Найвигідніша ціна за квадратний метр у новому будинку на Оболоні! Сучасна 2-кімнатна квартира на Оболонському проспекті, 54. В монолітно-каркасному новому будинку "Оболонь Тауер" біля метро "Героїв Дніпра". 76\40\14, поверх 4(24). Чудова транспортна розв"язка, поруч дитячі садки, школи, гаражі та парковки, Дрім Таун. Квартира вільна. Закритий двір. Підземний паркінг. Стелі 3м. На підлозі плитка З колегами співпрацюю! Показую квартиру в будь-який час!

ексклюзив
Оболонський просп., 54
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ОБОЛОНЬ! НОВИЙ РЕМОНТ! 2кімн=73м3! Героїв полку Азов, 4в (Малиновського)! ✔ Продаж видової квартири з авторським ремонтом в новому будинку на Оболоні. ✔ Функціональне планування велика кухня, дві окремі просторі кімнати, сан.вузел роздільний, великий засклений та оздоблений балкон. ✔ Квартира облаштована вбудованими кухонними меблями та необхідною побутовою технікою Electrolux, Whirlpool (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна та пральна машини, холодильник), місткими шафами купе. ✔ Встановлено бойлер, систему попередньої очистки води. ✔ Підготовлені обладнання для встановлення очистної системи для питної води, та траси для встановлення кондиціонерів. ✔ Гарна вхідна група, консьєрж. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, супер маркет Сільпо, ТРЦ DREAM yellow, ТЦ Метрополіс, дит.садок, школа. ✔ Метро Оболонь та Мінська в пішій доступності. КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

ексклюзив
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4в
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам Видову 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу Obolon Plaza по Оболонському проспекту 6а. Оболонський район. Квартира-вiльного планування розташована на 13 поверсі 14-ти поверхового монолітно-каркасного будинку, загальною площею - 82 кв.м, жилою - 33 кв.м., кухн-вiтальнi - 30 кв.м., висота стелi 2,75 м. Двостороння. Стан після будівельників: лазерна стяжка, мідна проводка. У комплексі з першого по четвертий поверхи знаходиться торгові площі. На пятому поверсі житлової частини спроектований вихід на відкриту експлуатовану терасу з сучасним дитячим майданчиком, зонами відпочинку і ландшафтним дизайном. А також для жителів комплексу буде облаштований власний спортивний зал та дитяча ігрова кімната. Поряд з житловим комплексом розташовані: магазини, супермаркети, торгові центри, аптеки, медичні центри, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. Зони відпочинку.

Оболонський просп., 6-А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ДУЖЕ ВИДОВА КВАРТИРА НА ДНІПРО!!! Івасюка Володимира просп. (Г.Сталінграду,) 6А Спецпроект 16/23-й поверх, площа: 75,2/45/15, Світла та простора квартира з якісним євроремонтом в елітному ЖК "Оазис" на Оболонських Липках. Якісні, меблі, шафи-купе, підігрів підлоги, Вся побутова техніка, кондиціонери, холодильник, пральна та посудомийна машини. Поруч Парк Наталка. Цілодобова охорона з відеоспостереженням, сигналізація. Ціна: 169500USD Відео можу переслати:))

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6А
rieltor.ua

.Продається затишна 2-х кімнатна квартира в Оболонському районі, на проспекті Володимира Івасюка (Героїв Сталінграду) 9. Ця квартира розташована на третьому поверсі девятиповерхового будинку. Відмінність цієї пропозиції полягає в її зручному розташуванні та функціональному дизайні. Квартира доглянута та збережена, і має все необхідне для комфортного проживання. Особливої уваги заслуговує простора лоджія, яка створює можливість насолоджуватися свіжим повітрям та видом на навколишню міську місцевість. Крім того, у квартирі роздільний санвузол, що додає зручності для мешканців. Розташування квартири дуже вигідне. Поруч з будинком знаходяться всі необхідні інфраструктурні обєкти: школи, дитячі садки, супермаркети, а також річка Дніпро і парк Наталка для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі. Громадський транспорт легко доступний, зупинка знаходиться поблизу будинку, а станція метро Оболонь знаходиться лише у 10-12 хвилинах ходьби. Ця квартира - чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт, зручність та активний спосіб життя в місті. Не втрачайте можливості і звертайтесь за деталями! Степан.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 9
rieltor.ua

