Продам 1-к квартиру с ремонтом: Верхний Печерск, Цитадельная,7 Цитадельная,7 – мощный 5-ти этажный дом из керамического кирпича, с толщиной несущих стен 60 см, постройки 1959 г. Не типичная «хрущевка» с интересными планировками. Основные преимущества предложения: 1) Шикарная локация – исторический центр, Верхний Печерск, 3 больших облагороженных парка и 3 станции метро в пешей доступности, М. Печерская – 12 мин. пешком; 2) Прекрасно развитая инфраструктура – все, что необходимо для жизни рядом с домом; 3) Непередаваемая атмосфера массива – вокруг очень камерно, тихо и зелено; 4) Априори ликвидное предложение – всегда сможете реализовать в короткие сроки, при необходимости; 5) Крепкий теплый дом из керамического кирпича – простоит ещё не одно десятилетие; 6) Просторный зеленый двор с местами для отдыха; 7) Квартира расположена на удобном 2-м этаже (со двора, с фасада здания – 3 этаж); 8) Рациональная планировка квартиры на 2 стороны здания – окна во двор и на фасад, 28,8/14,6/7,3; 9) Отличное жилое состояние – в свое время был выполнен капитальный ремонт с перепланировкой помещения под себя; 10) Продается с обстановкой – заезжай и живи с первого дня покупки; 11) Через дорогу расположен авторитетный Киевский лицей №171 «Лидер»; 12) Прямо под квартирой, с фасада здания, находится Печерский ЗАГС – каждые выходные можно умиляться с балкона романтическими перформансами молодоженов 😊 Звоните, пожалуйста – больше информации в личной беседе…

Цитадельна вул., 7
rieltor.ua

Квартира рядом с метро Печерская. Без комісії для покупця • Однокомнатная квартира на Печерске, в одном из центральных и престижных районов столицы. До метро Печерская пару минут пешком. • Теплый, 9-ти этажный, кирпичный дом. Толстые стены в пол метра. • Квартира расположена на 6-м этаже. Современный ремонт выполнен из высококачественных материалов в современном стиле. В квартире светло и просторно. Качественная мебель, новая бытовая техника. Квартира оборудована всем необходимым для комфортной жизни. 1. Застекленный балкон с утепленным полом. 2. Кондиционер. 3. Бойлер. 4. Бытовая электротехника, газовая плита, стиральная машина, холодильник, телевизор. 5. Шкаф-купе. 6. Двуспальная кровать с ортопедическим матрасом. 7. Коммунальные платежи до 600 грн в месяц. Дом расположен на тихой улице, недалеко от метро Печерская и остановки городского транспорта. Рядом рынок, ТЦ "Кишеня", школа, детский сад. Дом в хорошем состоянии, теплый. Цена 52000 долларов США Без комиссии.

ексклюзив
Лєскова вул., 6
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається квартира у Печерському районі, закритий двір з двостороннім заїздом. До метро Арсенальна 10 хвилин пішки, до Кловської на пять хвилин далі. Доглянутий і цілий будинок з чистим парадним Велика засклена лоджія котора йде з кімнати на кухню Дуже гарне рішення для перепланування Вікна у двір У пішому доступу вся інфраструктура центральної частини столиці з її історичними памятками та парками. Гарний варіант як під бізнес апартаменти, так і під житло у тихому центральному районі.

ексклюзив
Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 18/20
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

✅ АКТУАЛЬНО! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! ЖК Signature! 1кім=73м2! Мечнікова, 11а! ✔ Продаж однокімнатної квартири в елітному ЖК Signature. ✔ Квартира розташована на 3 поверсі (із врахуванням комерційних приміщень стілобатної частини, дорівнює 6-7 поверху в звичайному будинку). ✔ Загальна площа 73,1 кв. м. ✔ ЖК Signature новий елітний житловий комплекс преміум класу розташований у центрі ділової активності Києва. ✔ Комплекс введений в експлуатацію: - стан обєкта після будівельників вільне планування - open-space. - висота стелі 3.2 метри, панорамні алюмінієві вікна Schco, система кондиціювання. ✔ ЖК Signature - багатофункціональний комплекс із передбаченою власною інфраструктурою: фітнес-центр, спа-салон, басейн, дитячі кімнати, ресторан. зимовий та літній сад, бутіки, супермаркет, підземний паркінг, консьєрж-сервіс. ✔ Поруч із комплексом знаходиться: Goodwine, різні ресторани та магазини, інші обєкти соціально-побутової інфраструктури. ✔ Право властності оформлено, квартира з документами. Можливий торг.

