АКТУАЛЬНО Найкраща пропозиція — 7 хв. пішки метро Мінська — Центр Оболоні — Всі меблі і техніка залишаються — На підлозі: плитка і ламінат — Металопластикові вікна — Нові радіатори — Броньовані двері — Балкон засклений ВЛАСНИК БЕЗ КОМІСІЇ —————> Переваги локації: — Будинок розташований між двома станціями МЕТРО : Мінська (700м) та Героїв Дніпра (800м) — ТРЦ Dream berry (1 хв. пішки) — Сільпо, АТБ, Фора, Нова пошта, Ощадбанк, аптеки, школи, дитсадок, стадіон, РАЦС (в межах 150-300м) — McDonald’s, Rozetka, ПриватБанк, Mamamia, KFC, Євразія, торговий центр SmartPlaza (7 хв.пішки) — ПЛЯЖ озера «Біле» (750м) — Родзинкою Оболонського району є Оболонська НАБЕРЕЖНА (1200м від будинку, тобто 15хв.пішки) - це найбільш популярне місце у жителів столиці і гостей міста. Атмосферне місце з прогулянковою алеєю, зонами відпочинку та пляжем Дніпра. Є ресторани і кавʼярні, кальяні, пірси, багато лавок і зелені, спортивні та дитячі майданчики. Велика територія, зручно спуститися до Дніпра і посидіти на березі. Гарне місце для прогулянок пішки або на велосипеді. — Квартира ідеально підійде для людей, які хочуть жити біля метро, цінують свій час та комфорт. Для власного життя або під оренду. ———————> УВАГА: Перегляди щосуботи з 12:00 до 14:00, так як в квартирі проживає орендар!

владелец
Оболонський просп., 34г
rieltor.ua

вул. Левка Лукянека, Smart Paza Obolon, метро Мінська 1 хв, генератор на ліфти та воду! Особливістю ЖК є чотириповерхова стилобатна частина, в якій розташований торговий центр та є сквер з дитячим майданчиков, де можна прогулюватись 24/7. Відеонагляд по території, карткова система входу на поверх, висота стелі 3 метри! Ергономічна квратира з стильним дизайном: кухня вітальня, окрема спальня, та гардеробна. Продаж з усіма меблями та технікою. В обробці викорастані високоякісні матеріали, встановлено клімат контроль, кондиціонер, ролети на вікна, різні види освітення. Ремонт для себе!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 21/19
rieltor.ua

Продаж 4х кімнатной квартири в ЖК Оазис, пр. Володимира Івасюка 6, корп. 2 Загальна площа 162,5 м2. Поверх 2/9 Помешкання має вдале планування: ˙три окремі кімнати ˙кабінет ˙кухня ˙два санвузла ˙великий коридор Чистий під’їзд з відеоспостереженням і конс’єржем. . Тихе і затишне місце з видом на парк “Наталка” і річкою Дніпро. В безпосередній близькості до будинку знаходиться велика кількість ресторанів і кафе, фітнес-центри, супермаркети, гольф-клуб, парк “Наталка”, декілька ТРЦ (Sky Mall, Blockbuster, Blockbuster Mall, Dream Town 1-2). Чудова набережна для ранкових пробіжок або прогулянок в кроковій доступності. Зручна транспортна розвязка: метро Оболонь - 15 хвилин пішки, зупинки громадського транспорту поруч з будинком.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Проспект Володимира Івасюка, 6
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Супер видова квартира (298м2) з терасою (150м2) чудовий вид на Дніпро та місто. У квартирі виконаний ремонт за проектом з дизайнерськими меблями. Квартира 2-х рівнева. на 1 пов велика студія-кухня з лаунж-зоною, санвузол, кабінет. гардеробна і кілька виходів на терасу. На 2 поверсі розташовані 3 спальні та саузол. Кожна кімната має вихід на балкон

