Пропонується видова 2-кімн. квартира в новобудові, ЖК Грюнвальд, з видом на ліс! Квартира з сучасним ремонтом , дві окремі кімнати та кухня, ванна і санвузол роздільний, в наявності кондиціонер, холодильник, бойлер, пральна машина. Квартира продається з меблями та технікою. ст. м. Академмістечко 10 хв. на транспорті!

Клавдієвська вул., 40д
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з цікавим планування. Загальна площа 83 кв.м., житлова площа 33 кв.м., кухня 7,5 кв.м. Святошинський район, Новобіличі, вул .Булаховського 30. В квартирі є два засклені балкони і велика лоджія ( 25 кв.м.), яку можна утеплити і зробити повноцінну кімнату. Двостороння, кімнати окремо. В квартирі є кладовка, яку можна переоладнати під гардероб. Гарний житловий стан, акуратна, тепла, світла. Вікна металопластикові, мінялась сантехніка, є бойлер, по всій квартирі встановлені нові радіатори з регулюванням. Залишаються всі меблі і техніка. Поряд два садочки, школа, поліклініка, відділення банку, почта. супермаркети " Екомаркет", "Фора, "Сільпо" , великий торговий центр. Зелена зона, поряд ліс. з каскадом озер До метро Академістечко 5 хвилин машиною, можна і пішки 20 хвилин. Багато маршруток в різних напрямках. Ціна 67500 у.е. тел 096 1720797 Наталія

Булаховського академіка вул., 30
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж двокімнатної квартири з ремонтом по вулиці Клавдіївська 40Г, Святошинський район, ЖК "Грюнвальд", правий берег. Загальна площа - 54 кв.м, жила площа – 28 кв.м, площа кухні - 8 кв.м. Простора, тепла, світла та затишна квартира з сучасним ремонтом, балконом. Розташована на 8 поверсі 18-типоверхового будинку 2015 року. Прекрасне та продуманне планування включає: вітальня з кухнею, 2 окремі спальні,. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для комфортного проживання: кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою. Пропускна система гарантує безпеку, під охороною, є паркінг і платне паркування. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: початкова школа та садок на территорії комплексу. Магазини та супермаркети, школи та дидячі сади, парки, відділення Нової пошти, поліклініка, лікарня, аптека. Біля будинку зупинка громадського транспорту. 10 хвилин до станції метро Академмістечко -25 хвилин пішки до метро Академмістечко Документи готові до продажу. Телефонуйте, ця квартира варта Вашої уваги. Перегляд у зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Клавдієвська вул., 40г
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комиссии! Ексклюзив, постановы, сертификат - Да! Продаётся 2х комнатная квартира в Святошинском районе по ул. Наумова 41 массив Новобеличи. 7 этаж 9-этажного дома, 1976 года постройки (464 серия) Квартира в хорошем состоянии, 52/27.3/6.2 м2 Окна выходят на красивый хвойный лес - всегда красивый вид и чистый воздух. В комнатах имеются раскландые диваны, шкаф-купе, письменный стол, смарт-ТВ в зале и обычный телевизор в спальне, на кухне встроенная техника (духовой шкаф, газовая варочная поверхность Ardo) микроволновка Gorenje, телевизор, кухонный стол, холодильник Electrolux, система очистки воды Osmas, на полу плитка, новые радиаторы. Санузел смежный, кафель, заменены трубы (горячая и холодная вода), есть стиральная машина, бойлер на 80л. Лоджия 5.5м2 полностью обшита деревяной вагонкой. Счётчики эл.( день/ночь), газ. Идеальный вариант в тихом и спокойном спальном районе для семьи или для пожилых родителей, потому что: напротив дома расположен детский садик, две школы №230 и 72 в пешой доступности 600м. возле дома лес, куда вы можете выйти с семьёй на пикник или просто ежедневно выходить гулять и дышать свежим воздухом, а за лесом сразу озеро. Магазины Фора,Сильпо, SportLife, Поликлиника в 5 минутах ходьбы, остановка транспорта возле дома, до метро Академгородок 10минут на маршрутке или 20-25 минут пешей ходьбы. Остались вопросы? звоните! Цена: 57.500 у.е. без комиссии +380639588131 Евгений

ексклюзив
Наумова генерала вул., 41
rieltor.ua

Продається 2к квартира за адресою Академіка Булаховського, 42\43, Святошинського району. Всі водопровідні / каналізаційні труби включно з стояковими були замінені на пластикові. Це стосується і сусідів згори. Була проведена реставрація чавунної ванни. Встановлені додаткові секції радіаторів у кімнатах. Є 2 просторі відносно планування балкони. Балкони утеплені та засклені 2-х камерними склопакетами. Встановлені якісні деревяні міжкімнатні двері та броньовані вхідні двері. Всі меблі/техніка, що на фото продаються разом з квартирою. Є супутникове телебачення. Поруч дитячий садок, школа, продуктові магазини, ліс.