🏠 Пропонується до продажу видова 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом по вул. Прирічна, 5 в Оболонському районі. Будинок газифікований. 📐 Площа квартири: 46 м², розташована на 6-му поверсі 9-поверхового будинку. 🛋️ Планування квартири включає дві окремі кімнати, затишну кухню, роздільні ванну кімнату та санвузол, коридор, засклений балкон. 🎨 В квартирі зроблений дизайнерський ремонт на початку 2022 року. Меблі виготовлені на замовлення з високоякісних матеріалів від світових виробників. 💼 Є два просторих робочих місця, ідеально підходить для роботи вдома або навчання. 🏞️ Продумане до дрібниць планування, багато місць зберігання для речей, вбудована брендова побутова техніка та сантехніка. 🌡️ Тепла підлога в санвузлах, на кухні, в коридорі та на балконі. Ламінат у кімнатах. Відмінна система освітлення. 🚨 Сигналізація, домофон. Усе, що на фото, залишається новим власникам! 🌅 Одностороннє планування, чудовий краєвид на Оболонську набережну, на залив з пляжними зонами та зонами відпочинку. 🏙️ В підїзді є пасажирський ліфт. У дворі та зі сторони вулиці завжди є місце для паркування авто. Розвинена інфраструктура: супермаркети, кавярні, дитячі та спортивні майданчики, школа та дитячий садочок, парки Казка та Наталка. 🚇 Станція метро "Мінська" всього за 15 хвилин пішки. 🔑 Запрошуємо на перегляд цієї світлої та затишної квартири, вона варта вашої уваги!

Прирічна вул., 5
rieltor.ua

Видова на озеро 2 кімнатна квартира в одному з престижних районів Києва - Оболоні. Житловий комплекс “ОАЗИС”. Розташована на 14 поверсі, загальна площа 73.6кв.м, кухня 14,3кв.м. Квартира в гарному житловому стані, панорамні вікна, санвузол суміжний, висота стелі 3 метри. Встановлені лічильники холодної та гарячої води, опалення. Вхідні броньовані двері високої якості. Квартира продається з меблями та технікою, ідеально підійде як для проживання так і під орендний бізнес. Розкішний краєвид на озеро Вербне та правий берег Києва. Будинок 2006 року, ОСББ, респектабельні сусіди, охайний підїзд, 3 ліфти, консьєрж, біля будинку місця для паркування. Немає сенсу описувати інфраструктуру - це ж Оболонь! Навчальні заклади, дитячі садочки, фітнес клуби, салони краси, клініки Медиком, Добробут, кавярні, ресторани, відділення банків, супермаркети. Поруч парк “Наталка”та набережна Дніпра з зонами для прогулянок, занять спортом. Чудова локація, метро Оболонь, Почайна в пішій доступності. #A568

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2Г
rieltor.ua

На продаж пропонується чудова 2 кімнатна квартира, з новим сучасним ремонтом, за адресою вул. Озерна 14. Загальна площа квартири становить 54м2. Поверх 7/9. Панельний будинок 1977 року. До метро Героїв Дніпра 7 хвилин. Будинок розташований у дворі. В квартирі виконаний якісний ремонт, з повною заміною усіх коммунікацій, проводки. Ремонт в ідеальному стані. У квартирі виконане раціональне перепланування (кухня - вітальня) та 2 окремі кімнати (спальні)+засклена лоджія. В квартирі лишається все що є на фото. У пішій доступності школи (100 м) , дитсадок(100м) , відділення банку, банкомат, термінал прийому платежів, пункт обміну валют, мінімаркет, супермаркет, торговий центр, ринок. Запрошуємо на перегляд. 3.1.5.9.1.7.3.5.4.0.1.0

Озерна вул., 14
rieltor.ua

Простора двокімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК "Оазис",6 копус розташований в чудовому місці біля набережної Дніпра! Якісний ремонт, роздільні кімнати, роздільні санвузли, чудовий будинок. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Будинок із закритою територією під шлагбаумом, є підземний паркінг, дітячий майданчик, поруч супермаркет.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

Продам 2-х.кімнатну квартиру вул. Героев Дніпра 6. Світла, тепла квартира.10/16 пов.,47/30/8.2 Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Охайна вхідна група. Санвузол роздільний. На підлозі паркет. Засклені лоджіі. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. Ст.М Героїв Дніпра.Ціна 59900у.е.Торг. БЕЗ КОМІСІІ.