Мечникова вул., 11а
rieltor.ua

Продаж 1-к квартири Цитадельна 7 розташована на 5 поверху загальна 30/15/7,8 м.кв. Квартира з ремонтом металопластикові вікна, кондиціонер, бойлер, пральна машина, лічильники на воду. Документам більше 3-х років. Розвинута інфраструктура і транспортне сполучення ст.м. Печерська 10 хвилин пішки.

Цитадельна вул., 7
rieltor.ua

Квартира студия, Мебель и техника, центр , хорошая инфраструктура рн, рядом метро Печерск, Арсенальная Право власності більше 3 х років Власник буде на угоді

Князів Острозьких вул. (Московська), 17/2
rieltor.ua

Без комісії: 1к квартира 55 м² на 15 поверсі в будинку 2012 р., Печерськ, Лесі Українки, 7б • Монолітно-каркасний будинок преміум класу з червоної цегли. Три квартири на поверсі. • Висота стелі - 3,0 м. Вікна на північний захід. • Кухня-вітальня та передпокій мають загальний простір без дверей - 32,6 м² з виходом на балкон, який має засклену та не засклену частини. • Окрема спальня - 14,6 м². На підлозі – коркове покриття з португальського дуба. • Меблі та побутова техніка: кондиціонер, холодильник Liebherr, варильна поверхня та духовка Smeg, ... • Ліфт у підземний паркінг. Оренда паркомісця – 2400 грн/в місяць. • Консьєрж. Відкритий двір з дитячим майданчиком. • Поруч – діловий центр міста. До ТРЦ Гулівер менше 1 км. • До станції метро Кловська та Печерська – 7 - 9 хвилин пішки, 600 - 700 м. • Без комісії. Додаткові витрати покупця: 1% податку до пенсійного фонду та нотаріальні послуги. • СПП. Якщо ця квартира Вам підходить - Дзвоніть та домовляйтесь на перегляд.

Лесі Українки бульв., 7б
rieltor.ua

Квартира з якісним ремонтом, вбудована кухня з сучасною побутовою технікою. Кімната мебльована, камін, зоноване освітлення. Ванна кімната в кахелі, джакузі, бойлер. В коридорі вбудована шафа-купе, балкон засклений, броньовані двері, домофон. Захоплюючий вид на місто. У дворі бювет, садок, поруч школа, ресторани, аптеки, розвожальні та торгові центри. До М"Печерська" та Бесарабська площа 5 хв. пішки. Чудова пропозиція для життя та орендного бізнесу!

Лесі Українки бульв., 9
rieltor.ua

Пропонується 1кімн., простора квартира з функціональним плануванням, зроблені капітальні ремонтні роботи(поміняна проводка, труби), в зоні балкону тепла підлога, виділено місце для вмісткої гардеробної кімнати.Є вся необхідна техніка(бойлер, холодильник, пральна машина, газова плита).Гарний вид з панорамних вікон. Поруч метро в пішій доступності- Кловська, Арсенальна, Печерська. Хрещатик та Бесарабка-10 хв. Хороший варіант для життя та під орендний бізнес!!!

Кловський узвiз, 20
rieltor.ua

Без комісії!!! Шикарна квартира в елІтному будинку бізнес класу на Печерську Лесі Українки 7б -Поряд БЦ Парус і ТРЦ Гулівер, Бесарабський ринок. До станцій метро Кловська і Печерська 5-10 хвилин. 5 поверх Загальна площа квартири 58 м2 Простора видова квартира з ремонтом в класичному стилі. На кухні: посудомийна машина холодильник, варочна поверхня електродуховка , електрочайник, і другі побутові пристрої. Бойлер,гардеробна , кондиціонер, смарт TV, підлога з підігрівом. Жити в центрі і біля метро зручно, завжди можна добратися до будь якої точки Києва швидко. В той же час затишний внутрішній дворик, поряд футбольний стадіон - чудове місце для пробіжок і занять спортом.