Булаховського академіка вул., 42/43
rieltor.ua

Дуже тепла та затишна,шикарна квартира з капітальним ремонтом,що зроблено "для себе"з дорогих матеріалів від найкращих виробників Кругом склопакети,ламінат в кімнатах кафель на кухні та в коридорі Нові батареї,труби замінено Бойлер та пральна вдало вмонтовані в коридорі в шафу Балкон засклений,утеплений,вбудована шафа Тихий зелентй двір,вдале місцерозташування

Наумова генерала вул., 27
rieltor.ua

Святошинський район, ж/ масив Новобіличі. Продаємо 2квартиру на вул.Генерала Наумова,23б. Квартира знаходиться на 3поверсі 9поверхового панельного кооперативного будинку, " чеський " проект. Загальна.площа 61.6м/ житлова 33.0м/ кухня 7.5м. Санвузол роздільний, балкон 7м.засклений. Є лічильники води і газовий лічильник. Вільна. Стан - під капітальний ремонт. Хороша інфраструктура будинку. Поряд з будинком дитячий садок, невелика дитяча площадка, неподалік- декілька шкіл , супермаркет, продуктові магазини, заклади побуту, Святошинське озеро, лісова зона. До метро Академмістечко - 10 хвилин автомобілем, або півгодини ходьби. "Чистий " продаж. 60000у.о, торг. Наталія Василівна, рієлтор.

Наумова генерала вул., 23б
rieltor.ua

Продам: без комісії, готові брати гривню на рахунок, 2-кім. квартиру, ЖК "Грюнвальд", вул. Клавдієвська, 40є, поверх 2 з 25, загальна площа - 68 кв.м. Квартира з функціональним плануванням: дві окремі кімнати- 24 та 15 кв.м, кухня - 12 кв.м, коридор та роздільний санвузол. Ремонт 2020 року, залишаються всі меблі та техніка: три великі шафи-купе, двоспальне ліжко, диван, в кімнатах та кухні телевізори; кондиціонер, вбудований холодильник, пральна і посудомийна машини, мікрохвильова піч, варова поверхня, витяжка, духова шафа, великий на 120 літрів бойлер, кухонні меблі. Стан - заходь та живи. Фото відповідають на 100%, є відеоогляд. Будинок та територія доглянуті, є консьєрж, домофон, три ліфти. Гарні привітні сусіди навколо. До метро Академмістечко 2,6 кілометри, 35 хвилин пішки. Поруч розвинена інфраструктура. Дуже приємне розташування будинку. Через дорогу починається ліс з озерами. Комплекс новий, перші поверхи - магазини, кафе, аптеки- все що потрібно. Зупинка транспорту три хвилини пішки. Телефонуйте, перегляди за попередньою домовленістю. З повагою, Ваш ріелтор, Олена Сенатосенко.