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2д
rieltor.ua

Продаж 2к квартири з ремонтом по вул. Північна 48А Квартир знаходиться на 3-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 50,4 м2, житлова 30 м2, кухня 7 м2. Готові до безготівкого розрахунку. Планування роздільне , санвузол роздільний ( з ванною). Великий світлий балкон зєднаний з кімнатою. Кварти повністю укомплектована меблями ( шафа, ліжко, комод, спальний гарнітур.) Також присутня вся необхідна побутова техніка ( посудомийна і пральна машина, газова плита і духова шафа, кондиціонер.) В будинку є домофон. Доглянута придомова територія і охайний парадний. Поруч з будинком є школи, дитячий садок, спортивні і дитячі майданчики. Зручна транспортна розвязка, поруч зупинки громадського транспорту. В пішій доступності метро Героїв дніпра. Розвинута інфраструктура району, поруч є все необхідне ТРЦ Дрим таун, ТЦ Смарт плаза, ТРЦ Оазіс і велике різноманіття магазинів і базарів. В 7хв транспортом Оболонська набережна і Парк Наталка. Ціна 79000 у.о. Черниш Віктор +380935705384 Комісія агенства 2% Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше)

Північна вул., 48а
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з окремою спальнею, ванною кімнатою, туалетом, кухнею, балконом та коридором. Затишна квартира розташована у самому центрі Оболоні, поруч з набережною, магазинами та парком. Розвинена інфраструктура включає школи, дитячі садки, поліклініку, ТРЦ "Dream Town", фітнес-клуб "Спортлайф", сквер, супермаркети, ринок, зону відпочинку, Оболонську набережну та парк Наталка. До станції метро – всього 10 хвилин пішки. Квартира готова для проживання, підходить як для власного користування, так і для оренди. Будинок знаходиться майже на березі затоки Дніпра, що забезпечує свіже повітря, пляж та природу. Без комісії.

Прирічна вул., 27в
rieltor.ua

Продається світла і затишна двокімнатна квартира з продуманим плануванням. Вона включає дві окремі кімнати, простору кухню, роздільний санвузол, зручний коридор та лоджію. Простір для проживання включає місткі шафи, сучасну кухню, посудомийну машину, кондиціонер та бойлер, додаткові меблі за домовленістю. У квартирі достатньо місця для зберігання речей, а кожна деталь створена для вашого комфорту. Розташування квартири має ряд переваг для сімейного життя. У пішій доступності знаходяться дитячі садки, школи, ринок, торгівельні центри, станції метро Мінська та Оболонь, зупинки інших видів громадського транспорту. Розвинена інфраструктура і зручна транспортна розвязка, близькість до зон відпочинку та набережної Дніпра. Навколо вас будуть усі необхідні соціальні обєкти: ТРЦ "Дрім Таун", ТРЦ "Караван", ТЦ "Lake Plaza", супермаркети, продуктовий та речовий ринок, поштові відділення, спортивні майданчики, парк "Наталка" та Оболонська набережна.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 2а
rieltor.ua

10 хвилин пішки до станції метро Мінська! Продаж двокімнатної квартири за адресою : вул. Зої Гайдай ,7б. Розташована на комфортному 4 поверсі. Плита Газ. Тепла, затишна квартира, в жилому стані, орблаштована необхідними меблями та технікою, все залишається новому власнику. Дві окремі кімнати - 12 м2 та 18м2, засклена лоджія 4,5м2, санвузол роздільний, тамбур на чотири квартири, 2 ліфта. Тихий двір. У пішому доступі станція метро, магазини та супермаркети, ТРЦ Дрім Таун, школи та дитячі садочки, ринок, кавярні, поліклініка.