Лесі Українки бульв., 7Б
rieltor.ua

Пропонується 1к квартира в новому цегляному будинку 2006 року на Печерську за адресою бул. Лесі Українки, 7б, в самому центрі столиці загальною площею 57м2 . Висота стелі 3м. Планування квартири передбачає окрему кухню зі встановленою побутовою технікою: плита, витяжка, мікрохвильовка, холодильник, електрочайник. В кухні великий обіденний стіл із кріслами. Навіть є весь необхідний посуд. Спальня зонована на зону TV з шкіряним диваном та журнальним столиком та зону для сну. Встановлені модульні меблі , плазмовий ТВ, двухспальне ліжко. З кімнати є вихід на два засклених балкони ( один з яких побутовий). Вид -на бульвар Лесі Українки. С/в- суміжний є пральна машина (СМА). В квартирі дві шкафи- купе, комод, пилосос, кондиціонери. Ідеально підходить для молодої пари, чи для 1 особи, яка планує працювати і жити в Києві. Будинок 2012 року. Презентабельна вхідна група.Є підземний паркінг, закритий вїзд у двір для сторонніх машин, є дитяча площадка , консьерж у підїзді. Поруч 2 станціїї метро: Печерська, Кловська. ТЦ Гулівер, магазини, школи, дитячі садочки, ресторани,відділення банків та пошти.

Лесі Українки бульв., 7-Б
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру. вул. Михайла Омеляновича-Павлена 18/20 Печерський район Поверх 8/9 Квартира під ремонт. Хороше планування, можливе збільшення площі за рахунк балкону, відсутність несучих стін між балконом та кімнатою. Вид з вікон у двір. Новий ліфт, та чистий охайний підїзд. Центр міста, тиха та затишна вулиця.Також є особистий вїзд у двір через шлакбаум на два виїзди-в бік Лаври, або в бік заводу Арсенал.

Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 18/20
rieltor.ua

Київ, Князів Острозьких (Московська), 17/2, Совмін; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 14; кількість виходів: 2; стоянка; транспорт: ст.М "Арсенальна"-5 хв., Тр№20, А№55; Відомчий будинок заводу "Арсенал" 1973р., Н=2.5м, в дворі, 2 ліфти, під`їзди охайні, консьєрж, кодовий замок, у дворі дитячий майданчик, магазини, школа, дитячий садок. Поруч Маріїнський парк і Парк Слави, Києво-Печерська лавра, Центр адміністративних послуг Печерського району, Адміністративний суд, кінотеатр «Зоряний», ТЦ «Печерський», «Сільпо» Пропонуємо до продажу 1кімнатну видову квартиру в історичному і діловому центрі міста. Квартиру загальною площею 40.6м, велика простора кімната 20.1м, кухня 8,0 м. Балкон через всю квартиру 6,0м. В будинку 2 нові ліфти, Чистий охайний під`їзд. Стан житловий, можна розглядати як для життя так і під бізнес.

Князів Острозьких вул. (Московська), 17/2
rieltor.ua

Приваблива пропозиція однокімнатної квартири з краєвидом на столицю в ЖК Jack House, бульвар Лесі України 7-В. ЖК Jack House - це унікальний клубний будинок в центрі міста. На даху будинку розташовано Jack Club by Tsarsky. Тут все є для якісного життя, а саме лаундж-зона, ресторан, фітнес - клуб, SPA та термобасейн який працює 365 днів на рік. Консьєрж-сервіс, відеонагляд та охорона 24/7 Про квартиру: Роздільне планування, кухня-вітальня та окрема спальня, великий балкон. Квартира облаштована всіх необхідним для комфортного проживання. Меблі та техніка залишаються. Після покупки Ви будете пити каву на балконі, де відкривається чудовий краєвид. Локація: залічені хвилини можна дістатися до Хрещатику, Бесарабського ринку, ЦУМу, метро Кловська та магазину Goodwine. Рахую, що слів більш ніж достатньо, потрібно дивитись. В подарунок отримаєте приємне спілкування, посмішку, та позитивний настрій в такий не простий час. Телефонуйте, до зустрічі на переглядах.