Клавдієвська вул., 40
rieltor.ua

Продаж 2к квартири по вул. Булаховського 36. Новобіличі. Без %. Крокуючи до мрії про власний куточок під небом, особливо для тих, хто немає можливості придбати житло в новобудові, але є бажання мешкати в тихому та самодостатньому районі столиці, -- ця пропозиція саме для Вас! Отже… Пропонується до Вашої уваги гарний варіант 2-х кімнатної квартири у Святошинському районі м. Києва, масив Новобіличі, по вул. Булаховського 36, поруч з лісом та озерами! Метро 15 хв. • Квартира розташована на 9-му поверсі 9-ти пов. будинку 1976 року. Чеський проект з еркером. Функціональний метраж (S = 49/29.3/7.2) із двома роздільними кімнатами. Затишна кухня 7,2 кв.м. (газова плита). Санвузол роздільний. Н=2.5 м. Тамбур. Вікна у тихий двір (захід). • Балкон площею 3,4 м2 є ідеальним місцем для ранкової кави або вечірніх спілкувань. • Стан квартири –підготовлений до ремонту. Це чистий аркуш/палітра для вашої творчості, де Ви зможете створити ідеальне комфортне житло своєї мрії, відповідно до своїх уподобань і бажань, та сучасних дизайнерських рішень. • Локація - це ще один бонус! Ця квартира знаходиться у серці природи, поруч з лісом та озерами, що створює неперевершену атмосферу спокою та гармонії. А до метро «Академмістечко» всього лише 15 хвилин, що робить цю пропозицію ідеальним вибором для тих, хто цінує зручність та природну красу. Один власник, ніхто не зареєстрований, чистий продаж, ключі на угоді! Пропозиція без комісійних для покупця! Відкрийте двері до свого майбутнього вже сьогодні! Чекаємо Вас на переглядах, для узгодження ціни/умов угоди!

Булаховського академіка вул., 36
rieltor.ua

БЕЗ %. Продається 2-кімнатна квартира з площею 48 квадратних метрів. Розташована за адресою вул. Академіка Булаховського, 30Б. 5 поверх безпечний та зручний. В будинку 2 ліфти. Будинок розташований в зручному районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться магазини, кафе, парки та зупинки громадського транспорту. Багато шкіл та садочків прям біля дому, магазини, поштові відділення. Ліс та звісно ж метро (я особисто ходила пішки у теплу пору року). Продаж без комісії для покупця!

Булаховського академіка вул., 30б
rieltor.ua

Такие квартиры в нашем доме продаются очень-очень редко... Продажа отличной 2-комнатной квартиры вдали от городского шума, рядом с лесопарковой полосой, в 2.5 км от метро Академгородок. Просторная, светлая, двухсторонняя, с двумя большими лоджиями. Состояние после строителей, но не совсем... В квартире уже сделаны все черновые работы, выполнена разводка коммуникаций и электричества, стены выведены под чистовую отделку, потолки подшиты гипсокартоном, заменены стеклопакеты, установлены еврорадиаторы. Шикарная планировка, две отдельных просторных комнаты, большая кухня, два санузла, гардероб. Установлены счетчики на тепло, воду и электричество. Закрывающийся тамбур. Бронедверь, три лифта, ОСББ, консьерж, видеонаблюдение. Своя полная инфраструктура: продмаркеты, АТБ, аптека, Новая почта, кафе, новая школа с бассейном, садики, ТРЦ Лавина, Эпицентр, Агромат. Рядом с домом лес, место для отдыха, прогулок и барбекю. Удобное транспортное сообщение, остановка маршрутки под домом, до метро Академгородок 5-7 минут, при необходимости до 20 минут пешком. Без перепланировок. Без зарегистрированных. Чистая продажа. Цена 83 000 у.е. Без комиссии! Код объекта: #12607

Олевська вул., 5
rieltor.ua

До вашої уваги продається квартира з шикарним дизайнерським ремонтом який робився під замовлення. В квартирі все максимально продумано. Стоїть система розумний дім, завдяки якій ви будете контролювати свою квартиру на відстані. В квартирі є особисте сховище, вхід з гардеробної кімнати. Квартира дуже світла та простора, двостороння, з великими лоджіями. Дві окремі кімнати в яких є все необхідне: двопальне ліжко, диван, кондиціонери, штори. Кухня-вітальня вбудована з технікою та меблями. В квартирі є підігрів підлоги, всі вікна замінені на дорогі, стоїть сигналізація Аякс. Два окремих сан вузла. Є лічьльник тепла на квартиру. Квартира продається з меблями та технікою. (дрібна техніка забереться) Ключі в мене тому перегляд в зручний для вас час. Стартова ціна квартири або найкраща пропозиція. Для власників нерухомості, допоможемо з вирішенням квартирного питання. Звертайтесь.

можливий продаж по єОселя
Олевська вул., 5
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру, вул. Науомва, 27, Новобіличі, Святошинський район. Площа 52/30/8м, 5/9 поверх. Будинок – чешка, покращене планування. Кімнати роздільні, санвузол роздільний, великий балкон на дві кімнати. Вікна виходять у двір. Квартира в задовільному житловому стані, але потрібен косметичний ремонт. Поряд є все необхідне для життя: супермаркет Еко, магазини, декілька шкіл та садочків, спортивні зали. Зупинка транспорту – 1 хвилина. Через дорогу парк Лісова галявина. До метро Академмістечко 20-25 хв пішки, або 7-10 хв на транспорті. Чудова пропозиція для родини та поцінювачів спокійного зеленого району та свіжого повітря. Дзвоніть та приходьте на перегляд!