Гайдай Зої вул., 7б
rieltor.ua

Прямий продаж! Без %. Пропонуємо вашій увазі невелику 1 кімнатну квартиру в будинку гостинного типу за адресою: Метро Оболонь, вулиця Героїв полку Азов (колишня вулиця Маршала Малиновського), Будинок 32Б. 8/9 поверхового, газифікований будинок. Тамбур закритий, металеві двері. Вхідна дверь у квартиру нова. Квартира потребує ремонту. Загальна площа:26 кв.м. з великим балконом. Зручне розташування — до метро 10 хв пішої ходи, 5 хв. до Оболонської набережної, парку Наталка. Право власності більше 3 років. Один власник. Швидкі перегляди. Квартира вільна. Фотографії відповідають дійсності. З колегами і рієлторами не співпрацюємо. Не дублюйте наше оголошення. Ціна 36000 $

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 32Б
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру за адресою: Оболонський проспект, 2-А, Оболонськиий район. Площа - 50,7 кв.м. 1/9 поверхів. Окна виходять на палісадник. Засклений балкон з погребом. Лічильники на холодну й гарячу воду. Зроблено зовніщнє утеплення. Охайне парадне. До ст.м. Оболонь - 3 хв пішки. Поруч супермаркет "Welmart", ТЦ Dream Yellow, школа, дитячий садочок, поліклініка, озеро. Зручна транспортна розвязка. Буду рада показати Вам квартиру! 58000$. Продам 2к. квартиру по адресу: Оболонский проспект, 2-А, Оболонский район. Площадь - 50,7 кв.м. 1/9 эт. Окна выходят в палисадник. Остекленный балкон с погребом. Счетчики на холодную и горячую воду. Выполнено внешнее утепление. Аккуратное парадное. До ст.м. Оболонь - 3 мин пешком. Рядом супермаркет "Welmart", ТЦ Dream Yellow, школа, детский сад, поликлиника, озеро. Отличная транспортная развязка. Буду рада показать Вам квартиру! 58000$.

эксклюзив
Оболонський просп., 2А
rieltor.ua

ЖК в городе Киев

Продам уютную, с душой сделанную квартиру, где царит атмосфера гармонии и семейного счастья в комфортно и удобно расположенном для жизни месте! Без комиссии для покупателя, 3-х комн. квартира серии КТ с качественным дизайнерским ремонтом рядом с метро Героев Днепра по адресу ул. Озёрная 26. Планировка: тамбур, большой коридор, 2 спальни, гостинная, кухня, ванна, туалет, 2 балкона (один со шкафом). Оснащение: все полы в квартире новые сделаны с дубового паркета, на кухне- теплый пол плитка. Балконы застеклены. Двери выполнены из высококачественного дерева премиум класса - черешни, а на кухне-раздвижные. Установлен новый боллер и кондиционер на кухне. Также имеется 7-ми ступенчатая очистительная система воды для питья. Новая проводка, счётчики воды и канализационные трубы. Отопление: централизованное, регулируемые батареи в каждой комнате, на 2-х балконах также выведены батареи и дополнительно есть подогрев пола. Наружные стены квартиры утеплены. Кухня производства Меркс с качественной столешницей, мойкой с натурального камня под мрамор и новой индукционной плитой. Все шкафы в квартире встроенные, выполнены по индивидуальному заказу. Шкафы в спальнях внутри доп. с подсветкой. Интернет скоростной на 3 провайдера. Квартира оснащена датчиками движения охранной системы, договор с государственной службой полиции. При входе, в тамбуре имеется 2 больших шкафа для хозяйственных нужд. Квартира продается практически со всей мебелью, шторами, кухней и бытовой техникой В подъезде новый ремонт, установлены 3 видео камеры. Месторасположение: 100 м. Героев Днепра, удобная транспортная развязка, рынок Оболонь, Оазис, Дримтаун-2, 2 детских сада, гимназия, школа, совбез, ЦНАП и др. Перед домом всегда есть место для вашего автомобиля и в ваше окно не будут заглядывать с окон соседнего дома, как в новостройках!

