Від власника(я власник ) без коммісії, можливі варіанти єОселя , єВідновлення , 280 постанова , Сертифікати. Перегляд можливий тільки з 22.05 +- пару днів! Більше фото - по запиту. 79,7м2 за тех.паспортом - 82.35м2 по факту. Повний комплект побутової техніки. ЖК Каховська 62А, будинок 2020 року. Э оцінка з сайту ФДМ

возможна продажа по єОселя
Каховська вул., 62А
rieltor.ua

Продається 3-4х кімнатна квартира, 118.3м2, з терасою та видом на річку та правий берег Києва. Квартира розташована в новому комплексі Русановская Гавань, вулиця Микільсько-Слободська ,11. Закритий комплекс комфорт класу розташований в екологічному місці на березі Русанівської протоки, біля Русанівських садів. Закрита територія, охорон 24/7, своя набережна, дитячі та спортивні майданчики, кафе, ресторани, салони, спортзали, будується свій супермаркет сильпо. Будинок 11 (хвиля) розташований на першій лінії, має відмінні характеристики від інших будинків комплексу у вигляді: 3х метрові стелі, підземні комори, підземний паркінг (спуск на ліфті прямий у паркінг), стіни-керамоблок, вікна Rexau 80 c аргоном, кошики під кондиціонер, інше. Будинок зданий та введений в експлуатацію, повним ходом йде оформлення права власності та ремонти. Продаж по переуступці, без витрат, перегляди в зручний для вас час і день. Можемо розглянути варіант під Єослю!

возможна продажа по єОселя
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Без% продаж 3 кімнатної квартири ЖК Каховська Каховська 62а 30/26 80/42/17 Двостороння Кухня зроблена з іноваційного Італійського матеріалу Fenix, з ефектом Super Soft touch + вологостійка і стильна HPL стільниця Arpa. Раковина/змішувач/ витяжка -Італія Fabiano. Вбудована техніка Bosch (свч, духова піч, варильна поверхня, посудомийна машина). Зручно та продумано виготовлена кухня, шухляди з органайзерами, дотягувачі Blum, висувна полиця, що прибирає візуальний шум та ховає кавоварку, чайник та іншу техніку. Телевізор Qled Samsung, диван і матраци Puffeto. Ліжка чудового бренду Woodsoft. Ширяюча стеля з підсвічуванням, вбудована сантехніка у ванній, пральна і сушильна машина, 100 літровий бойлер. Тепла підлога у ванній і в по всьому коридору. Балкон, засклений, облагороджений - просторий. Велика гардеробна близько 6 м2, з вбудованою прасувальною системою, дитяча в нейтральних приємних світлих відтінках, спальня і одна кімната під ваші бажання: кабінет, ігрова, гостьова. У кожній кімнаті кондиціонер, електро фурнітура, розетки/вимикачі Unica Schneider .

возможна продажа по єОселя
Каховська вул., 62А
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Просторная, видовая 3к квартира в ЖК "Русановская гавань". 9/26 этаж, 116,1/56,1/17,2. Никольско-слободская 8. Дом сдан, документы на руках. Застройщик Ковальская. Комплекс с огромной закрытой охраняемой территорией, подземным паркингом. Полная инфраструктура на территории комплекса: детские и спортивные площадки, обустроенные зоны для отдыха, кафе и магазины и многое другое. Рядом садики, школы, спортивные клубы, супермаркеты. Комплекс расположен на берегу Днепра, имеет собственный выход на новую набережную. Дом заселен, все коммуникации подключены, собственная котельная. В доме установлен генератор. Входные группы с охраной и видеонаблюдением, три южнокорейских лифта Mizui. Квартира просторная, очень светлая, двухсторонняя, после строителей. Отличная транспортная развязка. Уникальное расположение ЖК "Русановская гавань" объединяет отличную инфраструктуру и зеленую, экологически чистую зону Днепра с облагороженной набережной и песчаным пляжем для комфортных прогулок, прекрасными местами для отдыха, досуга и здорового образа жизни. Никто не прописан. Дом заселен 2 года назад, право собственности получено, налоги за себя платим.