Героїв Дніпра вул., 6
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Олександра Архипенка вул. (Залки Мате), 10-В
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. В. Івасюка 16Д. Площа : 55.3/ 29.9/ 12.9кв.м. Поверховість : 2 з 10 поверхового Будинок цегляний, збудований у 1999 році за спецпроектом. Квартира дуже тепла та суха із західною орієнтацією вікон. У квартирі залишається техніка (великий холодильник, пральна машина, посудомийка Bosh, газова плита Gorenie, електродуховка, кондиціонер, очисник повітря з функцією іонізації та ультрафіолету, бойлер). Вікна орієнтовані на невеликий сквер із квітучими деревами, за яким проспект Володимира Івасюка. Ремонт – не євро, але й «не вбитий» Один з балконів зєднаний з кухнею та утеплений. Кухня, менша кімната, туалет, ванна та коридор - все дуже продумано та затишно, добротні меблі. У вітальні меблі радянських часів (можна викинути) Сан вузол роздільний. Обладнана та засклена лоджія з виходом із меншої кімнати. Є кімната у підвалі з ключами та стелажами (підвал без оформленого права власності, але можна користуватися) Електрику під час блекаутів не відключають, тому що підїзд заживлений на 6-й будинок. Можливість безкоштовного паркування у внутрішньому дворі будинку під охороною підїзних консьєржів. Дві вхідні двері. До метро "Мінська" - 10 хв. пішою хододю; 5хв. хвилини ходьби до центральної частини Оболонської набережної. До парку "Наталка" - 15хв. Вся інфраструктура - школи, дитсадки, магазини, кафе, поліклініки, ринок - у кроковій доступності. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 16Д
rieltor.ua

Продаж квартири Оболонь До Вашої уваги пропонується чудова пропозиція! Світла двокімнатна квартира на Оболоні, за адресою Проспект Оболонський 34 Загальна площа: 51 м² Площа кухні: 7 м² Поверх 8 з 9 Чудове розташування, 400 м. - ст. м. Героїв Дніпра, 500 м. - ст. м. Мінська. Поруч ТРЦ DREAM, дитячий садок, школа, та все, що Вам потрібно для життя. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Не пропустіть можливість стати власником цієї затишної квартири! За детальнішою інформацією та відеооглядом звертайтесь за номером +380988021891 - Аліна.

Оболонський просп., 34
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується продаж дизайнерської квартири (51 м2) в ЖК Obolon Plaza. Функціональне планування: - окрема спальня 14 м2 з гардеробом; - кухня-вітальня 25 м2; - суміжний санвузол 4 м2; - передпокій 5 м2; - та окреме приміщення для прання біля квартири 2,7 м2. Опис квартири: Свіжий коштовний ремонт. Ніхто не жив, все нове. Ремонт зроблено по індивідуальному дизайн проєкту, використані якісні матеріали: декоративна підлога з мікроцементу; підвіконня з каменю; сантехніка Villeroy & Boch, Franke; фурнітура до освітлення Jung, Berker; зонований підігрів підлоги в зоні кухні, санвузол та тепла стіна; в санвузлі підлога – натуральний камінь, плитка італійська; стільниця в кухні – професійна; меблева фурнітура Blum; світильники італійські; меблі дизайнерські. Техніка: - індукційна плита Miele; - духова шафа/свч Miele; - холодильник LIEBHERR; - посудомийна машина AEG; - TV Samsung; - пральна кімната: пральна та сушильна машини Miele. Про ЖК Obolon Plaza: - консьєрж-сервіс; - відеоспостереження; - на перших чотирьох поверхах: кафе та ресторани, салони краси, магазини та офіси; - на 5-му поверсі тільки для жителів комплексу функціонує власна унікальна інфраструктура: паркова тераса з дитячим та спортивним майданчиком, зонами відпочинку та ландшафтним дизайном, а для маленьких жителів облаштована дитяча кімната з відкритою терасою для ігор на свіжому повітрі, а також свій спортивний зал; - в будинку є однорівневий підземний паркінг. Поруч з ЖК: - супермаркет «Велика кишеня»; - в самому ЖК: кафе, офіси тощо; - декілька кроків до станції метро «Оболонь»; - паркова зона для відпочинку та прогулянок; - через дорогу від ЖК озеро; - в декількох хвилинах на автомобілі парк «Наталка» та Дніпро; - в 5 хвилинах пішки розташований ТРЦ «Dream Town». Будинок повністю зданий, більше ніж у половині будинку робляться ремонти, дуже багато на фінальній стадії. Адреса: м. Київ, Оболонський проспект 6а, ЖК Obolon Plaza. Про продаж: - в квартирі було вільне планування, всі стіни будували самостійно; - по документам: квартира окремо, пральня окремо; - оплата – розглядаємо усі варіанти, в залежності від умов. A717

