території житлового комплексу передбачено облаштування зон відпочинку, спортивних та дитячих майданчиків. В комплексі на першому поверсі починають відкривати магазини, працює кавярня, відділення «Нової пошти». В холі будинку облаштована зона відпочинку, встановлена кавярня самообслуговування «Бінокль». Біля дому парк з дитячим та спортмайданчиком, облаштовані зони відпочинку. Розвинута інфраструктура: супермаркети (найближчий «Сільпо» 300 метрів від ЖК), аптека, школи, садочки, ліс та озеро. Зручна транспортна розв’язка, до станції метро «Мінська» 10 хвилин громадським транспортом. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Гулака Миколи вул., 4
rieltor.ua

Запланированный ввод в эксплуатацию в июнь 2024. Продажа по переуступке 2к квартиры в ЖК Навигатор 2 по адресу ул. Коноплянская 22. Комплекс эконом класса, поблизости ТРЦ Караван. До метро Минская или Оболонь 10-15 минут общественным транспортом. Квартира находится на 16 этаже, Дом 2, Секция 2. Общая площадь 72,39 м2, тип планировки 2а: 2 раздельные комнаты, большая кухня-гостиная, с/у раздельный, 1 лоджия Состояние - ремонт от застройщика. Продажа по переуступке у застройщика. Готовы рассмотреть программы по Еоселе 3% и 7%. Стоимость 65 500 долларов. Будем рады встретиться на просмотре!

Продажа 2к квартиры 72м2 ЖК Навигатор 2, Коноплянская, Оболонь
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "NAVIGATOR 2" Характеристики: Адреса: вул. Коноплянська, 22А, будинок 1 Площа: 66.64 кв.м. Поверх: 24/25 Загальна площа складає 66.64 кв.м. Дві окремі кімнати: 17.7 кв.м. + 17.9 кв.м. Передпокій: 5.6 кв.м. Кухня: 11.47 кв.м., санвузол - роздільний Висота стелі: 2.7 метри Індивідуальні лічильники на воду та опалення Комерційні приміщення для бізнесу на першому поверсі Затишний внутрішній двір зі зонами відпочинку, спортивними і дитячими майданчиками Гостьова автостоянка Розташування: ЖК "NAVIGATOR 2" знаходиться в Оболонському районі Безліч магазинів, шкіл та всі необхідні заклади у безпосередній близькості До станцій метро "Мінська" та "Оболонь" можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин Додаткова інформація: Квартира в наявності. Телефонуйте у будь-який час для отримання більш детальної інформації або для організації перегляду.

Найкраща пропозиція! Продам 2к квартиру в 1 будинку ЖК Навігатор 2
olx.ua

В продажі 2к квартира з РЕМОНТОМ! в ЖК Навігатор-2 , вул. Коноплянська, 22, Оболонь, ст.м. Мінська Можливий продаж за програмою ЄОСЕЛЯ та Євідновлення! Велика 2к квартира 72,39 м2 з великою спальнею та гардеробом Житлова 36Кухня 18Житловий комплекс ЖК «NAVIGATOR 2» розташований у безпосередній близькості від метро. До станцій «Мінська» та «Оболонь» можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Автобуси і маршрутні таксі дозволяють доїхати і до інших районів столиці.ЖК «NAVIGATOR 2» входить до складу багатофункціонального комплексу, який включає в себе 4 житлових будинки. Поблизу від нових будинків мешканці знайдуть необхідну інфраструктуру. Згодом на перших поверхах новобудов відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. У число обєктів внутрішньої інфраструктури увійдуть також майданчики для занять спортом та ігор дітей, зони відпочинку.

Мінська Оболонь Єоселя Євідновлення 2к-73м2 ЖК Навігатор Navigator
olx.ua

2-комнатная квартира по ул Конполянская,22 ЖК " Навигатор - 2" (дом 2) Выбор квартир в комплексе Квартира с отделкой: линолеум, плинтуса, обои, межкомнатные двери, сантехника, м/п окна, бронедвери, медная проводка, счетчики, радиаторы отопления 3 лифта Фасадные системы с защитой от ветра, термоизоляцией, утеплителем и вентиляционными каналами. Во внутреннем придомовом пространстве комплекса для самых маленьких его резидентов обустроят игровую зону с безопасной детской площадкой. Также проектом предусмотрена зона для занятий спортом, наземная стоянка для автомобилей и велопарковка. Рядом с ЖК Navigator-2 сосредоточены все необходимые для комфортной жизни объекты городской инфраструктуры: несколько школ и детских садиков, ТРЦ и сетевые супермаркеты, аптеки, медицинские учреждения, кафе и рестораны и т.д.