Лесі Українки бульв., 7В
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в цегляному будинку, Кловський узвіз, 20. Квартира на 3/9 пов., площа 29/13/7 м2, висота стелі - 2,5м. Квартира в гарному стані, з меблями та технікою (варильна панель, духова шафа, СВЧ-піч, холодильник, пральна машина, посудомийна машина), проведений швидкісний інтернет, встановлені лічильники, сигналізація. Центральне опалення та гаряче водопостачання, газ. Підлога - ламінат, стеля - натяжна, вхідні двері металеві, вікна металопластикові, велика лоджія 3,3м2 (вздовж кімнати та кухні, засклена), с/в сумісний (туалет, душ). Квартира не потребує ремонту, готова для життя. На поверсі просторий хол перед двома пасажирськими ліфтами. Добротний цегляний будинок, відомча гостинка заводу Арсенал. Розташування - центр міста, Печерськ. Незважаючи на центральну локацію, будинок оточений тихим двориком. Неподалік знаходиться парк Вічної Слави. До станції метро Кловська 7 хв. пішки, до ст. метро Печерська 15 хв. В межах пішої досяжності бізнес центри Парус та Senator. За рогом на вул. Гусовського є каштановий сквер, де живуть білки, зручно для пенсіонерів і матусь з дітьми для прогулянки та відпочинку. Мікрорайон чистий та тихий. Транспортна розвязка гарна. Інфраструктура: в декількох хвилинах ходьби супермаркети: Сільпо, Good Wine, Печерський ринок та ТРЦ Гуллівер. У зв’язку з розташуванням в осередку міста неподалік є безліч кафе, ресторанів, барів та клубів, що, тим не менш, ніяк не впливає на рівень тиші в оселі. Документам більше 3х років, один власник. Гарний варіант як для особистого життя, так і для орендного бізнесу!

Кловський узвіз, 20
rieltor.ua

Печерськ, Лєскова Миколая вул., 6, гостинка, 9/9 пов.будинку, є тех.поверх. Площа квартири: 22/12/5 кв.м, квартира з ремонтом в гарному стані, замінені комунікації, електропроводка, труби, встановлені нові радіатори, металопластикові вікна, ламінат, санвузол сумісний, кахель якісна сантехніка, бойлер, кондиціонер. Квартира продається повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, балкон засклений. Чистий, охайний під’їзд, тихий, зелений двір, всі обєкти інфраструктури в пішій доступності, поряд парк, ст. м. Печерська - 5 хвилин пішки. Вартість: 49 000 у.о. з торгом! БЕЗ КОМІСІЇ!!!

Лєскова вул., 6
rieltor.ua

EDELDORF – флагманский проект застройщика Futura Hata (White Lines, Edelweiss, Svitlo Park и др. ), состоящий из двух 26 этажных домов на 436 квартир, 3 первые секции из которых занимает коммерческая недвижимость. В доме предусмотрен ресторан и магазин. Большое внимание уделено концептуальному пространству: на верхней террасе бассейн под открытым небом, шампань бар, патио с зоной барбекю и зона для занятия йогой. На нижней: экозона с ландшафтным парком, водопадом, кафе и детской площадкой. Так же в доме предусмотрен : лаунж - ресторан, party-room, спортзал и даже библиотека. Комплекс находится на закрытой охраняемой территории, ведется круглосуточное наблюдение и и работает консьерж сервис. - Квартира в доме № 2 - Видовая на Днепр Ввод в эксплуатацию 4кв. 2024 - Цена ниже чем в отделе продаж - Продажа по переуступке, без комиссии и дополнительных затрат.

Старонаводницька вул., 42-44
rieltor.ua

Ваші увазі пропонується 1 кімнатна квартира в самому серці Печерську за адресою: провулок Бутишів 12 (колишня вул. Андрія Іванова). ТОП локація історичного центру, до станції метро Арсенальна 5 хвилин пішки! Квартира розташована на 6му поверсі 9ти поверхового цегляного спец. проєкту. Загальна площа 38м2, житлова 17м2, кухня 7м2. Квартира в скромному житловому стані, раціональне правильне планування. Квартира знаходиться в безпечному районі, поруч Парк Вічної Слави, Києво-Печерська лавра, Маріїнський Парк. Хороший варіант для життя чи орендного бізнесу. У кроковій доступності локація A-Station з чудовою прогулянковою алеєю, зоною ресторанів та сучасним коворкінгом, Kyiv Food Market, БЦ Сенатор, Олександрійська гімназія, дитячі садки, Печерський ЦНАП, супермаркет Novus. Квартира повністю готова до продажу. Чекаємо на Вас на перегляді!