Оболонський просп., 6
rieltor.ua

Можливий БЕЗГОТІВКОВИЙ розрахунок. Затишна двокімнатна квартира площею 52, 9 кв. м, побудована і весь час залишалась у власності однієї родини. Шостий поверх дев"ятиповерхового будинку по вулиці Героїв Азов (Колишня Малиновського). Не кутова. Від метро Оболонь 5 хвилин пішки. Поруч магазини, школа-ліцей та інша необхідна інфраструктура. До сучасного парку "Наталка", що на набережній Дніпра, пішки 15 хвилин. Будинок цегляний, дуже теплий- взимку теплоенергія 800-1000грн на місяць. Має дві роздільні кімнати, з меншої є вихід на балкон. Вана та туалетна кімнати також роздільні. В кухні газова плита з новим лічильником. Вода та електроенергія також сплачуються за показами власних квартирних лічильниківі. Встановлено новий еко-бойлер. Квартира пропонується разом з меблями та технікою: холодільник, нова плита, бойлер, пральна машинка, нові крани у ваній, телевізор, кондиціонер. Вхідні двері до квартири подвійні; зовнішня - нова, підвищеного класу надійності. У парадному є домофон. Всі документи в повному порядку. Запрошуємо до перегляду.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25
rieltor.ua

ЖК «Смарт Плаза Оболонь» у м. Київ від забудовника UDP – означає стати власником нерухомості в престижній частині столиці у кроковій доступності від метро «Мінська». Одна з особливостей цього проєкту – житловий будинок розташований на 4-поверховій стилобатній частині, в якій розмістять великий торговий центр. Це гарантує мешканцям новобудови можливість здійснювати покупки поруч з домівкою. На даху стилобату облаштують зону відпочинку для власників нерухомості. На даху стилобату облаштовано зону відпочинку для власників нерухомості. Квартира загальною площею 66 м2, розташована на 24 поверсі 25 поверхового будинку. Виконано якісний, дорогий ремонт із екологічно безпечних матеріалів. У заявлену вартість квартири входять вбудовані меблі та техніка. Панорамне скління квартири дозволить Вам насолоджуватися чудовим видом на місто. Планування квартири функціональне і продумане до дрібниць, що складається з: кухні вітальні, спальні, санвузла, прихожої. ТРЦ "Dream Town", ринок "Мінський", набережна Дніпра та чудовий парк "Наталка" - все це в пішій доступності. До ст. м. Мінська буквально 1 хвилина пішки. На закритій території ЖК передбачено ландшафтний дизайн та облаштування дитячого майданчика.

можливий продаж по єОселя
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 21
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в гарному житловому стані, укомплектована меблями та побутовою технікою для життя. Зручне планування: дві окремі спальні, санвузол суміжний, душова кабіна. Вікна виходять усі у двір! Будинок у дворі, охайне парадне, консьєрж, ліфт. Є підвальне приміщення для зберігання речей та консервацій. Поруч метро "Мінська" - 5 хвилин пішки, добре розвинена інфраструктура: магазини, кафе, ресторани, "McDonalds", "KFC", озеро, Парк "Наталка". Зупинка транспорту.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 41
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! ЖК ОАЗИС! РЕМОНТ! 2кім=80м2! В.Івасюка, 2г корп.2! ✔ Продаж ВИДОВОЇ квартири в ЖК Оазис! ✔ Простора кухня, вітальня, велика спальня, сан.вузол суміщений, гардеробна. ✔ Гарний житловий стан. Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання сім’ї: доглянутий парк «Наталка», садочки і школи поруч з будинком, кафе і ресторани, Новус і Сільпо, Егерзунд. Волейбольні, футбольні, баскетбольні площадки. Зони вигулу собак.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2гк2
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується квартира ЖК Оазис, Проспект Івасюка (Героїв Сталінграда) 4-А Функціональне планування 73.5 м2: - Господарська спальня - Вітальня - Кухня - Коридор - Санвузол - Кладова Тут немає промислових обєктів, чисте повітря та поруч вода. На березі річки – витончені котеджі, поле для гольфу та яхт-клуб, трохи далі – сучасні багатоповерхівки з панорамними краєвидами на Дніпро. Тут живуть політики, успішні бізнесмени, спортсмени та діячі шоу-бізнесу. Масштабна трансформація, яку пережив район Оболонь за останні 15 років, повністю перетворила його вигляд, наблизивши цю частину столиці до європейських стандартів містобудування. Інфраструктура району унікальна – відкрилися ресторани, сауні, салони краси, торгові центри та фітнес-клуби. З кожним наступним житловим комплексом, новим кафе чи салоном краси спочатку ріелтори, а потім і покупці все частіше почали називати цей мікрорайон Оболонськими Липками. Незважаючи на всю претензійність такого зіставлення із «справжніми» Липками на Печерську, сьогодні нерухомість тут багато хто дійсно вважає елітною. #315917349431