возможна продажа по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Дніпровський р-н, Микільська Слобідка, м. Лівобережна - 10 хвилин пішки, вул. Аболмасова Андрія (вул. Панельная) 6, квартира 3-кімнатна, 13/25 цегла, 100/32/35, ЖК Кассіопея, будинок з вентильованим фасадом, квартира з видом на Дніпро, міст метро та правий берег. Ідеальная квартира для проживання. Дизайнерський ремонт, меблями та технікою майже не користувались, кухня - гостьова 35 кв.м., з виходом на лоджію, вбудована велика кухня з всією побутовою технікою , спальна кімната 20 кв.м. з виходом на другу лоджію, дитяча кімната 12 кв.м., 2 с/вузла, гардеробна та кладова. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, кондиціонерами, багато вбудованих місць для зберігання речей, різні варіанти освітлення, підлога - ламінат, в санвузлах - плитка. Висота стелі 2.75м., квартира дуже тепла , є індивідуальний лічильник тепла, у будинку своя котельна, відеонагляд, закрита територія, є підземний паркінг, дитячий майданчик, будинок 2015 року. Всі меблі залишаються, ніхто не прописаний, ключі на угоду. На 1-му поверсі працює педіатр, є салон краси, кондитерська, будинок обслуговує керуюча компанія від забудовника, чудова інфраструктура , поруч набережна Дніпра, маркети, парковки, поліклініка, д/садочки, школи, МВЦ. Квартира вільна.

Андрія Аболмасова вул. (Панельна), 6
rieltor.ua

ЖК «Каховська» - Вул. Каховська, 58. - Будинок знаходиться в 15 хвилинах пішки від входу в метро Лівобережна. - Загальна площа - 126 м2. - Житлова площа - 53.5 м2. - Кухня-вітальня - 39.7 м2. - 25/26 поверх із 26. - Висота стель - 3м. Видовий пентхаус, який вартий твоєї уваги, так як кожен сантиметр був продуманий, зроблений з любовю та якістю! Пентхаус із заскленою терасою в ЖК «Каховська», розташований на лівому березі Дніпра. Родзинкою ж пентхаусу є велика тераса на першому рівні, де облаштована зона барбекю. Панорамні великі вікна, з яких відкривається чудовий краєвид. Спальня з великим двоспальним ліжком, дуже простора та світла дитяча з власною лоджією, кабінет, кухня-вітальня, де зможе збиратися вся родина, дві гардеробні, особиста та гостьова вбиральні та свій простір. В квартирі виконаний авторський ремонт за дизайнерським проектом із дорогих матеріалів: Побутова техніка: - Samsung (варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, телевізори, пральна машина, сушарка) - Bosh (холодильник) - Perfelli (вытяжка) - Cooper&Hunter (кондиціонери) Сантехніка: - Franke (раковина) - Devit, Grohe (змішувачі з термостатом) - Miraggio (ванна) Меблі: - Visionnaire (всі мякі меблі) Підлога: - Керамограніт ( MEGAGRES, ALMERA CERAMICA, CERRAD DIAMOND LAKE) - Ламінат (Berry Alloc Cranberry) Двері міжкімнатні, прихованого монтажу: Папа Карло iDoors Prime Освітлення: замовна позиція GOLDEN CRYSTAL,Estares. Перегляди за домовленістю у зручний для Вас час. Ціна - 247 000 USD Ціна за м2 - 1 960 USD

эксклюзив
Каховська вул., 58
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної видової квартири в ЖК "Русанівська гавань" вул. Маланюка 101 будинок 29, 7 поверх, перша лінія ! Загальна площа - 102 м.кв. Будинок стоїть прямо на березі Русанівської протоки. Весь Київ - як на долоні. Квартира під ваш дизайнерський ремонт. Система опалення - власна дахова котельна. Три ліфти на секцію. Стан квартири після будівельників: - висота - 3,0 м., - на підлозі лазерна стяжка - встановлені металопластикові вікна з двокамерним склопакетом - радіатори з терморегулятором - усі лічильники винесені до коридору у щитові - пожежна сигналізація - обладнані місця під кондиціонери. Планування - дві окремі спальні, кухня – вітальня з вікнами на Дніпро. Два санвузли, дві гардеробні. Територія закрита, охорона. Підземний паркінг. Спортивна зона з тренажерами просто неба, дитячі ігрові зони для дітей різного віку Облаштована набережна на березі Дніпра — місце для прогулянок, ранкових пробіжок та відпочинку. ІНФРАСТРУКТУРА. С/м.”Novus”, 2 “АТБ”, “Сільпо” - до 10 хв. Міський пляж – 2 хв. Метро Лівобережна – 1.7 км. Забудовник - нерухомість від Ковальської. Право власності.