Бутишев пров. (Іванова Андрія вул.), 12
rieltor.ua

Квартира з ремонтом, укомплектована меблями та технікою. Гарне місце, розвинена інфраструктура. Метро Печерська - 5хв. пішим ходом.

Арсенальна вул., 15
rieltor.ua

Гусовського Сергія, 2, будинок 1978 року, гарний стан, підїзди після ремонту, розвинена інфраструктура - дитячий садок, школа, магазини, аптеки, салони краси, зручне транспортне сполучення - ст.М"Печерська", ст.М"Кловська" 7-й поверх, площа: 34,5\18,6\6,8; До вашої уваги пропонується 1к квартира у центрі столиці, зручний варіант як для вашого тихого життя в центрі, так і для орендного бізнесу. Квартира під ремонт.

Гусовського вул., 2
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в самому центрі Києва - вулиця Лаврська 8. Площа : 33/ 19/ 7кв.м. 2 поверх 5-поверхового будинку. Престижне місце в центрі історичного Києва для особистого проживання або для ведення бізнесу. З вікон квартири чудовий вид на Парк Слави та Києво-Печерську Лавру та річку Дніпро. Цегляний будинок (не "хрущовка"). Засклений балкон, за рахунок якого при бажанні можна подовжити кімнату. Санвузол суміжний з повноціною ваною у сучасному кахелі. Ремонту 2 роки. Ламінат, бронедвері, пластикові вікна, лічильники на все. Нові меблі. Заходи і живи! Є необхідна побутова техніка, бойлер. Порядні сусіди. Охайний підїзд з кодовим замком. Великий в зелені двір з безкоштовною парковкою. Через будинок - Мистецький Арсенал (із новим бомбосховищем 150м). Метро "Арсенальна" - 5 хв. пішки. Майдан Незалежності та Хрещатик 6 хвилин на транспорті. Поруч супермаркет, торгівельний центр, школи, дит. садок. У будинку - аптека. Невеликі комунальні. Wi-fi. Сигналізація. ТОРГ доречний! Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Лаврська вул., 8
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Продаж сучасної 1 кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом у самому серці Печерська! Печерський, вул, Рибальська 8 ⁃ 4 /9 поверх будинка з керамічної цегли. ⁃ Загальної 42 кв.м. ⁃ Вмонтована кухня з побутовою технікою. Мʼякі та вбудовані меблі. ⁃ Чистий продаж. ⁃ Документам більше 3 років ⁃ Поруч Відненська церква, Кловський ліцей, печерський ринок, Спортлайф. ⁃ Дуже затишне місце. Багато зелені. ⁃ Ексклюзив. Без дублювання в рекламі. ⁃ Ціна 98000 у.о.

Рибальська вул., 8
rieltor.ua

Центр, Печерск! от Собственника! Теплый дом, толстые кирпичные стены. Современная 1-комнатная квартира 42 кв.м, кухня-студио, санузел совмещен, мебелирована, встроенная кухня, газовая плита, встроенный шкаф, укомплектована бытовой техникой. В парадном консьерж, видеонаблюдение. Дом теплый, толстые кирпичные стены. Рядом Печерская площадь, огромный маркет, в пеший доступности парк Вечной Славы, Печерский рынок, кафе, рестораны, банки. Удачное месторасположение дома между двух веток метро, станции метро "Печерская" и "Арсенальная". К Метро Печерская пешком 10 минут.

Рибальська вул., 8
rieltor.ua

EDELDORF – флагманский проект застройщика Futura Hata (White Lines, Edelweiss, Svitlo Park и др.), состоящий из двух 26 этажных домов на 436 квартир, 3 первые секции из которых занимает коммерческая недвижимость. В доме предусмотрен ресторан и магазин. Большое внимание уделено концептуальному пространству: на верхней террасе бассейн под открытым небом, шампань бар, патио с зоной барбекю и зона для занятия йогой. На нижней: экозона с ландшафтным парком, водопадом, кафе и детской площадкой. Так же в доме предусмотрен : лаунж - ресторан, party-room, спортзал и даже библиотека. Комплекс находится на закрытой охраняемой территории, ведется круглосуточное наблюдение и и работает консьерж сервис. - Квартира в доме № 1 - Ввод в эксплуатацию 4. кв. 2024 - Продажа по переуступке без дополнительных затрат

Старонаводницька вул., 42-44
rieltor.ua
1 - 24 з 90 результатів