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4А
rieltor.ua

Чудова двокімнатна квартира - вітальня- спальня, друга кімната - робочий кабінет, дуже затишна та простора. Окремо гардероб. З зовнішнього боку квартира додатково має утеплення, в квартирі є все необхідне: пральна машина, посудомийна машина, телевізор, кондиціонер, бойлер, холодильник. Додатково в квартирі встановлена сигналізація. До метро Оболонь 16 хв пішки.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 2/4
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Ціна не остаточна, ми відкриті для пропозицій! Оболонь, вул.Йорданська, будинок серії КТ, 2 окремі кімнати, зручний 7 поверх, світла, тепла і простора квартира. Розглядаємо всі державні програми! Частково зроблений ремонт: замінені труби, електропроводка, сантехніка, встановлені склопакети, радіатори, є лічильники на воду та світло, кондиціонери. Вбудована кухня з побутовою технікою, пральна машина, холодильник. В коридорі - вбудовані шафи. В кімнатах на підлозі - паркет, замінені вікна і радіатори, ремонт не робився. З кімнати вихід на простору лоджію. Квартира в середині будинка, не кутова, тепла, вікна виходять на місто та на озеро поряд. Вільна. Будинок в хорошому стані, 2 ліфта, замінені, домофон, тамбур на 2 квартири. Надзвичайно зручне місцерозташування: метро Почайна 10 хвилин пішки, поряд кілька озер, паркові зони, парк Наталка, школи, садочки, супермаркети, ТРК Блобастер, Plaza, Городок, Sportlife.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 2
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира по вул. Левка Лукяненка (М.Тимошенко) 11а, кімнати роздільні, житловий стан, балкон засклений, роздільний сан вузол в плитці, є лічильники на воду та електроенергію. Кухня простора, укомплектована меблями, плитою, холодильником. У кімнатах меблі, двоспальне ліжко, шафи, столи, стільці. Відмінно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка, поруч магазини, аптеки, скваерики. До метро Мінська 10 хвилин ходьби.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 11а
rieltor.ua

Ця оголошена квартира здається чудовим варіантом для комфортного проживання. Ось деякі ключові переваги цього житла: Розташування: Розташована в живописному ЖК "Оазіс" з закритою територією та охороною. Близько до набережної Дніпра та парку Наталка, що робить місце ідеальним для прогулянок і відпочинку. Планування та розміри: Квартира має зручну площу 86,7 кв. м, з якої 39 кв. м припадає на житлову площу- 2 кімнати та площа кухні 12 кв. м роблять її просторою та функціональною.З кухні вихід на простору капітальну лоджію яка може використовуватись як столова. Стан і ремонт: З ремонтом та повністю укомплектована меблями, що забезпечує готовність до негайного заселення. Зручності та комфорт: Квартира дуже тепла з лічильником тепла для оптимального контролю температури. Встановлено бойлер. Також, проведено сигналізацію для забезпечення безпеки мешканців. Інфраструктура та сервіси: Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура, що забезпечує зручний та комфортний спосіб життя. Зручна транспортна розвязка. До метро Оболонь 22 хвилини пішки. Парковка та ліфти: Є вільна парковка та 2 працюючих ліфти для зручності мешканців. Якщо вас зацікавили ці переваги, чекаємо для організації перегляду квартири.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4 к.5
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі світлу, простору квартиру, з прекрасним видом на Оболонський масив. Дві окремі кімнати(19,2 та 11,6), з обох є вихід на великий балкон, засклений та утеплений. Простора кухня 7,9 ВІкна м/п. Стан жилий. Чисте парадне, приємні сусіди. Поряд школа, дит.садок, супермаркети і т.і. До метро Мінська чи Оболонь 10-12хвилин пішки. Без комісії для покупця вул. Тимошенко 3В

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 3В
rieltor.ua
1 - 24 з 236 результатів