2к квартира 77 м  ЖК Навигатор-2 дом 2  ул Коноплянская
olx.ua

2-комнатная квартира 75,28 м по ул Конполянская,22 ЖК " Навигатор - 2" (дом 2) Выбор квартир в комплексе Квартира с отделкой: линолеум, плинтуса, обои, межкомнатные двери, сантехника, м/п окна, бронедвери, медная проводка, счетчики, радиаторы отопления 3 лифта Фасадные системы с защитой от ветра, термоизоляцией, утеплителем и вентиляционными каналами. Во внутреннем придомовом пространстве комплекса для самых маленьких его резидентов обустроят игровую зону с безопасной детской площадкой. Также проектом предусмотрена зона для занятий спортом, наземная стоянка для автомобилей и велопарковка. Рядом с ЖК Navigator-2 сосредоточены все необходимые для комфортной жизни объекты городской инфраструктуры: несколько школ и детских садиков, ТРЦ и сетевые супермаркеты, аптеки, медицинские учреждения, кафе и рестораны и т.д.

2к квартира 75 м ул Коноплянская, 22Жк Навигатор - 2 Приорка
olx.ua

Продается новая двухкомнатная квартира в Оболонском районе в новом ЖК "Навигатор-2" ,Коноплянская 22. ЖК состоит из 4 домов, застройщик ДБК Житлобуд,, квартира в новом термодоме с наружным утеплением минеральной ватой ( вентилируемый фасад HOSTROCK) Квартира сдается с полной отделкой: Энергосвберегающие стеклопакеты, обои, линолеум, внутренняя столярка, сантехника, радиаторы с регулировкой подачи тепла, счетчики на все, медная проводка, розетки и выключатели, бронедверь. Автономная система отопления комплекса. Развитая инфраструктура, рядом есть все необходимое для комфортной жизни: садики, школа , ТЦ «Караван» , ТЦ"Полярный", "Почайна" и "Оболонь" - 15мин Есть различные варианты , звоните , уточняйте. Сергей , можно писать на вайбер.

Новая двухкомнатная  "Навигатор-2"  Коноплянская 22. Кредит.
olx.ua

БЕЗ комісії для Покупця! Підлягає під державні програми єОселя та єВідновлення (сертифікат)! ЖК Бережанський, вул. Миколи Гулака, метро Мінська в 15 хвилинах на транспорті. Розташована у новому будинку 2021 року побудови за монолітно-каркасною технологією з додатковим утепленням цегляних стін мінеральною ватою, консьєрж сервіс, відеонагляд 24/7, наземний та підземний паркінг, 3 швидкісні ліфти, автономна газова котельня. Загальна площа квартири 67,6м2 з них: кухня-їдальня 11,2м2 з виходом на засклену лоджію 5м2 з панорамним вікном (можна обєднати), спальна 13,6м2 з вбудованою шафою-гардеробом та двоспальним ліжком, простора гостинна з панорамними вікнами (можна перепланувати), місткий санвузол 3,7м2, гостьовий санвузол переобладнано в гардеробну, просторий коридор 10,1м2 з вбудованою шафою. Ідеальний стан ремонту, квартирі вже створені всі необхідні умови для вашого комфортного проживання, тепла підлога, вбудована побутова кухонна техніка, холодильник, пральна машина-автомат, посудомийна машина, 100л бойлер, інверторні кондиціонери, ВСЕ в майже новому стані. Відмінна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура, поряд є все необхідне: школи, сади, ринок, парк, Сільпо, АТБ, ТЦ та й інші всі різні магазини, банки тощо. Повністю виплачена, в наявності всі необхідні документів, без опікунських, боргів і т.п.

0% Продаж євротрійки Миколи Гулака 4 ЖК Бережанский Мінська єОселя
olx.ua

Продам квартиру в житловому комплексі Навігатор - 2 в Оболонському районі Києва, вулиця Коноплянська 22. Квартира в 1 будинку, з оздобленням від забудовника: шпалери в кімнатах, лінолеум, міжкімнатні двері, сантехніка, лічильники. До станції метро Оболонь 15 хвилин на транспорті. Оформлення по перепоступці, витрати за перепоступку порівну на продавцеві/покупцеві. Комісія АН - 3%.