Наумова генерала вул., 27
rieltor.ua

#102789 До вашої уваги пропонується видова затишна квартира (євродвушка) в новому ЖК "4U" по вул. Генерала Наумова 1А (Академмістечко). Будинок зданий в експлуатацію в 2021 році. Після ремонту в квартирі нихто не жив. Квартира на 26-му поверсі 27 поверхового монолітно-каркасного будинку з панорамним видом. Площа квартири 41,1 кв.м. Квартира з сучасним євро ремонтом. Облаштована сучасною технікою та меблями: теплі підлоги, точкове освітлення, вбудована кухня, шкаф-купе, стильна ванна кімната та цікаве рішення спальні з ортопедичним матрацом та видовими вікнами. Вітальня має диван із вологостійкою тканиною та захистом "антикоготь". У ванній бойлер, пральна машинка, рушнико сушитель. Лічильники. Обслуговуюча компанія. Помірні комунальні. "ЖК 4U", житловий комплекс бізнес-класу, побудований з високоякісних матеріалів, має закриту територію та готельний ресепшн. Є договори з усіма постачальниками комунальних послуг. Усі ліфти обладнані генераторами, що гарантує комфортне життя в сучасних умовах. Більшість квартир була викуплена ізраїльським інвестиційним фондом перед війною і призначалася для громадян Ізраїлю, тому якість усіх виконаних робіт на найвищому рівні. В ЖК є внутрішній двір. Будинок має однаковий фірмовий стиль як всередині, так і ззовні. Навколо ЖК розвинена інфраструктура. Поряд з будинком знаходиться ТРЦ "Lavina Mall" (найбільший ТРЦ в Україні), гіпермаркети, ресторани, "Macdonalds", інститути, школи та дитячі садки. Від входу в станцію метро "Академгородок" до будинку всього 10 хвилин пішки. За 10 хвилин можна дістатися до чудового лісу з алтанками та мангалами. Крім закритої території, що гарантує безпеку мешканцям, ЖК поклав на себе завдання вирішити проблеми, повязані з відключенням електроенергії. На першому поверсі будинку в технічному приміщенні є генератор, який під час відключення електропостачання в Києві забезпечує безперебійну роботу ліфтів. Це приємний і дуже своєчасний бонус для мешканців ЖК. КОМІСІЯ АН Квартали 3% за фактом підписання договору купівлі-продажу.

Наумова генерала вул., 1А
rieltor.ua

Продам 2 кому квартиру на 2 поверсі. Метро Академмістечко 15 хвилин. Затишний двір, дитячий садок у дворі, школа 5 хвилин. Супермаркет у пішій доступності. Зелений район, розвинена інфраструктура. У квартрі дві окремі кімнати. Великий балкон на периметрі квартири. Гарні сусіди. Роздільний санвузол. Готові до угоди. Пакзиваємо у зручний для Вас час.

Булаховського академіка вул., 28б
rieltor.ua

Чудова квартира розташована у зеленій зоні міста за адресою вул. генерала Наумова 66. Будинок має монолітно-керамічне наповнення і був побудований у 2010 році. Квартира продається без внутрішнього оздоблення, що дає вам можливість зробити на свій смак ремонт. Особливості квартири та оточення: Знаходиться на 24 поверсі, з якого відкривається неймовірний вид. В квартирі є лічильники на електроенергію, водопостачання та теплоенергію. Просторий двір зі спортивним та дитячим майданчиками, який межує з лісопарковою зоною. Поруч знаходяться школа, маркет, бювет та зупинка громадського транспорту. Будинок у хорошому стані, має паркан по периметру території з відеоспостереженням. Неподалік ви знайдете ринок, а метро Академістечко можна досягти пішки за 30 хвилин або громадським транспортом за максимум 10 хвилин.