владелец
Озерна вул., 26
rieltor.ua

"Купуй квартиру мрії на вулиці Зої Гайдай!" На другому поверсі чекає світла та простора 1-кімнатна квартира зі сучасним ремонтом. Всі комунікації оновлені, щоб забезпечити комфорт та зручність. Нова електрика, сантехніка та натяжна стеля - все готово для вашого затишку! А ще, є все необхідне: меблі на кухні, побутова техніка, засклений балкон - просто зайди та живи! Насолоджуйся розвиненою інфраструктурою: поруч супермаркети, ринок, ТРЦ Дрім Таун та кавярні. Зручна транспортна розвязка - метро "Мінська" всього в 5 хвилинах пішки. Зроби перший крок до своєї мрії прямо зараз!

Гайдай Зої вул., 2
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Квартиру робив під себе, дизайнерський ремонт. Все якісне, все добротно зробляно. Ремонт свіжий, в квартирі практично взагалі не проживали! ЖК поруч з метро Оболонь. Закрита територія під охороною та відеонаглядом. Косьєрж, домофон. У дворі гостьова парковка, дитячий майданчик, вихід до озера і паркової зони. Також комплекс має підземний паркінг. Ріелтори, кого цікавить рекламувати даний обєкт, згоду надаю, можете рекламувати на своїх ресурсах. Квартира актуальна. Я власник. Документам більше 3х років, в квартирі ніхто не прописаний.

владелец
Оболонський просп., 1к3
rieltor.ua

Квартира з дорогим і якісним ремонтом, наповнена технікою і добротними деревяними меблями, що підкреслює статус господаря. Зручне і функціональне планування. Дві окремі кімнати, простора вітальня з еркером, готова приймати дорогих гостей і спальня з власним балконом, де можна відновити фізичний і психологічний ресурс і набратися сил на завтрашній день. Особлива деталь квартири - кухня з вікном, мрія будь-якої жінки, робить простір світлим і теплим. Вид з вікна панорамний на Мінську площу.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13А
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири, біля метро, на вулиці Богатирська, 16, в Оболонському районі. Розташована на 5 му поверсі, 9-поверхового будинку. Квартира з новим, якісно виконаним ремонтом, що робився для себе. Загальна площа 30 кв.м., суміжний санвузол, трикамерні вікна. Повністю укомплектована брендовими меблями та технікою: холодильник, варильна поверхня, бойлер та кондиціонер. Вхідні двері броньовані, є просторий тамбур. Квартира підійде як для проживання, так і орендного бізнесу. Розвинена інфраструктура, дитячий садок, школа, дитячі майданчики, магазини, Епіцентр, АТБ, Велмарт, ТЦ Урбан Оазис Центр, аптеки, Нова Пошта, Приват Банк, кафе, ресторани. У пішій доступності перебувають зупинки громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра 12 хвилин пішки.

эксклюзив
Богатирська вул., 14
rieltor.ua

Вул. Героїв полку "Азов" (Малиновського), буд. 1. Продається 2-к квартира на Оболоні, між двома станціями метро. Тихий, затишний двір, є місця для паркування. 4/9. 54.1( 47.7+ великий балкон 6.4 кв.м) /29.6/кухня -7.7. Чешка з великою кухнею. Подвійний тамбур на 2 квартири. В квартирі повністю замінена проводка, труби і каналізація ПВХ, вікна ПВХ, ремонт в 2 кімнатах ( вирівнені стіни, стеля) та відремонтований балкон. Якісні вхідні металеві двері. Меблі, техніка залишаються: бойлер, пральна машина, 2 кондиціонери, холодильник та ін. Є сигналізація. Метро Мінська – 7 хвилин, метро Оболонь – 7 хвилин, ТРЦ Dream Yellow – 5 хв, набережна – 20 хв, Макдональдс, KFС - 5 хв. Вся інфраструктура у пішій доступності (АТБ, Сільпо, Розетка- 1хв.), школи, садочки, пошта, салони краси, кафе , кавʼярні - біля будинку. Запрошую на перегляди, телефонуйте, відповім на всі запитання. Комісія.