Продам квартиру 2к - 77.05м2 в ЖК Навігатор-2,будинок 1, зданий ЖК!
olx.ua

В продажі 2к квартира з РЕМОНТОМ! в ЖК Навігатор-2 , вул. Коноплянська, 22, Оболонь, ст.м. Мінська Можливий продаж за програмою ЄОСЕЛЯ та Євідновлення! Велика 2к квартира 72,39 м2 з великою спальнею та гардеробом Житлова 36Кухня 18Житловий комплекс ЖК «NAVIGATOR 2» розташований у безпосередній близькості від метро. До станцій «Мінська» та «Оболонь» можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Автобуси і маршрутні таксі дозволяють доїхати і до інших районів столиці.ЖК «NAVIGATOR 2» входить до складу багатофункціонального комплексу, який включає в себе 4 житлових будинки. Поблизу від нових будинків мешканці знайдуть необхідну інфраструктуру. Згодом на перших поверхах новобудов відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. У число обєктів внутрішньої інфраструктури увійдуть також майданчики для занять спортом та ігор дітей, зони відпочинку.

Мінська Оболонь Єоселя Євідновлення 2к-73м2 ЖК Навігатор Navigator
olx.ua

Прекрасна, з шикарним ремонтом, простора і світла 2 кімнатна квартира на 24-25 поверсі. Квартира в двох рівнях в ЖК Бережанський, вул. Гулака,4. 2 секція. На першому рівні - велика кухня -студіо, повністю обладнана побутовою технікою та меблями. Балкон, санвузол з душовою кабіною. Сходи на другий рівень з натурального дерева. На другому рівні дві спальні, шафа-купе, велике ліжко з ортопедичним матрацем, комод, туалетний столик. Санвузол з ванною, тепла підлога, бойлер. Кондиціонери в кожній кімнаті. Будинок дуже теплий, червона цегла. ОСББ, розвиненеа інфраструктура - продовольчі магазини, ринок, школа, дитячі садочки, спортклуби, зупинка транспорту. Недалеко Епіцентр та ТЦ Караван.

2 кімнатна, 77кв.м., ЖК Бережанський. Мінський масив. Євроремонт
olx.ua

єОселя 3% та 7% - ТАК! єВідновлення - ТАК! ЖК Навігатор-2 акредитований Ощадбанком та Укргазбанком. ШВИДКЕ ОФОРМЛЕННЯ угоди та допомога на кожному кроці. ТЕЛЕФОНУЙТЕ щоб домовитись про перегляд. 10хв до метро Мінська або Оболонь або Героїв Дніпра. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: торгово-розважальні центри Караван, Поояріс, школи, дитячі садочки, лікарні, магазини. В продажі квартира з РЕМОНТОМ! в ЖК Навігатор-2 , вул. Коноплянська, 22, Оболонь, ст.м. Мінська Можливий продаж за програмою ЄОСЕЛЯ та Євідновлення! квартира 72 м2 Житлова 36 м2 Кухня 14 м2 Поверх 9/25 Навігатор Навигатор Navigator Оболонь Мінська чМинская

2к-72м2 з ремонтом єВідновлення  ЄОСЕЛЯ Навігатор-2
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру 77.90м/38.57/14.92 в будинку №4, в ЖК "Навігатор2", вул. Коноплянська, 22 Оболонський р-н. Без комісії! Ціна нижча, ніж у відділі продажу. Квартира буде з ремонтом від будівельника і готова до проживання: шпалери, лінолеум, металопластикові вікна, міжкімнатні двері з фурнітурою, ванна, умивальник, унітаз, металеві вхідні двері, радіатори, розетки та вимикачі, лічильники води, електроенергії та тепла поквартирно. Інфраструктура включає все необхідне для життя: навчальні та медичні заклади, ТРЦ Караван, Леруа Мерлен, Епіцентр та інші. Поруч зупинка громадського транспорту: ходять автобуси, тролейбус та маршрутки. Здача будинку в експлуатацію: 4 квартал 2024. Будівництво дуже активно продовжується!

Продам 2кімн квартиру 77.9м, Коноплянська, 22, Оболонський р-н
olx.ua

Комісія0% Будинок зданий! Можна заселятись. Квартира з ремонтом. Найбільшою перевагою комплексу є ремонт, близькість до метро 10 хв та престижність району Оболонь. В продажі квартира з РЕМОНТОМ! в ЖК Навігатор-2 , вул. Коноплянська, 22, Оболонь, ст.м. Мінська квартира 54,35м2 Житлова 29 м2 Кухня 11 м2 Навігатор Навигатор Navigator Оболонь Мінська Минская

Єоселя Зданий! Заселення! 2к54м2 з ремонтом, не кутова Навігатор-2
olx.ua
1 - 24 з 45 результатів