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 101
rieltor.ua

Вул. Каховська 58. ЖК " Каховський" 3к Метрів 77/41/12.5 , Чудовий 8 поверх ,оптимальний для комфортного і безпечного життя . Оптимально зручне планування квартири з чудовим видом з вікон . Поряд є все для життя , школа , садок, магазини супермаркет, тренажерний зал. Метро 10хв Лівобережна, також 10 хв до зони відпочинку біля води, парк, підземний паркінг .

возможна продажа по єОселя
Каховська вул., 58
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної просторої квартири з дизайнерським ремонтом в ЖК Касіопея, метро Лівобережна. Будинок розташований в мк-ні Микільська Слобідка на березі Русанівської протоки. На авто 10 хв до центру. Поруч облаштований пляж, набережна, зона відпочинку та прогулянок. Квартира із сучасним ремонтом, площею102 м2. Планування: кухня-вітальня, master спальня, дитяча, два балкони, гардеробна та пральна. Техніка: вбудований холодильник Side-by-side Liebherr, осудомийна машина BOSCH, сушильна та пральна машина Bosch, варильна панель, духова шафа Siemens, кондиціонери Mitsubishi Electric, тепла підлога, система безпеки Ajax. Меблі українського виробництва. Спецпроект 2011-2015 рр; ЖК "Кассіопея", будинок 2016р. Побудований за монолітно-каркасною технологією з наповненням стін червоною цеглою, вентильований термофасад scanrock. Є підземний паркінг, Н=2,72м, індивідуальна газова котельня на даху будинку, лічильники тепла. Поруч станція Метро "Лівобережна", ТЦ Новус, Фуршет, ТРЦ Комод, та театр Драми та комедії.

эксклюзив
Андрія Аболмасова вул. (Панельна), 6
rieltor.ua

Підходить під програми "Є-оселя 3%" та "Є-відновлення". Продаж видової трикімнатної квартири площею 85м2, у комфортабельному ЖК "Каховський" (забудовник Київміськбуд) по вул. Каховська, 62а на 12 поверсі. Будинок збудований за монолітно-каркасною технологією. Стіни – газоблок. Утеплення – мінеральна вата 50мм. Висота стелі - 3м. Документам купівлі-продажу більше трьох років. Прописаних немає. У продажу маємо кладову кімнату (місце для зберігання велосипедів) площею 11,40м вартістю 8000$. Ремонт зроблений з високоякісних матеріалів під пильним наглядом дизайнера. Дизайн проєкт передамо новому власнику. Знаходиться на 12-му поверсі і складається з наступних приміщень: - велика кухня-столова - вітальня - спальна кімната з місткою шафою-купе - друга кімната - санвузол гістьовий - санвузол господарський (з ванною) - великий гардероб у передпокої Технічне обладнання: - пральна машинка Electrolux - духова шкафа Electrolux - варильна поверхня Electrolux - холодильник вбудований Electrolux - мікрохвильова піч вбудована Electrolux - витяжка кухона Electrolux - вбудована посудомийна машина BOSCH - система охорони (датчики руху, датчики задимлення, датчики затоплення та система нептун) Ajax - змішувачі прихованого монтажу Paffonni (Італія) - умивальники - Італія - інсталяція Geberit - унітази підвесні Devit - електрофурнітура - Schneider Asfora (Франція) 1. Підлога - паркетна дошка ( 1800/180/15 рустик Прибалтика) - крупноформатний Керамограніт Almera Ceramica (1000/1000 Іспанія) - чорна настіна плитка Cotto d`Este (1000/1000 Італія) - тепла підлога Extherm ET ECO( два с/в , коридор та кухня) 2. Стіни - спальні - стіни пофарбовні - вітальня, кухня, коридор - декоративна штукатурка під бетон Двері прихованого монтажу під фарбування (Італія). Меблі корпусні - під замовлення ДСП Kronospan Украіна, фурнітура BLUM. У пішій доступності знаходяться: - зупинка громадського транспорту - метро Лівобережна 12 хвилин пішки - бігові та велодоріжки - спортивні та ігрові майданчики - супермаркет - лікарня - підземний та гостьовий паркінги - відділення банків - салони краси та багато іншого Дзвоніть. Записуйтесь на перегляд. Ключі на руках.