эксклюзив
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 1
rieltor.ua

Без комісії. Продаж 1 кімнатної квартири студії біля метро на вулиці Богатирська, 8 в Оболонському районі. Розташована на 3-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира з новим якісно виконаним ремонтом, що робився для себе. Загальна площа 30 кв.м., суміжний санвузол, трикамерні вікна. Повністю укомплектована брендовими меблями та технікою: холодильник, варильна поверхня, гриль, електрочайник, подрібнювач побутових відходів, є бойлер та кондиціонер. Вхідні двері броньовані, є просторий тамбур. Квартира підійде як для проживання, так і орендного бізнесу. Доглянуте, чисте і тихе подвіря. Розвинена інфраструктура, дитячий садок, школа, дитячі майданчики, магазини, Епіцентр, АТБ, Велмарт, ТЦ Урбан Оазис Центр, аптеки, Нова Пошта, Приват Банк, банкомати та термінали, кафе, ресторани. У пішій доступності перебувають зупинки громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра 12 хвилин пішки. Правий берег, з ремонтом. Розглянемо програми іпотеки, ухвал, відновлення житла. Ціна 49 000 у.о. Без комісії для покупця Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

эксклюзив
Богатирська вул., 8
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ, Продається затишна 1-кімнатна квартира, на Оболоні розташована на 8-му поверсі будинку за адресою Йорданська, 9. Загальна площа квартири становить 36,5 м², з яких 17,9 м² займає житлова кімната, а 8,2 м² - простора та світла кухня. Будинок 1977 року, серія 134, залізобетонна панель, стіни керамзитобетон. Продаж з меблями і технікою. В квартирі залишається два розкладних дивани, кондиціонер, телевізор, Кухня вбудована, газова плита, мікрохвильовка, холодильник, Роздільний с/в - ванна, засклений балкон. На підлозі ліноулем і плитка. Вікна у кімнаті і кухні металопластикові на балконі деревяні потребують заміни. Розвинена інфраструктура. Найближча станція метро Оболонь 10 хвилин пішки. Вартість 48 тисяч БЕЗ Комісії для покупця. Код обєкта № 211-455-57

эксклюзив
Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 9
rieltor.ua

СРОЧНО 5ком квартира с ремонтом 230м2 метро Минская 100м Хозяин Продажа 5ком квартиры 230м2 на 2м этаж,м по адресу Тимошенко Маршала 29, квартира с ремонтом, завози мебель и живи. комнаты смежно-раздельные, 2 с/у, окна во двор. Метро Минская 100м пешком, вокруг вся необходимая инфраструктура - метро, ТРЦ, новус, Макдональс, аптеки и многое другое... БЫСТРАЯ ПРОДАЖА 180.000у.е. без комиссии

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 29
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Івісюка 17а. Оболонський район. м. Оболонь-15 хвилин пішки. Розташована на 10-му із 16-ти поверхового будинку. У квартирі виповнен косметичний ремонт. Охайна та комфортна. Встановлені вікна нового зразка. Балкон засклений, не утеплений. Санвузол раздільний (е можливість перепланування). Також важливо, що встановлена газова плита. Дивлячись з вікна, відкривається чудовий панорамний вид на Дніпро. Охайне парадне, 2 ліфти-пассажирський та вантажний, чисто, ввічливі сусіди. Поруч з домом дитячий майданчик, школа , дитячий садок, магазини, тощо. У дворі багато зелених дерев. Зупинка міського транспорту в 3 хвиланах пішки пройти. Прогулянковим кроком,за 5 хвилин, ви опинитесь біля казкового парку на березі річки. На Оболонській Набережній, є різноманіття ресторанів, кафе, та зон для відпочинку. Перегляди у любий час,за попередньою домовленністю.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 17а
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі двокімнатну квартиру в одному з найпопулярніших та обжитому житловому оболоні з виходом безпосередньо на Оболонську набережну та в найкращий парк району «Наталка». Будинок розташований на проспекті Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда) 4, яка розташована на 6 поверху 7 поверхового будинку. Будинок цегляний, загальна площа 80 кв.м., житлова 38 кв.м., можливий безготівковий розрахунок. У квартирі зроблений сучасний ремонт. Замінено всі вікна та вхідні двері, утеплені стіни. Кухня, укомплектована всією необхідною побутовою технікою, 2 затишні спальні у світлих тонах. Підігрів підлоги на кухні та санвузлі. ЖК має всю потрібну інфраструктуру безпосередньо на своїй території або в пішій доступності: супермаркет, різні магазини, приватні клініки, дитячий садок, школа та навіть гольф клуб. Дім має свою котельню, гостинну парковку та охорону, невеликі комунальні послуги, зручне транспортне розвязування. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя (єОселя) 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші

эксклюзив
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4
rieltor.ua

Київ, вул. Лук’яненка Левка (Тимошенка Маршала) 29, ст. М. "Мінська" 2-3 хв. (400м); будинок 2001 року, складається з декількох секцій, різноповерховий (16 і 9), 2 ліфта, консьєрж, підїзди з двору, відмінна інфраструктура: магазини, парк, райадміністрація, затока Дніпра - 5хв пішки, бслуговує ТОВ Житлобуд 1, кафе, банки, ресторани, Фора, ДрімТаун. • Пропонується затишна і світла квартира в новому будинку, біля метро Мінська, обладнана абсолютно всіма необхідними меблями і побутовою технікою, вбудована кухня, сумісний санвузол, бойлер, кондиціонери, великі шафи-купе для речей, лічильники на все.

возможна продажа по єОселя
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 29
rieltor.ua

Продаж 3к квартири пр-т Оболонський 10б Правий берег Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 73 м2, житлова 39,5 м2, кухня 6,9 м2. Планування роздільне , санвузол роздільний. Квартира складається з: -Кухня -Санвузол роздільний (Ванна і туалет) -3 кімнати (2 роздільні і 1 прохідна) -Коридор -Великий засклений балкон В квартирі замінені всі комунікації, встановлені металопластикові вікна, біметалеві радіатори і броньовані двері. Квартира повністю укомплектована меблями ( кухня, шафи, диван, ліжко, стіл.) і технікою (газова плита, мікрохвильова піч, духова шафа, пральна машина, бойлер, холодильник.) Зручна транспортна розв’язка 5 хвилин пішки станція метро Оболонь, поряд є зупинки громадського транспорту. В пішій доступності ТРЦ Дрім Таун і ТЦ Смарт Плаза, також поруч є всі можливі супермаркети, магазини і аптеки. Також поряд є школи, дитячі садочки, унівеситет і лікарні. Для відпочинку ідеально підійде Оболонська набережна і парк Наталка які знаходяться в беспосередній близькості. Охайна прибудинкова територія, чистий пілїзд, поряд є зартирі паркувальні місця. Комісія АН 5%

Оболонський просп., 10б
rieltor.ua

Як поєднати природу, водоймища та можливість мати пляж під будинком? Для цього не обовʼязково купувати приватний будинок, якщо ви до цього не готові! Ви можете придбати дану квартиру і отримати все це! Видова, простора двокімнатна квартира в одному з найкращих будинків на Оболоні на проспекті В.Івасюка б.12ж. Розташована на 19 поверсі 28-ми поверхого цегляного будинку. Площа - 100.9 м.кв., кухня - 28 м.кв. Квартира має фунціональне та зручне планування, а саме: дві спальні кімнати, простору кухню з гостьовою зоною, два санвузли та великий балкон з неймовірним краєвидом на Дніпро. Ремонт зроблений у класичному стилі, використані лише якісні матеріали. Облаштована всією неохідною технікою та меблями для комфортного проживання. Будинок 2004 року побудови, класу "Комфорт", має три ліфти, є консьєрж, відеонагляд та паркінг. Поруч знаходиться велика кількість ресторанів і кафе, фітнес-центри, супермаркети, гольф-клуб, парк “Наталка”, садочки, школи, лікарні та декілька ТРЦ. Чекаємо на перегляді!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 12ж
rieltor.ua
1 - 24 из 762 результатов