Наумова генерала вул., 66
rieltor.ua

Новий комплекс, ЖК "Зелений мис". Побудований в 2011 році ,з закритою територією та підземним паркінгом. Квартира простора з вдалим зручним плануванням та паноромним видом з вікон на місто та паркову зону передмістя. В квартирі був виконаний дуже якісний дизайнерський ремонт з високоякісних та дорогих матеріалів. Квартира повністю укомплектована сучасними новими якісними меблями. Вся побутова техніка ведучих світових виробників. Кондиціонери,підігрів підлог,посудомийна машина,пральна машина,телевізори, холодильник ,вбудовані шафи ,вбудована кухня,варочна панель. Територія охороняється. В парадному чергує консєрж. В ЦІНУ ВХОДИТЬ ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ в будинку ,на один автомобіль. Великий просторий хол більше 20ти м.кв. як третя прохідна кімната. Фото всі відповідають данному обєкту.

Наумова генерала вул., 66
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі квартиру в найбезпечнішому районі Києва! Новобіличі! Вулиця Наумова генерала 37Б, 5/9, 47/28/8, охайна квартира серії 464, зручне планування, окремі кімнати, с/в окремо, є комора. Затишна квартира продається з усіма меблями (меблі на кухні, 2 дивани, шафи в кімнатах, холодильник, пральна машина, бойлер на 60 літрів, нова газова плита та витяжка). Замінені туби, є лічильники, 2 склопакети, в коридорі новий линолеум, лоджия засклена та вікна виходять у південний двір. Охайний підїзд з привітливими сусідами, був кап. ремонт будинку з заміною електрики, склопакетів та сантехникою у підвалі. Гарне розташування, безпечний район зі свіжим повітрям в 300 метрах ліс та озера. поруч школа та садочок, біля будинку дитячий майданчик та просторе місце для паркування, поблизу магазини Сільпо та АТБ, маршрутки та громадський транспорт в бік метро Академмістечко кожні 5 хвилин, пішки до метро 20-25 хвилин. Чистий продаж! Вільна, ніхто не зареєстрований, один власник. Ключи на руках та можемо показувати в будь який час. 51500$, Терміново! Телефонуйте або пишіть на вайбер чи телеграм. +380503838839 Світлана.

Наумова генерала вул., 37Б
rieltor.ua

2-комнатная квартира (ЕВРОДВУШКА) ЖК 4U по ул. Генерала Наумова 1Б (А.Булаховского, 2), можно купить с документами на право собственности или по переуступке! При быстрой покупке без кредита есть небольшой торг! 23/27 этажного дома возле метро! Дом сдан, запущен, все службы работают с 01.09.2022г. Дом сдали и присвоен адрес! Заселен на 80%! Квартира выходит на фасадную часть дома и смотрит на г.Киев и хвойный лес, окна во внутренний двор с детскими площадками и всей жизненной инфраструктурой, а не на заднюю сторону дома, которая выходит на промзону и частный сектор!!! Свободная планировка! Площадь: 40/25/15 кв. м. Шикарная видовая новая СВОЯ в каркасном кирпичном-газоблочном термодоме, утеплённом базальтовой минеральной ватой, в доме КОМФОРТ-класса в ЖК 4U, с видом на город Киев и шикарный сосновый лес, открывается отличная панорам с потрясающим видом, видовая веранда, свободная планировка (можно планировать как нравиться, в квартире нет несущих стен!), близость метро 2 минуты - личный автомобиль или транспорт и 7 минут пешком! и 15 минут пешком ЛАВИНА МОЛ!) Под чистовую отделку. Функциональная свободная планировка, Лоджия-веранда. Возможно легко перепланировать в 2-х комнатную или Евродвушку за счет отсутствия несущих стен! Рядом метро, продуктовые супермаркеты, рынок, много разных магазинов, структура комплекса предусматривает все жизненно важные локации продуктовых и хозяйственных магазинов, аптеку, фитнес клуб и т.д. Отличная транспортная развязка в любом направлении Киева!. Рядом шикарный парк отдыха, озёра, школы, детские садики! В придомовой территории: спортивная площадка, новая облагороженная детская площадка Рядом много различных стадионов и спортивный комплекс (несколько видов полей, тренажерная площадка). За счет своей видовости, близости парка и соснового леса в комплексе всегда чистый, свежий хвойный воздух! Стоимость 55.999,00$. Дом построен, можно заходить на ремонт! 80% квартир в доме уже с ремонтами! Можем продать по кредиту! Без комиссии и %. Звоните!