эксклюзив
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Без комісії! Продаж просторої 3-х кімнатної видової квартири за адресою Микільсько-Слобідська, 8, ЖК комфорт класу «Русанівська Гавань», закрита територія зі своїм сквером, спортивними та дитячими майданчиками, побудована шикарна набережна, будинок зданий у 2021 році, 21 поверх з 25, метраж 107м2, планування: кухня-вітальня, та 2 кімнати роздільні, два санвузли, засклена лоджія. У квартирі залишаються всі меблі та техніка. Ремонт робили для себе. Найближче метро Лівобережна. Ціна: 173000$, комісію Ви не сплачуєте! Розглядають також під єОселя! Можливий продаж паркомісця у підземному паркінгу. (30000$)

Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Днепровский р-н. Продаж 3к квартири Метро Лівобережна Русанівські Сади Вул. Садова 2, буд. 72 До метро Лівобережна 2 км (25 хв пішки, 5 хв машиною, 10 хв автобусом) 3 поверх (мансарда) Загальна площа 64 м2 Кухня-вітальня 23 м2 Ванна кімната 8 м2 В квартирі є: меблі, пральна машина, холодильник, тепла підлога. Чудовий краєвид з вікон. Будинок клубного типу, на декілька сімей, зі своїм закритим двором, альтанкою, газоном, зоною барбекю. Квартира дуже тепла. Є окреме паркомісце. Перегляд за домовленістю в будь-який час. По запиту можливо вислати відео огляд.

Маланюка, 112
rieltor.ua

3 к квартира з документами у ЖК "Русанівська гавань", сучасна нова набережна, закрита територія з охороною, підземний паркінг, вся інфраструктура. Після будівельників, сусіди вже відремонтувались та в більшості живуть. Комплекс є унікальним в своєму роді Микільсько-Слобідська, 10, Русанівська Гавань; , Новий будинок побудований за монолітно-каркасною технологією з наповненням стін червоною цеглою, вентильований термофасад • 3-, 19-й поверх, площа: 105,0\52,3\13,1

Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Продам пентхаус ЖК Каховський За адресою вулиця Каховська 60 Квартира знаходиться на 25 та 26 поверсі Загальна площа квартири 75мКв Перший поверх студія, коридор, балкон, санвузол. Другий поверх дві окремі кімнати, коридор, санвузол. Квартира з ремонтом і меблями, заходь і живи. Чудове місцерозташування, метро пішки 10 хв, поруч Дніпро. Новий ЖК. Три ліфти, охорона. Владислава

возможна продажа по єОселя
Каховська вул., 60
rieltor.ua

Можно под є Оселю, сертифікат є-відновлення, 280 постанова. Продам 3-кімн. квартиру в ЖК Каховська. Квартира вдало перепланована-велика кухня-вітальня та дві окремі спальні , зроблений сучасний якісний ремонт. Меблі та техніку можна обрати за власним бажанням. Квартира знаходиться на 7 поверсі в будинку-свічці. Комплекс самодостатній-є вся необхідна інфраструктура. Прекрасна локація-пішки до метро 12 хвилин. Відповім на всі питання-телефонуйте! Ціна «на руки»

возможна продажа по єОселя
Каховська вул., 60
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК Русанівська Гавань, за адресою вулиця Микільсько-Слобідська, 10. Квартира розташована на 7 поверсі 26-ти поверхового будинку, має загальну площу 90 кв.м. та складається з великої кухні-студії площею 30 кв.м. та 2-х окремих кімнат. У квартирі виконаний авторський ремонт, є всі необхідні меблі та техніка для комфортного життя. ЖК Русанівська Гавань це закритий компелкс з охороною, відеоспостереженням, з гарною зеленою прибудинковою територією, дитячим та спортивним майданчиками, футбольним полем та зоною відпочинку. Можливий розрахунок в Криптовалюті Перегляди за попередньою домовленістю, є відеоогляд. Телефонуйте!

эксклюзив
Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Вулиця Микільсько-Слобідська, 8 Продаж 3-кімнатної квартири 108 кв.м. у тихому та затишному ЖК «Русанівська Гавань». Квартира знаходиться в буд.22-25, на 14 поверсі з якого можна любоватись гарними краевидами міста Києва. Простора та світла, стан квартири після будівельників, на підлозі лазерна стяжка, встановлені радіатори, всі лічильники винесені до коридору у щитові, пожежна сигналізація, обладнані місця під кондиціонери. В будинку індивідуальне опалення. Будинок введений в експлуатацію, є поштова адреса. Двір без машин зі своїм сквером, дитячими та спортивними майданчиками. Підземний паркінг під будинком. Теріторія комплексу закрита, є охорона, в пішій доступності сучасний пляжний комплекс "Зона Здоровя", Парк Перемога, Русанівський канал та набережна річки Дніпро, прогулянкова набережна, супермаркети, дитячі садочки та школа, до метро Лівобережна 10 хвилин пішки. Квартира з документами, право власності до 3х років. Без Комісії! ТОРГ!

Без Комісії. 3 х кімн квартира  ЖК "Русанівська Гавань"
olx.ua

Новий ЖК Русанівська Гавань, закрита територія комплексу, квартира під ремонт, метро Лівобережна 10 хвилин, поряд школа, дитячий садок, є підземний паркінг. ЖК Русанівська Гавань Вулиця Микільсько-Слобідська 8 Поверх - 10 / 25 Площа - 121 м2 Квартира без ремонту, готова до будь-яких дизайнерських рішень Вдале планування Найкраща ціна в комплексі Працюю з власником Ключ на руках Перегляд в зручний для вас час Ціна за m2 - 1 300 USD Ціна 157 300 USD

Русанівська гавань‼️ Микільсько-Слобідська ‼️ 121 м2 ‼️ Лівобережна
olx.ua

Пропонується до продажу неймовірно ВИДОВА квартира з центральним плануванням. Всі вікна на Дніпро. буд.30 19\26 поверх 93 кв метра 2 санвузла Переуступка Будинок ведено в експлуатацію І вода, сонце, повітря, заходи нереальної краси буде щастям спостерігати у вільній країні у своїй квартирі на Русанівській Гавані. У комплексі є вся інфракструктура. Метро Лівобережна – 15 хв. У «Русанівській Гавані» передбачені підземні паркінги, тому ваш автомобіль буде захищений будь-якої пори року. Вдале розташування комплексу передбачає зручну транспортну розвязку, яка сполучає район із центром міста. Власна котельня для кожного будинку SF-2-629-444

ЖК Русанівська Гавань Центральне планування Вид на Дніпро
olx.ua

Продаж 3к квартири ЖК Русанівська гавань 29 Будинок Секція А 99 загальна площа 18 кв,14 кв 15кв ,кухня 16 кв 3 кімнати , всі вікна на Дніпро Найкраща ціна Терміновий продаж Територія закрита, охорона. Супермаркет, кав’ярні, дитячі майданчики, школа, дитячий садочок, обладнана набережна для відпочинку та прогулянок, облаштований пляж. Всі деталі по телефону Клічі на руках , перегляди по домовленості

Прожаж 3к ЖК Русанівська гавань 29 Будинок Видова Терміновий продаж
olx.ua

Продам 3-к квартиру, в ЖК Каховський. за адресою: вулиця Каховська 56 / жовста свічка Квартира з незакінчиним ремонтом Загальна площа 80 кв.м. Квартира знаходиться на 7 поверсі з 26 Санвузол роздільний, встановлена душова. В квартирі зроблений якісний ремонт, залишилось встановти меблі та техніку. Це чудовий варіант для Вас тому що Ви зможете обрати меблі та техніку саме таку як вам подобається. Двір без машин, спортивні та дитячі майданчики, підземний паркінг, магазини, кафе, пошта. У пішій доступності ТРЦ Комод, магазини та супермаркети Сільпо, АТБ, NOVUS, кафе, кілька дитячих садків та загальноосвітніх шкіл, поліклініка. Поруч доглянутий пляжний комплекс "Зона Здоровя" та Парк Перемога зі спортивними зонами та локаціями для відпочинку, Русанівський канал та набережна річки Дніпро! Тихий та спокійний зелений район, крокова доступність до метро та основних транспортних розвязок (Броварський проспект, Русанівська Набережна, проспект Воззєднання та Міст Метро). До станції метро Лівобережна 10 хвилин пішки. Владислава

Продам 3к квартиру ЖК Каховська/свічка /метро Лівобережна 10хв
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру в одному з найкращих та престижних житлових комплексів на лівому березі ЖК Русанівська Гавань. Він розташований в пішій доступності від метро Лівобережна, зі своєю набережною та шикарною територією. Поруч та на території знаходяться супермаркети, школи, садки. Закрита територія, що охороняється, воєнізована охорона, безліч кафе барів ресторанів, магазинчиків на території. Є дитячі майданчики, футбольне поле, фітнес-зона та зона для пікніків. Квартира розташована на 14 поверсі 25 пов. вдома та має двосторонній вид на Дніпро та у внутрішній двір. Шикарне планування, таких без ремонту, не залишилося у комплексі! Переплановано та продумано все до дрібниць, для комфортного проживання сімї з двома дітьми. Включає в себе: - вітальню із зоною біля каміна, островом та барним холодильником, з вітальні відкривається шикарний від на Дніпро! Панорамні вікна у підлогу по всій квартирі. - зонована майстер спальня зі своїм санвузлом та гардеробною. - дві дитячі кімнати зі своїм санузелом та дитячою гардеробною - гардероб для верхніх речей. На фотографіях дизайн проект від однієї з найкращих дизайнерських агенцій Києва. Зроблено в квартирі на сьогоднішній день: вибиті балкони та перевстановлені склопакети – 7 камер у профілі, склопакетами із шумоізоляцією та захистом класу люкс. Перепланування згідно з дизайнерським проектом. Розлучена каналізація. Встановлено спліт системи у санвузлах. Квартира продається в такому вигляді як є, правоувстановлюючим документам менше 3х років. Ціна 185 000 $

Продам квартиру в одному з найкращих домов, ЖК Русанівська Гавань.
olx.ua

Продаж 3 кімнатної видової квартири в ЖК "Русанівська гавань" 11 поверх, перша лінія !!! -Будинок 31 Секція Б 124 кв Найкраща пропозиція для поціновувачів з вишуканим смаком. Панорамні вікна , увесь Київ на долоні : Дніпро, Києво - Печерська Лавра, гідропарк, Батьківщина мати, Подол. Квартира під ваш дизайнерський ремонт. Розглядаємо продаж під ЄОселю та Євідновленя -Будинок 31 Секція а -Вікна на Дніпро -Нові ліфти, -Консьєрж, -Відеоспостереження, -Охорона -Гостьовий та підземний паркінг, - Сільно на території - Магазини - Кавярні - Розвинена інфраструктура: - Своя набережна, - Школа і дитячий садок -Хороша транспортна розвязка, ст.м. ""Лівобережна"" - 10 хвилин. -Всі деталі за телефоном -Переглядли по домовленості - Ключі на руках - Є інші варіанти

Продаж 3к квартири ЖК Русанівська гавань ЄОселя Видова 124 кв
olx.ua

Продаж 3 кімнатної видової квартири в ЖК "Русанівська гавань" 15 поверх, перша лінія !!! -Будинок 28 Секція а -Вікна на Дніпро -Нові ліфти, -Консьєрж, -Відеоспостереження, -Охорона -Гостьовий та підземний паркінг, - Сільно на території - Магазини - Кавярні - Розвинена інфраструктура: - Своя набережна, - Школа і дитячий садок -Хороша транспортна розвязка, ст.м. ""Лівобережна"" - 10 хвилин. -Всі деталі за телефоном -Переглядли по домовленості - Є інші варіанти

Продаж 3к квартири ЖК Русанівська гавань  Без комісії
olx.ua
1 - 24 из 32 результатов