можливий продаж по єОселя
Наумова генерала вул., 1б
rieltor.ua

Святошинський р-н, ЖК "Зелений мис", вдале місцерозташування для квартири вашої мрії, 5-7хв. їзди до метро. вул. Генерала Наумова, 66, будинок 2010р, монолітно каркасный, стіни з червоної цегли, із зовнішнім утепленням. Видова квартира з ремонтом, 16/23пов. будинку, 56/30/9,3, вдале планування, ремонт, на полу ламінат, в кухні та санвузлах плитка, є два великі облаштовані балкони, один з кухні, роздільний санвузол, шафи-купе для речей, сучасний розкладний диван, продаж з меблями та побутовою технікою, бойлер, посудомийна машинка, кондиціонери, на кухні стоїть фільтр для води з зворотнім осмосом, на балконі тепла підлога. Закрита та доглянута территорія дому та двору, индивидуальне паркомісце у закритому дворі, ОСББ, Гарний вид з вікон на ліс та озера, поряд через дорогу 2 школи, дитячий садок, супермаркеты. До метро Академмістечко 5-7хв маршруткою. Квартира вільна, фото реальні та відповідають квартирі! Без комісії для покупця. Запрошуємо на перегляд

Наумова генерала вул., 66
rieltor.ua

Продається двокімнатна простора квартира у 2 секції. У квартирі: панорамні вікна, стіни з газоблоку. Гарний внутрішній двір, у підїзді ресепшен і відеоспостереження. У будинку відділення "Нової Пошти". У 5ти хвилинах будівельний супермаркет "Агромат". Метро Академмістечко 10 хвилин пішки. ID: 77888

Наумова генерала вул., 1В
rieltor.ua

Продается 2-х комнатная квартира Святошинский район Новобеличи ул. Генерала Наумова д.27 47,7 м.2/14м.2 и 10,5 м.2/8м.2 балкон один остекление старое, квартира на 7 этаже 9- ти этажного дома панель, комнаты раздельные ,сур, чешский проэкт 1976 года. Состояние среднее. Хорошее месторасположение дома рядом есть все для комфортной жизни. Рядом расположены детский садик 100 метров, школа 300 метров, магазины ,супермаркеты Эко,Фора ,Сельпо. Аптеки, зоомагазин,банк,парк, лес,больница , метро Академ городок 25 минут пешком около 2 -ух километров.

Продается квартира
olx.ua

Життя по-новому у ЖК "Сосновий бір"! Продається КВАРТИРА мрії Опис обєкта: Площа: 59,4 м² Кімнат: 3 Поверх: 13/16 Район: Академмістечко (30 хв. пішки, 10 хв. транспортом) Адреса: вул. Олевська, 11, Новобіличі, Київ Авторський дизайн та атмосфера тепла в кожному кутку. Простора кухня (12 м²) для кулінарних витворів. Усе для комфортного життя: телевізор, електроплита, холодильник, посудомийна машина, Wi-Fi. Балкон із казковим видом на двір, щоб розгорнутися і вдихнути свіжий повітря. Також на повері є кладова. Місце розташування: Близько до метро "Академмістечко". Живописний район з зеленими алеями та розвиненою інфраструктурою. Ремонт та обладнання: Авторський дизайн і нестандартне планування. Електрообігрів підлоги, спліт-системи для ідеального клімату. Меблі та техніка включені: від телевізора до пральної машини. Інфраструктура: Освіта, банківські послуги, магазини, фітнес, парки - все під рукою! Не гайте час, дзвоніть зараз та домовтеся про перегляд! Заселяйтесь у свою казкову квартиру у "Сосновому борі"!

Продам  квартиру Новобеличи Академ ЖК "Сосновий бір" Олевська Є-оселя
olx.ua

Підлісна, 5/21. Чеський проект. Чудова, велика, світла, тепла, з хорошим ремонтом двокімнатна квартира біля метро Академмістечко пішки 15-10 хвилин. Четвертий поверх. Новий ліфт у підїзді. Прекрасна транспортна розвязка, поруч багато магазинчиків, зупинка маршрутки, школа та дитячий садочок. Величезний балкон, біля 20 метрів. Частина балкону засклена. Нові металопластикові вікна, бойлер, пральна машина, холодильник та все що потрібно для життя. Хороші, доброзичливі сусіди.

Продам 2 ком квартиру Подлесная Академгородок Святошино Новобеличи
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів